Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG beëindigt ellenlange soap en kondigt contractverlenging Mbappé aan

Laatste update:

De kogel is door de kerk: Kylian Mbappé blijft Paris Saint-Germain trouw, zo meldt de club via de officiële kanalen. De steraanvaller heeft zijn in juni aflopende contract met twee jaar verlengd tot medio 2025. Mbappé schermde lange tijd met interesse van Real Madrid en had zelfs een mondeling akkoord met de Koninklijke, maar geeft nu toch de voorkeur aan een langer verblijf in de Franse hoofdstad.

"Ik ben erg blij", luidt de reactie van Mbappé zelf in het statement van PSG. Bij een club als deze, die alles geeft om te presteren op het hoogste niveau, kan ik blijven groeien. Ik ben ook blij om in Frankrijk te blijven, het land waar ik ben geboren, ben opgegroeid en opgebloeid." Voorzitter Al-Khelaïfi spreekt van 'een exceptioneel moment in de geschiedenis van de club'. "Mbappé wordt de hoeksteen van het project van de club komende jaren, zowel binnen als buiten het veld. Ik ben erg trots en blij - we gaan de mooiste pagina's van onze geschiedenis tegemoet."

Real gaf eerder deze week te kennen optimistisch te zijn wat betreft de transfervrije overstap van Kylian Mbappé. De Koninklijke hoopte dinsdag al groen licht te krijgen van de sterspeler van PSG, maar hij vroeg Real om meer bedenktijd. De gesprekken van vorige week, waarin ook de portretrechten van Mbappé ter sprake kwamen, werden door Real als ‘erg positief’ ervaren. Gianluca Di Marzio meldde eerder zaterdag echter dat PSG op het punt stond om de contractverlenging wereldkundig te maken. Vrijdag meldde de journalist al dat er een belangrijke doorbraak was gerealiseerd in de onderhandelingen.

Florentino Pérez zou op zijn beurt de spelers van Real Madrid hebben verteld dat Mbappé niet naar Real komt. De voorzitter van de Spaanse grootmacht kwam na het gelijkspel tegen Real Betis (0-0) in de kleedkamer om het nieuws te brengen, aldus COPE. De belangenbehartigers van Mbappé vroegen volgens Marca tweehonderd miljoen euro aan tekenpremie: het bedrag dat Madrid in augustus 2021 bood. Een heet hangijzer voor Mbappé waren zijn portretrechten. De stervoetballer stelde harde eisen en kwam met Real overeen dat hij 75 tot 80 procent daarvan kon behouden, terwijl dat normaal gesproken rond de 50 procent ligt.

Met het gladstrijken van de laatste plooien leek de climax van de soap rondom Mbappé nabij. De aanvaller is echter ook altijd naar PSG blijven luisteren. De Franse grootmacht was bereid om ver te gaan voor zijn sterspeler. Le Parisien meldde onlangs dat hij tegen een netto jaarsalaris van vijftig miljoen euro per seizoen en een netto tekenpremie van honderd miljoen euro voor twee seizoenen kon bijtekenen. Het voorstel van PSG klonk Mbappé vertrouwder in de oren dan dat van Real, wat voor hem de doorslag gaf.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

HAHAHAHA lekker hoor! Mbappe blijft lekker bij PSG. We wachten nu op de arrogante Real-supporters. Niet allemaal tegelijk!

21 mei 2022 om 20:57

Ik ben geen anti-Real, maar ik kan me wel herrineren dat er een hoop supporters heel arrogant begonnen te doen wanneer het over Mbappe ging. Die wisten zeker dat hij zou gaan tekenen. Zie hier het bewijs!

21 mei 2022 om 20:58

Die journalisten die betaald werden door Qatar wisten toch niks? Het stond toch al 3 jaar vast dat Mbappe in het maagdelijk wit zou spelen in het magische Bernabeu?

21 mei 2022 om 21:02

Ah ja alle social justice warriors hier die het WK in Qatar een schande vinden maar zodra het om Real Madrid gaat wordt al dit vergeten. Mensen juichen wanneer een oliestaat een tekenpremie van 300 miljoen uitdeelt, zolang het maar ten koste gaat van Real Madrid. When Real Madrid loses, the world celebrates

21 mei 2022 om 21:03

hij kwam toch naar madrid altijd maar provoceren jullie krijgen jullie verdiende loon

21 mei 2022 om 21:11

@sosuh Je was hier de grootste Madrid fan die kwam provoceren met de komst van Mbappe, als iemand anders een andere mening had was je er zeer snel bij om die persoon voor dom te verklaren. Je komt altijd toxic over alsof niemand een andere mening mag hebben dan wat jij denkt.

21 mei 2022 om 21:16

Precies wat Nkunku_10 zegt. Nu doen alsof anderen zich kleuterlijk gedragen, maar meneer was afgelopen maanden zelf zo kinderachtig bezig. Dan moet je nu niet hypocriet gaan zitten janken.

21 mei 2022 om 21:20

Lekker voor je Sosuh 😂. Jij was er toch zo zeker van dat ie kwam? Daar gaat al je geloofwaardigheid door het toilet

21 mei 2022 om 20:56

Hoogmoed komt voor val. Je oogst wat je zaait. Niet zo vreemd dat er veel leedvermaak is.

21 mei 2022 om 21:24

Reden tot arrogantie mag ook wel toch? Kampioen en finale CL.

21 mei 2022 om 21:45

Heb het meer over de Mbappe situatie.

22 mei 2022 om 08:26

@SergioRamosHM

Al win je 9 trofeeën dit seizoen, geen reden om arrogant te doen. Grote kampioenen zijn nederig en je volgende succes kan je laatste succes zijn. Niemand weet wat de toekomst brengt.

Het nieuwe trouw blijven…..Heeft Real slechts gebruikt om een beter contract te krijgen bij PSG…

21 mei 2022 om 20:57

Spijker op de kop....

21 mei 2022 om 21:06

Was te verwachten..

21 mei 2022 om 21:06

En dan? Lekker nog 2 jaar zonder enige ambitie in die bout competitie spelen.

21 mei 2022 om 21:26

Winst CL met PSG zal het doel zijn schat ik in?

21 mei 2022 om 21:29

Niets meer dan een utopie uiteraard

21 mei 2022 om 22:10

En waarschijnlijk zizou als coach wat zijn idool was

21 mei 2022 om 21:26

Hij kiest ervoor om het Neymar pad te volgen. Misschien had hij bij hem eens kunnen polsen of hij daar spijt van heeft. Heeft inderdaad alles gedaan om een historisch contract te krijgen. En dat is fantastisch gelukt, dus props aan dat hele team. Maar kom nu niet met de onzin dat je blijft omdat je bij je stad hoort, het je thuis is en wilt blijven prijzen winnen. Wacht je dan tot het allerlaatste moment, en moet je daarom zo een gigantisch contract eerst zien? Dat is net zo geloofwaardig als spelers die naar China gaan 'voor het project'.

Wat een droomvoorhoede heeft Real volgend jaar met Mbappe en Haaland.

21 mei 2022 om 20:56

En met Benzema en vini als reserves niet te vergeten.

21 mei 2022 om 21:07

Ahah ik vind het wel hilarisch hoe de meeste leden hier op vz ‘vieren’ dat Mbappe niet naar Madrid komt, dat is toch wel veelzeggend over ‘t succes van Madrid en hoe triest je eigenlijk moet zijn om over potentiële transfers je zo druk te maken terwijl ze niks over de prestaties van Madrid kunnen zeggen waar het uiteindelijk om draait lol

21 mei 2022 om 21:48

@syslflow

Ik vind het razend knap wat Madrid dit jaar gedaan heeft, en Benzema is een geweldenaar. Ik kan helemaal niks met die haat over en weer. Maar het gaat er nu juist om dat er zoveel mensen waren die zo zeker wisten dat Mbappe ging komen, hoog van de toren bliezen, etc. Ik heb 0 haat richting Madrid, maar dit is gewoon grappig.

Overigens vind ik die Mbappe gewoon een geldwolf, en boeit het me weinig waar hij voetbalt. Dus daar gaat het me allemaal niet om.

21 mei 2022 om 22:52

Ze vieren dat de fans die nogal arrogant van de toren bliezen, de deksel op hun neus krijgen. Ik denk niet dat de reacties tegen Madrid zijn, maar tegen de zogenaamde fans.

22 mei 2022 om 00:15

Precies wat Vernon en Rochus aangeven. Sommige real fans waren gewoon te arrogant en dan is dit erg mooi om te zien. Voor de rest hoop ik juist dat ze de CL pakken.

21 mei 2022 om 21:27

Zelfs met een luie Asensio en Rodrygo die geen 10 goals maakt in een seizoen halen we de finale, dus misschien beter zo om het spannend te houden?

22 mei 2022 om 01:19

Hahaha ongelooflijk dit. En ohohoh, een aantal Real-supporters op dit forum staan echt grandioos voor lul met die enorme grootspraak van de afgelopen maanden. Mooi lesje om niet op de zaken vooruit te lopen.

Mbappe gaat in het maagdelijke witte uitshirt van PSG spelen

21 mei 2022 om 21:22

Constant over het maagdelijk wit van Mbappé hebben klonk eerder als een seksuele wens van die Madrid supporters.

Player empowerment in optima forma dit.

Tja, zullen nu maar gewoon weer verder. Wat een geld saga dit.

Haha GTST is er niets bij zeg, wat een sensatie voor niets...😮‍💨

21 mei 2022 om 22:49

De oude tijden van Messi die z'n contract wel/misschien/niet gaat verlengen. Daar deed me deze soap aan denken.

Hahahah wat mooi zeg. Hoop wel dat aqua niet zwaar depressief wordt nu 😂😂😂.

21 mei 2022 om 20:55

Glimlachen en toekijken vriend!

21 mei 2022 om 21:02

Ja ga ik zeker doen maat! Ga zo de stad in en zal zeker een paar extra biertjes drinken op dit nieuws. O wat zullen die cmg en aqua zitten janken zeg vanavond.

21 mei 2022 om 21:05

Hahahaha drink er ook één namens mij Proost alvast

21 mei 2022 om 21:13

Het wordt wel heel duidelijk hoe ver Barcelona is afgezakt als de fans al misgelopen transfers gaan vieren van Real terwijl dat paar jaar geleden nog kampioenschappen waren. Proficiat!

21 mei 2022 om 21:14

Ik zal aan je denken als ik vanavond in de stad sta! Fijn weekend verder boys

21 mei 2022 om 21:15

Ik moet toegeven, die 2 gasten zijn heel vervelend vaak op deze website, maar dit is wel bijna van hetzelfde niveau hoe je reageert. Extra zetje geven lijkt me niet nodig toch?

Ik vind het wel zonde dat hij in de croky cup blijft spelen, maar aan de andere kant heeft Perez nu wel een hele volle portemonnee om andere spelers te halen. Waar zou hij nu zijn pijlen op gaan richten met het budget wat Mbappe achterlaat?

21 mei 2022 om 21:16

moltes gracies tio!

21 mei 2022 om 21:19

Vieren? Ik drink er gewoon een paar extra drankjes op. Het interesseert mij overigens vrij weinig hoe barcelona presteert. Mijn support hangt er in ieder geval niet vanaf. Vind het gewoon een prachtige volksclub die heel erg leeft in catalunya. Maar bedankt voor je felicitaties. En wij komen wel terug hoor. Eerder dan je denkt. Let maar op.

21 mei 2022 om 20:58

Die zie je alleen maar als iets positiefs te melden valt

21 mei 2022 om 21:08

Lol dus dit is jullie beste prestatie dit seizoen? Dat Mbappe verlengd?🤣🤣🤣🤣

21 mei 2022 om 21:09

Ga jij maar calatanen steunen het MADRIDISMO zweeft door españa 🇪🇦

21 mei 2022 om 21:27

Heerlijk proost hè maat!

21 mei 2022 om 21:28

Waarom zou hij depressief moeten zijn? Hij is geen fan van een club dat jaren te veel heeft uitgegeven en nu jaren op de blaren moet zitten. Nee hij is fan van een club dat net kampioen is geworden en in de finale CL staat en miljoenen kan uitgeven om zich nog verder te versterken…

22 mei 2022 om 07:36

Waar is die. Ik mis ook Insidemadrid en CMG.

Pfoe, had deze vorige week niet aan zien komen. Als Barca-fan hoor je mij overigens niet klagen .had hem wel graag eens in de Premier League gezien eigenlijk, maar wie weet komt dat ooit nog.

Ik moet zeggen dat dit ook wel eens verfrissend is; normaal gingen de grootste(talenten) der aarde standaard naar Real/Barca. Nu blijft de een bij PSG en de ander gaat naar City.

21 mei 2022 om 20:56

tja, circa 10 jaar geleden kon je nog geen honderden miljoenen aan tekenbonussen en salarissen opstrijken bij PSG of City.

21 mei 2022 om 20:57

Goh no chips sherlock, ze gaan naar city en de 1 blijft bij psg, wauw hey geweldig. Voor minder geld ook zeker toch. Laat me niet lachen hoor. Deze clubs uit de oliestaten staan inmiddels boven het voetbal, hebben zichzelf boven de voetbal (piramide) verheven. Omzeilen allerlei regels etc. Financiele doping. Wat verfrissend!

21 mei 2022 om 20:59

@king niet zo huilen. Real en Barca doen excact waar jij nu tegen aan schopt met regels omzeilen.. dus nou net de verkeerde argument bij gehaald, dus daarvoor hoeven ze niet te verkassen. Met deze ontwikkeling blijven de grootste der aarde teminste beetje verdeeld over Europa. Niets mis mee. Juist leuker. Enige puntje wat je kan aanhalen is dat city teminste nog echt fantastisch voetbal speelt enz, en PSG tja, daar is het echt puur voor het geld inderdaad

21 mei 2022 om 21:01

Is weer eens wat anders dan miljarden aan lenigen uit hebben staan en het geld wat je uitgeeft daadwerkelijk hebben. Redelijk verfrissend vind ik zelf

21 mei 2022 om 21:02

PSG speelt inderdaad geen oogstrelend voetbal het jammere is dat ze wel hebben laten zien dat ze het kunnen. Ze hebben daar gewoon een goede coach nodig. Laat ik het anders zeggen een nieuwe coach. Deze bakt er niks van haha

21 mei 2022 om 21:03

Real zit al jaar in jaar uit geld in te winnen met verkopen van spelers. Beste topclub die covidcrisis heeft gehandeld. Staat buiten de top20 sinds 2012 betreft NET spent! Gewoon eerlijk geld verdienen. Maar nee dat kun je van deze clubs niet zeggen dus doe aub niet zo hypocriet. Of ben je ze aan het veededigen omdat ge straks met Milan er ook 1 krijgt he haha.

21 mei 2022 om 21:08

Ag zonder dat geld was city helemaal niks hoor maargoed heb zoiezo niks met zulke clubs

21 mei 2022 om 21:09

@king, dit heeft hier niets met Milan te maken, ik weet dat het moeilijk is om discussie fair te winnen zonder persoonlijk te worden, maar probeer het tenminste… kom op.Real zal vast redelijk gezond zijn financiëel maar ook zij hebben genoeg regels verbroken en dan trek ik het breder dan het financiële plaatje. Barca,Real,PSG, zijn nou geen schoolvoorbeeld van goed gedrag. Kijk, ik vind het ook best jammer. Mbappe bij PSG dat niet het gewenste voetbal speelt in Ligue 1, en had hem ook graag bij Real,Barca of Liverpool gezien. Maar ik vind het gewoon verfrissend dat het geen uitgemaakte zaak is dat elke voetballer naar Barca of Real gaat. En natuurlijk blijft hij puur voor het geld bij PSG, dat is waar

21 mei 2022 om 21:13

@maurootje, Dat is dan buiten Bayern München letterlijk niemand wil je zeggen? Want elke club heeft wel regels overtreden. Doe niet alsof het alleen die 3 zijn.

21 mei 2022 om 21:23

@modric Ik zeg ook helemaal nergens dat de rest brand schoon is, maar je kan wel een lijstje maken met wie het vaakst stout is geweest en dan scoren die 3 best hoog. Verder geen reden om dan niet te verkassen maar @king komt aanzetten met “ja psg en city zijn niet eerlijk in handelen” tja, dan denk ik Real en Barca ook niet. Konden oneindig lenen bij de bank etc etc. Zelfde principe. Het enige wat ik zeg is dat ik het wel fijn vind dat niet alles meer een uitgemaakte zaak is en dat de grotere der aarde beetje verdeeld blijft. leuk voor de neutrale kijker

21 mei 2022 om 21:25

Als jij niet inziet dat zulke clubs zich boven de voetbal piramide (1) hebben verheven en het eco voetbal systeem laten ontploffen sinds een tijdje. En nergens voor terug deinzen en een Uefa in hun zakken hebben dan houdt het wel op.

(1) voetbal piramde is er altijd geweest, iedereen verdient aan elkaar en het geld stroomt door. Je groeit en je wordt sterker, zo groei je in de piramide, niks mis mee. Als het mar legitiem gebeurd, op een eerlijke manier, eerlijke verdiensten. Dat gebeurd nu niet. Deze verrlenging, de kostenpost is zowat evenveel als psg omzet! Yeah right!

hahaha 'blijft PSG trouw'. Die jongen gaat nog net geen miljard per jaar opstrijken daar.

21 mei 2022 om 21:05

Hoe kom jij aan een miljard? Heb even zitten rekenen maar daar kom ik niet helemaal in de buurt. Kan ook aan mij liggen uiteraard

21 mei 2022 om 21:39

ik overdreef overduidelijk. Veel te veel, laat ik het zo zeggen.

Hier kan ik toch wel met een glimlach naar kijken. Sorry madridista’s. Wel zuur voor flo! Maar dit aanbod kon hij natuurlijk niet laten lopen.

Hebben we dit ook weer gehad. Ik had het ook des PSG gevonden om het aan te kondigen op de dag van de CL finale. Nu heeft Real Madrid tijd op zich te herpositioneren. Ik moet wel zeggen dat Perez dit slecht heeft aangepakt achteraf.

Hahahahaha Ge-wel-dig😂😂😂

21 mei 2022 om 21:09

Geweldig hé dat je als barca supporter blij bent dat Mbappe verlengd, dat is jullie meest haalbare prestatie dit seizoen🤣🤣🤣🤣

21 mei 2022 om 21:18

Nee nee ik ben blij dat er iets van karma bestaat

21 mei 2022 om 21:26

Hun enige prijs dit seizoen toch, 0-4 winnen en deze verlenging van Mbappe. Haha lachen idd Lol.

Misschien kan Aqua ons nog even vertellen dat het toch allemaal niet door gaat. Flauw natuurlijk maar dit is wel een enorme soap geweest, ook op dit forum.

21 mei 2022 om 20:58

Real fans zijn aardig aangeslagen, schelden Mbappe nu verrot op social media, leuke aanhang zo.

22 mei 2022 om 00:11

Behoorlijk triest toch, die gast maakt gewoon zijn eigen keuze. Heeft verder nooit in de media geroepen dat hij überhaupt naar Real zou gaan.

Aantal fans van real staan aardig voor lul hier, constant beweren dat Mbappe allang getekend had, geen Haaland en geen Mbappe in het koninklijke maagdelijke wit haha

Kylian Money 💷, when the Real Madrid train leaves it never comes back.
Goodbye

Gefeliciteerd antimadridistas, geniet van de Mbappe blijft bij PSG trophy. Wij nemen genoeg met de Champions League. En Kylian Mbappe gefeliciteerd met het verneuken van je zogenaamde droom. Je bent nooit meer welkom bij Real Madrid

21 mei 2022 om 21:00

Haha stel je niet aan, continu heb je het ontkend . Je moet kunnen incasseren als je wilt uitdelen. Finale gaan we nog wel zien wordt een spannende

21 mei 2022 om 21:04

Als ik niet kon incasseren had ik niet gereageerd.

21 mei 2022 om 21:09

Je kan ook niet incasseren, want je wil niet toegeven dat je gewoon fout zat al die maanden en uit je nek stond te lullen. Vooral je laatste zin zegt al genoeg. De finale moet nog gespeeld worden. Je kan het duidelijk niet hebben.

21 mei 2022 om 21:17

Je bent nu heel zielig en opgefokt reacties aan plaatsen om mensen uit de tent te lokken, vandaar ik inderdaad twijfel of je kan incasseren. Desondanks een fijne avond ondanks dit nieuws drink een biertje en geniet van de belangrijkere zaken van hebt leven

21 mei 2022 om 21:01

Dankjewel, maar de meeste zijn gewoon gedrags hatertje hoor.

21 mei 2022 om 21:04

Je kan ook gewoon toegeven dat je maandenlang gewoon onzin zat te verkopen en beter kon wachten met je uitspraken. En zou na dit nieuws maar een toontje lager zingen. Vooral met die laatste zin. De finale moet nog gespeeld worden...

21 mei 2022 om 21:04

Hahahaha ongekend ja, de afgunst, triest. Ze hebben niks te vieren toch. Je zag vele city, chelsea, psg steunen en toejuichen. Gefaald. Nu super blij met deze prijs blijkbaar haha. Nou, ..

Real Madrid staat volgende week gewoon rustig in de CL finale. Ook zonder mbappe!

21 mei 2022 om 21:12

Hahaha nog zo’n eentje. Keihard is dit eah! Neem het verlies en accepteer dat ie niet komt. Het is wat het is. We hebben voor jullie nog Danilo in de aanbieding.

Maar hoeveel krijgt hij nu?

21 mei 2022 om 20:58

100 miljoen salaris per jaar en 300 miljoen tekengeld. Daar kan geen club tegen op tegen dat oliegeld

21 mei 2022 om 21:06

En de Uefa doet er lekker niks aan. Ze hebben hunzelf inmiddels boven het voetbal verheven. Onbegrijpelijk! Dat kostenpost is zowat hun hele omzet, maar neuhhh vreemd is het niet hoor.

21 mei 2022 om 21:50

Alleen staat er in de tekst dat ie 50 miljoen euro netto gaat verdienen en 100 miljoen euro tekengeld krijgt. Dat is dus 100 miljoen euro netto per jaar.

Dar kan wel een club tegenop want het is niet zo verschillend als wat Barcelona aan Messi uitgaf per jaar.

22 mei 2022 om 00:18

(Speedy) Ja netto reken dan is uit wat de bruto loon is dan zit McGregor er goed bij. Het is gewoon absurd er zijn maar 2 clubs die dat kunnen en of willen aftikken.

Zo jammer. Dit had de beste voetballer ter wereld kunnen worden. Nu zullen we het nooit weten omdat hij in die Mickey mouse league blijft voetballen. Misschien een beetje gechargeerd. Maar we zullen nu niet weten wat hij zou kunnen op top top niveau.

21 mei 2022 om 20:59

We hebben hem gezien in de champions league en nationaal.. Hij is 80% van de tijd de man met de meeste dreiging. Bij het einde van zijn nieuwe contract is hij pas 25! Zijn beste jaren moeten nog komen…

21 mei 2022 om 21:16

Dat zijn dus 13 wedstrijden (als je de finale haalt) waar het om de knikkers gaat en waar er belangstelling is.

De Financial fair play regels van Ceferin kunnen dus de prullenbak in.. Ben benieuwd hoe dit zal werken in de PSG kleedkamer..

21 mei 2022 om 21:51

FFP werd al niet meer gehandhaafd sinds Corona. Anders deden er maar weinig Spaanse clubs mee in de Europese competities.

Domme stap . Zo een hebben wij Echt niet nodig en nooit meer gelukkig . Die heeft zijn kans verpest .ligue 1 hhhhhh

Sorry, maar echt heerlijk om te lezen ondanks die belachelijke bedragen. Mensen als InsiderMadrid en Sosuh waren er al zeker van dat hij naar Real zou gaan. Eerstgenoemde leek bijna de woordvoerder van Papa Perez te spelen en beloofde ook nog eens dat Haaland naar Real zou gaan. En eindstand komen geen van beide. XD

Hahahaha madridfans dachten dat hij al binnen was.

Quotes als:

Hij speelt 100 procent voor het maagdelijk wit.

Mbappe wordt de opvolger van Benzema

Hoorden wij maanden.
Vooral ene insidermadrid moest in elke comment hetzelfde vermelden.

Hahahaha geweldig en nog eens geweldig! Wat dacht menig Madrid-fan hier dat ie wel eventjes naar Madrid zou komen… en zeker met de fiets ook nog… of nee, lopends! Zo graag wilde hij, nou niet dus! In ieder geval mooi voor PSG, want het lijkt er op dat hij de komende jaren gaat domineren qua speler. Aqua1, jij bedankt voor de prachtige proza-verhalen die jij schreef en ons nog maar eens liet weten hoe groots Madrid was en hoe mooi dat maagdelijk witte shirt er wel niet uitziet. Stop gewoon lekker met provoceren . Denk dat je het nu wel gaat geloven . Nogmaals, mooi voor PSG en gefeliciteerd aan de PSG-fans!

21 mei 2022 om 21:06

Met daaronder ‘Hala PSG’ :P? Ongelooflijk, het is ze toch gelukt. Vind het ergens ook niet erg, want zo blijven de spelers wat meer onder meerdere clubs onderverdeeld. Real zal best een andere mooie speler kunnen strikken, maar dit doet ze pijn…. Na zo’n lange tijd keihard afgewezen worden.

300 miljoen tekengeld wordt er gezegd.. 50 miljoen salaris netto.

Besef : een club in Frankrijk moet 75% inkomsten belasting betalen aan de staat. Destijds was dit voor Zlatan 40 miljoen per jaar voor 10 netto aan Zlatan.

Deze beste man, wordt de jongste voetballende miljardair in de historie van voetbal.

300+ 50 + 50 en dan straks nog een tekengeld opnieuw 200 bij een nieuwe club. Het kan gek lopen maar voor het grote geld gaan ze allemaal.

21 mei 2022 om 21:52

In de tekst staat 100 miljoen euro netto aan tekengeld.

Hahaha leedvermaak ten top. Ik werd jaloers genoemd omdat ik een opmerking maakte over real fans die deden alsof mbappe al getekend had. Deksel op de neus

Wauw.. overigens geen slechte keuze! Real gaat de komende 2 jaar in renovatie modus. Op deze manier kan hij zien hoe real er t.z.t. Voorstaat en alsnog de overstap maken. Nu kan hij in een vertrouwde omgeving voor een hele hoop centen zich verder ontwikkelen. Wellicht zelfs champions league winnen als het meezit?!

21 mei 2022 om 21:04

Volgens Spaanse bronnen wilt Real Madrid nooit meer voor Mbappé gaan, ongeacht wie de volgende voorzitter zal worden.

Dit is de 2e keer dat Mbappé Real heeft ‘gebruikt’ en uiteindelijk afgewezen.

21 mei 2022 om 21:16

Begrijpelijk

21 mei 2022 om 21:17

Als ik het bestuur van real was had ik dit ook nooit meer geprobeerd. Behoorlijke naaistreek natuurlijk van Mbappe.

Maar Cmg eerlijk is eerlijk, zo’n aanbod kan hij echt niet laten lopen.

waarom steeds dat lekker voor madrid fans. maar echt heel jammer, als real zijnde zou ik niet meer aankloppen bij hem. ze moeten nu gewoon wachten op een andere topper. laat je niet klein maken.
Hala madrid

21 mei 2022 om 21:00

Ik zou idd voor Gnabry gaan .. real heeft z n best gedaan maar tegen het oliegeld kan niemand op .. mochten ze Gnabry weten te strikken hebben ze met Rodrigo en Gnabry 2 prima spelers voor op rechts

21 mei 2022 om 21:06

Omdat ze maanden stoer liepen te verkondigen dat hij al binnen was. Net zoals Haaland die voorbestemd was om in het koninklijk maagdelijke, witte shirt zou spelen. Dan krijg je het gewoon keihard te horen als ze beiden niet komen.

21 mei 2022 om 21:08

Afgunst siert de mens zo te zien. Zielig gebeuren. En nog zieliger is dat ze nu opeens niet klagen over die financiele absurde cijfers van psg. Of moet ik voortaan beter QatarSg zeggen. Dit gaat nergens over, maar wel te grappig om de stilte daarover nu te merken.

21 mei 2022 om 21:53

Maar Vaemadrid is toch ook geen probleem ? De financiële cijfers van Atletico, Valencia en Barcelona zijn toch ook geen enkel probleem?

21 mei 2022 om 22:05

Het gaat om eerlijk je inkomsten verdienen! Slimpie. En niet dat er een oliestaat achter een club staat dat oilmoney injecties doet en achterom betalingen kan permiteren. Of neymar betaalt via Qatar en niet psg om zijn eigen contract af te betalen en daarna gratis naar psg te gaan zodat psg niks op papier betaalt etc. Het gaat om eerlijkheid en niet vieze spelletjes en regels omzeilen en een uefa die er van weg kijkt en er niks aan doet!




Nou geef ik wel mijn mening bah tegen de olieclubs valt niet tegen op de boksen walgelijk dat Mbappe geld verkiest boven sportieve prestaties, kiest liever Paris dan voor een echte klassieke club. Van mij hoef hij ook nooit mee te komen. De olieclubs verzieken echt het hele voetbal.. Bij deze ik ga hem ontvolgen op zijn
Instagram.



21 mei 2022 om 21:14

Daar zal die wakker van liggen vannacht

21 mei 2022 om 21:18

Ja gaat Mbappe niet zo leuk vinden, als hij weet dat je hem niet meer gaat volgen.

Dit was het dan. Doet wel een pijn dat je zowel Haaland als Mbappã© niet hebt. Maar goed je moet door. Hopelijk een paar andere aankopen en om te beginnen met Tchouameni. Had Mbappe erg graag erbij willen hebben. Maar ja Real gaat echt niet hun ziel verkopen en zoveel geld aan 1 speler.

21 mei 2022 om 21:10

En terecht, voor dit zelfde bedrag kan je 4 andere topspelers halen..

Met de FFP regels lijkt het me dat je zo een speler er niet bij kunt hebben.

21 mei 2022 om 21:31

En voor de verhoudingen binnen de selectie. Benzema met zijn 12 miljoen lijkt een jeugdspeler, om dan maar over Vinicius te zwijgen met zijn 3 miljoen. Insane.

Lijkt me dat hij niet het risico wou lopen dat Madrid de CL wint zonder hem en dan volgend(e) jaar(en) niet. Met dit geld is ook niet te concurreren verder, helaas pindkaas, veel plezier in de ligue 1

Ik snap het leedvermaak van PSG fans (die heb je opeens in NL blijkbaar) wel, maar zouden jullie niet nog liever gewoon een keer in de CL finale staan? Of em winnen? Dat lijkt me wel leuker juichen dan dit.

21 mei 2022 om 21:04

geen enkele Nederlandse 'PSG fan' kun je serieus nemen, tenzij ze een Franse achtergrond hebben.

21 mei 2022 om 21:08

Naja ligt beetje aan de leeftijd. Als je nu begint met voetbal kijken snap ik et wel.

21 mei 2022 om 21:21

Dat is niet helemaal fair wat je zegt. Ik volg Psg sinds 88. Omdat mijn favo speler er toen speelde namelijk Safet Susic. Zo kan het ook zijn dat er meer fans zijn die voor de overname fan zijn geworden. Vergeet niet dat Ronaldinho er ook heeft gespeeld en nog veel meer sterren. Dus er zijn wel degelijk echte psg supporters buiten het geld om. Niet iedereen is oppeens een succes supporter.

21 mei 2022 om 22:02

Precies, maar Ronaldinho werd weggekocht door Barcelona, die ook de ster van de CL winnaar Porto aan trok en vervolgens won Barcelona haar eerste CL (dus niet Ec1). Daarna begon de zegetocht van tiki-taka en werd Barcelona de grootste club van de wereld.
Clubs als PSG en Porto konden destijds maar niet aanhaken bij de top. Nu kan PSG dat wel want ook die hebben nu genoeg geld.

21 mei 2022 om 21:09

Afgunst siert de mens zo te zien. Zielig gebeuren. En nog zieliger is dat ze nu opeens niet klagen over die financiele absurde cijfers van psg. Of moet ik voortaan beter QatarSg zeggen. Dit gaat nergens over, maar wel te grappig om de stilte daarover nu te merken.

21 mei 2022 om 21:37

Het zijn geen PSG fans. Het is iedereen die walgt van arrogantie die blij is met dit nieuws. Ik zou zeggen neem een biertje Migi want dit is fantastisch nieuws

Haha wat een soap, ongekend. Jammer het zij zo. Jammer dat ie de gevoelens en de club heeft bespeeld. Money talks he. Of laat ik beter seggen oliemoney. Wat een voetbalwereld leven we in inmiddels. Clubs met oliestaten achter hen die boven het voetbal stan. Hoe ga je anders in dat Famers league blijven! Onbegrijpelijk. Nou doei en tot nooit meer!

Real Madrid CF gaat verder ook zonder hem. Volgende week gewoon rustig een CL finale!

Mensen komen echt klaar omdat Mbappe bijtekent bij PSG. Haha, ach. Dat Real uitgelachen wordt op dit moment, is ook wel terecht. Ook ik was er best wel van overtuigend dat Mbappe dit jaar zou komen. Maar wat kan je eraan doen als Mbappe zulke krankzinnige aanbiedingen accepteert? Niks. Ik vind het alleen niet netjes dat Real gebruikt is om alles uit PSG uit te halen, en het ze mooi gelukt. Wens Mbappe de komende jaren veel succes in dat competitie waar geen hond naar kijkt en ook niks voorstelt. Hopelijk wint die ook nooit de CL met PSG.

21 mei 2022 om 21:21

Het is niet zo zeer dat we Madrid fans uitlachen maar “sommige” waren al jaren verzekerd dat hij kwam.
Maar het is vooral Mbappe dat voor de moneys kiest.
Want LaLiga is wel interessanter dan de Frans competitie.

Balen voor ons natuurlijk maar goed. Lekker je hele leven in een B competitie, ook goed. Denk niet dat Madrid nog voor hem terugkomt en verder zie ik alleen City dat soort geld hebben.

300 mil tekenbonus en 100 mil netto per jaar. Dat is goed boeren in de farmersleague

Ik lees online veel reacties van Real-fans die nu ineens zogenaamd blij zijn dat Mbappé niet komt en dat hij toch niet nodig zou zijn. Onzin natuurlijk. Los van het financiële plaatje, zijn er ook Real-fans die durven toe te geven dat het sportief gezien onwijs jammer is dat Mbappé toch niet komt?

21 mei 2022 om 21:05

Zeker. Heel jammer en kan het gewoon nog niet geloven. Maar qua persoonlijkheid beter. Heeft aangetoond onbetrouwbaar te zijn dus elk jaar had je gezeik om salaris etc kunnen verwachten. Maar idd sportief gezien erg jammer. Had een dodelijke aanval geweest. Maar iig gefeliciteerd PSG fans , en iedereen die dit allemaal grappig vinden.

21 mei 2022 om 21:08

Natuurlijk is het enorm jammer, hij had er prima bij gepast en het moment om te aarden was ook erg geschikt ( benz in vorm, mendy en cama van de nationale ploeg). Overigens kan madrid gewoon doorschakelen.. salah/mahrez/bernardo silva voor rechts? James rb en touchameni(spelling my bad) voor cdm en je hebt een prima selectie voor volgend jaar.

21 mei 2022 om 22:15

Ik hoor in spaanse media dat ze voor Darwin Nuñez willen gaan

21 mei 2022 om 21:11

Waarom klagen ze nu niet over de financiele gekke cijfers? Zielige afgunst helaas maar zijn nu in stilte over de cijfers. Niks te makken richting die olieclub. Die zichzelf inmiddels boven het voerbal hebben verheven!

Bespeeld, misbruikt en respectloos behandeld geweest.

Maar gun Mbappé allerbeste.

Geen idee wat Real nu moet doen.

21 mei 2022 om 21:04

Lewandowski? Lol we hebben al Benzema.

21 mei 2022 om 21:32

Waarom zou je Lewan halen als je Benzema al hebt?

21 mei 2022 om 22:52

Omdat Mbappe ook op rechtsbuiten kan.

21 mei 2022 om 21:05

Het enige wat Real kan doen is voor Salah gaan mochten ze dan echt deze zomer een ster willen toevoegen aan de selectie. Heb wel het idee dat hij wel wil als Real hem benadert. Voor de rest zou ik de verdediging versterken met misschien Koulibaly, Kounde en dan nog een goede links back. Dan nog een vervanger voor Kroos misschien Milinkovic-Savic. En dan denk ik dat Real wel klaar is. Dan staat de selectie er weer goed voor naar mijn mening.

21 mei 2022 om 21:06

Door die loser haaland misgelopen daarom zei ik had halaand zijn belofte gegeven

21 mei 2022 om 21:11

Vandaag nog met de clubleiding van Bayern aan de telefoon hangen om een transfer van Gnabry bespreekbaar te maken. Hij is natuurlijk geen Mbappe, maar nog steeds een geweldige aanvaller die de druk bij Benzema en Vini weg zal halen om iedere pot te moeten leveren. De rest van het tekengeld en de salarisruimte die Mbappe had gekost investeren in andere jongens zoals Tchouameni, Gaya en een nieuwe rechtsback.

21 mei 2022 om 21:22

Ik denk eerlijk gezegd dat gnabry een heel goed alternatief is. Ook qua persoonlijkheid beter voor de groep gok ik, zal niet direct alle aandacht naar zich toe trekken ook.

21 mei 2022 om 21:22

Salah misschien?

Los van dat ik het grappig vind dat sommige Madridistas nu even zich zullen schamen naar aanleiding van hun heilige overtuiging dat Mbappe al getekend had in "het maagdelijk wit", snap ik het van hemzelf toch niet zo. Naast de belachelijke bedragen, wat voor ambitie heb je als je in die flut competitie met alle respect blijft voetballen? De CL zullen ze waarschijnlijk ook niet winnen voorlopig en de titel is 9 van de 10x een walk in the park. Rekent hij op een overstap over 2,5 jaar? En waar naar toe dan? Ik vind het maar vreemd..

21 mei 2022 om 21:20

Geen idee, misschien heeft hij het wel naar zijn zin in Parijs. Hij heeft een beetje alles wat zijn hartje begeerd, dus vrienden, familie, etc. Misschien wilt hij nog de CL winnen om toch geschiedenis te schrijven in Frankrijk (op dit moment heeft alleen Marseille hem gewonnen). Hij is nog maar 23 jaar en kan dus altijd nog naar een absolute/klassieke Europese topclub gaan. Als die niet geblesseerd raakt natuurlijk. Mensen hebben een redelijk korte termijn geheugen als die pas 2 jaar later naar Madrid gaat en daar presteert. Dan zijn ze weer alles vergeten en lopen ze met zijn merch rond.

21 mei 2022 om 21:56

Ja ik lees het inderdaad, wel een apart verhaal om spelers om te kopen in de competitie om zo soort van rustig kampioen te worden. Wist helemaal niet dat dit voorval afspeelde. Marseille had namelijk een fantastische ploeg toen met Deschamps, Desailly, Barthez, Abedi Pele, Voller, Sauzee, Angloma, etc.

Uefa moet hier wel iets aan doen, psg heeft het geld niet, maar doet alles via Qatar.
Vind wel dat Real fans niet het recht hebben om te klagen, toen Psg Neymar overnam zonder zelf maar 1 cent te betalen, vonden ze het allemaal wel oké, nu zegt zelfs Tebas dat zoiet niet kan.

21 mei 2022 om 21:13

Lekker slim jij ook he. Dat zijn gewoon eerlijke inkomsten. Niet vanuit hun eigen achterban of staat die de club bezit slimbo. Deze olieclub omzeilen allerlei regels. Zie Neymar transfer bijv. Of zou me niks verbazen als zij nu Mbappe via een omweg betalen. Marketing activiteit op het wk en je krijgt 100mil hoor. Dan betaalt psg nooit iets op papier en omzeilen ze de regels zoals met Neymar tramsfer. Wel bij de les blijven of zwijg dan beter

21 mei 2022 om 21:24

@kingkb9 - Wat is jouw probleem? Je zit ontzettend gefrustreerd te reageren op anderen binnen deze thread. Beetje onnodig, vind je niet? Het is maar een spelletje waar 22 man dom achter een bal aanrennen om een goal te maken. Hoef je niet gelijk het persoonlijk te maken. Dat men zo gefrustreerd reageert om een mislukte transfer, jeez.

21 mei 2022 om 22:01

Jemig zeg ben je nou echt zo slim? Alee ik hou al op, dit is kansloos. Alle clubs van oliestaten zijn een PROBLEEM!

“Madrid fans zijn een beetje het feyenoord van spanje”😭😭😭 ajax wacht nog steeds op et geld van frenkie de jong die barcelona nog moet betalen , real kan tenminste heel ver gaan voor mbappe😂😂

Alle barca fans vergeet jullietikkie niet te sturen aan barcelona aangezien ze wat centjes tekort komen voor lewa

22 mei 2022 om 02:45

Ik zou toch echt zweren dat dit een artikel is waarin staat dat Mbappe niet naar Madrid gaat? Naar het groot maagdelijk wit om de wijze, zeeeer wijze woorden van je kompaan Aqua1 toe te passen. Maar hey, mooi om te zien hoe betrokken je bent met onze club 24/7! Bedankt man.

In alle opzichten is dit geen verlies voor Real Madrid maar voor Mbappe en PSG.
Real staat met een matig elftal in de finale van de CL alleen door wilskracht en doorzettingsvermogen. Hetgeen wat PSG niet heeft en nooit zal hebben. Het enige wat ze meer zullen hebben is geld. Maar met geld koop je geen prijzen. Denk dat Real ook wel teleurgesteld zal zijn in Mbappe met name de handelswijze. Ze zullen niet zo gauw meer aankloppen bij Mbappe.

Ik gun Real Madrid het beste maar ik ben blij dat Mbappe bij PSG blijft. Heel veel mensen hebben een hekel aan PSG maar ik vind het een mooi project en spelers als Veratti, Marquinhos, Neymar maar vooral Mbappe zijn inmiddels het gezicht van PSG. Enige fout die ze hebben gemaakt gedurende de afgelopen jaren was Messi binnenhalen, absolute legende maar niet meer zo goed als bij Barcelona en niet echt passend in het team. Ramos zou blessurevrij nog succesvol kunnen zijn. Met Mbappe binnen het team blijft de club wmb de komende seizoenen absoluut kanshebber voor de CL. Wat ze wel nodig hebben is een trainer die beter met de vedettes weet om te springen, Zidane zou ideaal zijn hiervoor.

Ik denk wel dat het voorbij is tussen Mbappé en Real. Hij heeft ze denk ik wel geraakt…
Real grijpt naast Mbappé en Haaland, denk ook omdat ze Mbappé natuurlijk als prioriteit nummer 1 hebben gezet en Haaland als plan B. Helaas vissen ze achter het net en denk dat door deze truc van Mbappé dat die misschien ze eigen ruiten heeft ingegooid.
We zullen het zien de komende jaren…

Grappig al dat genot hierzo dat hij bijgetekend heeft maar dit is heel slecht voor het "voetbal" en echte voeballiefhebbers. Als deze trend zich door zet met al dat olie geld is het heel slecht voor de echte traditie clubs.. Domme keuze btw saaie league valt geen eer te behalen

21 mei 2022 om 21:15

Hypocrieren zijn het met afgunst, niets minder. Nu hoor je ze niet klagen over de financiele absurde cijfers. En hoe dit kan. Die hele kostenpost is zowat hun hele omzet maar neuhhh kan prima hoor. Ze maken het voetbal kapot, verheven zichzelf erboven helaas. Prachtig zeg. Maar zie ze nu in stilte genieten, bah!

Hahah als madrid supporter kan ik hier wel om lachen. Daarom moet je nooit blij zijn met iets voor dat het ook daadwerkelijk gebeurd is. Ach ja Mbappe was natuurlijk de gedroomde aanwinst maar hij maakte het te gek met die belachelijke geldeisen. Ik hoop dat real nu doorschakelt en Salah haalt voor de rechtsbuiten. Vini benz en Salah is ook een prachtige voorhoede met daarachter Rodrygo. misschien dat mbappe over een paar jaar zal komen inshaallah. Ik denk dat hij psg de champions league wil bezorgen voor dat hij weggaat

Mbappe is echt een baas. Hij heeft de grootste club ter wereld op hun knietjes gedwongen, en zelfs zijn voeten laten kussen. En dan laat ie ze met lege handen achter ook. PSG kent ook geen schaamte, maar die hebben er veel meer schijt aan. Maar Mbappe heeft hier wel een prachtige soap van gemaakt met een mooi einde, mijn complimenten.

21 mei 2022 om 21:17

Helaas moet ik toegeven dat dit wel klopt. Perez had dit kunnen zien aankomen met hun belachelijke eisen en had veel eerder een grens moeten trekken met een finalebod. Nu heeft hij het spel met ze meegespeeld terwijl hun blik gericht was op psg.

21 mei 2022 om 21:19

Hij heeft zich veel te lang aan het lijntje laten houden door een snotneus van 23, die weliswaar heel goed kan voetballen en vast wel een paar gouden ballen gaat winnen. Maar als 13 voudig CL winnaar moet je ook met hem gewoon een grens trekken, niemand is groter dan de club. Ben benieuwd of er nu veel rancune is, en of Perez ervan leert.

21 mei 2022 om 21:27

Indd. Maar perez kennende zet hij zich eroverheen en bereidt hij een nieuwe operatie voor. Ikzelf ben blij dat de transfer niet doorgaat en hoop op een topper op rechts en dat de defensie wordt versterkt. Ik denk ook dat dat de nieuwe operatie wordt aangezien we veel geld hebben bespaard.

21 mei 2022 om 21:28

' Hij heeft zich lang aan het lijntje laten houden '. Dat is precies wat mij irriteert. Had gewoon die deadline gegeven kom je of niet ? Dan niet. Nu loop je ook Haaland mis.

Kom op VZ, het is 2022. Een nieuw contract tot 2025 is een verlenging van 3 jaar, niet 2.

Heerlijk man dat deksel op die Madrileense neuzen. Lekker voor jullie 😂

¡HALAMADRID voor altijd. Hij kiest voor geld veel succes ,hij gaat nooit bij de beste horen zolang hij voor geld en PSG kiest. Real Madrid is groter dan wie dan ook en zal dat ook altijd blijven. Real Madrid gaat hier zeker geen spijt van krijgen 100% niet. Real moet Nu vol voor Serge Gnabry gaan en je zult zien wat voor aanval gaan ze hebben met BENZ-VINI-GNABRY. Met het geld van Mbappé ook gelijk Tchouameni halen en een rechtsback dan heb je een zwaar goeie elftal.

21 mei 2022 om 21:17

Ja daarom, calma. Nu weten ze wie hij is doei en tot nooit meer. Niemand is groter dan de club! En nu kijken naar Salah of Nkunku of Gnabry idd. Er is iig iemand bij nodig die ook makkelijk scoort asap! No spang, alles calma.

21 mei 2022 om 21:21

@KingKB9 jij gaat het zien dat Real hier echt sterker van wordt.

21 mei 2022 om 22:17

Hopelijk halen ze die back van Chelsea

Psg heeft toch ff laten zien dat geld bepaalt. Die hadden het nooit geaccepteerd om gezichtsverlies te lijden. Daarentegen lijdt perez wel gezichtsverlies doordat hij jaren heeft gespendeerd om mbappe binnen te halen, maar het toch niet gelukt is. Hij is niet nodig bij ons en we kunnen beter een echte topper op rechtsbuiten halen. Blijkbaar is daar genoeg geld voor. Ik ben wel de enige madrista die tegen zijn komst was dus ik lach echt met jullie mee met deze climax.

Real moet gewoon Thijs Dallinga halen. Mbappé is overhyped.

21 mei 2022 om 22:53

Nee ze moeten gewoon Melvin Platje halen, die knalt La Liga overhoop

Hoop ook wel echt dat het voor altijd klaar is nu. Over paar jaar hoeft het ook niet meer. Gesloten boek.

Nog een paar maandjes jongens! Hou er schone onderbroekken en tissues bij!
Want dan kunnen we de beste speler aanschouwen in het maagdelijke wit naast Haaland!

Siuuuuu

500 miljoen in 2 jaar… logisch dat Real dat niet gaat neerleggen. Jammer maar er is ook leven na Mbappe.

Hoor het nog, kan niet wachten op het nieuw seizoen.
Haaland, Mbappe…
Maar waar gaat Vini spelen, sommige zelfs Benzema door selecteren…
Enigste wat er nu gewoon verandert is dat Rudiger naast militao gaat spelen.
Maar hij koos natuurlijk voor het geld, maar wat zou je zelf doen.

Lol lol lol ik moet lachen om al die real fans die zeker wisten dat hij zou komen.reacties als: "hij gaat in het maagdelijke wit spelen" of " hij wil heel graag met benzema spelen" whaha wat een L.5 jaar lang waren ze bezig met mbappe alsof hij al van hun was.nou je ziet het eindresultaat,het geld heeft gewonnen.het is duidelijk dat zijn "liefde" voor real veel minder zwaar weegt tegenover al dat geld.ben benieuwd of perez de ballen heeft om niet meer voor hem te gaan nu mbappe het grote real voor de ogen van de hele wereld enorm voor schut heeft gezet.

Ik lees Aqua al bijna 3 jaar commenten dat het in de sterren zou staan geschreven dat hij voor Real ziu spelen. Maar hier komen jullie wel van een hele hele hele ijskoude kermis thuis. Mbappe mag waarschijnlijk zijn eigen team opstellen naar horen zeggen. Het is echt ongelofelijk maar waar.

Nou, mag ie de mooiste competitie van Europa weer aan gort schieten Gelukkig sterven er dagelijks mensen om dat salaris te betalen waar waarschijnlijk wel een of andere fantasierijke constructie voor verzonnen is, en ik hoop dat niemand hem in de 1e wedstrijd van het seizoen zijn benen doormidden trapt, dat zou echt vervelend zijn hoor.
Helemaal de weg kwijt, eventjes een klein miljard aan belastinggeld uitgeven aan een voetballer zodat je landje leuker uitziet op het wereldtoneel

Lekker in die schijt competitie spelen. Echt zonde, zal zo nooit in het rijtje komen van de echte toppers. Hij is al jaren die competitie ontgroeid en moet gewoon die stap maken naar een echte competitie net als Haaland. Lekker easy stat padden nu, zo gaat ie Messi en Ronaldo wel inhalen kwa goals.

Veel mensen zullen denken dat ik dit zeg om te provoceren, deels door mijn clubvoorkeur natuurlijk, maar even serieus. Vele Madrid supporters hier zijn erg respectvol in alle manieren op dit forum. Maar er zijn toch enkele uitschieters die dagelijks verkondigden, maandenlang, dat Mbappe zonder enige twijfel 'in het maagdelijk wit' zou spelen. Ongelofelijke taferelen dit.

Over mbappe zelf: persoonlijk vind ik het onbegrijpelijk, maandenlang (als het niet jarenlang is) de indruk geven dat je naar Madrid gaat, jou droomclub/kinderclub nota bene.. en dan voor het groot geld kiezen. Maar zo zie je maar, niets is zeker in het voetbal. Ik zou zeggen lekker Vinicius het boegbeeld maken van de club (erg gecharmeerd van hem). Speelt letterlijk 'for the badge'. Het spat er bij hem vanaf dat hij een echte Madrileen is en trots is voor jullie te spelen. Sterkte alvast, mbappe-fanaten hier!

Mbappe is een echt Real fan. NOT. Als ik Madrid was zou Salah en Lewa ophalen . Die kosten minder geld dan Mbappe alleen. 2 totaal verschillende type spelers. Beetje Barca aftroeven. Vinicius, Lewa en Salah in de spits. En de Benzema erachter. Of Mane i.p.v. Salah.

Mbappe, tekent voor 2 jaar. Als ik hem was zou ik voor 5 seizoenen tekenen want hij is persona non grata geworden in Madrid/bernabeu. Geen idee hoelang dit zal duren, maar Perez kennende... wssn voorgoed.
En @ alle Madridistas; Het komt goed! Hala Madrid!

21 mei 2022 om 22:03

En er zijn geen andere clubs in de wereld waar Mbappe over twee jaar zou kunnen spelen?

21 mei 2022 om 22:13

Mwa, geen enkele club zal hem zo'n mega salaris betalen. En zie je Mbappe minder dan 50mil euro netto gaan verdienen?

21 mei 2022 om 22:36

In Engeland zijn er genoeg topclubs die dat zouden kunnen overwegen. Zeker als hij over twee jaar weer transfervrij is.

21 mei 2022 om 23:42

Ja succes met 200mil tekenprima zou ik zeggen dan.

21 mei 2022 om 23:49

Wat zijn de commissies die betaald werden door City voor Haalland aan de zaakwaarnemer en aan zijn vader ook alweer?
Je doet net of we al deze gekkigheid met Ronaldo en Messi niet hebben meegemaakt? Tel al die bedragen van Real en Barcelona voor die twee maar eens op. Kom je ver boven miljard euro uit. Gaat zelfs richting de twee miljard in totaal.
Je hebt het hier over de beste voetballer van de wereld die nog vele jaren mee kan en zelfs nog kan groeien.

21 mei 2022 om 22:03

Tekent voor 3 jaar. Tot 2025.

Hahahah lekker voor die irritante madridistas. En nu komen ze hier allemaal huilen “jullie zijn anti madrid wees blij met deze gefaalde transfer wij hebben cl la liga bla bla bla”. Nee, we zijn niet anti madrid, het is gewoon prachtig om te zien hoe die arrogante supporters nu staan te kijken

21 mei 2022 om 22:34

Achja is andersom ook. Al die anti Madrid mrnsen voorspelde dat Real uitgeschakeld zou worden tegen PSG, Chelsea en City en staan ze finale. Zo werkt voetbal gewoon.

Ik vind het jammer. Had hem wel graag bij real willen zien, aangezien ik echt niks heb met dat PSG.
Maargoed, die jongen moet kiezen waar die het gelukkigst van wordt. Het salaris zal er wel iets mee te maken hebben.
Ben wel benieuwd of real nu anderen aankopen gaat doen.

Wat een mannetje die Mbappe. Een baksteen krijgt van mij meer respect. Je zou bijna hopen op een blessure zolang zijn carrière duurt... Genieten van hem, never...

21 mei 2022 om 23:28

Zou je dat bijna hopen ja? De voetballer die blijft voetballen waar hij voetbalt mag wat, zijn been verliezen, want jij vind het niet leuk dat hij blijft voetballen waar hij voetbalt ipv waar jij hem liever ziet voetballen. Dat is echt bijna heel eng.

Terecht en geheel verwacht dit. Mensen moeten zich realiseren dat het hier niet om "nieuwe uitdagingen, het hoogst haalbare of allerhande prijzen" gaat...het gaat om knetterharde centen en een lifestyle-status. Vergeet dat romantische idee dat alle voetballers het beste uit hun carrière willen halen. Ze willen de allerdikste bankrekening hebben de meest chique status hebben.
Dit is de huidige voetballerij...

Komt goed joh. Die bedragen van Mbappe waren echt bizar. De druk waaronder die jongen kwam te staan en wat hem geboden werd is niet te weigeren. Neem hem ook niks kwalijk, maar uiteraard heel jammer! Dat Barca fans en andere Real haters hier ff van genieten moeten we allemaal accepteren, hoort er gewoon bij. Maar goed, Florentino laat zich niet zomaar opzij zetten. Er moet een grens zijn en sportief gezien heel jammer, maar Real kan zich deze zomer alsnog heel goed versterken. Ik denk aan Gnabry (wil niet verlengen, Real sluit vaker deals met Bayern), Tchouameni, Bernardo Silva, Reece James. Allemaal namen die haalbaarder zijn nu gezien Mbappe niet gaat drukken op de financiën en de uitgaande transfers.

22 mei 2022 om 02:53

Weet je Raulista, het is niet eens om met Madrid te lachen. Want ik vind dit persoonlijk gewoon schandalig wat hij gedaan heeft (Madrid aan het lijntje houden voor eigen gewin en ze jarenlang beschrijven als zijn 'droomclub'. Maar het is eerder door enkelingen op dit forum bv waardoor je hier wel van kan genieten. Je hebt er laten we zeggen tussen de 5 a 10 die letterlijk onder ieder artikel '100% zeker wisten dat Mbappe een Madrileen was en volgend jaar Barça even zou opeten op ze eentje. Dan smaakt dit natuurlijk wel tov die mensen. Maar voor respectvolle Madridistas heb ik alleen maar medelijden, want dit is lachwekkend. Maar zoals je zegt, sportief gezien zullen jullie altijd toppers blijven aantrekken. Komt goed! Goeie nacht nog, nog 3u werken voor mij! 😉

Even praktischer voor mijn club: hopelijk is dit een argument voor Dembouz om te blijven. Was logisch geweest om Mbappe op te volgen. Uiteraard jarenlang amper wat kunnen betekenen voor Barca, maar wat hij dit seizoen laat zien, vooral in Xavi's elftal, is toch van hoog niveau. Al een tijd blessure vrij, wie had dat kunnen denken..

Ik vind dit toch wel ontzettend jammer en heel erg wanhopig van mijn clubje PSG. Ook al is het veel geld, ben ik wel teleurgesteld in Mbappe. Ik had bij hem echt het gevoel dat sentimenten boven geld gingen en dat hij genoegen zou nemen met een paar miljoentjes minder om bij zijn droomclub te spelen. Ik zie hem graag bij mijn club, maar ik weet dat het zijn droom was om bij Real te spelen dus hij heeft zich laten omkopen. Trieste ontwikkeling dit.

Wat hoop ik oprecht maar ook echt oprecht dat CR7 terug komt en volgend jaar heel psg samen met BIGBENZ kapot spelen (dream)😘

Kylian Mbappe ster van Bernabeu hij zal schitteren in het maagdelijk wit. Op het heilige gras in Bernabeu zal hij de wereld op zijn kop zetten. Wat een droom aanval hebben wij volgend seizoen. Vini Benz Mbappe VBM dames en heren. Wij zullen Barca laten zien hoe je moet aanvallen. 21-05-2022 Wij staan in de finale van CLWij hebben de beker gewonnen Wij hebben vini Benz en Rodrigo Wij hebben 13 CL gewonnenRodrygo op rechts is beter dan Mbappe Wij willen geen diva’s die voor het geld gaanHala Madrid

Hij heeft Real gewoon gebruikt voor een betere deal. Nu verwacht ik een grote klapper van Real

Dit was ergens toch wel te verwachten. Zeker na de vernedering CL kon de heer Al Khelaifi geen nieuw vernedering van Real Madrid veroorloven en zwoer alles op alles in te zetten om Real te vernederen met transfer van Mbappe. Het was mooi geweest voor Real Madrid en LaLiga om Mbappe naar Bernabeu te halen maar helaas voor de trouwe fans die hoopte op de aankondiging maar vanuit Madrid. En voor sommige Real fans hier die er zeker van waren dat Mbappe zou komen hoop ik dat jullie een lesje hebben geleerd. Hoogmoed komt voor de val. Ik geniet meer van het feit dat de heer Tebas diep is gekwetst dan sommige Real fans. De heer Tebas die om de paar dagen Barca zwart maakte en hun dreigden als ze een aankoop zouden doen en in één adem Real verheerlijken en zeggen dat Real Haaland en Mbappe kan halen en dat Real Mbappe zeker zou halen. Tja Tebas, dat je een Real fan bent is er niks mis mee. Mag uiteraard, maar als president van de competitie zou jij dit niet mogen doen. Hou dit voor je eigen en wees de president van elk club en niet de ene afkraken om uw geliefde club te ophemelen. Klacht indienen tegen PSG omdat Mbappe niet naar uw club komt? Als smoes dat het goed is voor LaLiga was als Mbappe komt. Maar je deed hard uw best om Messi weg te krijgen uit LaLiga , gefeliciteerd uw wens is uitgekomen Messi weg Real kampioen. Zo de heer Tebas ik geniet van deze situatie.

Grappig de mental gynastics die real fans nu doen om zichzef beter te laten voelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren