Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onthutsend zwakke helft breekt Feyenoord niet op

Laatste update:

Feyenoord heeft zondag een overwinning geboekt bij hekkensluiter De Graafschap: 1-2. Trainer Giovanni van Bronckhorst zal tevreden zijn met de punten, maar de manier waarop de overwinning tot stand kwam zal de oefenmeester toch ook zorgen baren. Op de sfeervolle Vijverberg werkte Feyenoord een onthutsend zwakke eerste helft af. Feyenoord had geluk dat het bij rust slechts 1-0 stond; na de pauze werd de schade gerepareerd door de titelkandidaat.

/

Van Bronckhorst waarschuwde zijn ploeg al voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap. De Superboeren hebben het voetballend weliswaar lastig in de Eredivisie, maar als de mouwen op De Vijverberg opgestroopt worden kan De Graafschap elke ploeg in de problemen brengen. Dat ondervond Feyenoord aan den lijve en dat had vooral te maken met de wanprestatie die de Rotterdammers zelf leverden in de eerste helft. De Graafschap, dat in zeven eerdere competitieduels nog maar een punt pakte, drukte Feyenoord met veel strijd en passie bij vlagen met de rug tegen de muur.

Feyenoord had weliswaar veel meer balbezit, maar combineerde ongelooflijk traag en kreeg eigenlijk alleen een goede kans via Eljero Elia. Aan de andere kant kwam de thuisclub op voorsprong met dank aan Feyenoord-mandekker Sven van Beek. Erik Quekel schoot de bal tegen Kenneth Vermeer aan en in de herkansing wist hij de keeper wel te passeren. Van Beek klungelde de bal over zijn eigen doellijn voor weer een eigen doelpunt: de laatste vier eigen goals van Feyenoord kwamen allemaal op naam van Van Beek.

/

Voor de Rotterdammers was het zaak om zich op te richten na de tegentreffer, maar de ploeg van Van Bronckhorst zakte helemaal in en mocht van geluk spreken dat het voor rust niet nog twee treffers om de oren kreeg. Kristopher Vida kreeg geen strafschop bij een licht duwtje, een schot van dezelfde Vida ging naast, Bart Straalman gaf een verkeerde eindpass, Bryan Smeets volleerde vol op de vuisten van Vermeer en een doelpunt van Jan Lammers werd afgekeurd. Dat was zeer dicutabel: Ted van de Pavert liep Vermeer wel wat in de weg, maar de keeper kwam allesbehalve overtuigend uit.

Van Bronckhorst zal zijn ploeg een donderpreek gegeven hebben en na rust stond er ook een ander Feyenoord. De druk op het doel van De Graafschap-keeper Hidde Jurjus werd direct opgevoerd en al een paar minuten na de pauze kopte Kramer, na een goede voorzet van Simon Gustafson, binnen voor de gelijkmaker. Overigens mocht Kramer van geluk spreken dat hij op dat moment nog op het veld stond, omdat hij in de eerste helft een tik had gegeven aan Van de Pavert. De Graafschap kwam er na die goal niet meer uit en Eljero Elia prikte, na een handig steekballetje van invaller Tonny Vilhena, binnen voor 1-2. Bij die goal zag keeper Jurjus er niet goed uit. Met Vincent Vermeij als breekijzer binnen de lijnen probeerde degradatiekandidaat nog een punt te redden, maar Feyenoord hield eenvoudig stand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een drama voetbal van Feyenoord eerste helft!

4 oktober 2015 om 14:23

2de helft iets beter maar ook gewoon zwak.

4 oktober 2015 om 16:59

zwak qua verdedigen bedoel je? want voor de rest speelde ze in de 2e helft gewoon goed

4 oktober 2015 om 14:31

idd,deed pijn aan mijn ogen!

4 oktober 2015 om 14:58

Gewonnen door de keeper van de graafschap betere titel geweest en die eerste zo vrij gelaten slechter kan de graafschap niet starten gelijk spel had eerlujker geweest

4 oktober 2015 om 15:39

Wel eens meegemaakt dat je geschorst kunt worden op foto beelden (tanane)
Bij Feyenoord zal het wel met een procedurefoutje goed aflopen.
Trouwens Elia met z,n elleboogstootje zal ook wel weer met de schrik vrijkomen

4 oktober 2015 om 15:25

Slechte wedstrijden winnen, zou Feyenoord dan toch om de titel mee gaan doen?

5 oktober 2015 om 12:19

Waar ik zo misselijk van word zijn de mensen zoals onze reporter die dit stuk schrijft dat Vermeer niet goed uit zijn doel kwam.nou ik heb de beelden goed beken zoals de scheidsrechter tijdens en na de wedstrijd en het klopt wat hij heeft gezien en besloten. Je zag de speler van de Graafschap echt kijken naar Vermeer en een blok voor hem zette. Sommige willen gewoon iets zien wat er niet is.de afgelopen wedstrijden heeft hij Feyenoord gered maar dan is het angstvallig stil.houden jullie eens op met hem afkraken en wees net als de scheidsrechter objectief en eerlijk.

Ik raad iedere Feyenoord supporter met een lage of hoge bloeddruk, epilepsie stoornis, angststoornis, psychische stoornissen, ADHD, faalangst of andere dergelijke ziektes niet te kijken naar Feyenoord in uitwedstrijden.

4 oktober 2015 om 14:25

Man man man, ik zweet normaal al bij de wedstrijd maar zit nu nog steeds te trillen zeg pff

4 oktober 2015 om 14:28

Helemaal gelijk sjonge jonge kongolo wat een drama die bleef maar hangen zoveel ruimte had hij

Lachwekkend hoe Foxsports Michiel Kramer een schorsing probeert aan te naaien.

Ooit gezien dat er tijdens een livewedstrijd een overtreding wordt teruggehaald van een halfuur geleden?

4 oktober 2015 om 14:24

Het was gewoon rood.

4 oktober 2015 om 14:28

Zulke momenten komen honderd keer voor in een wedstrijd. Die herhaling werd te pas en te onpas gebruikt. Was een duwtje tegen zn wang het leek niet eens op slaan. Dit soort kinderachtig gedoe maakt het een grote farce

4 oktober 2015 om 14:35

Dan eindig je elke wedstrijd met 6 tegen 6... Voor die actie van Kramer, deden 3 andere spelers dat ook. Een klein duwtje in het gezicht, geen elleboogstoot ofzo.

4 oktober 2015 om 14:35

Feye88

Normaal gesproken reageer je doorgaans rationeel, maar geef nou gewoon toe als een vent. Dat het een klap was, en de zoveelste onsportieve overtreding die niet op een voetbalveld thuishoort..

4 oktober 2015 om 14:50

Heb de beelden niet gezien, maar ik heb nog nooit iemand een duwtje tegen een wang zien geven. Leg mij is uit wat het functionele nut hiervan is.

4 oktober 2015 om 14:51

Dat was geen klap, maar een duw.

4 oktober 2015 om 14:59

Was het nodig?

4 oktober 2015 om 15:00

Nou ja...was ni slim van kramer. Kun je idd zomaar rood voor krijgen. Maar ik vond het ook wel vreemd dat fox het zo vaak letterlijk onder het vergrootglas legde. Zal met een beetje ongeluk nog wel een staartje krijgen.

Verder gwn een enorme zaadpot waarbij het vooral positief is dat we de punten toch weer pakken. Voetballend is het absoluut minder dan vorig seizoen, maar we pakken meer punten.

Maar hoop toch dat het apel wel beter wordt want beleef nu weinig plezier aan m'n zondagen.

4 oktober 2015 om 15:06

@sulejmanii


Hij sloeg hem bijna knock out of niet? Het hoort niet thuis op het voetbalveld maar dat jij het een klap noemt is gewoon lachwekkend.

4 oktober 2015 om 15:10

Of het nou een klap, een aai of een trekbeurt was, je zegt zelf het hoort niet thuis op een voetbalveld. Dan is de enige logische om een rooie prent te geven.

4 oktober 2015 om 15:18

@gbobo

Dan hadden er meer mensen afgemogen. Een opstootje hoort ook niet thuis op het voetbalveld en dat hoeft toch ook niet direct rood te zijn? Er gebeurt zoveel en Kramer word er gewoon uitgepikt als mikpunt. Nu doet iedereen net alsof hij de enige is die zich heeft misdragen.

4 oktober 2015 om 15:27

Ik hoor niemand over de onterecht afgekeurde 2 - 0 die de Graafschap maakte.
En de klap/aai is gewoon niet slim van Kramer.

4 oktober 2015 om 15:38

@metibo

lol onterecht afgekeurd, grapje toch?

4 oktober 2015 om 15:56

Beste Sulejmanii,ik neem aan dat jij jezelf nu behoorlijk op zit te winden over het feit dat Veldman nog op het veld staat?
Als voorvechter van fair play vindt jij natuurlijk dat Veldman rood had horen te krijgen?

4 oktober 2015 om 14:26

Terecht ook, is gewoon rood. Maar zal wel zoals met Ahmadi en Kazim zijn, die kwamen ook altijd overal mee weg.

4 oktober 2015 om 14:31

Wat is de relevantie dan om het tijdens de wedstrijd te laten zien? Laat het dan direct zien of doe het na de wedstrijd.

Het is toch diep triest dat er bij FOX een aantal mensen zitten die de eerste helft gaan terugkijken en gaan zoeken naar rode kaarten.

4 oktober 2015 om 14:32

Wat een raar mannetje ben jij zeg. Beetje koekoek.....Klein duwtje, volgens mij gaf die lompe aanvoerder van de graafschap er 4 in 3 seconden! En dan alleen maar Kramer in beeld brengen. Zielepoten daar bij FOX, jij ook trouwens.

4 oktober 2015 om 14:26

Diep trieste actie inderdaad. Manmanman en niet 1x, maar een stuk of 3 a 4 keer!

4 oktober 2015 om 15:12

Tja,handen thuis moord en brand over tannane waar bij vi ook erg werd uitgelicht,dus neem aan dat kramer ff banken moet jongen.Veeg of slaan hoe je het ook noemt gewoon schorsing.

4 oktober 2015 om 14:31

Inderdaad, die Leo Driesen moeten ze ook maar van Feyenoord wedstrijden afhouden, die mab was nog dramatischer dan Feyenoord in de eerste helft. Maar ook hoe hij viel over Vilhena...

4 oktober 2015 om 14:35

Haha inderdaad, dat was echt lachwekkend. Die jongen gebruikt z'n arm in een duel, nou poeh poeh, als we daar rood voor moeten geven eindigt elke ploeg met 5 man.

4 oktober 2015 om 15:51

Vilhena had er gewoon af gemoeten met rood. Die plante vol zijn elleboog in het gezicht van Smeets. Het was lachwekkend dat Makkelie, die de hele wedstrijd al tegen de graafschap floot, hier slechts geel voor gaf.

4 oktober 2015 om 16:18

En de overtreding op Elia en El Ahamdi die zonder kaart bestraft werden vond jij wel normaal....stel je niet zeg

4 oktober 2015 om 14:33

Je doet net alsof voor het eerst zoiets gebeurt, heb dat al vele malen gezien en niet alleen bij Fox, maaer ook bij Sport 1 Canal plus etc.
Maar dat Kramer geschorst gaat worden lijkt mij wel duidelijk, hoe dom kun je zijn? Alhoewel, afvragen hoe dom Kramer wel niet is, is ook niet al te slinm, hij heeft al diverse malen bewezen dat het qua voetbal niet de meest slimme persoon is.

4 oktober 2015 om 14:47

Een duw in het gezicht een duw in de nek een duw op de borst een duw in de rug....zag het allemaal voorbij komen in dat moment, de sliding op Elia met gestrekt been en die op Elhamadi laten ze dan weer niet zien, die waren vele malen erger....het gebeurt vaker ja maar het was nu wel heel erg...zelfs de televaag doet mee aan de hetze, ze stellen zelfs dar het afgekeurde doelpunt onterecht was afgekeurd.....gaat nergens neer over en de objectiviteit is ver te zoeken..

4 oktober 2015 om 15:24

Vind het vrij verrassend dat je objectiviteit verwacht van de media, nu bestaat echte objectiviteit al niet, en al helemaal niet als het over sport gaat.
Sommige willen nog een schijn wekken dat ze objectief zijn, en die kun je het minst vertrouwen, die doen dat op een manier zoals jij aangeeft, wel de missers van de 1 laten zien, maar niet die van een ander, net die ene overtreding 1x vaker herhalen dan dezelfde overtreding van de ander, is een vrij beproeft middel om iets zowel positief als negatief te benadrukken.

4 oktober 2015 om 14:33

En de aanslag op Elia laten ze niet zien. Stemmingsmakerij. Waarom laten ze niet zien wat die kerel zelf doet?

4 oktober 2015 om 14:36

Inderdaad. Kijk eens even wat Van de Pavert aan het doen is als hij dat tikje krijgt.

4 oktober 2015 om 15:18

Dat was ook dik rood ...... hij kwam als een gestoorde in maar ze willen Kramer een schorsing bezorgen.

4 oktober 2015 om 14:39

Kon me er ook aan ergeren, bleef het maar herhalen terwijl die gozer die wordt weg geduwd staat te duwen en trekken als een of andere mafkees.

4 oktober 2015 om 14:40

Eens, viel me ook op. Was wel erg opzichtig. Neemt niet weg dat Michiel nooit in zo'n situatie moet komen.

4 oktober 2015 om 14:43

Klopt, is onnodige actie maar ze hebben het wel 5 x laten zien, zelfs toen die eruit ging, lieten ze dat zien in plaats van zijn goal? Beetje erg opvallend allemaal..

4 oktober 2015 om 15:15

Inderdaad lachwekkend Kongolo en Veijnovic krijgen ook een aantal tikken maar dat laten ze niet zien.

Feyenoord komt wel met veel weg dit seizoen.
Kramer had rood moeten krijgen voor dat tikje die hij uitdeelde

4 oktober 2015 om 14:28

Feyenoord is juist meer genaaid dit seizoen hoor! Noem eens voorbeelden dan.

4 oktober 2015 om 14:52

2-0 graafschap onterecht afgekeurd, cambuur onterecht afgekeurde goal, vele onterechte penaltys mee...

4 oktober 2015 om 15:03

Juist ja, vele onterechte pingels mee. Kun je ze opnoemen? Ik heb er precies 1 geteld namelijk. Het is echter wel het beeld dat ontstaat doordat men elkaar naroept

4 oktober 2015 om 15:17

2-0 werd terecht afkeurd wijsneus ... verdediger van de Graafschap zoekt Vermeer gewon op.

4 oktober 2015 om 15:53

Speler van de Graafschap kijkt naar Vermeer en springt omhoog, is gewoon hinderen. Enige onterechte penalty tegen was bij Cambuur voor hands wat geen hands was.

4 oktober 2015 om 15:54

2-0 werd onterecht afgekeurd. Vermeer had nooit bij de bal gekund en Ted liep er gewoon.

4 oktober 2015 om 16:53

2 penalties onterecht mee, 2 onterecht tegen.
1x onterechte rode kaart.
2x geen penalty gekregen tegen Vitesse alleen al.
1x niet tegen gekregen in de zelfde wedstrijd.

Vincent Vermeij is een paradie op een spits.

4 oktober 2015 om 14:33

Als je grote woorden wil gebruiken, zoek dan even op hoe je het schrijft

4 oktober 2015 om 17:31

wilt gebruiken

Wat was Elia weer goed zeg

Verdiende overwinning voor Feyenoord maar het spel was niet goed, al was De Graafschap niet zo kansloos als ik vooraf had verwacht..

Er is altijd pagina's lange kritiek op Kazim en zijn gedrag, nou dat valt wel mee in vergelijking met die geniepige smeerlap van een Kramer. Als Kazim iets doet gebeurd het tenminste open en bloot, maar die Kramer moet een keer goed gestraft worden met zijn elleboogjes en klapjes. Bah bah, zeker een van de onsportiefste spelers van Nederland..

4 oktober 2015 om 14:44

Vond je hetzelfde van Suarez destijds?

on: Op basis van de eerste helft verdiende we eigenlijk een punt vandaag, maar goed de inviduele klasse van Elia geeft dan toch de doorslag vandaag.

4 oktober 2015 om 15:38

Luzacovic

Ja, Suarez zelfde verhaal die was ook een smeerlap.

Ik vond het een leuke eerste helft, omdat ik niet had verwacht dat de Graafschap zo voor de dag zou komen. Vond Feyenoord erg zwak spelen, maar komen uiteindelijk langszij omdat de motor leeg was bij de Graafschap.
Vond de goal overigens terecht afgekeurd. Die speler van de Graafschap had alleen oog voor het blokken van Vermeer.
Denk dat Kramer op basis van tv beelden geschorst wordt. Was inderdaad geen ernstig vergrijp, maar maakt een slaande beweging en raakt zijn tegenstander. Normaal is de intentie alleen al een schorsing waard.

Ze mogen weer eens niet klagen. Vorige week al met die afgekeurde goal die een pingel was en nu met het gevalletje Kramer en die afgekeurde goal.

Staan zwaar geflatteerd bovenin.

4 oktober 2015 om 14:30

Hee, Azalkmaar2 die huilie huilie doet om Feyenoord, wat een verassing! Goal was 100 procent terecht afgekeurd, Kramer moet dat inderdaad niet doen nee maar was ook niks ernstigs. Zal nog wel een schorsing krijgen.

Wedstrijd was om te huilen, maar het gaat om de punten, die zijn gelukkig weer binnen.

4 oktober 2015 om 14:31

Tja ik heb jou nog nooit objectief zien reageren op Feyenoord. Vorige week was er niet veel aan de hand.zelfs veldwijk protesteerde niet. Nu was t een duwtje, maar daar zijn er honderd van in een wedstrijd.

Zo slecht dit, maar verschil met voorgaande jaren dat dit wordt gewonnen! Het is niet eens leuk om als Feyenoord supporter naar de wedstrijden te kijken in uitwedstrijden. Ik heb mij erg geërgerd aan deze wedstrijd en Feyenoord heeft geluk dat het geen 2-0 werd!

Pff wat een wedstrijd. De eerste helft was echt zo dramatisch slecht dat je met 3-0 achter had kunnen staan. 2e helft begonnen ze goed en een elia die revanche neemt. Ik snap niet waarom de supporters hem uitfluiten zoals bij de wedstrijd van roda ook. Over foxsports tja dat is een ajax zender. Proberen kramer een schorsing aan te naaien door heletijd beelden te herhalen maar eentje van de graafschap sloeg ook en daar hoor je niks over maarja dat is foxsports he

Poeh...niets gelogen aan de kop van dit artikel. Echt dieptriest wat Feyenoord in de eerste helft liet zien....

Feyenoord was erg zwak vandaag, hoe kan dat toch? Ze moeten met dit materiaal toch veel beter zijn? Onthutsend om Feyenoord te zien tijdrekken tegen dit De Graafschap, die hebben nog maar een enkel punt gehaald tot dusver.

Ik vraag mij af of Feyenoord dit snel kan veranderen, sterkere teams winnen gewoon op deze manier van Feyenoord. De eerste helft had De Graafschap 3-0 kunnen staan.

Ik ben benieuwd of Kramer nog geschorst gaat worden op beelden, die zouden ze zeker missen. Kazim is toch een klasse minder.

4 oktober 2015 om 14:46

De graafschap trok in de eerste helft ook veel tijd dus niet zo raar als Feyenoord het ook doet. Die 3 punten moesten echt mee naar Rotterdam

De 12e man helpt dit zeer slechte Feyenoord aan de 3 punten, hadden er eerder 1 of 0 mogen zijn maar goed ik zal alle Feyenoorders wel weer over mij heen krijgen.

4 oktober 2015 om 15:08

Dat komt omdat je geen gelijk hebt. Het klapje van Kramer werd voorafgegaan door een pot vrijworstelen van Van de Pavert en Lammers, waardoor het bijna onmogelijk was voor Makkelie om te zien wie er nu precies wat deed. En bij die 2-0 blokkeerde Van de Pavert gewoon bewust Vermeer, dus een overtreding.

4 oktober 2015 om 18:50

Van der Pavert blokkeert bewust Vermeer? Hoe dan? Vd Pavert staat daar en springt (heel logisch) naar de bal. Vermeer komt zeer dom uit en springt er naar toe. De schuld in deze situatie ligt voor de volle honderd procent bij Vermeer en daar wordt hij dan ook nog voor beloont... Vreemd...

5 oktober 2015 om 07:43

Had jij wat anders verwacht van Feyenoorders dan? Die zijn het gewend om standaard de scheids mee te hebben en als dat een keer niet zo is dan gaan ze los

5 oktober 2015 om 11:02

Van de Pavert ziet heel de bal niet, hij staat er met zijn rug naartoe. Lammers doet niets fout, maar Peters en Van de Pavert zijn meer bezig met Vermeer dan met de bal.

Wel grappig om te zien dat nu alle haters richting Feyenoord het moment van Kramer aangrijpen om eerdere resultaten te doen aanhalen. Al met al, een dramatische eerste helft. Maar Feyenoord herpakte zich uitstekend de eerste 20 minuten. Na de 1-2 was de wedstrijd wel gespeeld. Als Feyenoord het zorgvuldiger uit had gespeeld had het hoger kunnen uitvallen. Complimenten naar de Graafschap voor hun inzet, maar om bij elke beslissing van de scheids zo te protesteren is wel amateuristisch. Maargoed, drie punten zijn binnen. Nu kijken naar de concurrenten. We hebben sowieso goede zaken gedaan.

Belachelijk slecht Feyenoord gezien. Die eerste helft zou zelfs topklasse onwaardig zijn... Maar gelukkig nog wel de punten gepakt. Voor de rest eigenlijk niemand een voldoende, behalve Nieuwkoop en Elia. Van der Heijden en Vejinovic weer schandalig slecht, mogen nu toch wel eens richting de tribune hoop ik.

Die Jan-Arie is slecht zeg. Ik denk dat Kees van Wonderen op zijn huidige leeftijd nog minstens twee keer beter zou presteren. Wat een aanfluiting. Ik zou mij doodergeren als VBeek zijnde.

4 oktober 2015 om 14:40

Snap ook niet dat bottegin er niet in staat

4 oktober 2015 om 14:42

Gio wilt geen 2 linkspoten in het centrum.

4 oktober 2015 om 14:57

Dan maar een speler die elke wedstrijd erg grote fouten maakt?

4 oktober 2015 om 15:51

Waarom heeft Gio dan toestemming gegeven om Botteghin te transfereren? Ik vind dat gedoe over twee links/rechtspoten ook maar achterlijk. Je stelt je beste cv's op en dan moeten ze maar hun zwakke been trainen. Het gaat immers om hun verdedigende kwaliteiten.

4 oktober 2015 om 14:43

Nou, wat een slappe zoutzak is dat zeg. Hoewel hij zich de tweede helft redelijk herstelde, dat moet ik toegeven. Wat mij betreft staat Botteghin vanaf nu in de basis.

4 oktober 2015 om 15:53

Met alle respect, maar alleen die kop al. VBeek maakt ook wel fouten, maar hij straalt wat uit. Hij is actiever en scherper. Bij javdh heb je elk moment het gevoel dat hij een assist geeft aan de tegenaanvaller.

4 oktober 2015 om 17:28

Ze hadden beter nog door kunnen gaan met Mathijsen.

Kansloos spelen, toch winnen. Als dat geen kampioenkandidaat is

(rustig mensen, het is een grapje)

Super slechte wedstrijd, geen 1 keer het idee gehad dat we lekker aan het voetballen waren.

Hoppa weer 3 punten in de tas. Aankopen weer belangrijk. Nu lekker genieten van PSV wat al voor staat tegen Ajax. Vanavond samen aan kop!

Waarom geven veel mensen hun mening terwijl ze de regels schijnbaar niet kennen? Van de Pavel (of hoe die kerel heet) springt duidelijk alleen om Vermeer te hinderen. In het keepersgebied is dat gewoon een overtreding.

Kramer zal ook geen schorsing krijgen mag je verwachten. De de graafschap speler duwt zelf en daagt daar gewoon meerdere Feyenoorders uit. Het is daarnaast niet eens een klap maar slechts een veeg.

4 oktober 2015 om 14:58

Met je regels, Vermeer zit gewoon fout. In Engeland word om desr beslissing ontzettend hard gelachen. Maar jij bent er vast weer zon een die als het straks andersom is ineens met een ander verhaal komt opzetten.

4 oktober 2015 om 15:14

Jij vind dan zeker wel dat Kramer geschorst moet worden? 2 spelers kijken waar Vermeer komt en houden hem bewus tegen....ook in Engeland is dit een overtreding.

4 oktober 2015 om 15:45

Waarom is het relevant wat er in Engeland gebeurt?

4 oktober 2015 om 19:30

Omdat er europese regels zijn afgesproken voor de scheidsrechters. Daarbij komt het ons europees in de cl en el ook niet ten goede, we spelen daar als watjes omdat we niks gewend zijn.

5 oktober 2015 om 11:04

En daar kunnen we wel over blijven janken, dat doen we al weet ik hoe lang, maar dat verandert geen zak. Iedereen weet hoe er hier in Nederland door sommige scheidsrechters wordt gefloten, dus daar hebben we mee te leven. Al dat gezeik over Engeland steeds.

Helaas, weer 2 onverdiende extra punten voor Feijenoord. Mede dankzij een onterecht afgekeurd doelpunt waar geen aanleiding voor was om hem af te keuren. Maar ja, topclubs en de hulp van de arbiter en de KNVB. Bah wanneer zien we in NL eens een arbiter die ballen heeft. Gele kaart voor Kramer was ook terecht geweest met al zijn zelf ingestudeerde valpartijen.

4 oktober 2015 om 14:56

Wat een zure reactie zeg, op basis van de 2e helft is t gewoon terecht. Maak jij je nou maar druk over je eigen club ipv over feyenoord. Heb t idee dat het je toch niet gaat lukken objectief te zijn.
Ontopic: wat speelde de super boeren goed de eerste helft, was blij dat het bij 1-0 bleef. Ze zette ons constant onder druk en veel spelers wisten niet hoe hier mee om te gaan.
Postief punt, elia, wat een aanwinst. Negatief, die van der Heijden, wat een clown.

4 oktober 2015 om 16:57

Want een goal afkeuren volgens de regels is onterecht!
Wat is het nut van regels!

Heren scheidsrechters ontzettend bedankt dat jullie een fout van Vermeer weg moffelen onder het mom van een overtreding. Belachelijke beslissing was een zuivere 2-0. Nu lekker met patat en een frikadelletje in je net gewassen Feyenoord pyjama naar Studio Sport kijken.

4 oktober 2015 om 14:57

Die nummer 4 doet niets anders dan hem blokken en had totaal geen oog voor de bal. Dan is het gewoon een overtreding.

4 oktober 2015 om 16:01

Van de Pavert hoeft toch zeer zeker geen stap opzij te doen omdat Vermeer er aan komt? Doelpunt werd onterecht afgekeurd en daardoor had Feyenoord uiteindelijk een makkelieke wedstrijd.

4 oktober 2015 om 16:05

Hij stapt juist opzij om Vermeer te blokken, heb je het wel bekeken? De wens is de vader van de gedachte...

4 oktober 2015 om 16:58

Ted loopt enkel voor Vermeer langs, er is geen sprake van een blok. Vermeer kan gewoon doorlopen en probeert de bal weg te stompen maar faalt hopeloos en laat zich vervolgens vallen. Dat het doelpunt hiervoor wordt afgekeurd is gewoon schandalig.

Misschien moet jij je feyenoordbril af doen, dan zul je zien dat Makkelie een blunder van Vermeer wegmoffelt onder het om van een overtreding.

4 oktober 2015 om 19:20

Misschien moet jij je anti bril afzetten, zelfs de kenners erkennen dat het een overtreding is. Maar onze voetbalzone expert weet het uiteraard beter en beticht mij dan van geen objectiviteit.

4 oktober 2015 om 15:02

Gewoon een terechte beslissing

4 oktober 2015 om 15:58

Kijk de herhaling zou ik zeggen en let op VD Pavert, was niet ontzettend ernstig maar hij hindert Vermeer wel degelijk. Moet zeggen dat mij het ook eerst een geldig doelpunt leek, maar bij nader inzien goed gezien van Makkelie.

Uiteindelijk terechte overwinning. Maar wat een waardeloze eerste helft zeg, De Graafschap speelde naar hun mogelijkheden (wat hun goed recht is), maar Feyenoord moet op basis van kwaliteit daar onderuit voetballen. Als Van Beek die bal bij de eigen goal laat lopen was de bal voorlangs gegaan. Ongelukkig. Het was echter duidelijk dat De Graafschap dit nooit 90 minuten lang vol kon houden.

Domme actie van Kramer, maar inderdaad heel triest dat dit letterlijk 10 keer werd herhaald verspreid over de gehele wedstrijd, terwijl er bij De Graafschap ook een paar met schandalige tackles en bloedirritante acties aan het strooien waren. Uiteindelijk mogen we Jurjus dankbaar zijn die er niet goed uitzag bij de 1-2.

En natuurlijk kwam Vermeer niet solide uit, maar Van de Pavert (een van de eerder genoemde spelers die ook regelmatig over de schreef ging) zoekt Vermeer bewust op. Terecht dat die goal werd afgekeurd in mijn ogen.

Verder mogen we blij zijn dat we winnen en moeten we deze wedstrijd snel vergeten.

Helaas pindakaas!
Heb mn mobiel zowat opgevreten deze wedstrijd.. Spanning bleef erin!

Genoten van mn jongens! Komt nog goed dit seizoen...

En die afgekeurde goal, was na herhaling eigk terecht afgekeurd, helaas! VdPavert had enkel oog voor Vermeer.
Feyenoord was slecht, enorm slecht. Maar t gelukis niet altijd aan onze zijde.

Op naar Ado uit😊

4 oktober 2015 om 15:48

De Graafschap speelde de eerste helft op de toppen van zijn kunnen. Die zaten zo lekker in de wedstrijd en de duels dat ik weinig vertrouwen had in een goede afloop. Voor jullie is het jammer dat je die goals zo makkelijk weggeeft, want er was zeker meer mogelijk vandaag.

Eigenlijk best een blamage dat Feijenoord tegen zo'n zwakke tegenstander niet gewoon met een nuelletje of 6 wint. Graafschap zou met dit team al moeite hebben rondom plek 5 te spelen in de Jupiler Leaqu

Maar goed dat de sloot in Nederland in zo breed zijn. Dit was WEER met de hakken over de sloot.
Maar zo kom je wel aan je punten

En dan gooien ze er Rutten uit na meer als behoorlijk voetbal ? Iets wat jaren zoek was. Feyennoord speelt gewoon mateloos slecht voetbal onder de Rotterdamse droom trainer..

4 oktober 2015 om 17:31

Rutten wilde zelf niet verlengen. Contract lag toen al klaar voor hem.

5 oktober 2015 om 01:00

Rutten is .niet gek. Een 1 jarig contract. Die had nu kampioen moeten worden terwijl de droom dat niet hoeft en een twee jarig contract kreeg.

5 oktober 2015 om 11:09

Welnee. Als Rutten had bijgetekend en ze waren gewoon derde geëindigd, was er niets aan de hand geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren