Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onherkenbaar slecht Arsenal incasseert wéér forse dreun in de titelstrijd

Laatste update:

Arsenal is tegen de tweede nederlaag in vier dagen tijd aangelopen in de Premier League. Na de smadelijke 0-2 nederlaag thuis tegen West Ham United van afgelopen donderdag verloor de titelkandidaat zondag ook van stadsgenoot Fulham: 2-1. Een flinke dreun voor Arsenal, dat het voetbaljaar 2023 dus op een zeer slechte manier afsluit.

Manager Mikel Arteta koos ervoor om Oleksandr Zinchenko buiten de wedstrijdselectie te houden. Jakub Kiwior was hierdoor de linksback van dienst bij Arsenal. De defensie werd compleet gemaakt door Gabriel, William Saliba en Ben White. De van een schorsing teruggekeerde Kai Havertz verving Leandro Trossard op het middenveld, waar verder Declan Rice en Martin Ødegaard stonden opgesteld. Eddie Nketiah verdreef voorin Gabriel Jesus naar de bank. De flanken werden bezet door Gabriel Martinelli en Bukayo Saka.

Arsenal kende een flitsende start op Craven Cottage. Martinelli trok in de vijfde minuut vanaf links naar binnen en wilde de bal in de verre hoek draaien. Doelman Bernd Leno bracht nog redding, maar in de rebound wist de alerte Saka alsnog te scoren van dichtbij. Uit een check van de VAR bleek dat de vleugelaanvaller niet buitenspel stond, waardoor het openingsdoelpunt werd goedgekeurd door de arbitrage.

De goede start had Arsenal eigenlijk vleugels moeten geven, maar in plaats daarvan werd Fulham steeds sterker. Raúl Jiménez gaf na een kwartier al een waarschuwing af met een hard schot en de aanvaller wist na bijna een halfuur spelen zelfs te scoren. Na een goede ingreep van Calvin Bassey op eigen helft begon Fulham aan een vlotte aanval over links. De voorzet van Tom Cairney bereikt Jiménez, die bij de tweede paal vrijstond en de bal hard binnenknalde: 1-1.

Een tegenvaller dus voor Arsenal, dat duidelijk was geschrokken van de gelijkmaker. Nketiah probeerde zijn elftal wel weer op het juiste spoor te krijgen, maar de vervanger van Gabriel Jesus had het zichtbaar moeilijk tegen zijn bewakers Bassey en Tosin Adarabioyo. Fulham was dan ook de meest gelukkige ploeg halverwege. Er was nog meer tegenslag voor Arsenal, want de geblesseerde Kiwior moest noodgedwongen plaatsmaken voor Takehiro Tomiyasu.

Fulham rook bloed na rust en nam brutaal de leiding na bijna een uur spelen. Uit een scrimmage na een hoekschop kwam de bal terecht bij Bobby De Cordova-Reid, die de bal van dichtbij hard en hoog in het doel schoot: 2-1. Dolle vreugde bij de fans van Fulham en vertwijfeling en ongeloof bij onder meer de geschrokken Arteta, die zijn team donderdag ook al zag verliezen van West Ham United (0-2).

Arsenal had de schade snel kunnen herstellen. Na een niet al te beste kopbal van Bassey kwam de bal bij de tweede paal terecht bij Saka. De buitenspeler had alle tijd en ruimte, maar schoot hoog over. Arteta besloot kort daarop om Gabriel Jesus, Trossard en Reiss Nelson binnen de lijnen te brengen. Martinelli, White en Havertz werden naar de kant gehaald door de zeer ontevreden manager van the Gunners.

De bezoekers uit Noord-Londen bakten er in de slotfase bitter weinig van en Fulham bleef op het kletsnatte Craven Cottage vrij eenvoudig overeind. Aan de hand van de uitblinkende Jiménez was de 3-1 dichterbij dan een eventuele gelijkmaker van het zwalkende Arsenal. De ingevallen Andreas Pereira raakte zelfs nog de lat uit een vrije trap. Een volgende dreun in de titelstrijd dus voor het elftal van Arteta. Mocht koploper Liverpool op nieuwjaarsdag winnen van Newcastle United, dan loopt de achterstand op naar maar liefst vijf punten.


Zie jij Arsenal nog kampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vorige slechte resultaat werden de chokes alweer uit de kast gehaald maar het lijkt wel weer van toepassing op Arsenal als het spannend lijkt te worden. Dramatisch resultaat

31 december 2023 om 17:00

Vind Arsenal helemaal niet zo goed als begin/midden 2022/23. Het is echt niet zo een wonderteam als iedereen ze toeschrijft. Maar die zijn er überhaupt weinig, naast Leverkusen, Real Madrid zijn er weinig teams die ik van wereldklasse inschat.

31 december 2023 om 17:10

Beide die je noemt ook niet echt wereld klasse hoor! Eigenlijk geen één team tot nu toe dit seizoen

31 december 2023 om 17:54

En City bewust niet opnoemen, typisch haha. De beste van allemaal.

31 december 2023 om 17:58

Je vergeet City. Vergeet niet dat de Bruyne en Haaland al een tijd niet spelen. Kan je natuurlijk over iedere club zeggen want Teal heeft ook genoeg geblesseerde...

31 december 2023 om 19:20

Zal naast City Bayern ook niet onderschatten en Inter is ook ijzersterk. Leverkusen momebteel wel de beste ploeg van Europa ja, nog niks verloren.

31 december 2023 om 20:24

Ow nu telt Europa league opeens zwaarder dan CL? Nou PSV heeft nationaal niks verloren en overwintert in de CL. Lijkt mij dus nog beter dan Leverkusen. Maar dat is niet de heilige graal van de Bundesliga

31 december 2023 om 22:02

Haha PSV hebben we toch gezien tegen Arsenal dar ze bij de Europese top niks voorstellen ik had het over de Europese topcompetities.

1 januari 2024 om 02:41

Europese topcompetitie is de CL, niet de Europa league

1 januari 2024 om 02:58

Ja precies en daarin werd PSV weggetikt.

Nou is het choken toch echt begonnen. Man man man arsenal wat geef je het weer weg.

Ze stellen me teleur man! 😪 City gaat gewoon een 4Peat doen. Ben er schijt ziek van!

31 december 2023 om 17:06

Zover is het nog lang niet. Mocht het zo zijn dan zou voor City landstitel 10 worden, nog maar 3 achter Arsenal

31 december 2023 om 17:06

Mensen blijven echt slapen op Liverpool. City heeft niets te bewijzen dit seizoen tov Liverpool dit dat wel heeft, na vorig seizoen toen ze door vele werden afgeschreven. Een team die op een missie is heeft altijd het voordeel op een team die het seizoen daarvoor alles heeft gewonnen en waar gemakzucht heerst. Ik zie aan alles dat dit Liverpool mentaal klaar is om terug tot het einde voor de titel te spelen en als het moet naar de 90 punten of meer toegaat.

31 december 2023 om 17:11

Liverpool had elk seizoen wat te bewijzen maar heeft 1x een titel gewonnen tov 5 keer city. City gaat gewoon een flinke reeks neerzetten met een fitte KDB, Haaland en Doku. Die gaan kampioen worden.

31 december 2023 om 17:11

Nee mag hopen dat het Liverpool niet wordt. Anders staan ze naast United met 20 titels. Dus zeg ik maar helemaal niets over hun!

31 december 2023 om 17:14

Liverpool speelt geen CL en hebben daarmee een gigantisch voordeel. Voor mij was het vanaf het begin al Liverpool vs City met Arsenal als outsider

31 december 2023 om 17:15

Staan overall al boven United.
Liverpool - 68 trophies.
United - 67 trophies.
Arsenal - 48 trophies.
Chelsea - 34 trophies.
Manchester City - 32 trophies.

31 december 2023 om 17:18

Niet vergeten dat Liverpool binnenkort Salah kwijt is aan de Africa Cup. Ik vind de aanval van Liverpool zonder Salah toch stukken minder.

31 december 2023 om 17:20

Laten we niet vergeten dat Liverpool 6 Cl's/ec1 heeft gewonnen tegenover United met 3. De prijzenkast van Liverpool is ook wat meer verdeelde over de hele geschiedenis en waren voordat Ferguson kwam toch wel de koning van het Engelse voetbal.

31 december 2023 om 17:27

Liverpool is qua club toch allang over United heen.



Hoe lang zit Arteta eigenlijk al bij Arsenal en hoeveel geld heeft hij erdoorheen gejaagd? Het lijkt erop dat het dit jaar nog minder is. Laten we eerlijk zijn, Arsenal zal zich nooit kunnen meten aan City. Zij zijn in staat om 90 punten te pakken, en dat nog eens gecombineerd met een diepe Europese run. Vorig jaar kon Arsenal zonder Europese verplichtingen niet echt indruk maken. Het enige team dat heeft laten zien mee te kunnen komen, is Liverpool, maar zij lijken het dit jaar waarschijnlijk ook niet te redden. Als je bovendien naar de huidige staat van de selectie kijkt, is het zorgwekkend voor Arteta en Arsenal. Veel fans hadden na vorig jaar de hoop dat Arsenal weer terug was en meedeed om alle grote prijzen. Misschien is het een goed idee om die verwachtingen wat naar beneden bij te stellen.

Wat Fulham betreft: wat een fantastische prestatie. Ze hebben leuke spelers zoals Iwobi, Palhinha, Robinson, Bassey en Jimenez. Cairney speelde vandaag echt geweldig. Hij bevrijdde zich constant van de druk en leverde ook nog een goede assist af. Aan de kant van Arsenal speelt Saliba als een volwassene, maar de rest komt echt tekort. Ook de manier waarop Rice wordt ingezet, is zonde van zijn talenten.

31 december 2023 om 16:59

Overdrijven is ook echt een vak hoor. Arsenal heeft geen indruk gemaakt? Arsenal stond meer dan 250 dagen bovenaan.

Niemand kan zich meten aan city. Die staan torenhoog boven de rest en zal in de tweede seizoenshelft ook gewoon weer bovenaan staan.

31 december 2023 om 17:01

Europees vorig jaar gewoon EL gespeeld. Type een heel bericht om niet eens de feiten te herkennen

Mooi. Die lui begonnen me net iets teveel babbels te krijgen.

31 december 2023 om 17:30

Dat is wel chill bij ons, wij weten bij voorbaat dat we het verknallen😅

31 december 2023 om 20:05

Hahaha, precies Baron 😂

31 december 2023 om 18:58

Die Arsenal-fans online zijn echt een ras apart inderdaad. Op VZ blijven we daar toch veelal van gespaard vind ik.

Dan moet ik net in een ander topic nog ontkrachten dat Saka de beste rechtsbuiten ter wereld is, zijn er een klein aantal (lang niet allemaal) Arsenal fans die bij kritiek op de starboy een rode lap voor de ogen zien, en dan mist ie een uur later zo voor open goal. Heb weinig tegen Arsenal en van mij mogen ze voor de variatie best weer eens kampioen worden, maar voor de opgefokte fanboys kan ik nu een lichte grijns niet onderdrukken.

31 december 2023 om 17:02

Open goal? Dat was een aardig moeilijke bal. Saka lijkt wel op momenteel. Moet te veel spelen. Amper roulatie mogelijk helaas. Squad is te dun.

31 december 2023 om 17:07

Serieuze vraag, wie vind je dan een betere momenteel?

31 december 2023 om 17:16

Ik denk qua rechtsbuiten dat er een paar toppers zijn.
Saka, Salah, Sané en Rodrygo in mijn ogen. Verder is een Dembele en Kulusevski ook aardig goed, maar ik zou momenteel Salah Saka Sane zeggen. In die volgorde

31 december 2023 om 17:24

Salah natuurlijk, maar dit seizoen is zelfs Cole Palmer in een dramatisch Chelsea statistisch gezien beter dan Saka. Ik denk dat Saka kwalitatief gezien na Salah komt maar dit seizoen zullen er vast meerderen zijn over Europa die beter presteren.

31 december 2023 om 17:25

Salah is beter. Maar Saka is gewoon wereldtop.

31 december 2023 om 17:27

Salah was ik even totaal vergeten 😅. Verder zou ik wel echt niemand beter dan Saka kunnen noemen.

31 december 2023 om 18:59

Vorig seizoen vond ik Rodrygo minstens evenwaardig op rechtsbuiten en dat is niet eens zijn beste of zelfs op 2-na beste positie. Dat vind ik toch tekenend. Verder steekt Salah er wat mij betreft nog steeds met kop en schouders bovenuit, deels vanwege een gebrek aan goede rechtsbuitens momenteel.

3 januari 2024 om 16:35

Salah is absoluut beter hoor. Maar Saka speelt ook veel te veel en er moet te veel van he mafkomen, helaas.

Rodrygo vind ik ook goed, maar vind ik nog te veel een momentenvoetballer in mijn ogen. Bij Saka heb ik vaker het idee dat er meer een idee achter zit.

Cole Palmer noemen vind ik onzinnig (gezien korte tijdsbestek). Ja, hij heeft aardige rendement bij een slecht Chelsea, maar zo veel indruk maakt hij in mijn ogen nog niet. Nog niet voldoende om in 1 adem met Saka genoemd te worden in mijn ogen. Die presteert al echt langer dan een Palmer zeg.

Je ziet aan alles dat Saka gewoon erg moe is. En dat hij enorm veel schoppen krijgt. In mijn ogen mag hij echt wat beter beschermd worden door scheidsrechters. Hoe vaak hij een aanslag op die achillespezen en dergelijke krijgt, zekre omdat hij die loopactie naar binnen, vanaf de zijlijn, inzet, komt een back heel vaak van achter en te laat...

Slechtste wedstrijd van het seizoen. Letterlijk iedereen speelde slecht. Te veel spelers uit vorm en dan krijg je dit. Top 4 is het hoogst haalbare.

31 december 2023 om 17:00

Ook Rice ? Alleen de laatste 30 min gezien en ik vond Rice toch erg goed af en toe.

31 december 2023 om 17:04

Rice was ook slordig. Minste pot van hem sinds zijn komst

31 december 2023 om 17:06

Ja ook Rice speelde onvoldoende

Nou geef de beker maar alvast weer aan city. Helemaal al straks de bruyne en haaland terug zijn.

Bij de vorige Arsenal nederlaag zei iemand dat het choken weer was begonnen en werd hij (terecht) verteld dat 1 nederlaag nog geen choken is, maar dit is al de 2e op rij tegen een club waarvan ze gewoon moeten winnen.. ben benieuwd of die gozer gelijk krijgt

31 december 2023 om 17:00

Ja klopt man! & ze moesten hem hebben zeg die Arsenal fans.Als ik moet kiezen ga ik het liefst voor een outsider ala Villa of Spurs, maar dat zie ik niet gebeuren, dan liever Arsenal, want Liverpool kan de 20e winnen net zoveel als United & City doet een 4Peat wat geen enkele andere club is gelukt! Maar ben bang dat Arsenal me gaat teleurstellen helaas..

31 december 2023 om 17:16

Ben het mee eens dat arsenal dramatisch speelt maar begrijp de term choken niet als iedereen city als favoriet ziet. Blijf wel consistent in je uitspraken met een beetje logica.

Nou, ik ben benieuwd wat de scheidsrechter nu weer misdaan heeft en wat Arteta daar weer over te mekkeren heeft.. Ze hebben geen moment aanspraak gemaakt op een overwinning, het was echt heel, heel erg slecht van Arsenal. Ik vond Bassey erg leuk spelen, tot mijn eigen grote verbazing.

31 december 2023 om 17:00

Bassey is ook gewoon een prima verdediger zo lang hij het simpel mag houden toch? Gewoon beuken en rammen, zo lang die niet hoeft te voetballen is het zo erg allemaal niet.

31 december 2023 om 17:04

Maar in dat aspect vond ik hem best goed vandaag! Ik kreeg zelfs een beetje het idee dat men redelijk naar hem zocht in de opbouw.

Liverpool fluitend naar de titel op deze manier. Hebben in de breedte voorin gewoon een betere selectie en ook fysiek meer kracht en strijd dan Arsenal waar ik vooral een team vol jochies en mooi weer voetballers zie.

31 december 2023 om 17:01

City maar twee puntjes erachter..

31 december 2023 om 17:06

Totdat city weer ouderwets 12+ wedstrijden op rij wint. En gewoon kampioen wordt. Zowel Arsenal als Liverpool word geen kampioen city is gewoon beter.

31 december 2023 om 17:09

Liverpool leunt wel redelijk wat op individuele opvliegingen van bepaalde spelers. Ze spelen alleen geen CL. Dat is huge

31 december 2023 om 17:13

Salah gaat nu ook weg, terwijl bij City een Haaland en KdB terugkomen.
Gok dat City weer gat winnen dit jaar

31 december 2023 om 17:22

Als Salah wordt verkocht verwacht ik inderdaad niet dat Liverpool kampioen gaat worden. Die is zo belangrijk voor de aanval van Liverpool. Ik heb de hoop dat het tweede seizoenshelft van City beter is, want ze staan nu op koers om 80 punten te halen i.p.v. de gebruikelijke 90 van Guardiola. Dat is een behoorlijk gat. Eigenlijk is er geen enkele PL ploeg die dit seizoen echt goed is

31 december 2023 om 17:34

Hij bedoelt weg als in Africa cup. Die gaan ze nooit verkopen.

3 januari 2024 om 16:36

Klopt. Ik bedoelde de Afcon inderdaad.
Wel mooi dat Partey niet naar Afcon gaat met Ghana. Alleen jammer dat Tomi wel gaat...

Tomi ipv Zinchenko had ik wel graag gezien en dan Partey ipv Jesus. Middenveld van Partey - Rice - Odegaard en Havertz in de punt.

1 januari 2024 om 10:23

Wauw, hoe laat je zien dat je echt niet verder denkt dan pagina 8-zoveel van teletekst. City staat 2pnt erachter en moeten nog tegen Liverpool. Salah gaat naar de cup en een hele hoop moet van hem komen. Er zijn nog meer redenen om nooit te zeggen dat Liverpool fluitend naar de titel gaat, maar Pieter gooit het er zo even uit.

Vannacht gaat de transfermarkt open. Laatste 4-5 wedstrijden gaat het gewoon niet goed en daarmee ga je zelfs CL-ticket op het spel zetten.

Het is zaak om de selectie te versterken. Een extra spits en middenvelder (kwaliteitsimpuls) is essentieel voor tweede seizoenshelft.

Saka, Odegaard en Martinelli spelen zwaar onder hun niveau. Ik zie voor de volgende wedstrijd graag ESR en Nelson in de basis

31 december 2023 om 18:23

Nelson hoort bij Arsenal partij-opvulling op een training te zijn.

Wie een maand geleden had gezegd dat city 3 punten zou kunnen voorstaan en Liverpool 5 punten met nieuwjaar die was door velen voor gek verklaard denk ik persoonlijk. Een 4/15 nu.

Het gaat wel nog gewoon spannend blijven denk ik.

We staan weer op de vertrouwde 4de plek, precies waar we horen. Arsenal is de afgelopen weken niet goed bezig, dat begon al bij Luton waar ze goed wegkomen en dat is in elke wedstrijd tot en met vandaag te zien. Het spel is niet vloeiend, er zit geen idee achter en er mist wat creativiteit. Raya is prima aan de bal en redt ons in momenten wel, maar lijkt nog niet de klik te hebben met de verdediging zoals Ramsdale dat had. De centrale duo is heel stabiel dit seizoen, maar ook zij waren de afgelopen twee wedstrijden erg shaky. Ben White is sinds hij terug totaal niet de oude. Zinchenko brengt aan de bal veel, maar is verdedigend dramatisch, zijn vervanger Kiwior was vandaag niet veel beter. Rice is onze beste speler dit seizoen, maar zelfs hij speelde niet naar behoren vandaag. Odegaard is wisselvallig, alle creativiteit moet van hem komen en dat lukt m niet elke wedstrijd. Havertz is oké, brengt nog niet genoeg. Saka verschijnt altijd op de scorebord, maar is hopeloos uit vorm en dat blijkt vandaag weer. Martinelli heeft dit seizoen niets goeds gedaan. G. jesus speelt naar mijns inziens altijd goed, maar scoort gewoon te weinig. En dan heb je Nketiah, die moet gewoon gratis weggegeven worden. Hopelijk komt er snel een goede spits bij, een linksback en raken de vaste spelers weer in vorm.

31 december 2023 om 17:30

Ik mis vooral Xhaka. Dat Havertz oké speelt komt doordat hij scoort, verdedigend brengt hij te weinig vanuit zijn positie.

1 januari 2024 om 00:30

Veel te weinig. En hij is zeker geen 70 miljoen waard geweest

Mourinho werd nog gevraagd van wie word er kampioen, Zij City 51 en Liverpool 49 %. Vroegen ze geen Arsenal? Zij die overtuigend nee. En dat was toen ze heel lekker bezig waren

31 december 2023 om 17:11

Mourinho heeft dan ook een bloedhekel aan Arsenal, ook nog eens ex-coach van Spurs en altijd zijn vetes gehad met Wenger. Niet echt objectief dus, ookal zal hij waarschijnlijk wel gelijk krijgen.

31 december 2023 om 18:15

Weet ik maar toch denk ik dat hij dit echt zij op basis van wat hij denkt qua kwaliteiten en of ze het op de belangrijke momenten zoals dit niet laten afweten

Tegen West Ham was het nog onverdiend maar in deze wedstrijd was Fulham de sterkste. Verdedigend was Fulham heel compact met een soort 541 en dan toeslaan op de counter. Arsenal niet top vandaag en kon er niet doorheen voetballen. Bassey speelde trouwens ook goed.

31 december 2023 om 17:04

Hoezo tegen WHU onverdiend? Die overwinning was echt de verdienste van WHU. Hoeveelheid balbezit ze ook hebben, hoeveel touches ze in de box ook hadden, kwa echte grote kansen viel het nog mee..
Was gewoon een terechte L!

31 december 2023 om 17:07

30 kansen tegenover 6. Verwacht aantal doelpunten van meer dan 3. Echt onverdiend qua spelbeeld.

31 december 2023 om 17:15

Ja maar van die 30 waren er 6 ofzo op doel & van die 6 waren er maar 3 echte serieuze kansen of dergelijke..
Als je als WHU weet dat een club als Arsenal je continu onder druk zet & je als team alleen op een bepaalde manier tegen ze kan spelen & op die manier kan winnen, is dat gewoon de verdienste van WHU! Voetbal is niet alleen maar balbezit, veel kansen creëren. Verdedigen is het ook, ingraven ook, counteren ook. Als de tactiek van zo’n ploeg lukt om zo te winnen, dan vind dat je dan de terechte winnaar bent hoe zuur het ook is.

31 december 2023 om 17:25

Arsenal wist met een expected goals ratio van 2.77 niet te scoren. Dat is niet alleen een gebrek aan scherpte, maar ook geluk. De goals van West Ham vielen in contrast een beetje gelukkig

31 december 2023 om 19:37

Je hebt een beetje geluk nodig. In die wedstrijd zat het West ham ontzettend mee en Arsenal precies niet. De prestatie was knap, maar dat maakt de winst niet verdiend. Zeker gezien de discutabele eerste goal. Mensen hebben de neiging om de underdog sneller iets te laten verdienen, ook in deze.

3 januari 2024 om 16:39

True. Die eerste goal vond ik, persoonlijk, lachwekkend. Maar misschien een gekleurde bril.
Week ervoor tegen Pool moet je een pingel tegen krijgen.

Maar ook tegen Villa en Newcastle, twee ''topploegen'' dit jaar, zijn goals onterecht goedgekeurd/afgekeurd.... Het zit ook vaak genoeg niet mee, zal ik maar zeggen..

Arsenal heeft het vaak moeilijk tegen een aantal ploegen voor mijn gevoel. Fulham (vaker, zeker sinds die Palhinha er speelt), Everton (met die Onana en felle linksbackje) en ook West Ham met al die bomen op het veld...

Ook een cornergoal tegen. Niet des Arsenals eigenlijk in mijn ogen, gezien de defensie. Maar vgm zak ik ook Saka een Soucek dekken. Dat is toch onkunde? Die man is 1,5 kop groter...

Als Arsenal fan doet dit enorm pijn, maar nu tegen Fulham was dit gewoon verdiend. Gewoon ontzettend slecht gespeeld. Begint weer te lijken op de periode maart april van dit jaar toen Arsenal ook zoveel punten inleverden.

Iedereen een fijne jaarwisseling en blijf gezond

31 december 2023 om 17:51

Liever nu zo’n periode ingaan dan in maart. Ik heb vertrouwen in Arteta/Edu dat we in ieder geval 1 nieuwe speler krijgen. Daarnaast speelt Arsenal in 20 dagen tijd maar 1 wedstrijd en dat is de FA cup tegen Liverpool.
Ik beschouw het nog niet als einde seizoen.

Wat een wanvertoning van jewelste. God Arteta kan niks fout doen, terwijl Wenger niks goeds kon doen. Nou Arsenal fans, onder Wenger was het veel een veel beter! Kampioen word je niet met dit middelmatige elftal. Gabriel, White, Tomiyasu, Nketiah, Raya, Kiwior en Martinelli... Wat een armoe! Sterkte aan de Arsenal fans.

31 december 2023 om 17:09

Er zijn inderdaad periodes geweest dat Arsenal onder Wenger beter was, niet zo'n gedurfde uitspraak aangezien ze onder Wenger tot de top 3 teams van de wereld behoorden, ongeslagen de PL wonnen en de CL finale haalden.

Oh wacht, jij was die troll damn you got me.

31 december 2023 om 17:11

Gabriel White Tomi en Martinelli middelmaat noemen. Ga jij maar weer slapen dan…
De overige wel mee eens

1 januari 2024 om 10:05

Beste wensen Feno!

Bizar slechte wedstrijd van Arsenal. Echt alles mislukte. Zelfs Rice bakte er helemaal niks van vandaag. Terecht verloren. Nu gelukkig 2 weken rust en tijd genoeg om te hergroeperen.

Edit:

En wat een droeftoeters hier weer zeg man man man. Arsenal speelt 1 slechte wedstrijd en het ligt weer aan Arteta of ze zijn waar aan het chocken etc. Relax het is maar 1 slechte pot wat iedere ploeg weleens overkomt.



31 december 2023 om 17:20

Volgens mij is het meer dat je de afgelopen 4 wedstrijden maar 1 punt te pakken hebt. Dan heb je nog een city die straks op volle sterke is met de terugkeer van Haaland en de bruyne . Dan heb je ook nog eens misschien straks dat Liverpool met 5 punten voor staat. Dus ja jullie zijn aan het choken

31 december 2023 om 17:27

Ja 1-0 onterecht uit verliezen van een in vorm aston villa is choken. 1-1 tegen liverpool op Anfield spelen is choken. 0-2 onterecht verliezen van een in vorm West ham is choken. sorry maar choken kun je het eigenlijk niet noemen.

31 december 2023 om 19:10

Mensen die dat woord gebruiken zou je moeten verbannen van Vz.
Peuters..

In de PL is leuk, verzorgd, technisch voetbal niet voldoende. Strijd, vechtlust en mentaliteit zijn ook nodig. Dat is het verschil met het Arsenal van Wenger die strijders had als Petit, Viera, Keown en Adams en het Arsenal van Arteta.

Wat in Duitsland geld voor Dortmund is in Engeland van toepassing op Arsenal. Wat een gepruts ook steeds. Ongelooflijk

Morgen straftraining mannen hehe. Ben benieuwd wat Arteta met deze reeks gaat doen, hij zal in ieder geval geen fijne jaarwisseling hebben.

Keer een dipje kan gebeuren he jongens. Het zijn geen robots...
Overdreven reacties hier zeg. West Ham was zwaar in vorm, die versloegen alle top-teams recentelijk, en Fulham is dit seizoen als ze er zin in hebben ook echt geen slecht elftal.

31 december 2023 om 17:11

gelukkig is er nog iemand die het wel snapt. Tegen West ham gewoon enorm veel pech met de afronding en VAR. Vandaag terecht verloren maar je hebt helaas elk seizoen weleens zo wedstrijd ertussen zitten dat het gewoon niet wil.

31 december 2023 om 17:16

Dit seizoen zijn het echt teveel wedstrijden waarin het niet wilt. Dan heb je nog geluk dat je uiteindelijk wint maar heel best is het allemaal niet. Arteta moet flink aan de bak en hopelijk kunnen we 1-3 spelers binnenhalen.

31 december 2023 om 17:53

Wellicht is dit een geluk bij een ongeluk, en laat het Arteta/edu inzien dat er gehandeld moet worden op de transfermarkt.

Voorin te weinig stootkracht (goals), op het middenveld te weinig creativiteit.

Ah man, here we go again..

Over 10 speeldagen ziet het er weer heel anders uit, we zijn van plek 1 naar plek 4 gegaan in 2 weken geloof ik. Er is nog niks aan de hand, maar 1 ding is zeker; er moet een spits bij.

31 december 2023 om 17:09

En creativiteit. Odegaard en Saka creeeren als enigste, daar Bukayo vandaag uitgeblust leek. Moe. En hij kwam de energieke Robinson amper voorbij

Geen kampioensploeg. Missen te veel jn de breedte. Arteta wisselt overigens ook dom. Nketiah mag 90 spelen? Wissel hem dan en gooi Havertz met zijn lengte de punt in voor een slotoffensief?
Esr als creatievere speler op de bank laten? Alles qua creativiteit moet momenteel van de uitgebluste Saka en Odegaard komen.
Martinelli leek de eerste helft de enige met wat vuur. Die speelde de eerste helft nog degelijk.

Verder missen we een doelpuntenmaker voorin, een middenvelder die creatief is naast Odegaard (aangezien ESR geen normale kans krijgt tot nu) en een goede back up voor Saka.

City of Liverpool kampioen. Knap!

31 december 2023 om 17:10

Overigens gefeliciteerd Fulham fans!

Vond de scheids overigens een zeer matige pot fluiten. Onervaren man, maar ik hoop dat hij dat ook blijft. Hoe bijv. Iwobi geen geel kreeg, is mij een raadsel.
Niet dat het aan de scheids lag overigens. Maar ik vond hem wel zeer matig fluiten. Beide kanten op.

2023 was niet het jaar van Arsenal kunnen we op 31 december vaststellen.
Koploper op 1 januari 2023 en met Kerst 2023.
Sterkte voor de Gunners, C'mon Liverpool 💪🏻

Game over. Seizoen kan je weggooien. Je had met 7-8 punten 1e moeten staan als je City wilt verslaan in deze titelrace, maar het niveau is er niet.

Choking season was niet alleen al begonnen, maar nog voor het nieuwe jaar lijkt het seizoen al weer als een nachtkaars uit te gaan. Wat is dat toch. Vorig jaar was er geen vuiltje aan de lucht, in in een tijd spanne van 4 wedstrijden was het seizoen weg gegooid. Nu lijkt precies hetzelfde te gebeuren, maar dan een heel stuk eerder. Ik hou mn hart vast voor 2024...

Mogelujke kampioenschap kan de prullenbak in. En Arteta out! Alleen in de CL door naar de 2e ronde, verder niets gepresteerd.

Dit jaar zijn ze helaas (ondanks de gigainvesteringen) niet beter geworden. Alleen Rice was een schot in de roos maar Partey speelde daar vorig jaar ook erg goed. Havertz is niet beter dan xhaka,

31 december 2023 om 17:57

Xhaka was zo onderschat. Die rol in dit team is er wel een die veel vraagt van een speler en Havertz kan duidelijk niet brengen wat Xhaka wel kon brengen.

Hij had dan wel af en toe kortsluiting in zijn bovenkamer, maar hij bracht fysiek, verdedigend en aanvallend meer dan Havertz. Havertz scoort af en toe een intikker en voetbalt leuk mee maar brengt verdedigend zoveel minder.

Had persoonijk graag Gravenberch gezien op die plek, of natuurlijk Frenkie (maar die wilt niet weg bij Barca). Moet wel zeggen dat Havertz beter is gaan spelen met de tijd.

31 december 2023 om 18:02

Rice is veel te verdedigend we hebben Partey nodig naast Rice. Xhaka is bij heel veek fans verguist en kon er niks van maar Xhaka is bij Leverkusen wederom van grote waarde en was vorig seizoen ook de perfecte nummer 8. We missen gewoon een creatieve middenvelder naast Odegaard. Nu moet alles van Odegaard komen en de linkse flank is totaal geen creativiteit. De balans is niet goed in het elftal op dit moment.

31 december 2023 om 18:15

Xhaka was niet de perfecte 8. Hij had ook gebreken en kon het vorig seizoen op het einde niets voor Arsenal doen. Anders waren we kampioen geweest.
Ben wel met je eens dat Partey veel beter tussen de linies kan passen dan Rice.
Het was dom van Arteta om op Partey te bouwen. Had afgelopen zomer hem moeten vervangen. Havertz mag van mij naar voren geschoven worden als spits. Heeft laten zien dat hij een bal vast kan houden en hoge ballen erin kopt. Beter dan wat we nu hebben. Jesus kan als rechtsbuiten of linksbuiten wel uit de voeten

31 december 2023 om 19:23

Soma over het algemeen heeft Xhaka de 8 positie vorig seizoen met verve ingevuld. Wat je benoemt van op het laatst kon hij ook niks doen is van toepassing op het hele team maar had in mijn inzien ook te maken dat Saliba wegviel en we moesten terugvallen op Holding. Xhaka moet je gewoon niet veel bij je eigen 16 hebben maar heeft wel het temperament om een team wakker te maken met zijn irritante gedrag en stevige tackles die kleine opstootjes zorgt er ook voor dat bij je ploeggenoten weer vuur komt. Arsenal mist gewoon dat 'etter' gedrag want van de huidige spelers heeft niemand dat. Als ze flink aangepakt worden accepteren ze dat ze bijna heen enkel kwijt waren ipv dat ze even naar de tegenstander heen gaan om verhaal te halen.

Spelers zijn moe. Mentaal zijn ze ook moe. Wil nu best toegeven dat Arteta te weinig roteert. Saka lijkt geen kracht meer te hebben in zijn benen.
Tactisch was het vandaag slecht van Arteta. Er is amper versnelling. Het was statisch. Niemand durfde een goede bal te geven en handelingssnelheid erg traag
Voorlopig niet meer denken aan de titel tenzij je in januari met geld smijt. Maar denk het niet.
Dan moet Arteta andere dingen uitproberen. Zoals Jesus als linksbuiten en Havertz in de spits. En dan roteer je Martinelli ook als spits zijnde. Ik heb nog wel vertrouwen dat dit een leuk seizoen kan worden. We zijn nog maar op de helft.

31 december 2023 om 17:55

Fijn dat je het nu ook inziet en niet te trots bent dit toe te geven. Dat siert je.

31 december 2023 om 18:06

Het zou mentaal ook goed voor hem zijn om af en toe rust te pakken. Wedstrijden die gewonnen zijn geef je de minuten aan de backup.

Arteta mag van mij langzaam gaan wieberen.
Het is begonnen met het wisselen van de keeper.
Sinds Raya op goal staat veel meer goals tegen dan vorig seizoen met Ramsdale.
Met Ramsdale had ik bij een gevaarlijke kans van de tegenstander nog altijd het gevoel Ramsdale houd zijn doel leeg. Met Raya heb ik dat totaal niet bij iedere gevaarlijke kans tel ik al een tegengoal.
Dan komt er nog bij dat wij de slechtste bank van alle Premier League clubs hebben. Als de eerste 11 spelers niet leveren dan weet je gewoon dat we puntverlies gaan leiden want de bank is zo'n grote downgrade dat je alleen nog maar meer goals tegen kan krijgen.
En dan heb je nog het punt dat onze buitenspelers geen concurrentie hebben op hun positie hebben. Als ze slecht spelen weten ze volgende wedstrijd staan ze weer basis want er is geen concurrent die het beter kan doen.

Voorlopig pas op de plek maken en zorgen dat we in de top 4 eindigen titel mogen ze helemaal niet meer over praten tot speelronde 34 als ze dan nog mee doen.
Winterse versterkingen zijn belangrijk. Vooral op de vleugels spelers die Saka en Martinelli op scherp gaan zetten als ze niet presteren dat ze ook op de bank kunnen komen.

31 december 2023 om 17:59

Dat van Ramsdale/raya ben ik het zwaar mee eens.. Raya is echt geen indrukwekkende verschijning in de goal. Waar spelers eerst nog wel eens die Ramsdale aankeken en dachten shit, die gaat hem tegenhouden heb je dat met Raya helemaal niet. Ook zo klein....

Als we nog mee willen doen voor de titel moeten er spelers gehaald worden dat is duidelijk. Maar ik denk dat Arteta/edu dat ook wel zien.

31 december 2023 om 18:08

Titel wil ik niet meer over praten daarvoor zul je eerst kansen moeten afronden maar we hebben een te kleine selectie. De eerste 11 kunnen niet scherp gehouden worden.
Gevallentje Raya ben ik er ook achter gekomen dat Arsenal ook de keeperstrainer van Brentford heeft overgenomen en deze blijkt een grote rol te spelen in de keuze voor Raya ipv Ramsdale.
Met Raya ga je nooit cruciale wedstrijden winnen waar je het niet verdiend te winnen maar de keeper je team toch de 3 punten bezorgt.

Verdiende overwinning van Fulham. Palinha toch wel naar een grote club in januari lijkt me.
Off: waarom een Britse vlag bij de wedstrijden van de PL en geen Engelse?

2 januari 2024 om 19:01

Omdat er ook ploegen uit Wales kunnen spelen in de Premier League denk ik ?

Zo kennen we arsenal weer!!! Lekker weer alles weggeven. Ik gun het Arsenal echt, maar die trainer niet. Wat een ongelofelijke kwal vind ik dat. Doet guardiola in elke lichaamsbeweging na, volgens mij veegt hij z’n reet zelfs op precies dezelfde manier af

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren