Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opnieuw frustrerende avond voor Barcelona na blunder van Neto

Laatste update:

Barcelona heeft voor de vierde keer op rij punten laten liggen in LaLiga. Het team van Ronald Koeman kwam zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen Deportivo Alavés niet verder dan een gelijkspel: 1-1. Dat betekent dat de Catalanen aan de laatste vier competitieduels slechts twee punten hebben overgehouden. De sportieve malaise sorteert logischerwijs effect op de plaats van Barcelona op de ranglijst: met acht punten uit zes duels staan los Azulgrana twaalfde. De achterstand op koploper Real Madrid bedraagt liefst acht punten, al heeft de regerend landskampioen van Spanje wel een duel meer gespeeld.

Niet alleen hield Alavés de bezoekers uit Catalonië in de eerste helft van zich af, ook ging het team van Pablo Machin dankzij een cadeautje van Neto met een minimale voorsprong de rust in. Barcelona ging in de eerste helft van minder naar méér, maar de ploeg van Koeman had moeite op de Baskische defensie te kraken. Dat had men ook aan zichzelf te wijten. Na een uitstekende pass van Clément Lenglet stond Ansu Fati oog in oog met Sergio Pacheco, maar de inzet langs de doelman was té diagonaal.

Barcelona staat achter tegen Alavés na deze ENORME BLUNDER van keeper Neto??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 31 oktober 2020

Barcelona kreeg na dik twintig minuten opnieuw een grote kans: een vrije trap van Lionel Messi op een gevaarlijke plek werd door Florian Lejeune van de doellijn gehaald. Het was echter Alavés dat het scorebord na 29 minuten in beweging kreeg. Gerard Piqué speelde de bal terug op Neto, die er vervolgens een potje van maakte en de bal aan Luis Rioja verspeelde: 1-0. Daar had Barcelona in het restant van de eerste helft niet meer van terug. Frenkie de Jong vroeg om een strafschop toen hij de bal uit een voorzet van Sergi Roberto over het doel kopte en licht werd geduwd.

Koeman greep in de rust flink in: Miralem Pjanic, Pedri en Trincao kwamen binnen de lijnen voor Ousmane Dembélé, Lenglet en Sergio Busquets. Barcelona zette in de openingsfase van de tweede helft meteen veel druk op Alavés, maar was tegelijkertijd behoedzaam voor counteraanvallen van de Basken. In de 61e minuut vond een cruciaal moment plaats. José Ignacio Peleteiro kreeg een tweede gele kaart voor een onhandig duel met Gerard Piqué om de bal en liet de thuisploeg met tien man achter. Nog geen twee minuten later viel al de 1-1.

Antoine Griezmann brengt Barcelona met een subtiel stiftje terug in de wedstrijd tegen Alavés?

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 31 oktober 2020

Fati zette goed druk, waarna de bal via een Alavés-been bij Griezmann terechtkwam. De Fransman werkte de bal fraai over Pacheco: 1-1. Hoewel Barcelona nog een klein half uur tegen tien man voor de boeg had, slaagde Barcelona er niet in om een halve misstap te vermijden. De bezoekers, met ook Sergiño Dest en Martin Braithwaite inmiddels binnen de lijnen, waren via Messi, Dest en Fati dicht bij de 1-2, terwijl een doelpunt van Griezmann wegens buitenspel van Trincao ongeldig werd verklaard. In de slotminuten eindigde een inzet van Messi ook nog eens op de paal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verschrikkelijke 1e helft, goeie 2e helft. Pedri wat een voetballer wordt dat zeg samen met fati. Keeper van alaves is echt man of the match.

31 oktober 2020 om 22:58

Pedri is inderdaad heel goed, heb hem liever dan Trincao. Ansu is ook heel goed. 1e helft is een beetje naar de klote geholpen door de scheids. Geen penalty gehad voor Barça o.a.. Barcelona was de betere vandaag, maar helaas scheids en var tegen.

31 oktober 2020 om 22:59

Ik ga heel eerlijk met je zijn ondanks dat ze misschien wel een penalty verdiende, barcelona heeft de eerste helft van zichzelf verloren. Het spel was dramatisch

31 oktober 2020 om 23:04

Trincao vind ik zelf ook waardeloos. Heeft helemaal niks.

31 oktober 2020 om 22:57

Haha heeft afgelopen 10 seizoenen minimaal 30x gescoord en 15x assist maar nee hij is het al jaren niet meer.

31 oktober 2020 om 22:58

Tegen fc bal op het dak in de onderste regionen, daar waar het om gaat in de CL en als ze hem nodig hebben geeft die helaas niet meer thuis. Kun je niet omheen kerel

31 oktober 2020 om 23:07

Ach joh hij heeft ze twee jaar geleden nog hoogstpersoonlijk naar de halve finale geleid, en hij scoorde ook nog 2x tegen Liverpool. Vorig jaar 25 goals in la liga en 21 assists. Laat de fles nou eens staan man ...

31 oktober 2020 om 23:08

Hou gewoon je mond, ja hij heeft vaak genoeg gefaald net zoals elke superster dat gedaan heeft, ben je vergeten dat hij de gouden bal won, United, Lyon, Liverpool op een hoop schoot en alsnog de schuld kreeg van het 4-0 verlies op Anfield. Bizar dat hij niks meer heeft laten zien de afgelopen jaren maar zodra we andere spelers erbij halen die niks hebben laten zien de afgelopen 2 jaar dan kom je weer met andere nietszeggende argumenten

1 november 2020 om 00:33

En wat heel veel mensen vergeten is dat hij tijdens die fenomenale thuis wedstrijd tegen Liverpool ook nog Dembele één op één zette met de keeper in de laatste minuten. Als die hem gewoon maakt is het klaar en is Messi wel nog steeds de grote held

1 november 2020 om 00:58

Je bent een Madrid fan. Jouw team en spelers spelen tegen dezelfde tegenstanders. Als het allemaal ‘FC bal op het dak’ teams zijn dan waarom wint RM van al die tegenstanders niet even met 5-0 elke keer? Of is er 1 speler van RM die ook net als Messi jaar in jaar uit zijn cijfers neerzet in die ‘FC bal op het dak’ competitie?

31 oktober 2020 om 22:57

Mwah op dit moment eens. Maar kijk even naar 2018-19. Het is na de zomer van 2019 gwn veel minder geworden.

31 oktober 2020 om 22:58

Wedstrijd wel gekeken? Vond Messi echt goed spelen in de 2e helft, jammer dat hij het niet kom belonen met een goal.

31 oktober 2020 om 22:58

Jaren is natuurlijk onzin. Tot een jaar geleden droeg hij ze elke wedstrijd zonder uitzondering. Maar dit seizoen nog niet gescoord behalve penalty's en vandaag weer ongelukkig. Had bovendien niet meer op het veld mogen staan

31 oktober 2020 om 23:01

Aleikum salam

31 oktober 2020 om 23:00

Je kan het blijven herhalen, en ik geloof best dat je het ook echt gelooft. Maar dat maakt het niet waar. Wel is hij dit seizoen (en vorig seizoen eigenlijk ook) heel ondermaats voor zijn doen.

31 oktober 2020 om 23:05

Haha daar zeg je t al: voor zijn doen. Zelfs votig jaar record aantal assists en meeste goal contributies van hee Europa. Meer assists + goals dan Lewandowski bijvoorbeeld. Messi heeft zon bijzonder hoog verwachtingspatroon gecreëerd dat zelfs 40+ goals en assits normaal is geworden. Plus hij was afgelopen seizoen ook in het beginveel geblesseerd geweest.

31 oktober 2020 om 23:47

Die gast is Real Madrid fan. Neem dat toch niet zo serieus

1 november 2020 om 00:54

Al jaren😂 ga je gedragen aub. Presteert nu begin van dit seizoen eens minder en gelijk dit. We zijn 6 competitiewedstrijden en 2 cL wedstrijden onderweg. Heeft daarin volgens mij 3 of 4 keer gescoord en enkele assists gegeven. Zijn afmaken is niet zo goed als t geweest is dit seizoen maar zijn passing, dribbelen is nog steeds van hoog niveau. Wordt inderdaad steeds ouder en wil eigenlijk niet bij Barca zijn(aangezien hij weg wou maar niet mocht). Dan is het niet heel vreemd om eens een mindere periode te hebben of minder te worden in het algemeen.

1 november 2020 om 05:46

Lol wat een onzin. Dat men zoiets kan roepen maar ja Derksen brainwashed wel meer mensen, die riep ook vaak zoiets. Men is de weg kwijt joh en dan zelfs zeggen al jaren lol. Messi blijft eng, alleen op dit moment is er weinig hulp in de aanval. In z'n eentje alles en iedereen dragen gaat niet. En dit zegt een Real fan!

Het zal weer voornamelijk over de VAR gaan hier, maar moet je als Barca zijnde niet gewoon winnen tegen 10 man van Alaves?

31 oktober 2020 om 22:59

Wat heeft de vorm van barca of de tegenstander te maken met het feit scheidsrechter weer niet aan de regels houdt. Dus omdat ze tegen Alaves spelen is het maar prima?

31 oktober 2020 om 23:00

Klagen over VAR na letterlijk 3 keer te zijn gered door VAR tegen Juve, in 1 wedstrijd nota bene. Calimero gehalte is weer ouderwets hoog bij sommigen.

31 oktober 2020 om 23:04

Die goals waren overduidelijk buitenspel? Wat kan Barcelona er doen als Morata bijvoorbeeld 100 keer een buitenspelgoal maakt? Ze zijn wederom benadeeld deze wedstrijd.

31 oktober 2020 om 23:04

Omdat het ook 3x buitenspel was lampje... Barca had bij die duw op FdJ 100% een penalty moeten krijgen

31 oktober 2020 om 23:05

3x terecht gered kan je niet vergelijken met weer bestolen worden. Voor de 4e keer dit seizoen. Dus als de var in de cl zijn werk goed doet mag je daarna nooit meer klagen over de var in de competitie die zijn werk niet doet. De logica is echt ver te zoeken

31 oktober 2020 om 23:08

Gered omdat de VAR de spelregels naleeft? Over buitenspel valt nauwelijks te discussiëren, over een overtreding wel en dat was op het moment van de overtreding op Frenkie toch echt het geval.

31 oktober 2020 om 23:11

Ik denk eerder dat hij doelt op het feit dat je niet kan klagen over de VAR als het tegenzit en niet klagen als het meezit.

31 oktober 2020 om 23:13

2 van die 3 offside goals van Morata waren trouwens na wait and see van de grensrechter. Met andere woorden, de grensrechter had het overduidelijk buitenspel al gezien, maar liet gewoon nog even doorgaan. Er was maar 1 goal afgekeurd door de Var. Dat even terzijde want ik zie totaal de link niet met de fase van vanavond.

31 oktober 2020 om 22:59

Nadat Messi geen rood kreeg heeft barca geen recht om over de VAR te praten. Kan je je voorstellen als dit Ramos of Ronaldo was geweest. Rood en 10 wedstrijden schorsing hadden ze gekregen

31 oktober 2020 om 23:04

Dan moet Deyverson ook rood krijgen hè.

31 oktober 2020 om 23:01

Zes reddingen van de keeper. Bal van de lijn gehaald. Bal op de paal. Tegendoelpunt door blunder van de eigen keeper. Soms zit het ook gewoon niet mee.

31 oktober 2020 om 23:07

Zodra het niet loopt of ze kunnen niet scoren wordt elke keer de scheids de schuld gegeven, zo sneu. Messi had ook gewoon rood moeten krijgen. Vandaag was het zeker eigen schuld, kansen missen, blunderen, matige optredens van een Busi etc. maar nee zelfs Pique gaat zielig in de rust klagen bij de scheids.

31 oktober 2020 om 23:13

Messi rood, is dit een grap? Was niet eens geel. Hij speelt de bal gewoon terug naar busquets omdat er eerder gefloten was.

31 oktober 2020 om 23:15

Haha je reactie is denk ik meer een grap. Messi schoot gefrustreerd de bal richting de scheids die net langs hem loopt, kom nou.

31 oktober 2020 om 23:18

Serieus? Hij “speelt” de bal terug? Ik gaf ook wel eens zo een “passes” en daarom zat ik voornamelijk op de bank 😉.

31 oktober 2020 om 23:34

Lierse1997, effe offtopic. Geef Lier 2 jaar de tijd en ze zitten terug in eerste. De Lisp hoort in 1e.

31 oktober 2020 om 23:46

@GramozMorina, laten we dat hopen! Al deel ik je positivisme niet echt 😅. Maar dat het lisp in 1e hoort is natuurlijk een waarheid als een koe 😉.

Hoop dat Koeman nou gezien heeft dat frenkie en busquets niet samen op het middenveld mogen. Het is echt of busquets of frenkie op het middenveld. 2e helft een stukkie beter vanwege die wissels. Verder moet messi echt even die eerste veldgoal erin krijgen man. Want hij is te haastig er naar op zoek en wordt alleen maar meer en meer gefrusteerd waardoor hij slechter gaat spelen. Hij krijgt kansen zat dus lijkt gewoon een mentaal iets. En als laatste vond ik het weer schandalig dat de VAR niet naar het penalty moment van frenkie keek want hij werd gewoon duidelijk geduwd in de rug.

31 oktober 2020 om 23:02

De VAR kijkt er gewoon altijd naar. Elke belangrijke fase wordt beoordeeld. En in deze vond hij het blijkbaar geen duidelijke fout van de scheidsrechter, vrij onbegrijpelijk trouwens want het was een zuivere pingel.

31 oktober 2020 om 23:05

Misschien zaten ze laatste episode van pokeman te kijken, ik weet het niet. Maar was een duidelijke pingel. Of ze zaten net over de laatste aflevering van gtst te praten en zagen het. Misschien gooide perez een koekje op de grond op dat moment. Maar in elk geval blijft het schandalig

1 november 2020 om 10:01

Nu weer barca fan?

Tja, kansen zat en een blunder. Koeman en co lopen nu al achter de feiten aan. Het spel is wat leuker om te zien, maar de resultaten blijven vooralsnog uit. Wordt nog een lang seizoen.

31 oktober 2020 om 23:03

Ik zie het juist andersom, ik zie een Koeman die zijn optimale samenstelling nog aan het vinden is en een aantal spelers die hij inpast, die ook steeds beter op elkaar ingespeeld raken. Het veldspel is goed en vandaag zat alles tegen in de afronding. Een verliespartij tegen Real Madrid kan, Getafe uit is een rotwedstrijd en Sevilla had de kant van Barcelona op moeten vallen - overigens is ons vandaag ook een zuivere strafschop ontnomen, maar goed. Geef het nog tijd, zolang we doorgaan in de CL en we enigszins bijblijven is het goed. Real is ook zeker niet foutloos.

Bedankt voor mijn toto verpesten!!!! Messi doe alsjeblieft je oogkleppen af en koeman grijp in!!! Dit komt het spel niet ten goede

2 november 2020 om 02:51

Hahaha ik voel je man, ben even tijdje gestopt met toto, om dit soort wedstrijden bijvoorbeeld te vermijden. Voelt best wel lekker om ze te zien verspillen.

Tja, kansen zat en een blunder. Koeman en co lopen nu al achter de feiten aan. Het spel is wat leuker om te zien, maar de resultaten blijven vooralsnog uit. Wordt nog een lang seizoen.

Hoe kan het dat er in een selectie van Barcelona geen een speler is die fatsoenlijk kan schieten.

Koeman eruit bij Barcelona en er weer in bij Oranje? Iedereen maakt wel eens een verkeerde beslissing, vergeten en vergeven toch?

31 oktober 2020 om 23:03

Wat kan Koeman eraan doen als zijn reserve keeper een blunder maakt? Wat kan Koeman erana doen dat de keeper van de tegenstander een werled dag heeft en 6,7 reddingen maakt. Dat Messi net op de paal schiet. Dat een speler van Alvarez de bal van de lijn haalt? Dat de tweede goal van Griezman net buiten spel was. Denk niet dat een andere trainer het met dit materiaal beter doet.

1 november 2020 om 00:00

Denk ik ook niet hoor maar een trainer van Barca haalt de kerst niet als de resultaten tegen blijven zitten ben ik bang, hoe goed ie ook voetbalt met zijn team.

1 november 2020 om 00:05

Een trainer ontslaan en afkopen met de kerst is ook niet echt een goed idee als je de salarissen niet eens meer kan betalen. Bij Barcelona is de laatste jaren echt een waar trainers kerkhof ontstaan. Het heeft allemaal niet geholpen.wellicht is het deze keer een beter idee om wat realistischer te worden en te accepteren dat bij Messi het beste er wel vanaf is en de selectie als geheel geen Europese top meer is. Barcelona zal gewoon door de zure appel heen moeten bijten en gaan werken aan de opbouw van een elftal voor de toekomst.

1 november 2020 om 00:10

Dat zou inderdaad verstandig zijn, net als dat het eigenlijk verstandig geweest zou zijn om Messi voor een miljoentje of 200 van de hand gedaan te hebben in de zomer. Maarja... Ik ben toch bang dat Koeman die tijd niet gaat krijgen.

2 keer winnen, 2 keer gelijk en 2 keer verliezen, dat zegt toch veel, he koeman it's good job!!!

31 oktober 2020 om 22:59

perfectly in balance, as all things should be

31 oktober 2020 om 23:04

Scorebord journalistiek. Barcelona had veel kansen, 7 reddingen door de keeper. Bal op de paal, bal van de lijn gehaald en dan de eigen reserve keeper die een blunder maakt. Wil je dan Kopeman de shculd geven? Het is me wat met die Barcelona supporters.

1 november 2020 om 00:13

A job well done

Toch wel apart dat Messi altijd overal zonder rode kaart mee weg komt. Of het nou een kopstoot, iemand bij de keel grijpen of een bal naar de scheidsrechter trappen, hij wordt altijd gespaard.

31 oktober 2020 om 22:59

Ach zo erg was het nu ook niet. Geel was gewoon op zijn plaats naar mijn idee.

31 oktober 2020 om 23:06

Het is gew heel dom van Messi en als de scheids rood had gegeven had niemand geklaagd.

31 oktober 2020 om 23:07

Het gaat om de handeling. Hij schiet de bal vanaf 1 meter bewust tegen de scheids. Of hij hem nou vol raakt of niet vind ik minder belangrijk

31 oktober 2020 om 23:13

Op zich is respect ten opzichte van de scheidsrechter toch onbestaande in voetbalwereld en dan is dit geen rode kaart. In de huidige hoedanigheid vind ik niet dat je hier rood voor moet geven. Maar ja anderzijds stel je eens voor dat een rugbyspeler de bal uit frustratie naar de scheidsrechter gooit. Maar zoals gezegd dan moeten ze eerst maar eens hameren op respect voor de arbitrage en niet de ene keer wel sanctioneren en de andere keer niet.

31 oktober 2020 om 23:40

Hij raakt de scheids niet eens, je ziet ook aan de traject van de bal dat hij hem niet geraakt heeft, hij uit gewoon zijn frustratie, geel is terecht, maar waarom hoor ik niemand over het feit dat de scheidds Alaves keer op keer weer een halve minuut laat doen over een ingooit, uittrap of vrije trap??? Kan iemand mij dat eens uitleggen? en vervolgens 5 minuten erbij geven waarvan er weer 3 worden tijdgerekt en hij ook nog affluit voor de 5 minuten om zijn.

31 oktober 2020 om 23:46

Omdat Barca veel te groot is om zich druk te maken over het tijdrekken van Alaves. Wat overigens logisch is als je de selecties naast elkaar zet.

31 oktober 2020 om 23:50

Hij vond het wel absoluut niet erg dat hij hem bijna raakte. Over dat feit dat er zo veel tijd gerekt mocht worden heb je een punt. Alleen is dat zo een dingetje dat soms in het voordeel is en soms in het nadeel.

31 oktober 2020 om 23:58

Lierse1997

Ik hoop zo op zuivere speeltijd want dan weet je direct waar je aan toe bent als club zijnde, alleen dit is natuurlijk niet mogelijk want dan krijg je zulke lange wedstrijden omdat je er dan pas achter komt hoevaak het spel stil ligt. Al met al een frustrerende avond omdat ze hier natuurlijk gewoon de overwinning mee naar huis hadden moeten nemen, extra zuur dat Neto een fout maakt die overigens verder een prima keeper is maar toch een cruciale fout maakt tegen een zeer defensief Alaves. overigens ook hele goede wissels van Koeman, hopen dat Messi gouw een veldgoal maakt en de vrije trappen uit onmogelijke hoeken eens laat nemen door iemand anders.

1 november 2020 om 00:08

Ja inderdaad een enorm zure wedstrijd voor Barca want ze verdienden natuurlijk absoluut te winnen. Zuivere speeltijd zou zeker een oplossing kunnen zijn, misschien moeten ze dat maar eens testen in bekertoernooien. En met messi komt het natuurlijk goed en die goals komen wel. De hele situatie in de zomer zal ook wel wat invloed gehad hebben maar op het einde van het jaar heeft hij er wel weer een stuk of 40-50 inliggen.

31 oktober 2020 om 23:01

Hij trapt toch gwn de bal weg en de scheids loopt toevallig langs. Hij schiet niet op de scheidsl

het tijdperk Messi is over na dit jaar Messi Pique Busquets Griezman en jonge getalenteerde spelers in

Tja Barca was drama maar ze zijn ook genaaid door de scheidsrechter. Alaves kon alles doen en laten wat ze wilden zonder geel te krijgen, ook nog een penalty niet gegeven.

Joh, met de kwaliteiten die hebt in je elftal had je -notabene tegen 10 man- gewoon drie kostbare punten moeten pakken. Die nederigheid van de Catalanen naar Lionel toe is nog enorm groot. Alle ballen moeten en zullen naar hem gaan. Leren ze het dan nooit? Met dit doorzichtige voetbal ga je niet hoog eindigen in La Liga. Kom op!

Barca, Barca, Barca... Wat blijft het toch pijnlijk om naar te kijken. Er zijn wel lichtpuntjes te bespeuren zoals Pedri en Fati. De Jong speelt voldoende, maar te traag op het middenveld. Zelfde geldt voor Pjanic. Verder zoveel spelers die het niveau niet hebben (pique, Roberto, Alba, Neto en Griezmann ondanks zijn goal). Verder zit Messi nog steeds niet op zijn niveau en stoor ik me verschrikkelijk aan zijn houding. We weten inmiddels wel dat hij niet meer tevreden is met de club. Dit gaat een lastig verhaal worden voor Koeman met deze selectie.

Individuele fouten achterin, totaal gebrek aan efficiëntie voorin en opnieuw genaaid door de Var, begint een patroon te worden bij Barcelona. Zuivere penalty op De Jong in de 1ste helft, maar in het busje zaten ze weeral naar the Simpsons te kijken. Barcelona moest dit alsnog altijd winnen natuurlijk.

Hoe kan het dat deze wedstrijd in een gelijkspel is geeindigd.. Ongelofelijk, Alaves stond letterlijk met zijn tienen in het doel en de bal viel totaal niet goed. Toch was het aanvalsspel erg goed, ondanks het resultaat. We hebben wel andermaal gezien hoe belangrijk een goede reservedoelman is, Neto is voetballend geen schim van Ter Stegen en daar betaal je vandaag de hoofdprijs voor. Verder is het goed voor Griezmann dat hij een velddoelpunt scoort, hij heeft het vertrouwen hard nodig. Teleurstellend, maar op naar woensdag tegen Kiev, 9 punten uit 3 in de CL betekent dat de volgende ronde zo goed als bereikt is.

31 oktober 2020 om 23:05

Zo goed was het aanvalsplan niet. Vooral tegen dit soort clubs die bijna alle veldspelers achterin houden, moet je het veld breed houden, wisselpass gebruiken en meer schieten., zo trek je ze uit elkaar en of heb je met een beetje geluk een bal mee, zoals de goal van Griezeman. Nee, alles gaat via het midden, waar t helemaal vol zit. Heel jammer dit. En ja tegen Kiev zullen ze wel winnen en waarschijnlijk zelfs met redelijk goed voetbal en dan heb je al snel weer t gevoel dat t wel goedkomt, maar dat zal t niet. Niet dit seizoen. Mijneigen conclusie

31 oktober 2020 om 23:20

Bij tijd en wijle werd er toch zeer aardig gecombineerd, dat heb ik al tijden niet gezien. Ik heb echt het idee dat het langzaam goed begint te vallen. Ik denk dat Koeman nu ook wel concludeert dat Busquets-de Jong niet kan als blok op het middenveld en Griezmann mocht vandaag ook uit het centrum komen. Dat zijn dingen waar ik al weken om vraag. Overigens was er de tweede helft niets meer om uit elkaar te trekken, met zo veel man die geen stap uit de eigen zestien zetten, is er niets te beginnen en moet de bal goed vallen. Genoeg kansen, hij viel helaas niet.

Uiteraard weer een topprestatie van Frenkie en zijn mannen. Schandalig dat de scheids en de VAR weer zwaar tegen Barcelona waren, anders was de overwinning zeker binnengesleept. Hoe durven ze Messi buitenspel te geven toen hij de 1-2 binnenschoot in de 86e minuut? Schandalig is het.

Barcelona heeft een matig elftal helaas. Eerste helft was het echt slecht, met name Messi kon helemaal niets en raakte gefrustreerd. Tweede helft met Pedri ging het stukken beter, maar barca mist scorend vermogen. Messi had ook veel pech hoewel ie tweede helft redelijk tot goed speelde.

Ik weet het niet zeker maar volgens mij is dit de slechtste start van Barca sinds LVG.
Sommige spelers kunnen echt niet meer bij Barca in de basis, bijv Busquets. Pjanic hoort op dit moment altijd in de basis.

31 oktober 2020 om 23:06

Eens. Busquets en Pique zijn voor mij gewoon echt klaar. Busquets is een legend maar als hij zo door gaat is het toch een smetje op zijn carriere. Afgelopen jaar herinner ik hem vooral van slechte passes en nog slechtere verdedigende acties.

31 oktober 2020 om 23:08

Pjanic hoort indd altijd te spelen op dit moment. En misschien een keer Busq en Pjanic samen proberen. Dat ging de laatste wedstrijd tegen Juve niet slecht toen Frenkie een linie terug gezet werd.

Ik wou het feest van barca niet verpesten woensdag. Maar ondanks het mooi spel enz had Juventus een off day en ondanks dat had Morata 3 nipte offsides en die waren allemaal binnen! Vandaag Alpages niet het meest getalenteerde ploeg maar ze hebben ik de eerste helft gedaan wat juve niet deed druk zetten en lef hebben. Sert Fati Messi enz hadden kansen. Ondanks dat Bartomeu weg is zijn de problemen van barca niet volledig van de kaart! Er is dus niets veranderd!

Barca had hier natuurlijk zwaar moeten winnen. Alaves was zuur maar ja metselde alles dicht nja probeerde het. Barca geeft het zelf weg. Zoveel kansen, zovaak komen ze er doorheen en missen ze. Messi is totaal niet scherp, anders scoort hij minimaal 2x. Duidelijk dat zijn inzet niet het gewenste is. Maar ja wel lekker, barca verspeelt punten. Wel zeg ik nog even, dat gezeur op de scheids begint wel echt sneu te worden bij barca, nu het minder loopt. Zelfs Pique gaat als een baby klagen in de rust. Tss Messi had ook gewoon rood moeten krijgen, schiet de bal gewoon richting de scheids, iets wat hetzelfde geinterpreteerd kan worden als een duw geven aan de scheids. Barca geeft het gewoon zelf weg, kansen missen, blunderen, klungelige Busi etc. en en het vertrek van Suarez zal vast nog pijnlijker zijn.

31 oktober 2020 om 23:17

Zo is Pique altijd bro haha. Altijd maar klagen klagen klagen als het niet loopt of als ze achterstaan, en dat geklaag gaat maar door in de catacombe. Serieus, ik hoop dat die zo snel mogelijk stopt met voetballen. Vreselijke kerel. Messi een rode kaart vind ik wat overdreven. Ja, hij poeiert de bal weg langs de scheids uit frustratie's, maar het was pas echt rood als die hem tegen de scheids aan schoot. Weet je wat ik dacht? Ik dacht heel ff dat Messi de scheids omver trapte lol, ik weet niet waarom. Messi moet verder niet zeuren. Werd aan alle kanten gewoon correct verdedigd. Moet eens een keer ophouden om iedere keer vrijetrappen te vragen voor een scheet. Lijkt wel alsof die door niemand aangeraakt mag worden ofzo om de bal af te pakken. Het is geen god. Lekker inderdaad dat Barca weer punten morst, maar als ze zo doorgaan, dan moeten wij ons meer zorgen gaan maken om Atletico dan om Barca. Ik persoonlijk blijf het ook vinden dat Barca echt Suarez mist. Met Suarez erbij, hadden ze hier 100% gewonnen. Pure spits die aan 1 of 2 kansen genoeg heeft. Slechte wissel ook van Koeman door Fati eruit te halen voor die Deen. Zo kon Alaves nog makkelijker verdedigen. Verder heb ik ook het idee dat dit 4231 formatie niet bij Messi past.

Vreselijk frustrerende avond maar goed we zijn een team die zich zelf opnieuw moet uitvinden en daarom moeten de verwachtingen qua prijzen omlaag en de verwachtingen voor de toekomst omhoog en die zijn er zeker met Pedri en Fati zij zijn nu echt het licht aan het einde van een hele donkere tunnel, gewoon positief blijven Barca fans, Visca el Barca!!!

Geweldige speler ook die pedri, want samen met fati frenkie dest puig heb je nog tenminste wat spelers om naar te kijken over paar jaar, mits ze niet weg gaan. 2de helft heeft de keeper echt een wedstrijd van zijn leven gekeept. Weg toto...

Er zullen veel mensen zijn die zeggen dat we slecht speelden, maar als er een team was die vandaag 3 punten verdienden op basis van alle kansen dan was Barcelona dat wel. Die goalkeeper van Alaves leek Courtois wel in een kostuum, mijn god wat speelde hij overigens goed.

Tweede helft brengt Koeman de juiste spelers in, maar we gingen hier ervanuit dat de volle buit makkelijk te halen was. Vooral als we kijken naar afgelopen ontmoetingen tegen Alaves, die gasten hebben in zo veel wedstrijden niet tegen ons gescoord, dus ik snap die opstelling prima. Alleen zie je dan een Griezmann die weinig toevoegt en ene Dembele die naast hardrennen echt 0,0000000% toevoegt aan dit team. Mijn god ik heb in maanden me niet zo kapot zitten ergeren aan een wedstrijd. Alles was tegen de verhouding in en vooral de tweede helft had het makkelijk 1-5 moeten worden.

Enig positieve aan de wedstrijd was de heerlijke invalbeurt van Pedri. Die gast domineerde de wedstrijd wanneer hij aan de bal was. Echt genot om naar te kijken.

We staan verdomme nu al 8 punten achter Real Madrid. Iets wat ieder jaar juist andersom is geweest in deze periode van het seizoen, omdat Real moeizaam start in La Liga en nu is die rol compleet omgedraaid. Real speelt dramatisch in de CL en wij spelen dramatisch in La Liga.

Tenslotte, echt grappig dat die volle duw op de Jong geen directe penalty was. Kregen we die penalty dan was dit een wedstrijd met 1-5 resultaat geworden vrij zeker. De frustratie wordt te veel na dit soort ongein. Spaanse scheids flikken dit niet alleen bij Barcelona, maar ook de kleine clubs. Ik zie vaak dat ze gewoon te inconsistent zijn en dat is erg frustrerend om naar te kijken. Wanneer wordt daar eens verandering ingebracht jeetje.

Zuur voor Barca, dit hadden gewoon moeten winnen. Hernandez gaf wel gemakkelijk kaarten aan Alaves spelers, maar hij mistte de cruciale duw in de rug van de Jong.

Mooi om Makaay te zien bij Ziggo, objectiviteit en voetbal intelligentie spatten er van af in zijn analyse.

Je zou maar coach worden van barca. Messi is op zijn retour. Je voorgangers kopen miskopen voor 200+mil. Je hebt een b keeper als reserve..... verwachtingen 110%.... ze kunnen er natuurlijk ook gewoon een bal inschieten.... soms medeleven met die coach

1 november 2020 om 00:51

En je gooit zelf als eerste Suarez eruit en geeft de voorkeur aan die miskopen van 200 miljoen (dembele en Griezmann).... sorry maar nu jij weer!

Het is dramatisch dat Barcelona achterkomt door een blunder en tegen 10 man met zoveel kansen niet kan scoren, ze moeten ze schamen. Maar als die penalty gewoon gegeven was, ipv weer benadeeld te worden door de var, dan hadden ze denk ik makkelijk gewonnen.

31 oktober 2020 om 23:14

Als Messi gewoon zijn verdiende rode kaart had gehad hadden ze denk ik niet echt makkelijk gewonnen. Maar dat kan natuurlijk niet hè?

31 oktober 2020 om 23:18

Rode kaart voor een bal weg trappen, niet op de scheids gericht, die onbewust tegen hem aan komt. Dat zal bij niemand rood zijn. Als je daar rood voor zal geven mag je je licentie echt inleveren

1 november 2020 om 07:45

Als Ramos of Raul Garcia of Diego Costa dit hadden gedaan had je wel rood gegeven hè

Nog twee keer winnen en ze staan gelijk met Cádiz 😁

31 oktober 2020 om 23:19

Je club doet het goed ouwe. 4 uitwedstrijden op rij gewonnen als nieuwkomer, respect. Volgende week wel ff punten pakken uit bij Atletico he?

Vanwaar dat laagste cijfer voor Frenkie de Jong? Was gewoon een van de beteren, controleerde alles achterin, ging regelmatig mee naar voren, zo goed als geen balverlies. Er heerst een merkwaardige anti-Frenkie teneur op dit forum.

31 oktober 2020 om 23:37

Helemaal niet 1 van de betere. Deed op het middenveld helemaal niets. Elke bal speelt hij te traag. Neemt hem onnodig aan terwijl hij het spel moet versnellen. Zijn dribbel komt er ook niet meer door. Het is allemaal te simpel en dat is niet genoeg bij Barca. Ook niet aub beginnen over dat er niemand beweegt. Pjanic liet zien hoe je gewaagd moet spelen bij Barca. Snel tussen de linies of een onverwachtse bal. Dan gaat er weleens eentje fout maar hij probeert tenminste iets te creeeren. Achterin was geen echte test aangezien hij maar een kwartier tegen 11 man heeft gespeeld. Hij word hier niet mee geholpen wnnr men hem ophemelt of 1 van de betere noemt terwijl zeer grijs is hoe hij speelt. Moet een stap maken en dat gaat waarschijnlijk ook wel lukken maar Barca is geen leerschool

1 november 2020 om 00:20

Ook ff kijken hoe veel ballen hij onderschept, druk zet, en opbouwend nooit een fout maakt... daarnaast is ruimte vinden tegen dit soort tegenstanders erg lastig omdat ze zo compact staan...

1 november 2020 om 00:57

Ach man, flikker toch op. Busquets en Neto een hoger cijfer dan Frenkie, come on! Er is hier gewoon een legertje trollen (waarschijnlijk 040) bezig de cijfers te manipuleren. Wat een kinderachtig gedoe. Een gezonde dialoog of meningsverschil over een wedstrijd, prima, maar hier is gewoon een stel kleutertjes bezig.

Koeman heeft nog geluk gehad met die midweekse winst op Juventus. En die ploeg scoorde dus gewoon 3x. Waarvan ze eentje hadden mogen tellen, maar die VAR valt voorlopig nog over een teennagel buitenspel. Nu dus weer geen winst in de competitie en de ploeg staat in de middenmoot. Dat is natuurlijk Barca onwaardig. Sevilla en Real zijn zware tegenstanders maar Alaves en Getafe moeten 3 punten per stuk zijn. De ploeg heeft moeite met scoren, tegen Juventus was het natuurlijk ook een geluksbal van Dembele uit het niets en een penalty in de slotfase.

R.Koeman is geen tovenaar en hij maakt het beste van.
Kwalitatief is het slecht.
Achterhoede te traag en middenvelders zonder ideeën.
Voorin Messi en Griezmann totaal niet in goeddoen.
Kansen van vanavod waren bij Messi altijd goal, nu niet meer.

1 november 2020 om 00:55

Koeman is indd geen tovenaar maar heeft Suarez de deur gewezen en daarmee Messi gescheiden van z’n beste vriend... de rest is allemaal bijzaak. Hij had piqué en Griezmann moeten vervangen, en buquets ook wanneer je voor dat geld een betere vervanger dan pjanic had kunnen krijgen.

Is de selectie van Barcelona dan zo matig, of hebben de lege stadia zoveel effect? Ik geloof wel dat Koeman er iets van kan maken, zeker met de jonge talenten die zich aandienen en hij vlieguren laat maken. Maar de start vind ik tot op heden verrassend

Kunt een hoop zeveren, maar dit is gewoon een overgangsjaar. Als we de beker winnen, hebben we een goed seizoen gehad. Vorig jaar zijn er alleen verliezers geweest, waarbij de minste de competitie gewonnen heeft, dit jaar moet nog maar blijken of Atletico een titelkandidaat is, want Barça is er sowieso geen. In ieder geval niet serieuzer dan Arsenal al x jaren is geweest. Er zijn nu eenmaal teveel grote talenten die veel potentie laten zien, maar het nog niet kunnen dragen en teveel oud-vedettes die het gewoon geen héél seizoen aan kunnen. Als de merengues geen kampioen worden dit jaar, zal dat een grotere schande zijn dan het niet overleven van de groepsfase of winnen van de beker.

1 november 2020 om 10:35

Ben het niet helemaal eens met je laatste zin. Gezien het uitgave patroon zou het schandalig zijn als juist Barca niet mee kan doen met de titel, wat hebben die miljoenen verkwanseld afgelopen jaren zeg.

Real is misschien wel favoriet, maar laten we niet doen alsof er een wereldelftal staat. Sterker nog, ik denk dat Barca met Coutinho en Griezmann (en Dembele) spelers in huis hebben (gehaald) die zich al bewezen hebben. Aangevuld met een groep van talentvolle jongens en nog steeds de beste speler ter wereld, doe je niet zoveel onder voor Real hoor.

Real ontbeert bizar veel scoringsvermogen, en is nog steeds extreem afhankelijk van Ramos. Real's potentieel beste speler Hazard is inmiddels al 30, en heeft nog geen handvol wedstrijden achter elkaar kunnen spelen.

Ik zei het vandaag al, Koeman doet het in mijn optiek goed alleen de resultaten moeten echt komen. 4231 was zijn gok en je ziet dat de pressie en het tempo bij vlagen hoog kan liggen maar je beloont jezelf zowel tegen Madrid, Juventus (kon nog spannend worden) en nu tegen Alavés niet. Daarnaast gokt hij nog op bepaalde spelers zoals Busquets (vadertje tijd) en Griezmann (ondanks zijn goal veelal onzichtbaar) die het spel niet ten goede komen. Toegegeven, hij mist een spits en een Messi die niet op zijn scherpst is, maar die keuzes moet hij stoppen. Pjanic en Pedri vielen heerlijk in, het tempo was belachelijk hoog en met iets meer geluk win je 1-3. Volgende twee potjes zijn relatief “makkelijk” maar daarna ga je uit naar Madrid tegen Atleti met Joao Felix in topvorm. Als Barcelona daar een flater slaat, zie ik de sombere wolken al verschijnen in Catalunya..

Wat is Pedri goed zeg. Was vorig jaar bij Las Palmas al goed en daarvoor bij Spanje u-17 ook een van de sterren, maar momenteel is hij echt dé man op het middenveld. Ala Iniesta hoe hij altijd aanspeelbaar is, kan toveren centraal of komend vanaf de flank. Altijd op zoek na een steekpass of combinatie, altijd in beweging. Hij speelt echt als een veteraan, zo veel intelligentie in zijn spel. Vreselijk bestuur hebben we gehad maar dit was wel echt een hele goede keus, mijn nieuwe favoriet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren