Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promes door prima prestaties verkozen tot Speler van de Maand in Rusland

Laatste update:

Toen Quincy Promes van FC Twente naar Spartak Moskou trok, werden er vraagtekens gezet bij de transfer. Was de Russische topclub wel een stap hogerop voor Promes? De aanvaller lijkt de monden van de critici te snoeren, want hij doet het gewoon uitstekend in de Russische metropool. Hij werd verkozen tot Speler van de Maand november, zo meldt de Russische bond via de officiële kanalen.

/

Promes speelde in november vier competitiewedstrijden. In het duel met Kuban Krasnodar (3-3) was hij nog invaller, maar in de drie daaropvolgende duels was hij basisspeler. Tegen Arsenal Tula (2-0) maakte hij een doelpunt en tegen Mordovia (4-2) zelfs twee. De laatste wedstrijd van november, tegen Lokomotiv Moskou, ging met 1-0 verloren.

Promes werd desondanks verkozen tot beste speler van november. In de verkiezing georganiseerd door de Russische profdivisie en de media Nash Futbol en Championat eindigde hij als eerste in de maandverkiezing. Hij bleef Ailton (Terek Grozny) en Alan Kasaev (Lokomotiv Moskou) voor. De eerdere maandprijzen gingen naar Artem Dzyuba (Spartak Moskou, augustus), Salomón Rondón (Zenit Sint-Petersburg, september) en Roman Eremenko (CSKA Moskou, oktober).

Is Spartak Moskou een goede club voor Quincy Promes?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De man die dus 'serieus money aan het maken is', is nu dus ook serieus aan het presteren?

2 december 2014 om 13:36

zeker, blijkt toch een goede zet te zijn geweest. Hoop alleen dat ie nu niet vijf jaar daar blijft voetballen maar over een jaar bijv weer doorverhuist naar een echt grote competitie

2 december 2014 om 13:50

Wat was de laatste keer dat er een speler uit de Russische competitie werd geplukt om in een grote conpetitie tot een ster uit te groeien? Wanneer je naar Rusland gaat, breng je je carriere bij voorbaat al in gevaar mede door geringe populariteit van de premier liga.

2 december 2014 om 14:02

Arshavin en tymochuk. Zijn wel redelijk hogerop gegaan natuurlijk. Recente voorbeelden heb ik niet paraat.

2 december 2014 om 14:06

Willian. Maar verder nauwelijks inderdaad

2 december 2014 om 14:07

Wat dacht je van willian, speelt gewoon bij chelsea nu...

2 december 2014 om 14:25

Willian is de uitzondering op de regel. Spelers als Rondon, Dzyuba, Hulk, Witsel, Dzagoev, Doumbia, Tosic enzovoort kunnen prima een stapje hogerop. Maar dat gebeurt haast niet omdat ze al geweldige salarissen verdienen en eigenlijk alleen de top ze kan betalen. Verder zijn er nog gevallen als Ansaldi maar die noem ik niet want die spelen niet bij de top.

2 december 2014 om 14:31

Honda, Ivanovic, Skrtel. Verder wordt die competitie jaarlijks een stuk sterker en daardoor ook een stuk meer bekeken dus ik denk dat de kans wel aanwezig is dat er meer spelers naar west Europa komen. Het is wel zo dat Russische spelers veel moeite hebben buiten de landsgrenzen. Arshavin en Pavluchenko zijn daar wel goede voorbeelden van. Pogrebnyak houd het wel lang vol maar die speelt inmiddels in de Championship.

2 december 2014 om 14:37

Er zijn denk ik niet heel veel voorbeelden te bedenken inderdaad, en veel spelers dir wel zijn gegaan zijn ook nog eens geflopt. Maar Vidic is bijvoorbeeld een uitstekend voorbeeld over hoe het kan gaan.

2 december 2014 om 14:41

Willian komt van shaktar, uit de oekraine. Niet uit Rusland. Arshavin is nou geen onverdeeld succes geweest. Kortom, het is niet erg een goede stap in je carriere. Laten we hopen voor Promes wel.

2 december 2014 om 14:49

Willian is daarna naar anzhi gegaan en daarna naar chelsea.

2 december 2014 om 15:06

@RVP-
Vidic is eigenlijk de enige die ook echt een wereldtopper werd. Maar ja, de noodzaak is niet echt groot en soms heerst er ook wel twijfels of iemand wel het niveau aankan. Akinfeev en Dzagoev werden jarenlang gezien als zekerheden in de top, zijn gewoon gebleven bij Cska. Dzagoev heeft met zijn 24 nog tijd, maar ja, 24. Ananidze van Spartak werd ook veel van verwacht. Je hebt ook nog Kokorin van Dinamo. Maar het is heel makkelijk als je een goede speler bent dat je gewoon in Rusland wiltl blijven. Zodra je een belangrijke speler bent voor een grote Russische club, dan gaan ze je daar snel heel erg waarderen.

2 december 2014 om 17:00

Vidic en Ivanovic zijn goede voorbeelden, die had ik niet op m'n 'netvlies' maar Willian komt gewoon van Anzhi dus weldegelijk via Rusland. Daarvoor inderdaad Oekraine!

2 december 2014 om 18:04

Willian heeft net een half jaar in Rusland gespeeld en was toen hij bij Shaktar speelde al rijp voor de top.

3 december 2014 om 04:49

Willian komt van Shakhtar..

3 december 2014 om 09:26

Ja dat snap ik, maar hij is gewoon via Rusland gegaan.

2 december 2014 om 15:36

Was een enorme gok van hem en ik was bang dat het een gevalletje Elia zou worden. Nou is dat nu natuurlijk te vroeg om te zeggen dat hij het tegendeel bewijst maar hij is in ieder geval op de goede weg. Hiddink kent de Russische competitie natuurlijk aardig goed, dus hij zal ongetwijfeld goed op de hoogte zijn. Deze jongen brengt meer als een Narsingh of Lens op dit moment.

Leuk voor Promes. Het lijkt me toch lastig in beeld te blijven, als speler in de Russische competitie.

Wat mij betreft mogen ze dat trouwens ook wel in Nederland invoeren, zo'n 'speler van de Maand-verkiezing'.

2 december 2014 om 13:42

Zolang Hiddink bondscoach is zal het geen probleem zijn om in beeld te blijven.
Moet Hiddink wel bondscoach blijven natuurlijk.

De volgende bondscoach zal de Russische Liga waarschijnlijk minder volgen.

2 december 2014 om 14:10

ik denk dat hij niet echt doelt op het nl elftal, want dat moet onder hiddink idd wel goed zitten, maar meer doelt op de topclubs uit de wereld, maar dit weet ik natuurlijk niet zeker.

2 december 2014 om 15:26

Ik doelde idd wel op het NL elftal. Ik volg het voetbal toch wel redelijk maar had geen idee hoe Promes aan het presteren was. Maar goed, Hiddink zal de Russische competitie toch nog wel goed volgen.

2 december 2014 om 23:31

De topclubs shoppen overal in Europa, dus daar hoeft hij zich sowieso geen zorgen te maken.

2 december 2014 om 15:16

@yuliha
Hoho, wij hebben toch al de 'speler van de week-verkiezing' met het Gilette Pro klassement ;

Even serieus: ben het volledig met je eens. En als we dan toch bezig zijn direct de manager van de maand-verkiezing erbij gooien.

Nou nou, wat een eer en prestatie. Blijft een domme zet om daarheen te gaan op die leeftijd. Had goed in de Duitse competitie gepast.

2 december 2014 om 13:37

wat is dom.....? jou reactie waarschijnlijk....jongen doet het uitstekend..zit bij oranje..woont in een fantastische stad en verdiend veel geld...pff...gun het iemand ipv dit soort reacties.

2 december 2014 om 14:06

Wellicht had hij in de Duitse competitie wel wekelijks de bank mogen warm houden. Dat weet je niet...
Vooralsnog een prima keuze, want hij doet het goed daar, hij wordt beter en wordt ook gewoon geselecteerd voor het Nederlands Elftal.

2 december 2014 om 14:46

Als hij dit seizoen gewoon elke week redelijk speelt kan ie volgend jaar gewoon naar een qpr of zoiets

2 december 2014 om 18:20

Want qpr is een stap omhoog wil je zeggen?

2 december 2014 om 16:36

Het enige domme is jouw reactie.
Of wil je serieus beweren dat het niks voorstelt om speler van de maand te worden in die competitie?

lekker bezig...wellicht volgend jaar zenit of ligt dat te gevoelig in Rusland?

2 december 2014 om 13:51

Ja veel te gevoelig inn Rusland ligt dat nog gevoeliger dan bij Ajax-feijnoord

Hij is in het diepe gesprongen, zeker qua omstandigheden, maar hij presteert nu als een vis in het water.

Hij bewijst zichzelf enorm zo en ik verwacht dat hij heel ver kan komen. 9 van de 10 zouden daar wegzakken namelijk.

"was de Russische topclub wel een stap hogerop voor Promes? De aanvaller lijkt de monden van de critici te snoeren, want hij doet het gewoon uitstekend in de Russische metropool."

Ik kan deze redenatie niet helemaal volgen, als Spartak Moskou geen stap hogerop zou zijn, dan zou Promes daar toch juist moeten uitblinken? Immers het niveau zou dan laag zijn.

2 december 2014 om 13:58

Kijk dit is precies wat ik ook dacht. Heeft voor de rest ook helemaal geen meerwaarde voor het artikel dus beetje onnodige fout.

Ook Douglas (basisspeler bij Dinamo Moskou, 4e op de ranglijst) was eerder speler van de maand. We hebben vanuit Nederland nu éénmaal niet de focus op die competitie staan, maar door het geld halen ze daar een heel aardig niveau.

Hoe dan ook hoop ik wel dat Promes en Douglas in een meer aansprekende competitie komen te spelen. Dan hoop ik ook dat Douglas ook weer in aanmerking komt voor het Nederlands elftal. Ik kan me toch voorstellen dat je als spits meer angst hebt voor een Douglas dan voor een Veltman.

2 december 2014 om 14:17

Ik denk dat een zondagsamateur niet eens bang wordt van een veltman.

2 december 2014 om 14:19

Het is in elk geval leuk dat spelers van Twente nu frequenter lijken te slagen in het buitenland, Chadli, Douglas, Promes, Tadic, Rosales en Fer doen het allemaal uitstekend bij hun nieuwe clubs.

2 december 2014 om 15:46

Eigenlijk zou er gewoon meer aandacht aan de Russische competitie moeten worden besteed. Het niveau is daar zeer behoorlijk en het land heeft een brede (sub)top. Een beetje het Engeland van de subtop, maar dan met minder hype en goede spelers. Ik vind het onterecht dat er zo weinig aandacht aan de competitie wordt besteed.

Dat is idd goed voor het imago van Twente in het buitenland. Ik acht de kans groot dat een Castaignos aan het eind van het seizoen ook word verkocht aan een club in een grotere competitie. Bij hem zet ik dan wel weer mijn vraagtekens of hij hogerop kan dat Twente.

2 december 2014 om 14:28

Juist Castaignos is een (on-Nederlandse) spits die volgens mij heel goed in buitenlandse competitie zal presteren, anders dan een Luuk de Jong bijvoorbeeld.

Toen dat artikel verscheen dat hij naar Rusland ging viel het mij idd ook op dat menig VZ bezoekers het een zeer vreemde beslissing etc vond (eentje die niet goed zou zijn voor carriere). Ook met het oog op interland carriere had men zoiets van wtf ga je naar rusland.
Ik zelf zei toen al dat ik zijn beslissing juist helemaal snap.
Want ja waarom zou hij uit het oog worden verloren? Wie wat logisch nadenkt weet dat Hiddink Rusland heeft gecoached.
Als je goed speelt speel je gewoon goed daarnaast heeft Hiddink ervaring in dat land opgedaan en lijkt het me dus meer dan logisch dat hij die competitie (en evt nederlandse spelers) gewoon prima in de gaten kan houden.
Ook is de russische competitie dus echt niet zwak ofzo en vond ik het dan ook zeker een stap hogerop.plus hij vangt natuurlijk een hoop .
Het verbaast me dan ook totaal niet dat Promes het prima daar doet dit bericht bevestigt mijn vermoedens van toen .
Gewoon zo door gaan zou ik zeggen.

Na Robben en Depay komt hij wel in beeld met o.a. Boetius en in mindere mate Narsingh.

Hij, Douglas en Buttner hebben wel alledrie "iets" en mede daarom zou ik ze toch op gaan roepen, slechter dan de NL competitie kan ook niet!

Hoop het allerbeste voor hem! En op een snelle transfer naar Engeland, zodat we em fatsoenlijk kunnen volgen

2 december 2014 om 15:59

Ja hij gaat speciaal voor jou naar een andere competitie. Jij kan ook de Russische gaan volgen

Overtuigd toch daar in Rusland. Prima voor hem en ook voor NL, wie weet in de toekomst voor Arjen op rechts ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren