Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schokkend interview met Ronaldo: ‘Ik heb geen respect voor Erik ten Hag’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft in een groot interview op bizarre wijze uitgehaald naar Manchester United en Erik ten Hag. De Portugees, die zich binnenkort mag melden op het WK in Qatar, liet in gesprek met verslaggever Piers Morgan onder meer optekenen dat hij geen respect heeft voor Ten Hag en dat hij zich verraden voelt door de club.

Ronaldo werd een aantal weken geleden uit de selectie gezet door Ten Hag. Aanleiding daarvoor was het niet in willen vallen in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur, waarna de steraanvaller boos wegbeende. De Nederlandse manager besloot daarop om Ronaldo te verbannen en pas vier dagen later weer in genade aan te nemen. Dat zit de Portugees nog altijd dwars, want hij heeft vernietigend uitgehaald naar Ten Hag. "Ik respecteer hem niet, want hij respecteert mij ook niet", zo meldde hij tegenover Morgan.

Daarnaast voelt CR7 zich niet gesteund door United en had hij meer verwacht van de club. Zo stelt hij te zijn 'verraden' door de clubleiding, zegt Ronaldo zich het zwarte schaap te voelen en vindt hij ook dat er meer empathie had moeten worden getoond na het ziek worden van zijn dochtertje. Eerder overleed zijn pasgeboren zoontje al. "Het voelt voor mij alsof ik naar de uitgang word gedwongen", zo valt er ook te lezen. "Ik krijg de schuld van alles wat er mis is bij United."

De timing van het interview is niet toevallig. De eerste seizoenshelft zit er ook in Engeland op en dus hoeft Ronaldo zich voorlopig niet meer te melden op Carrington, het trainingscomplex van Manchester United. Dit interview lijkt ervoor te zorgen dat de Portugees dat na het WK ook niet meer hoeft te doen. Een winters vertrek lijkt de enige oplossing voor de aanvaller, die deze zomer ook al probeerde om weg te komen van Old Trafford. Toen was er geen club die met hem in zee wilde.

Ronaldo is onder Ten Hag allesbehalve onomstreden. De Portugees begon dit Premier League-seizoen pas vier keer in de basis en moest het zes keer doen met een invalbeurt. De teller staat daarom pas op één competitietreffer, uit bij Everton (1-2). Zondagmiddag tegen Fulham (1-2 winst) zat hij niet eens bij de wedstrijdselectie. In de Europa League stond Ronaldo wel in alle zes de wedstrijden in de basis. De Portugees was goed voor twee treffers in de groepsfase.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit bewijst nogmaals dat Messi de onbetwiste goat is. Als je dat nu nog steeds niet snapt begrijp je het spelletje niet helemaal

13 november 2022 om 23:14

Van zo’n grote speler, naar zo’n klein mannetje. Ronaldo doet het!

13 november 2022 om 23:46

Dont mind me, im just here looking for my man Aqua! On-topic: tjah die Ronaldo, wat zinnigs moet je daar nu nog over kwijt. Het hautain gedrag van de oude notabelen zullen we dan maar zeggen...

13 november 2022 om 23:52

Haha lol Aqua, ook mooi dat Ronaldo verbaasd was dat ze Rangnick aanstelden, van wie CR5 vindt dat het geen echte coach is. Dat blijkt ook maar, een echte coach had hem veel eerder op de bank gezet. Dus in die zin erkent hij wel dat Erik de GOAT wel een coach is.

14 november 2022 om 00:27

Eens moet voor Ronaldo ook pijn doen. Zo hard je best doen, zo erg de beste willen zijn, zo compleet narcistisch in het leven staan. Alle records verpulveren. En toch loopt er ene Leo die als beste speler van dit tijdperk ingaat door de echte kenners. En ook zal die niet als de echte Ronaldo gezien worden. Zag laatst nog die docu van hem op Viaplay. Over het ware verhaal. Met de epileptische aanval vlak voor de finale tegen Frankrijk, de schuld krijgen van heel je natie door de 3-0 nederlaag, van blessure tot blessure waar die door diverse medici al voor goed en voor altijd werd afgeschreven. Vervolgens na 2 jaar blessureleed terugkomen en door je trainer niet als nodig worden geacht (Cuper). Uiteindelijk toch meegenomen naar Het WK terwijl he Brazilie publiekslieveling Romario liever wou. En vervolgens je land zo wereldkampioen maken en topscorer worden met 8 goals. Punt van het verhaal is, nooit is de schuld neergelegd bij een trainer, medespeler of dokter. Dat onderscheidt de echte winnaars van de verliezers. Het is hoe je terugkomt met tegenslagen, niet de successen.

14 november 2022 om 03:39

Andere betichten van narcisme en in dezelfde zin jezelf tot 'echte kenner' bombarderen.

14 november 2022 om 08:36

De records van Ronaldo zijn ook vaak niets zeggende records. De echte records zijn van Topscorer en Beste Speler. Dingen waar een speler prijs voor krijgt.

14 november 2022 om 10:00

Onder echte kenners bedoel ik simpelweg de gross van de voetballers, trainers, scouts, journalisten, analisten etc. In nagenoeg elk lijstje zal Leo boven Cristiano staan. Cristiano zal in de top-10 staan door zijn werkethiek, prestaties en jarenlange consistentie. Puur qua talent had die daar niet thuisgehoord. Het zegt toch genoeg dat spelers die eigenlijk maar heel kort gepiekt hebben (Maradona, R9) in nagenoeg elk lijstje in de top-5 staan. Ook een Ronaldinho haalt vaak de top-15.

14 november 2022 om 10:13

De beste speler, je bedoelt vast de Ballon D'or, is geen meetbare prijs. Die werden uitgekeerd door een in en in corrupte organisatie (fifa). Waarbij sponsoren Adidas en Playstation een vinger in de pap hadden.
Het enige wat telt zijn de echte prijzen, zoals titels, Cl's, doelpunten. En daarmee loopt Messi niet voor. Dus probeer objectief te blijven.
Voor de vele haters: Ronaldo's carrière is nog lang niet over.
Net zo goed als die van Messi, toen hij vorige seizoen geen pepernoot raakte bij PSG, niet over was. Of in 2014, in het seizoen waarop Messi de record brak van de minst lopende voetballer van Spanje, CL en WK. 6,5 km per wedstrijd. Alleen keepers liepen iets minder. Overigens kreeg Messi de prijs van MVP op de WK waarin hij voornamelijk aan het slaapwandelen was.

14 november 2022 om 17:01

Louismanuel...

Als het over prijzen gaat dan moet je persoonlijke prijzen tellen en niet teamprijzen...de meeste eerlijke prijzen zijn de topscorer prijzen. Hoeveel pichichis en goudenschoenen heeft Ronaldo ook alweer?

13 november 2022 om 23:14

Wat is dit nu weer voor aparte opmerking? Prima dat je je voorkeur hebt, maar dit is naar mijn mening een flink onnodige opmerking.

13 november 2022 om 23:15

Wat heeft Messi hiermee te maken?

14 november 2022 om 14:33

Die is net zo bagger als cr daarom

13 november 2022 om 23:15

Messi is de beste omdat hij beter kan voetballen en dat heeft niks met dit interview te maken...die piers morgan weet iedereen te strikken de laatste weken andrew tate,kanye west en nu ronaldo...puur kijken waar er hype is

13 november 2022 om 23:30

Wat is een Andrew Tate?

13 november 2022 om 23:33

Ik denk de meest controversiële man op het internet momenteel. Vind het oprecht bijzonder dat je hem niet kent, maargoed misschien heeft een leeftijdsverschil ermee te maken, dat zou goed kunnen!

13 november 2022 om 23:43

Hoe minder mensen die debiel kennen hoe beter.

13 november 2022 om 23:44

Kanye West en Andrew Tate heeft hij zelf inderdaad benaderd. Ik ben bang dat Ronaldo zelf echt specifiek opzoek is naar journalisten (vooral de laatste paar jaren) om zijn propaganda met de mensen te delen over hoe goed hij wel niet zou zijn. Ronaldo staat hier trouwens echt heel erg bekend om dat hij journalisten probeert in te pakken.

13 november 2022 om 23:45

Heb het maar even gegoogled. Je mist er niets aan. Kickbokser die wat teveel klappen op zijn hersenpan gevangen heeft.

13 november 2022 om 23:52

Hahaha dat je hem debiel noemt stipt jou eigen kortzichtigheid aan.

13 november 2022 om 23:55

Natuurlijk schrijf je jou 🥲

14 november 2022 om 00:10

Uithangbord voor extreem rechts dus dat moet je niet al te serieus nemen @migi.

14 november 2022 om 00:16

Ik weet wie het is helaas. Hem neem ik zeker niet serieus, maar dat een aanzienlijk deel van de jeugd achter zo'n volslagen idioot (naja tis een verdienmodel voor hem) aanloopt, is wel vrij zorgwekkend.

14 november 2022 om 00:37

Als dat je enige tegenargument is. 😘

14 november 2022 om 00:53

Het ding met een tegenargument is dus een beetje dat er een voorargument moet zijn, en 'hahaha dat je hem debiel noemt stipt jou eigen kortzichtigheid aan' mag je niet eens een argument noemen.

14 november 2022 om 04:27

Andrew Tate is de enigste op dit moment die de waarheid spreekt over de wereld/elite enz!

14 november 2022 om 06:27

Ik ben toch benieuwd geworden en heb hem zojuist geGoogled. Wat is dir Andrew Tate een aparte gozer. Ik kon een lach niet onderdrukken. Dat zulk volk bestaat is al triest genoeg. Dat het echter zoveel aandacht krijgt, dat is helemaal bizar. Hoewel, zoveel? Ik kende hem niet eens

14 november 2022 om 08:29

Zegt genoeg over Morgan. Hij geeft mensen aandacht die geen aandacht verdienen

14 november 2022 om 08:40

AS11... enigste?

14 november 2022 om 08:42

Hij is inderdaad enig ja.

14 november 2022 om 08:47

Vind er weinig controversieel aan Tate hoort bij de hype van nare mannetjes die een ander beeld van de wereld hebben, erg musculant zeg maar..

14 november 2022 om 09:14

@DerKaiser123 Wat voor onzin en verkeerde informatie ben je nu aan het verkopen. Andrew Tate extreemrechts noemen, je hebt waarschijnlijk de kop van een paar artikels gelezen waar ze de beste man demoniseren. Maar als je echt zijn interviews bekijkt en de man echt leert kennen, is het iemand die we nodig hebben! Hij bekijkt het leven vanuit een heel interessant en vooral verschillend perspectief dan de meeste mensen. Best eng hoe mensen zomaar een ander persoon zwart durven maken zonder enige juiste informatie. Migi, Derkaiser, Lierse etc… daarvan heb ik al meerdere reacties gelezen dat ze bepaalde mensen helemaal zwart maken omdat ze niet in een bepaald straatje passen. Echte snowflakes jullie drie. Altijd de moraalridders willen spelen.

14 november 2022 om 09:24

Ik ben al best wel onder de indruk van het feit dat je kan lezen. Moet wel zeggen dat ik ook vind dat vrouwen in een relatie het eigendom zijn van hun man. Snap sowieso je verontwaardiging niet. Wat Andrew met vrouwen heeft, heb ik met domme mensen zoals Andrew Tate. Gewoon bek houden en binnen blijven. Alle snowflakes gelijk boos.

14 november 2022 om 09:26

Als iemand zegt wat is een andrew tate. Dan weet je dat die gene hem 100% kent lol.

14 november 2022 om 10:13

@kralla: Iemand noemt Andrew Tate, een naam die ik tot vandaag ook niet kende, als een "groot interview". Dan snap ik dat iemand hierop reageert met zijn zin hoor. Zo bekend zal hij dan toch niet zijn, want het is niet zo dat ik onder een steen heb gelegen over het algemeen.

14 november 2022 om 10:40

Andrew tate is de meest gezochte man op google. Is best bekend maat.

14 november 2022 om 10:47

Andrew Tate is helaas heel bekend, maar wel vooral in jonge wat simpele kringen. Prototype rage farmer. Iemand die centjes verdient door controversiele dingen te roepen. De eenvoudige geest misbruiken voor eigen gewin is al zo oud als de mensheid zelf. En hij is het nieuwste en erg succesvolle voorbeeld. Het voordeel is wel dat ie ook een wandelende IQ test is.

14 november 2022 om 14:15

Dat is een mening maak er geen feit van hoe dom kan je zijn nog als ik moet lachen dan kom ik hier opmerking lezen over voetbal met honkbal fans.doei

14 november 2022 om 14:37

Je mag de man haten. Maar spreekt wel feiten uit. En knip het dan niet in 100 stukjes maar beoordeel het geheel. Dat kan men niet! Omdat ze enkel propaganda van hem voorbij zien komen. Het wss ze hele interview niet gezien hbbe. Wij zijn allemaal geen haar beter.

14 november 2022 om 16:51

Ik ben echt veel beter, slimmer ook. Kan je wel boos doen, maar is gewoon gebaseerd op simpele statistiek. Daarom haat ik hem ook niet; dat soort banale emotie ben ik allang ontstegen.

13 november 2022 om 23:17

Inderdaad. Die beschuldigde de hele Zuid Amerikaanse bond van corruptie toen Argentinie een zaadpartij speelde en een wedstrijd verloor. Niet dat ik hem dat kwalijk neem maar elke voetballer heeft zijn kuren

13 november 2022 om 23:20

Alsof daar geen sprake is geweest van corruptie.

13 november 2022 om 23:21

Niet in die wedstrijd. Dan kan je wel eens wat zeggen in je emotie na een teleurstellende wedstrijd, waar ik volledige begrip voor heb maar het had niks met corruptie te maken die verliespartij

13 november 2022 om 23:21

Bij Messi's belastingaangifte?

13 november 2022 om 23:26

Japie, buiten dit interview van Ronaldo en wat Messi zei toen, is het gewoon een feit dat Messi de beste voetballer van deze generatie is geweest. Ik ben langzamerhand wel een beetje zat van het clichã© "Ja, smaken verschillen". Nee, als je gewoon objectief bent kun je concluderen dat Messi de beste voetballer van deze generatie was, ook echt met een zekere afstand zelfs. Ronaldo heeft niet voor niets altijd een minderwaardigheid complex gehad naar Messi toe. Elk interview, elk instagram-post, elk post van zijn zus. Het bewijst het allemaal.

13 november 2022 om 23:26

Of bij die van Ronaldo oenieboy?

13 november 2022 om 23:28

@messi010101 Dat was de discussie niet. Ik reageerde op iemand die Messi de grootste persoonlijkheid vind

13 november 2022 om 23:31

Nee dat klopt, maar ik wilde het gewoon aankaarten. Sluit mooi aan bij het minderwaardigheidscomplex dat Ronaldo maar weer even bewijst in zijn interview.

13 november 2022 om 23:44

Helemaal juist dat vergeten veel messi fans

13 november 2022 om 23:48

Messi10101

Ik vind Messi ook de beste voetballer van deze generatie. Maar dat is geen “feit” of “objectief”. Het is een mening. Hoe stellig je het ook zelf vindt en zegt, het wordt nooit een feit, en ook niet objectief.

13 november 2022 om 23:53

Oenieboy

Klopt en toen Ronaldo daar een aantal jaar later voor gepakt werd met bijna 10x zoveel hoorde je er niemand over omdat Messi blijkbaar een van de eerste was, althans niet Messi persoonlijk maar zijn vader of mensen die hij in heeft gehuurd.

14 november 2022 om 00:27

Iemand met de gebruikersnaam messi01010101 gaat mensen vertellen dat ze objectief moeten zijn in de discussie rondom ronaldo vs messi? HI-LA-RISCH

14 november 2022 om 08:53

Wat een gelul, de Messi, die als hij niet door Barcelona was gehaald en volgespoten met groeihormonen nooit een volwassen voetballer zou worden?Die tot voor kort weinig kom betekenen voor zijn nationale elftal? Die het heeft laten zien bij twee van de grootste clubs in Europa waar alleen de grootste medespelers meespelen.Ik heb niet echt een voorkeur maar vind het gewoon onzin wat je koopt te verkondigen. Daarnaast zie ik als liefhebber liever een natuurtalent, maar als voetbalfan heb ik heel veel respect voor Ronaldo omdat hij laat zien dat je er ook kunt komen door keihard te trainen, ook met iets minder talent.En dat je dan duft te beginnen over dat je klaar bent met dat mensen verschillende smaken hebben? Want alleen fanboy messi010101 heeft een objectieve mening? Laat me niet lachen, je bent zo subjectief alsmaar kan.Goat discussies zijn ook echt belangrijk..

14 november 2022 om 08:53

Zaadpartij? Stop eens met liegen en ga kijken of ronaldo een nieuwe ondergoed heeft gepost op insta ofzo. Heb je überhaupt dat wedstrijd gezien? Heb je dat toernooi gevolgd? De halffinale tegen Brazilië was echt schandalig en overduidelijk dat Brazilië (gastland) dat toernooi moest winnen.

De AFA stond volledig achter Messi en zeiden zelfs dat de scheidsrechterbaas moest aftreden.

Totaal een andere situatie dan Ronaldo.

13 november 2022 om 23:20

Prima, ik ben een Messi fan maar dit raakt kant noch wal???

13 november 2022 om 23:21

Kritiek op iemand hebben heeft toch niks te maken met iemand zijn voetbal kwaliteiten?
Ronaldo was samen met Messi de beste van hun tijd ook al zou ik ook Messi aanwijzen als de betere van de twee. ( maar de GOAT is hij zeker niet)

13 november 2022 om 23:24

Dus je geeft toe dat je hem niet beter vind door zn voetballende kwaliteiten maar door andere dingen mooi om te weten.

13 november 2022 om 23:32

SambaSam

Wat ben jij kinderachtig. Het zit blijkbaar zo diep dat niet iedereen jouw mening deelt. Een interview gebruiken om ff te claimen dat iemand een GOAT is. Zelfs Messi zou zich hiervoor schamen.

13 november 2022 om 23:38

Sambasam meer dan 100 likes. Hoog niveau hier op Voetbalzone. Als dit een reactie was op Ronaldo in zo een vergelijkbare situatie was de reactie allang verwijderd.

13 november 2022 om 23:42

Over en sluiten, dat heeft hij slim gedaan. Ik gok de VS of Sporting.

13 november 2022 om 23:55

We hebben het geluk gehad dat we van zowel Ronaldo als Messi jaren lang hebben kunnen genieten. Het is jammer dat sommige mensen nog hun mening willen doordrammen terwijl ze allebei geweldig waren kijk hoeveel jaar je heb moeten wachten om eindelijk te kunnen natrappen.

14 november 2022 om 00:24

*proest* Lekker provoceren SambaSam. En dan ook nog zoveel duimpjes. Niveautje hoor hier.

14 november 2022 om 00:29

Messi de onbetwiste goat? Je bedoelt die ene Messi die de gehele Zuid-Amerikaanse bond corrupt noemde, omdat Argentiniã« een potje verloor? Je bedoelt die ene Messi die voor belastingfraude is veroordeeld in het verleden? Bedoel je die ene Messi die de club die hij het meest lief heeft financieel leegzoog mede door zijn belachelijke salariseisen en daarna door de achterdeur vertrok naar PSG toen zijn club geen poot meer had om op te staan? Die Messi bedoel je?

Nahhh, die is geen haar beter dan Ronaldo. Voetbalspelers hebben allemaal een ego. De een meer dan de ander.

14 november 2022 om 00:37

Of die Messi die zijn einde van zijn interlandcarriere fakede, om de aandacht weg te nemen, omdat hij een copa finale persoonlijk verprutste door een penalty te missen? En nee dit is niet om Messi omlaag te halen, maar het is jammer dat vele willen doen dat Messi oh zo heilig is en Ronaldo verre van.

14 november 2022 om 00:45

Stevestifler, daar sluit ik mij volkomen bij aan.

14 november 2022 om 06:34

Messi is inderdaad ook bepaald geen heilige. Beiden zeker niet.

Messi vind ik wel een niveau hoger dan Ronaldo. Dat is een hele andere discussie. Messi is alleen ook een grote jankerd. Hoe hij aan het einde bij Barca deed is echt tenenkrommend.

Alleen dit van Ronaldo gaat wel echt ver. Niet even tot een laatste fluitsignaal wachten. Daarna doen alsof iedereen tegen je is, terwijl je er zelf een potje van maakt. Sterker nog: Omdat het Ronaldo is, is hij gematst. Elke andere speler was veel harder aangepakt. En nu als een verongelijkt kind gaan janken slaat nergens op.

Twee grote voetballers. Waarbij ik Messi echt uitzonderlijk vind. Maar ook twee grote jankerds helaas. Het past misschien wel bij de echte top...

14 november 2022 om 00:35

Het bewijst ook een gebrek aan empathie. Zijn zoontje is overleden en toen zijn dochtertje ziek werd voelde hij zich niet gesteund. En er wordt gedaan als of het niks is. Een Ihattaren verliest zijn vader en is vervolgens onhandelbaar en heeft nog tal van kansen gekregen. De vergelijkingen met Messi zijn ook totaal ongepast hierboven.

14 november 2022 om 00:40

Zoiets gebeurde geloof ik ook toen Adriano ( prachtige speler ) zijn vader verloor..

14 november 2022 om 09:12

Bewijs? Omdat Ronaldo het zegt?

Ronaldo is hier 1 ding aan het doen: om zich heen aan het slaan naar alles en iedereen die hij denkt te kunnen raken, omdat hij weg wil. Ten Hag, Rangnick, Solskjaer, Rooney blijkbaar ook. De clubleiding. Zoveel mogelijk roepen tegen zoveel mogelijk mensen. Want de hele wereld is tegen Ronaldo, hij is slachtoffer.

14 november 2022 om 04:38

Dit is dus het verschil in Hollandse/ westerse mentaliteit en de rest! Hier in west Europa willen ze dat je op je knieën als een slaaf gaat smeken en nedereig moet zijn, Wij (de rest) hebben een EER!! Ten Hag weet niet hoe om te gaan daarmee klaar!!! Die jongen is de beste voetballer aller tijden, zo ga je niet om met hem klaar!!

14 november 2022 om 05:31

Hoe moet je dan omgaan met een speler die niet fit is omdat hij de voorbereiding gemist heeft op eigen verzoek en waarin de club hem gesteund heeft? Dit heeft niets met eer te maken maar met een ego. Het kan best zijn dat eth het niet goed heedt aangepakt, maar wat zou die anders moeten doen?

14 november 2022 om 08:50

Tot hoe lang moet je hem blijven opstellen dan? Tot hij dood omvalt op z'n 88ste? Hij is gewoon geen toegevoegde waarde meer. Als een speler niets meer toevoegt, stel je hem niet meer op, al is het god zelf.

14 november 2022 om 09:14

Tuurlijk joh, als een slaaf op je knieen. Ronaldo, de man die meer geld en meer privileges heeft dan wie dan ook. Die de voorbereiding mag missen, continu zijn ongenoegen mag uiten, gewoon mag terugkeren nadat hij zijn team in de steek laat. Hij wordt als een prins behandeld en nog is het niet genoeg voor meneer.

14 november 2022 om 05:24

Wat een anti Ronaldo forum is dit zeg!Wie the f is Ten Hag ?Over 20jaar kent niemand Ten Hag maar wel nog steeds CR7.

14 november 2022 om 05:33

Jij kan in de speigel kijken? Wie weet rijgt eth dadeljk prijzen aan een. Heeft die over 20 jaar de meest CL gewonnen als coach. Moet ie alleen niet bij MU blijven.

14 november 2022 om 07:52

Je bedoelt in de toekomst kijken neem ik aan? Want in de spiegel kijken dan zie ik een knappe vent (;

14 november 2022 om 08:52

Mee eens, alleen is het wel Ronaldo die dit begint. En op dit moment is Ronaldo gewoon niet goed genoeg meer.

14 november 2022 om 10:05

Ja sorry was net wakker. Maar je ziet nog geen C Ronaldo

14 november 2022 om 07:21



Ronaldo is altijd een over het paard getilde persoonlijkheid geweest. Nooit in staat om doelkansen te creã«ren voor zichzelf en zeker niet voor een medespeler. Stond altijd te wachten om te scoren. Vooral wachten. Bah.

14 november 2022 om 08:19

@sambasam: ik snap je reactie, maar het is natuurlijk net zo kinderachtig om Messi er weer bij te betrekken. Dit gaat over Ronaldo en United, niet over Messi.

14 november 2022 om 08:39

@sambasam get a life messi fangirl. Dit heeft er niks mee te maken. Jij hebt geen verstand van voetbal. Je spreekt gewoon je voorkeur uit. Ronaldo blijft oa all time CL topscorer. En messi heeft andere records. Dus het zal moeilijk zeggen wie de beste is.

14 november 2022 om 08:50

Ja messi heeft dit gezeur niet. Want die heeft de easy way gekozen door naar de league 1 te gaan waar je als een pannekoek kan spelen en je wint toch wel.

14 november 2022 om 08:58

In ieder topic van Ronaldo over Messi beginnen is net zo triest als iedere keer over Ajax beginnen in een pSV of Feyenoord topic.
Daarnaast mag Messi de veters nog niet strikken van een Braziliaanse Ronaldo, of Cruijff, of Pele, of Maradona. Dus ajja 1 van de beste voetballers van dit moment,maar zeker niet de GOAT

14 november 2022 om 10:04

Het is opvallend hoe verschillend de Britten reageren vergeleken met jullie in Nederland. En de comment van sambabal is natuurlijk te dom voor woorden omdat het kant noch wal raakt. Dat hij zo een overweldigend aantal duimpje krijgt is dan ook tekenend voor die domheid die dus aardig ver reikt. Niet verrassend hoor.

14 november 2022 om 16:14

Hoe reageren de Britten?

14 november 2022 om 10:17

Toch wel weer triest dat de Messi Fanclub dit bericht weer gekaapt heeft.
Ga toch lekker los op een andere artikel, losers.

14 november 2022 om 14:10

Domme opmerking weer van een honkbal fan

13 november 2022 om 23:32

World cuuuuup, world cuuuuuup, world cuuuuup, world cup. Wat een lyricist is het ook e.

13 november 2022 om 23:57

Hij is overal, het duurt niet lang meer en hij ontmoet CR7. Uniek.

14 november 2022 om 00:10

Haha en jullie kennen hem ook wie niet hij moet hem echt snel ontmoeten!

Ah het interview waar hij maanden lang mee heeft gewacht totdat de algemene stemming rondom United weer iets negatiever was. Wat een loser deze vent, niet alleen sportief niet goed genoeg meer voor de top maar heeft ook de mentaliteit niet meer.

Ten Hag gaf hem de kans na het missen van de voorbereiding, maakte hem aanvoerder vorige week nog, heeft hem altijd verdedigd in de media en de beste man eist respect? Nee toon jij maar is wat respect voor de trainer.

13 november 2022 om 23:25

Heb je het interview gezien? Of überhaupt artikel hierboven gelezen? Hij gaat namelijk ook in op zijn overleden zoontje en zijn zieke dochter. Om eerlijk te zijn; ik zou op werk ook stukken minder presteren als dit mij was overkomen en misschien minder collegiaal zijn dan ik normaal ben. Maar goed, het is Ronaldo dus gooi alle emoties er maar uit! Alle opgekropte woede van de afgelopen jaren toen hij jullie favoriete team aan flarden schoot

13 november 2022 om 23:27

@bderonde Zeker vreselijke dingen meegemaakt maar dat mensen vallen over woorden als dit is totaal niet raar. Wanneer je je niet gesteund voelt kan je dit beter intern kenbaar maken.

13 november 2022 om 23:29

Logisch dat hij tijd nodig had voor z'n overleden kind dat neemt niemand hem kwalijk, zeggen dat je 3 maanden nodig had voor je zieke dochter terwijl je zaakwaarnemer bij meer dan 10 clubs aanklopt om je te slijten is gewoon pure onzin. Dat er geen enkele club is ingetrapt maakt het alleen maar mooier.

Niet voor niets dat dit interview gepland stond na de wedstrijd tegen Liverpool die onverwachts werd gewonnen.

13 november 2022 om 23:31

Misschien heeft hij dit ook wel intern kenbaar gemaakt maar is er niets aan gedaan? Hoe moeten wij t weten. Ik vind het eigenlijk goed dat hij zo een interview geeft. Er is zoveel gezegd en zoveel geschreven afgelopen maanden over hem. Het is dan toch niet raar dat je niet steeds over jezelf heen laat lopen?

13 november 2022 om 23:34

Homelander, Hmm jij bent overtuigd dat zijn zaakwaarnemer bij meer dan 10 clubs heeft aangeklopt en dat hij liegt over zijn zieke dochter. Sorry maar dan kan ik niet eens verder inhoudelijk discussiëren met je.

13 november 2022 om 23:37

Intern misschien is aangeven ipv je stil houden? Niemand wist wat Ronaldo aan het doen was zelfs Ten Hag niet tijdens pre-season. Dan doe je zelf toch ook gewoon wat fout. Het gaat erom dat Ronaldo iedereen de schuld geeft behalve hemzelf. Hij is gewoon slecht en heeft al tig wedstrijden de kans gehad van Ten Hag. Het is niet dat hij geen seconde kreeg...

13 november 2022 om 23:44

bderonde, als hij echt in had willen gaan op zijn zoontje en zijn dochter, had hij zijn club helemaal buiten beschouwing gelaten. Hooguit even tussen neus en lippen door vermelden dat hij door dat gedoe misschien iets minder presteert de laatste tijd. Nee, meneer opent hier vol de aanval op de club en trainer en geeft iedereen de schuld behalve zichzelf. Hij is nu echt klaar bij United en het is te hopen voor hem dat hij genoegen neemt met een subtopper. Anders eindigt zijn hele carriere hier want er is geen topclub die hier zijn vingers nog aan brandt. Zonde, want wat was het een fenomeen. Juist vanwege zijn instelling. De ultieme prof in zijn hoogtijdagen. Helaas is dat omgeslagen in een klein, verwend kind die begint te muiten als hij zijn zin niet krijgt.

13 november 2022 om 23:48

Ronaldo heeft allang een nieuwe club. Anders zou die nooit zo direct zijn in een interview. Hij is zelf ook slim genoeg om te weten dat hij na zo een interview z’n laatste wedstrijd voor utd gespeeld heeft

13 november 2022 om 23:53

Bderonde

Of hij wel of niet steun kreeg toen zijn dochter ziek was, weten we niet. Maar kom op, als je dit stuk leest dan is het toch duidelijk dat Ronaldo gewoon elk mogelijk argument erbij trekt, waar of onwaar, om een vertrek te forceren? Dat hij het gevoel heeft naar de uitgang gestuurd te worden is gewoon absurd. Hij gedraagt zichzelf keer op keer niet, de club houdt hem aan boord, en dan zegt hij dit.

13 november 2022 om 23:57

bdronde

Dat heeft uiteraard een enorme impact op hem gehad, maar hij maakt tegenwoordig wel tijd om via de socials zijn beklag te doen, het is gewoon een enorme narcists die het niet kan verkorpen dat Ten Hag niet voor hem kest, en wat een onzin roep jij nou wanneer heeft Ronaldo nou voor het laatst echt prijzen gepakt voor zijn clubs, bij United niet bij Juventus verloor die in zijn laatste seizoen de titel, 4x kansloos eruit in de CL.

Maar vanwege zijn dochter en zoontje kan die opeens niet meer voetballen??? Hij speelt ondermaats en voelt zich niet op zijn plek daar, maar ga dan niet alles en iedereen afkraken zonder zelf in de spiegel te kijken, de man leeft in zijn eigen wereld en zijn fans leven met hem in die misleidende wereld.

14 november 2022 om 00:16

Hoe weet je dat dit interview gepland stond na de wedstrijd tegen liverpool? Best een saillant detail.

14 november 2022 om 05:38

Bdronde er is vewl geschreven idd maar veel blijkt nu waar te zijn. Hij had zijn mening al direct klaar over eth en wilde direct weg. Dus ipv bij te komen van ziin nare situatie wilde hij zijn gezin ook nog eens een verhuizing naar waar dan ook doen. Hij denkt alleen respect te krijgen als die speelt lijkt het. Ik geloof trouwens ook best dat eth een hork kan zijn en dat ie zich niet goed kan uitdrukken vooral in een andere taal. Maar ga dan in gesprek met eth
Of dat gebeurd is weten we ook niet

13 november 2022 om 23:26

Ik denk eerder dat hij ermee gewacht heeft omdat hij door het wk een tijdje niet meer in Manchester is. Wat de tekst ook aangeeft. Het is dan ook de bedoeling dat die niet meer terug komt. Wat de tekst ook aangeeft. Gek dat je heel iets anders uit de tekst haalt.Ps. Ik vind Messi beter dan C.Ronaldo, dacht ik vermeld het even

13 november 2022 om 23:32

Er is meer naar buiten gekomen dan alleen de tekst hier op VZ maar dat lees je vast straks wel, en nee dit interview stond al gepland na de wedstrijd tegen Liverpool maar is compleet van de radar verdwenen nadat er gewonnen werd.

13 november 2022 om 23:36

Dat dit nu wordt uitgegeven is inderdaad niet toevallig. Echter stond het naar buiten komen van dit interview al veel langer op de planning waardoor jullie allebei gelijk hebben. Het momentum was in Ronaldo's nadeel omdat United ineens relatief goed begon te draaien; dan maar even wachten met uitbrengen van sappig nieuws totdat de winterstop op het programma staat en Ronaldo een andere club heeft.

14 november 2022 om 09:45

Hiermee ben ik het volledig met je eens. Maar het interview is veel groter en meer dan alleen dit onderwerp. Er zijn wel aantal punten waar Ronaldo wel gelijk in heeft. Dat er totaal geen verbetering is hoe de club gerund wordt.Nog steeds slecht beleid door -te dure of overbetaalde spelers halen-te dure contracten uitdelen -niemand voor minder dan aankoop prijs willen verkopen en zo miljoenen mislopen-faciliteiten en bouw van de club/stadion zijn sinds zijn vertrek verslechtert en dus niet verbeterd. - trainers te lang aan laten modderen (OGS) -Geen voetbal visie zoals met een juiste TDZo noem ik er nog een paar waardoor uit te lezen is dat de Glazers er echt een potje van maken bij United. Dat die jaren lang niks om de club geven en er niks aan doen om de club op te bouwen. Er wordt pas over 2 jaar nagedacht om het stadion op te krikken. Dat is zwaar toe aan renovatie. Maar er schijnt geen geld ervoor te zijn. Als Ronaldo zich niet gesteund voelde door de club na zijn familie omstandigheden, kan ik me daar goed bij in denken. Ze geven al niks om de club, dus waar dan wel aan een speler.Daarbij vind ik wel dat hij dit intern had moeten bespreken of aan had moeten geven. Moet heel het interview nog zien.Maar zullen hoop dingen zijn waar hij imo geen gelijk in heeft. Maar over sommige dingen heeft hij zeker wel gelijk. Dus wil hem nog niet helemaal afschrijven met de geplaatste artikelen die VZ nu geplaatst heeft.

Wat klein wat klein. Iemand als Ronaldo heeft dit toch helemaal niet nodig man.

13 november 2022 om 23:21

Klopt, maar zijn ego is kennelijk zo groot. Erg lelijk dit naar man united en ten hag. Lekker klaar mee zijn lijkt mij na deze woorden.

13 november 2022 om 23:44

Je mag toch een keertje van je af bijten na al die verhalen?

13 november 2022 om 23:47

Dus benoemen dat je geen respect hebt voor je trainer is “van je af bijten”?

14 november 2022 om 00:12

Doe dat lekker tegen een lantaarnpaal of bokszak, je gaat toch geen volwassen mannen lopen afkraken in de media.

14 november 2022 om 08:44

Waarom mag hij dat niet zeggen? Sorry hoor, maar het straalt er vanaf dat Ten Hag en CR7 geen goede band hebben en daarmee ook geen respect voor elkaar. Prima dat het gezegd wordt

14 november 2022 om 04:30

Van een van de grootste spelers uit de historie, naar een einde zonder glorie!

Wat sneu dat hij zichzelf zo te kakken zet!! Het is toch best sneu dat je zo goed bent geweest en op het einde van je carrière jezelf zo voor schut zet!

Wat een ontzettende nare persoonlijkheid. Vlak voor WK een transfer forceren natuurlijk...

13 november 2022 om 23:18

Maar welke club met een beetje normaal beleid gaat hier zich nu nog aan branden?

13 november 2022 om 23:22

Sporting en niks anders in europa

13 november 2022 om 23:22

Goeie vraag. Topclubs neem ik aan van niet. Sporting? Als geld geen rol speelt

13 november 2022 om 23:26

Nou de trainer van Sporting heeft al lang en breed aangegeven zelf op te stappen mocht Ronaldo teruggehaald worden aangezien hij totaal niet op hem te wachten staat. Ben benieuwd wie belangrijker geacht wordt in de ogen van de clubleiding

13 november 2022 om 23:31

SambaSam dat heeft hij nooit aangegeven. Sterker nog, hij gaf voor de CL-wedstrijd tegen Tottenham aan dat hij Ronaldo juist graag ziet komen. Desinformatie dus wat je hier verspreidt.

13 november 2022 om 23:35

In dat geval neem ik mijn woorden terug. Heb deze update helaas niet meegekregen om mijn feiten op orde te hebben. Mijn excuses

13 november 2022 om 23:36

Ik zie PSG ook nog wel in een gekke bui iets proberen. Al is het alleen maar voor de heb.

13 november 2022 om 23:57

Precies, 5 maanden CR7 en Messi in 1 team. Levert veel goodwill op.

De grote ronaldo dacht dat de persoon belangrijker was dan de club, maar de realiteit bleek toch anders

Nooit meer opstellen deze man. Jezelf aanbieden bij alle grote clubs in Europa en vervolgens met droge ogen beweren dat je naar de uitgang wordt gedwongen.

13 november 2022 om 23:32

jij gelooft ook alles wat je leest he Ronaldo heeft nooit openlijk uitgesproken weg te willen.

14 november 2022 om 02:10

Hij was er niet de eerste weken van de voorbereiding. Toen was hij al bezig een vertrek te forceren. 1 plus 1 is 2.

13 november 2022 om 23:34

Ja en dat aanbieden aan clubs is natuurlijk allemaal waar toch?

14 november 2022 om 06:34

En het naar de uitgang forceren is dan wel waar?

14 november 2022 om 10:24

Geen idee, hij zegt dat hij dat gevoel had dus zet het niet als feit neer he.

Dit zal altijd een smet op zijn carriere zijn. Hij wil gewoon niet accepteren dat het klaar is....

Slappe zak die Ronaldo

Wat een narcist ook he pfff

Mooi moment om hem definitief uit de selectie te gooien.

13 november 2022 om 23:59

Noemwap076

Gewoon als straf niet meer laten spelen dit seizoen en hem niet verkopen, gewoon hem laten weg rotten op de tribune, wat een belachelijk interview, 0 zelf reflectie en een mentaliteit van 0.

Dit moet dan het einde zijn voor hem bij United. Je kan het niet eens zijn met de trainer en hen niet mogen maar je moet nooit publiekelijk hem aanvallen. Ik vind dit een hele logische reden om Ronaldo helemaal van de club te weren

Nooit gedacht dat Ten Hag hiermee kon omgaan, maar hij heeft het uitstekend gedaan, tegen de verwachting in. Chapeau Erik.

13 november 2022 om 23:18

Klopt! hij gaat er heel nuchter mee om. Niet kijken naar status, maar gewoon iedereen gelijk behandelen. Zelfs als je Ronaldo bent.

13 november 2022 om 23:37

Ja hoor, dat de Frank De Boer en kijk waar hij is geeindigd als coach

13 november 2022 om 23:51

Ja goede vergelijking zeg.

Wat een clown zeg. Eerst zelf alles doen om de club te verlaten, maar niemand die hem wou en dan zich nu veraden voelen door alles en iedereen.

Ja die is klaar bij United. Nog één keer schitteren bij Portugal waar alles om hem draait om zich in de schijnwerpers te zetten zodat hij naar een andere club kan na de winter

Als Ten Hag zijnde zou ik nu ook gewoon voor alle transfers gaan liggen om hem vervolgens de rest van het seizoen op de tribune te zetten.

Wat een kwal.

13 november 2022 om 23:17

Dan koopt die gewoon zijn contract af.. Geld zal sws niet het probleem zijn..

14 november 2022 om 07:39

Je kunt niet zomaar je contract afkopen

14 november 2022 om 00:00

Precies dit, gewoon op de tribune zetten het hele seizoen en dat geld maar op de koop toe nemen, Ten Hag kiest zeer terecht voor andere opties maar blijkbaar kan Ronaldo dat niet verdragen.

Wie wil deze rotte appel nog zijn team hebben. Of hij ook maar ooit meelevend is met zijn teamgenoten.

Dan ben je cristiano ronaldo himself, dat je dit dan nodig hebt. Verbijsterend vind ik het, laat je toch niet zo kennen man.

Gelijk heeft ie. Geen enkel van ons zou dit op werk accepteren.

13 november 2022 om 23:18

Wat niet? Dat je miljoenen per maand krijgt, niet presteert maar wel eisen gaat stellen?

13 november 2022 om 23:23

Mijn werkgever had mij allang ontslagen met zo'n houding.

Arrogante, zelfingenomen, narcistische gek vind ik het. Als ieder ander mens zich zo gedroeg zat die in een inrichting. Maar omdat Ronaldo geweldig kan voetballen nemen we alles voor lief en verheerlijken we hem. Die jongen heeft echt psychische hulp nodig.

13 november 2022 om 23:35

Dat heeft ie zeker. Niet gek na een verloren kind en dan ook nog eens een zieke dochtertje , en dat kort achter elkaar.

Reactie verbaast me niet. Ten hag wordt erg opgehemeld maar feitelijk doet hij het mager tot gemiddeld. 200m geïnvesteerd en 5e staan met veelal zwakke wedstrijden, dat deden mourinho, ragnick en solksjaer beter. Ook hoe hij met Ronaldo omgaat, namelijk empathieloos, en bewust hem opstellen zonder aanvoer te regelen in het veld, duiden er op dat eth van Ronaldo af wil. Prima maar wees een vent en doe het op de correcte manier

13 november 2022 om 23:20

Gozer hoe ga je dit nou proberen recht te praten. Geef gewoon toe dat dit buitensporige domheid is. Hij is niet je vader ofzo he.

13 november 2022 om 23:25

Daarom spelen ze nu Conference League, en doet Ten Hag prima mee in het gevecht op de top 4. En dat met een nieuw team en nieuw systeem... Petje af!

13 november 2022 om 23:26

'Zonder aanvoer te regelen'

Denk je echt dat eth expres een wedstrijd verliest zodat ronaldo lekker niet scoort?
Dan ben jij op deze zondagavond niet nuchter gok ik

14 november 2022 om 00:03

Solksjaer heeft een puntengemiddelde van 1,79, Ragnick van 1,45 en Mourinho van 1,97. Ten Hag zit op 2,10 tot dusver. Ken je feiten eens man. Hoe bedoel je slecht? En daarnaast wedstrijd minder gespeeld als Spurs en Newcastle. Winnen ze die sta je gewoon gedeeltelijk in de top-4. Terwijl bij Spurs de neerwaartse spiraal is ingezet.

14 november 2022 om 00:04



Bocherief

Jij Aqua, Bedronde zijn net als Ronaldo totaal de realiteit kwijt, als Messi dit zou doen zou je hem afbranden tot het bot, en ik zelf zou hem ook helemaal afbranden maar blijkbaar kopieren fans van hem hetzelfde gedrag wat Ronaldo vertoont, gewoon onwetend en krankzinnig hoe fans hem verdedigen. Ze meoten hem op de tribune zetten de rest van het seizoen en alle aanbiedingen weigeren.

Oh mijn god dit zou zo slecht zijn als het waar is...

Nu is het zo dat deze man natuurlijk een extreem zware periode achter de rug heeft. Het verliezen van een kind heeft natuurlijk een enorme impact, en ik kan best begrijpen dat hij de focus nu niet meer bij het voetbal kan houden. Laten we eerlijk zijn, als wij een kind zouden verliezen, zouden we de eerste tijd ook niet weer op ons best zijn op werk. Feit is wel dat het jammer is dat hij zich zo moet laten kennen.

14 november 2022 om 00:02

Alfons

Klopt. Maar als je je in die situatie zou verplaatsen, dan zou je nooit zo gehandeld hebben. Dan ga je je focussen op het welzijn van jezelf en je gezin. En niet overal je kont tegen de krib gooien om iets te krijgen wat je wil. Want die dingen zijn dan niet belangrijk meer.

Wat sneu van deze teveel in zichzelf gelovende over de top zijnde voetballer. Ronaldo denkt alleen aan Ronaldo, het begint nu echt zielige vormen aan te nemen. Hij doet alles om een vertrek te forceren omdat hij bang is dat Messi nog wat records gaat afpakken....

13 november 2022 om 23:29

Dat is het ook. Puur om de stats.

14 november 2022 om 05:50

Je hebt geluk dat zijn zus dit niet leest

Wat een treurig figuur af en toe, zo gaat die legendarische carriere wel als een nachtkaars uit zeg. Dat hij Benzema nooit heeft gefeliciteerd met z'n Ballon D'or zegt ook wel veel. Voor hem zijn op het veld de 5 belangrijkste dingen: Ronaldo Ronaldo Ronaldo Ronaldo en z'n teamgenoten.

Ik mag hopen dat hij al een club heeft gevonden anders doe je dit toch niet...

13 november 2022 om 23:46

Precies mijn gedachte. Ik denk dat hij stiekem rond is met Chelsea. Die man wil ondanks alles Messi voorblijven op CL goals en assists.

Ik snap de haat niet richting deze man en constant de vergelijking met messi. Deze man heeft zich op alle fronten bewezen binnen de voetbalwereld. Je kan niet oordelen over zijn prive situatie en de situatie binnen MAN U. Hopen dat Ronaldo zijn vorm en plezier in het spelletje weer oppakt zodat wij weer van hem kunnen genieten.

13 november 2022 om 23:22

Kunnen we idd zeker niet over oordelen, maar we kunnen wel oordelen over dat het gewoon triest is om de vuile was zo buiten te hangen. Snap heel goed wat hij zegt met 'ik respecteer erik niet omdat hij mij niet respecteert' maar volgens mij is hij degene die toen in de voorbereiding eerder het stadion verliet, te laat was bij de voorbereiding überhaupt.
Ik geef toe dat mensen te snel de kans grijpen om hem in de grond te trappen, maar dit interview zegt genoeg

13 november 2022 om 23:35

Tuurlijk hij is nu op een punt gekomen dat hij er helemaal klaar mee is ik begrijp hem ergens wel.
maar ik heb veel mensen om me heen die prof hebben gespeeld, en weet onderhand wel hoe dingen daar achter de schermen verlooen maar de club speeld ook een grote rol in dit soort gevallen.

Maar snap niet waarom die messi vergelijking hier steeds komt onder zijn topic en dat was ook zo toen messi geen pepernoot raakte in zijn eerste jaar bij psg. Grown up, de messi fans wachten gewoon hierop om een trap na te geven.

14 november 2022 om 00:04

Maar Ruben wat willen we nou eigenlijk? Als een speler maar altijd zegt wat iedereen wilt horen is het: media training , brave jongentje blabla.. Nu vertelt iemand hoe hij zich voelt en is die er open over is het ook niet goed?

14 november 2022 om 05:55

Onzin over messi. Die werd hier helemaal afgebrand door R7 fans. Maar het is moeilijk oordelen wat er is gebeurd. Maar veel lijkt al zijn mening hebben bepaald voor eth er was.
Alleen ondanks dat eth een hork kan zijn (lijkt me) is die wel rechtdoorzee. R7 heeft de voorbereiding gemist dus is niet zijn eerste keus. Daar kan R7 niet meeomgaan en dan is eth respectloos. R7 zou eens moeten opzoeken wat respect is.

Spicy. Eerst Verstappen en nu Ronaldo.

Typische reactie van deze egoïst. Meneer Ronaldo denkt groter te zijn dan de club. Daar zit hij goed bij het verkeerde eind. Ik ben bang voor hem dat geen één top club meer in zee met hem wilt. Enige opties zullen dus de zandbak of Portugal zijn. Kleinzielig interview, wat hij totaal niet nodig heeft gezien zijn status.

14 november 2022 om 00:23

Hij heeft nog een optie, en die is voor Ronaldo denk ik in ieder geval interessanter dan de zandbak: De Verenigde Staten. Ik heb zo'n voorgevoel dat hij daarheen gaat, daar is hij de absolute superster, het is daar leuk leven en zijn kinderen kunnen daar wat leuker wonen dan in een Saoedi-Arabië. Bovendien is het echt een gigantische boost voor de competitie, meer mensen kijken de MLS dan een competitie in een olieland

Komt hij weer aan als zijn team net zich gelukkig voelt na een overwinning.. Klasse.

Inderdaad, hij heeft groot gelijk. Ronaldo moet je altijd opstellen vanaf het begin. Dat hij aan het begin van het seizoen weg wilde doet er niet toe.

Zijn PR team heeft dit mooi getimed en in elkaar gezet. Hiermee verliest Ronaldo al mijn respect en ik denk dat grote meerderheid hel niet meer op Old Trafford zal willen zien.
Hij heeft in de zomer alles gedaan om weg te geraken en nu is er geen weg meer terug. Laat hem maar vrij gaan. Hopeloze figuur.

Wat een tenenkrommend interview tot nu toe man man man. Waarom doe je dit midden in het seizoen. Geen fan wil hem meer accepteren toch. Hij geeft iedereen de schuld behalve hij zelf. Hij speelt zelf ontzettend slecht, mist de makkelijkste kansen etc. Tja sorry hoor maar Ronaldo is dit seizoen ontzettend slecht. Als United zijnde zou ik hem gelijk de deur uit sturen als je dit midden in het seizoen zegt over je huidige club en trainer. Echt ongelofelijk egoã¯stisch zeg...

13 november 2022 om 23:55

Ronaldo is altijd al zo. Is ook slecht uit elkaar gegaan met real Madrid

Groot gelijk als je bij een 4-0 achterstand hem niet wilt laten invallen uit respect en hem daarna tegen spurs in de 88e minuut wilt laten in invallen in een 2-0 stand dan heb je geen respect ✊🏽

Iemand een idee of het Pieter Baan Centrum nog capaciteit heeft om deze narcistische persoonlijkheidsstoornis eens goed te onderzoeken? Wat een engert, brrrr.

Het gedrag van C. Ronaldo komt op mij niet sympathiek over.

Ach, Ronaldo, vernoemd naar Ronald Reagan, dan mag je ook niets anders verwachten dan een individualistisch ikke ikke ikke en de rest mag stikken diva. Deze man leest graag Jordan Peterson, nu bij Pierce Morgan. Allemaal tikkeltje ranzig. BV Ronaldo is op weg naar de uitgang.

Het is de schuld van iedereen op hem na. 0,0 zelfreflectie. Wat een gigantische kwal. Zo'n grote voetballer, maar zo'n klein mens. Die is klaar bij United.

Wat een ego, wat een ego.

Ruilen met Gakpo.
Ten Hag wil Gskpo graag en Ronaldo maakt Psv kampioen

13 november 2022 om 23:39

Daar is Schreuder ook al mee bezig

13 november 2022 om 23:57

Vooralsnog staan de heren uit Rotterdam bovenaan, maar wij staan idd boven Psv.

Meneer denkt alles te kunnen maken en als iemand daar iets van zegt, dan is het respectloos en wordt hij niet gesteund door de clubleiding? Logisch weer. En hij wordt naar de uitgang gedwongen? Is meneer even vergeten dat hij de hele zomer heeft geroepen dat hij zelf de club wilde verlaten vanwege het ontbreken van CL-voetbal? Een prestatie waar hij zelf aan heeft bijgedragen.

Juist in dit soort interviews komt iemands ware aard boven. Hij maakt zichzelf zo klein met zijn arrogante gedrag. Ik denk niet dat iemand een traan zal laten als hij Manchester verlaat.

Frappant, zeer frappant. Ook al heeft ie ergens gelijk (dat ze (ten Hag) hem weg willen hebben, dat ze hem de schuld geven etc.), dan nog ga je dit niet roepen. Begint wel wat sneu te worden. Heel erg egoistisch jammer genoeg. Zo'n grote speler zou dat niet nodig moeten hebben.

Ook zo apart is, dat Benzema de vraag kreeg dit weekend of CR hem had gefeliciteerd met de Balon D'or. Benzema zei van nee nog niet. Dan denk je toch ook hoe dan man! Bizar!

13 november 2022 om 23:37

Had je dan verwacht dat cr Benzema zou feliciteren. Ronaldo is altijd egoïstisch geweest. Mij verbaast dit niet.

13 november 2022 om 23:38

Ook bizar hoor over Benzema inderdaad. Niet eens een berichtje nadat een oud-teamgenoot, waar die jaren mee samen heeft gespeeld, niet te feliciteren voor zo'n grote individuele prijs zoals de Ballon D'or. Deze Ronaldo is voor mij echt niet oke. Allemaal niet nodig zeker deze timing niet...

13 november 2022 om 23:39

Is dat echt zo? Dat vind ik inderdaad bizar. Benzema heeft jarenlang als een soort hulpje gediend, en dat terwijl Karim zelf een gruwelijk goede voetballer is. Een felicitatie is toch wel minimale wat je kan doen voor iemand die zich zo heeft weggecijferd voor je.

Man man man wat een slecht interview. Heeft zichzelf echt laten kennen door deze onnodige opmerkingen.

Overigens ook erg kil dat hij kennelijk geen sympathie heeft gekregen voor zijn zieke dochter.

Zijn ego laat hem nooit met rust, het is sterker dan hem. Een ding is zeker: dit wordt een vervelende, oude zagevent.

Klaar ermee toch? Zeurwijven moet je snel dumpen.

Zou het fantastisch mocht Portugal Nederland treffen op het wk, en dat CR7 met een siuuu een winnende maakt en Nederland eruit knikkert(zoals hij wel vaker heeft gedaan). Niet zozeer tegen NL maar voor de mensen hier, wat een disrespect voor 1 van beste voetballers ooit tov een nietszeggend trainer als ETH. En oja ik ben voor het voetbal op het wk, dus ben volledig neutraal.

13 november 2022 om 23:44

Mensen in Engeland zijn ook klaar met Ronaldo. Niet alleen voetbalzone. Beter opletten

14 november 2022 om 00:02

Zou het leuker vinden als ze Argentinie in de finale treffen en Messi in de blessuretijd de winnende maakt

Vreemd interview. Hij heeft je in genade aangenomen na onprofessioneel gedrag. Terug in de basis gezet en zelfs aanvoerder gemaakt in de laatste wedstrijd. Geen respect zegt ie dan.

2x voor het fluitsignaal vertrekken
De hele voorbereiding niet komen
Jezelf overal aanbieden terwijl je een contract hebt
Niet presteren

Ben blij als ie opgerot is

Ronaldo heeft 100% gelijk. Kom A.U.B terug naar Real Madrid ook al is het voor een half seizoen. Jij hebt nog een grote afscheid feest te goed in Madrid. Beste speler aller tijden.

14 november 2022 om 00:04

Zelfs in Madrid willen ze hem niet meer en terecht. Gaat een Benzema (de betere voetballer van de 2), alleen maar in de weg lopen.

Ik heb het altijd al gezegd, deze man is een grote kwal. Ja, hij is goed. Een complete machine met een uitstekend winnaars mentaliteit/leiderschap. Maar, hoe hij zich profileert is echt schandalig. Fysiek wellicht 37 maar mentaal nog een tienertje. Cristiano moet in de spotlights staan, het moet om hem draaien, alle lof en tops moeten naar de beste meneer gaan. Het is geen ‘one man show’. Het is pot verdorie een teamsport. Je ziet op alle vlakken dat hij gewoon tekort komt. Rashford en Martial doen het beter. Dan is het logisch dat je op de bank zit. Ronaldo is gewoon snel op z’n teentjes getrapt en is van aard overgevoelig, lijkt net als of hij van porselein is. Laten we overigens ook niet zijn ego vergeten, die draait overuren bij hem. De beste man denkt volgens mij dat hij een profeet is. De batterij van Cristiano is bijna leeg, dat wil zeggen dat zijn tijdperk erop zit. Hij moet dit gewoon accepteren, net als de keuze van Erik. Een speler is nooit groter dan een club, plus moet respect en fatsoen tonen jegens zijn trainer/coach. Cristiano snapt dit verschil niet. Zijn ego zal alleen nog meer schade toebrengen, als hij zich niet gedeisd houdt. Als je je ego onder controle kan houden, kun je heel ver komen. Maar als jou ego, jou leidt, ben je gedoemd om te falen. Ronaldo moet exit krijgen en aan zichzelf werken, voordat hij anderen de les probeert te lezen.

Wat een vreselijke arrogante snottebel is het ook. Ronaldo vind zichzelf nog boven onze lieve heer staan. Geen greintje respect meer voor deze gevallen voetballer. Messi is het voorbeeld hoe het wel kan.

14 november 2022 om 00:00

Nou Messi heeft ook zoveel rare dingen geroepen. Een echte voorbeeld dat is mane. Ronaldo en Messi hebben allebei een groot ego als het even tegen zit.

Wat een treurige einde gaat dit worden ook met Cristiano bij United. Had in de eerste plaats ook nooit terug moeten komen naar United. Hij had het moeten weten dat United in een situatie zat en nog steeds zit, dat ze niet om de prijzen meedoen, laat staan om CL plekken. Puur teruggekomen vanwege Sir Alex Ferguson omdat die bang was dat zijn pupil naar City zou heen zijn gegaan. Dat je ook nog is te horen krijgt dat sommige spelers niet eens samen met je wilt spelen ( weet niet of het basisspelers zijn of bankzitters ) dan is dit vrij ernstig en erg pijnlijk. Het begon natuurlijk allemaal dat Ten Hag zei dat die Cristiano niet erin wilt brengen tegen City uit respect omdat ze op dat moment met 4-0 achterstonden. Maar vervolgens wil je hem wel erin brengen in blessuretijd tegen Spurs, in een wedstrijd die gelopen is en winnend zou afsluiten. Tsja, dat moet je bij een speler als Cristiano nooit doen, want dan ben je meteen klaar in zijn ogen. Je weet van te voren dat die een heel groot ego heeft. En ondanks alles, want Ten Hag en Cristiano zullen nooit vrienden worden, heeft Cristiano de afgelopen tijd toch veel gespeeld. Was zelfs aanvoerder tegen Villa, en dan nog zo ondankbaar richting Ten Hag, tsja. De timing om zo interview de wereld in te gooien, ook echt precies dat United een moeilijke uitpot in blessuretijd heeft gewonnen, vind ik ook niet netjes. Ook las ik dat die Benzema niet eens heeft gefeliciteerd met de Ballon d'Or winst ( zegt Benzema zelf ). Wow, daar was ik wel ff stil van. GOAT in mijn ogen, maar als mens blijft die echt ontzettend apart.

Ronaldo is zo'n arrogante narcistische voetballer en persoon, hij denkt echt dat hij boven de rest staat, United moet hem niet laten gaan en hem een half jaar op de tribune zetten als straf, dit soort gedrag is niet te verdedigen ook niet door zijn talloze fans die hem overal verdedigen en zijn gedrag kopiëren.

Speelt al het hele seizoen als een natte krant en gaat nu de club afvallen die hem groot heeft gemaakt. Iedereen die overigens iets van hem vindt op dit moment wordt met de grond gelijk gemaakt door Ronaldo.

Hem niet verkopen en hem op de tribune zetten is het beste voor Ronaldo.

14 november 2022 om 01:30

Ronaldo is de beste oetballer van het heelal, drol

Echt diep teleurgesteld in CR7. Hij denkt gewoon groter te zijn dan de club. De enige clubs die hem nog zou willen zijn Sporting Lisbon of clubs buiten Europa.

Los van de zielige timing van dit interview, wilde hij eerder dit jaar niet invallen en ging al 2x eerder naar huis terwijl de wedstrijd nog bezig was. Ronaldo: “hij respecteert mij niet”… Dan snap je er niet veel van volgens mij.

Wat voor respect toon je zelf Ronaldo? Je bent een teamspeler of je speelt alleen voor jezelf. In jouw geval is het dat laatste. Wegwezen daar. Klein kind

Maar, ten hag wou dus wel ronaldo laten invallen voor 4 min.

het gesprek met jordan peterson heeft niet veel geholpen want zo uithalen is niet iets wat jordan peterson zou doen of zegge lol. heel domme zet van hem en heel laag gevallen zo

Nou.. die gaan ze dus in verband brengen met Chelsea. Hopelijk doet Boehly het niet. Kerel is een bron van onrust. Zeker nu hij aan het aftakelen is en hij zelf denkt dat hij nogsteeds een van de beste is.

Heeft iemand zelfs zonder zomaar hier te roepen ook echt het hele interview gelezen? Staan echt machtige quotes in, maar ook wel triestige zoals deze

Ze moeten het hele interview plaatsen. Sommige dingen zijn echt om van te smullen 😂 sommige dingen zijn triestig, zoals dit:

🚨 Ronaldo says his 3 month old daughter was hospitalised in July, that is why he could not return for pre-season and he felt hurt because senior executives at Manchester United doubted him.

14 november 2022 om 00:11

Ja dat is niet goed van de mensen binnen United maar zijn gedrag daarna?? Lag dat ook allemaal aan het feit dat zijn dochter in het ziekenhuis lag? Of lag dat weer ergens anders aan behalve aan Ronaldo zelf?? Probeer hem nu niet te beschermen, als je ziet hoe hij reageert op Rooney, hoe hij reageert op Ten Hag en Ragnick (toen er nog niks was met zijn dochter of zijn zoontje die overleden was) hoe hij denkt over United in zijn geheel dan vraag ik me af of hij wel enige zelfreflectie heeft of dat hij eens de waarheid moet gaan spreken of die echt terug wilde naar Untied of dat City zijn eerste keus was, want ik denk dat hij voor City wou gaan en dat mensen daarvoor zijn gaan liggen.

14 november 2022 om 00:39

Probeer jij je eens te plaatsen als vader ja. Je verliest je zoontje en vervolgens ligt net voor de voorbereiding je dochter in het ziekenhuis. En dan twijfelt je werkgever eraan en lees je al die bullshit.. K zou dan ook niet met overtuiging, motivatie ohjf wat dan ook staan te "werken".

Ronaldo maak er gewoon een eind aan.

14 november 2022 om 00:06

Dit klinkt wel erg rigoureus/fout. Voetbal is maar een spelletje he?

14 november 2022 om 00:23

Hij verpest ze naam nu alleen maar. Als je voetballen niet meer goed bent dan komt de persoon naar boven en dat gebeurt nu.

14 november 2022 om 00:29

Snap je zelf wat je zegt?

14 november 2022 om 14:54

ja als zijn sportprestaties veel minder zijn. Dan gaat de media alleen maar over dingen zoals dit praten, want zijn prestaties zijn niet meer geweldig.

14 november 2022 om 08:15



Dat is wel het laatste zijn wat ik zou doen..

Ronaldo, wat heb ik genoten toen je door Ajax de CL werd uitgevoetbald. Aan banden gelegd door Veltman en Ekkelenkamp. Lekker bij United late. Banken en net als bogarde met het tweede laten spelen. Persoonlijkheid kan je niet kopen. Maar je misstanden wel afkopen.

Iemand die iets weet van hoe ernstig de blessure is van Amine Harrit ?

Is er iemand die dat interview heeft gelezen? Heeft hij dat letterlijk gezegd? Ik vraag het mij ah namelijk. Maar als dit waar is, dan is hij in de winter weg bij United.

De beste man is duidelijk weer helemaal in de stress geschoten nu hij ook bij zijn eigen club door een Argentijn voorbijgestreefd wordt.


Opdonderen met die vent en nooit meer laten spelen.

Groot zijn in kleine dingen, een op en top narcist dit heerschap. Net een kind dat zijn speeltje kwijt is, het ligt aan iedereen behalve hemzelf. Het blijkt maar weer wat voor arrogante hufter het is.

Een laffe, achterbakse opmerking van een speler die al lang op zijn retour is. Levert al maanden niets meer op het veld. Je zou maar zo’n energiezuiger in je team hebben… Ik wens zijn volgende club alvast veel sterkte toe.

Lijkt me wel wat voor Sporting of Atleti anders als 2e spits bij Real, dat zou ook goed voor de jonkies zijn en een mooie afsluiter bij de allergrootste club!

14 november 2022 om 07:49

Die is helemaal niet goed voor de jonkies. Laat in alles zien hij het niet moet. Waardeloos karakter. Waardeloze mentaliteit. Klein kind dat niet zijn zin krijgt.

Als ik Ronaldo was zou ik gewoon stopen na WK.
Het is genoeg geweest bedank Legende.

CR7 maakt van zichzelf een karikatuur oo deze manier. Het is bijna tot aan het clowneske

Ik vind Ronaldo een intrigerende persoonlijkheid. Doet veel voor goede doelen, heeft een nobele reden waarom hij bijvoorbeeld geen tattoos neemt en is geen voetballer maar een atleet dat ontzettend goed kan voetballen. Toch komen er bij zijn onuitputtelijke winnaarsmentaliteit en hyperfocus om de beste te zijn ook vaak lelijke kanten van hem naar voren. Erg jammer, want hij is gewoon een legende geworden met al zijn prijzen en statistieken.

Hahaha die CR zeg. Dit is natuurlijk ook een manier om je eigen onkunde van de afgelopen 250 dagen naar de achtergrond te verdrijven. Je schiet en kopt alles naast of over of raakt überhaupt de bal niet meer. Sprintduels verlies je vaker dan dat je er 1 wint. Ballen kaatsen die eerder bij tegenstander in de voet komen dan bij je ploeggenoten. CR je bent ouder geworden en kunt niet meer mee. Misschien dat het je krengt en je het afgelopen jaar met opvolger op het vele stond, Garnacho!!!! Ga daar je energie insteken om zo'n ventje te begeleiden ipv je ego op 1 te zetten

Wij Madridista's zullen je altijd steunen belachelijk hoe ze met jou omzijn gegaan

14 november 2022 om 07:15

Bij Madrid is hij ook via de achterdeur vertrokken.

Bizar hoe zo'n grootheid zo'n loser kan zijn

Ronaldo ...... Exit, Klaar, OVER EN UIT, Stoppen !!!!!

Deze man is zo fragiel. Niet normaal.
Ook zegt hij in het interview :

And he even had a pop at former team-mate Wayne Rooney, saying: 'i don't know why he criticises me so badly, probably because he finished his career and I'm still playing at high level.

'i'm not going to say that I'm looking better than him, which is true!'

Echt serieus. Dan heb nagenoeg alles gewonnen wat er te winnen valt, en ben je nog zo onzeker over jezelf dat je op zo'n manier moet reageren. Triest.

Zie het verval van een wereld speler. Als hij op het WK niets presteert dan lijkt mij het vrij duidelijk. Einde tijdperk. Er is een nieuwe generatie sterren. En Messi. Die heeft de knop om kunnen zetten en is in een andere rol mega belangrijk bij PSG. Wat zou het geweldig zijn als Messi zijn rol pakt bij Argentinië en ze wereldkampioen maakt. Terwijl die huilbaby niet opgesteld wordt bij Portugal. Wie wil Ronaldo nog hebben voor zo'n salaris. Mijn sympathie had hij al niet. Maar wel respect voor zijn prestaties. Maar er is een gezegde . Prestaties uit het verleden........ Ten Hag trek je conclusie. Zog dat je Ronaldo loost in de winterstop. En haal een spits die er wel 20 in een seizoen in legt.

Grootste Joke ooit....uithuilen bij de pers. Wat een prof 👏. Dit bewijst dat het gewoon een kwal is

Ronaldo kan beter stoppen voor de winter updates in Fifa22. Hij heeft vast professionele hulp nodig zodra bekend wordt dat zijn kaart naar 76 rating is aangepast.

Wat een klein kind. Hij wil niet invallen, maar is dan boos dat hij uit de selectie gezet wordt. Man, je verdient miljoenen. Doe wat je gevraagd wordt. En dan nu zo'n interview... Ach, Messi is de goat, maar dat was al duidelijk lijkt me. Niemand kan dat nu nog ontkennen.

Je hoeft toch ook niet voor iedereen respect te hebben.
Ik heb ook geen respect voor Ronaldo.
Hij kan goed voetballen maar een waardeloos mens en uiterst vervelend

Laat Ronaldo lekker teruggaan naar Sporting. Daar kan iedereen in dienst van Ronaldo spelen en kan hij waarde toevoegen. Hij is gewoon niet goed genoeg meer voor de Europese top en er komt ook geen topclub meer voor hem. Hij en z'n familie zullen wel weer komen met dat het een schande is en hij zal er voor Sporting ongetwijfeld wel weer 15 inschieten, maar voor de Europese top is hij niet meer de speler van weleer.

Sneu hoe die jongen het helemaal kwijtraakt nu die niet meer aan de top staat. Die jongen heeft psychische klachten en is de realiteit ook helemaal kwijt. Toen hij steeds weer met zijn voeten de critici de mond kon snoeren, zal hij keer op keer gedacht hebben dat hij ze allemaal het ongelijk bewees, maar niet alles ontkracht je met je voeten.

Het is een speler met een enorme staat van dienst waarmee hij altijd het respect afdwong van zijn medespelers, maar nu hij niet meer presteert moet hij eens wat meer in de buurt komen van de grond. Hij verwacht nog steeds als een god behandeld te worden en lijkt nog steeds te denken dat het allemaal om hem draait. Hij doet er alles aan om weer in de spotlights te staan en het groepsproces te verstoren. Zijn teamgenoten zullen dit absoluut niet waarderen.

Hij heeft een prachtige carrière gehad, maar hij is zijn reputatie in zijn nadagen flink aan't afbreken. Het is een speler die door zijn gedrag/uitstraling ook altijd al door velen anderen juist weer werd uitgekotst, voor hen staat de deur nu wagenwijd open om eens heerlijk uit te delen. Het zal pijn doen bij veel voetballiefhebbers met een zwak voor de fantastische voetballer die hij was, vooral zijn echte fans zullen teleurgesteld in hem zijn.

Cristiano zal gebrand zijn om te vlammen op het WK, zodat hij iedereen weer het ongelijk kan bewijzen, maar ik ben bang voor hem dat het niet meer gaat lukken en dat is geen schande, hij is immers al 37.

Bij Feyenoord kunnen we hem nog wel gebruiken

Goed gehandeld door Ten Hag. Meneer Ronaldo speelt niet goed, dus krijgt hij weinig speeltijd. Dat is logisch. Als Ronaldo nog zo goed was als in zijn tijd bij Real Madrid dan zou hij elke wedstrijd in de basis staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren