Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Schöne staat voor terugkeer naar Denemarken’

Laatste update:

Lasse Schöne keert mogelijk terug naar zijn vaderland. De dertigjarige aanvallende middenvelder van Ajax heeft volgens Ekstra Bladet in een hotel in Kopenhagen met Troels Bech gesproken en dat is de sportief directeur van Bröndby IF.

/

Voetbal International bevestigt dat de koploper van de Superligaen belangstelling heeft voor Schöne en dat men de deal woensdag nog wil afronden. Schöne is vanwege interlandverplichtingen overigens sowieso in Denemarken; hij bereidt zich er voor op de wedstrijden tegen Armenië en Liechtenstein.

Schöne, 26-voudig international, speelt sinds de zomer van 2012 in Amsterdam en kwam er tot 38 doelpunten en 34 assists in 157 officiële wedstrijden. Hij kwam daarvoor uit voor NEC, De Graafschap, sc Heerenveen, Lyngby IF, Taastrup B70 en Himmelev IV. Schöne werd overigens ook nog gelinkt aan Fenerbahçe en Espanyol, maar lijkt dus naar Bröndby te gaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijft dit toch zonde vinden, vind hem een meerwaarde op het gebied van ervaring, vrijetrappen en overzicht.

31 augustus 2016 om 11:25

Voor vrije trappen hebben we ook Gudelj en Ziyech. Ziyech is er ook voor inzicht en op dat gebied verwacht ik ook het een en ander van Traore. De ervaring is jammer.

31 augustus 2016 om 11:28

Vrijetrappen heb je vooral Ziyech voor nu, ik vind Gudelj daar toch erg matig in. Ja hij scoorde afgelopen weekend uit een vrije trap, maar die keeper had die bal gewoon moeten hebben. Het schot was totaal niet strak in de hoek en op perfecte duikhoogte, het is dat de keeper bleef staan.. En qua spelhervattende vrijetrappen vind ik Gudelj echt ronduit slecht...

31 augustus 2016 om 11:30

Zonde maar begrijpelijk. Schone heeft echt een hoop punten gepakt voor Ajax door uit het niets te scoren en was zeer multifunctioneel, maar op een gegeven moment moet je door selecteren.

31 augustus 2016 om 11:44

Dus laat je de meest ervaren speler (op die oude Duitser na) maar gewoon gaan?! Een speler die altijd minimaal een zes scoort en op meerdere posities is in te zetten. Onbegrijpelijk! Dat is het!

31 augustus 2016 om 12:09

Schöne heeft de laatste jaren niet eens de kans gekregen imo. Moest altijd maar als buitenspeler fungeren terwijl hij gewoon een middenvelder is. Doodzonde!

31 augustus 2016 om 12:10

Niet maar zo hoor. Schone is gratis gekomen en heeft zich altijd 100 procent ingezet. Het liefst heb je hem erbij maar er is ook meerdere malen aangeven door Ajax dat als hij weg wil ze gaan meewerken.
Zelf hoop ik dat die blijft, laat el Ghazi maar gaan

31 augustus 2016 om 12:14

Die keeper had hem -hoe hij stond in ieder geval- nooit kunnen pakken Jackieboy10.

31 augustus 2016 om 12:48

Schone is al lang te sloom voot het middenveld. Een beetje de Mata van United. Kon gewoon prima op de flank spelen.

31 augustus 2016 om 13:38

Glory, vreemde uitspraak. Hij was inderdaad te traag voor op het middenveld. Maar altijd al als flankspeler, dat is hij nooit geweest.

31 augustus 2016 om 14:09

Kennelijk niet want hij en Mata spelen als flankspeler. En als middenvelder komen ze niet aan de bak.

31 augustus 2016 om 11:31

Snap het heel goed e gun hem het allerbste, nooit hore klagen en altijd 100% inzet en was van waarde als hij erin stond. Daarom vind ik het jammer dat hij nu onder Bosz geen vertrouwen heeft. Had van mij wel wat vaker mogen spelen op de rechtsbuiten positie nu El Ghazi hopeloos uit vorm is. Was in de belangrijke duels toch altijd een meerwaarde.

31 augustus 2016 om 11:49

Op basis van sympathie zou hij elke pot 90 minuten mogen spelen van mij. Op basis van toegevoegde waarde komt hij net te kort.

Lasse bedankt voor alles en het ga je goed!

31 augustus 2016 om 13:05

Ik snap de hetze tegen El Ghazi niet zo. Vond hem dit seizoen tot nog een van de betere. Leek meer gedreven en er kwamen veel goede voorzetten vandaan. Bijvoorbeeld al thuis tegen Rostov, waar hij 3 geweldige voorzetten gaf waar niets mee werd gedaan.

31 augustus 2016 om 16:43

En uit tegen datzelfde Rostov zakte ie volledig door de ondergrens...

Maar goed Schone weg, El Ghazi weg. Wie gaat er rechtsbuiten staan?
Traore? Maar was die niet als spits gehaald?

Wat een zootje!

31 augustus 2016 om 11:48

Kon de ervaring niet echt terug zien in het spel, maakte zelden fouten en miste de leiderschap.

31 augustus 2016 om 12:03

Precies wat ik wilde posten.

Schone is bijzonder goed bruikbaar gebleken en nog steeds vind ik 'm het naar behoren doen als hij speelt. Uitstekende mentaliteit en een goed schot.

Jammer! maar begrijpelijk.

31 augustus 2016 om 14:41

Vooral als we kijken naar ervaring vind ik dit een gemis voor Ajax. Niet de beste speler, maar een goed iemand om in de groep te hebben.

Geen verrassing dat Lasse zich met de komst van Ziyech graag aan een nieuw avontuur waagt. Was voor Ajax absoluut een prima invaller en heeft in de wedstrijden dat hij het vertrouwen kreeg altijd zijn taken naar behoren uitgevoerd.
Zeer nuttige speler die helaas te kort kwam voor de Ajax basis, jammer dat hij niet in Nederland blijft, maar het is hem gegund.

31 augustus 2016 om 11:40

Of het is andersom: dat Schöne had aangeven niet langer op de bank te wiilen plaatsnemen en heeft al in een vroeger stadium aangegeven om terug naar Denemarken te willen. Dan blijven er i.p.v. de acht beoogde middenvelders voor dit seizoen zeven over en één plekje om op te vullen. Dat was misschien het startsein om over te gaan op Ziyech.

31 augustus 2016 om 11:49

Dan nog blijft de vraag waarom dat op deadlinedag pas naar buiten komt, en daarnaast heeft
Schone zich naar het laat aanzien pas vandaag contact met een eventuele nieuwe club.

31 augustus 2016 om 12:52

Dat kan verschillende redenen hebben. Misschien dat de Deense club eerst moest verkopen, of wilde ze of Schöne zelf niet dat het eerder naar buiten kwam, of omdat Ajax geen speculaties wilde terwijl ze in onderhandeling waren met potentiële opvolgers en hem daarom pas vrij wilde geven als het rond was, misschien had het familiare redenen, je kunt er van alles bij bedenken.

Dat het op de dag van de deadline wereldkundig wordt gemaakt is niet zo opzienbarend. Er zijn op deze dag nog voldoende opmerkelijke en niet eerder bekendgemaakte transfers te verwachten zoals elk jaar.

De plotselinge bekendmaking om te vertrekken komt ook niet helemaal als een verrassing. Hij twijfelde al twee seizoen of hij wilde blijven. Nu heeft hij de knoop eindelijk doorgehakt.

31 augustus 2016 om 14:12

Niemand van ons hier heeft ook maar enig idee wat er allemaal achter de schermen gebeurt, dus we kunnen daar ook eigenlijk niks over zeggen.. Iedereen zit altijd maar lekker te speculeren, maar het heeft nul waarde, leuk voor op de borrel maar niet meer dan dat.

31 augustus 2016 om 14:53

Met borrelpraat zit je hier goed, dat is nou net de functie van dit 'meepraten over voetbal' op Vz.. Iedereen mag zijn mening geven als in de kroeg en het is verder onschuldig en onderhoudend.

Waarom zou er niks over gezegd zou kunnen worden of mag er niet lekker op los gespeculeerd worden? Of moet het inhoudelijk meer dan nul waarde hebben of anders beter niet?. Daarnaast laat men vanuit het wereldje zelf af en toe iets vallen, dus helemaal geen idee wat er zich achter de schermen afspeelt is niet juist.

Lekker meelullen over voetbal heeft al waarde genoeg toch? Sport is emotie en dat maakt het juist leuk.

Ik begrijp hem. Hij zal onder Bosz weinig minuten maken. Hij heeft veel voor Ajax gedaan onder Fdb. Bedankt Lasse, ik hoop dat je je tranfer krijgt en succes!!

31 augustus 2016 om 11:23

Inderdaad, hij zal weinig meer spelen en dan gun je zo'n prof een transfer.

Lijkt me een mooie stap voor Lasse. Toch een prima middenvelder die het verdiend wekelijks te spelen. Ondanks dat hij het gewenste niveau net niet aankon zag ik hem toch altijd graag spelen. Ook op zijn cijfers in Ajax mag hij best trots zijn.

Jammer dat hij weggaat, een gewaardeerde kracht. Helaas niet goed genoeg voor de basis, maar altijd fijn om zo'n man achter de hand te hebben.

Mocht het doorgaan, het ga je goed Lasse, bedankt voor de jaren!

Waarschijnlijk mag die ook nog transfervrij weg als dank voor bewezen diensten en het zelden klagen als ie op de bank zat.
Maar ik snap het wel idd. Moet ook gewoon nog lekker een paar voetballen.

Mocht Schone niet zo goed als gratis vertrekken omdat hij ook transfervrij gekomen is? Mocht El ghazi weggaan dan zou er wel ruimte komen op de rechterflank. Rechtsbuiten is toch matig bezet straks.

31 augustus 2016 om 11:35

Traore, Cerny, Ziyech, elghazi. Kunnen daar allemaal spelen. Niemand van hen is tot nog toe een echte rechtsbuiten geweest. Cerny en Traore zouden het wel kunnen leren. El Ghazi is echt al een jaar drama. Sommige mensen denken er anders over, dat weet ik. Maar ik hang de vlag uit als hij weg is.

On: zo zonde dat lasse weggaat/moet, mede door het beleid en denk dattie ook net niet het niveau heeft wat Ajax nastreeft. Maar als je heel realistisch kijkt, hij is echt een topper voor de Eredivisie. Met zijn 30 jaar zit hij nog net in de piek van z'n voetbalcarrière. En nu haalt brondby hem voor een prikkie op, die worden met/door hem gewoon kampioen dit jaar haha

31 augustus 2016 om 13:42

Niet een jaar, sterker nog verleden jaar deze tijd speelde hij zijn beste periode. Na zijn blessure is hij niet meer op dat niveau geraakt.

Hij heeft in mijn ogen te weinig gespeeld bij Ajax. Bracht misschien niet altijd wat er van hem verwacht werd maar laten we eerlijk zijn, wie wel de laatste jaren. Schone heeft ajax er meerdere malen bovenop geholpen met belangrijke goals en assists. Ik had een subtopper in een grotere competitie ook wel bij hem vinden passen.

31 augustus 2016 om 11:49

Te weinig gespeeld? Op vorig seizoen na, was hij bijna altijd basisspeler. Heeft absoluut zijn meerwaarde gehad, maar is zowel als rechtsbuiten als aanvallend middenvelder niet van het niveau wat Ajax na zou moeten streven. Overigens is hij niet de enige in de selectie voor wie dat geld. Als rechtsbuiten vond ik hem te traag en daarnaast kon hij geen mannetje passeren. En voor op het middenveld miste hij handelingssnelheid (net zoals bv Gudelj...). Maar goed, is met zijn vrije trappen erg belangrijk geweest en ik zal ook nooit zijn goal tegen Celtic vergeten. Wat was dat een heerlijk doelpunt zeg.

31 augustus 2016 om 12:33

Schone is al jaren van huis.. kwam op zijn 16e al naar Nederland om profvoetballer te worden, dus woont al dik 14 jaar in Nederland, heeft een prima carriere gehad en goed geld verdiend. Schone is een man die niet perse het onderste uit de kan wil en weet wat zijn plafond is, als hij nog een jaar of 4 in Denemarken kan voetballen dan begrijp ik dat volkomen. Lekker bij vrienden en familie.

Dankjewel Lasse! Fantastische teamspeler, echt boven verwachting gepresteerd de afgelopen jaren. Ook op belangrijke momenten was hij ineens daar, zonde dat hij vertrekt maar begrijpelijk. Evengoed zie ik liever Ghazi vertrekken dan Schone maar goed, begrijp het wel.

Ik mag toch aannemen dat Ajax op de laatste dag van de transferperiode, niet en Schone en El Ghazi laat vertrekken. In dat geval wordt de spoeling op de rechterflank wel vrij dun...

Jammer maar begrijpelijk. Deze jongen heeft nog voldoende kwaliteit om belangrijk te zijn voor andere clubs. Is geen bankzitter. Jammer dat deze speler met zijn ervaring geen club in Nederland krijgt. Wel begrijpelijk dat je ooit terugkeert naar je land. Veel succes! Vaak genoten van je spel.

Succes Lasse! Je was een prima prof hebt nooit gezeurd en genoeg belangrijke goals gemaakt. Hij heeft Ajax weinig gekost maar best veel gegeven. Respect! Weer top gedaan van Overmars!

Altijd een goede prof geweest en was seizoenen lang belangrijk. Maar ik zie liever een Cerny invallen als El Ghazi niet lekker in de wedstrijd zit. Dus ik snap dat Schone liever ergens anders gaat voetballen.

Dat zou jammer zijn. Volgens mij zou hij nog bij veel andere Nederlandse clubs in de basis kunnen staan. Vooral FC Groningen zou mij wel wat lijken voor hem.

Vindt het jammer, maar voor hem is het natuurlijk beter om nu te gaan, hij krijgt geen vertrouwen van Bosh, wat mij onbegrijpelijk is, want Shone werkte altijd in dienst van het hele team, mopperde nooit en ga zo maar door. Wanneer het echt doorgaat, succes dan Shone en bedankt

Ik zou het bijzonder jammer vinden, een speler die op vele posities kan spelen en een schat aan ervaring heeft voor dit jonge Ajax,. Een voorbeeldige prof die ook op de trainingen veel jonge spelers iets kan bijbrengen. Ik begrijp natuurlijk ook wel dat hij elke week wil spelen.

Schandalig zoals Ajax de afgelopen 1,5 jaar met Schöne is omgegaan. Hij is een periode zeker de beste en meest bepalende speler van Ajax geweest. Vorig jaar onbegrijpelijk veel op de bank gezeten of als hangende rechtsbuiten gebruikt. Nu lijkt het dat Ajax door de achterdeur afscheid neemt van hem.

31 augustus 2016 om 12:51

Normale gang van zaken is nu ook schandalig? Vermoeiende generatie.

31 augustus 2016 om 13:55

Nogmaals, schandalig ja. Heeft niet met generatie te maken, je weet immers mijn leeftijd niet. Je hebt geen enkel recht om dedain te doen.

Ik beargumenteer mijn mening door te stellen dat Schöne veels te weinig is gebruikt en anders is misbruikt door het handelshuis dat Ajax heet. Waardering voor een 'oudere' speler die eigenlijk altijd zijn basisniveau haalt ten opzichte van de grilligheid van talenten ontbreekt volledig. Dat is schandalig.

Tegen Rostov mocht Schöne opeens weer meedoen omdat Bosz ervaring nodig had terwijl Schöne daarvoor nauwelijks in beeld was, ook niet bij Frank de Boer.

Nu het einde van de transferperiode nadert en de grote verlosser Ziyech binnen is 'loost' Ajax als eerste de meest constante speler uit de selectie. Een afscheid noodgedwongen en zonder franje, zoals ik stelde. Schan-da-lig....

31 augustus 2016 om 14:39

Je hele verhaal waarom het schandalig zou zijn berust dus op het feit dat hij weg zou moeten van Ajax, maar dat is helemaal niet zo.

Ik ben het trouwens met je eens dat hij de meest constante speler van Ajax is, maar blijkbaar zijn er toch echt redenen geweest dat hij dus vaak genoeg alsnog niet de beste keus was blijkbaar. Zo werkt het nou eenmaal in de voetballerij. Soms speel je veel, soms speel je weinig.

Trouwens, hij heeft vorig seizoen 26 wedstrijden gespeeld voor Ajax, en de seizoenen daarvoor tussen de 29 en 36. Ik snap je commentaar dat hij zo weinig speelde (en al uit beeld was bij De Boer) ook niet echt.
Nu is er een nieuwe trainer, en die kiest voor andere spelers, er zijn dan ook veel goede middenvelders. Tja, zo kan dat gaan. Maar schandalig kan ik dat echt niet noemen..

Oh en ik heb trouwens het gevoel dat Ajax hem bij de selectie wil houden maar dat ze hem toch laten gaan (aangezien hij zelf natuurlijk graag wil spelen), juist omdat hij zo wordt gewaardeerd, omdat hij erg belangrijk is geweest en zich altijd professioneel heeft gedragen.

31 augustus 2016 om 15:39

@glory.

Ik beargumenteer waarom ik vindt dat juist Schöne meer speelminuten en waardering bij Ajax verdient dan hij door dit vertrek krijgt. Daarbij stip ik ook nog eens het beleid ten aanzien van ervaren spelers en het handelshuis wat Ajax is geworden aan.

Als je dan als enige argumentatie komt dat er geen 14 spelers in de basis kunnen staan en mij op een beledigende generaliserende wijze proberen weg te zetten als iemand die zich snel onrecht voelt aangedaan, dan zit je compleet mis.

31 augustus 2016 om 15:51

@fgljn
Natuurlijk wordt een speler als Schöne door Ajax gedwongen om een andere keuze te maken. Ajax kiest vanuit beleid consequent voor de jeugdige spelers en gebruikt de ervaren krachten slechts ter aanvulling. Wat gebeurt er nu in de realiteit, de jeugd stroomt door en vertrekt weer. Ajax verdient geld maar het niveau stijgt niet, sterker nog, het daalt.

Schöne is de laatste periode onder FdB niet de pilaar geweest die hij zou kunnen zijn. De cijfers liegen niet maar toch kun je net zoals mij concluderen dat hij slechts een te marginale rol bij Ajax heeft gespeeld. Zeker als je dit afzet tegen het niveau wat de jeugdspelers laten zien.

Daar gaat je ervaren middenvelder die altijd minimaal een zes scoort, nooit klaagt en beschikt over een echte topsportmentaliteit. Dit soort ervaren spelers heeft Ajax zo hard nodig. Ook al speelt hij niet altijd. Het probleem is misschien wel dat hij meer wilde spelen. Dus ergens begrijp ik vanuit Lasse de keuze wel. Alleen van Ajax vind ik dit echt heel erg dom. Nu heb je helemaal geen ervaring meer voor het middenveld. Je redt het echt niet met alleen tieners en begin twintigers. En mensen die nu gaan zeggen, Ziyech gaat de vrije trappen nemen.... Zucht!!! Het gaat niet om de vrije trappen, het gaat erom dat jonge spelers beter worden aan de hand van oudere spelers. Dat je een bepaalde basis nodig hebt, die sowieso stabiel is. Is dat dan echt zo moeilijk om te begrijpen en te realiseren voor een club als Ajax?

31 augustus 2016 om 12:53

Kun jij aantonen dat de aanwezigheid van Schone spelers beter maakt?

Tja, en toch word ik niet blij van dit verhaal.
Je kunt vinden van Schone wat je wilt, maar het is wel een op en top prof.
Nooit negatief, maximale inzet en altijd gedreven.

Iedereen was negatief nadat hij transfer vrij van NEC af kwam, maar heeft toch echt zijn tegendeel bewezen en zeer belangrijk te zijn voor Ajax.
Dus persoonlijk ga ik deze persoonlijkheid wel missen als hij daadwerkelijk vertrekt.

31 augustus 2016 om 12:14

Klopt. Ik zou het ook jammer vinden als hij weg gaat. Qua houding en proffesioneel handelen heb ik hem tien keer liever dan el ghazi, maar ik betwijfel of hij dit jaar nog een meerwaarde kan zijn voor Ajax. Het is topsport, alleen de beste mogen blijven.
Ik hoop dat hij in de toekomst terug komt, als trainer of iets dergelijks

Had hem graag bij Groningen zien voetballen. Maar ik ben bang dat wij zijn salaris niet kunnen betalen. Dan zullen eerst flops als Maduro en Hoesen weg moeten. Daarnaast zal hij ook bereid moeten zijn om in te leveren.

Bij Ajax zal hij ook dit seizoen niet aan spelen toekomen. Tijd om te gaan, denk ik. Hij was de afgelopen seizoen incidenteel van zeer grote waarde op cruciale momenten. Ik wens hem veel succes en denk dat dit een goede keuze is.

Vreselijk nieuws, 1 van mijn favoriete Ajacieden. Ik begrijp Lasse wel hoor maar had het fijn gevonden als hij nog een jaartje zou waken over de jeugd.

Gemengde gevoelens, hij is een nuttige kracht en is een van de weinige 30ers binnen de selectie, hij zeurt ook niet en doet altijd zijn best. Ik hou hem er liever bij, maar snap wel dat hij deze rol niet langer ziet zitten.

31 augustus 2016 om 14:25

Ja vind ik ook...maar hij verdient het wel om te spelen...en ik denk dat hij in Denemarken best wel een Koning zal zijn.

Best wel jammer,bij nec speelde hij achter de spits en nou bij ajax heeft ie een goeie invulling om ook achter de spits te spelen.

Die zal zich nu wel even achter de oren krabben dat die toendertijd heeft bijgetekend bij Ajax. Stond in de belangstelling van oa sevilla (?) Dacht ik maar tekende bij en kwam.steeds minder aan spelen toe. Toch zonde als die nu dan naar denemarken gaat

Erg jammer van Schöne was me favoriete speler bij het laatste kampioenschap van Ajax. Altijd een 6.5 spelen maar ook hele belangrijke doelpunten kunnen maken. Mooie speler met een uitstekend schot en paas in de benen. Hij had echt meer gebruikt moeten worden de afgelopen jaren in plaats van El Ghazi.

Schone en Serero moeten beide gratis weg kunnen gaan als het aan mij ligt. Dit zijn echte professionals, ze staan er als je ze nodig heb en je hoort ze nooit als ze op de bank zitten.

31 augustus 2016 om 16:30

Ben het wel met je eens, alleen voor Serero is er weinig tot geen belangstelling.

En voor Lasse is helaas de houdbaarheidsdatum ook voorbij, hebben allebei nog een contract waarmee zij nog een seizoen inkomsten hebben.

Is ook voor hen zonde om dat geld zomaar weg te geven, Ajax moet bij beiden maar wat water bij de wijn doen.

één van de beter spelers van ajax. onbegrijpelijk dat hij zo weinig speelt.
Kan met ziyech voor veel moois zorgen

Schöne heeft het knap gedaan bij Ajax. Prima ontwikkeld en nog best van waarde geweest! Nu is hij toch een pak minder, dus gewoon laten gaan.

Dit vind ik nou ook weer een ongelofelijk stomme set van Ajax.
Deze jongen heeft de ervaring en kwaliteiten om Ajax op de rails te krijgen.
Ben zeer gecharmeerd van hem omdat hij balvast is, altijd aanspeelbaar is en een goed schot heeft.

31 augustus 2016 om 14:21

Stom van Ajax??...Schone is 30 jaar en wil gewoon nog spelen.
Alleen al omdat hij nooit heeft gezeurd en er vaak stond als het nodig was, verdient hij het te spelen.

Schone heeft gewoon zijn waarde gehad voor Ajax en weinig geklaagd. Weinig gebruikt misschien, maar ja, je hebt nou eenmaal 18 spelers nodig. En je kunt wel willen dat ie blijft, maar ja, die jongen wil ook gewoon nog paar jaar spelen natuurlijk.

Niet slim van Ajax, want dit Ajax heeft iemand als Schone hard nodig. Zeker, Ziyech is een technisch briljante voetballer, maar wel eentje die alleen aan aanvallen denkt en behalve de fysiek van een strohalm ook een discutabele mentaliteit heeft. Kortom: een typische Ajax-voetballer waarvan ze er al zoveel hebben (gehad). Zeker nu er helemaal geen middenvelders vertrekken - wat toch zogenaamd de aanleiding was voor de concrete belangstelling voor Ziyech - voorzie ik een hoop problemen, zowel op als buiten het veld.

Dit Ajax heeft volgens mij veel meer behoefte heeft aan een mentaal sterke speler uit de zo belangrijke leeftijdscategorie 25-30. Iemand die de druk aan kan, die al die jonge jongens bij de hand neemt en die de organisatie in het veld bewaakt. Iemand als Lasse Schone dus. Ik zou hem zeker nu nooit laten gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren