Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ramos schiet Real Madrid naar flinke voorsprong op Barcelona

Laatste update:

Real Madrid heeft donderdagavond een grote stap gezet naar de landstitel in Spanje. Twee dagen na het puntenverlies van Barcelona tegen Atlético Madrid (2-2) kreeg de Koninklijke de kans om thuis tegen Getafe verder weg te lopen bij de titelconcurrent. Real Madrid speelde geen grootse wedstrijd, maar boekte dankzij een strafschop van Sergio Ramos in de slotfase van de wedstrijd toch een 1-0 zege. Daardoor heeft men een voorsprong van vier punten op Barcelona, met nog vijf duels voor de boeg.

Zinédine Zidane voerde na de 0-1 zege op Espanyol van zondag drie wijzigingen door in zijn basiself: Ferland Mendy, Luka Modric en Vinícius Júnior maakten hun entree, terwijl Marcelo en Federico Valverde naar de bank verdwenen en Eden Hazard rust kreeg. Real Madrid had het aanvankelijk niet gemakkelijk in de stadsderby. Getafe besloot vroeg druk te zetten en drong de thuisploeg daarmee terug op de eigen helft; de eerste kans was in de negende minuut voor Nemanja Maksimovic, wiens door Xabier Etxeita van richting veranderde kopbal werd gekeerd door Thibaut Courtois.

Halverwege het eerste bedrijf moest ook collega David Soria in actie komen, toen Vinícius reageerde op een voorzet van Mendy en de bal richting doel verlengde. Na 35 minuten volleerde Isco op doel na een voorzet van Sergio Ramos en opnieuw lag Soria in de weg. Kort daarvoor voerde Real Madrid overigens al een wissel door: nadat Raphaël Varane de bal hard tegen het gezicht had gekregen, nam Zidane geen risico en besloot hij de verdediger te vervangen voor Éder Militão.

Het duurde even voordat de tweede helft op gang kwam. Real Madrid speelde geduldig en probeerde een opening te vinden. Het werd gevaarlijk via een afstandsschot van Luka Modric, dat na een aanraking van Djené Dakonam naast vloog. Namens Getafe schoot Jaime Mata met een lobje op het dak van het doel, nadat Courtois al geklopt was. Puntenverlies dreigde voor Real Madrid, maar twaalf minuten voor tijd mocht de ploeg aanleggen voor een strafschop toen Dani Carvajal over het been ging bij Mathías Olivera. Sergio Ramos benutte de buitenkans met een beheerst schot over de grond: 1-0.

Verdiende Real Madrid de overwinning op Getafe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou er ook maar één neutrale voetballiefhebber bestaan die kan genieten van het spel van Getafe? Mijn hemel wat een verschrikkelijke ploeg zeg.. Wederom een reuze stap richting de titel voor Real, vond ze echter niet overtuigend. Maar goed, “kampioenen winnen ook de slechte wedstrijden”

2 juli 2020 om 23:58

Het uitspelen tegen deze zuigploeg kan ik wel van genieten, verder was het niet veel aan.

2 juli 2020 om 23:59

Tactisch kan ik het nog wel een beetje waarderen, als Real Madrid er niet tegen speelt haha.

3 juli 2020 om 00:00

Sterker nog, geen enkele voetballiefhebber zou hier van genieten.

3 juli 2020 om 00:03

Op de fans van Getafe zelf na dan. Nou ja, of je die fans echt ‘liefhebbers’ kan noemen...

3 juli 2020 om 00:18

Fans van getafe die dit waarderen zijn eerder successupporters die eerder naar de uitslagen kijken dan naar het spel

3 juli 2020 om 00:20

Als fan wil je toch ook gewoon dat je favoriete club wint? Daar gaat het spel om, om de winst. Tegen Ajax vond ik ze ook gewoon beter spelen dan Ajax.

3 juli 2020 om 00:20

Wel liefhebbers van Real Madrid, die kijken nu alleen naar de 3 punten alleen dat telt nu. Ook al speel je een keer slecht als je maar als team die 3 punten binnen haalt, mooie voetbal komt wel in andere wedstrijden.

3 juli 2020 om 00:30

Een keer slecht of lelijk voetbal en winnen hoort er bij, maar als het je tactiek is zou ik mij schamen. Het is entertainend.

3 juli 2020 om 00:38

voetbal is nog steeds een competitieve sport he. Daarin wil je meestal winnen. Dat geldt voor 99 procent van de spelers en ook 99 procent van de fans willen dat hun club wint. Dat maakt je nog geen 'successupporter'. Dat vind ik best een domme uitspraak. Ga dan lekker toneel, ballet of opera kijken als het voor de kunst is? Overigens natuurlijk geen fan van dit Getafe en hun voetbal. Net als iedere objectieve kijker neem ik aan. Ik zeg alleen dat het logisch is als een Getafe supporter dit toejuicht aangezien ze met dit voetbal fantastische resultaten behalen. Hen vanwege dat feit successupporters noemen vind ik gewoon een beetje dom

3 juli 2020 om 03:21

Ik zou echt niet Willen dat mijn club Zo speelt. Bij Willem II werd bv van der Looy ondanks redelijke resultaten door de supporters naar buiten gewerkt, omdat ze betonvoetbal niet willen

3 juli 2020 om 00:15

Genieten vind ik een sterke benaming maar ik hou wel van die schopploegen. Winnen als hoogste doel is iets dat ik alleen maar kan respecteren en dat typisch Spaanse gezuig, tegenstanders in de nek spugen als de scheids niet kijkt, constant klagen... ik kijk er met plezier naar

3 juli 2020 om 00:22

Ze schreeuwden telkens alsof ze waren neergeschoten vandaag, behoorlijk lachwekkend.

3 juli 2020 om 00:30

Ik kan enorm genieten van dat ultra over-mijn-lijk voetbal. Voetbal is een divers spelletje, kan van meerdere tactieken wel genieten.

3 juli 2020 om 01:37

Over m'n lijk voetbal zie ik als fysiek mannelijk voetbal. Dat continu gaan liggen janken wat Getafe etaleert is echt te triest voor woorden en zou door de scheids aan banden moeten worden gelegd. Maar goed, ik ben niet subjectief en heb nog steeds die verschrikkelijke pot met 42 netto speeltijd op m'n netvlies

3 juli 2020 om 01:38

42 minuten dus

4 juli 2020 om 11:34

Dan ben je dus vooral wél subjectief ;-)
OT: willen winnen betekent ook alles willen doen om te winnen. Dat is die over-mijn-lijk-mentaliteit. Bij dit soort ploegen is het natuurlijk ook prachtig om te zien als het eens een enorme backfire oplevert.

3 punten, enkel vooruit kijken en deze wedstrijd achter ons laten.

3 juli 2020 om 00:22

Hey hakim i tnx voor de 45 miljoen carvajal heeft ons okk nog is kampioen gemaakt.

Make way for the king!! Sergio Ramos doet het weer. Laliga we komen eraan en we laten je nooit meer gaan! Hala Madrid, welterusten Madridistas!

3 juli 2020 om 00:24

Dit is het begin van de dominantie van real madrid. Wordt genieten dames en heren. Fijne avond joejoe

3 juli 2020 om 03:40

Absoluut, wat een beast. En die penalty, ging het even terugkijken. Echt belachelijk goed hoe hij zijn loopje vertraagt en de keeper kansloos laat. Als hij zo doorgaat dan brengt hij persoonlijk de titel voor ons binnen. Samen met een Benz, Case en Courtois. Die hebben samen toch echt veel gebracht voor dit team dit seizoen vergeleken met de rest.

Zullen weer mensen zeggen dat penalty een kado was. Bond is pro-RM, maar het was gewoon terecht. Spannend, nu niet meer weggeven! Edit: hahahahahah zoals ik dacht, Mulder bij Ziggo...RM krijgt steeds voordeel, penalty te makkelijk...Zo voorspelbaar 😂😂😂

2 juli 2020 om 23:58

Moet je hem ook nog maar maken met een 0-0 stand met nog iets meer dan 10 minuten te spelen. Ga er niet vanuit dat Real dit nog weg gaat geven.

3 juli 2020 om 00:25

Heel ziggo is probarca. Nooit uitgebreid analyse over de wedstrijden van real gelijk doorgaan als ze winnen en als ze verliezen lekker hameren wat er mis is met real. Nou de komende jaren wordt echt niet leuk hoor voor ze en dat worden hele korte programma's haha. Geen analyses meer want barca gaat zakken zoals milan en real blijft aan de top.

3 juli 2020 om 08:19

Klopt helemaal. Komt nog allemaal door de Nederlandse invloeden daar en nu ook weer met Frenkie. Vervelend, mja zal altijd wel een beetje blijven.

3 juli 2020 om 08:28

Een duidelijkere strafschop kan je niet krijgen toch? Volgens Sierd had Real geluk dat Molina op de bank zat want nu haddennu een spits staan dat niet kan scoren maar in het systeem past of iets dergelijks. Lachwekkend hoe ze Real Madrid haat proberen aan te praten.

Pfff we zijn zo dichtbij onze eerste kampioenschap sinds 2017. Wedstrijd was weer niet om aan te zien. Helaas zag je dat al aan de opstelling. Maar goed gelukkig hebben we ene Ramos die een penaltyspecialist is. Verder is het ook mooi om te zien dat we een hele sterke verdediging hebben. Niet grootst maar zo word je kampioen.

2 juli 2020 om 23:58

we moeten ook nog tegen Villareal. Dat wordt ook nog een uitdaging. Nog 5 Finales!

3 juli 2020 om 00:02

Oh ja die zijn ook pittig. Maar goed we hebben die 4 punten voorsprong dus 1 kunnen we verliezen. Hopelijk winnen we alles wel.

3 juli 2020 om 00:13

2 gelijkspelen mag ook nog

3 juli 2020 om 00:48

Godzijdank krijgen we die pas in ronde 37, zeker in de vorm waarin ze nu zitten wil je die echt niet hebben. Met een beetje geluk als we van Athletic winnen, en Villarreal langs Barca weet te komen, kan het voor die wedstrijd al beslist zijn.

3 juli 2020 om 00:00

Het is jammer om te zeggen, maar vanaf je ziet dat Modric erin staat weet je al bijna dat het geen al te beste partij gaat worden. Hoe spijtig het ook mag zijn voor Modric, eigenlijk kan hij niet meer mee.

3 juli 2020 om 00:02

Ja Modric is klaar. Als wissel prima maar niet meer voor de basis.

3 juli 2020 om 00:02

Precies wat mij ook op viel, het gaat allemaal wat trager dan voorheen, als je dan ziet hoe snel die valverde alles doet is het echt tijd om door te selecteren.

3 juli 2020 om 00:22

Toch wel een puntje van kritiek voor Zidane wat dat betreft: hij houdt te veel vast aan zijn oudere garde. Ramos die laat het nog wekelijks zien en bewijst dat hij dat vertrouwen verdient, maar bijvoorbeeld Modric is gewoonweg op.

3 juli 2020 om 00:32

Dat is inderdaad een dingetje bij Zidane. Hij houdt teveel vast aan spelers die hem succes gebracht hebben. Maar ja dat nemen we er maar bij.

3 juli 2020 om 00:35

Jack/ die wisseling van de wacht zet Zidane heel langzaam in, het siert hem wel, hij respecteert grote namen

3 juli 2020 om 07:55

Deels natuurlijk. Het is deels ook gewoon koppigheid in mijn optiek. Het is niet altijd goed voor het team namelijk, omdat sommige spelers echt minder spelen. Want het is niet alsof die spelers dan 1 slechtere pot spelen he, het is al wel een tijdje aan de gang. Uiteindelijk moeten ze dan betere prestaties zien vanwege het vertrouwen dat Zidane ze geeft. En dat gebeurd niet.

3 juli 2020 om 00:01

Komend weekend beslissend. Moeilijke wedstrijd voor zowel Barcelona als Real. Komend weekend wil ik Rodrygo of Asensio en Valverde zien. Modric en Isco kan echt niet in dit type wedstrijden.

3 juli 2020 om 00:07

Modric/ 2017 was zo magisch, de dubbel wonnen we toen, met magistraal voetbal, niemand kon ons aan. Ik denk dat je daar weleens het sterkste Real Madrid ooit aan het werk heb gezien. Ik ben zo blij voor Zidane, de main man achter dit alles

3 juli 2020 om 01:22

Jep dat is ook het enige wat me bezig houdt even, die la liga titel binnen halen. Hoe maakt me echt even niet uit. Wordt eens tijd dat we meerdere jaren die la liga titel gaan binnenslepen. Een dominantie gaan tonen in Spanje. Als het dit jaar lukt is toch wel top ondanks geen top voetbal. Zidane wint zoveel prijzen en in die 2,5 jaar won hij em ook 1x en nu gaat het hopelijk weer gebeuren.

3 juli 2020 om 08:31

Ramos geschorst voor volgend duel dus dat gaat een hele moeilijke worden, uit bij Bilbao. Daarnaast moet je hopen dat Varane en Ramos fit blijven. Die Militao kan er toch helemaal niets van? Wat een ramp die vent. Isco kan ook echt niet meer. Gepingel en gekloot maar bij dom balverlies een beetje staan toe kijken hoe andere het oplossen. Gisteren was het goed zichtbaar wanneer hij speelt of wanneer Valverde speelt. Valverde verdedigd, valt aan, maakt veel meters door het afjagen en is ook fysiek een stuk sterker.

3 juli 2020 om 10:16

Ramos is niet geschorst. Speelt gewoon tegen Bilbao. Ik dacht ook dat die geschorst zou zijn, maar blijkbaar niet.

Zidane man, waar ben je in hemelsnaam mee bezig. Sowieso stelt hij constant spelers op die helemaal niets meer te zoeken hebben bij Madrid, maakt ook rare combinaties in de spelers die hij opstelt (modric en Kroos samen kan gewoon niet. 1 van beide met Valverde) maar goed, dat kan je allemaal nog aan roulatie wijten. Maar God wat is dit een kuttactiek ook. Tegen Espanyol was al een ramp en nu doodleuk opnieuw proberen. Ditmaal met Vini ipv Hazard in die rol, alsof dat beter gaat zijn. Kerel dat is wat de gemiddelde vz fan dacht zondag, zij krijgen er geen 10 miljoen voor betaald. Mogen we van jou meer verstand en inzicht verwachten? Gelukkig doet Zidane 60 procent van de tijd op zijn minst de juiste wissels. Hij kan tenminste zijn eigen achterste vegen en zijn eigen rommel opkuisen. Alleen jammer dat hij het altijd een half uur te laat doet. We gaan kampioen worden van Spanje maar voor het eerst in 4 jaar word ik Zidane beu jongens.

2 juli 2020 om 23:59

Ik word alles behalve Zidane beu. Hij komt terug en maakt dit team kampioen, hij komt terug en dit team krijgt het minste doelpunten tegen van heel Europa, hij komt terug en spelers als Ramos en Kroos zijn helemaal terug in vorm. Niemand is Zidane beu . Wees hem dankbaar! Zijn tijdperk is pas aangebroken. Wacht maar als Mbappé komt!

3 juli 2020 om 00:04

Real8madrid heeft gewoon gelijk hier. Zijn laatste 2 wedstrijden was hij met de meest onologische spelerscombinatie en opstelling begonnen. Als wij als amateurs achter ons tv voordat een wedstrijd begint kunnen zeggen dat die middenveld te statisch en sloom is hoe kan hij als professioneel dat niet zien? En dan wachten tot 63 minuut om te wisselen.. complimenten moeten gegeven worden maar kritiek ook als het terecht is.

3 juli 2020 om 00:04

Oh als je Mbappe haalt en een topmiddenvelder erbij, misschien nog een rechtsbuiten of spits dan heb ik niemand liever dan Zidane aan het roer hoor. Zijn peopleskills en man management zijn ongeevenaard. Getuige de vorm van oa Ramos, Varane, Benz en Kroos inderdaad. Als je de toppers in je team hebt en overloopt van kwaliteit kies ik 100 procent voor Zizou. Maakt niet uit welke opstelling hij dan neerzet, ze winnen toch wel. Aan Zizou om iedereen tevreden en gefocust te houden, dat is het belangrijkste. Kijk onze 4 cl titels bijvoorbeeld. Maar nu is Ronnie weg, zijn Marcelo, Modric en Carvajal geen schim van wat ze geweest zijn, is Bale het meest waardeloze dat ie ooit geweest is en nu heb je een tacticus nodig. Hoeft nog geen genie te zijn. Je hebt nog steeds genoeg kwaliteit om ruk te beginnen met een slechte tactiek en met de rust in te grijpen. Hoe dan ook, Zidane is naar mijn mening op dit moment niet de juiste coach voor Madrid. Daar heeft Madrid niet genoeg kwaliteit voor.

3 juli 2020 om 00:08

Deze ‘onlogische en spelerscombinaties’ maken hem zoals je ziet kampioen, zo is Zidane. Onorthodox, anders dan andere. Dat maakt hem kampioen, het werkt, hij is niet te voorspellen voor andere coaches. Jij noemde hem een ezel, triestig hoor.

3 juli 2020 om 00:08

CMG - We winnen 6 wedstrijden op rij terwijl barcelona 3x gelijkspeeld en de mensen hier zijn Zidane beu. Dan ben je denk ik levensmoe hoor, Zidane haalt alles uit zn squad en hij wil allang verversen, denk je dat hij met James en Bale wil werken? Nee, hij wacht tot die jongens vervangen worden.

3 juli 2020 om 00:11

@Real8madrid, oh zijn we weer met dat verhaal van ‘tacticus’ serieus.. again? Lopetegui is een tacticus en faalde, Benitez was een tacticus en faalde. Ik ga niet eens over Solari praten. Bekijk even welke managers de laatste jaren succesvolst zijn geweest bij Real Madrid: Mourinho, Ancelotti en Zidane. Toevallig 2 people managers.

3 juli 2020 om 00:12

@InsideRmadrid, met een korreltje zout nemen. Als zij Zidane nu al beu zijn, zou ik ze aanraden om een nieuwe ploeg te zoeken want hij zal zeker nog erbij zijn om tijdperk Mbappé te runnen.

3 juli 2020 om 00:15

Hij wil allang verversen maar verkoopt lekker Hakimi zodat hij Carvajal kan houden? Blijft met Isco spelen terwijl Rodrygo en Asensio op de bank zitten? Blijft Modric opstellen terwijl die niet meer mee kan met het elftal van het plaatselijke rusthuis... Wat een drang tot verversing

3 juli 2020 om 00:19

@real8madrid; zidane rouleert gewoon. Heel logisch. Die gasten spelen 3 wedstrijden iedere 8 dagen na zo’n voetballoze periode. Mendy en marcelo, isco en hazard, valverde en modric. Kroos speelde gewoon minder vandaag, kan gebeuren. Hij is 1 van de beste real spelers post-corona. Getafe maakt 20(!) overtredingen, niet gek dat je dan niet in je spel komt. Afgeven op zidane dat het een sLeChTe TaCtiCuS is, doe je de man te kort mee. Je moet er gewoon niet van uit gaan dat real gemiddeld 3 x scoort per wedstrijd nu cr7 er niet meer is. De verdediging en courtois zijn praktisch omverslaanbaar en real blijft winnen.

3 juli 2020 om 00:19

Real8madrid ik denk dat dit ook gewoon zijn roulatiebeleid is. We ogen wel zoveel fitter dan bijvoorbeeld FC Barcelona. Ik zie liever Modric dan James. Asensio mag wel wat meer speeltijd. Ik vraag me over Hakimi af wat er echt speelde. Denk dat hij minuten wou en Carva is a la Benz iemand die altijd speelt. Zou dan snappen dat hij weg zou willen.

3 juli 2020 om 00:22

Hakimi wou alleen een basisplek, Carvajal is maar 28 jaar, wat moest hij doen? Mendy en Valverde hebben meer gespeeld dit seizoen dan Modric en Marcelo? Isco ga je toch niet vergelijken met die 2 jongens? Isco zwerft achter de spitsen.. en is helaas net als Hazard uitvorm.

3 juli 2020 om 00:24

@InsideRMadrid Idd dat mensen dat niet willen inzien snap ik niet. We mogen blij zijn dat Zidane met deze selectie presteert. Oke het spel is niet best maar er wordt veel gerouleerd, noodzakelijk. Maar de selectie is totaal niet in balans. Barca heeft hetzelfde probleem maar Zidane managed dit team gewoon goed. Je ziet wat er gebeurd als je dingen wilt veranderen oid dan gaan de vedettes tegen je keren. Zidane managed dit perfect en voor verbetering moet er straks heel wat gaan vertrekken en heb je wat spelers nodig.

3 juli 2020 om 00:25

Toby: dat klopt denk ik ook wel. Ik gaf eerder al aan dat roulatie nog oke is. Maar steeds zo'n slechte tactiek en dan niet eens ingrijpen voor het 5 voor 12 is? Dat heeft toch weinig met roulatie te maken? Dat is gewoon verstand vs koppigheid imo

3 juli 2020 om 00:28

8/ je luistert geen eens naar persconferenties van Zidane, maar je zit hier wel van alles te verkondigen. Zidane heeft gezegd dat wat er met Achraf is gebeurd, dat dat iets tussen de speler en de club is, buiten Zidane om gebeurd dus, get your facts straight

3 juli 2020 om 00:31

Hazard is niet uit vorm imo. Speelde wel helemaal ruk zondag tegen Espanyol maar dat lag aan de tactiek (lees: Zidane). Voor de rest vind ik hem goed sinds de onderbreking. Ik niet alleen overigens, krijgt op Opta sinds de onderbreking tot Espanyol gemiddeld een 7,22. Ook op Marca scoorde hij meestal redelijk hoog. Isco zwerft achter de spitsen. Dat zeg je juist, spitsen. Ofwel heb je dus twee spitsen nodig, wat Hazard en Vini niet zijn, al lijkt Zizou te denken van wel, ofwel moet je in een 4-2-3-1 spelen met Isco achter de spits en twee vleugels naast hem. Maar dit, dit is absolute waanzin

3 juli 2020 om 00:33

en als ik mijn vriendin zeg dat ik de laatste oreo niet heb opgegeten is dat ook een feit? Het kan zijn dat dat waar is hoor. Maar gaan we echt zomaar iedere vage uitleg geloven en interpreten zoals we het willen interpreteren?

3 juli 2020 om 00:39

Socio/ Zidane is de reden dat onze club zo bloeit, men vergeet hier wat er gebeurde toen hij opstapte... We zakte in elkaar letterlijk en beleefde onze slechtste seizoen ooit in de geschiedenis lol, een jaar later en Zidane is onderweg naar een Supercopa de Espana en Laliga titel

3 juli 2020 om 00:39

Haha Hazard is niet uit vorm? Heftig hoor. Hoe hij een voorzet gaf met 3 man in de box, sprak boekdelen. En er is geen groter fan van Hazard dan Zidane, zelf de commentatoren spreken over een Hazard compleet uitvorm en spreken al over volgend seizoen. In de spits, rechts, op het middenveld, het boeit niet, tacktiek kan ervoor zorgen dat je afwezig bent in een wedstrijd, niet dat je een bal 100 keer verkeerd aanraakt, of na 60 minute conditioneel op bent. Als dit Hazard in vorm is, kijk jij zoals hierboven al verteld is niet naar de pers van Zizou, die zelf aangaf dat Hazard nog niet helemaal in vorm is en met pijntjes speelt.

3 juli 2020 om 00:44

en 1 tacticus. het is wel die tacticus die alles hier heeft opgezet en gestart hoor kerel. Zonder die periode onder Mourinho hadden we hier niet gestaan. Daarmee bedoel ik niet dat Mourinho die cl titels ook had gewonnen. Allesbehalve, Zidane was de enige juiste persoon daarvoor. Ik zeg alleen dat voor dit team en deze kwaliteit Zidane naar mijn mening teveel verkeerde dingen doet tactisch. Hij kan er nog steeds prijzen mee winnen maar een andere coach kan hier veel meer uit halen. Voeg Mbappe en 1 of 2 andere sterren toe en Zidane is weer de beste coach die je je kan inbeelden. We moeten gewoon realistisch zijn. Elke coach heeft sterktes en zwaktes, die van Zidane kennen we heel goed. Ik ben gewoon van mening dat zijn profiel en zijn sterktes en zwaktes niet het beste zijn voor dit team. Dus ofwel moet het team veranderen ofwel de coach. Naja, ofwel blijven we verder aanmodderen, dat kan ook uiteraard.

3 juli 2020 om 00:47

Maar kerel. Jij zegt dat ie uit vorm is, ik zeg van niet. Dat is subjectief lullen tegen elkaar en om ter hardst schreeuwen. Ik haal er dus een feit bij, namelijk zijn avg rating van 7,22 en jij gaat gewoon weer net iets harder schreeuwen dat hij uit vorm is en ik een malloot omdat ik het er niet mee eens ben? hoe is dit een productieve of volwassen discussie. Wat Zizou zei is dat Hazard nog niet helemaal fit is en nog niet 100 procent. Dat betekent niet dat hij helemaal uit vorm is en er niks van bakt zoals jij het doet voorkomen. Wederom: 7,22 krijgt hij voor de wedstrijden tegen Mallorca, eibar, Valencia en Levante. Dat is gewoon een feitje

3 juli 2020 om 00:58

CMG jij hebt een heel onaangename manier van communiceren. Als je leest wat ik zeg dan zie je dat ik overal zeg dat het mijn mening is, dat ik iets vind of dat het imo zo is. je hoeft het absoluut niet eens te zijn met mijn mening hoor, dat is helemaal prima. ik wil er zelfs met je over in discussie gaan en luisteren naar jouw mening. Dat wordt alleen wel een stuk makkelijker als jij jouw mening niet steeds als feiten presenteert en anderen denigrerend toespreekt omdat ze een andere mening hebben dan de jouwe. Zelfs wanneer een website gespecialiseerd in voetbal statistieken Hazard een goede score geeft zeg ik nog dat het mijn mening is dat hij het goed deed die wedstrijden. Ik snap dan niet hoe jij het wederom als een feit brengt dat ik verkeerd zit en op zo'n onaangename manier. Zelfs wanneer de het enige enigszins objectieve argument dat je in een discussie als deze kan vinden aan mijn kant staat. Die manier van discussieren komt weer meer boven op vz de laatste tijd. Heel jammer en als jij al op een andere manier in discussie zou treden zou dat een goede stap zijn in de juiste richting. Daarbovenop helpt dat ook met de reputatie van de Real Madrid-fans op dit forum. Want hoe je het nu aanpakt doet het tegenovergestelde.

3 juli 2020 om 08:39

Het spel is onder Zidane gigantisch gestegen maar real8madrid zijn analyse is toch wel juist. Tactisch is het niet sterk en het is ook niet van gisteren dat Zidane dit doet. Spelers tust geven in deze periode van Corona begrijp ik, maar hij doet het ook gewoon doodleuk in een competiewedstrijd zonder midweeks CL of beker. Nu levert het geen puntverlies op en vergeet je het weer, we kennen ook een periode waarin we gewoon het kampioenschap misliepen door het ontbreken van kwaliteit op de bank en 4 a 5 basisspelers rust kregen. Ook nu kom je goed weg. Modric heeft geen loopvermogen meer en Isco is liever lui dan moe. 2 van deze spelers maakt je elftal zwak. Getafe en Atlethic zijn 2 moeilijke wedstrijden dat je gewoon met je sterkste 11 moet spelen.

3 juli 2020 om 00:02

Zidane kan als het fout gaat echt je zo irriteren. Dingen als waarom Isco, waarom bleef Kroos erin terwijl hij zo slecht speelde. Maar als je dan naar zijn prijzenkast kijkt denk je, mag ik wel kritiek hebben? Als het niet loopt kun je je echt frustreren aan hem. Vini kon ook weinig aangezien ze continu 2 man op hem hadden staan.

3 juli 2020 om 00:10

Ladec/ Ik ben het eens als mensen kritiek hebben op Isco, speelde drama vandaag, ook Vini. Ik vind een aanval met Vini Benz en Isco ook wel aan de zwakke kant, je zag toen Rodry en Asens erin kwamen dat het meteen begon te draaien.

3 juli 2020 om 00:17

Ik heb altijd het idee dat Isco alleen goed speelt als de hele wereld meekijkt, dus vaak in Champions League wedstrijden of tegen Barcelona. Tegen kleine ploegen heb je gewoon standaard niks aan Isco. Met name Asensio speelde zo gretig.

3 juli 2020 om 00:28

Ja Asensio klaarstomen voor de basis en dan met Hazard Benzema Asensio spelen

3 juli 2020 om 00:03

Zidane moet je nooit beu worden joh, gaf ons 3 CLs, La Liga, Supercopa, Super Cup, etc! Dit is gewoon een rare tijd voor voetbal waar je veel moet rouleren en je spel aanpassen aan de tegenstander met die wedstrijden om de zoveel dagen!

3 juli 2020 om 00:20

Dit is wel erg makkelijk. Ik kan Zidane niet beu worden. Hij die kwam en zoveel won. Hij die weer kwam en op weg is naar een la liga titel met een totaal ongebalanceerde selectie. Verzadigd en wel waar Lope en Solari niet veel mee konden doen. En dan heb je gewoon het feit nu dat hij erg veel rouleert. Ik zie liever ook een andere formatie maar de situatie maakt het gewoon lastig. Het voetbal is niet om aan te zien maar ik kan dit wel accepteren nu, helemaal je 6 matches wint en 4 punten los staat van barca. Dit team moet gerenoveerd worden maar dat kan nu niet. Het is wat het is. Barca dacht ook even verbetering te gaan zien na Valverde's vertrek. Uiteindelijk is je selectie niet meer in balans dan is eigenlijk wat Zidane hier presteert gewoon zeer netjes, ondanks het voetbal niet om aan te zien is. Beetje meer respect is wel z'n plaatst denk ik zo maar goed.

3 juli 2020 om 07:39

@SocioFan1 het probleem bij Real is imo het gebrek aan scorend vermogen voorin. Benzema maakt wel met regelmaat een goal maar dat is ook de enige

3 juli 2020 om 16:33

Klopt helemaal. De gebreken in de ongebalanceerde selectie zijn duidelijk als wat. Daarom kan ik dit gewoon accepteren als je zo op weg bent naar die la liga terwijl je eerst 2 punten achterstond. Maar het mist Real zeker aan scorendvermogen inderdaad, naast dat velen heel erg statisch zijn. We hebben een te controlerende middenveld zonder topaanvallers op dit moment. Maar ja types als Ney, Mbappe, Salah, Mane, Sterling, Mahrez, Kdb, Gnabry, Auba, Rashford, Sancho e.d. hebben we niet in huis.

Pff gelukkig gewonnen, dit mag echt niet meer mis gaan. Bilbao uit niet verliezen in ieder geval.

Complete off day voor Real Madrid. Zwak in de passing, Ballen die van de fout sprongen, aannames die niet wouden. Nee het was niet onze dag. Kroos had volgens mij zijn slechtste wedstrijd die hij ooit in het Real shirt heeft gespeelt. Ook Isco was ontzettend zwak. Na de wissels kwam er meer beweging in. Asensio bracht meer voetbal in het spel. Uiteindelijk beslist onze penalty specialist het. Zelfs als we slecht spelen winnen we, dit is mentaal zo belangrijk. Nu hopen dat de blessure van Varane meevalt. Vamos!

Iedereen wist dat dit een hele moeilijke en pittige wedstrijd zou worden, maar wij hebben het gered! De 3 punten is binnen en geen tegendoelpunt binnen, gracias team!! Ze hebben gestreden ondanks het simpelweg dramatisch was!

Mi capitan redt ons weer! 3 punten en de wedstrijd snel vergeten.

Zet aub een andere commentator als sier op de wedstrijden van real. Hij is zo erg tegen real dit is gewoon niet leuk meer.

3 juli 2020 om 00:03

Gewoon een Engelse of US stream zoeken. Bijv Beinsports US heeft leuke commentatoren.

3 juli 2020 om 00:10

Op mijn pagina is een petitie gepost tegen Sierd. Onderteken hem meteen effe.

3 juli 2020 om 00:18

Klopt. Heel erg irritant. Telkens riep die dat een speler van Real eenbovertresinf maakte, zei dat Ramos sloeg toen die geel kreeg terwijl die dat niet deed, riep om geel voor Casimero en ga zo maar door. Sowieso is het een hele nare verslaggever die allang vervangen had moeten worden.

3 juli 2020 om 00:32

Ach haal dat maar uit je hooofd. We leven nou eenmaal in een Barcelona getint landje.

3 juli 2020 om 00:42

Lijkt alsof hij de laatste tijd steeds meer en meer commentator is bij real. Of irriteer ik me nu nog meer waardoor het zo lijkt.

3 juli 2020 om 00:55

Hij was altijd al commentator van Spaanse topwedstrijden. Hij begint gewoon vervelender te worden nu het niet loopt bij zijn favoriete club dat uit Barca komt (nee hij is geen atleti fan, bleek wel uit de vorige barca wedstrijd).

3 juli 2020 om 01:06

Hij wordt gewoon irritanter naarmate Madrid meer boven ligt tov Barca. Zijn de frustraties die hij niet kan bedwingen. Dat snap ik hoor, ik heb hetzelfde. Ik ga dan ook geen wedstrijd verslagen van Barca voor duizenden fans. Ik weet dat ik niet enthousiast kan reageren op een vrije trap van Messi wanneer Barca bovenaan staat.

Kan me niet herinneren, dat Real op het meest schandalige wijze de 3 punten heeft gepakt. Van minuut 1 tot 90 en blessuretijd, was het echt verschrikkelijk. Iedereen moet zich schamen op 3 man na voor zo wedstrijd, inclusief Zidane. Wat een pauper middenveld bracht die weer het veld op. Isco wil ik serieus nooit meer zien. Bij Modric is het ook wel klaar. Je zag ook gelijk toen die twee mannen eruit gingen, dat het iets beter ging met Real. Mijn complimenten gaan uit naar Ramos en Carvajal. Deze twee waren de enige met een voldoende. Ramos heerste wederom weer achterin en Carvajal bleef maar gaan in de tweede helft. Bij Carvajal zag ik wel het vuur dat die tenkoste van alles de 3 punten wou pakken. Pakt een terechte penalty voor Real die Ramos gelukkig koelbloedig afmaakt. Courtois die weer eens belangrijk was met goede reddingen. Gestolen overwinning. Getafe heeft onterecht verloren hier en daar is iedere Madridistas wel met me eens. Tuurlijk ben ik blij met de 3 punten in deze cruciale fase, maar man man. Wat een drama was dit. Maar goed, 4 punten voorsprong richting Bilbao. Is Ramos nou geschorst ofniet?

3 juli 2020 om 00:03

Mendy vond ik defensief wel sterk. Aanvallend was het dan weer verschrikkelijk, qua passing en aannames. Voor de wedstrijd dacht ik trouwens dat Ramos op 7/8 kaarten stond, dus ik denk niet dat die geschorst zal zijn.

3 juli 2020 om 00:05

Vond hem defensief ook zwak, paar keer een bal die stuitert die hij niet eens onder controle kon krijgen en waar die zich vaak bij verkeek.

3 juli 2020 om 00:09

Mendy was inderdaad verschrikkelijk. Onherkenbaar. Mendy speelt normaal gesproken altijd rond de 7 of meer, maar dit was echt 4, misschien wel 3. Zo slecht. Maar goed, ook Mendy kan slechte dagen hebben. Hopelijk is die de volgende wedstrijd weer de Mendy die ik ken.

3 juli 2020 om 00:09

Je komt er toch heel lastig langs als flankspeler en hij heeft wel een goede tackle. Ik zie hem sowieso liever staan dan Marcelo. Dat is dan wel een fantastische voetballer, maar dan ligt letterlijk die hele linkerflank open.

3 juli 2020 om 00:24

Valt wel mee bij Marcelo. Je doet net of die niet kan verdedigen en Mendy verdedigend top is. Met Marcelo vandaag had het defensief beter gestaan dan nu met Mandy.

3 juli 2020 om 00:26

Ramos stond op 9 en is er dus niet bij tegen Bilbao. Het is te hopen dat Varane op tijd herstelt is en ook nog in vorm is want met militao en Nacho ben je kansloos.

3 juli 2020 om 00:34

Afgaande op dit seizoen kun je toch wel bijna stellen dat Marcelo niet meer al te best kan verdedigen. Vaak is hij gewoon weg van zijn plek, en de snelheid om dan terug te keren heeft hij niet meer.

3 juli 2020 om 00:47

@vinn volgens mij staat Ramos nu pas op 9, aldus transfermarkt.

3 juli 2020 om 01:20

Klopt ja ik zie het nu ook via Soccerstand app. Sierd zei het tijdens de wedstrijd dacht ik, maar die zit er dus maar weer eens naast.

3 juli 2020 om 01:21

Vond het ook al vreemd dat Ramos zo vroeg in de wedstrijd al een kaart zou pakken in de wetenschap dat ie er tegen Bilbao niet bij zou zijn.

3 juli 2020 om 00:03

Bizar eigenlijk. Zoveel ervaring Isco en Modric en leveren zo een simpele ballen in. Asensio en Valverde alsjeblieft.

3 juli 2020 om 00:15

Rustig aan madrid fans. Vergeet zulke wedstrijden en geniet van de 3 punten dat is wat telt nu. Ik weet dat het niet werelds is maar ga nu niet dingen roepen met al die emotie van t slechte spel. We worden kampioen en de tegenstander heeft een zware tijd tegemoet. Mbappe komt nog en de jonkies ontwikkelen in een kampioensjaar, stadion wordt verbouwd en geld komt binnen voor betere spelers dus geniet heren.

3 juli 2020 om 01:07

Helemaal met je eens. Casemiro vond ik ook wel een voldoende scoren. Kan me niet herinneren wanneer die dat voor het laatst niet deed. Imo zijn Case, Benz en Ramos de meest constante en dragende spelers van dit team

Hierop drink ik een pilsje! Ramos die ervoor zorgt dat de walgelijke ploeg wat getafe is geen puntjes mee krijgen & het gat naar 4 punten brengt. Legende!

Ik ga niet klagen over hoe Real speelde vandaag. Getafe is een lastige ploeg. De drie punten zijn binnen. Voor mij dat is het belangrijkste voor vanavond.

We moeten echt asap afstappen van die 4-4-2 met statische middenvelders als Modric en Isco. Vanaf nu moet valverde iedere wedstrijd spelen. Ook heb je je gevaarlijkste flank spelers (Hazard en Vinicius) die in die 4-4-2 formatie misbruikt worden. Snap niet wat Zidane bezielde om met Isco en Modric te beginnen vandaag. Snel vergeten en hopen (en smeken) op een betere wedstrijd met betere opstelling volgende week. Hala Madrid!

Echt er is geen club waar ik zon hekel aan heb als Madrid. Alleen al die nare spelers als Ramos en Casemiro. Vind ze ook echt geen mooi voetbal spelen laatste tijd. Echter krijgen ze het op een zakelijke manier toch weer opnieuw voor elkaar om de wedstrijd uit te spelen en te winnen. Doet me pijn om te moeten zeggen, maar ze staan verdiend bovenaan. Gefeliciteerd Madridistas. Hopelijk laten jullie toch nog wat liggen komende potten!

3 juli 2020 om 00:00

Snap ik wel haha, maar het is toch een heerlijk gevoel dat Ramos en Case dan voor je favo club spelen als Madridista zijnde

3 juli 2020 om 00:04

Ik kan snappen dat je geen fan bent van Casemiro en/of Ramos. Maar hoe kan je dan fan zijn van Neymar?

3 juli 2020 om 00:06

Omdat hij een Barca fan is?

3 juli 2020 om 00:10

Van de Neymar bij Barcelona vooral was ik zeker fan

3 juli 2020 om 01:10

Die was even erg als die van Psg. Misschien zelfs erger want toen was ie niet alleen een duikelaar en zeurpiet maar met momenten zo gefrustreerd dat hij zelf iets smerig deed, Carvajal een keertje natrappen wanneer die doodsimpel een bal afschermt en buiten rent bijvoorbeeld. Nu heeft ie zich beter onder controle naar mijn mening, wellicht de leeftijd. Maar niet onlogisch dat je je vooral aan iemands gedrag stoort wanneer ie niet meer voor je team speelt natuurlijk. Kan ik me in inleven

3 juli 2020 om 00:05

Waarom is Casemiro een nare speler? Ramos kan ik snappen dat mensen hem vervelend vinden als hij niet bij je club speelt. Casemiro maakt veel kleine overtredingen, maar hij hij geeft echt nooit een rotschop o.i.d.

3 juli 2020 om 00:07

Ik kan het wel snappen. Het is zo een speler die zelf heel de tijd uitdeelt, maar zelf voor het minste gaat liggen. Het is zeer handig om in je team te hebben, maar wel echt storend voor de tegenstander.

3 juli 2020 om 00:13

Misschien dat ik dan het woord ‘naar’ iets te overdreven vind. Irritant ja, maar bij ‘naar’ denk ik meer aan schoppers. Maar zoals je zelf zegt, geweldig om zulke spelers in je team te hebben. Lopen altijd voorop in de strijd.

3 juli 2020 om 00:57

knappe aan Casi is dat hij de grens zoekt, geel pakt en er dan net over heen gaat maar nooit rood pakt. In zijn hele carriere al zoveel gele kaarten gepakt maar slechts 1 keer rood (en die was niet eens direct rood). Casi is de perfect speler die je waardeert voor je ploeg maar haat als je er tegen moet.

3 juli 2020 om 01:12

Haha exact! Echt een bikkelharde defensieve middenvelder met kracht, werklust, fysiek en cynisme genoeg om de juiste overtredingen te begaan. Maar bij een tikkie tegen wel als een stervende zwaan naar de grond gaan. Ik zou me kapot ergeren aan hem als mijn team tegen hem zou spelen. Wel gewoon de beste ter wereld op zijn positie als je het mij vraagt

3 juli 2020 om 02:36

Ahahaha heel mooi verwoord ladecima. Is toch prachtig om te zien als supporter en net zo irritant om te zien als tegenstander

Gelukkig gewonnen. Wel een schokkende passes man, echt een typische off-day. Snel vergeten en vooruit kijken naar de volgende wedstrijd, Bilbao als ik het goed heb(?), en dan veel beter spelen.

Wat heeft Youri Mulder gedronken, hoe kan je zeggen dat het geen penalty is en Real Madrid hiermee mazzel heeft gehad. Wat een haat tegen Real altijd

3 juli 2020 om 00:05

Een fles blanke azijn.

3 juli 2020 om 00:20

Heel ziggo is probarca.je zal zien dat sierd geen enkel positief woord zal zeggen tijdens de kampioenswedstrijd. Tijdens een goal misg even een incident van 2010 vertellen en nog meer bullshit hahahahahahahaha hala madrid

die Getafe is de meest irritante ploeg ooit. M'n god, wat voelt het heerlijk om van zulke teams te winnen. Hala madrid!

Grijze haren wedstrijd dit. Getafe wat een knok ploeg. Er duiken steeds 3 spelers voor je neus die je geen cm geven. Maar je ziet zodra je tegen ze scoort houd het voor hun op. Voor mij een grijze haren wedstrijd. We waren zo slordig. Kroos die elke bal verkeerd gaf. Zelfde geld voor modric en vinicius die letterlijk elke bal verspeelde. Militao erg zwak ingevallen. Zo onrustig. Gelukkig 3 punten binnen en op naar Bilbao wat ook een hele zware wedstrijd word

Hala Madrid. Ramos legend.

Als ik die penalty opnieuw zie, lijkt het net alsof Ramos stilstaat. Ik weet het niet zeker hoor, maar mijn inziens staat hij echt geheel stil. Dat had best teruggefloten mogen worden, maar nogmaals, het lijkt mij zo te zijn, ik weet het niet zeker.

3 juli 2020 om 00:07

Ramos neemt letterlijk al zijn penalty’s zo. Je moet goed kijken en dan zie je dat hij niet helemaal stil staat. In zijn beweging is er inderdaad een moment waarin hij sterk vertraagd, maar ook dan blijft hij met zijn voeten bewegen.

3 juli 2020 om 10:35

Ja oke, dat zal wel de illusie zijn. Het viel me gewoon op, en dat heb ik altijd wanneer spelers de penalty zo nemen. Maar inderdaad je hebt gelijk, nu zie ik het, dankjewel

Wat een verschrikkelijk slechte wedstrijd zeg, heb met verbazing gekeken hoe matig en tam Real was. Barcelona en Real staan momenteel niet eens in de top 5 sterkste teams, beiden behoorlijk afgezakt. Die Mendy, wat is die slecht zeg. Kan geen bal die stuitert inschatten, passes in de voeten van Getafe spelers en loopt alsof die rolschaatsen aan heeft, wat een verschrikking.

3 juli 2020 om 00:05

Defensief staat hij echter wel zijn mannetje. Dat heb ik toch nog liever dan Marcelo die technisch top is, maar defensief wel eens verzaakt. Al heb je idealiter natuurlijk een back die beide combineert.

3 juli 2020 om 00:20

Defensief in de zin van snelheid en een tackle. Zijn inschatting en positionering is dramatisch. Marcelo is nog steeds drie klassen beter. Die kan tenminste een bal die stuitert inschatten, iets waar deze Mandy vandaag drie keer verkeerd deed en passt ook geen ballen in de voeten van een spits.

3 juli 2020 om 00:08

Mendy is echt een verschrikking zeg. Die kan je toch nooit laten spelen als je een geweldenaar als marcelo op de bank hebt. Maarja als je Frans spreekt kom je ver bij zizou.

Wat een verschrikking die linkerkant vandaag. Mendy kan echt niet gewoon en Vinicius had weer ze blinde kleppen op. Kroos was ook drama, maar die speelt 1 slechte wedstrijd in 2 jaar. Verder moet Zidane in dit soort wedstrijden gewoon met kanonnen komen als Bale ipv een rodrygo die gewoon veel te licht is voor dit real Madrid. We hadden het kampioenschap gewoon nog weg kunnen geven want we verdienen hier gewoon echt onterecht.

3 juli 2020 om 00:09

Vini heeft niet eens op links gespeeld. En Kroos 1 slechte wedstrijd in 2 jaar? Man man man.

3 juli 2020 om 00:15

Ja kroos speelt 9 vd 10 keer goed maar aangezien het geen Braziliaan is let jij er niet op.

3 juli 2020 om 00:20

Dat vind ik kloppen... dit jaar. Vorig seizoen vond ik het eerder 9 wedstrijden drama eentje goed.

3 juli 2020 om 00:21

Vini kwam vaak zat van links vandaag.

3 juli 2020 om 00:26

Zucht, als dst jou argument is... prima..
Vini speelde in het midden waar hij totaal niet tot zn recht kwam, evenals hazard de vorige wedstrijd.

3 juli 2020 om 00:45

Blink/ Hazard heeft dan meestal wel altijd dat de basis dingen wel gewoon lukken itt vinicius waar dan echt alles verkeerd gaat van passen over 5 meter tot aan een solo beginnen tegen 5 man en dan de bal verliezen.

3 juli 2020 om 00:49

Het was ook totaal niet vinis match vandaag. Werd ook continu door 2 man gedekt. Aan de andere kant, hij is nog zo jong. Hij komt er wel. Dat pure voetbal spat van hem af.

3 juli 2020 om 00:54

Ladecima/ vini moet je ook gewoon verhuren 2 jaar aan een Ajax oid waar hij vaak genoeg voor de goal komt en kan leren om niet meer met blinde kleppen op te spelen.

3 juli 2020 om 00:59

Vini is daar al veel te goed voor. Als hij nu al een doelpuntenmachine was, zou hij een nieuwe Ronaldo zijn. Die jongen heeft alles om het te maken bij de top, het enige wat hij mist is ervaring en rust. Misschien moet hij beelden van de Ronaldos en Raul gaan bestuderen.

3 juli 2020 om 02:05

Zijn basis is momenteel echt matig. Hij heeft exceptionele kwaliteiten maar zonder een goede basis komt hij echt gewoon te kort voor real Madrid.

3 juli 2020 om 00:12

Hoezo Mendy kan niet meer? Ja aanvallend is die geen Marcelo maar verdedigend is hij o zo belangrijk. Er is een reden waarom de verdediging dit jaar zo sterk staat en hij is er 1 van.

3 juli 2020 om 00:18

Modricmagic/ mendy vertraagt het spel enorm, verliest constant ballen, maakt elke keer verkeerde keuzes. Het is echt aanvallend zoveel minder dat je daardoor gewoon niet in de wedstrijd komt en de tegenstander meer het gevoel in de wedstrijd heeft. Marcelo is verdedigend misschien minder maar omdat je dan in balbezit sterker bent kom je ook veel minder in de problemen. En daarnaast is marcelo in vorm echt gewoon onmisbaar met zijn techniek, opbouw en aanvallende skills.

Wat een verschrikkelijke ploeg is dat Getafe, ik heb de wedstrijden niet gezien tegen Ajax, maar kan me herinneren dat ik van vele mensen heb gehoord dat het een zuig ploeg was en ik geef ze helemaal gelijk.
Weet iemand trouwens of Ramos echt ontbreekt tegen Bilbao, volgens Sierd stond bij op scherp als dat het geval is dan maak ik mij wel zorgen, want Bilbao is in vorm en dat word de moeilijkste uitwedstrijd voor ons.

3 juli 2020 om 00:12

Nee, hij heeft nu 9 en om de 5 kaarten wordt je geschorst. Bij de volgende kaart is hij geschorst. Bron Transfermarkt.

Poehh wat was het slecht zeg. Dat gerouleer is wel lastig aan het worden. Het was weer zo statisch, echt bizar. Als we kampioen worden dan komt het echt door Benz, Case, Ramos en een Courtois en daarbij de zwakke concurrentie dit seizoen. Vandaag was echt zuur. Sommige spelers kan gewoon echt niet meer. Het is vanuit achteren wel stabiel alhoewel er soms echt bijna cadeautjes werden gegeven. Getafe wat een zure team is dat zeg, konden gelukkig weinig inbrengen maar ja zelf creeerde je ook niet veel. Op een gegeven moment was het gewoon wachten op een dode spelmoment of een penalty en gelukkig kwam die er. Heerlijk nu 4 punten los. Uiteindelijk gaat het om de punten en dit is top. Op naar die la liga titel!

Ik heb niet de hele wedstrijd kunnen zien, maar wat ik zag was niet best en je hebt nota bene een penalty nodig om te winnen. Ach hoe slecht het spel niet is, als we kampioen zijn zal ik er geen nacht slechter om slapen. Het is nu vooral belangrijk om geen punten te morsen en zo de 4 punten voorsprong te behouden. Met nog 5 wedstrijden te staan is het zeker realistisch ook gezien de vorm van Barca, te beginnen in Bilbao. Hopelijk is over een maand of twee de eerste titel sinds 2017 een feit.

3 juli 2020 om 00:14

Je hebt alleszins niet veel gemist 😉.

3 juli 2020 om 00:27

Over een maand of 2? Week of 2 zal ook wel goed zijn. In ieder geval, ik zal blij zijn met de titel, maar enthousiast kan ik er niet van worden.

Verschil tussen barca en real is dat real zelfs slechte wedstrijden wint. Afgelopen jaren was het vooral andersom. Dit geeft real niet meer weg helaas. Gefeliciteerd alvast real fans.

3 juli 2020 om 00:26

Dat verschil kwam normaal ook omdat 1 iemand continu bleef scoren. Jullie landen nu toch weer langzaam op Aarde. Ik ga pas juichen en zeggen dat de titel binnen is als dit ook echt zo is. There still a long way to go, but we are on the right track.

Real Madrid en al haar fans, gefeliciteerd met de titel. Jullie hebben het beste geprofiteerd van de belabberde vorm van Atletico en Barca en zullen aan het eind van de rit bovenaan staan. Het is een La Liga seizoen om snel te vergeten voor alle ploegen, want het spel van geen enkele van de titelkandidaten leek ergens op. Geluk bij een ongeluk vanavond is dat dat afschuwelijke Getafe de deksel op de neus krijgt. Ik hoop dat ze de Champions League mislopen, ik moet er niet aan denken dat dat Europa ingaat. Vreselijk.

Uit mijn ervaring, mijn positie is links- of rechtsbuiten is dit de perfecte moment om contact te zoeken met de tegenstander. De scheidsrechter kan hem geven. Werkelijk is dit geen penalty, het is de actie van speler om contact te zoeken. Je ziet dat de looplijn van Carvajal niet naar de bal loopt maar naar de tegenstander om contact te zoeken. Je ziet heel duidelijk dat hij de bal naar links tikte en vervolgens loopt hij helemaal in de richting de tegenstander om contact te zoeken, niet de totalr intentie om naar de bal te lopen of de tegenstander te ontwijken. Dat weten veel scheidsrechters niet omdat ie zelf niet als flankspelers speelde.

Man, wat was het slecht zeg. Ik snap het, in deze drukke tijden moet je rouleren. Maar die 4-4-2 met Isco en Modric kan gewoon echt niet meer. Beide heren speelde echt als een natte krant. Kroos ook niet al te best en met zo’n formatie wordt je aanval niet in stelling gebracht. Dit werkte alleen met Ronaldo, maar die is er niet meer. Blij dat Ramos ons alsnog naar de overwinning heeft geschoten, op dit punt maakt het me echt niet meer uit hoe we winnen, als we maar winnen. Komt niet ten goede van het plezier tijdens het kijken, maar ik heb toch echt liever die 34e met lelijk spel dan geen titel met mooi spel. Uiteindelijk wel blij dat Zidane de keuze heeft gemaakt om Hazard thuis te laten. De slagers waren weer lekker bezig, dus dat was funest geweest voor de tere enkels van Eden. Getafe is en blijft een vreselijke ploeg om tegen te spelen. Snel vergeten en door naar Bilbao waar het wél een stuk beter moet. We mogen 2 keer gelijk spelen of 1 verliezen, dus als we in San Memes de deksel op ons neus krijgen is er alsnog geen reden tot paniek. Op naar zondag, Hala Madrid!

Ik heb enkel de eerste helft gezien. Maar hoe slecht speelde Real?!? Ok, Getafe laat niet veel toe, maar dan mag je toch van Real verwachten dat ze meer laten zien. Vinicius, Isco, Bezema. Ze waren nergens de eerste helft. Kan er iemand me zeggen of de 2de helft wel goed was van Real?

3 juli 2020 om 08:56

2e helft was beter dan de 1e maar nog steeds niet heel denderend. De wissels bracht eigenlijk het verschil qua spel. Valverde en Asensio, 2 spelers met loopvermogen en tactisch goed zijn. Isco is tactisch echt een onbenul en Modric wilt wel maar kan het niet aanlopen.

3 juli 2020 om 10:49

Modric zijn tijd bij Real zit er op, vrees ik. kan bij momenten het verschil nog maken, maar na het WK '18 is het toch niet meer zoals ervoor, vind ik.

3 juli 2020 om 11:18

Klopt inderdaad. Leeftijd gaat hem parten spelen al zou je dat met zo'n technische speler niet verwachten. Denk dat hij na dit seizoen wel vertrekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren