Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ramos: ‘Ik denk dat dat voor iedereen heel duidelijk te zien is’

Laatste update:
/

Real Madrid verloor zondag dan wel El Clásico, maar Sergio Ramos ziet het liefst dat iedereen binnen de club vertrouwen houdt in Carlo Ancelotti. Die kroonde Real vorig seizoen voor de tiende keer in de geschiedenis tot de beste club van Europa en nog steeds is hij de juiste man op de juiste plek. Ramos benadrukt dat de spelersgroep van de Koninklijke gelukkiger is onder de Italiaan, dan onder diens voorganger.

Ancelotti is de laatste tijd onder vuur komen te liggen, vanwege een paar tegenvallende wedstrijden van Real Madrid. Zelf zei hij al dat hij zich geen zorgen maakt over zijn positie en Ramos is het daar mee eens. “Ik blijf erbij dat Ancelotti een van de allerbeste trainers is, die ik ooit heb gehad. Je kunt hem op geen enkel gebied vergelijken met José Mourinho. Wij zijn nu als team ook beter, dan we onder Mourinho waren.”

“Ik denk dat dat voor iedereen, zowel fans als journalisten, heel duidelijk te zien is”, zegt Ramos tegen Cadena SER. “Ik ga af op wat ik zelf heb ervaren, tot nu toe, niet op wat er tegen me gezegd is. Je hoeft alleen maar te kijken naar wat we met Ancelotti gewonnen hebben en in welke tijdsspanne dat gebeurde.”

Carlo Ancelotti is de best denkbare trainer voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach bij ieder elftal loopt het wel eens wat minder natuurlijk en wat is nu het verschil nu echt met Barcelona? 4 punten zeg.......

Het is gewoon een toptrainer en soms gaat het niet zoals men het allemaal wil.

24 maart 2015 om 12:29

Goeie trainer man heb echt respect voor hem. Kan me geen betere trainer voorstellen op het moment voor Real. Kan me ook niet voorstellen dat hij ontslagen word alhoewel je het nooit weet met meneer de president.

24 maart 2015 om 12:54

ach bij clubs als real madrid en manchester city kun je het niet snel goed doen, elk jaar worden er extreem dure spelers gekocht door de eigenaren van de clubs die je verplicht moet laten spelen

bij dit soort clubs moet je meer een people manager zijn dan een goede trainer...voetballen kunnen ze allemaal, dat hoef je ze niet te leren. Het moeilijkste is om de egootjes in het gareel te houden en dat lukt maar weinig trainers, denk niet dat er betere zijn dan ancelotti..guus Hiddink zou dit ook gekund hebben. Spelers als ronaldo moet je heel de dag veren in hun kont steken en naar luisteren en hun zin geven.

24 maart 2015 om 13:05

Nou ik denk dat ze niet zulke grote egos hebben hoor.

De beste trainer voor Real, laat ze goed voetbal spelen! En er gebeuren geen rare dingen op het veld zoals onder Mourinho!

Als Real strals weer 442 kan spelen, gaan ze denk ik zo goed als elke tegenstander (weer) domineren.

24 maart 2015 om 12:32

Ik denk inderdaad dat Real het beste 442 kan spelen. Ze waren niet te stoppen toen ze in die formatie speelde.

24 maart 2015 om 12:33

Eens, Mourinho liet ze afbraakvoetbal spelen zoals we van hem gewend zijn. Onder Ancelotti spelen ze fris en fruitig voetbal zoals we gewend zijn van de Koninklijke! Mede door blessures liep het een tijdje wat slechter maar Real zal hier wel weer bovenop komen. Wanneer spelers als Modric en Sergio Ramos erbij zijn, speelt Real een stuk beter.

Wat Real Madrid in de 1e helft was fantastisch de "beste" vorm van Barcelona kapot maken in hun eigen stadion. Jammer dat de doelpunten niet vielen.

Ik heb net als Ramos zegt ook vertrouwen in Ancelotti nog steeds 100% die man kan er niks aan doen dat hij opeens 5 basisspelers miste en de voorsprong in de stand niet kon vast houden.

24 maart 2015 om 12:31

kapot maken zonder goals? wat heb je eraan

24 maart 2015 om 12:39

Zijn dat de woorden van een Barca-fan? Haha hoe hypocriet.

Jullie waren toch zo heilig overtuigd dat jullie Real Madrid zouden vernederen? En dat balbezit voetbal alles was

24 maart 2015 om 12:52

Je krijgt er geen punten voor, maar real had pech met de afronding... ze lieten wel zien dat ze niet onderdoen voor Barca in vorm... dus grote reden voor paniek hoeft er niet te zijn en Carlo is de juiste man voor real 👌

24 maart 2015 om 12:46

de "beste" vorm van Barcelona. Real was goed de eerste helft, maar Barcelona zelf was ook belabberd. Zoveel passjes kwamen niet aan. Leek wel of ze banger voor madrid waren in eigen huis dan dat Madrid dat voor hen was.

24 maart 2015 om 13:01

In mijn ogen speelde Barca juist hun slechtste wedstrijd van 2015 tot nu toe en dan alsnog winnen van Real dat is toch knap.

24 maart 2015 om 13:12

als barca jullie scheel tikt zeggen jullie dat het saai is en dat er weinig resultaat mee word geboekt. zodra jullie 1 x barca 25 min van de bal afhouden is het ''barca kapot maken''.
jullie zijn echt een grap.
verder mooie sneer van ramos naar de oveschatte coach mourinho. die kan hij in z'n poket steken. ik vind ancelotti ook beter. speelt beter voetbal en speelt geen anti voetbal. dat was echt een schande onder mourinho.

24 maart 2015 om 13:45

als busquets zou spelen op het middenveld dan zouden jullie niet eens iets kunnen doen, toen busquets erin werd gebracht was real kansloos.

24 maart 2015 om 14:39

Als als als als.

Als real geen last had van blessures stonden ze nog voor in punten.

Als bestaat niet in voetbal als je dat niet begrijpt dan snap je er weinig van echt.

24 maart 2015 om 15:05

Het klopt wel dat toen Busquets en Xavi erin kwamen,Barca meer grip kreeg. Mascherano werd totaal overlopen en daarbij speelde Rakitic en zeker Iniesta 1 van z'n slechtste wedstrijden

25 maart 2015 om 21:17

hadden we gezien tegen atletico madrid, toen speelde iedereen en werden jullie afgeslacht met 4-0. Je zag ook gewoon nadat busquets erin was gekomen real kansloos was, als je dat gaat ontkennen ben je niet goed wijs.

24 maart 2015 om 13:47

Barcelona in hun beste vorm nog wel.

Vergeet je even dat ze een paar dagen eerder nog een topwedstrijd hebben gespeeld.

Zielig hoor met die smoesjes dat je 5 man miste want alleen James was er niet bij dus overdrijven is een kunst en bij Barcelona miste ze vanaf de start Busquetes die niet geheel fit was en die kwam erin en toen werd Real geheel overlopen.

Barcelona heeft meer 100% kansen gehad dan Real hoor dus zet a.u.b. de PS4 uit en kom in de normale wereld.

24 maart 2015 om 14:42

Hij bedoelt denk ik 5 man mist tegen Valencia Bilbao Atletico Schalke Villareal.

Hij zet het er alleen niet bij, maar dat begreep je wel. Maar ik meld het toch.

24 maart 2015 om 15:01

Kapot maken ?

Real en Barca zijn de beste teams in Spanje dan is het normaal dat er een periode in een wedstrijd is dat Real sterker is en later Barca weer !

Kapot maken is als je je tegenstander helema kapot speelt en ook nog met flinke cijfers wint !! Bijv. die 5-0 van Barca

24 maart 2015 om 15:30

legendinmaking

Sorry maar Barcelona speelde ook gewoon ondermaats in de 1ste helft en Real speelde goed. Maar overklast? Nou de eerste 15 a 20 minuten ging het gewoon gelijk op daarna was Real beter tot de 55ste minuut. Daarna scoorde Barcelona en hadden hun alles onder controle en speelde ze ook een stuk beter en met meer intensiteit en felheid dat de 1ste helft. Real heeft de kansen gehad aan het eind van de 1ste helft maar niet doen alsof ze Barcelona volledig hebben weggespeeld.

Ancelotti is een geweldige coach en ook al zou real Madrid niks winnen dit seizoen moet Carlo gewoon blijven, hij zorgt voor een hecht team en rust in de ploeg en verzorgd voetbal.
Het enige probleem dat ancelotti heeft is dat hij een groot luxe probleem heeft in de ploeg, en hij wil graag iedereen tevreden houden maar dat lukt niet altijd waardoor hij denk ik ook niet altijd het team kan opstellen dat hij graag wil.

Prima trainer maar hij wordt alleen verplicht om ronaldo en bale op te stellen in één elftal wat op deze manier niet lukt.

Als Florentino Perez i.p.v. Bale een goede rechtbuiten had gehaald voor dat geld dan was het elftal nog beter dan nu..

24 maart 2015 om 12:38

Komt nog wel. Ik verwacht dat Perez deze zomer Bale wegdoet en Hazard of Reus in de plaats haalt.

24 maart 2015 om 12:42

Ik hoop het, het zou echt fantastisch als we irmemand op rechts hadden die kan voetballen

24 maart 2015 om 12:45

Hazard en Reus komen bij hun club ook vanaf links dus daar schiet je niet heel veel mee op.. Dan zou ik eerder Willian, Mata of Oscar halen.

24 maart 2015 om 12:46

Iemand zoals James?

24 maart 2015 om 12:55

Jij vind jezelf een real socio???!??!

Perez heeft publiekelijk bekendgemaakt dat Bale zijn aankoop is en zal vechten om hem te behouden zoals hij heeft gevochten om hem binnen te halen.

Perez wees de media op het feit dat Bale in 2 finales beslissend is geweest en dat hij tot een van de belangrijkste spelers behoort in de historie van Real Madrid di de Decima hebben gewonnen!!!!

Perez maakte ook duidelijk tot twee keer toe dat Bale de toekomst is van Real Madrid.

Dus ga je mond wassen of spoelen, met je kinderlijke opmerking: "ik verwacht dat Perez..."

Ik ben zo wijs om de Spaanse media op de voet te volgen en alle berichtgevingen te lezen en ook gewaar te zijn van de Spaanse media haat campagne t.o.v. Bale om Isco te beschermen, die op de bank zal belanden als James terug is.

Als Ancelotti Bale op de bank zet, dan zet hij Perez voor schut en dan heeft Ancelotti een probleem. Het mag ook duidelijk zijn dat Bale een meer verdedigende rol heeft in het team t.o.v. vorig seizoen en dus steeds in zijn eigen helft aanwezig moet zijn.

Wat betekent dat hij minder gevaarlijk kan zijn en bij elk balverlies van een teamgenoot, tijdens een aanval terug moet rennen naar zijn eigen helft en daar dan ook geisoleerd is aan de rechterkant, omdat de tegenstanders Bale in de gaten hebben en hem weinig ruimte geven.

24 maart 2015 om 13:19

Mellowmac

Je schrijft een hoop onzin met alle respect.

Jij denkt dat Perez nog steeds de dictator is van in zijn eerste periode, met vergeet dat Perez helemaal is veranderd. Men vergeet dat Perez nu helemaal zich focust op voetbal, hij wilt dat zijn team vooruit voetbal en als Ancelotti hem laat weten dat dat niet kan met Bale dan zal Perez dat accepteren.

Isco is de lieveling van Perez en James is de nieuwe aankoop en ook een publiekslieveling terwijl iedereen "walg" van Bale. Denk je dat Perez zijn lievelingen eruit haalt voor een Welshman? Dacht het niet. Perez is in elke wedstrijd aanwezig van Real Madrid & Real Castilla. Perez is sinds de verlies van zijn vrouw helemaal veranderd.

En die zin over Bale dat hij meer verdedigt is puur onzin, Bale is gewoon lui geworden. Isco verdedigt meer dan Bale waarom voegt Isco offensief wel iets en Bale niet? Omdat Bale lui is geworden.

24 maart 2015 om 13:46

Robben terug halen!

24 maart 2015 om 14:14

Simon, dat maakt niet uit. En het maakt wel degelijk een verschil omdat Hazard en Reus (hazard nog iets meer) beide geniaal in de kleine ruimte zijn en Bale dat, met alle respect voor zijn andere kwaliteiten, helemaal niet is. Nu Real anders speelt dan vorig seizoen (wat veel meer op de counter gericht was) komen de kwaliteiten van Bale niet meer naar voren. Hazard speelt nu al wekelijks de pannen van het dak bij Chelsea en hij moet dat doen met van die halve zolen als Willian, Oscar en Ramires. Bij Real komt hij bij andere rasvoetballers terecht als Modric, Kroos, Isco en James.

Notorious,

James strijdt met Isco om een plek.

24 maart 2015 om 14:43

Lucas Moura !!!

24 maart 2015 om 15:12

misschien moeten ze Bale een aantal keren als links of rechtsback de kans geven als James terug is !

Nou, de beste trainer? Vind persoonlijk Guardiola een betere maar goed.. Bij zijn teams kun je goed de invloed van hem terugzien.

24 maart 2015 om 13:04

Mwoa...pep is goed en bezeten als het op voetbal aan komt....maar Ancelotti laat het al jaren zien he. Bij Milan heel succesvol geweest en ook bij PSG en Chelsea heeft hij gewoon prima gedaan. Straalt rust en klasse uit. Bij Real zijn de verwachtingen heel hoog en daar wint hij wel in zijn eerste jaar de CL door bv ook de regerend kampioen heel makkelijk uit te schakelen. Nu het even iets minder loopt is er gelijk kritiek maar daar ligt deze man denk ik geens econde wakker van

Ik denk ook dat Real zich geen betere trainer kan wensen op t moment.

Ik zie Carlo nog wel gewoon aan het roer, maar zodra hij weg gaat (wanneer weet ik niet) mag Zidane wel komen (en ja ik weet hij heeft nog niks bewezen haha, maar het is iets dat ik echt zou willen zien).

Met Mourinho zouden wij tegen Barcelona zeer verdedigend spelen alleen Ronaldo en Bale zouden vrij mogen spelen.
Kijk wat voor verschil met Ancelotti wij domineerden gewoon Barcelona 60 minuten lang.
Ramos en Pepe stonden merendeels op de middellijn.
Ik ben blij met Ancelotti.

24 maart 2015 om 15:09

Je kan ook overdrijven Komdan, in totaal zon 40-45 minuutjes.

Hahaha sommige madrilenen hier..
Altijd roepen dat balbezit niks betekent als je niet scoort..
Nu roepen ze het als excuus dat ze goed positiespel speelde en zeggen zelfs Barca te hebben gedomineerd.. Maar jullie scoren niet en wij wel.. en ook wij hadden er makkelijk nog 3 bij kunnen scoren.

Hou jullie zelf maar voor de gek!

2-1
Van 4 punten achterstand, naar 4 punten voorsprong.

Vamos Barca

24 maart 2015 om 13:25

Hypocriet

Jullie zouden ons toch kapot maken? Jullie waren toch oh zo in vorm? Jullie hadden toch het gevoel dat Real Madrid rijp was voor de slacht?

Heel de wereld zag dat Real uit vorm Barcelona afmaakte in Camp Nou.

4 punten is helemaal niks, jullie moeten nog zoveel uit wedstrijden spelen. Geniet zolang het kan, wij hebben de betere onderlinge wedstrijden.

24 maart 2015 om 13:32

Hypocriet zijn jullie..
Eerste telde alleen het resultaat en stelde balbezit/positiespel niets voor. Nu jullie eindelijk een keer heel goed positiespel speelde, komen de praatjes weer. Alleen maar in jullie straatje wanneer het uitkomt.

Niemand heeft het gehad over kapot maken. 2-6 en 5-0 gebeurt niet elk seizoen helaas . Leuk man dat iedereen het zag!! Wil je nu nog meer veren in je ***? 0 punten gepakt en dat is wat telt. Heel de wereld zag ook dat wij jullie de 2e helft inderdaad konden afslachten dus wees blij dat het niet zo ver is gekomen en neem je verlies als een man.

Eentje riep hier steeds: Ronaldo komt 22 maart langs en zal Barca hoogstpersoonlijk wel afmaken hahaha...

Ik geniet er zeker van. Wij moeten ervoor zorgen dat het onderling resultaat nvt wordt. En ik heb er vertrouwen in dat dit Barca gaat lukken.

24 maart 2015 om 13:38

Bende hypocrieten in Catalonië is langer bekend.

Oh dus je geeft toe dat wij nu jullie spelletje beter spelen? Schattig hoor. Kroos en Modric maakte gehakt van jullie.

Oh geschiedenis erbij halen, dan ga ik nog verder terug 11-1.. Of wacht Bayern die jullie vernederde en wij Bayern hihihi

Trouwens **off Topic** : Marca heeft de cijfers van Neymar's transferkosten openbaar gezet : 158.300.000 miljoen euro(!!!!)

http://www.marca.com/2015/03/24/futbol/equipos/bar...

24 maart 2015 om 13:39

Je weet wel wat her verschil is tussen balbezit of balbezit om het balbezit om balbezit als doel te hebben, in plaats van een middel om gevaarlijk te worden, dat was Real wel gevaarlijk en dreigend, ze spelen de bal niet onnodig in het middelcirkel doelloos naar elkaar ...

24 maart 2015 om 13:42

Johan Cruyff, Henk ten Cate Studio sport 1 en Voetbal internationaal vonden allemaal Real beter en dat Real veel meer verdiende.
Dat zijn toevallig allemaal Barcelona fans dat zegt genoeg.
Blijf je zelf maar voor de gek houden.
Wanneer Real en Barca elkaar loten in de Champions League dan ga je wat meemaken.

24 maart 2015 om 13:48

Legendinmaking,

Jullie ons spelletje beter spelen? Hahaha win eerst zoveel prijzen in zo en kort tijdsbestek en verneder ons 2x dusdanig in cijfers dan mag je komen praten jochie. 11-1? Wauw, dat je dat erbij durft te halen.. Ken je de geschiedenis?

Ruio,
Doelloos? Patronen heet dat. Wereldteams zijn ermee vernederd door de jaren heen en Barca heeft er talloze prijzen mee gewonnen. Real heeft 6 clasicos achter elkaar verloren destijds (3 seizoenen op rij alle clasicos in competitieverband verloren). 2-6 en 5-0 als pijnlijke referenten.

Komdan.

Stil jij !
Jij had de grootste mond met je ronaldo komt langs 22 maart. En nu weer wachten tot de volgende ontmoeting? Wees stil en ken je plek meneer grootspraak. Blijf maar hopen we zullen zien wie wat wint haha.

24 maart 2015 om 13:51

Haha, altijd lachen met die Real fans. En maar blijven roepen over balbezit en kapot spelen. Ik wist niet dat ze balbezit plots zo belangrijk vonden in Madrid

En dan het verhaal over Real uit vorm. Wat moet dat juist betekenen? Bij mijn weten stonden de beste 11 galactico's zondag op het veld ...

24 maart 2015 om 13:53

Ik ken de geschiedenis en ik blijf bij de 11-1, problemen? Of ben je de vernedering tegen Bayern vergeten 7-0.. maar die zelfde Bayern pakte Real wel.

Wij vernederen Barcelona elke keer in de finale hihi.

24 maart 2015 om 14:01

Legendinmaking,

Ben je achterlijk geboren?
Barca geeft Atlético 3x pakkie dit seizoen Real krijgt alleen maar pakkie van Altético..

Waarom wint Barca dan niet met speelsgemak van Real?
Je bent echt een onderontwikkeld dom mannetje. Jammer voor je, ik heb met je te doen.

2x 1-0 de Copa gewonnen is vernederen?
Haha die 1e copa hadden wij het allang moeten beslissen in reguliere speeltijd. Pepe op middenveld haha, we maakte jullie helemaal koud.

Vorig jaar? Neymar had die 1-1 moeten maken. Kansen zat. Is maar wat je vernederen noemt.

0-2 CL in Bernabeu: 2x Messi met 1 solo is ook vernedering .
de cijfers en het spel van Barca vestigen het woord vernederen met daden. Jullie zien het zo maar, maar eindstand valt het qua score vies tegen en vaak deed Barca in dergelijke gimmas niets onder voor Real.

Pathetic

24 maart 2015 om 14:02

Balbezit om gevaarlijk te worden ja, niet balbezit om het als doel te hebben zonder vooruit te spelen en geen risico,s erin legt en ballen breed speelt. Real speelt met het balbezit de ballen vooruit met veel risicos, dat is wat anders dan doelloos balbezit om het als doel te hebben, in plaats van een middel om gevaar te stichten.

24 maart 2015 om 14:03

Als Ronaldo die goal had gemaakt inplaats van op de lat schieten dan was het weer zijn 2de.
Waar was de gevreesde Messi?
Ja he Real is geen gare City.
Hele wedstrijd was hij onzichtbaar tot na die counter van Suarez.
Zoveel sjans dat jullie hadden.
Vooral die onterechte vrije bal waar jullie uit scoren.
In de Champions League gaat Real het goed maken vergeet niet die 3-1 in Madrid.

24 maart 2015 om 14:08

Eerst maar voorbij Atletico niet?

24 maart 2015 om 14:11

Komdan

Alsalsals
Als jij ballen had dan was je een gozer.. maar dat telt niet.
Waar was Ronaldo verder? Messi was aanwezig zoveel spelers in stelling gebracht. Qua voetbal wil je nog steeds beweren dat Ronaldo beter is dan Messi? Die discussie is allang dood, men weet wel beter. Blijven jullie aar schreeuwen, niemand die je serieus neemt haha. Je praat over ten cate, kieft, cruijff etc. die Real beter vonden. Alle grootheden vinden messi de betere.. hahaha

Reken eerst af met Atlético schijnt de laatste tijden heel moeilijk te zijn.
vergeet niet die 4-0 in Vicente calderon hahaha

24 maart 2015 om 14:14

En jullie winnen van PSG he?
Wij willen Barca wij willen Barca..

24 maart 2015 om 14:46

10 CL bekers.

33 titels

Beste team 20e eeuw.

Hala Madrid

24 maart 2015 om 17:09

Jerrdrista

Stereotype Madrileen: Op het moment dat ze weten dat ze eruit geluld worden altijd terugvallen op de geschiedenis: 33 titels en 10 CL bekers.

prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.
Als je naar de recente geschiedenis kijkt, is Barca overduidelijk de betere van de twee .

Maar ik heb respect voor de club Real Madrid. Het is en blijft de grootste club ter wereld. Jammer dat de meeste supporters van ze zo arrogant zijn en altijd hoogmoedig doen.

Komdan

Wij winnen van Psg? PSG heeft genoeg kwaliteiten om ons eruit te knikkeren. Dat zegt de recente geschiedenis ook wel als je naar head to head stats kijkt. Echter denk ik dat als wij in topvorm, voetballend beter zijn dan PSG en ze kunnen elimineren. Wij hebben Messi en die heeft niemand en alleen dat al kan elke wedstrijd in ons voordeel werken.

Maar goed, dat is het verschil tussen jou en mij: ik heb respect voor tegenstanders het is de kwartfinale van de CL. Ik ga niet doen alsof ik al door ben. We zullen zien

24 maart 2015 om 13:37

Dat is wat anders dan balletjes breed spelen. Real speelt direct vooruit en veel diepgang. Barca speelt vaak om het balbezit om het balbezit. Real middenveld overklaste het middenveld van Barca.

Als Real Madrid dit jaar geen prijzen wint, wordt hij waarschijnlijk ontslagen. Ik zou heel graag Low aan het werk willen zien in Madrid. Ik denk dat hij het beter kan doen dan Ancelotti.

Als ancelotti de CL niet had gewonnen had hij er heel anders voorgestaan.. Ze werden vorig jaar 3e in de competitie, dit jaar waarschijnlijk ook geen kampioenschap, in deze vorm zie ik ze de CL ook niet winnen heb je dit jaar geen prijs.. Vind toch dat die te weinig prijzen haalt met dit real

Ik vind dat sinds ancelotti de el classicos ook vriendelijker zijn zonder die vieze spel van mourinho die als het niet mee zat voor de blessures ging ipv de overwinning

Ben het helemaal met Ramos eens Ancelotti is de beste trainer voor ons. Het is erg jammer dat er opeens zoveel blessure's waren maar goed. Het was eigenlijk ook een beetje de fout van Ancelotti die niet wou rouleren.

24 maart 2015 om 17:12

Kroos moet vaker rust krijgen. Maar Ancelotti wil gewoon voetballen met zijn ploeg. Veel intensiteit naar voren toe. Hij wil gewoon dat zijn team zoveel mogelijk doelpunten maakt en gaat altijd uit van eigen kracht. Zo hoort Real Madrid ook te spelen.

Zou jij niet 4-4-2 spelen? James vanaf rechts, Isco vanaf links en Bale op de bank?

24 maart 2015 om 18:59

Je hebt helemaal gelijk en 4-4-2 is de beste opstelling. Hoop ook dat wanneer James terug is hij gewoon basis speelt ipv Bale. Maar Ancelotti rouleerde niet vaak genoeg in de eerste seizoen's helft vandaar al die blessure's. In kleinere wedstrijden kan je gewoon met Illaramendi spelen en nu Lucas Silva er is hij ook.

De niveau op VZ is weer duidelijk te merken hier van een aantal fans al noem ik geen namen of club fans, maar even serieus reageer af en toe ook op de inhoud van het artikel in plaats van elkaar proberen af te kraken. Zelfs bij een post dat over een mogelijke schorsing voor Ronaldo of een mogelijke blessure van Messi krijg je bijv. de Messi vs Ronaldo discussie.

Ik snap niet hoe sommige van jullie het nooit zat is. El Clasico is achter de rug, Barcelona trok aan laatste lootjes en hebben het goed uit gespeeld. Verliezen in Camp Nou van deze Barcelona dat een redelijke stabiele vorm heeft is helemaal niet erg ongeacht je eigen club geschiedenis or whatsoever.

Barcelona verloor in Bernabeu paar maanden geleden en dat wordt nu nog over gepraat tussen elke Real/barca topic.

Hou het gewoon bij de topic af en toe, zal dit site ook leuker maken om te bezoeken en hopelijk meer neutrale posts te zien krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren