Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV mogelijk nog niet uitgewinkeld: Cocu denkt aan extra middenvelder

Laatste update:

PSV rondde afgelopen zaterdag dan eindelijk de komst van Héctor Moreno af en lijkt de selectie nu compleet te hebben. Phillip Cocu sluit echter niet uit dat er toch nog wat gaat gebeuren op de transfermarkt: de coach zou graag nog een middenvelder aan zijn groep willen toevoegen.

/

PSV heeft nu Adam Maher en Davy Pröpper die als aanvallende middenvelders kunnen spelen en mogelijk komt er dus nog een offensieve middenvelder bij. Dat is overigens nog geen uitgemaakte zaak: “Andrés Guardado en misschien later ook Gáston Pereiro kunnen daar ook spelen”, zei Cocu tegen het Eindhovens Dagblad.

Moreno hoopt volgende week in de uitwedstrijd bij sc Heerenveen zijn debuut voor PSV te kunnen maken. Jeffrey Bruma is niet bang voor de concurrentie: “Ook vorig jaar hadden we drie spelers die streden om de twee plekken centraal achterin”, zei hij. “Je hebt elkaar nodig in de loop van het seizoen, blijkt keer op keer."

PSV kan nog wel een aanvallende middenvelder gebruiken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze blijven maar kopen daar. Wie hebben ze op het oog?

16 augustus 2015 om 17:43

Het gaat in dit geval om huren, heeft Brands al gezegd. Van mij mag PSV blijven kopen; een Guardado of Moreno kun je namelijk niet opleiden als Nederlandse club. Spelers met talent worden door buitenlandse clubs al weggekocht voordat ze ervaren worden.

16 augustus 2015 om 17:56

Ze kopen geen speler meer of minder dan elke andere topclub in Nederland. En mocht dat wel zo zijn, nou en? Wat maakt het in godsnaam uit?

16 augustus 2015 om 18:18

Tijd geleden werd Leroy Fer genoemd

16 augustus 2015 om 19:29

Ze hebben tot nog toe 2 spelers meer gehaald dan Ajax en evenveel als Feyenoord. Vanwaar dan de 'ze blijven maar kopen'?
Bovendien wordt, als er nog iemand bij komt, alleen op huurbasis zaken gedaan.

16 augustus 2015 om 22:12

Noury, je hebt het over dit jaar.. maar kijk eens naar totale selectie 75% is gekocht, vindt je het dan vreemd dat een Bazoer vertrekt naar Ajax een aantal jaren geleden..... daar is doorstroom minimaal 50% naar eerste selectie

16 augustus 2015 om 19:38

@Flasher93

Brands heeft gisteren nog aangegeven dat er alleen nog iemand zal worden gehuurd indien noodzakelijk. Het is niet ondenkbaar dat Ritzmaier vertrekt bijvoorbeeld.

Ik vind niet dat dat nodig is. Met Pereiro, Propper, Maher en spelers uit de jeugd is die positie prima bezet.

16 augustus 2015 om 17:24

Ze spelen ook CL he. Dat red je met eigen jeugd natuurlijk niet.

16 augustus 2015 om 17:28

Hij zegt toch niet dat de jeugdspelers CL spelen..

16 augustus 2015 om 17:35

Met gekochte spelers de Europa League ook al jaren niet.... Wat is nou je punt?

16 augustus 2015 om 17:49

Dat je in de CL al helemaal niet met zogenaamde toptalenten kunt aantreden want dan zak je al helemaal door de mand.

16 augustus 2015 om 17:56

Zie het naïeve beleid bij Ajax wat daar inderdaad toe leidt. Bij PSV heeft het beleid om hoger op te komen. Beleid dat ik bij Ajax mis

Toivonen terug? Ik weet wat jullie denken maar hij maakt wel goals als schaduw spits.

16 augustus 2015 om 17:36

PSV speelt met de punt naar achteren, niet echt het systeem voor toivonen

16 augustus 2015 om 17:42

@tedvdparre

Hij kan ook gewoon dezelfde rol invullen als Luuk de Jong hoor, en dan prikt hij er alsnog 10-20 per seizoen. Ik vind het alleen maar een misselijkmakend ventje, en ben blij dat hij niet meer te zien is in de Eredivisie.

16 augustus 2015 om 17:45

Waarom zou je Toivonen halen als je Locadia achter de hand hebt?

16 augustus 2015 om 17:52

@ Tedvdparre

Ik reageer vooral op jou, omdat je zegt dat het niet echt het systeem voor Toivonen is, maar hij ook prima op de spits positie zou kunnen spelen. Ik zou hem ook niet halen hoor, hij kost veel salaris en je hebt inderdaad Locadia.

Maar Toivonen is op dit moment wel 2 klasses beter dan Locadia nog hoor, en Toivonen bezit wel over gif, iets wat zeker tijdens toppers (ik als Ajacied vreesde altijd voor Toivonen tegen Psv) goed van pas kan komen.

18 augustus 2015 om 09:56

@selassi Ik snap je. Cocu heeft het echter over een extra middenvelder, vandaar dat ik op over het systeem begin.

Als spits zou hij absoluut een versterking zijn. Denk gezien zijn salaris + geschiedenis bij PSV geen goed optie als (reserve) spits. Zorgt enkel voor onrust en scheve gezichten.

Het zal dan neem ik aan om het huren van een middenvelder gaan aangezien Brands nog aangaf dat er niemand meer gekocht zou worden.

Is er dan helemaal geen jeugdspeler die aan de selectie toegevoegd kan worden? Op deze manier houd je toch nooit bazoertjes binnen huis?

16 augustus 2015 om 17:25

Ritzmaier mag weg, Vloet wordt wellicht nog verhuurd. Dat zijn geen super stand-ins met het oog op de CL.

16 augustus 2015 om 17:25

Kijk als je iets wilt betekenen in de CL dan ga je natuurlijk niet met een 18 jarige aankomen zetten. Paal is een groot talent maar geen aanvallende middenvelder. Als je niet een speler van dergelijk niveau in je jeugd hebt zul je anderen moeten halen. Zo kan Ajax geen goede centrale verdedigers en spitsen opleiden (of scouten).

16 augustus 2015 om 17:36

En wat vind jij van riedewald dan

16 augustus 2015 om 17:51

Wat is het nou een centrale verdediger of een centrale verdedigende middenvelder of toch een linksback... Mag hopen dat het een uitzondering is, mijn stelling klopt gewoon.

16 augustus 2015 om 17:48

Zoet, Brenet, Hendrix en Locadia zitten al bij de selectie. Bergwijn zal in de loop van het seizoen ook kans maken om zo nu en dan de selectie halen. Vandaag zag ik de Wijs en Vloet op de bank. Maar om op je vraag te komen, of PSV een speler met fysieke kracht en stofzuiger kwaliteiten die in de CL van waarde kan zijn in de jeugd beschikbaar is, nee.

16 augustus 2015 om 17:52

Die hadden we wel maar die speelt nu bij Ajax...

16 augustus 2015 om 17:59

4 spelers, waarvan 1 altijd speelt en 3 af en toe, is toch best weinig. Bij Ajax zijn deze spelers de laatste jaren doorgestroomd: Tete, Veltman, Riedewald, Dijks, Bazoer (voor het geval je er zo een bent: geen eigen jeugd, wel deels opgeleid/omgetoverd tot c(v)m), Klaassen, El Ghazi en af en toe Van Rhijn, dat zijn er toch veel meer. Feyenoord (weliswaar vooral noodgedwongen): Van Beek, Kongolo, Karsdorp, Nelom (af en toe), o dat was t al, grapje, dan heeft mijn club Ajax er gewoon vrij veel. Laat maar, niks gezegd.

Vind het ook helemaal niet zo stevig bezet daar bij Psv. Schaars is een vraagteken qua fitheid, en wie hebben ze verder nog reserve staan? In vergelijking tot Feyenoord is het vrij schamel, die hebben 3 reserves die niet veel onderdoen voor de basisspelers.

16 augustus 2015 om 17:42

Vorig jaar had PSV nogal een zwakke bank, maar dit seizoen zijn er genoeg goede reserves. Er van uitgaande dat de basis Zoet, Arias, Bruma, Moreno, Willems, Guardado, Maher, Pröpper, Lestienne, De Jong en Pereiro wordt heb je o.a. Pasveer, Isimat, Poulsen, Hendrix, Ritzmaier, Schaars, Locadia, Narsingh, Bergwijn en Jozefzoon nog achter de hand. Dan kun je op bijna alle posities met een redelijk gerust hart wisselen.

16 augustus 2015 om 17:57

Haha stel Pereiro maar weer op ipv Narsingh. Luciano staat er voorlopig gewoon in heeft een hoog rendement. Denk dat Pereiro meer kans heeft om te spelen in plaats van Maher.

16 augustus 2015 om 18:03

Dat wisselen zou ik als trainer zeker niet met een gerust hart doen. PSV vind ik de beste basiself hebben van de eredivisie. Echter vind ik dat PSV er met het inbrengen van bijna alle spelers die je noemt wel erg op achteruit gaat. Tegen de de clubs uit het rechter rijtje oke, maar met de meeste van die spelers houd ik tegen teams uit het linker rijtje en in Europa mijn hart vast.

16 augustus 2015 om 18:05

Dat is scoreboardjournalistiek. Narsingh heeft inderdaad twee keer gescoord, maar dat wil niet zeggen dat hij een goede wedstrijd speelde. Hij is echt niet scherp genoeg en bovendien veel te lui. Ik heb vandaag meerdere keren gezien dat medespelers aan het gebaren waren dat hij ergens naartoe moest lopen en dat hij het domweg niet deed. Heel handig als je club net een directe concurrent voor je gekocht heeft.

En Maher vind ik een ernstig onderschatte speler. Die speelt vaak niet zo opvallend, maar hij heeft toch echt een heel sterk seizoen achter de rug.

16 augustus 2015 om 18:34

Hoe is PSV's bank erop achter uit gegaan? De selectie is alleen maar breder geworden en kwalitatief veel beter.

16 augustus 2015 om 20:18

Ik vond narsingh serieus best goed vandaag. Het is vooralsnog de enige speler die we hebben die een mannetje uitspeelt en dat moet je koesteren. Lestienne heb ik dat nog niet zien doen en ook Pereiro niet, alhoewel Pereiro natuurlijk meer speeltijd nodig heeft.
En dat hij soms niet scherp is / foutjes maakt zie ik ook, maar Narsingh blijft een speler met heel veel dreiging. Ben benieuwd of hij nu een steigende lijn te pakken heeft en zorgt voor meer goals / assists.

Mm ok. Ik vind Maher soms te onzichtbaar voor lange tijd. Dat hij talent heeft staat vast, maar volgens mij moet Maher dichterbij de spits spelen. Dan is hij geniaal in de kleine ruimte. Zo speelde hij ooit ook een hele goede interland samen met v persie.

Als het een jonge talent is, waarom niet. Dan kan er ook al ingespeeld worden op de mogelijke vertrek van maher volgend seizoen.

16 augustus 2015 om 17:43

Ik denk dat ze daar pereiro al voor hebben

Fer zou een echte versterking zijn, sterke fysieke speler die we nodig hebben.
Of een ervaren rot zoals Guardado maar dan een wat aanvallender speler.

16 augustus 2015 om 17:38

Fer niet zal geen toegevoegde waarde zijn. Ik zou haast zeggen probeer Toivonen. Die jongen heeft ervaring en is aanvallend. Dan heb je helemaal een geweldige selectie wat met een beetje geluk leuk kan meespelen in de CL.

Dit had ik al voorspeld, daarom mag Vloet nog niet weg. Ritzmaier zal weldra verkocht worden en dan wordt er nog een middenvelder gehuurd. Als ze nu ook nog Fer weten te huren hebben ze echt een topteam.

Ik zou het liefste iemand met body zien komen. Speler als Fer met, of in ieder geval iemand die ervoor kan zorgen dat Guardado niet het meest verdedigende werk moet doen.

16 augustus 2015 om 17:38

Inderdaad, tegen wat betere ploegen ben ik bang dat PSV overlopen kan worden met alleen Guardado als defensieve middenvelder.. We missen Wijnaldum toch op zekere hoogte en een type speler als hij zou PSV moeten aantrekken.

Nog een middenvelder? Guardado, Maher en Propper is een uitstekende basis. Hendrikx en Pereiro (al kan die ook in de voorhoede uit de voeten) zijn uitstekende opties. En als de nood echt aan de man is, loopt Ritzmaier nog rond en zijn Paal en Vloet ook opties.. Ik vind de voorhoede minder goed bezet...

16 augustus 2015 om 17:27

De voorhoede is gewoon goed bezet hoor: Lestienne/bergwijn - De Jong/locadia - Narsingh/pereiro/jozefzoon.

16 augustus 2015 om 18:21

Ik vind de voorhoede minder goed bezet dan het middenveld. Daarmee zeg ik niet dat de voorhoede niet goed bezet is......

16 augustus 2015 om 19:15

Ritzmaier vertrekt waarschijnlijk en Vloet wil graag verhuurd worden dus ik begrijp Cocu wel als hij er nog een aanvallende middenvelder bij wil.

16 augustus 2015 om 20:20

Als dat zo is, snap ik het ook.

Ook gezien het feit dat Guardado vanaf vandaag vogelvrij is verklaard door het scheidsrechterscorps is dat geen overbodige luxe.

16 augustus 2015 om 18:04

Afgunst is een slechte eigenschap jongen en ik zou er eens aan werken.

Als er wat irritante rondlopen zijn het wel bij jou club want die Gudelje die andrade gewoon het seizoen eruit schopt of die ElGazhi die denkt dat hij Ronaldo is.

16 augustus 2015 om 18:18

Ach laten we maar meteen karaktermoord plegen op een speler waar eigenlijk niets op aan te merken is. Was vandaag ietwat getergd na een harde charge en constante vervelende overtredingen van Groningen. Gaat vervolgens iets te lang door met praten, maar is over het algemeen een zeer sympathieke en sportieve speler.
Beetje trieste opmerkingen van toevallig fans van de 2 concurrenten van PSV.

Zou voor vilhena gaan. Zou niet al te duur zijn en heeft nog veel potentieel

16 augustus 2015 om 17:37

Waarom zou vilenha naar psv gaan dan? Die wil echt niet nog een jaar banken hoor,

16 augustus 2015 om 18:38

Vind Vilenha nog niet eens zo gek gedacht. Vind Mahar ook nog alles behalve zeker voetballen. Wel beter als vorig jaar. Maar was vandaag ook weer heel wisselvallig. Dus zou Vilenha wellicht meteen een plek kunnen krijgen. Als Cocu dezelfde gedacht mocht hebben als mij.

16 augustus 2015 om 17:38

Zou trouwens eerder voor ebicilio gaan. Goedkoop en wil echt graag weg bij twente. Kan zowel controlerend als aanvallend wat toevoegen.

16 augustus 2015 om 17:41

Met Hendrix en Ritzmaier hebben ze al twee jonge talentvolle linksbenige middenvelders. Vilhena is misschien iets aanvallender ingesteld maar het zou idioot zijn om Vilhena te halen.

16 augustus 2015 om 17:56

Alles uitgeven? Bij lange na niet. Kijk maar:

Inkomsten van PSV deze zomer:
Depay 31 miljoen
Wijnaldum 20 miljoen
Tyton 1 miljoen
Hiljemark 2,5 miljoen
Champions League startpremie TV-geld ca. 16 miljoen

Uitgaven:
Pereiro 5 miljoen
Pröpper 4,5 miljoen
Moreno 3,5 miljoen
Guardado 2,8 miljoen
Isimat 2,5 miljoen
Laursen 1 miljoen
Koopmans 0,1 miljoen
Poulsen transfervrij
Lestienne gehuurd

Totale inkomsten: meer dan 70 miljoen
Totale uitgaven: minder dan 20 miljoen

Kortom: de transfersom voor Wijnaldum was al genoeg voor alle aankopen die PSV tot nu toe heeft gedaan. En dan hou je de transfersom voor Depay en de CL-inkomsten nog over.

16 augustus 2015 om 18:08

Farfan, Lens en Dszudszak transfers. Maar weet niet hoeveel.

16 augustus 2015 om 18:17

Ik had het dus over alleen deze zomer. Lens is 2 jaar, Dzsudzsak 4 jaar en Farfan zelfs al 7 jaar geleden vertrokken.

16 augustus 2015 om 18:37

@cabinessence die spelers zijn deze zomer naar andere clubs gegaan waardoor PSV wellicht een doorverkooppercentage binnenkrijgt...

Ik zou juist eerder een defensieve middenvelder halen. Een rechtshalf met power, loopvermogen en een balafpakker en misschien wat diepgang. Zeker in Europa zouden zij zo'n speler kunnen gebruiken. Met Pröpper, Maher en ook Guardado en Pereiro prima als aanvallende middenvelder kunnen spelen lijkt me rechtsbenige stofzuiger logischer.

Eerst wel Ritzmaier verkopen en Vloet verkopen/verhuren. Anders lopen er te veel middenvelders rond. Maar dan zou er nog ruimte moeten zijn voor een extra speler. Ik hoop op Miguel Veloso die vorig jaar werd genoemd. Fer werd al eens gelinkt en begin deze zomer was er een gerucht over een Nigeriaanse krachtpatser die in Portugal speelde.

16 augustus 2015 om 17:41

Ik zou voor een spits gaan, een ervaren pinchhitter. Luuk is prima, maar Locadia is nog te wisselvallig. Alle andere posities zijn in mijn ogen prima ingevuld, in iedere linie zit voldoende ervaring om de jongelingen te ondersteunen. Zigic is transfervrij ... Brands sla je slag!

16 augustus 2015 om 17:53

Locadia doet het juist uitstekend. Geweldige voorbereiding gehad, dacht zelfs topscorer. Heeft fysiek, lengte en scoort makkelijk. Alleen praat hij te veel over zijn plek op de bank. Hij kan beter zich focussen op de kansen die hij wel krijgt.

Op het middenveld zijn Wijnaldum en Hiljemark vertrokken en enkel Pröpper daarvoor gehaald. Een echte vervanger voor Hiljemark kan geen kwaad.

16 augustus 2015 om 18:34

@Basenparen

Begrijp me niet verkeerd Locadia heeft talent zat om spits bij PSV te zijn, maar hij laat dit niet constant zien in de wedstrijden waar het toe doet. Ok eerlijk is eerlijk met die minuten die hij krijgt is dat ook lastig te bewijzen. Juist daarom zou ik een pinchhitter toevoegen, mocht Locadia als plan B zijnde niet thuisgeven heb je als coach altijd nog een plan C. Zoals ik al zei een balvaste spits als Zigic zou geschikt zijn hiervoor.

PSV nog niet uitgewinkeld??? Is dat nieuws?

Ik snap niet waarom PSV nog een aanvallende middenvelder erbij wilt? Dat ze graag geld uitgeven is niet verrassend, maar nu lijkt het mij echt onnodig.

Ik begrijp dat PSV voor resultaat gaat en dan hoor je natuurlijk te investeren, maar Brands moet wel ervoor hoeden dat het niet weer fout gaat lopen met te hoge kosten. Spelers moeten immers wel gewoon betaald worden.

16 augustus 2015 om 17:55

Als je goed op had gelet zijn ook de nodige spelers vertrokken. Op het middenveld zijn Wijnaldum en Hiljemark vertrokken en enkel Pröpper als vervanger. Zo gek of onverantwoordelijk is het allemaal niet.

17 augustus 2015 om 07:27

Dat weet ik ook wel, maar wat heeft het voor nut om nu nog een middenvelder te halen?

Brands heeft ooit gezegd dat de jeugd meer kansen moet gaan krijgen en nu heeft PSV een goed basismiddenveld met Guardado, Pröpper, Pereiro en Maher en daarachter hebben ze dan Schaars en de jeugdige spelers Hendrix, Ritzmaier, Leemans en Duarte.

Mocht PSV weer een middenvelder kopen, wie wordt dan opgeofferd? Schaars? Nee, want die ervaring heb je gewoon nodig. Hendrix? Nee, want die heeft zich bewezen dat hij goed functioneert achter Guardado. Dus dan is er gewoon weinig hoop voor Ritzmaier, Leemans of Duarte.

En PSV zich weer afvragen waarom een jeugdspeler graag weg wilt.

Edit: En dan bedenk ik nog iets. Wat is als PSV een verdedigende middenvelder haalt? Ik denk dat Hendrix voelt alsof hij een dolk in zijn rug krijgt, want hij heeft zich echt al bewezen, maar moest zijn plaats al afstaan aan Guardado.

Dus toch voor die speler van Willem 2 gaan?

16 augustus 2015 om 18:09

Frenkie De Jong? Nee, die is puur voor de toekomst.

Zijn naam is al eens gevallen. Leroy Fer zou een goeie zijn voor PSV. Atletisch ,sterk en box to box speler. Hij houdt het tempo in het spel. Iets wat wijnaldum ook deed.
PSV heeft op het middenveld nu te weinig fysieke kracht.

Zoveel heeft psv ook niet gehaald ! 56 miljoen gecasht en 11 uitgegeven. En psv speelt ook CL en we zijn geplaatst in pot 1. En gelukkig hebben ze in Eindhoven wel ambitie om te overwinteren in de CL. Hadden de vorige Nederlandse deelnemers ook moeten doen. Dan hadden we volgend jaar geen voorronde hoeven te spelen als kampioen. Hoorde in het stadion dat ze bezig waren met de broer van Luuk de jong. Dat kan ook wel want die zit ook alleen maar op de bank en wil ook samenspelen met zijn broer. Maar Perreiro kan daar ook staan. Maar Vloet en ritzmaier vertrekken .

16 augustus 2015 om 17:58

uhh Siem heeft een blessure en zit niet eens op de bank.

16 augustus 2015 om 18:03

Is vorige week gewoon ingevallen en niet geblesseerd. Beter opletten

16 augustus 2015 om 18:09

hij was vorig seizoen geblesseerd en nu na 1 wedstrijd weer. jij mag dus beter opletten, want Siem werd voor zijn blessure als belangrijke schakel gezien.

16 augustus 2015 om 18:31

dus kan hij toch komen ? Ingescheurde teennagel duurt geen 6 weken hoor. Hij is ook niet voor de basis.. En zo gek is het ook niet ze hebben bij Newcastle al zoveel Nederlanders en een speler van 22 miljoen Wijnaldum haal je niet voor de bank.

Feyenoord koopt nu ze wat geld hebben ook alles wat los en vast zit, maar als psv het doet heeft iedereen weer commentaar.

Eerlijk gezegd zou nog een speler van het kaliber Moreno mij meer een prioriteit dan een middenvelder.

Psv O19 heeft vandaag trouwens de Otten Cup gewonnen. In de finale werd er met 4-0 gewonnen van Barcelona. Dante Rigo werd verkozen tot beste middenvelder van het toernooi. Kan niet wachten tot Rigo bij het eerste aansluit. In A'dam zouden ze nu spreken van een gouden lichting. Ik hoop dat we nog Tapia kunnen halen een middenvelder met meer creativiteit nodig. Brands gaf aan dat het om de huur van een speler zou gaan. Ik ben benieuwd.

16 augustus 2015 om 18:12

Rigo, daar hoor ik een hoop goede verhalen over. Met Verreth en in mindere mate Daneels de drie gouden Belgen van de onder 19. Maar ook bij Jong loopt er nog wel wat. Bergwijn zie ik in de loop van het seizoen wel een keer bij de selectie komen. Paal heb je nog. Lammers ontwikkelt zich ineens heel snel. Maar 4-0 tegen Barcelona, een toernooi winnen met ook Psg, Liverpool en Anderlecht. Niet slecht.

17 augustus 2015 om 00:31

Ben wel benieuwd naar Joey Konings. Speelde een geweldig toernooi en hield Dani van der Moot op de bank.

Ja die Rigo moet echt behouden blijven want een talent zeg. En 4-0 winnen van de favoriet zegt genoeg. Lsngeler doet goede zaken bij psv. En er schrijft hier iemand dat Siem geblesseerd is maar tegen Sunderland viel hij vorige week gewoon in hoor.

Ergens wel logisch. Op de 1 of andere manie denk ook niet dat je het met guardado-propper-Maher gaat redden. Ben vooralsnog niet bepaald onder de indruk van propper en Maher beide soms wat onzichtbaar.

16 augustus 2015 om 18:06

Met die drie inderdaad niet. PSV zou met Hendrix en Guardado moet spelen en van Maher en Pröpper degene opstellen die het meest in vorm is.

16 augustus 2015 om 20:07

Zit wel wat in ja, Hendrix deed het goed in de voorbereiding en ook met de johan cruijf schaal.

Het middenveld van PSV mist fysieke kracht (vorig jaar ook al, hetgeen goed te zien was in de wedstrijden in de Europa league) en spelers met diepgang en een versnelling. Niet vreemd dus dat ze nog graag een speler zouden willen huren. Persoonlijk had ik ook liever Gudelje als vervanger van Wijnaldum gezien dan Propper.

Laat het a.u.b Hakim Ziyech zijn. Ik vind die gozer een van de beste middenvelders van Nederland. Aanvallend is hij zo dreigend.

16 augustus 2015 om 18:40

Ik denk niet dat PSV nog eens een groot bedrag uit gaat trekken, masr wie weet..

17 augustus 2015 om 00:52

Ja dat is ook weer zo. Maar het zou een geweldige aanwinst zijn voor Psv.

Brands zei dat ze nog hooguit iemand huren als ritsmaier weggaat, dan zal dat geen basisspeler worden.

Middenvelders?? Ik zou de focus op de verdediging en aanval leggen ipv de middenveld.

17 augustus 2015 om 13:50

Want Willems/Poulsen - Moreno/De Wijs - Bruma/Isimat - Arias/Brenet is niet goed genoeg?

Rasmus Elm zou ik een goede optie vinden. Nadat zijn contract bij CSKA Moskou werd ontbonden vond ie transfervrij onderdak bij Kalmar FF in januari. Maar met zijn 27 jaar zal hij graag zijn loopbaan weer op een hoger niveau nieuw leven inblazen denk ik.

17 augustus 2015 om 13:50

Arias? Isimat?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren