Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pellè voldoet aan profielschets van Barcelona: ‘Goede rapporten’

Laatste update:

Voetbalminnend Barcelona discussieert al enkele jaren over de noodzaak van het aantrekken van een centrumaanvaller. Volgens Sport is de directie van de Spaanse topclub komende zomer bereid om spijkers met koppen te slaan en de technische staf ‘een Plan B’ te bezorgen, als het welbekende combinatievoetbal tijdens een wedstrijd geen effect sorteert. Het moet gaan om een aanvaller uit de middenklasse die genoegen neemt met een rol op het tweede plan.

/

Barcelona is op zoek naar een type Henke Larsson, die in zijn periode in het Camp Nou regelmatig voor een schokeffect zorgde. Bovendien moet de komst van een dergelijke aanvaller geen flinke investering vergen en moet hij er daadwerkelijk staan als er tijdens een wedstrijd beroep op hem wordt gedaan. Technisch directeur Andoni Zubizarreta heeft naar verluidt een lange lijst met aanvallers opgesteld, maar volgens Sport voldoet Graziano Pellè tot in de perfectie aan de profielschets die is opgesteld. “De club beschikt over goede rapporten”, claimt de scribent van de sportkrant.

De meest verkochte sportkrant van Catalonië schrijft dat het moyenne van Pellè in de Eredivisie en diens kopkracht in het voordeel van de aanvaller spreken. De 28-jarige Italiaan was in 56 duels goed voor liefst 50 doelpunten en dat zijn cijfers die Zubizarreta zeker aanspreken. Net als de vraagprijs die Feyenoord in de zomermaanden hanteert. Barcelona wil het grootste deel van het zomerse transferbudget namelijk besteden aan de komst van een centrumverdediger.

Graziano Pellè is geschikt voor een dergelijke rol bij Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tweede keer dat dit gesuggereerd wordt. Ik kan het me nauwelijks voorstellen dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Maar mijn zegen hebben ze mits er een ruime vergoeding tegenover staat. Miljoentje of 12. Kunnen ze makkelijk betalen.

1 mei 2014 om 07:34

Tja, er kunnen zoveel dingen in je voordeel spreken, maar feit blijft dat er andere en betere verdedigers rondlopen in het buitenland. Van mij mogen ze hem halen, zodat iedereen kan zien dat het hopeloos is om op basis van statistieken spleres aan te trekken.

1 mei 2014 om 07:51

El Hamdaoui deed het welgeteld 1 wedstrijd goed. Voor de rest matig.

1 mei 2014 om 07:58

El hamdaoui heeft 1 goede wedstrijd gespeeld Haha.. Daarbij is el hamdaoui een veel betere voetballer maar je kan deze 2 nog niet bijna vergelijken

1 mei 2014 om 08:56

iemandiemand.

Jij bent dus duidelijk iemandiemand die niet de Primera division volgt.. In Engeland wordt er niet beter verdedigd. Er wordt iets steviger verdedigd, maar zeker niet beter.

1 mei 2014 om 10:02

Waarom wordt El Hamdaoui erbij gehaald? Is totaal een andere speler. Ik zie Pelle niet slagen in Spanje, het eredivisie niveau is veelte laag en ik geloof ook niet dat Spanje zit te wachten op zo een matige speler (met alle respect)

1 mei 2014 om 10:53

Het is meer anders druk zetten. Koppeltjes naken, kantelen waardoor er dubbele dekking kan worden toegepast. En veel zone verdediging. Die begint vaak al bij de aanval.

Zie jij het ook een beetje zo?

1 mei 2014 om 11:11

Dit is helemaal wel gek. Sport geeft aan dat Barca een hele lange lijst heeft. Wat Pelle daar doet is me een raadsel. Die gast was zelfs tribune bij Parma en komt naar de Mickey Mouse league en begint te scoren tegen kleine zwakke verdedigers. Realistisch gezien kan Pelle al niet mee met een Aston Villa laatstaan Barca. Als je ziet hoeveel spitsen mislukken doe het goed deden in Nederland. Alleen Bony met een moeizaam begin doet het netjes.

1 mei 2014 om 13:24

Luca Toni was op het begin van zijn carrière ook niet bijzonder, brak pas door rond zijn 26e, dus je vergelijking is wat overdreven. Daarnaast, veel spitsen hebben in het buitenland aanpassingsproblemen omdat in Nederland vrijwel het gehele team is gefocust op de spits. Ajax is een uitzondering hierin. Dost heeft zich heel aardig herpakt bij Wolfsburg, Bony nu inderdaad bij Swansea, en kijk is naar Suarez en van Persie en Huntelaar en zelfs Cvitanich? Dat is geen schande hoor. Ik denk dat Pelle het heel goed kan doen bij Barcelona als pinchhitter in doodlopende wedstrijden.

1 mei 2014 om 10:00

Het punt is juist dat Barcelona hiervoor niet teveel geld kwijt wilt zijn. Dus meer dan 7 miljoen lijkt mij dan onrealistisch.

1 mei 2014 om 10:42

Alleen barca mag toch niks kopen het volgend seizoen

1 mei 2014 om 10:49

Je loopt heel erg achter. Dat transferverbod is allang van de baan. Mogen kopen wat ze willen.

1 mei 2014 om 15:38

Barca is in hoger beroep gegaan. De nieuwe uitspraak van de rechter wordt niet voor de zomer verwacht

Gelijk 30 miljoen vragen . Het is natuurlijk niet gek als je dit jaar bekijk.
Bij barca zal hij echter nog meer op maat krijgen.

1 mei 2014 om 07:53

maar barca speelt wel vaker tegen een bus dan Feyenoord dus of die dan een schokeffect kan veroorzaken betwijfel ik ten zeerste maar zou wel een super transfer voor hem zijn natuurlijk

1 mei 2014 om 08:10

Mee eens hoor.tis ook beetje cynisch. Moet zeggen zou het geweldig vinden en ben echt wel van overtuigd dat hij gaat scoren.
Zondag stond hij tuitussen 3 man en krijg de bal nog mee. Pelle belleft nu echt zijn beste jaren en ja Barca zal echt wel stapje te hoog zijn.
Pelle moet een trots op zij zetten bij Feyenoord blijven en dan krijg hij over een paar jaar een standbeeld en zal hij een held zijn.
Gaat hij weg gaat dat niet gebeuren.

1 mei 2014 om 09:02

Die Feyenoorders die dit soort onzin verkondigen moeten hun trots opzij zetten. Het is zijn werk, zijn inkomsten en zijn brood op tafel. Waar halen die feyenoorders het lef vandaan om voor deze man te gaan beslissen!

1 mei 2014 om 09:03

Pellè speelt beter tegen een bus dan tegen tegenstanders die vooruit voetballen, dan moet hij veel te veel meters maken.

Dat het een onzin gerucht is doet daar even niets aan af.

1 mei 2014 om 10:18

Thecardinal, Pelle heeft tot 2017 getekend dus ik denk dat die Feyenoorders daar het lef vandaan halen om te zeggen dat hij bij Feyenoord moet blijven.

1 mei 2014 om 10:57

En een contract is oh zo heilig. Daarom verkopen we spelers ook 1 a 2 jaar VOOR het contract afloopt. Reden? Dan is er geld nodig. Ben jij nu voor het laten aflopen van een contract en elke speler gratis de deur uit te laten lopen? Als een speler weg kan dan mag het niet. Hij heeft een contract. Maar als een club in een financieel dipje zit wordt hij doodleuk verkocht. Dan is het spontaan geen

1 mei 2014 om 11:12

Thecardinal ik ben helemaal niet voor het uit hun contract laten lopen van spelers zodat ze gratis de deur uit lopen. Ik reageer slechts op jou stelling "waar halen die Feyenoorders het lef vandaan om voor deze man te beslissen ".

1 mei 2014 om 11:17

En een contract is in principe wel heilig ja. Als Feyenoord pelle wil verkopen aan een club waar pelle niet naartoe wil gaat hij niet. En als pelle naar een club wil die te weinig willen betalen gaat hij ook niet.

Dat zou wat zijn zeg, zegt denk ik ook wel wat over Feyenoord. Is ook een compliment voor de club

De zogenaamde 'topaanvallers' van de Eredivisie, laten het in het buitenland bijna niet zien. Er zijn al veel aanvallers voorbij gekomen op de Nederlandse velden, die in het buitenland niks presteerden, maar in de Eredivisie er vrolijk op los scoorden.
Pelle heeft het buiten de Eredivisie om niet waargemaakt. Als Barcelona zijnde zou ik dus niet gokken op Pelle. In de Eredivise wordt er vaak slecht verdedigd, waardoor beperkte spitsen al snel 'topspelers' lijken te zijn.

1 mei 2014 om 08:00

El Hamdaoui blonk welgeteld 1 keer uit..

1 mei 2014 om 13:14

Ja zoals Huntelaar die slechts de topscoorder werd van de bundesliga. Nederlandse spitsen zijn per defenitie matig... NOT

Ik denk dat feyenoord hem voor 5-6 miljoen laat gaan. Zo'n bedrag zal barca ook in het hoofd hebben. Compliment naar feyenoord en pelle, toen hij binnenkwam kon hij er helemaal niks van...

1 mei 2014 om 07:31

5 miljoen voor de sterspeler van de competitie met een contract tot 2017 (?) ...

1 mei 2014 om 08:06

Mocht Barca daadwerkelijk geïntresseerd zijn, dan zijn ze dat voor de rol van pinchhitter. Hiervoor gaan ze echt niet de hoofdprijs betalen. Voor deze rollen kijken ze meestal naar spelers die transfervrij zijn of nauwelijks wat kosten.
Henrik Larsson is bijvoorbeeld ook transfervrij richting Barcelona gegaan. Affelay was waarschijnlijk nooit naar Barca gegaan als hij nog een meerjarig contract had en meer als 10 mln moest kosten.

1 mei 2014 om 08:14

Ja tuurlijk, maar dan is het aan Feyenoord om Pelle niet aan Barcelona te verkopen, maar aan een ploeg die wel dat bedrag op tafel wil leggen.

1 mei 2014 om 11:12

Feyenoord gaat Pelle op dit moment zeker niet voor zo'n klein bedrag verkopen. Ik kan geen enkele reden bedenken waarom Pelle niet op z'n minst 10 miljoen gaat opbrengen. Als een dergelijk bod uitblijft, is Feyenoord niet genoodzaakt hem direct voor minder te verkopen, gezien de looptijd van zijn contract. De vraag is natuurlijk wel of dat slim is, aangezien Pelle sowieso zal willen vertrekken en daardoor gedemotiveerd zal raken.

Geen idee wat Barcelona wil betalen, maar als je nou beggind met 12M + 1 of 2 jaar lang de verdiensten van Deulefeu of Tello te vragen. Dan krijg je een mooi bedrag + je bent verzekerd van een goede rechtsbuiten voor het komende jaar.

Pelle lijkt me voor die rol wel geschikt. Als je wil voetballen in de Sahara voor een paar centen wil je ook wel op de bank zitten bij een van 's werelds grootste clubs.

1 mei 2014 om 07:32

Ahahaha grappenmaker. Die gasten staan bij topteams op het scoutingslijstje en kunnen overal terecht. En dan denk jij dat zij naar feyenoord willen denk dat je eerder barca b spelers moet denken dan.

1 mei 2014 om 07:39

Tja, misschien heb je gelijk. Maar Bojan kon ook naar betere clubs als Ajax in grotere competities. En zo'n grote indruk laat Deulefeu nou ook niet achter bij Everton.

1 mei 2014 om 18:07

@ Herthabsc!

Alleen is Feyenoord geen Ajax. Ajax heeft het geluk dat zijn vader (die ook van Ajax houdt) warme banden onderhoud met Cruiff. Verder speelt Ajax Europees voetbal, iets wat bij Feyenoord alles behalve een zekerheidje is. Dat zijn toch de podiums waarop dit soort spelers willen acteren. Ajax heeft internationaal in tegenstelling tot Feyenoord nog steeds een goede naam. Bovendien kan men in Amsterdam voldoen aan de gedeelde salaris eissen, iets wat Feyenoord niet kan. Natuurlijk kan men in theorie wel een salaris delen, maar dit zijn toch aanzienelijke bedragen die Feyenoord volgens mij nog niet kan ophoesten.

Last but not least heeft Ajax een samenwerkings verband met Barcalona, allemaal zaken die (zwaar) in het voordeel van Ajax wegen om spelers van Barcalona te benaderen (iets wat los staat van het sportieve succes). Alle spelers die bij Ajax gespeeld hebben met een Barcalona achtergrond Gabri, Oleguer, Cuenca en nu Krkić hadden het goed naar hun zin, waardoor ze jonge spelers daar kunnen overtuigen dat het goed toeven is bij Ajax. Iets wat ook positief kan uitpakken, mond op mond reclame is natuurlijk de beste reclame. Dat dit belangrijk is zagen we ook bij Krkić, die informeerde ook bij Cuenca.

Bij Ajax houd men grotendeels dezelfde spel en trainings gedachte erop na als bij Barcelona. Daardoor zal een speler vanuit Barcalona zich sneller kunnen aanpassen, @ Herthabsc!

Alleen is Feyenoord geen Ajax. Ajax heeft het geluk dat zijn vader (die ook van Ajax houdt) warme banden onderhoud met Cruiff. Verder speelt Ajax Europees voetbal, iets wat bij Feyenoord alles behalve een zekerheidje is. Dat zijn toch de podiums waarop dit soort spelers willen acteren. Ajax heeft internationaal in tegenstelling tot Feyenoord nog steeds een goede naam. Bovendien kan men in Amsterdam voldoen aan de gedeelde salaris eissen, iets wat Feyenoord niet kan. Natuurlijk kan men in theorie wel een salaris delen, maar dit zijn toch aanzienelijke bedragen die Feyenoord volgens mij nog niet kan ophoesten.

Last but not least heeft Ajax een samenwerkings verband met Barcalona, allemaal zaken die (zwaar) in het voordeel van Ajax wegen om spelers van Barcalona te benaderen (iets wat los staat van het sportieve succes). Alle spelers die bij Ajax gespeeld hebben met een Barcalona achtergrond Gabri, Oleguer, Cuenca en nu Krkić hadden het goed naar hun zin, waardoor ze jonge spelers daar kunnen overtuigen dat het goed toeven is bij Ajax. Iets wat ook positief kan uitpakken, mond op mond reclame is natuurlijk de beste reclame. Dat dit belangrijk is zagen we ook bij Krkić, die informeerde ook bij Cuenca. Zowel Ajax als Barcalona houden er grotendeels dezelfde filosofie op na, waardoor de veranderde omgeving ook minder groot is. Volgens Krkić was dat ook 1 van redenen die hem over de streep trokken.

Niet om vervelend te zijn, maar Feyenoord heeft boven genoemde "voordelen" niet, daarom lijkt het mij totaal niet realistisch dat spelers zoals Tello eventueel wel belangstelling zouden hebben in Feyenoord. Nu wil ik helemaal niet beweren dat Ajax makkelijk aan talenten van Barcalona komt, want de praktijk laat zien dat dit harstikke moeilijk is. Alleen omdat Feyeneoord boven genoemde voordelen niet heeft lijkt het mij voor Feyenoord schier onmogelijk.

1 mei 2014 om 07:34

Alsof die twee spelers naar Feyenoord willen als ze ook naar bijvoorbeeld Everton of Liverpool kunnen. Compleet kansloos

Pelle is een geweldige spits die zwaar onderschat wordt, een hoop mensen vergeten dat hij in zijn AZ tijd El Hamdaoui en Dembele voor zich had, om bijvoorbeeld over zijn jonge leeftijd nog maar te zwijgen.

Een basisplaats bij Barcelona lijkt me te hoog gegrepen voor hem, om als pinch-hitter te fungeren heeft hij alles in huis,voor elke andere club onder de top drie in Spanje kan hij van grote betekenis zijn als basisspeler, een Alcacer die het uitstekend doet bij Valencia is niks meer als Pelle, om maar een voorbeeld te noemen.

Er zijn de laatste jaren natuurlijk een hoop spitsen die topscorer geworden zijn in Nederland geflopt in het buitenland, met Vlemincx als meest treffende voorbeeld, ik zeg zonder met mijn ogen te knipperen dat Pelle minimaal twee klassen beter is, niet elke topscorer uit de Nederlandse competitie zal floppen in het buitenland.

1 mei 2014 om 09:03

Eindelijk, iemand met een realistische kijk.

1 mei 2014 om 10:34

Zelfs als Ajacied ben ik het met je eens. Pelle is perfect voor zo'n rol. Soort Vennegoor of Hesselink aantal jaar geleden bij Nederland. Als je nagaat dat soms Javi Martinez in de spits staat bij Bayern om iets te forceren... Dan kun je beter een Pelle erin gooien.

Dat Calimero gedrag van velen hier die de azijnzeikerds van VI napraten begint een beetje zielig te worden. Ik wil jullie er aan herinneren dat bijvoorbeeld Duitse toppers ook zelden slagen in het buitenland. Bovendien is Luis Suarez, ook Eredivisie, de beste speler van de PL dit jaar! Pelle isbuitstekend voor Barca en de Primera Division. Hij is sterk, balvast, groot en erg goed in koppen. Hij is een aanwinst voor Barcelona.

1 mei 2014 om 07:46

Je hebt helemaal gelijk, 80 hier praat VI na zonder ook maar iets te kunnen onderbouwen, en Pelle is toch echt een paar klassen beter als Vleminckx, die zijn kwaliteiten in het afmaken en op de goede positie staan had.

1 mei 2014 om 08:16

Pelle heeft zich nog nergens bewezen buiten bij Feyenoord.. En dan is hij wel geschikt voor Barca? Daar lopen wel andere verdedigers dan hier hoor.

1 mei 2014 om 08:35

Je kan niet iemand afschrijven voordat je hem uberhaupt de kans hebt gegeven om te laten zien dat hij een bepaald niveau aankan, op grond van wat, zijn verleden als wisselspeler van AZ?

1 mei 2014 om 08:45

Ooit van het begrip "laatbloeier" gehoord?

1 mei 2014 om 13:38

Hij speelt toch niet tegen Barca Verder, de top 4/5 van Spanje is top. Verder ook gewoon niet bijzonder hoor. De top 3 is absolute top, bijven er voldoende wedstrijden over om in te vallen. Heb je zijn kopdoelpunt van afgelopen weekend gezien? Dat is gewoon absolute top.

1 mei 2014 om 18:25

@ fanaticus

Vind je dit nou niet te simplistisch geredeneerd ? Feyenoord geeft zat spelers toch ook geen kans omdat van te voren heel goed kan inschatten dat dit geen versterkingen zijn.

Op basis van wat denk jij dat hij het wel zou redden ? Internationaal heeft Pelle nog niks laten zien. Dat hij een type Larson is zegt niets want dat wilt niet meteen zeggen dat hij ook van hetzelfde niveau is. Het is gewoon van de zotte en heel naief om te veronderstellen dat Pelle van toegevoede waar zou zijn voor Barcalona.

1 mei 2014 om 18:45

Toen hij bij Feyenoord kwam voetballen dacht ook half Nederland dat hij nog geen tien goals per seizoen zou maken, twee seizoenen verder staat de teller precies op 50...

Ik zal nooit zeggen dat hij basisspeler kan worden bij Barcelona, maar als een soort pinch-hitter met zijn balvastheid kan hij best van waarde zijn, veel mensen volgen klakkeloos de mening van VI, als je een beetje verstand van voetbal heb dan doe je dat juist niet...

1 mei 2014 om 18:20

@ Hendrik

In tegenstelling tot Pelle liet Suarez het internationaal zowel bij Ajax als bij Uruguay ook zien. Wat heeft Pelle internationaal laten zien dan ? Sorry, ik geloof er geen moer van dat Barcalona ook maar 1 moment serieus zal overwegen om hem aan te trekken, ook al is hij het "type" Larson. Wat overigens niet wilt zeggen dat Pelle van hetzelfde niveau is als Larson, dus om zeker te stellen dat hij een aanwinst is voor Barcalona is compleet idioot en op werkelijkwaar niets noemenswaardig gebasseerd.

Als pinchitter vind ik het verhaal wel reëel. Hij hoeft niet mee te voetballen, hij hoeft geen 90 min wedstrijden te maken, hoeft het team niet op sleeptouw te nemen. Gewoon het sterke lichaam gebruiken en die bal erin leggen

1 mei 2014 om 12:03

Noem dan een paar namen, die je voor max 12 miljoen kan halen!

1 mei 2014 om 18:56

Guðjohnsen was ook een verdienstelijke pinchitter destijds bij barca.
Qua niveau ook geen hoogvlieger, maar kan wel goed voetballen in die rol als pinchitter.

1 mei 2014 om 09:44

Er spelen slechtere spelers dan Pelle op het moment bij barca hoor, ik zelf heb al jaren niet meer zo'n goede spits gezien in de eredivisie. In Spanje kan die makkelijk mee, zwakke verdedigers bij de meeste ploegen.

Zo mijn lach spieren zijn voor vandaag ook weer getraind.
Kom op zeg, dit hoort gewoon in de wandelgangen thuis.
Barca zou veel beter kunnen krijgen dan een pelle ...
Enige wat juist is in deze bericht geving is dat Barca wel een echte centrum spits zou kunnen gebruiken aangezien ze die niet echt hebben.

1 mei 2014 om 13:42

Noem eens tien namen die beter zijn, willen komen, betaalbaar zijn, zich schikken naar zo een rol als men noemt. Verwacht dat wanneer je naar de keiharde cijfers kijkt over de laatste 2/3 seizoenen er weinig zijn in zijn categorie die het beter doen. Zal hij daadwerkelijk slagen, in deze rol bij Barca? Geen idee. Maar om direct te zeggen dat het absurd is verwijs ik naar de prullenbak. In de rol zoals omschreven heeft hij meer waarde dan Suarez.

Haha wat een grap. Dit moet broodje aap nieuws zijn. Met alle respect naar Pelle toe. Maar Barca? Nee dat is een stapje te hoog. Pelle wint in de eredivisie veel duels omdat er niet veel sterken mensen rondlopen. Dat is als je bij Barca speelt wel wat anders. Ik denk persoonlijk dat hij beter kan gaan innen in Dubai

Ik zou eerder 'n gok nemen voor max paar miljoen voor iemand deze goalscores, die lengte heeft en kan koppen uit de eredivisie. Dan 100 milj betalen voor 'n trucendoos uit brazilie. Goed beleid dit.

Ik zou eerder 'n gok nemen voor max paar miljoen voor iemand deze goalscores, die lengte heeft en kan koppen uit de eredivisie. Dan 100 milj betalen voor 'n trucendoos uit brazilie. Goed beleid dit.

1 mei 2014 om 09:08

Ja, want als je veel scoort in onze geweldige eredivisie, doe je dat natuurlijk ook automatisch in een land als Spanje....

1 mei 2014 om 12:05

Want als Messi weer begint te wandelen omdat er te weinig ruimte is, kan Pelle ze misschien wel maken door de lucht.
Zijn kopkracht en precisie zijn erg goed, dus met spelers zoals die van Barcelona kunnen die bal wel precies op zijn hoofd leggen met een voorzet.

Dan zou hij weer ergens heengaan waar hij voornamelijk op de bank of misschien wel tribune zou zitten. Maar goed dat moet hij zelf weten. Ik zie hem echter eerder naar een Arabische oliestaat gaan om daar flink te cashen.

In eerste instantie moest ik lachen bij het lezen van het bericht, maar hoe langer ik erover nadenk, hoe beter ik het idee vind. Met Pelle kun je met één wissel je hele speelwijze omgooien. Hij is kopsterk en houdt iedereen van de bal en heeft ook nog een goed balgevoel.
Het zou een beetje een rare move zijn, maar hij kon wel eens goed uitpakken. Ik denk dat Pelle geen moeite heeft om een reserverol bij zo'n mooie club te accepteren.

Niet een zo'n gek idee. Een spits als Pelle is voor iedere topclub, ideaal om op de bank te hebben zitten. In wedstrijden dat het niet loopt zet je hem het laatste kwartier erin. De ballen naar voren pompen, voorzetten vanaf de zijkant, standaardsituaties.. nuttig.

Ik zou het prachtig vinden voor hem maar wilt hij dit wel? Hij wilt toch cashen? Bij Barça verdien je misschien maar 1 miljoen euro netto, ga je naar Qatar/dubai verdien je waarschijnlijk 3 miljoen euro netto.

1 mei 2014 om 09:58

Als speler van Barca wordt het wel makkelijker om nog wat aan reclamecontracten te verdienen.

1 mei 2014 om 10:21

Maar niet ter waarde van 2 miljoen euro netto. Er is een lijstje op het internet met endorsementsdeals. Zelfs bekende spelers uit de Nba/nfl verdienen maar een paar miljoen dollar per jaar en dan heb je het nog eens over de Amerikaanse markt waar die sporten gigantisch groot zijn.

Rooney/zlatan/... staan er ook tussen voor 'maar' 3 miljoen Usd. Pelle lukt dat niet.

1 mei 2014 om 18:30

@ Kategoriege

Alsof Barcalona Pelle zou gebruiken voor marketings doeleinden, waarbij ik mij ook afvraag of de sponsors van Barcalona zitten te wachten om hun producten/diensten aan te laten prijzen door de grote Pelle. Sorry, maar ik denk niet dat Pelle daar veel zal kunnen bij verdienen doormiddel van reclame/sponsor contracten.

1 mei 2014 om 12:06

Hij verdient 1 miljoen in NL, dan kan die dat echt wel opkrikken in Barca hoor

1 mei 2014 om 12:18

@alex

Pelle verdient 1.3 miljoen bruto bij Feyenoord. Afellay verdient 2.2 miljoen per jaar bij Barcelona. Busquets zit rond 3.2 miljoen. Ze gaan hem nooit geven wat Afellay toen kreeg toen hij zijn transfer maakte.

1 mei 2014 om 15:18

2.2 is peanut voor Barcelona, ik bedoel, er zullen waarschijnlijk toch ook wat spelers gaan vertrekken? Denk aan Valdes, Adriano, Affelay, Cuenca, Bojan..? Puyol stopt ermee. Dan komt er heus wel wat vrij kwa salaris-budget.

Vind hetzelf helemaal geen gek idee, Pelle als pinchitter bij Barcelona. Gebruikt zijn lichaam goed, kan goed koppenwinnaarsmentaliteit etc. en daarbij zijn de Spaanse verdedigers ook zelden langer dan 1.90.. In het verleden hebben ze grotere koekenbakkers als pinchitter gehad, Gudjohnson en Ezquerro.

Goed idee van Barca om eindelijk eens op zoek te gaan naar spelers die in de breedte een aanvulling zijn van de selectie en er tevens voor kunnen zorgen dat er ook andere systemen gespeeld kunnen worden.
Daarbij is Barca nou net een club waar Pelle een rol als wisselspeler wel zal accepteren.
Koeman als coach is ook een prima keuze kent de club cultuur en spreekt de taal van zowel het land als de kleedkamer.
Als Barca toch spelers wil halen die er gelijk staan en in staat zijn om een elftal bij de hand te nemen laat ze dan gelijk Strootman halen. Wellicht is Van Dijk een optie voor de verdediging Ander vd Wiel maar die is te duur denk ik.

courtios
vd Wiel
pique
bartra
alba
busquets
strootman
Pedro
Messi
iniesta
neymar

Ik zeg doen !! Hij is misschien niet de snelste maar wel dodelijk in en rond de zestien!! Hij is ook sterk en kan een bal goed bij zich houden.

1 mei 2014 om 10:18

@bobby. R

Een spits als Pelle heeft geen snelheid nodig, Pelle moet gewoon rond de 16 wachten op de bal en die vasthouden.

Overigens is Pelle ook wel aardig in de combinatie.

Nee, in Spanje wordt hij door elke verdediger afgetroefd . Want zo goed is hij nu ook weer niet
Barca had de spits van Dortmund gratis kunnen op halen dan hadden ze iets

1 mei 2014 om 10:00

Lewandowski zou niet naar Barca gaan om als pinchhitter op de bank te gaan zitten. Lees de tekst eens gewoon: ze zoeken iemand die graag op de bank wil zitten en af en toe erin komt om een wedstrijd open te breken. Iemand die al furore gemaakt heeft in de CL voelt zich daar echt te groot voor, temeer de droomclub van Lewandowski blijkbaar Bayern was.

1 mei 2014 om 10:17

Als Pelle een goed salaris krijgt gaat hij heel het seizoen wel op de bank zitten hoor. Pelle heeft gezegd dat hij leeft als een sjeik. Dus met een goed salaris doet hij dat echt wel.

Geen 'plan B'heeft ze meen ik 3 jaar gelden de halve?? final CHL gkost tegen chelsea....en als daar toen Pelle, Toni of Huntelaar had gespeeld waren ze toch echt alsnog door!!

Slaap en droom maar lekker verder. Werkelijk nog nooit zoveel onzin gehoord.

Nou ik zeg Bojan en 5 mil. en ik ben tevree!

Dan Kabasele ophalen bij de Graafschap en Hupperts bij Roda JC en we zitten goed in de aanvallers!

Met Bojan, Kabasele, Hupperts, Manu, Boetius, te Vrede en Achabar heb je 7 man voor 3 positie's, dus zou je er 1 (achabar) kunnen verhuren of verkopen!

1 mei 2014 om 10:46

@ Spray Wat zie jij in godsnaam in Bojan... die jongen heeft overal gefaald en ook bij Ajax was hij niet van meer waarde.

Overigens zie ik niet in waarom Pelle als pinchhitter niet bij Barca zou kunnen voetballen. Jongen die balvast, kop sterk en overzicht heeft. Een spits die Barca niet heeft en je zou kunnen inzetten als een wedstrijd totaal niet loopt. Het is het proberen waard en meer dan 10mil zal hij denk ik niet gaan kosten. Maar het liefst zie ik hem volgend seizoen weer terug in de Kuip.

Pepeee Pepeee Pelle komt eraan!

Haha nee On:

Je kan er lacherig over doen, maar eigenlijk is de keus best redelijk als je er over nadenkt. Pelle is een lange, sterke spits die een bal kan vasthouden en kopsterk is. Hij scoort erg veel de laatste 2 seizoenen plus hij is voor een club als Barcelona ook nog eens 'goedkoop'.

Als Barcelona Pelle een goed salaris geeft dan vind Pelle het prima hoor, dat weet ik zeker.

Ik zie Pelle daar wel heen gaan. Zou een fantastische club voor hem zijn. En met de aanvoer die die daar krijgt zie ik hem er zo 20 inleggen. Goeie spits is het.

Lijkt mij geweldig. Zeker als Feyenoord nog 20 miljoen weet te pakken.

Dit lijkt me echt geweldig voor Pelle. Kan hij daar lekker veel geld verdienen na een geweldige voetbalperiode. Ik snap dat hij wil spelen maar een plek op de bank bij Barcelona is ook niet verkeerd dacht ik.

En een contract is oh zo heilig. Daarom verkopen we spelers ook 1 a 2 jaar VOOR het contract afloopt. Reden? Dan is er geld nodig. Ben jij nu voor het laten aflopen van een contract en elke speler gratis de deur uit te laten lopen? Als een speler weg kan dan mag het niet. Hij heeft een contract. Maar als een club in een financieel dipje zit wordt hij doodleuk verkocht. Dan is het spontaan geen

Pelle is gewoon een baasje. Daar moet je zeker tussen de 10 en 15 miljoen voor krijgen. Zou leuk zijn als hij naar Barca gaat als pinchhitter en ik denk nog dat hij het zou kunnen ook. En van dat geld kan Feyenoord een mooi team samenstellen voor volgend seizoen.

Wat doet iedereen neerbuigend over Pelle. Natuurlijk is het geen volwaardige basisspeler voor Barcelona. Maar stel dat ze in een wedstrijd als tegen Vallodolid er niet aan te pas komen en niet scoren kan je Pelle inbrengen. Je speelt hem in, laag of hoog maakt eigenlijk niet uit. Het enigste wat die dan hoeft te doen is de bal vasthouden wachten op aansluiting en hem aan een betere speler geven, lees messi, iniesta, alexis etc. Ik vind het wel een handig idee en een goeie stormram. Hoeft niet veel te kosten en laat het team beter voetballen. Geloof me Pelle kan tegen de verdedigers van clubs als Getafe, Valladolid, Osasuna etc. echt wel een bal vasthouden en afkaatsen. Je zou hem dan bij zulke wedstrijden desnoods 45 tot 30 minuten mee kunnen laten doen.

Hahaha. Komop he. Daar sneeuwt die volledig onder. Pelle moet gewoon lekker terug naar Italië gaan. Een club als Roma zou goed bij hem passen

Haha dat zou een stunt zijn zeg! Maar lijkt me eenz onzin bericht

Het feit dat Pelle in Italie en eerste periode niet redeerde heeft te maken dat in Italie de verdedigers je nog eerder doodschoppen dan dat die goal maakt. Ongekend vel maar uitert effectief, maar echt zwar klote voor een Spits die niet snel is, en het van Fysieke duels moet hebben En in nederland had hij Dembele en El Hamdaoui voor zich. Ik denk dat hij Ideaal voor Barca is, natuurlijk niet als basis, maar als Pinch-hitter kan ik geen betere bedenken voor zo'n prijs. Llorente rendeerd niet zo heel goed in Serie A (net als Pelle) maar kost zeker meer dan 12/13 miljoen. Carrol is minder dan Pelle, ben ik van overtuigd en Mandzukic is ook te duur voor een Pinch-Hitter en staat nu basis bij Bayern en zal niet accepteren om alleen op de bank te zitten. Als Barca 10 miljoen en die Adama Traore geeft moetfeyenoord het zeker laten gaan:

Pelle gaat echt niet naar Barcelona.

Een spits die faalde in zijn thuisland en het gewoon leuk doet in een B-competitie ?

Is dat het niveau dat Barca nastreeft ? Ik denk het niet.

Moeten ze de pelle zien van az.
Pff wat was hij slecht toen. Nee dank je

1 mei 2014 om 13:49

lachwekkende reacties zie ik hier, de pelle van az was nog jong en hij had dembele voor zich, de pelle die nu bij feyenoord speelt heeft zich ontwikkeld tot een volwassen speler, en een leider in het elftal.
Jorisdr hoe weetje zo zeker dat hij zou mislukken in italié, jij baseert dat op zijn kwaliteiten van 3 jaar geleden.

1 mei 2014 om 18:35

@ narsingh

Wat Pelle dan nu laten zien dan ? Internationaal heeft hij toch niets laten zien, komop hey mensen slaan nu wel een beetje door. Ook al is Pelle volgens sommige een type Larson wilt dat nog niet zeggen dat hij ook van hetzelfde niveau is. Persoonlijk zou ik het hem wel gunnen want het lijkt mij een aardige kerel, maar nee ook als pinchitter lijkt het mij totaal onwaarschijnlijk dat Barcalona bij hem zal uitkomen.

Zolang ze er maar genoeg voor betalen hebben ze mijn zege.

Ik las de titel, ik dacht het zal toch niet... Blijkt het om "geruchten" te gaan! Laat hem maar naar Swansea gaan, Barcelona's niveau kan hij niet aan.

Gaat hij zeker 50 minuten per jaar maken!!!

8 miljoen en Affelay erbij. Barca is dan van Affelay af en feyenoord heeft er een goede spelverdeler erbij.

Als je naar de wedstrijden en goals van Pelle kijkt klinkt het idd erg leuk en ik ben er zeker van overtuigd als Pelle betere spelers om zich heen heeft dat meneer Pelle ook duidelijk beter uit de verf komt balvast kracht en scorend vermogen 56 wedstrijden 50 goals geen beroerde statistieken waar je over heen ken kijken
Iedereen heb natuurlijk ze eigen mening erover maar matige spelers scoren geen 50 doelpunten in 56 duels ik zie hem als stand in 2e plan slagen in camp nou !!!

dat word lachen men gelooft toch niet in sprookjes hier . !
Als men hem kan verkopen voor 4miljoen strik er om en afleveren .

Ik zie veel reacties dat dit hilarisch is, maar het is helemaal geen gek idee, ik zeg dit niet als feyenoord fan.
Tuurlijk komt hij te kort voor de basis van barca maar als pinchitter rond de 70e minuut is hij ideaal.
Kopsterk, sterk, balvast.
Ik zeg doen! Ong 10 miljoen is een goede prijs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren