Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid ontsnapt na oliedom rood voor Ronaldo

Laatste update:

Real Madrid heeft zaterdagmiddag ternauwernood drie punten gepakt. In en tegen Córdoba zegevierde de miljoenenploeg van Carlo Ancelotti met minimaal verschil: 1-2. De thuisploeg had lange tijd het betere van het spel en ook de beste kansen op een overwinning. In de slotfase liet Cristiano Ronaldo zich gaan en leek Real Madrid rijp om ten onder te gaan. Via een strafschop vlak voor tijd pakte de koploper toch drie punten in Andalusië.

/

Een betere start kon Córdoba zich niet wensen. Een schot van Bebé in de tweede minuut ging tegen de hand van Sergio Ramos aan, waarna Alejandro Hernández Hernández naar de stip wees. Nabil Ghilas benutte de elfmetertrap op perfecte wijze: 1-0. Het zelfvertrouwen van Córdoba groeide, ook omdat Real Madrid een verre van overtuigende indruk maakte. De 2-0 hing zelfs in de lucht. Een inzet van Bebé ging naast de verkeerde kant van de paal en daarna had Iker Casillas ook moeite met een schot van afstand van de Portugees. Ancelotti was absoluut niet te spreken over de inzet van sommige spelers en liet dat ook in woord en gebaar blijken.

Na nog geen half uur spelen kwam Real Madrid echter op gelijke hoogte. Een hoekschop van James Rodriguez belandde in de doelmond, waar Benzema de 1-1 achter Juan Carlos werkte. Het was voor de Fransman zijn eerste competitiedoelpunt sinds eind november. Na de gelijkmaker verloor het restant van de eerste helft aan intensiteit. De ploeg van Ancelotti slaagde er niet in om te domineren, omdat Córdoba goed tegenstand bood en op zoek ging naar een tweede goal. Bebé en Ghilas konden de ploeg van Miroslav Djukic echter niet aan de 2-1 helpen.

In de tweede helft overtuigde Real Madrid evenmin en groeide bij Córdoba het geloof in een positief resultaat. Fede Cartabia en weer Bebé hadden de 2-1 op hun schoen, maar faalden in de afwerking. Bij los Merengues probeerde Ronaldo het team op sleeptouw te nemen; het was echter niet de dag van de Portugees. Twintig minuten voor tijd ontsnapte Real Madrid zelfs toen een inzet van Florin Andone tegen de lat ging.

Real Madrid speelde zonder meer een van de slechtste wedstrijden van het seizoen en ook na de entree van Fábio Coentrao, Asier Illarramendi en Jesé Rodriguez was het niet veel beter. Juan Carlos moest wel tweemaal in actie komen op pogingen van Benzema. In de laatste tien minuten liep het duel helemaal uit de hand. Ronaldo deelde Edimar een schop uit en mocht meteen inrukken. Daarvoor had hij vanwege een slaande beweging al een rode kaart geriskeerd. Luttele minuten later maakte Cartabia hands na een inzet van Bale: tweede gele kaart en strafschop. Bale faalde niet vanaf elf meter en bezorgde Real drie belangrijke punten.

Real Madrid heeft verdiend gewonnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten we beginnen met het zeggen dat deze wedstrijd leuk en spannend was vanaf minuut 1. Geweldige gescheidsd. En dan: Ronaldo. Wat een schande. Bijten is 6 maanden en slaan moet minimaal 2-3 maanden zijn aangezien dit niet zijn eerste keer is.

24 januari 2015 om 18:02

Het was slaan, schoppen, slaan. Maar de Spaanse bond kennende zal dat wel twee wedstrijdjes worden

24 januari 2015 om 18:05

Denk het inderdaad ook. Zal 3 wedstrijden, gaan ze in hoger beroep wordt het 2. Mag hij gewoon meedoen tegen Atletico. Een schande. Letterlijk een schande.

24 januari 2015 om 18:09

Ben het er mee eens dat dat te kort zou zijn maar wel leuk dat jij het al een schande noemt terwijl de straf nog niet bekend is. Bedankt voor je nuttige bijdrage!

24 januari 2015 om 18:12

Ik spreek jou dan wnr de straf bekent is ajaxchelseafc! (Geloof mij ik krijg gelijk hierin)

24 januari 2015 om 18:19

Ligt er natuurlijk ook een beetje aan met de persconferentie of hij zijn excuses zal gaan aanbieden. Dat hij zijn fout toegeeft. Dat kan al veel helpen om de schorsing te verminderen. Ik bedoel Suarez heeft het nog een tijdje zitten ontkennen dat hij zijn tandjes in wat Italiaans vlees heeft zitten zetten.

24 januari 2015 om 18:27

Zou dat uit moeten maken dan? Wat mij betreft niet. Hij heeft gedaan wat hij heeft gedaan, en daar past een straf bij. Alleen voor de publieke opinie maakt het uit of hij excuses maakt.

24 januari 2015 om 18:32

Nee zou zeker niet uit moeten maken. Hij verdient een kneiterharde straf. Maar ik speelde even in dat dit voor de Spaanse Bond mee kan helpen om de straf te verzachten. Wat natuurlijk schandalig zou zijn.

24 januari 2015 om 18:38

Yountalent: Zou je niet even wachten met je mening geven over de straf totdat de straf ook daadwerkelijk is uitgedeeld? Ik verwacht wel iets meer dan twee wedstrijden hiervoor. Zo niet, dan mag je inderdaad spreken van een schande.

24 januari 2015 om 18:47

Wat hij zegt kan goed kloppen. Ik neem als voorbeeld de overtreding die Pepe maakte waarna hij door bleef schoppen op de tegenstander. Daar kreeg hij ook relatief weinig wedstrijden schorsing voor.
De Spaanse bond en arbiters zijn een lachertje. Slaan en schoppen daar geven ze niet zoveel om, maar waag eens commentaar te hebben. Dan ben je de zak.

24 januari 2015 om 19:37

Hij heeft wel gewoon gelijk hoor. De spaanse bond kennende vinden ze het 'geen reclame voor het voetbal' als Ronaldo tegen Atletico niet mee kan doen. Dus die gaan ze gewoon matsen, let maar op.

24 januari 2015 om 20:59

@fcp, de excuses zijn door CR7 inmiddels gemaakt... we gaan zien wat de straf wordt!

24 januari 2015 om 21:08

ach wat een gezwam zeg, er zijn erbij die bijten wat mij betreft en we weten allemaal wie... nooit meer als prof een bal mogen raken, ronaldo was niet oke, maar zo erg was het ook niet!

24 januari 2015 om 21:31

@edo
Ja nu is het wachten. Wat ik dus al dacht met die excuses

24 januari 2015 om 18:06

Hij is helemaal de wegkwijt, de hele wedstrijd opgefokt. Priveleven helpt ook niet mee.

24 januari 2015 om 18:08

Yountalent, jij bent een van de trieste persoon die ik ken! Hilarisch bijna!! Dat Ronaldo een domme kaart pakt doordat ie iemand doodschopt kuch kuch en iemand grijpt naar zijn gezicht alsof hij hem een elleboog gaf, prachtig geacteerd btw!! Ronaldo echt olie en olie dom!! Verdediging heeft een wake up call nodig en dan zie je vandaag een ding: je mist de creativiteit van een man: Isco! Modric binnenkort gelukkig terug, heerlijk!! Soms moet je lelijk winnen, wil je kampioen worden, chapeau voor Madrid!

24 januari 2015 om 18:09

Bpreal wat lul jij nou allemaal? Weet je wel wat je zelf zegt? Ik denk het niet want ik heb geen idee wat je bedoelt

24 januari 2015 om 18:11

Bpreal je ziet te diep in het hol van Ronaldo als je net zoals hem denkt dat er niks aan de hand was. Ik adviseer je proffessionele hulp te zoeken. Zo ver in de anus van iemand kan niet gezond voor je zijn.

24 januari 2015 om 18:23

Yountalent, aan jouw taalgebruik te zien zal ik vast weten wat voorn afkomst jij hebt, hou je rustig. Verder zeg ik totaal niks verkeerd en vind ik dat je overdrijft, dat mag toch? Jouw reactie is lichtelijk overdreven, was geen gemene actie van Ronaldo, maar gewoon frustratie en voetballers kunnen dit overkomen en ja ook Ronaldo. Daar is hij toch verder voor gestraft toch? En hol van Ronaldo? Wordt volwassen man. Vergelijken met iemand die drie keer iemand bijt, gaat echt te ver, je mag voor Barcelona zijn, prima, maar hou het rustig.

24 januari 2015 om 18:31

Wat maakt me afkomst nou uit op een voetbalsite. Hou jij rustig. Kan je er niet tegen dat mensen slecht praten over jouw Ronaldo kom dan niet op zo'n site. Je mag vinden wat je wilt van me reactie maar onderbouw het dan op een normale beschaafde manier. En ja hol want zo verklaar ik iemand die niet ziet dat dat gwn opzettelijk was. Kansloze gast.

24 januari 2015 om 18:31

@bpreal zoek eens een spiegel op. Je begint eerst met "je bent een van de meest trieste personen die ik ken" en daarna zeg je dat hij rustig moet blijven. Verder is je tekst gewoon nauwelijks te volgen door allemaal taalfouten en rare zinnen. Kalmeer een beetje alsjeblieft.

24 januari 2015 om 18:36

Zegt genoeg, altijd zo overdreven reageren, maja zal het temperamentvolle karakter zijn die in de genen zitten, heeft zo zijn voordelen en nadelen. Verder heb ik het goed onderbouwd. Dat je mij kansloos vind prima, mag je vinden.
Ik wacht eerder op jouw onderbouwing, want als je Suarez zijn beet heel schandalig vond en dit ook even schandalig, godzjdank dat jij geen rechter bent! I rest my case, fijne weekend en hopelijk wint Barcelona ( zonder sarcasme )

24 januari 2015 om 18:39

Edo, kalmeren? Ik mag hem toch een trieste figuur vinden? Niks mis mee. Ik scheld hem niet uit, ik vind zijn reactie kansloos en ach niet te letterlijk opvatten, want ik ken hem niet, dus bedoel zijn post, sorry he

Over mijn taalfouten boeind!! Jij ook een fijne weekend Edo

24 januari 2015 om 18:53

Bpreal ahahaha tempramentvolle karakter? Gast waar heb jij het over. Deel je diepgewortelde gevoelens aub niet hier op voetbalzone zoek een psycholoog op ofso man man man ahahhaha ik lach me stuk

24 januari 2015 om 19:03

Het is alleen zo grappig om iemand aan te spreken op zijn taalgebruik terwijl je zelf nauwelijks twee woorden zonder fouten kan typen. Hij heeft als excuus dan nog zijn afkomst. Wat is jouw excuus?

24 januari 2015 om 18:26

Real was vorig jaar de beste ploeg van de wereld nu niet meer. De trofeeenkast is idd vooral gevuld voor cristiano. Dat was vooral door franco goed gevuld.

24 januari 2015 om 19:21

Je gaat totaal niet in op mijn opmerking. Begint ineens over heel wat anders. Probeer eerst inhoudelijk te reageren. Ik zeg nog duidelijk dat ik ronaldo op plaats 9 zou zetten van beste aller tijden. Dat lijkt me niet haten he. Er zijn een heleboel mensen die ronaldo zelfs uit de top 10 zou laten

24 januari 2015 om 18:14

3x bijten is 4 maanden.

Dus hoeveel een frutratie schop is ik denk 2 wedstrijden.

24 januari 2015 om 18:17

Ja en in beroep zal deze worden verminderd tot 1 wedstrijd. Hoe bedoel je gerechtigheid :D

24 januari 2015 om 18:26

Want Suarez zijn straf werd na beroep niet minder zwaar? Hij mocht officieel geen stadion in of trainingsveld op. Dit werd teruggebracht naar wel trainen en oefenwedstrijden. Hypocriet ventje, bah!

24 januari 2015 om 18:27

Hoevaak heeft ronaldo al geslagen en nagetrapt?? Meer dan 3 keer

24 januari 2015 om 18:31

2 wedstrijden is veel te weinig. 3 a 4 wedstrijden is wel voldoende.

24 januari 2015 om 18:53

Ik denk ook dat het 4 - 1 word dus 3.

Kan ronaldo gelijk even bij komen.

24 januari 2015 om 19:14

Ja maar voordat hij rood kreeg aloeg hij ook al iemand en nadat hij rood kreeg sloeg hij ook nog iemand in zn gezicht. Teveel frustratie bij die man op het moment

24 januari 2015 om 18:20

Slaan kan dodelijk zijn (als je de slapen raakt) dus wat mij betreft gewoon levenslang schorsen. wat een belachelijke idioot zeg.

24 januari 2015 om 18:23

Bijten ook, als je iemands halsslagader door bijt. Of een schouderduw, als je er iemand mee in een ravijn duwt. Beetje onzinnige redenering.

24 januari 2015 om 18:25

Heb jij de wedstrijd gezien? Hij zwaaide indd de eerste keer en raakte de speler niet. Zijn rode kaart schopt hij en aait hij een speler van zich af. Man man net schapen, hou het objectief en hou je gespannen.

24 januari 2015 om 18:25

Fysieke activiteit kan ook dodelijk zijn. Voetbal afschaffen!

24 januari 2015 om 18:29

Haha, moest wel lachen. Was inderdaad een dwaze reactie.

24 januari 2015 om 18:33

gespannen???? wat is dat nou weer voor term...
gast slaan is slaan. En het had veel erger kunnen uitpakken...tegenstander had dood kunnen zijn... levenslang. zeker als je ziet dat suarez voor een kusje al 4maanden kreeg.

24 januari 2015 om 18:47

Misschien een nieuwe soort straattaal? Hou je gespannen broer je weet zelf.

Ben ook wel benieuwd.

24 januari 2015 om 19:23

Slaande beweging is al rood. Hoef je je tegenstander nog niet eens voor te raken. Natrappen behoeft geen uitleg denk ik. De 'geweldige professional' Ronaldo blijkt dus ook gewoon een achterlijke te zijn

24 januari 2015 om 19:57

Sla een persoon hard genoeg vol in het gezicht dan is er ook een kans dat hij overlijdt. Verder is jou opmerking zo fout ik heb geen idee waar ik zou moeten beginnen.

4 wedstrijden lijkt mij een passende straf alles meer is te zwaar naar mijn mening.

24 januari 2015 om 18:27

Overdrijven kan ook. Jullie doen net alsof ie iemand in coma heeft geslagen. Ik denk 3 wedstrijden max, maar vind dat nog te overdreven.

24 januari 2015 om 18:45

Wat heeft dit met bijten te maken?

24 januari 2015 om 18:54

Vergelijk Ronaldo alsjeblieft niet met Suarez. Wat Suarez doet, dan spoor je gewoon niet.

Ik keur dit niet goed maar dit is van een compleet andere orde.

24 januari 2015 om 19:16

Want schoppen en tot twee maal toe slaan is wel heel normaal. En het is niet de eerste keer dat hij dit doet.

24 januari 2015 om 19:24

Wauw wat een ongelooflijke simpele comment. Soms snap ik echt niet hoe mensen zoals jij aan zo'n groen balkje komen. Zou je misschien kunnen uitleggen waarom jij vindt dat je deze vergelijking niet kan maken?

24 januari 2015 om 19:54

Hahaha dit noem je toch geen slaan hahahah wat een gay-punch was dat zeg.

24 januari 2015 om 19:55

Real madrid is zo groot dat de spaanse liga hem geen 2-3 maanden schorsen maar mischien 2-3 wedstrijden.. LOL

24 januari 2015 om 19:58

Mooie gek, beste voetballer van de wereld, dan heb je een voorbeeldfunctie. laat wel weer zien dat hij die niet aankan. Daarna arrogant ovet zn shirtje strijken, denk wel de arrogantste voetballer. Dacht hij die trekjes enigszins had afgeleerd..

24 januari 2015 om 20:29

Geen enkel excuus om zich zo te gedragen. En dit voor een speler met zijn status. 4 wedstrijden zou terecht zijn gezien zijn eerdere poging eb slaande beweging.

24 januari 2015 om 18:03

Mwah hij doet zo nu en dan wat doms, maar wie doet dit niet. Hij wordt wel altijd geprovoceerd. Al kun je deze actie natuurlijk niet goed goedpraten..

24 januari 2015 om 18:32

"Maar wie doet dit niet?"

Lees je wel wat je zegt. Bij Ronaldo is dit ook een punt dat zich al vaker voordoet. Hij heeft zich al zo vaak laten kennen als het tegenzit en door zijn status als voetballer blijven mensen dit goedpraten. Ik kan zonder moeite 50 voetballers noemen die je dit nooit ziet doen. Frustratie of iets oke maar slaan en schoppen vind ik zoiets achterlijks. Je bent aan het voetballen en bent er ook nog eens 1 van de beste in. Zodra het dan tegenzit en je scoort niet of je staat gelijk ga je gelijk slaan en schoppen als een kleuter die z'n zin niet krijgt.

Kansloos gedrag en schorsen die hap voor meerdere wedstrijden..

24 januari 2015 om 18:39

@ bovi

Ja daar heb je helemaal gelijk in. Ik heb de actie nu nog teruggekeken, ik zag eerst alleen die duw/klap niet de trap

24 januari 2015 om 18:42

Ja klopt, schorsen voor een half jaar!! Schandalig en echt bespottelijk gewoon!

24 januari 2015 om 19:01

Bpreal aan je humor en taalgebruik te zien ben je niet ouder dan 11. Ik adviseer je sterk om uit de hol van Ronaldo te komen. Het kan niet gezond zijn zo diep erin te zitten.

24 januari 2015 om 19:01

Bpreal, jij ging toch weekend houden?

Wat een aanslag op het zelf vertrouwen zeg pfff... Ronaldo slecht spelen en real onwaardig vandaag. Verliezen oke maar verlies met op geheven hoofd. Maar ongelofelijk hoe hij zich laat kennen. Ook al wordt je 1000x getrapt je hoort je niet zo te laten kennen. Dat veegje was nergens voor nodig.

Wat was dit een wedstrijd van zelfvertrouwen verlies. Of je nou wint of verliest, het zelfvertrouwen was de hele wedstrijd ver te zoeken en dat is dus ook gedaald naar een diepte punt. Niemand speelde in dienst van het team. Als je alleen kick and rush gaat spelen dan ga je zelf vermoeid raken.

Tevreden met de punten. Ontevreden met Ronaldo. Ontevreden met de wedstrijd.

24 januari 2015 om 18:25

Ongelooflijk dat er mensen waren (bv. Sacchi) die zeiden dat dit Real net zo goed voetbal speelt als enkele historisch geweldige elftallen.

Dit Real is een goede ploeg, maar is naar mijn idee nog steeds niet goed genoeg op het middenveld en achterin.

24 januari 2015 om 18:35

Dit real heeft zelfs geweldig voetbal gespeeld, voor de winter. Een wedstrijd als deze neemt niet weg dat ze het niet kunnen. Maar waar je vorig seizoen op alonso kon leunen is hij dit x er niet om de rust te bewaren. Modric wordt heel erg gemist. Daarbij ging de bal veelste langzaam rond en geef je zo de tegenstander niet veel druk waardoor het tot het laatst moeilijk loopt qua conditie.

24 januari 2015 om 19:19

Ik vond real voor de winterstop echt fenomenaal spelen, het beste voetbal dat ik sinds bayern onder heynckes heb gezien, ik dacht ook dat ze fluitend kampioen zouden worden dit seizoen. Maar na de winterstop spelen ze gewoon minder.

24 januari 2015 om 19:56

@david

Dat komt ervan als je spelers vermoeid raken. Ancelotti moet gewoon vaker rouleren dan komt het wel goed. Ik dacht eigenlijk dat het wel goed zou komen omdat ze niet meer in de Copa del Rey zitten maar blijkbaar hebben ze niet genoeg rust gehad ofz.

25 januari 2015 om 18:36

Volgens mij vergeet je dat ze ook tegen de zwakkere broeders spelen. En dat ze het goed doen zeg ik ook, want Real is een goede ploeg, maar mensen moesten niet overdrijven. De grote ploegen uit het verleden benaderen ze echt niet.

En dit laat het ook gewoon zien.

24 januari 2015 om 18:41

@reallover

Helemaal mee eens. Persoonlijk vond ik het steeds slechter gaan sinds het uitvallen van Luka Modric. Bijna zou je denken dat Benzema beter is gaan spelen maar hij haalt gewoon een zeer constant niveau waardoor hij er redelijk bovenuit stak bij een Real Madrid in dramatische vorm. En zelfs Varane stelde teleur die normaal ook een uitstekend niveau haalt. Op dit soort momenten mis je Alonso die gewoon het hele team bij elkaar schreeuwt. Hopelijk is Modric snel terug en Kroos snel de spaanse taal machtig.

Isco ontbrak en je merkt eigenlijk dat de speler James Rodriguez die zo creatief kan zijn gewoon niet die rol vervuld. Deze vorm is vooral begonnen dus na de winterstop waar Real Madrid ineens achter elkaar verloren. Ac Milan, Valencia en Atletico. Zoals Perez op de tribune doet spreekt ook boekdelen maar ik geloof nog altijd dat die man enkel interesse heeft in geld en prijzen. Hoe spelers zich voelen, people management en een familieband zijn hem, zo denk ik, compleet onbekend.

Verder moet ik zeggen dat de tijd van Khedira toch ook voorbij is. Zoals hij speelde lijkt hij niets meer dan een harde werker met een Kuyt-like conditie. Die je dus op de amateurvelden ook zou kunnen tegenkomen. Zo droevig hoe Real Madrid niet eens het baltempo goed kon opschroeven, dat rond de 68e minuut na een grote serie balverlies aan beide kanten, dat niemand die bal achterin stil zet, iedereen wakker schreeuwt en rustig begint op te bouwen. Ze speelden vanaf dat moment al alsof het blessure tijd was. Veel te gehaast en ongeorganiseerd.

Jese zal ook nieuwe dingen moeten bedenken want alleen stom met die bal vooruit rennen werkt natuurlijk niet meer. Er zitten geen verrassingen in zijn acties. Al met al, een zeer teleurstellende middag.

24 januari 2015 om 19:03

Helemaal mee eens,

Real liet zich echt aftroeven. Met de jongens die er instaan heb je meer aan balbezit. Zij zijn ook alle bal vast. Speel die ballen dan lekker hard in de voeten en laat die bal het werk doen. Bale is ook ongelukkig bij real, hij geniet niet meer van een assist maar wilt de man zijn waar het om draait. Dat is wat Ronaldo nu ook doet en dan krijg je dat je met irritatie gaat spelen.

Volgende wedstrijd vol gas er op. Laat onze Italiaanse vriend er maar een heerlijke straf training uit gooien

Ging eindelijk een lange tijd goed met Ronaldo en z'n reputatie, maar die vergooit hij op deze manier toch weer heel erg makkelijk. Zonde. En dom.

24 januari 2015 om 18:03

Als het even tegen zit zie je de ware

24 januari 2015 om 18:08

Na 1 actie is zijn reputatie weg wauw. Als je ziet wat hij allemaal buiten het veld doet zou je anders praten.

24 januari 2015 om 18:15

@ D Costa

Denk je dat 'het merk' Ronaldo dit allemaal zelf bedenkt? Jochie, wordt eens wakker. Hij wilt zijn reputatie opvijzelen en dit doet hij echt niet allemaal uit zichzelf.

In het veld (en daar gaat t om, hoe de spelers in t echt zijn zullen we nooit weten) zie ik een heel vervelend mannetje die ik al aanschouw sinds tien jaar geleden ongeveer. Geen spat veranderd.

24 januari 2015 om 18:21

Weet je wel waar ik het over heb.

24 januari 2015 om 18:24

Dus omdat hij buiten het veld goede dingen doet, moet je dit allemaal maar accepteren? Wanneer je buiten de lijnen goede en lieve dingen doet, is het oké als je tijdens de wedstrijd mensen gaat slaan en natrappen? Tuurlijk krijgt zijn reputatie (die nooit geweldig is geweest) een extra knauw hierdoor. Als je dat niet snapt, heeft het ook weinig zin om verder tegen je te praten.

24 januari 2015 om 18:33

Ja jij zei dat hij zn reputatie vergooit. Tuurlijk zal zijn reputatie minder zijn. Maar hij heeft het niet vergooit.

24 januari 2015 om 18:10

Hij is toch wel anders sinds het WK voor clubs. (kerst) Minder scherp ook.

Niet zeker of zijn privé leven meespeelt, maar hij is constant ontevreden en gefrustreerd. Lijkt bijna alsof er iets niet lekker zit met hem en een (paar) ander(e) speler(s).

24 januari 2015 om 18:18

Nee, het ging op het WK gewoon goed alleen scoorde hij niet.
Ik weet zeker dat zijn priveleven een rol speelt, het is tenslotte ook gewoon een mens

Hij heeft dit toch even nodig, alles op een rijtje zetten en weer doorgaan

24 januari 2015 om 18:11

Binnen de krijtlijnen is de hele PR-machine er niet bij.

24 januari 2015 om 18:18

Inderdaad belachelijk, maar hij heeft deze trekjes al langer hoor, als het minder gaat doet hij rare dingen. Natrappen of slaan zoals bij Godin. Hij is gewoon te egoistisch, zoiets kan je je team niet aandoen. Als het minder gaat moet je harder werken en je focusen op de wedstrijd en niet je frustratie de vrije loop laten.

p.s je profielfoto getuigt van goede smaak.

24 januari 2015 om 18:21

Helemaal mee eens. Maar ik moet zeggen dat het lange tijd heel goed ging. Ik dacht echt dat hij z'n nare trekjes achterwege had gelaten. Maar inderdaad, als het even niet lekker loopt dan zie je toch de ware aard naar boven komen. Overigens wel gedeeltelijk te begrijpen, maar nooit goed te keuren.
Thanks!

24 januari 2015 om 18:29

Zie je bij Suarez toch ook, kijk ik geloof best dat Suarez en Ronaldo best goede gozers zijn van binnen, maar je ziet dat als het slecht gaat er een kans is dat ze exploderen. Nare trekjes uit een lang verleden, denk ik. Dat verdwijnt niet zomaar, er zijn ook verhalen dat Suarez al in de jeugd in Uruguay iemand had gebeten.

P.S Ready To Die en Illmatic= beste albums ooit.

24 januari 2015 om 18:20

Illmatic, fantastisch album

24 januari 2015 om 18:29

Was een hele marketingmachine die z'n reputatie voor 'm bij hield. Elke keer als hij zich als een debiel gedraagt (en dat doet hij regelmatig met name tov tegenstanders) staat er weer een reclamefilmpje of berichtje over hoe geweldig hij wel niet is klaar.

Ik ben geen fan van z'n maniertjes en dit is ook weer een voorbeeld.

24 januari 2015 om 18:32

Marketingmachine zou goed kunnen, zou me niks verbazen. Maar ik doelde ook op zijn gedrag binnen het veld. Lange periode dat hij gewoon 'cool' was in het veld. Niet zo zuigen, niet zo vervelend doen bij de scheids, maar het lijkt de laatste wedstrijden alsof dat toch weer terugkomt.
Ook wel zuur als zo'n mooie dame bij je weg is natuurlijk...

24 januari 2015 om 18:33

Illmatic is het beste hiphop album ooit en Nas misschien wel de beste rapper ooit!

On: Zal Ronaldo zijn slechte spel en frustraties met zijn priveleven te maken hebben? Kan me zeker voorstellen dat je een tijdje van slag bent als het uitgaat van je vriendin van, dacht ik, 5 jaar. Vooral als het zo een mooie vrouw als Irina Shayk is.

Die is een partij prikkelbaar de laatste tijd die Ronaldo. Ik denk dat er iets niet helemaal lekker loopt in het team. Misschien iets tussen Ronaldo en Bale?

24 januari 2015 om 18:03

Dat zou kunnen. Maar ook die liefdesprobleempjes misschien of het feit dat hij al sinds december heel matig veldspel laat zien. Komt er wel weer bovenop en hopelijk op naar z'n vierde gouden bal!

24 januari 2015 om 18:08

Ja klopt. Ik denk ook niet dat het verhaal over de band met Irina en mama Ronaldo klopt. Dat is denk ik een dekmanteltje voor hem. Het schijnt zo dat Irina het bedje heeft zitten delen met Dwayne Johnson. Die beer die in Hercules speelt, waarin Irina ook speelt. Typ die twee samen in op Google en je vindt al zwoele fototjes op de rode loper.

24 januari 2015 om 18:22

Zn ex scheen nogal wat kritiek te hebben op zijn bedprestaties *betrouwbare bron* en dat lijkt hem erg te steken. Angst dat dit gelekt wordt naar de media bijvoorbeeld.

24 januari 2015 om 18:31

Het schijnt dat hij zijn eigen naam schreeuwde in bed, als ie klaarkwam.

24 januari 2015 om 18:34

Met een oerkreet zeker

24 januari 2015 om 18:05

schijnt ook met zijn vriendin uit te zijn toch. Zit er afgelopen maand inderdaad niet lekker in.
Misschien is deze rode kaart juist goed zodat hij weer even goed alles op een rijtje zet.

24 januari 2015 om 18:20

Vind het eigenlijk wel grappig dat wanneer Ronaldo slecht speelt je allemaal reactie's leest dat het privé misschien niet zo goed gaat omdat het uit is met zijn vriendin. Maar bij andere spelers hoor je daar nooit iets van. En wordt het ook niet als excuus gebruikt bij slecht spel.

En Ronaldo moet toch wel zo professioneel zijn dat hij daar in een wedstrijd boven kan staan?

24 januari 2015 om 18:30

Het vereist erg veel mentale training om je voor een topsportprestatie zo af te kunnen sluiten van je privé dat je prestaties er niet onder lijden... ik kan me voorstellen dat een competitiewedstrijdje te weinig concentratie vraagt van een sportbeest als ronaldo... neem daarin mee dat hij in bed niet zo goed presteert en je weet wel waarnaar zijn gedachten gaan...

24 januari 2015 om 18:30

Omdat het privéleven van andere voetballers niet zo wordt uitgelicht als die van Ronaldo. Dat het uit is, is waarschijnlijk niet de volledige reden dat hij slecht speelt, maar je kan er wel een link tussen zetten.

24 januari 2015 om 19:05

Maar het kan toch?
Logisch dat er redenen worden gezocht dat ie even wat minder presteert, of wilde jij als reden opgeven dat ie gewoon niet zo goed is?

Andere spelers blinken gewoon niet zo uit als Ronaldo dus wordt er niet zo gezocht naar andere redenen. Zelfde geldt voor Messi die ook een mindere periode had waardoor ie niet bewoog en niet vrolijk was op het veld. Dan wordt er toch ook gezocht naar redenen, zoals bv die belasting fraude.

En ja de laatste tijd speelt hij niet zo goed maar ik denk eerder dat hij andere dingen aan zijn hoofd heeft dan dat hij het voetballen opeens verleerd is. Dat kan toch?
En het is inderdaad niet professioneel maar ik verwacht dan ook dat hij een terechte straf krijgt zoals elke voetballer dat zou horen te krijgen.

Nu doe jij weer alsof iedereen Ronaldo een heilig persoon vindt.

24 januari 2015 om 21:48

@ suarez22; ik weet niet of je het tegen mij hebt. Maar ik geef je wel gelijk hoor, ik zou het ook een logische reden vinden, maar ik wil alleen maar aangeven dat je nooit een dergelijk argument leest over iemand zijn spel, maar nu wel bij Ronaldo.

Wat ik bedoel te zeggen is dat het ook fijn zou zijn als men bij andere voetballers ook rekening houdt met persoonlijke situatie's.

Zo dom was 't ook weer niet. Hands kan altijd gebeuren. 3 punten binnen gelukkig verder focussen op de volgende wedstrijd.

Ik heb totaal geen medelijden met die kleine La Liga ploegjes, ze geven keer op keer op keer op keer op keer (je snapt mijn punt) overwinningen weg op zulke uberdebiele manieren aan Real & Barca.

24 januari 2015 om 18:53

Gelijk heb je, Real en Barca hebben iets te vaak dat mee. Vooral als het niet goed gaat.

Het spel van madrid was een schande. Over ronaldo's gedrag hoef ik niet veel te zeggen, niemand keurt dat goed. Rustig drie wedstrijdjes vanaf de tribune toekijken lijkt me een goede straf.
Overigens wil ik wel even kwijt dat sommige ezels beter kunnen stoppen met het betrekken van messi's gedrag hierbij. Of je nou natrapt of dat je op een speler spuugt, een bal hard in het publiek in bernabeu trapt of in de richting van mourinho kwat (zie youtube voor de aangevallen barcafans). Ze hebben het beide niet nodig.

Hala Madrid!!

24 januari 2015 om 18:18

Heel raar dat ronaldo zich vandaag misdraagt en jij messi erbij betrekt en een actie van 2010 noemt.. vervolgens aan de ezels vragen om niet messo erbij te halen? ....

24 januari 2015 om 18:34

Beste sinaasappel.
Ik reageer op mensen die messi eral bij betrokken hadden tijdens het live meepraten door te stellen dat vandaag het grote verschil tussen messi en ronaldo te zien was.
Volgende keer beter schat.

24 januari 2015 om 19:21

kerel, allereerst ben ik je schat niet. Vervolgens verwijt je mensen van iets wat je zelf doet. Hypocriet. Next time better !

24 januari 2015 om 19:33

Hoezo, messi is dus al in de discussie betrokken en ik ga erop in. Dat is iets anders dan hem uit het niets noemen schat.

24 januari 2015 om 19:43

Oke liefie. Als jij maar in je woorden gelooft he. Xx

24 januari 2015 om 20:04

Kijk sportief van je. dat kan ik weer waarderen!

24 januari 2015 om 21:13

Strictly family right now!!

Vamos mi madrid.

Totaal niet genoten, zoals wel vaker sinds Modric weg is uit het team en Bale terug er in is het voetbal sowieso zeer hard achteruit gegaan. Dan mis je vandaag ook nog Isco en heb je een middenveld dat niets kan creëren.

Schandalige vertoning qua spel en zeker ook het gedrag van met name Cristiano Ronaldo. Ga je eens even heel diep schamen kerel. Heel de wedstrijd geen bal goed geraakt, twee lachwekkende vrije trappen (zoals ze het afgelopen jaren allemaal al zijn eigenlijk) en dan nog zulk gedrag durven vertonen. Hij had vandaag minimaal twee rode kaarten moeten krijgen met zijn walgelijke trekjes, gefrustreerd sinds zijn relatieproblemen denk ik, compleet uit vorm. Bij deze uit ik dus mijn complete afschuw betreft zijn acties en ik doe er afstand van. Het deed me even denken aan een wedstrijd die op het punt stond om verloren te worden van Mourinho, toen ging ook iedereen schoppen.

Totaal onverdiende winst, gestolen van een hardwerkende ploeg die prima voetbalde vandaag, veel beter dan Real in ieder geval. Maar zoals mijn commentatoren al zeiden: ook dit soort wedstrijden heb je nodig om kampioen te worden.

En dan nog even voor de mensen die roepen dat Lucas Silva zó onnodig is, zie je nu waarom we er graag een middenvelder bij hebben? Khedira voegt 0,0 toe en Illarra ook vrij weinig. Snap overigens niet waarom Medran geen mogelijkheden wordt geboden, die verdient het echt om zulke wedstrijden te spelen.

24 januari 2015 om 18:19

Vind zon hele stuk wel lichtelijk overdreven, hij werd chagrijnig en werd getreiterd en tja liet zich gaan, boeind kan gebeuren. Zelfs grote spelers hebben er last van, Zidane, Zlatan en Messi. Dus vind het allemaal overdreven en ja is de afgelopen maand niet in vorm en zal vast privé wat spelen, who knows..

Verder een schandalige pot, maar ook absoluut de verdiensten van de supporters, geweldige volk zeg man oh man!! Zo moet elke thuisploeg gesteund worden, heerlijke legale doping noem ik dat. Verder snel Modric in vorm krijgen en Isco binnenkort terug en dan komt het wel vanzelf. Als dit 'dipje' van Madrid is DNA teken ik er zeker voor.

24 januari 2015 om 18:54

Wait what? Isco die kritiek uit op Ronaldo? Dit klopt niet.

Verdiende overwinning van Real ze waren in elk opzicht beter. Benzema en Bale speelde fantastisch in mijn ogen de beste op het veld.

Ronaldo speelde zijn slechtste wedstrijd van het seizoen ook de enige wedstrijd dit seizoen waarin hij geen goal heeft gemaakt of assists gegeven. Uit frustratie maakte hij een slaande beweging en dat is dan ook terecht rood!

De penalty voor Real was ook absoluut terecht de arm van de speler van Cordoba komt boven zijn hoofd uit en ook hij is terecht weggestuurd met zijn 2e gele kaart. Complimenten aan de scheidsrechter want hij floot fantastisch!

24 januari 2015 om 18:07

Ronaldo speelt heel vaak zo slecht. Alleen weet hij vaak toch een penalty of intikker te scoren. Het is dat hij niet heeft gescoord dat er eindelijk mensen willen toegeven dat hij slecht heeft gespeeld

24 januari 2015 om 18:13

Uhm nee, hij speelt sinds december slecht qua veldspel maar jij roept het al heel je leven lang en kan nu je gelijk halen omdat het dan een keer het geval is.
Pak ook eens voor de leuk messi's laatste 10 doelpunten erbij en tel de mooie doelpunten. Veel kijkplezier.

24 januari 2015 om 18:22

Geen reden om messi erbij te halen vind je niet. Ronaldos veldspel is meestal zeer matig. Om zijn veldspel te vergelijken met die van messi is een belediging voor voetbal

24 januari 2015 om 18:23

En sinds december scoort hij minder klopt. Dat bewijst dus hoe ronaldo fans zijn verblind door de goals die hij maakt.

24 januari 2015 om 18:32

Ik haal messi erbij omdat ik weet dat jij hem likt en ronaldo's goals bestempeld als intikkertjes terwijl die van jouw grote liefde niet veel meer voorstellen de laatste maanden.
Dat messi's veldspel beter is mag geen twijfel over bestaan. Wel jammer dat je daar blijkbaar in 2014 geen individuele- en teamprijzen mee wint.
Messi is de beste 'voetballer', en ronaldo is de beste voetballer. If you know what i mean.

24 januari 2015 om 18:40

Niet al zijn goals zijn intikkers maar de meeste zeker wel. Messi heeft veel meer goals die hij zelf heeft opgezet. Dat kan je niet ontkennen. In 2014 was messi slecht begonnen. Zwaar uit vorm en toch nog maar 3 goals minder dan ronaldo terwijl hij zijn beste jaar had. Ronaldo wordt vergelijken met messi. Messi wordt vergeleken met maradona. If you know What i mean

24 januari 2015 om 18:53

Barcafans 5 jaar lang: Messi scoort veel meer.
Ronaldo begint meer te scoren.
Barcafans begin van dit seizoen: Messi laat anderen meer scoren en geeft meer assists.
Ronaldo begint ook meer assists te geven.
Nu is het veldspel doorslaggevend om de beste te zijn Hahahahha. Zie je niet hoe zielig jullie bezig zijn. Alle criteria moeten jullie aanpassen om ronaldo neer te halen. Zegt genoeg if you know what i mean.

24 januari 2015 om 19:07

Maar messi scoorde meer en speelde veel beter. Dus het was niet alleen messi scoort meer. Zijn veldspel is altijd beter geweest. Maar als je het over criteria aanpassen hebt, wat dacht je van goals zijn niet belangrijk, messi heeft niets gewonnen ronaldo wel, messi kan niets zonder xavi en messi en ronaldo heeft niemand nodig. En wat dacht je van ik neem de gouden bal al jaren niet serieus messi wint alleen omdat messi braaf is. En nu?

24 januari 2015 om 19:36

Hohoho laat één ding duidelijk zijn. Ik zei het hier ergens anders al: messi's veldspel is 1 klasse beter dan die van ronaldo. Laat daar geen onduidelijkheid over bestaan. Maja, als je beter kopt, beter positioneert, betere afstandschoten hebt, sterkere drang tot winnen hebt, meer prijzen hebt gewonnen en betere statistieken neerlegt en bovendien Geen penalty's mist ben je toch gewoon de betere van de twee?

24 januari 2015 om 19:54

Welke betere statistieken heb je het over broer. Al die punten die je opnoemt zijn punten om te scoren. En toch heeft ronaldo in zijn beste jaar maar 3 goals meer dan messi in 1 van zijn slechtste jaar. En hoe kom je erbij dat ronaldo meer prijzen heeft gewonnen. Dat is simpelweg niet waar het is juist andersom. Als je kijkt naar hun carriere tot nu toe heeft messi betere statistieken en vergeet niet ronaldo is 2 jaar ouder.

24 januari 2015 om 20:05

Ik heb het over 2014 professor.

24 januari 2015 om 20:12

Ow Ow Ow wat een slimmerd ben je ook. Ronaldo heeft een betere jaar gehad in 2014 dat ontkent toch niemand. Ook al had messi maar 3 goals minder. Maar 1 betere jaar maakt dat je een betere voetballer? Kijk eens naar nu bijvoorbeeld. Messi is niet te stoppen, net weer 2 goals en 2 assists. Er is geen twijfel over mogelijk wie op dit moment de betere is vind je niet?

24 januari 2015 om 18:07

Verdiende overwinning? Volgens mij heb je dan een hele andere wedstrijd bekeken want het was totaal niet verdiend

Het gezegde klopte vandaag wel "no Isco no disco"
Real is hier ontsnapt na een dramatische wedstrijd, man o man wat waren we slecht vandaag totaal geen dreiging naar voren geen controle op het middenveld en de verdediging die liep te prutsen met name Marcello , het was niks. Het lichte plus puntje aan de kant van real was misschien alleen Benzema, en khedira wat een schandalig optreden van hem ik vond het korte optreden van illara dan beter dan wat Khedira liet zien, en het meest schandalige moment was Ronaldo, je team zo in de steek laten in een fase waar we de individuele klasse van een type Ronaldo nodig hebben, speelde over de gehele wedstrijd al heel matig. Ontsnapt door het oog van de naald dit moet veel en veel beter.
Leukste speler vandaag op het veld bebe, had echt een paar heerlijke acties.

Waardoor kreeg ronaldo rood kon het niet zien op een filmpje. Zag wel dat hij iemand sloeg maar daar kreeg hij niks voor

24 januari 2015 om 18:03

Schopte iemand tegen z'n schenen.

Wat is het toch met die jongen. Snap dat hij veel frustratie heeft, want het loopt niet helemaal enja zijn privé leven is ook even een stuk minder. Desondanks kan dit gewoon niet.

Modric wordt enorm gemist, dat is wel duidelijk.

24 januari 2015 om 18:09

Modric wordt enorm gemist, maar Isco had ook zo veel meer gekund vandaag in die kleine ruimtes dan de jongens die op het veld stonden.

Ik blijf er bij dat dit onze beste opstelling is.

Casillas
Carvajal
Pepe
Ramos
Marcelo
James
Modric
Kroos
Isco
Benzema
Ronaldo
24 januari 2015 om 18:11

Ja dat klopt ook zeker.

Hmm.. Ik zou Ronaldo toch op de flank zetten, in de spits is die niet zo goed als daar. Voor de rest wel met de namen eens denk ik. Sws geen Bale.

24 januari 2015 om 18:18

@gooner4

Zijn gehele eerste seizoenshelft heeft hij op die positie gespeeld en die stats behaald. Hij en Isco switchen constant in die opstelling wat vorig jaar met Di Maria gebeurde.

24 januari 2015 om 18:27

Ja oke, op papier staat die dan spits maar staat natuurlijk iets meer naar links. Zit natuurlijk veel meer dynamiek in dat systeem, geen simpele 4-4-2.

Terechte pingel in de laatste minuten maar de laffe scheidsrechter durft een 100% pingel voor Cordoba niet te geven terwijl onze proReal commentator het er zelf een vond!

Erg jammer dat Real geholpen werd ook gelijkwaardige overredingen waren voor Cordoba wel geel en Real niets.

En dan Ronaldo tja wat een walgelijke smerige en onsportieve voetballer is dat zeg.

24 januari 2015 om 18:04

Omdat Ronaldo één keer zo'n wedstrijd heeft is die walgelijk, smerig en onsportief? Hou toch op.
Ideaal voor de Ronaldo haters dit.

24 januari 2015 om 18:11

Één keer?

Kom op zeg tegen Atletico in de finale ging hij ook buiten zijn boekje en de andere nare trekjes heb ik het niets een over.

24 januari 2015 om 18:12

Nare trekjes, bedoel je arrogante trekjes mee? Dit is niet eens arrogant. Als een heel stadion je uitfluit, dan zou ik ze ook wel even laten zien wie ik ben als je scoort.

24 januari 2015 om 18:17

Ik bedoel die schwalbes en kaarten aansmeren van de tegenstander want dat was vandaag ook weer met zijn beentje laten hangen.

24 januari 2015 om 18:18

Gooner4

Wanneer het niet loopt of real verliest is ronaldo altijd vervelend. Misschien niet zo extreem als nu (hoewel tegen atleti in de finale toen ook), maar altijd is ie dan aan t mekkeren.

Heeft Barca destijds met de clasico's die barca allemaal won nooit gefeliciteerd. Altijd lag het aan de scheids en weet ik het allemaal niet.

Het is gewoon geen sympathiek persoon binnen het veld. Daarbuiten kan niemand over oordelen (tenzij je em kent, maar dat lijkt me sterk hier).

24 januari 2015 om 18:23

Ja, het is een enorm slechte verliezer. Zet altijd alles op alles op de beste te zijn, te winnen en als dat niet lukt kan die daar niet tegen. Is misschien een naar trekje, maar ook een zeer menselijk.
Keur het niet goed dat hij geen handen schut etc., maar dit zit gewoon in de aard van het beestje. Vind niet dat je dan direct een walgelijke onsportieve voetballer bent. Een slechte verliezer is het zeker.

24 januari 2015 om 18:24

Vond je dat strijken over z'n embleem niet arrogant? Het is ook niet zo dat Ronaldo nog nooit zoiets heeft gedaan en dit zijn eerste rode kaart is toch?

Ronaldo-fan zijn is prima, maar je kan hier toch op z'n minst een heel klein beetje afkeurend tegenover staan?

24 januari 2015 om 18:27

Dus een speler die schopt, slaat, spuugt (vorig seizoen) en duikelt bij het minst of geringste (komt ook vaak genoeg voor) vindt jij geen onsportieve speler?

Daarbij komt dan ook nog dat narcistische juichen (zoals bij cl finale 2014) en dat klagen tegen teamgenoten (bale), maar goed dat kan je dan nog niet eens onder onsportief scharen.

24 januari 2015 om 18:29

Hij is inderdaad gewoon een winnaar die er niet tegen kan als hij verliest. Beetje gekke Gerrit uit dat liedje van Opgezwolle.

Hij is er zover mee gekomen, maar jaagt er heel veel mensen door tegen hem in het harnas. Zal hem overigens een zorg zijn, want hij is toch knap, rijk en goed.

24 januari 2015 om 18:30

Migi aaien over dat embleem was inderdaad arrogant, boeind! Bedoel werd vanaf minuut een uitgejouwd en weet ik wat naar hem geroepen, nou dit is zijn reactie, nou CNN waardig dit hoor, hilarisch! Olie domme rode overigens, jammer, maar dat is nou eenmaal voetbal

24 januari 2015 om 18:30

Ben niet speciaal een Ronaldo fan. Ben het wel moe dat elke keer als de mogelijkheid er is, mensen hem in de grond willen boren. Dit is ook bij Messi bijvoorbeeld. Zou hij dit doen, krijg je weer allemaal mensen die precies hetzelfde zeggen als nu over Ronaldo.

Het is arrogant, hij komt ook arrogant over. Zo is hij gewoon een beetje, maar het wordt erger als hij gefrustreerd is en uitgefloten wordt. Dat is niks geks, dat is gewoon menselijk. Je wordt uitgefloten en daarna scoor je, ja dan zijn er veel mensen die over hun embleem zouden strijken of weet ik het. Lekker hun mond snoeren.

Natuurlijk sta ik hier ook afkeurend tegenover. Dit wat die vandaag deed kan echt niet en er zijn soms wel incidenten geweest ja. Maar zo'n incidenten komen bij bijna elke voetballer wel eens voor, alleen worden ze bij sommige gewoon 100x uitvergroot.

24 januari 2015 om 18:35

Bijna elke speler slaat en schopt. Dit gebeurt bijna constant. Kleine tikjes etc. Zoals Ronaldo vandaag deed kan natuurlijk echt niet en dat is ook echt niet normaal. Keur dit ook zeker niet goed.

Duikelen? Ja, maar wie doet dit niet tegenwoordig? Bijna elke speler ligt te huilen op de grond terwijl er geen zak gebeurt.

Dat klagen tegen teamgenoten, wat maakt dat uit? Wordt weer lekker uitvergroot. Als je zelf voetbalt weet je toch ook dat je soms klaagt tegen je teamgenoten? Als een teamgenoot die bal niet gaf op mij zou ik ook kwaad worden. Gewoon heel normaal, maar omdat hij het is, is het weer arrogant etc.

24 januari 2015 om 18:08

Op welke zender was jij aan het kijken dan?

24 januari 2015 om 18:09

Zelfde als jullie!

24 januari 2015 om 18:13

Ik keek op Sport 1 met Engels commentaar, beide heren vonden het niets. Er vanuit gaande dat jij doelde op meneer Schelvis, dat is dus echt totaal geen pro-real commentator. Een hele slechte, irritante, nare commentator is het dan weer wel.

24 januari 2015 om 18:27

Isco kan je mij uitleggen hoe ik sport 1 kan kijken met engelse commentator? Want ik irriteer me kapot aan Schelvis, Sierd en Ten Cate enz. bvd.

24 januari 2015 om 18:30

@Isco

Ik kijk ook op sport1 maar ik kan niet met Engels commentaar kijken, hoe doe jij dat?

24 januari 2015 om 18:35

Ik vermoed dat het niet op ieder televisietoestel hetzelfde geregeld is, maar bij mij kun je op 'tools' drukken op je afstandsbediening, vervolgens naar Audio gaan en dat veranderen van Nederlands naar 'niet gedefinieerd', wat dus wil zeggen: geen Nederlandse audio er overeen geplakt, maar de originele.

Het komt ook wel eens voor dat er alleen Spaans commentaar is, wat ik zelf niet zo erg vind, maar meestal krijg je dan Engels commentaar van goed niveau. Ik erger me namelijk dood aan het gros van de Sport 1 commentatoren, de enige reden dat ik nog bij Sport 1 zit is aangezien ze een soort monopoliepositie bestrijken betreft het Spaanse voetbal in Nederland. Heeft iemand toevallig ervaring met Al Jazeera Sports?

24 januari 2015 om 18:37

Aah ik snap het. Helaas maak ik gebruik van de stream methode via mijn laptop en tablet.

24 januari 2015 om 18:45

Ik erger me ook dood aan de Nederlandse sport1 commentatoren, sierd is de enige die nog af en toe leuk commentaar geeft de rest is zo saai en slecht, ergerde me ook kapot aan Emiel vandaag.

Wat Al-Jazeera sport betreft, ik heb altijd al-Jazeera sport gewild maar wist ook niet hoe, ik denk trouwens dat Al-Jazeera sport niet meer bestaat en nu beinsport heet, maar ik denk dat de beste manier om beinsport te ontvangen is via een dreambox, ik overweeg echt een dreambox aan te schaffen veel goedkoper dan de Nederlandse providers plus veel meer zenders.

24 januari 2015 om 18:10

"Wijze" kip. Juist ja. Bij ronaldo wordt alles uitvergroot.

24 januari 2015 om 18:12

Oh dus dit was niks dan, hij had er vijf minuten van te voren ook eigenlijk al afgemoeten.

24 januari 2015 om 19:29

Het was zeer zeker wel iets. Maar jij overdrijft. Zidane was dus ook een walgelijke speler ? Man o man.

Hij haalt een rode kaart en de wereld is te klein. En dan heeft hij ineens "nare" trekjes. Kaarten vragen doet Sanchez ook, nare speler ?

24 januari 2015 om 21:30

Ja Zidane was ook een walgelijke speler na die laatste actie van hem.

In het gewone leven kun je er voor worden vast gezet.

24 januari 2015 om 18:11

En jouw held dan? Je was nergens te horen toen hij in het verleden de bal in de tribune van bernabeu ramde, spuugde naar mourinho en spuugde op een tegenstander. Ook hoor ik je niet als messi buiten het veld om laat zien geen waardering te hebben voor kinderen die wat aandacht willen. Maja dat is wijze kip hea. Samen met banu de grootste grap op VZ. En daarnaast ik weet niet waar jij de wedstrijd gekeken hebt maar alles en iedereen van sport1 is anti-real. Schelvis is geen uitzondering pannenkoek.
Ronaldo moet lekker geschorst worden 3 a 4 wedstrijdjes lang.

24 januari 2015 om 18:16

Oh oh een bal in de tribune schieten wat erg zeg, zeker net zo erg sls iemand slaan en natrappen!

En spugen tja dat zou ik ook doe als je beledigd wordt door de randdebielen op de bank toen en daarbij was het op de grond.

24 januari 2015 om 18:23

Je hebt het verkeerde spuugincident voor je ben ik bang. Kijk voor de aardigheid eens op youtube en je ziet hem midden op het veld op de rug van een tegenstander spugen. Bij jouw grote vriend worden dingen alleen minder snel onder de loep gelegd, maar de beelden liegen toch echt niet hoor.
En of het even erg is laat ik even rusten, je mist mijn punt. Het gaat erom dat je hem een walgelijke smerige onsportieve voetballer noemt maar dit ook over messi zou kunnen zeggen op basis van die incidentjes die ik noemde. Maar ho maar, daar bent u te oppervlakkig voor.

24 januari 2015 om 18:26

Ronaldo doet iets verkeerds. Iemand zegt daar iets van. Ja maar Messi is ook stom, is dan geen argument.

24 januari 2015 om 18:55

Zeer slap tegenargument!

24 januari 2015 om 19:06

Tegenargument voor wat? Ik weet niet waar jullie het over hebben want ik heb zijn gedrag nergens goedgekeurd hoor. Maar toch leuk geprobeerd.

24 januari 2015 om 18:12

Welke kanaal keek jij dan weet ik dat voor de volgende keer.

24 januari 2015 om 18:13

Sport 1 ik ben geen teletekstsupporter als jou of via een illegale stream want dan zie je het eens beter.

24 januari 2015 om 18:18

Oh want zover ik weet is Emile Schelvis altijd voor de underdog zo spreekt hij ook.

Ik ben ook abonnee hoor fc kip.

24 januari 2015 om 18:22

Nou dan weet ik niet wat je hebt zitten kijken maar niet de wedstrijd.

Triest dat je het niet wilt toe geven maar dat zijn we gewend eigenlijk.

24 januari 2015 om 18:55

Ik heb Cordoba - Real Madrid gekeken.
Spannende pot.. Heb jij genoten van de wedstrijd ?

Als het tegenzit blijft hij toch altijd die nare trekjes vertonen. Belachelijk gedrag waarvoor andere voetballers gewoon meerdere wedstrijden schorsing zouden ontvangen, ben benieuwd wat dhr Ronaldo gaat krijgen.

Verder komt Real goed weg, penalty was gewoon terecht en 3 punten misschien wel verdient. Misschien dat Cordoba een punt had verdiend maar dan had er maar niet zo dom hands moeten maken.

Real Madrid komt daar goed weg!
Terechte penalty, daar niet van, maar het paste niet echt in het spelbeeld!
Cordoba mocht volgens mij toch wel minstens een gelijkspel hebben!

Maargoed; dit is voetbal!

Dan; Ronaldo, ik hoop dat hij toch 3 speeldagen krijgt, want anders zou het wel opeens heel erg opvallen dat de "stars" meer mogen!

Ronaldo maakte hij een dwaze actie, dan kom je weg met de vuistslag en ga je ook nog door met slaan.. Van mij mag Ronaldo 5 wedstrijden schorsen, hij laat zijn team in de steek.. Maar wat een opluchting, we komen goed weg zeg.. Wat speelde Real toch matig en slecht...

Met onderbouwing. Dit is de reden waarom ik het niet heb op Ronaldo; de rode kaart opzich tja, frustratie, privéproblemen prima. Maar het strijken over dat embleem erna. Heeft er iemand een teiltje voor me?

Verder wel een vermakelijke wedstrijd. Uiteindelijk heel zuur voor Cordoba, maar de strafschop is gewoon terecht. Hij moet zijn arm niet op die manier uitsteken.

Wanneer het tegen zit komt de ware aard naar boven, zoals vandaag tweemaal te zien was.

24 januari 2015 om 18:05

Wat een onzin. Pure frustratie omdat het niet goed loopt (al een paar weken niet) en daarbij ook nog privé problemen (uit met z'n vriendin). Niet gek dat je dat snel geprikkeld bent. Op het veld zie je zo vaak spelers die enorm geirriteerd zijn. Dus dat zijn allemaal ellendige mensen?

24 januari 2015 om 18:18

Dit is niet zijn eerste keer maar inmiddels al de tiende ofzo.

24 januari 2015 om 18:24

Ja, frustraties. Wat die vandaag deed was zeer erg, maar zoiets is nog niet eerder voorgekomen.
Kijk naar een Diego Costa, die doet elke wedstrijd zo. Suarez bijt mensen.

24 januari 2015 om 18:27

Nasri4life

Ronaldo is een mens, geen machine, Ronaldo wilt altijd winnen, loopt het dan niet kan zijn potje overkoken ja, is gewoon menselijk. Ik keur dit niet goed, maar jongeeeens wat een drama word hier van gemaakt.

24 januari 2015 om 18:37

Echt Alex, hij wordt bijna als een misdadiger beschouwd die iets erg heeft gedaan..

24 januari 2015 om 18:41

@nasri4life

Wil je eens concreet een aantal incidenten uit het verleden opnoemen waarin hij iemand expres heeft geslagen of geschopt?

24 januari 2015 om 18:09

zoals bij de meeste voetballers dat zit. Iedereen raakt wel eens gefrudtreerd. Hij krijgt nu terrecht een rode kaart en hij weet heus wel dat ie fout zit. Waar maak je je druk om zeg

24 januari 2015 om 18:20

@ suarez

Hij weet dat ie fout zit?

Vandaar dat veegje over die wereldbeker kort daarna? Misschien nog wel walgelijker als het slaan en schoppen (minimaal 3 wedstrijden) zelf.

24 januari 2015 om 19:08

daar zeg je het al, kort daarna.
Dan zit hij nog met zijn frustraties en moet hij blijkbaar nog wat frustraties eruit werken.

Nu zit ie thuis en zal hij heus wel beseffen dat hij fout zat, en dan heb ik het over heus he, wat ik dan verwacht omdat Ronaldo geen verkeerd persoon is in mijn ogen. want jij wil weer woorden in me mond leggen dat ik heb gezegd dat ik weet dat ie fout zit.

24 januari 2015 om 18:11

Ook Ronaldo is maar een mens, je ziet dat hem wel wat doet de scheiding.. Los van het feit dat het een belachelijk actie van hem was..

Wat een drama wedstrijd van real. Slechtste wedstrijd van het sezoen. Hoe kon je nou zo slecht spelen tegen een degradatie kanidaat zoals Cordoba...

Jammer, hij gaat zeker 3 wedstrijden missen

Nee ze winnen na een oliedomme handsbal. Ronaldo had vandaag helemaal geen enkel invloed op iets. Wat een idioot kan hij af en toe zijn zeg! Heeft het echt niet nodig. Dan wilt hij nog aangeven dat ze wereldkampioen zijn waar hij ook helemaal niks heeft kunnen doen. Lekker laten banken die man. Ff geen zin meer in zijn streken. Verder is het een wedstrijd om snel te vergeten. Cordoba verdiende zeker wel een punt.

Idiote actie van Ronaldo. Zal wel 3,4 wedstrijden schorsing worden terwijl Atleti en Sevilla wachten. Vast frustraties vanwege zijn relatie.

Verder speelde Real heel zwak. Dit moet veel beter. Maar ok, Jese zal wel Ronaldo vervangen en Isco en Modric komen eraan. Spel zal daardoor zeker verbeteren, want Khedira was echt dramatisch.

24 januari 2015 om 18:12

Modric komt er niet aan, hij is sowieso nog tijd eind Februari uitgeschakeld werd door Ancelotti gezegd een paar weken geleden...

Wat een schandalige actie van een wereldvoetballer zoals Christiano Ronaldo. Wereldvoetballer van het jaar trapt en deelt nog een vuist achteraf om vervolgens nog even zijn shirt even af te stoffen(waarschijnlijk bloedsporen van zijn slachtoffers).

Een wereldvoetballer hoort zich niet op deze wijze te misdragen. ik hoop op een flinke schorsing want dit kan echt niet.

Verder een mooie wedstrijd met een fantastische Cordoba. Minimaal een gelijkspel was terecht geweest voor de thuisteam. Maar zoals je ziet wint het recht niet altijd.

24 januari 2015 om 18:22

Ohja bijna vergeten dat voetballers wegkomen met misdaden buiten het veld maar puur acties uit frustratie in het veld de doodstraf verdienen.

Ik denk dat Ronaldo nu al de gouden bal van 2015 gedag kan zeggen. Hij was al niet super gestart en dit komt zijn imago zeker niet ten goede. Iedereen begon hem meer te waarderen, zelfs ik als Barcelona fan. Maar deze actie laat toch weer zien wat een walgelijke speler het is en niets is veranderd.

24 januari 2015 om 18:10

Ach dit is een hooguit 1 week na de goudenbal, als hij vanaf dit moment alles met Real wint en weer gaat scoren op volle toeren dan zal je zien dat hij alsnog in de top 3 komt met een grote kans om te winnen!

Laten we die hele gouden bal maar even buiten beschouwing laten want het is te vroeg om nu daarover te praten.

24 januari 2015 om 18:14

Lijkt me een beetje vroeg hoor. Als hij de overige elf maanden gewoon zijn normale niveau haalt, lijkt hij me bepaald niet kansloos.

24 januari 2015 om 18:24

Klopt daar is het zeker te vroeg voor, maar ik denk dat Ronaldo de afgelopen twee gouden ballen omdat iedereen hem begon te waarderen en hem loofde om zijn gedrag. Dat opgebouwde imago maakt hij nu in een keer kapot en dat is denk ik de reden waarom mensen toch Messi liever hebben

24 januari 2015 om 18:08

Precies hij gaf ervoor ook l iemand een flink tik op zijn hoofd. Ik hoop dat die minimaal 4 wedstrijden geschorst gaat worden

24 januari 2015 om 18:22

De reden dat Ronaldo zo gehaat wordt is omdat hij zo goed is en graag aan mensen laat zien dat hij zo goed is.

24 januari 2015 om 18:42

Andere spelers hebben ook wel eens rood gepakt, Zidane bijvoorbeeld regelmatig rood, die werd toch ook niet gehaat, wederom onzin. Alle grote spelers hebben wel eens rood gepakt..

24 januari 2015 om 18:47

Vertel, hoe typeer jij de oude Ronaldo? Bedoel je daarmee dat als het slecht gaat dat Ronaldo dan expres gaat schoppen en slaan? Op basis van welke concrete gebeurtenissen uit het verleden baseer jij dat?

Tja! Wat een belachelijke wedstrijd.
Real verdiende de overwinning eigenlijk niet, wat is er toch aan de hand?
Modric moet zsm terugkomen want het loopt voor geen ene meter en dat middenveld jezus!

Benzema was voor mij de beste aan de kant van Real en absolute motm vind ik toch Bebe haha wat een rare speler is dat.
Verder over Marcelo, pff die mag echt even een tijdje gaan banken samen met Ramos! Wat waren die 2 slecht zeg en Ramos dat bijna de competitie weggeeft hier door die actie met z'n handen.
Zoals ik al zei, het middenveld is matig, Kroos te veel naar achteren en Khedira speelde een eigen wedstrijd en James was ook niet sterk vandaag, speelt al een tijdje niet zo goed vind ik.

De aanval, Bale was slecht en Ronaldo nog slechter, hoe kan je nou zo onzichtbaar spelen en vrije trappen al 100den keren voorgaand zo het stadion uitschieten?
En dan die domme actie, eerst die klap en daarna Bebe trappen, wat ging er in zijn hoofd om? Echt een hele zielige en egoistische actie, hij heeft geluk dat die speler van cordoba hands maakte want hij heeft Real hier echt genaaid!
Dan nog dat embleem schoonvegen, heel veel frustraties en moet misschien op vakantie! Die 5/6 wedstrijden die hij gaat krijgen zullen hem goed doen om even zijn privézaken op orde te krijgen want ik walg nu van hem.

Ik ben toch blij met deze onverdiende zege, snel vergeten en doorgaan! Hopelijk gaat Bale links, Isco als 10 en James rechts zoals ze speelden toen Bale er niet was.
Ooh, en ondanks dat Ronaldo zich zo dom heeft gedragen zie ik al die anti-ronaldo mensen toch gelijk domme opmerkingen maken en provoceren dus ik hoop dat de mods een beetje alert zijn.

Edit: foutjes

Doelpunten record gaat hij dus niet meer halen. Ik verwacht hier toch 5 wedstrijden voor wat ook terecht is. Ronaldo laat zich hier weer eens kennen.

Haha wat een baas is het toch en hoe hij dan van het veld loopt. Maarja, het was wel heel erg dom. En wat een slechte wedstrijd van real.

24 januari 2015 om 18:13

Het is eerder zielig al moet ik zeggen, had een Zlatan dit gedaan dan waren mensen iets minder snel erbij om hem af te branden.

24 januari 2015 om 18:21

@ realm 2085

Jij bent voor mij het prototype ronaldo-fan.

' Wat een baas hoe hij van het veld afloopt'

Ronaldo zijn prive problemen zijn te zien op het voetbalveld.
Al weken lang eigenlijk maar ik probeerde het te ontkennen maar dit gaat wel te ver.

Gelukkig de 3punten was blij dat Ramos die penalty niet nam.

Sterke wedstrijd van Varane James en Benzema.
Volgende week Isco op links wat meer voetbal en magie minder power.

24 januari 2015 om 18:26

Onzin want als proffesional moet je dit op het veld vergeten.

Slap om dit te verdedigen zeg.

Andere spelers zoals onlangs Messi met heel dat gezever om hem heen en beschuldigingen voor Fraude en die zie je ook niemsn schoppen en slaan.

Walgelijk van hem.

24 januari 2015 om 18:30

Iedereen is anders Wijze Kip

Dat messi hier misschieen geen last van zou hebben is het persoon messi en niet ronaldo.
Iedereen is anders, en waarom eigenlijk Messi erbij halen? Je zegt andere spelers en dan noem je gelijk Messi, wie zijn andere spelers dan? Voor de verandering zou ik wat andere namen willen zien ipv elke keer Messi erbij halen als het over Ronaldo gaat.

Dit was dom en niet goed te keuren klaar, gewoon 5 wedstrijden schorsen en doorgaan.

24 januari 2015 om 18:48

Tja Messi licht de belasting op en Ronaldo pakt een rode kaart. Weet niet wat nou erger is. Oh toch wel, dat eerste.

Er wordt altijd veroordeeld op de charges van Ribéry. Nu veroordeel ik Ronaldo met deze actie. Deze actie is erger dan wat Ribéry gedaan heeft.
Ronaldo gedroeg zich compleet mis!

Is Ronaldo geschorst tegen Atletico?

24 januari 2015 om 18:22

Dat sowieso, ATL is over 3 wedstrijden en hij zal minimaal 5 gaan krijgen, kan niet anders.
Heel dom! Ondanks dat zijn spel niet zo goed is de laatste tijd heeft de club hem altijd nodig.
Zonde dit maarja

24 januari 2015 om 18:35

Natrappen is 4 wedstrijden. Ik verwacht ook dat hij die krijgt en dat Real dan in beroep gaat. Dan is hij 3 wedstrijden geschorst. Atletico mist hij sowieso. Anders is het een schande.

24 januari 2015 om 18:37

Als ze hem minder dan 3 geven dan draait het alleen maar om geld.

Dj van Valencia kreeg 4 wedstrijden schorsing voor een 'perongeluke' elleboog.

Hoeveel wedstrijden zou Ronaldo dan krijgen? 2?

24 januari 2015 om 18:14

Ik denk 5 maar we gaan het zien.
De spaanse bond zal hier niet omheen kunnen.

24 januari 2015 om 18:21

Ik denk 3 uiteindelijk.

Zal atletico madrid missen maar dat vind ik eerlijk gezegd niet eens erg.

Laat ronaldo maar even rust pakken en ze hoofd leeg maken gaat niet goed met hem.

24 januari 2015 om 18:27

2 waarvan 1 voorwaardelijk zou mij niet verbazen.

24 januari 2015 om 19:02

Nee 4 en na hoger beroep -1.
Dus 3.

Dom dom dom, waarom deed hij dat?

24 januari 2015 om 18:20

Frustratie, het loopt niet goed, priveleven gaat ook niet zo lekker, ik denk dat hij deze schorsing nodig had, gewoon even weg en alles op een rijtje zetten en dan weer vlammen.

Het blijft tenslotte ook maar een mens en nee ik keur dit gedrag niet goed.

Ik begin een beetje ziek te worden van al dat gehaat op Ronaldo om hoe hij speelt en dat hij geen knikker raakt. Maakt dat uit als hij al meer dan 30 keer heeft gescoord dit seizoen en op weg is om Real Madrids all time topscorer te worden? Ronaldo besliste 50 procent van alle wedstrijden met een doelpunt of een assist. Dit seizoen heeft hij in elke gespeelde wedstrijd een assist gegeven of een doelpunt gescoord.

De rode kaart is inderdaad oliedom en niet goed te praten. Hier komt waarschijnlijk een schorsing van 3 wedstrijden voor en dan zie ik op social media allemaal berichten dat Ronaldo zijn team in de steek laat. Hoe vaak heeft het team hem wel niet in de steek gelaten en moest hij het team op sleeptouw nemen? Als er iemand is die hier de schuld van zou moeten krijgen dan is het Khedira wel. Sami speelde zijn slechtste wedstrijd ooit en met Illarramendi ging het al stukken beter. Snel wegdoen en Casemiro terughalen.

24 januari 2015 om 18:23

waarom zet je
overal een enter tussen dat
is helemaal niet nodig.

24 januari 2015 om 18:26

Omdat hij het beste was afgelopen jaar. Wat heeft dat in godsnaam te maken met het feit dat hij een slechte verliezer is? Helemaal niks.

Altijd dat gezeik op Messi of Ronaldo als ze iets negatiefs doen.

24 januari 2015 om 18:33

Gooner4

Zijn goals verbloemen echt ontzettend veel. Ik heb vorig seizoen tal van dit soort wedstrijden van em gezien, maar dan maakt ie er toch 1 of 2. Maar t is puur voetballend echt niet veel beter dan veel andere spelers. \

Ik noem maar paar voorbeelden. Een actieradius als Robben heeft ie allang niet meer hoor. Met zijn rug naar t doel spelen als Zlatan kan ie ook niet en openingen creeeren a la messi al helemaal niet. Al was messi het afgelopen jaar ook zeker niet op zijn best.

Zeker 5 a 6 schorsen voor dit! Vieze move van hem! En beschamend voor Real Madrid. Ik vind Ronaldo maar zeer irritant de laatse tijd.

24 januari 2015 om 18:34

En toch weet hij er 28 in te leggen...

Hij mag dan wel irritant zijn, maar hij is tenminste wel bepalend.

Ik keur zijn gedrag zeker niet goed, maar we moeten hem nu niet gaan afzeiken.

24 januari 2015 om 20:17

Nou dit jaar is hij vere van bepalend geweest. Ja een wedstrijd die dankzij hem gewonnen en dat was tegen een heel slecht draaiend Getafe. Voor de rest stelt hij deze maand week in week uit teleur.

Problemen in zn priveleven met zijn ex. Elke uitwedstrijd uitgefloten worden. Elke uitwedstrijd spreekkoren over jou of je moeder horen van minimaal 30.000 man per keer. Elke keer stiekeme trappen krijgen. Dan lukt het veldspel ff niet meer. Goals lukken niet. Tja dan word het je een keer teveel..

Lekker voor ronaldo lekker 3 a 4 wedstrijden opsjouten

Dit is 2 tot 4 wedstrijden viel allemaal erg mee vooral als je het vergelijkt met Pepe jaren terug.
Zwaar overdreven dit hij valt ook als een stervende zwaan

Hij komt zoals altijd sterker terug na zo iets

Mensen die hier reageren zijn echt gestoord. Ronaldo wordt elke wedstrijd alleen maar geschopt en neergehaald. Zal deze wedstrijd ook wel weer geweest zijn. Op een gegeven moment is het gewoon klaar en doet hij dit. Dan is het opeens een schande blabla. Je kan ook op alles gaan zeiken he jongens. Ga me nou niet wijs maken dat jullie niet zo zouden reageren.

Ik heb de wedstrijd niet kunnen zien, maar hier zie je toch dat ook de beste speler eens door kan draven en hij wordt vaak genoeg ook neergehaald en daar zal het hem nu ook te ver zijn gegaan, naar zijn gevoel.

Zo nu kan messi ronaldo gaan.inhalen

Een beste speler van de wereld doet dit niet. Sukkeltje!

24 januari 2015 om 19:31

Nee die schiet de bal volop in de tribune waar kinderen zitten. Die licht de belasting op en scheld teamgenoten uit.

24 januari 2015 om 19:39

Nee klopt, Zidane was een middelmatige speler

Als je eens goed leest dan zie je dat ik niet verdedig. Maar het slechte spel van ronaldo ging ontkennen.

Snap niet waarom je messi erbij haalt..
Messi speelde ook niet goed tijdens zijn bezoekjes in de rechtzaal.

Als ik op jou manier moet reageren moet ik zeggen dat messi een crimineel is en ronaldo een smerige voetballer

24 januari 2015 om 19:33

Ten eerste is dat van Messi niet een bewezen dus die vlieger gaat niet op!

En tussen. Niet goed spelen en spchandalig gedrag zit een groot verschil.

24 januari 2015 om 21:17

Ontkenningsfase van een soepkip.

Het is goed jonge handje klap voor jou.

En zo komt de ware aard van Penaldo naar boven.

Fysiek geweld gebruiken in het voetbal. Sorry hoor maar deze man hoort niet meer op de voetbalvelden toegelaten te worden. Hij is een geweldige voetballer maar als hij dit soort tavarelen laat zien dan hoop ik dat de Fifa hem gelijk een verbod voor het leven geeft. Want dit is werkelijk waar te schandalig voor woorden.

24 januari 2015 om 19:32

Dan moet je niet naar het Engelse voetbal gaan kijken, dan krijg jij een spontane hartverzakking.

24 januari 2015 om 20:14

Stel je niet zo aan. De Spaanse competitie is veel gemener met dat soort dingen die zijn stukken geniepiger. In Engeland gebeurd er niets meer sinds Roy Keane er mee is gestopt.

Tja ronaldo nu haalt messie je in vrees ik

Dit gaat over cr7 wtf heeft dit met Messi te maken triest volk hierzo om heletyd cr7 met Messi te vergelijken om cr7 te lopen bashen hy pakt rood en dan? Of hy wel of niet in het rijtje past hy is wel goudenbal winnaar.

Oerdom van Ronaldo.

Maar wat een gigantisch laag en simpel niveau hier. Heel Barcelona reageert en spreekt van schande. Wat laag.

Mist ie nu de wedstrijd tegen Sociedad volgende week of gaat de schorsing later in?

3 punten is het belangrijkste maar weer een matig real heb me 90 minuten lang geïrriteerd aan ramos en vooral ronaldo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren