Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rampscenario voltrekt zicht: vier (!) basiskrachten Oranje Leeuwinnen afwezig

Laatste update:

De Oranje Leeuwinnen zullen het komende woensdag naar alle waarschijnlijkheid moeten stellen zonder vier basiskrachten. In de tweede groepswedstrijd van het EK voor vrouwen kan bondscoach Mark Parsons niet beschikken over Jackie Groenen, Sari van Veenendaal, Aniek Nouwen en Stefanie van der Gragt. Laatstgenoemde speelde ondanks een ribblessure mee in het duel met Zweden (1-1), maar moet de ontmoeting met Portugal vrijwel zeker aan zich voorbij laten gaan.

Zondagmiddag maakte de KNVB via de officiële kanalen bekend dat Groenen positief is getest op COVID-19 en de komende dagen in isolatie zit. Groenen speelde zaterdagavond nog mee in het eerste EK-duel van de Leeuwinnen tegen Zweden. De middenvelder van Manchester United was tegen de Zweedse vrouwen de absolute uitblinker in het elftal van bondscoach Mark Parsons. Groenen sluit pas weer aan als ze negatief test en klachtenvrij is.

Tegen Zweden vielen keepster Sari van Veenendaal en centrale verdediger Aniek Nouwen geblesseerd uit, maar met de positieve test van Groenen heeft Parsons nu nog meer zorgen aan zijn hoofd. Het is nog niet bekend op welke schaal het virus rondgaat in de selectie. Parsons gaf aan dat de blessures van Van Veenendaal en Nouwen er niet goed uitzien. Voor nu lijkt het erop dat zijn selectie voor het duel tegen Portugal aanstaande woensdag een stuk kleiner zal zijn. Daarnaast lijkt het treffen met de Portugese vrouwen te vroeg te komen voor Van der Gragt, zo meldt De Telegraaf.


De Leeuwinnen begonnen zaterdag met een domper aan het EK. Op Bramall Lane in Sheffield kwam het elftal na 35 minuten op achterstand door een doelpunt van Jonna Andersson. Na rust wist Jill Roord de gelijkmaker te scoren, waardoor de wedstrijd in 1-1 eindigde. De andere wedstrijd in de poule van Oranje tussen Portugal en Zwitserland eindigde in 2-2. Groenen ging zaterdagavond tijdens het duel nog viraal op social media dankzij een geweldige passeerbeweging waarmee zij een Zweedse speelster functioneel te kijk zette.

Uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek (SKO) blijkt dat het vrouwen EK erg in trek is bij de Nederlandse televisiekijker. Zaterdagavond keken gemiddeld afgerond twee miljoen mensen naar het duel tussen Nederland en Zweden. De wedstrijd was het best bekeken programma van de dag. Ook de vorige eindtoernooien van de Leeuwinnen werden goed bekeken. In 2017 won Nederland het EK als gastland. Aankomende woensdag spelen de vrouwen om 21.00 uur tegen Portugal. Groenen zal er dan in ieder geval niet bij zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen dat het geen uitbraak wordt, dan ben je meteen klaar op het EK.

10 juli 2022 om 13:39

En dat voor een virus dat lang niet meer zo heftig is als in het begin. Zeker voor top fitte mensen moet dit geen probleem meer zijn.

10 juli 2022 om 14:26

Ook topfitte mensen kunnen er goed ziek van worden, en ook voor hun kan long covid een ding zijn.

10 juli 2022 om 16:02

Maakt geen reet uit wat de bescherming is. Gaat hierbij om besmetting. Dus of iemand ziek is of niet maakt niet uit. Ze kijken alleen naar besmettingen

10 juli 2022 om 18:36

Ja, je kan ook een hartaanval krijgen van topsport, want zo lang sporten op zo een niveau is ook niet per se gezond. Laten we maar nooit meer "risico's" nemen in het leven, want stel dat er iets gebeurd, trouwens, waarom laten we kinderen nog geboren worden, want straks gebeurt er iets met ze. Beste dat we de mensheid gewoon laten uitsterven.

10 juli 2022 om 21:30

Wat een dommig zwart wit denken.

Als je op zo'n toernooi iedereen die Covid heeft gewoon laat meedoen dan zullen de prestaties van die dames die het hebben er echt onder lijden. En neem van mij maar aan dat die besmettingen rond gaan als een lopend vuurtje. Nog even los van eventuele long-covid effecten op de verdere sportcarrière.

10 juli 2022 om 21:30

Wat een dommig zwart wit denken.

Als je op zo'n toernooi iedereen die Covid heeft gewoon laat meedoen dan zullen de prestaties van die dames die het hebben er echt onder lijden. En neem van mij maar aan dat die besmettingen rond gaan als een lopend vuurtje. Nog even los van eventuele long-covid effecten op de verdere sportcarrière.

10 juli 2022 om 18:34

Uitbraak zegt ie. 99.9% van de mensen hadden 2 jaar geleden al weinig tot geen last, en nu al helemaal niet meer. Dit gaat nu allang niet meer om volksgezondheid. Na 2.5 jaar kunnen wel concluderen dat het voor 99.9% van de mensen een verkoudje is, helemaal voor topsporters, kunnen nu dus wel stellen dat dit voor altijd gaat zijn. Mooi vooruitzicht!

10 juli 2022 om 18:44

Dan ben ik benieuwd welk complottheorietje dan wel de reden is.

10 juli 2022 om 20:45

Gewoon niet waar man. Ik ken genoeg mensen die heel lang last hebben van rare klachten achteraf. Meerdere collega's, vrienden en ik zelf ook. Neemt niet weg dat je gewoon zult moeten accepteren dat het er is en je niet voor altijd zo op je hoede kunt blijven, maar het afdoen als een simpel griepje is gewoon onzin.

10 juli 2022 om 22:34

@lierse De 'coronacrisis' veroorzaakte de grootste overheveling van rijkdom naar de rijkste 0,1% op aarde die we ooit gezien hebben; je hoeft het niet eens bij complottheorieën te zoeken.

11 juli 2022 om 00:17

Grootste ooit? Heb je daar harde cijfers voor?

11 juli 2022 om 01:35

Uiteraard. Volgens mij mag ik geen links delen maar het volgende is te vinden in een Reuters-artikel: "the World Inequality Report produced by a network of social scientists estimated that billionaires this year collectively own 3.5% of global household wealth, up from slightly above 2% at the start of the pandemic in early 2020."

Dat geldt alleen nog voor de miljardairs. Het echte geld zit in de hedgefunds, waarvan Blackrock en Vanguard de belangrijkste zijn. Ga naar Yahoo Finance, zoek een willekeurig aandeel op en kijk dan welk instituut de meeste aandelen bezit: In de meeste gevallen is dit Blackrock of Vanguard.

Zoek dit bijvoorbeeld op: "blackrock and Vanguard Are Less Than a Decade Away From Managing $20 Trillion" en je zult een Bloomberg-artikel uit 2017 vinden. Het spel monopoly is ooit als aanklacht tegen het kapitalisme gecreëerd; met geld maak je geld. De coronacrisis heeft Blackrock en Vanguard alleen maar geholpen; binnen een aantal jaar hebben zij een wereldwijd monopolie. Waarom je hier niets over hoort in de media? Zoek wederom op Yahoo Finance op wie de grootste aandeelhouders in de grootste mediabedrijven zijn en je weet waarom...

11 juli 2022 om 09:08

Grootste ooit. By far. Zoals Gert inderdaad uiteenzet. Daarnaast hebben de banken meer geld geprint dan ooit en grotendeels daardoor zie je nu de economische malheur. Uit mijn hoofd geen 'harde cijfers' maar de federal reserve heeft sinds 2020 meer Dollars geprint dan de 10 jaar daarvoor oid. Het hele economische systeem gaat crashen. Net als het algemene distributiesysteem. En ja, in mijn optiek, absoluut per design. Noem het de great reset, the fourth industrial revolution, wat dan ook. Het is vrij evident haha. Maar ook ontzettend begrijpelijk dat heel veel mensen zullen blijven ontkennen dat er ook maar iets gaande is, tot het bittere einde. Nogal een naar idee namelijk, mensen houden niet van nare ideeën .

11 juli 2022 om 10:28

Toevallig vorige week covid gehad. Toch wel twee daagjes wat problemen gehad met ademhalen, steken in borst etc. Uiteindelijk gaat het wel weer voorbij, maar ik ruik/proef iig nog niks.

11 juli 2022 om 11:58

Een uitspraak die niet hard te maken is. Of heb jij een gedetailleerd overzicht van de inkomensverdeling uit de vierde eeuw voor Christus in het huidige Swaziland? Zoniet is dat statement niet hard te maken.

Dat er een enorme toename van de ongelijkheid is, zal niemand ontkennen hoor. Maar het is eerder een constante dat rijk rijker wordt door crisissen, daar moet niet meteen een heel plan achter zitten.

11 juli 2022 om 12:29

Die uitspraak is zeker wel hard te maken. Je begint over de inkomensverdeling (statisch), maar het gaat hier niet om de verdeling maar over de overheveling (dynamisch proces). Bovendien noem je slechts één land als voorbeeld, terwijl het hier over de mondiale overheveling van rijkdom gaat.

"maar het is eerder een constante dat rijk rijker wordt door crisissen, daar moet niet meteen een heel plan achter zitten."

Ik heb nooit gezegd dat daar 'een heel plan' achter zit, jammer dat je je moet verlagen tot een stroman-drogreden. Wat ik probeerde te zeggen is dat de allerrijksten op aarde er enorm veel baat bij hebben dat de coronacrisis zo ernstig mogelijk wordt voorgesteld, want zij zijn immers degenen die het meest van een crisis profiteren. Juist daarom zou iedereen argwanend moeten zijn dat juist deze mensen de makkelijkste toegang tot de politieke elite bezitten via conferenties als in Davos (semi-openbaar) of Bilderberg (zonder journalisten).

12 juli 2022 om 21:47

Lierse, als je even iets zou opzoeken en onderzoeken ipv louter op gevoel het te ontkennen.

10 juli 2022 om 22:26

Ik moet zeggen dat met alleen het gemist van Groenen het al erg lastig gaat worden.

Wat een domper zeg. Misschien wel een van de meest virtueuze middenvelders van het toernooi. Enorm verlies. Laten we hopen dat het geen parten gaat spelen in het behalen van nationaal succes. Ontzettend balen maar kop op mensjes!

Viel me op dat veel speelsters na afloop bekenden in het publiek opzochten om te zoenen en knuffelen. Hoe begrijpelijk ook, je neemt wel een risico…

10 juli 2022 om 13:19

Ze heeft een wedstrijd op top niveau gespeeld. Kunnen we eindelijk een keer accepteren dat het virus blijft en alleen mensen die er last van hebben even in quarantaine zetten...

10 juli 2022 om 13:22

Het kan nog steeds nare gevolgen hebben als je direct na of tijdens een covid-besmetting aan topsport doet. Colbrelli is daar een mogelijk voorbeeld van.

10 juli 2022 om 13:28

Nee dat kunnen wij niet Dutch_psv. We moeten voor de rest van ons leven in angst leven totdat je uiteindelijk aan iets anders sterft. Je mag daarom nooit meer blij zijn en iemand knuffelen.

10 juli 2022 om 13:43

Jij leeft vooral al twee jaar in angst voor een of andere imaginaire controlesamenleving lijkt het wel.

10 juli 2022 om 13:56

Niets imaginairs aan. Deze controlesamenleving wordt door technocraten zorgvuldig opgetuigd in Den Haag, Brussel en bij NGO's, WHO en VN.
Volgende stap in NL is allerlei onbewezen, maar vrijheidsvernietigende maatregelen in de wet publieke gezondheid verankeren. Zonder eerst de reactie op de c19 pandemie goed te willen evalueren. Grof schandaal.

10 juli 2022 om 14:00

helemaal mee eens...je vergeet alleen de media, die doen er vaak ook hard aan mee.

10 juli 2022 om 15:11

Doet de VN nou ook al mee, potverdikkie.

10 juli 2022 om 18:35

Zolang er nog vrij veel mensen zijn die er veel "last van hebben", als in, zo ziek worden dat ze het ziekenhuis in moeten, is het zaak om de besmettingen te beperken. Pas als de mate van ziek zijn vermindert, kunnen er ook weer wat maatregelen af.

En wat betreft die zogenaamde controlemaatschappij; kijk even naar waar we nu staan in vergelijking met ruim een jaar geleden. Er is bijna niks over van de maatregelen.

10 juli 2022 om 18:38

@vernon.

We spreken elkaar rond oktober wel weer, ben zeer benieuwd naar die tijd.

10 juli 2022 om 20:21

Over onbewezen gesproken. Heb je enig idee hoe extreem onmogelijk jouw verhaal is? Een samenzwering op wereldniveau door een groep mensen die het over de meest simpele dingen al niet eens kunnen worden. Waarbij miljoenen mensen betrokken zijn blijkbaar, verpleegkundig personeel, journalisten, politici, wetenschappers en vul maar in. Wereldwijd tegelijk. Als je er echt even rustig over nadenkt snap je zelf ook wel dat dit niet kan. Er zijn veel sterkere argumenten te maken tegen de Covid maatregelen dan dit.

10 juli 2022 om 21:09

Echt he en ook terwijl er in alle landen continu verschuivingen ontstaan in de regeringen. En nog steeds denken ze dat ze het allemaal met elkaar eens zijn over dit groots opgezette plan. Die mensen zijn niet goed joh.

10 juli 2022 om 21:09

@nr11....het zijn vooral de mensen die constant dat woordje Angst er bij halen die zelf geloof ik ergens heel bang voor zijn. Bang voor iets wat er niet is maar vooral op internet sites verzonnen wordt. PUNT

10 juli 2022 om 22:33

Zoek eens op google op "un - the benefits of world hunger". Je hebt toch geen vertrouwen in een organisatie dat aan de ene kant zegt zich in te zetten om honger en armoede de wereld uit te helpen en aan de andere kant op hun eigen site uitlegt waarom world hunger goed is?

10 juli 2022 om 23:08

Eerst was het mei, nu al oktober? Weten jullie het nou bijna...

10 juli 2022 om 18:37

Alsof ze in hun privé omgeving dat niet doen. Dus je wilt dat ze voor de bühne afstand gaan houden? Trouwens, dat is exact wat de wereldleiders ook al 2.5 jaar doen. Als de camera aan staat, kapje op en afstand, maar zodra alles uit is staan ze gewoon bij elkaar en knuffelen ze elkaar.

10 juli 2022 om 21:57

Ja want knuffelen is tegenwoordig gevaarlijker dan onveilige sex.. .toch? Althans als je de media moet geloven

10 juli 2022 om 23:09

Aan HIV ga je niet dood, aan Corona is de kans heel klein, maar kan het wel. Dus waarin hebben ze ongelijk dan?

Aii dat is een tegenvaller. Groenen is, samen met Miedema, toch wel het meest onmisbaar in dit Oranje. Gisteren speelde ze erg fel, pakte veel ballen af en liet met verschillende acties zien ook echt heel goed te kunnen voetballen. Absolute topper!

10 juli 2022 om 13:40

Zonder die twee is dit Oranje gedoemd tot de laatste plek.

Toch wel de nachtmerrie van elke sporter deze zomer denk ik dan. Er nu uit moeten stappen door een positieve test. Zeker in de Tour gaat dat maandag nog voor drama zorgen, je moet maar eens inbeelden dat een pogacar of van aert eruit moet stappen.

10 juli 2022 om 13:24

Ik hou mijn hart ook vast voor maandag in de Tour. Iedere ploeg wordt volledig getest en de officiële regel is dat als er 1 renner en 1 staflid tegelijk positief zijn, de gehele ploeg wordt gediskwalificeerd. Geruchten zijn dat de organisatie hier soepeler mee om zal gaan, maar er zal toch een grens zijn.

10 juli 2022 om 13:31

Als ze die regel handhaven dan gaat er minstens 1 team naar huis denk ik dan. Want gisteren was het al zo ver met Stake Laengen en bouchard. Vandaag is Martin ook al moeten afstappen.

10 juli 2022 om 13:38

Die regel is gelukkig geschrapt.

Maar wel terecht dat topsport met een virus dat je hart flink kan beschadigen wordt tegengegaan, bij een positieve test gewoon in quarantaine tot je niet meer positief test is gewoon goed.

10 juli 2022 om 13:40

Die kans zit er dik in. Vooral omdat het dus niet alleen gaat om renners, maar ook om ploegleiders, mechaniekers, masseurs, koks enz. Dat zijn al gauw een mannetje of 25. 2 tegelijk positief op 25 man is vlot behaald. Daarom denk ik ook wel dat de organisatie een stuk soepeler gaat zijn, want met een beetje pech blijft er geen ploeg meer over.

10 juli 2022 om 13:42

Quick-step alpha vinyl heeft in zijn omkadering echt al belachelijk veel gevallen gehad inderdaad.

Ik denk dat er bij veel teams met meer stress naar de rustdag wordt gekeken dan naar die Roubaixrit.

10 juli 2022 om 14:00

Die regel was vorig jaar, maar nu niet meer.

Is dat nog steeds een ding dan? Dacht dat de apenpokken nu helemaal hot waren en de covid hype wel overgewaaid was.

10 juli 2022 om 13:23

Inderdaad belachelijk dat gezonde, fitte, gevaccineerde sporters die klachtenvrij zijn alsnog moeten testen, en dat er ook nog gevolgen zitten aan een eventuele positieve test die verre van 100% betrouwbaar is.

10 juli 2022 om 13:38

We zijn ruim 2 jaar verder en het is eigenlijk bizar dat mensen zoals jij nog steeds niet kunnen begrijpen dat het niet vooral om jezelf gaat, maar de gezondheid van mensen op wie je het virus kan overdragen.

Met de comments die ik hier weer lees (niet alleen die van jou) ben ik blij dat we al maanden niet meer beperkt worden door coronaregels. Was alweer vergeten hoe dit soort topics altijd overspoeld worden met hyperbole opmerkingen. Bijna alsof mensen willen dat het weer de samenleving domineert, zodat men (zowel pro als anti maatregelen) op elkaar kan lopen zeiken

10 juli 2022 om 14:49

Dus laten we dan maar lekker met z’n allen ons hele leven lang binnen blijven? Je begrijpt dat Corona niet weg gaat en we er mee moeten gaan leven.

10 juli 2022 om 15:32

Stevie, waar zeg ik dat? Ik zei alleen dat ik het verbazingwekkend vind dat mensen de logica van in isolatie gaan niet (willen) begrijpen. Als je denkt dat de overheid je thuis wil laten zitten vanwege je eigen gezondheid dan gaat er toch flink wat mis in het hoofd

10 juli 2022 om 15:45

Wel mooi dat Artsen(e)l het heeft over opmerkingen met hyperbolen en meteen op zijn wenken bediend wordt door steviezuid

10 juli 2022 om 13:27

Apenpokken zijn helemaal niet 'hot'. Komt wat meer in het nieuws omdat iedereen op scherp staat door COVID. Verder niet zo relevant.

10 juli 2022 om 13:34

Covid hype?? Ik ken een kerngezond iemand die zo ziek is geworden na een covid infectie dat hij nieuwe longen heeft moeten krijgen. Hou aub op met die onzin.

10 juli 2022 om 14:42

Maar omdat jij 1 iemand kent die kerngezond was en nu na COVID ineens heel erg slecht mee gaat, verandert het niets aan het feit dat het over het algemeen voor de meeste mensen niet gevaarlijk is. Ik heb het 2x gehad, iedereen in mn omgeving ook en iedereen is kerngezond. We moeten dus niet onze volledige samenleving dichtgooien voor iets wat vergelijkbaar is met de griep. Tenzij jij graag je hele leven binnen wil blijven.

10 juli 2022 om 14:53

@Stevie. Het is niet vergelijkbaar met de griep... echt serieus wanneer gaan mensen nou eens naar luisteren naar mensen die er verstand van hebben in plaats van zomaar wat te roepen.

10 juli 2022 om 16:57

Ik ben geen arts of virusdeskundiget. Feit is wel dat zo’n 5 jaar geleden er een hele zware griepgolf was die evenveel doden tot gevolg had. Verschil is wel dat voor COVID NL al veel zware maatregelen had getroffen, terwijl bij de griepgolf geen maatregelen zijn genomen. Zonder maatregelen hadden de cijfers er hoogstwaarschijnlijk totaal anders eruit hadden gezien.

10 juli 2022 om 21:12

Ik ken een hele groep mensen die een enorme klap van covid hebben gehad. Kerngezond. Maar 1 met nieuwe longen ja.
En heel toevallig had het merendeel daarvan dezelfde mening als die jij hebt.

Die zijn zichzelf even keihard tegengekomen. Ik hoop dat jij dat bespaard blijft. Met je "griep"

10 juli 2022 om 21:48

Ik ken ook een grote groep van 40 a 50 man die het virus (meerdere malen) gehad hebben. Geen van hen is ziek geworden. Sterker nog ik heb in een huis gewoond met twee personen die Corona hadden en heb nooit afstand gehouden of iets dergelijks. Heb het niet gekregen ook. Denk dat je vooral alleen aan de ouderen moet denken. Die lijken ook wel klaar met continue een spuit halen als je kijkt naar de opkomst.

10 juli 2022 om 22:13

Ik ken een ongezond persoon die ook besmet is geraakt. En die binnen 3 dagen weer beter was. Wat is je punt hier? Feiten baseren op wat je zelf meemaakt is onzin. Ieder mens reageert anders op ziektes. En vooralsnog is maar een klein gedeelte hier aan dood gegaan. Zoals Redondo hierboven zegt. Is Corona redelijk hetzelfde verlopen als de zware griepgolf in 2016. Het is daarom helemaal niet gek om het hiermee te vergelijken. En dit is dan gebaseerd op de sterftecijfer. Uiteraard is Corona besmettelijker. Maar kwa ziekenhuis was het in 2016 ook helemaal vol.

11 juli 2022 om 00:36

Je vergeet even mooi het punt van redondo dat er nu een lockdown was en toen niet.

11 juli 2022 om 16:45

@juvedeef Het lijkt me toch wel iets om serieus te nemen als je met alle genomen maatregelen alsnog op 'vergelijkbare' cijfers uitkomt als de zware griepgolf in 2016.

10 juli 2022 om 13:43

Ben afgelopen week flink getroffen door Covid @Gio, de hype is nog niet voorbij kan ik je vertellen.

Wanneer gaan we nou eens stoppen met testen. We zijn een beetje snotterig en de paniek slaat weer toe.

10 juli 2022 om 13:26

Ja het merendeel belandt niet in een ziekenhuis. Maar je kan het ook niet allemaal op z'n beloop laten, dat hebben voorgaande jaren wel uitgewezen. Er is gewoon niet genoeg capaciteit om iedereen maar op te kunnen vangen. En ja, daar zit een reden achter: geld.

10 juli 2022 om 13:35

Moeilijk te begrijpen hoe erg het voor sommigen kan aflopen als je dat zelf niet met eigen ogen hebt gezien.

10 juli 2022 om 14:07

Kan ook met de griep of RSV. Gaan we over al die virussen paniekerig doen?
Gaan we voor al die virussen slecht werkende vaccins maken en het nemen afdwingen?
Gaan we permanent testen op van alles en nog wat en met muilluiers rondlopen?
Wanneer stopt deze toestand?

10 juli 2022 om 14:46

Denk dat deze "toestand" vooral bestaat in jouw hoofd, kan me de laatste keer niet herinneren dat ik me druk heb gemaakt over covid maarja ik heb dan ook een prima werkend vaccin genomen zonder enige vorm van dwang.

10 juli 2022 om 16:08

Zou bij jou wel helpen, maar bij de meeste mensen komt er aan die kant geen diaree uit he.

10 juli 2022 om 20:31

Soccerfan,

Ah, daar hebben we het anekdotisch bewijs weer. Met dezelfde logica zou je uberhaupt niet moeten voetballen, aangezien we jaarlijks voetballers op het veld neer zien gaan, met de verschillende catastrofale gevolgen.

10 juli 2022 om 21:14

Als je het niet snapt...zeg dan niks aub.

Nou, dat is een flink gemis. Al moeten de komende twee wedstrijden wel te doen zijn zonder haar. Meevaller is de vervangende keepster. Wat een geluk dat die van Veenendaal niet meer op doel staat. Een ramp op het doel en vreselijk slechte timing bij het uitkomen. Was die ooit 's werelds beste keepster? Zal wel in een vorig leven zijn geweest.

Zolang sportploeg, zoals de Nederlandse dames of wielerploegen in de Tour, actief blijven testen zullen ze deze verkoudheid blijven vinden.
Oplossing:
Geen klachten, geen testen. En dus gewoon sporten.

10 juli 2022 om 13:35

Het meest idiote vind ik nog wel dat ze de coureurs in de Formule 1 gaan testen en verbieden mee te doen. Stel Verstappen test vandaag positief. Mag ie niet rijden. Zit je dan in je ruimtepak, met een helm, in je eigen auto. Veiliger kan niet zou je denken. Tis niet dat ie t dan nog door kan geven aan een andere coureur ofso

10 juli 2022 om 13:46

Deels eens. Maar is de FIA niet al zo'n 2 maanden gestopt met het verplichte testen? Volgens mij is het aan de teams zelf of ze willen testen of niet. Daarnaast hebben de coureurs zelf ook hun meningen erover gegeven. Sommigen vinden dat het moet kunnen, anderen twijfelen. Hamilton en Ricciardo gaven aan dat, toen zij corona hadden, het onverstandig was om te racen doordat ze zich echt niet goed voelden. Ook een Max twijfelde. Je komt immers op de dag zelf behoorlijk veel in contact met het team.

Wist niet dat er nog covid bestond, maar een paar dagen in isolatie en ze kan daarna mooi weer aansluiten. Gelukig voor haar gebeurt het nu in de groepsfase.

10 juli 2022 om 23:13

Vreemd dat je dat niet weet. Ben je wereldvreemd? Ik heb covid 3x in 2 maanden gehad. 3x een week uitgeschakeld. Ik heb nog nooit de griep 3x in 2 maanden gehad.

Of wacht, ik zal het me wel allemaal inbeelden.

Ai, ook nog de beste van gisteravond. Doodzonde.

En dan je na de wedstrijd je tussen het publiek begeven lekker bij de hand is dat. Dan gaan er waarschijnlijk nog meer gevallen plaats vinden helaas.

Jammer flinke domper. Zonder haar komen ze makkelijk het middenveld door. Hoop dat ze snel hersteld is

Als ze geen klachten heeft kan ze toch gewoon spelen? Zo werkt dat hier ook inmiddels, geen klachten is gewoon door werken.

10 juli 2022 om 14:43

Dat is bij topsport toch altijd weer lastiger, zelfs een klein beetje verhoging kan een flink risico geven bij zware lichamelijk inspanning.

10 juli 2022 om 14:46

Hier is het bij positief testen gewoon thuiswerken of iig niet op het kantoor komen. Ben blij dat ik niet bij jullie werk.

Schei toch uit met je corona. Zijn er serieus mensen die gewoon nog een keer mee gaan doen aan dit circus?

10 juli 2022 om 22:50

Ja ik, dag in dag uit. Want wij ondervinden in het ziekenhuis nog steeds hinder van die hele coronacrisis. Er is ontzettend veel personeel uitgevallen en we moeten roeien met de riemen die we hebben. We hebben een enorme achterstand qua operaties die we ook niet zomaar even weg kunnen werken.

Nog steeds moeten wij mensen helpen die ook coronapositief zijn. En om andere mensen te beschermen, en zorgen dat je voorkomt dat werkend personeel ook uitvalt omdat ze ziek zijn door corona, trek ik ook in deze situatie beschermende kleding aan en doe ik een mondkapje op.

Beetje onzin ondertussen dat Corona getest..
Het virus is er ja, maar zodanig verzwakt dat het niet echt meer boeit.

11 juli 2022 om 02:17

erwinson, dat verschilt nogal per persoon. Daarbij kan je niet optimaal presteren wanneer je ziek bent en heb je kans dat je andere (landen) besmet.

11 juli 2022 om 12:48

Mijn punt is eigenlijk dat dat besmetten juist niet meer boeit.
In veel gevallen is het gewoon een flinke verkoudheid.

11 juli 2022 om 20:28

erwinson, Maar dat is dus gewoon niet zo zie ook de reactie hier elders van iemand die in een ziekenhuis werkt. Ik ken iemand die dit jaar nog 'gewoon' long covid heeft gekregen. Daarbij is het besmettelijker als een verkoudheid en ben je ook met een milde vorm er vaak goed ziek van. Stel dit virus krijgt de kans om zich vrij te bewegen tussen alle teams en je krijgt vele spelers die ziek zijn, dan kan je het evenement wel annuleren...

Wat is die Jackie Groenen toch een genot voor het oog.

Gewoon 4 andere speelsters opstellen. Qua niveau zal het niet veel schelen op Groenen na.

Ik hoop vooral dat dit straks op het WK geen issue gaat zijn.

On: wel een zware tegenvaller dat Groenen en van der Gragt positief zijn, waren toch wel de 2 beste tegen Zweden, van Veenendaal mis je totaal niet.

Dezer dagen mag een positieve test toch geen EK wedstrijd in de weg staan? Slaat echt nergens op
Groenen zal gemist worden, vd Gragt ook wel. Rest niet

11 juli 2022 om 02:16

@partyboooi, waarom zou dat anders zijn als anders?

Nouwen ga je niet missen, want die heeft altijd haar foutjes. Janssen op haar plek. Van Veenendaal helemaal misbaar. Dankzij haar is Van der Gragt ook geblesseerd. Vervangster van Van der Gragt in die pakslaag wedstrijd is wel minder. Groenen ga je echt missen.

Als Nederland niet 1e word denk ik dat de 2e ronde einde oefening is . Frankrijk word met 2 vingers in de neus 1e , en daar zal Oranje als ze 2e worden tegen moeten .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren