Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid met vijftal hofleverancier van Beste Elf van de FIFA

Laatste update:

Bij de FIFA-verkiezing in Londen is maandagavond het Beste Elftal van het afgelopen seizoen bekendgemaakt. Meer dan 24.000 professionele voetballers van over de hele wereld hebben hun stem uitgebracht over welke spelers een plek in het Beste Elftal verdienen. De voorhoede van de 4-3-3-formatie bestaat zoals verwacht uit Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Neymar.

De drie aanvallers van respectievelijk Real Madrid, Barcelona en Paris Saint-Germain wisten afgelopen seizoen te imponeren met hun spel, maar ook met hun rendement. Gianluigi Buffon is verkozen tot doelman. De routinier werd met Juventus Italiaans landskampioen en bereikte met zijn club de finale van de Champions League, die uiteindelijk werd verloren van Real Madrid.

Dani Alves (PSG), Leonardo Bonucci (Juventus, nu AC Milan), Sergio Ramos en Marcelo (beiden Real Madrid) vormen de defensie van het fictieve elftal. Op het middenveld worden Luka Modric, Toni Kroos (beiden Real Madrid) en Andrés Iniesta (Barcelona) geposteerd, terwijl Ronaldo (Real Madrid), Messi (Barcelona) en Neymar (Barcelona, nu PSG) het team compleet maken.

Vind jij de uitverkiezing van vijf spelers van Real Madrid terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hadden er 11 moeten zijn!

23 oktober 2017 om 21:31

Overdrijven is ook een vak haha

24 oktober 2017 om 08:03

Hahahaha elk jaar dezelfde namen
Wat een onzin
Alleen buffon en Bonucci zijn er nieuw in

INIESTA?????? HOU OP...

23 oktober 2017 om 21:35

Puur op reputatie

24 oktober 2017 om 08:38

Helemaal met je eens, die is vorig seizoen heel veel geblesseerd geweest en speelde maar iets van 60 procent van de wedstrijden die hij had kunnen spelen. Wist ook maar een keertje het net te vinden.

Het beste is er bij hem echt wel vanaf. Was een geweldige speler maar hoort echt allang niet meer bij de beste middenvelders van de wereld.

Tja, die kon je van tevoren ook wel blind invullen.

23 oktober 2017 om 22:20

Ja vast. Iniesta hoort er sowieso niet in. Was totaal niet fit vorig seizoen.

23 oktober 2017 om 22:32

Daarom zeg ik ook: die kon je van te voren invullen. Zelden dat echt de beste spelers gekozen worden ipv de bekendste en populairste spelers.

23 oktober 2017 om 22:22

Noem dan iemand die er wel hoort ?? In zijn plaatst?

23 oktober 2017 om 22:25

Kante natuurlijk.

23 oktober 2017 om 22:35

Dybala

23 oktober 2017 om 23:11

Bijna iedere voetballende malloot? Maar als goede voorbeelden: Hazard, Eriksen, Coutinho, Kante, Dybala, zelfs Gyfli heeft 10x beter gepresteerd. Maar goed, er stonden onvoldoende Barca spelers in het elftal...

24 oktober 2017 om 14:55

De bruyne

Waarom Iniesta? Had ook echt Chielini verwacht.. voor de rest zeker terechte keuzes!

23 oktober 2017 om 21:37

Waarom iniesta vraag je ben je nu al dronken

23 oktober 2017 om 21:53

Jij?

23 oktober 2017 om 22:03

Nee, jij wel? Want Iniesta heeft de helft gemist en een Kante is imo gewoon een gemis in dit elftal. Ja, Iniesta is geniaal, maar niet meer zo goed dat hij in dit team hoort.

Had er zeker nog een zesde verdiend namelijk Carvajal. Dani Alves volledig onterecht vind ik!

23 oktober 2017 om 21:34

Jij kijkt geen voetbal? Of je hebt er geen verstand van. Geweldig seizoen gespeeld en veel belangrijke goals gemaakt!

23 oktober 2017 om 21:41

Ik kijk heel veel voetbal. Dani Alves wist misschien wel die één twee wedstrijden in de Champions League tegen Monaco te imponeren,maar voor de rest was het maar zo zo. In de finale volledig omvergeblazen. Ook in Serie A niet zozeer heel bijzonder.


Carvajal daarentegen is gewoon een draaischijf van Real Madrid. De hele rechterkant is van hem. Geweldige speler gewoonweg en hij verdiende het op basis van afgelopen jaar.

23 oktober 2017 om 21:41

hahahaha dani alves was niet normaa goed afgelopen seizoen bij juve!!! carvajal was meer een irritant mannetje die regelmatig aan rood ontsnapte in cl

23 oktober 2017 om 21:44

Ik impliceer niet dat Alves slecht was, maar Carvajal verdiende die plek op basis van prijzen en geleverde prestatie.

23 oktober 2017 om 22:14

Helemaal mee eens. Carvajal is altijd van vaste waarde bij Real en vervult zijn taak vrijwel altijd fantastisch. Daarentegen ook erg goed in aanvallend opzicht (mee opkomen, voorzetten geven)

24 oktober 2017 om 10:29

Kijk je wel is real madrid? Drama back die carvajal

Er wordt alleen maar gekeken naar de namen van de spelers, niet naar hoe ze gepresteerd hebben. Belachelijk dat Iniesta erin zit.

24 oktober 2017 om 08:04

Iniesta op 1 been is beter als een brekertje kante
Daarom staat hij er in

Geen dank*

24 oktober 2017 om 08:44

Nou met een enkel schamel doelpuntje en iets van 40 procent van de wedstrijden gemist wegens blessures, hoort hij er echt niet meer in. Het was een geweldige speler maar die tijd is voorbij. Raakt bijna geen pepernoot meer, als hij uberhaupt speelt.

Het is niet voor niets dat Barca verleden jaar niet meedeed om de echte prijzen. Vergelijk hem eens met de prestaties van Dybala in de CL, dan is het toch meteen duidelijk wie er verleden jaar beter was? En dan hebben we het nog geeneens over al die andere toppers zoals Hazard, Erikssen, Ozil, Sanchez, Veratti, de Bruyne en vele anderen.

Iniesta? Die vond ik niet verdient en had eerder Kante erin gezet.

23 oktober 2017 om 21:32

Idd Kante

23 oktober 2017 om 21:42

Of Busquets.

23 oktober 2017 om 22:37

Dybala eerser

23 oktober 2017 om 22:38

Eerder*

Iniesta meer dan terecht behoort nog altijd tot de beste middenvelders ter wereld

23 oktober 2017 om 21:35

Ach zelfs jij vond niet dat vorige seizoen zijn beste seizoen was.. een kante had het zeker verdiend of gooi dan een ISCO ofzo

23 oktober 2017 om 22:03

Iniesta meer dan terecht? En Ronaldo’s prijs is sarcastische huil emoji’s waard? Hoelang neem jij jezelf niet meer serieus dan? Of je bent dronken. Kan ook.

23 oktober 2017 om 22:48

Waarschijnlijk dat laatste..

23 oktober 2017 om 22:32

Dat doet ie zeker. Alleen was daar vorig jaar te weinig van te merken. Deels door blessures, deels omdat hij werd misbruikt door Enrique en Barca liep sowieso niet echt lekker. Daarom dus toch echt een onbegrijpelijke beslissing. Er zijn zeker 5 of 6 middenvelders die het meer verdienen dit jaar

Om eerlijk te zijn vond ik Neymar vorig seizoen een waardeloos seizoen draaien. Spelers als Mbappe, Suarez, Asensio, Dybala en Aubameyang deden het naar mijn inzien beter!

23 oktober 2017 om 21:38

Suarez die maanden droog stond en geen pepernoot meer raakte? Yeahhh right..

Ik heb 9 vd 11 voeg. Had chiellini i.p.v. Bonucci en kante i.p.v. iniesta

Dat Iniesta er tussenstaat is dus een grote grap! Een Kante had hier gewoon bij moeten staan!

Deze hele verkiezing slaat nu al nergens op. Toppunt zal dadelijk zijn dat Ronaldo nog de prijs voor beste speler zal krijgen omdat modric en kroos hem zo goed hebben laten spelen... die Messi zal toch helemaal in een deuk liggen elke x...

23 oktober 2017 om 21:42

Alsof Messi geen hulp heeft gehad zonder Iniesta en Xavi.... Soms heb je gewoon een goed elftal nodig en dat had Messi zeker tijdens de periode 2008 tot en met 2012 met een super middenveld destijds wat in gaat als een van de beste aller tijden.

23 oktober 2017 om 21:45

Klopt helemaal. Maar toch ben ik het er absoluut niet mee eens dat het winnen van collectieve prijzen leidend is voor het winnen van een individuele prijs.

23 oktober 2017 om 22:29

Messi stond die tijd juist bekend dat hij de bal kwam halen op het middenveld en vervolgens de verdediging kapot speelde en dan een goal maakte. Alves heeft meer assists dan Xavi en Iniesta naar Messi toe.

23 oktober 2017 om 23:50

Assists zegt niet alles. Xavi en Iniesta heersten op het middenveld en was de connectie tussen de 2 linies.

Duidelijk dat alleen naam uitmaakt.

Mooi Buffon in het goal!!! wat een legend!!!

ja klopt ineasta staat er echt voor saus bij zelfs een casemiro of een isco waren veel en veel beter en dan heb je nog veel meer maar dat real 5 spelers heeft zegt al genoeg denk ik paar jaar geleden was dat anders toen speelde er heel veel spelers bij barca

Huh?? Iniesta?? Hoe dan??? Dan zie ik veel eerder Modric daar staan....

23 oktober 2017 om 21:47

Modric staat erin he haha.

Vreemd dat iniesta er bij zit er waren afgelopen jaar toch echt een paar betere middenvelders

Ik denk dat ik Kante mis. Maar weet het niet zeker, heb al 5x gekeken maar nog geen Kante gevonden.

Het gaat tegenwoordig toch alleen maar om de populariteit van een speler en hoe hij daadwerkelijk gespeeld heeft komt op plaats 2

Iniesta? Dat is duidelijk. Ze wilden geen Real Madrid team maken.

Haha zou wel een gek team zijn, in de goede zin..
Wie zou door die midfield en defence heen komen?
Kom je er eindelijk voorbij hebje die keeper nog lol.

Maar even zonder dollen, ja, Real heeft een puik jaar gehad.

Ook voor mij (als Real fan ) is dit oprecht de beste selectie die ik ooit heb meegemaakt.
Ook de selectie waar Zidane vroeger inzat kan, vind ik ,niet tippen aan deze .
Na 2jr topjaren van Zidane zien we nu enkele deukjes (zie puntverlies in PD) maar dit belooft nog wat. Sowieso is het zowat ongekend wat ze nu al hebben laten zien.
Het wordt vooral goed timen qua doorwisselen achterin.
Marcelo , Ramos, (modric), zullen op den duur ook goed ingevuld moeten worden om dit niveau zo aan te houden.
Het is nu nog niet enorm aan de orde maar de tijd vliegt.

Volgend jaar nieuwe ronde, dan komt Mba wel er bij lijkt me?
Vindt het elftal overigens aardig terecht , leuke prestaties voor de spelers en Buffon.

Populaire strijd.
Carvajal was 4 keer beter dan Alves, niemand kon aan hem tippen het vorige seizoen.
Andres Iniesta is een van de beste middenvelders aller tijden, maar doe alsjeblieft normaal, niet genoeg Barca spelers? Iniesta is veel geblesseerd geweest en heeft zeker ook zn wedstrijden niet geweldig gespeeld, Kante, Casemiro, Naby Keita, Serri ik kan wel door gaan zelfs Hakim Ziyech of Davy Klaassen zou hem meer verdienen. Ook had Paulo Dybala er best bij gekund, was Neymar beter dan hem vorig jaar, kweenie

24 oktober 2017 om 11:36

Heb het gevoel dat ze heel erg naar de cl kijken. Vandaar dat Kante er niet in staat en Dani Alves boven Carvajal staat.

24 oktober 2017 om 17:06

Dat mag dan wel zo zijn, maar volgens mij was het toch echt wel Carvajal die in de CL speelde. Sterker nog ik vond hem absoluut een van de beste in de finale.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren