Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Owen Wijndal doorstaat met succes medische keuring bij Ajax

Laatste update:

Owen Wijndal heeft de medische keuring bij Ajax met succes doorlopen, zo meldt De Telegraaf maandagavond. Daags voor de keuring maakte de krant al bekend dat Ajax en AZ tot een akkoord waren gekomen over een transfer van de vleugelverdediger. De linksback had afgelopen week al een persoonlijk akkoord bereikt met Ajax, maar de clubs moesten nog enkele plooien gladstrijken. De Amsterdammers maken tien miljoen euro over voor Wijndal, die zijn handtekening zet onder een verbintenis tot medio 2027.

Ondanks dat beide clubs op hoofdlijnen al relatief snel een overeenkomst bereikten, duurde het lang voordat alle details besproken waren. Het voornaamste struikelblok in de deal waren de betalingstermijnen, maar inmiddels hebben Ajax en AZ dus een compromis gesloten. Wijndal werd het zelf afgelopen week al eens over de persoonlijke voorwaarden. Maandagavond is Wijndal medisch gekeurd en de verwachting is dat hij dinsdag al gepresenteerd wordt door de Amsterdammers

Volgens De Telegraaf waren er twee redenen waarom het binnenhalen van Wijndal enige tijd in beslag nam. Hamstra en Huntelaar probeerden Nicolás Tagliafico, die niet wilde bijtekenen, te verkopen. Een eventuele transfer van de Argentijnse linksback laat echter op zich wachten. Daarnaast had Ajax in eerste instantie grote moeite met de salariseisen van Wijndal, die bij AZ vastligt tot medio 2024. Zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez deed water bij de wijn door afstand te doen van (een deel van) zijn commissie.

Wijndal doorliep de gehele jeugdopleiding van AZ, dat hem op 4 februari 2017 tegen PSV liet debuteren in de hoofdmacht. Met 17 jaar en 68 dagen was hij daarmee de jongste debutant ooit in het eerste elftal van AZ. Wijndal kwam in de afgelopen vijf jaar tot 142 wedstrijden in alle competities. Daarnaast staan er elf interlands namens het Nederlands elftal achter zijn naam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk dat is wederom goed nieuws. Welkom Wijndal!
Nu nog een spits en het seizoen mag beginnen wat mij betreft.

10 juli 2022 om 23:29

Persoonlijk vind ik dat we nog een 1ste doelman nodig hebben en een rechtsback.. Zie het zelf niet zo zitten in Rensch als back.. Daarbij uiteraard een spits en als Martinez weggaat moet er ook een cv komen.. Nog genoeg te doen

10 juli 2022 om 23:31

Ik zie het ook niet zitten in rensch vooral Europees.....ze moeten daarmee niet beginnen

10 juli 2022 om 23:32

Geen stress boys, Klaiber is weer Fit.

10 juli 2022 om 23:35

Rechtsback eens. Vind Rensch een speler voor het centrum. Regeer kan in de wisselcarrousel dus het liefst eentje van een hoger niveau. Dan denk ik aan Montiel, die op een zijspoor zit bij Sevilla (maar wel strijdvaardig is en wil blijven). Hopelijk leest H2 mee.

10 juli 2022 om 23:36

Een nieuwe doelman gaat hoogstwaarschijnlijk niet gebeuren. Schreuder heeft al aangegeven dat hij gewoon het seizoen in wil gaan met Pasveer, Stekelenburg en Gorter. Maar ben wel van mening inderdaad dat er een rechtsback bij moet komen. Vond Rensch vorig seizoen echt drama. Is aanvallend ook niet heel best voor het spel van Ajax. En Klaiber hoeven we het niet eens over te hebben.

10 juli 2022 om 23:40

@ Kokkieafca0341

Ik begrijp zeker je punt. Mijn gevoel zegt dat Ajax dit seizoen geen nieuwe rechtsback gaat halen. Ik denk dat Schreuder Rensch, Regeer en Klaiber laat uitvechten wie er gaat spelen.

Zelfde eigenlijk met de keepers. Pasveer liet zien de beste keeper van de ED te zijn. Die zal denk ik 1ste doelman worden. Met daarachter Gorter als 2de en Maarten als 3de.

Wel ben ik het met je eens dat er een CV erbij moet mocht Martinez verkocht worden.

11 juli 2022 om 00:50

Die eerste doelman lijkt me best een issue voor Ajax. Als Pasveer wegvalt is de spoeling wel wat dun. Weet niet of je dat risico kunt nemen met een vol seizoen.

11 juli 2022 om 00:58

Is een ‘8’ ook niet nodig? Op CL niveau zie ik het Taylor of Klaassen niet doen op die positie eerlijk gezegd.

11 juli 2022 om 01:21

Als er nou op een positie het meest behoefte was aan versterking bij Ajax was het de keeperspositie wel imo

11 juli 2022 om 02:54

Taylor en Klaassen zijn prima spelers. 8 is totaal niet nodig. Eigen jeugd eerst.

11 juli 2022 om 03:54

Je weet pas als spelers het niveau aan kunnen als ze de kans krijgen. Natuurlijk is een 8 niet nodig. Taylor optie nummer 1, Kudus erachter. Klaassen liever vanaf de bank. Taylor gaat hoge ogen gooien komend jaar.

11 juli 2022 om 13:16

Hakimziyach22

"hopelijk leest H2 mee."

Nee, maar Mrkrillin leest wel mee en vind dit wel erg creatief bedacht! Zou zeker leuke optie zijn.

11 juli 2022 om 23:15

Blijkbaar is Gorter wel goed genoeg. Ben in ieder geval benieuwd wie de 1e doelman wordt.

12 juli 2022 om 00:06

Pasveer tot die weer geblesseerd raakt

12 juli 2022 om 01:14

Ik moet het ook nog zien met Rensch, maar een jaar geleden werd die jongen voor het EK nog Oranje in gepraat.

En afgelopen zomer waren de meeste Ajacieden op dit platform van mening dat Rensch als basis speler aan het nieuwe seizoen zou beginnen ipv Mazraoui.
Het seizoen liep allen voor beide spelers compleet anders.

Als hij die vorm terug kan vinden is de noodzaak voor een nieuwe back er niet en ik kan me best voorstellen dat ze er bij Ajax ook zo in staan. Wellicht handig voor H2 om toch een lijstje klaar te hebben voor als in September blijkt dat hij niet goed genoeg is.

10 juli 2022 om 23:40

Rechtsback en keeper hebben we ook sws nodig, al heeft Ajax gezegd dat ze geen nieuwe keeper gaan halen.

10 juli 2022 om 23:42

En ook geen rechtsback

10 juli 2022 om 23:50

Nee, alleen nog een spits. Rechtsback kijken ze eerst aan met Rensch en Klaiber voordat ze beslissen of ze er nog een halen. Ze hebben nog voldoende tijd.

Alleen mocht er iemand weggaan halen ze vervangers.
Prima toch?

11 juli 2022 om 02:52

@Robert41 "voldoende tijd" in de transferperiode ja, maar idealiter zou je de selectie natuurlijk zo vroeg mogelijk bij elkaar willen hebben.

11 juli 2022 om 06:15

Ja nu kunnen de Steven en Steven en Owen in het huis op de berg wijn gaan drinken uitkijkend over een Dal. Word wel wat dit seizoen

11 juli 2022 om 07:51

Mag ook wel eens gezegd worden; Compliment aan de zaakwaarnemer die afstand doet van zijn commissie om een transfer rond te krijgen!

Volgend seizoen gaat ajax aan die kant overlopen worden. Wijndal is een leuke speler voor de eredivisie maar heeft niet het niveau waar ajax naar moet streven. Het vertrek van overmars is erin gehakt en dat is te zien aan het transferbeleid tot nu toe.

10 juli 2022 om 23:29

Slechter dan blind kan niet. Dus voor ajax is een verbetering en daar gaat het om

10 juli 2022 om 23:31

Blind is echt zooooo slecht, dat zo iemand ooit prof is geworden, komt natuurlijk alleen maar door zijn pappie.. Beetje respect voor Blind mag ook wel hoor, ja het is geen wereldtopper maar overdrijven is ook een vak

10 juli 2022 om 23:32

Blind is vele malen beter dan wijndal. Ik denk dat mensen zoals jij teveel fifa spelen waar het alleen maar om snelheid draait. Dit is reallife maat, waar je met goed positionering en door goed het spel te lezen jezelf uit de problemen kan helpen.

10 juli 2022 om 23:36

@Bochherief. Elke trainer stelt Blind op. In het championsleague jaar was hij fenomenaal. Andere jaren ook gewoon top of geweldig. Hij is 4 jaar weggeweest en Ajax is in die 4 jaar niet kampioen geworden. Daarvoor 4x en daarna 4x wel kampioen/1e in het coronajaar. Jij bent volgens mij geen familie van Blind ook al ben je wel erg Blind

10 juli 2022 om 23:36

Je kunt toch onmogelijk met droge ogen ontkennen dat Overmars Bergwijn en Wijndal bovenaan zijn lijstjes had staan?

10 juli 2022 om 23:41

@Ramires, Wijdal en Bergwijn stonden onder Overmars ook al op de lijst, Overmars heeft dat zelf meerdere malen aangegeven.. Overmars vond het juist belangrijk om Nederlands elftal spelers te halen als dat zou kunnen, dus eigelijk is Overmars de schuldige van dit beleid waar H2 mee verder gaat

10 juli 2022 om 23:51

Wie is H2?

10 juli 2022 om 23:54

Hamstra & Huntelaar

10 juli 2022 om 23:58

Om een of andere reden korten mensen zo de namen van het duo Hamstra - Huntelaar af 🤷‍♂️

11 juli 2022 om 01:16

@fc ramires Hoe kan het dan dat Blind er zo vaak uitgelopen wordt als hij een rechtsbuiten treft als hij zo goed positie kan kiezen?

11 juli 2022 om 02:25

Hoe vaak wordt hij er dan daadwerkelijk uitgelopen Japie? Misschien 1 keer in de zoveel duels ondanks zijn gebrek aan snelheid terwijl hij 20 keer zo'n duel per wedstrijd zou moeten verliezen. Hij kan natuurlijk niet altijd anticiperen, dat is onmogelijk, maar vooral die 5/6 momenten per seizoen aan blijven halen. Je weet dat hij niet de snelste is, dus over die paar momenten blijven beginnen dat hij het op een pure sprint verliest is onzin. Feit is dat hij nu al 8 jaar op rij een dragende kracht is en we met hem 8 keer op rij eerste zijn geworden (en die 4 jaar dat hij er niet was juist niet). Lekker blind blijven staren op het feit dat hij een keer door een Mbappe werd kapot gespeeld, maar dat is zelfs een Alaba of Pique over komen. Kijk bijvoorbeeld de wedstrijden tegen Dortmund en Belgie terug dit seizoen. Daar zie je gewoon zijn klasse. Ook volgend seizoen gaat hij een keer een ongelofelijke kutpot spelen en alle hoeken van het veld zien, maar de andere 33 wedstrijden is hij vaak gewoon de beste man van het veld en een van de redenen dat Ajax met hem in de basis bijna alles wint. Dat jij dat niet wil of kan zien dat weten we nu wel, maar de resultaten en cijfers liegen niet dat hij al jaren een van de beste spelers van onze competitie is. Zelfs een Mourinho of welke bondscoach dan ook stelde hem ontzettend vaak op, dus die verhalen over vriendjespolitiek slaan nergens op.

11 juli 2022 om 06:42

(Zytto34) laat toch gaan man discussies over Blind zullen er blijven door Japie , die heeft nu eenmaal zijn slachtoffers , Veldman, de Ligt , de Jong , Alvarez , en natuurlijk blind , of ze kunnen en niets van of ze maken hun afkoopsom niet waar totaal niet serieus te nemen de man bij na 100 interlands en iedere trainer stelt hem op , maar hij kan er niets van ach het zal hem in de naam zitten velen weten dat Blind nooit snel is geweest maar lekker blijven benadrukken en napapagaaien ik denk dat hij voetballend een van de beste is , als hij een fractie sneller zou zijn geweest zat hij bij de internationale top maar hij kan er nog steeds niets van koekoek

11 juli 2022 om 11:55

Blind is zo slecht dat zowel ten Hag als van Gaal hem altijd opstellen. Foei

11 juli 2022 om 14:12

Exact. Maguire is ook een absolute topper. Wordt bij United en in het Engelse elftal altijd opgesteld door al zijn coaches

12 juli 2022 om 02:40

@fc Ramires, hoezo draait het alleen in fifa om snelheid. Karsdorp moet al zijn gebreken compenseren met zijn snelheid en heeft toch een aardige carrière. Slory en Schaken hebben zelfs het Nederlands elftal gehaald met enkel snelheid.

10 juli 2022 om 23:29

Door wie zou dat moeten gebeuren ? Karlsson of Madueke op een goede dag?

10 juli 2022 om 23:31

Eredivisie hoef je je niet druk te maken maar ik zou ajax wel weer graag een keer ver zien komen in een europese competitie. Met spelers als wijndal gaat dat hem niet worden ben ik bang

10 juli 2022 om 23:32

Verdedigen is hij inderdaad niet de beste in. Gelukkig voor hem hoef je bij Ajax in de eredivisie van de 90 minuten er max 5/10 te verdedigen. In de CL wordt wel andere koek. Daar zal hij waarschijnlijk, net als bij zijn debuut in Oranje op het EK, de eerste wedstrijden slecht spelen door de zenuwen.

10 juli 2022 om 23:34

Dat zijn dan ook maar een paar potten per jaar. Ajacieden hebben het graag over CL maar 80-90% van de potten is tegen Excelsior, NEC etc.

10 juli 2022 om 23:38

Je koopt toch geen linksback voor 10 miljoen om tegen Excelsior, NEC etc. te winnen. Dat moet ook lukken met een linksback uit de jeugd. Met 10 miljoen is, neem ik aan, toch de verwachting dat hij Europees zal leveren anders hoef je hem niet te kopen.

10 juli 2022 om 23:50

Zou het niet ook kunnen dat zo’n jongen zich nog ontwikkeld? Hij is 22, international, misschien wordt hij wel beter bij Ajax en haalt hij eenn hoger niveau? Of zullen we hem maar vast afschrijven?

10 juli 2022 om 23:31

Het niveau van de rechtsbuitens in NL is afschuwelijk, dus dat valt wel mee. Wijndal is defensief kwetsbaar idd maar denk dat hij zich wel kan ontwikkelen. Hopelijk blijft Antony, dan blijft het trainingsniveau tenminste hoog.

10 juli 2022 om 23:51

Klopt. Ihataren loopt daar ook nog en denk dat Bergwijn ook een kans zal maken. Kwaliteit voldoende voorin. Ze moeten alleen nog een spits hebben

10 juli 2022 om 23:55

1 spits is meer dan genoeg ja. Sommigen willen er 2. De bezetting op 6 kan ook nog wel beter. Het is helaas erg stil rondom Alvarez momenteel. Hopelijk wordt er snel een club concreet. Want er lopen een paar geweldige vervangers rond op de buitenlandse velden.

11 juli 2022 om 00:10

Aan wie zit je dan te denken in het buitenland? Vanuit NL zou ik Zerrouki wel willen zien. Fel en hard en hij Kan wat met een bal.

11 juli 2022 om 00:16

Zerrouki uitstekend target inderdaad. Wint relatief gezien evenveel duels als Alvarez, maar in absolute zin wint ie er zelfs meer. Daarnaast kent ie de club, 10 jaar rondgelopen hier. Heerlijk fel en inderdaad een prima opbouwer, zelfs met zijn linker, Alvarez valt bijna op de grond als ie dat doet. 1 jaartje wennen aan het niveau en daarna ben ik er zeker van dat hij beter bij ons past. Buitenland heeft betere spelers maar zou Zerrouki een slimme aankoop vinden.

Als je echt hoog wil mikken voor vervangers dan hoop ik dat ze kijken naar Sander Berge. Fysiek heel sterk en heeft ook ruim voldoende voetballend vermogen. Ook van Schouten ben ik gecharmeerd, is ook Nederlands. Andere prijsklasse, minder aanpassing nodig. Grillitsch is ook een goed target, zelf amper zien spelen maar zie grote clubs die gelinkt worden, veel lof over hem. Is transfervrij dus reken maar op enorme concurrentie. Maar het bestuur denkt er gelukkig hetzelfde over als ik, er zijn minimaal gelijkwaardige vervangers die op het lijstje staan.

10 juli 2022 om 23:42

@fc ramires focus jij lekker op Arsenal, daar gaat het zo gigantisch lekker qua transfers en spel. Daarbij wilde Overmars hem ook halen... dusja. En Wijndal is aanvallend top (zeggen ook maten die voor AZ zijn) ideale match voor Ajax, tegen Ajax speelt iedereen op de counter. Behalve europees, dus dat gaat zeker goed komen... Snap je gebash op de transfer niet helemaal....

11 juli 2022 om 00:09

Wat een zure reactie, je hoeft je niet persoonlijk aangetrokken te voelen. Arsenal is trouwens de laatste paar jaar wel oké bezig wat transfers en spel betreft.

10 juli 2022 om 23:44

Ajax is al anderhalf jaar met Bergwijn bezig. 3 keer raden wie er toen mee bezig was. Wijndal stond ook toen al op de lijst.

10 juli 2022 om 23:46

Transferbeleid van Ajax tot nu toe lijkt mij prima?
Haller weg voor veels te veel naar mijn mening.
Vangen straks gigantisch veel voor Martinez en Anthony.

Bergwijn & wijndal terug; als ik Ajax fan was zou ik enorm blij wezen

10 juli 2022 om 23:53

Je bent ervan op de hoogte dat overmars ook al bezig was met wijndal?

11 juli 2022 om 01:01

Mee eens. Vind het een leuk backje voor AZ, maar daar is alles ook wel mee gezegd. Vind het echt onbegrijpelijk dat ze hem gehaald hebben en ook nog eens voor tien miljoen.

11 juli 2022 om 06:24

Zo slecht is wijndal echt niet hoor. Hij is nog redelijk jong gaat op een hoger niveau voetballen (CL). Die ontwikkeld zich echt wel

12 juli 2022 om 01:22

Volgens mij is H2 het target lijstje van Overmars af aan het werken, de 3 belangrijkste targets, Bergwijn, Brobbey en Wijndal, stonden er toen ook al op, ik meen zelfs dat overmars die in een van zijn laatste gesprekken met de club watchers (een keer in de zo veel tijd zaten die met zijn allen bij elkaar) heeft laten vallen.

Overigens kan het best dat die linkerflank overlopen gaat worden, maar ik zou ook niet graag achter de tandem Wijndal - Bergwijn aan willen lopen als tegenstander en mocht Antony blijven zit er ineens een stuk meer snelheid in het spel van Ajax. Ze zullen er best een keer uigecounterd worden, maar ik denk dat ze er aan de andere kant genoeg voor terug krijgen.

Goed nieuws!
2 top aankopen bij de ploeg nog voordat het trainingskamp echt begint!

10 juli 2022 om 23:39

Nog ruim voordat dat trainingskamp begint zijn Brobbey, Haller, Mazraoui, Gravenberch en Onana weg. 2 aankopen is weinig tot nu toe.

12 juli 2022 om 01:27

Maar Gravenberch en Mazraoui willen ze intern opvangen (onana eigenlijk ook maar die was toch al weg). 2 aankopen is weinig, maar ze hebben natuurlijk voor dit seizoen vorig jaar al Gorter (al is het maar als 2e doelman) en Ihattaren aangetrokken en uit de jeugd rammelt Taylor zo hard op de deur dat ze de noodzaak voor een nieuwe middenvelder er niet direct lijkt te zijn.

Maar 10 miljoen? Dat is toch wel een topdeal voor Ajax. 10 miljoen is voor Ajax bijna geen geld meer, als je ziet wat voor bedragen ze hebben weggegooid aan spelers als Daramy, Marin en Bandé. Goeie slag.

11 juli 2022 om 10:17

Als je nou Magallan noemde oke... Daramy is nog lang niet afgeschreven, Marin is gewoon nog verkocht voor 10 miljoen en een doorverkooppercentage en Bande kon je gewoon niks aan doen aangezien die meteen zwaar geblesseerd raakte. Die komt dan nog het dichtst in de buurt van weggegooid geld.

Drie keer rond al, 30 miljoen als ik het goed begrijp dan. Hoop dat ie het waarmaakt. Had liever Nico blij gemaakt met dat geld.

10 juli 2022 om 23:31

Nico wilt zelf weg, hij had alleen gehoopt op grotere clubs dan pak hem beet Lyon.

10 juli 2022 om 23:33

Kan me toch voorstellen dat een paar miljoen hem op andere gedachten zou brengen. Maar goed, het is wijndal geworden nu, die is nog jong in elk geval.

10 juli 2022 om 23:32

Mano ik had ook 3x liever Nico, maar die wilt weg en dat moeten we gewoon respecteren. Jarenlang aan trouwe dienst, en zijn inzet en passie is voorbeeld geweest voor velen.

10 juli 2022 om 23:33

Hebben ze allang gedaan, hij wil niet. Maar nu we een vervanger hebben moet ie wel vertrekken. Ik hoop gewoon dat ie een grote club vindt. Iets beters dan Lyon of Forest tenminste.

10 juli 2022 om 23:40

Nico wil weg maar gaat nooit. Die verwacht waarschijnlijk nog dat de absolute top voor hem gaat komen maar die komen niet. Met West ham of Sevilla is die niet tevreden.

10 juli 2022 om 23:49

West Ham heeft ie inderdaad geweigerd. Sevilla zou hij vandaag nog naar toe vliegen denk ik. Hij heeft ook Leverkusen afgezegd (geen interessante stap). Forest, Leeds en Brighton ook. Denk dat ie gewoon wacht op Spanje met name.

Werd tijd zeg, maar ruim op tijd voor trainingskamp. Blijkbaar heeft de vertraging opeens met de betalingstermijnen te maken. Dat is toch iets anders dan dat gezeik over juristen. Compleet uit de lucht gegrepen van die telegraaf bende. Maar Wijndal en Bergwijn wordt een leuke linkerflank. Bergwijndal gaat heel wat goals en assists produceren komend seizoen hopelijk!

@Vz waarom nu wel een nieuw artikel en geen oude recycelen. Iets wat jullie een hele poos doen?En ja mensen het zit me dat recycelen van artikelen. Ik ben heel kinderachtige bezig.Verder fijn voor ajax dat het eindelijk rond is en wijndal.

10 juli 2022 om 23:34

@khalid, ik ben het met je eens hoor, dat recyclen is echt heel irritant, dat maakt het reageren naar mijn idee ook kansloos als er 3 weken tussen zit

10 juli 2022 om 23:37

Ja, ik ben het gewoon zat. Het is overdreven. Ik ga gewoon zoveel mogelijk soortgelijke reacties plaatsen. Het zal me vast een ban als kado doen.
Ik ben het gewoon spuug zat. Weet je ik ben heel lang stil geweest en andere roepen het als een tijdje. Maar het is gewoon vermoeiend.
Dus fijn dit artikel is nieuw maar andere soortgelijke artikelen worden geryceled

11 juli 2022 om 00:28

Ik merk dat het voornamelijk Ajax artikelen zijn die niet gerecycled worden, daar komen altijd veel comments op maar komen wel constant aparte artikelen voor. Kan me herinneren dat geruchten bij bepaalde clubs gewoon 4x gerecycled waren, echt bizar.

Zelf ben ik nooit zo kapot geweest van Wijndal, aanvallend wel redelijk maar verdedigend een stuk minder. Desalniettemin welkom Wijndal, veel succes en bewijs maar mijn ongelijk. 👍🏾

10 juli 2022 om 23:33

Anthony had alle moeite met hem afgelopen seizoen....zowel uit als thuis.wijndal is verdedigend sterker dan je denkt. Gaat makkelijk vaste basisspeler worden

10 juli 2022 om 23:38

Nou ja, thuis voor ons was Wijndal een plaag idd. Maar in de beker had Antony weinig moeite met hem. Speelde hem 2x door de stokken. Maar Wijndal heeft wel wat gif. Beetje polijsten en dan moet het geen probleem worden. Hopelijk kan ie nog een week met Nico trainen, kan ie er wat van leren.

11 juli 2022 om 01:16

Chester hoop dat je gelijk hebt, en basisspeler gaat hij zeker worden.

11 juli 2022 om 21:18

Zeker een potentiele basisspeler maar benieuwd wat Schreuder met Blind van plan is.

10 juli 2022 om 23:38

Kan toch nooit minder zijn dan opa:-)
Meestal mislukken aankopen van AZ. Maar denk dat Wijndal zich wel staande houdt.

10 juli 2022 om 23:38

Heb ik ook Sulejmanii en ik hoop echt dat we er naast zitten maar heb nu nooit echt het gevoel gehad dat dit nu een fantastische verdediger is die ik bij Ajax graag zou zien. Maar ik laat me graag verrassen. Was bij Haller ook en was ook erg goed bevallen .

11 juli 2022 om 01:03

Aanvallend valt het ook wel mee. Hij heeft een te lage handelingsnelheid en te weinig snelheid met de bal aan de voet.

12 juli 2022 om 09:53

@ Sulejmanii Mee eens, niet onder de indruk van Wijndal. Laten we inderdaad hopen dat we het mis hebben. @Chesterrulez Het argument dat Antony moeite heeft met een back vind ik een beetje overgewaardeerd, alsof Antony het hele seizoen top was. Malacia wordt om deze reden ook de hemel in geprezen maar hij heeft nog alles te bewijzen. Is vaak genoeg door de mand gevallen zoals bijvoorbeeld bij het Nederlands elftal.

Heel veel succes Owen! Ik ben benieuwd hoe hij het in Amsterdam gaat doen. Ik denk zelf dat hij een fantastische aanwinst voor Ajax is. In de ED heb je niks aan een verdedigende back. Wijndal gaat ontzettend vaak de achterlijn halen tegen Excelsior, Volendam, Emmen, Cambuur, Sparta etc. daar ben ik van overtuigd. Ook gaat hij een flinke hoeveelheid assists leveren. Ik ben benieuwd hoe hij het in de CL gaat doen. Ik verwacht goede wedstrijden tegen de Benfica’s, Frankfurt’s, Lyon’s etc. van deze wereld. Tegen de absolute top komt hij verdedigend tekort denk ik. Maar dat zijn natuurlijk maar 3-4 potjes per jaar voor Ajax.

Werd eens tijd zeg haha. Maar goed uitstekende opvolger voor Tagliafico natuurlijk. Ook 1 van de talentvolste linksback in Nederland momenteel. Dus 10 miljoen is een meer dan uitstekende prijs voor hem.

11 juli 2022 om 21:22

Dat geld ga je zeker terugverdienen als hij ook nog de vaste man op links wordt in het NL elftal

He he eindelijk, nu nog 1 a 2 spitsen en ik hoop persoonlijk als Martinez weggaat, dat er een centrale verdediger en rechtsback bij komen en dan het liefst allebei uit Zuid-Amerika.

10 juli 2022 om 23:45

2 spitsen nog wel. Waarom 2 spitsen, ze hebben toch genoeg backups?
Ook wel benieuwd welke cv en rb je graag uit Zuid-Amerika ziet komen aangezien je dat zo specifiek benoemt.

11 juli 2022 om 00:16

Haller en Danilo zijn weg. En Brobbey ook. Wie zijn er voor teruggekomen? Bergwijn? (Is niet eens een spits, kan er wel spelen idemdito Tadic). Dus 1 echte spits minimaal ja.

11 juli 2022 om 09:45

1 spits is inderdaad een pré, maar 2 spitsen zou ik alleen halen als het twee totaal onbekenden zijn.

Hopen dat hij zijn niveau door kan trekken. Gaat toch wat stappen moeten zetten om de champions league aan te kunnen. Als dat lukt is hij de centen waard.

Als iedere transfer zolang gaat duren hebben we een transferperiode van een halfjaar nodig.
Goed dat hij binnen is, maar zolang Tagliafico er nog is vraag ik mij af wie nu eerste keus is.

11 juli 2022 om 00:59

De transfer van Bergwijn was een lastige, complexe transfer als je de media mag geloven. Het zou mij niks verbazen als de juridische afdeling van Ajax het simpelweg te druk met dat dossier had om het papierwerk van Wijndal in orde te maken.

Prima aankoop en, wat staat er een geweldige team op het veld straks
Dat word smullen

Konden ze niet bijvoorbeeld 5 van die 10 miljoen voor Wijndal investeren in het verlengen van Tagliafico? Dat vind ik persoonlijk een betere linksback dan Wijndal.

Gewoon Sanchez terughalen wanneer Martinez wordt verkocht!

11 juli 2022 om 09:56

Als je voor de tweede keer in het jaar het aankoop transferrecord wil verbreken, zou ik zeggen doen. Levy gaat hoog in de boom zitten voor Sanchez, net zoals hij dat met Bergwijn heeft gedaan.

11 juli 2022 om 11:28

Gewoon Yerry Mina halen bij Everton voor 20 miljoen euro, is 196 cm lang.
Daarmee is lengteprobleem achterin ook voorbij.

Geweldige speler, die Wijndal. Ajax kan weer hoge ogen gooien op een Europees eindtoernooi. Wellicht nog een vervanger voor Haller als echte spits

Misschien dat AZ de vraagprijs nog even moet verhogen naar 15 mln. Die geintjes houden ze in Amsterdam wel van.

Middelmatige speler bij AZ, zeer goed in aanvallen met de bal, maar verdedigend vind ik hem echt een drama. Goed gehandeld van AZ door hem voor zo'n mooi bedrag aan Ajax te verkopen.

11 juli 2022 om 21:17

Bedoel je dat cynisch Miranda? Prima speler die AZ wel ontgroeit was in mijn ogen.

Prima speler voor de overlap wat ajax graag speelt. Uitstekende slag.

Weer eentje die de PL en La Liga laat schieten voor ons, dan ben je altijd welkom. Nu nog Conceicao halen en nog een RB. Brobbey lekker laten in Leipzig, gaat nergens over. Stekker eruit trekken. En ook geen Kalajdzic graag.

11 juli 2022 om 22:28

Schijnt dat conceicao zijn contract bij ff porto gaat verlengen.

Ajax is in gesprek met Sasa kalajdzic de 2 meter lange spits van Stuttgart als spits omdat brobbey een lastig verhaal lijkt te worden.

11 juli 2022 om 22:39

Conceicao vond ik al te mooi om waar te zijn. 5 miljoen voor zo'n parel. Die jongen is tenminste slimmer dan Brobbey. En ja die lange spits gaat er zeker 25 maken hier, maar dit is precies waarom we Haller hebben verkocht. Weer een trage slungel die vooral goed kan koppen.

10 miljoen is een mooie deal voor ajax. Ik denk dat wijndal het goed gaat doen.

Heerlijk dat Wijndal erbij is, maar volgens mij zijn er nog wel wat versterkingen nodig wil je europees ook meedoen. Er moeten 2 spitsen bij ik hoop stiekem nog op Suárez ik denk dat hij in een dominante ploeg als Ajax nog een rol van betekenis kan spelen.

Verder vind ik de opties op het middenveld niet voldoende we hebben Klaassen, Berghuis, Kudus (gaat misschien weg), Taylor, Alvarez (gaat misschien weg) en ihattaren. Met blessures zou je kwetsbaar kunnen zijn.

Dan hebben wij nog Antony die misschien weggaat dan moet hij ook vervangen worden en een back-up op de rechtervleugel hebben wij niet of je moet Berghuis en inhattaren meetellen , maar dat zou bij blessures ook voor het middenveld problemen kunnen veroorzaken.

Op rechtsback hebben wij Rensch en Klaiber ik denk dat een versterking daar ook geen kwaad kan.

Centraal vertrekt waarschijnlijk Martínez en dan hebben wij nog Blind en Timber over, ook hebben wij Schuurs nog op de bank (als hij blijft), een versterking daar als Martinez vertrekt kan ook geen kwaad.

Op doel zijn wij voorzien met Stekelenburg en Pasveer al zou ik graag hebben dat Fariñez (24) komt hij is goede jonge keeper en zou wel tot een topkeeper uit kunnen groeien denk ik en bij Lens krijgt hij niet heel veel minuten.

Op hopelijk een heel mooi seizoen laat het net zo goud zijn als de letters op het shirt

Prima speler. Hopelijk haalt Ajax ook nog minimaal een rechtsback, tenzij Ajax het echt wilt gokken op een Rensch en Regeer op de backpositie...

Verder lijkt het mij dan verstandig om Salah Edinne of Baas te verhuren aan een Eredivisie club. Ik zou voor Salah kiezen... Die gaat waarschijnlijk geen kansen krijgen met Wijndal & Blind voor zich op die plek. En zelfs Nico is nog niet weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren