Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang geniet van vijandige Kuip: ‘Betekent dat ze bang voor je zijn’

Laatste update:

Noa Lang heeft genoten van de sfeer in De Kuip tijdens de Johan Cruijff Schaal. De aanvaller van PSV keerde terug bij de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot, maar hoefde niet te rekenen op een warm welkom. Fans van Feyenoord floten Lang vanaf de eerste minuut uit. De Oranje-international haalde zijn gram door in de slotfase voor de enige treffer van de wedstrijd te tekenen.

"Het is mooi. Het was ook een warm welkom, dus dat is mooi", aldus Lang voor de camera bij ESPN. "Het uitfluiten hoort erbij, daar geniet ik van. Dat is toch mooi? Kom een keer in mijn schoenen staan, dan begrijp je wat ik bedoel. Ik droom ervan om profvoetballer te worden en zulke wedstrijden te spelen. Dat ze mij uitfluiten betekent misschien dat ze een beetje bang zijn. Ze gaan niet zomaar fluiten, toch? Ik vat het positief op."

Wat opviel was dat Lang veelvuldig de diepte zocht. "Ik denk dat dat steeds meer in mijn spel is geslopen. Het maakt me onvoorspelbaarder. Mensen verwachten dat ik alleen de ballen haal en geef, terwijl ik nu ook diep ga. Ik denk dat dat helpt om een completere speler te worden. Het is ook wat de trainer van mij verwacht. Vrijheid, maar ook diepgang. Ik denk dat ik daar stappen in zet, maar het moet nog veel beter."

Hans Kraay junior vraagt tot slot of Lang ook weleens onzeker is. "Ik denk dat iedereen weleens zulke momenten heeft", aldus Lang. "Dat is logisch. Ik ben ook een mens. Ik zeg wel vaker dat ik een grote bek heb, maar ik heb ook een klein hartje. Als ik bijvoorbeeld die kinderen zie na de wedstrijd, dat doet veel met mij. Op het veld ben ik iemand met veel zelfvertrouwen."


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima reactie van onze Noa.. niks op aan te merken.

5 augustus 2023 om 10:24

Écht helemaal niemand vreesde hem gister, niemand is bang voor hem. En Geert had em opgegeten als ze hem lieten. Nee, we houden niet zo die typetjes en daarom fluiten ze, niet omdat we bang waren? Als bram van poolen zo praatte en trekjes had en voor amsterdam had gespeeld, hadden ze ook zo gefloten. De spreekkoren horen er niet met de ziektes.

5 augustus 2023 om 10:26

Ten onrechte dan, volgende keer mag je hem rustig vrezen, want hij heeft jullie gisteren wel gewoon gepakt.

5 augustus 2023 om 10:33

Hij heeft een bal er in gelopen? De rest maakte op mij totaal geen indruk? Ja veel dreigen maar niet blaffen. En een intikker dus.. nounounou, nee ik vrees noa de volgende x ook niet

5 augustus 2023 om 10:33

R9Neymar, prima, maar gelukkig zitten ze niet op een vechtsport. Ik hoef natuurlijk niet te vertellen wie daadwerkelijk heeft gewonnen.

5 augustus 2023 om 10:42

@R9Neymar Soms vraag ik mij af of mensen wel begrijpen wat het doel is van voetbal. De grootste impact die een speler kan maken met een actie, is de bal over de lijn krijgen van de tegenstander. Niet een geweldige dribbel, steekpass, goed positiespel of wat dan ook. Het is scoren. Dat heeft hij gedaan, hij scoorde de enige waardoor zijn team heeft gewonnen. Of kun jij uitleggen wat hij nog meer of anders had kunnen doen om indruk op jou te maken?

5 augustus 2023 om 11:06

Alles wat hij voor de camera zegt word onder de loep genomen. Gelukkig durft hij gewoon sarcastisch te zijn.

5 augustus 2023 om 11:19

Ik vond het in een keer verlengen van de lange bal door Saibari eigenlijk knapper. Maar Lang moest er staan en stond er, dus prima.

5 augustus 2023 om 11:21

Heb jij een andere wedstrijd gekeken? Geetruida werd af en toe helemaal gedold en uiteindelijk is hij ook degene die gescoord heeft, welke broekzak dan?

5 augustus 2023 om 11:34

Arz90; het doel is duidelijk, winnen. Klopt. Maar noa zegt dat hij word uitgefloten omdat de kuip bang voor hem is, en dat klopt niet en dat geef ik aan, niemand was bang voor noa zn kwaliteiten, los gezien dat hij een intikker scoorde, maakte hij dus geen indruk. Dat begrijp jij dus niet?

5 augustus 2023 om 12:00

Onzin, elke goede speler van de tegenstander wordt bijna in de Kuip uitgefloten. Zo proberen ze die spelers uit hun wedstrijd te krijgen. En als ze hem daadwerkelijk niet vreesden, dan hebben ze dat niet goed ingeschat.

5 augustus 2023 om 16:35

Het doel is winnrn inderdaad maar moet je dan die achterlijke scheldwoorden en alles gebruiken en rotzooi gooien nee nergens voor nodig en mooiste is dat hij nog rotterdammer is ook kun je na gaan hoe dom ze zelf zijn

5 augustus 2023 om 18:47

Nee hoor! Met de ziektes etc ben ik t ook niet eens, staat ook nergens. Nogmaals, niemand vreesde noa, zoals hij zelf vermoedde, dat zeg ik.

5 augustus 2023 om 11:05

Hij heb ook wel eens iets over Feyenoord gezegd is hij dan ook bang

5 augustus 2023 om 11:07

Behalve dat het niet klopt dan, want hij wordt uitgefloten vanwege zijn ajax verleden ...niet omdat ze bang voor hem zijn

5 augustus 2023 om 11:11

Inderdaad. Daarom floten ze timber ook zo uit toen hij het veld in kwam (?)

5 augustus 2023 om 11:12

Hij lachte Feyenoord uit omdat die club te weinig kampioen werd . Bang voor lang dat bedoel hij voetballend. Pederasten gaf hem teveel ruimte dalijk is trauner weer terug staat geertje daar die hem gelijk de grond in schop

5 augustus 2023 om 12:26

Hij wordt uitgefloten omdat het een onuitstaanbaar ventje is.

5 augustus 2023 om 12:50

toch denk ik dat Feyenoord dalijk beter word en kampioene kandidaat nr 1 is. Vorig seizoen ging het in de voorbereiding ook niet best

5 augustus 2023 om 13:55

De voorbereiding is al afgelopen. Gisteren is het seizoen wel degelijk begonnen.

5 augustus 2023 om 15:26

Ook het uitfluiten omdat hij een Ajax verleden heeft is erg treurig. Als Lang een goed seizoen draait is hij zomaar favoriet op links buiten bij Oranje. Dan gaan ze hem ook lopen uitfluiten als er in de Kuip wordt gespeeld?

5 augustus 2023 om 16:24

Vele feyenoordfans zitten niet in de Kuip als oranje daar speelt

7 augustus 2023 om 17:29

Haha, wat een onnozele reactie. Geeft de hypocrisie van supporters aan. Als Lang voor Feyenoord had gespeeld dan was hij ook niet uitgefloten. Zo moeilijk is dat niet hoor.

5 augustus 2023 om 13:54

Geweldige reactie inderdaad. Is heel eerlijk en slaat echt de spijker op z'n kop. Die spreekkoren naar Lang komen uit voort uit angst en hersenloosheid.

Dat uitfluiten en uitschelden doet hem echt helemaal niks. Dat is knap van hem om daar al zo goed mee om te gaan. Het hoort er inderdaad ook bij. Zeker als je voor die club had gespeeld. En dan ook nog zijn gram halen door de winnende goal te maken en dan zijn vingertje voor zijn mond te zetten voor het thuispubliek haha.

5 augustus 2023 om 09:59

Zeker knap, alleen wat weer jammer is, hij maakt er weer een Lang-show van.

Dat er 2 geweldige passes ervoor zaten, wordt helemaal naar de achtergrond verdreven.

Boscali met een geweldige pass, daarna die Saibari met een geweldige assist.

Mooi zou ook zijn om niet te reageren op het publiek maar je 2 collega's bedanken voor de geweldige passes.

5 augustus 2023 om 10:01

Als ze zingen dat je een k*** homo bent mag je daar best op reageren

5 augustus 2023 om 10:08

Natuurlijk mag je dan je gram halen. Dat moet zelfs heel lekker voelen. Kom dan alleen niet zo stoer vertellen dat het je niets doet. Want het zou iedereen iets doen.

5 augustus 2023 om 10:13

Hoe zou het iedereen iets doen? Als de onderste laag in de maatschappij met woorden al iets bij je kan doen ben je tamelijk zwak imo.

5 augustus 2023 om 10:14

@messibazoer, die spreekkoren waren weer ouderwets schandalig in die kuip. Maar gewoon net doen of je het niet hoort, want hé het is de eerste wedstrijd en die mag niet gelijk worden verpest. Ze hadden die vakken gelijk moeten ontruimen wat mij betreft, uitzoeken wie (camera’s zat) en dit jaar niet meer terug.

5 augustus 2023 om 10:14

Tuurlijk doet het wat met hem. Het motiveert hem juist meer. Heerlijk gevoel lijkt mij dat.Daarnaast hoeft het niet iedereen wat te doen. Blijven maar spreekkoren met scheldwoorden.

5 augustus 2023 om 10:15

Messibazoer

het was knap vrijlopen en eenvoudig intikken.

Het 'echte' werk waren de 2 passes ervoor. Dat was echt van hoog niveau wat gewoon meer aandacht zou moeten verdienen.

Eerlijk heb niet zijn interviews gezien, maar wat mooi zou zijn (als niet gedaan is) als hij juist nadruk zou leggen op dus de 2 passes ervoor.

Als je niets gezien zou hebben, en dit zou lezen, dan denk je die man heeft een dribbel ingezet vanaf middenlijn. 13 Feyenoorders het bos ingestuurd en de keeper 3 x uitgekapt.
Zo heeft de man gram gehaald.

5 augustus 2023 om 10:18

Dat je zelfs hier iets negatief van kan maken…

5 augustus 2023 om 10:20

Dat is ontzettend knap rationeel geanalyseerd. Je wordt door een vol stadion uitgescholden en dat minuten lang. Dat doet iets met je gevoel. Dat je dat gevoel rationeel kan onderdrukken is knap. Maar dat gevoel is er wel.

5 augustus 2023 om 10:22

gewoon azijn nemen ipv melk bij je brinta

5 augustus 2023 om 10:24

Zijn teamgenoten werden na het juichen gewoon bedankt, zowel Boscagli als Saibari. Ik vond hem juist erg sterk reageren op alle ophef en commotie rondom zijn persoon. Hij maakt tot nu toe een volwassen indruk op het veld maar ook daarbuiten in interviews. Wat ik vooral triest vond was dat Geertruida zich weer eens liet kennen door opzettelijk het vuurtje aan te wakkeren in De Kuip, wat eerder Wellenreuther en die assistent ook probeerden te doen. Beetje emotie mag, maar in een stadion dat eruit ziet als een MMA kooi, zou ik toch beter nadenken en als Kampioen het goede voorbeeld geven.

5 augustus 2023 om 10:35

@MrKrillin,

Ik ben zijn interview wel gezien en hij zei niets geks. Kraaij vroeg hem specifiek naar de spreekkoren en of hij geïntimideerd was. Ok een normale toon gaf hij beschaafd antwoord. Dat hij het wel leuk vond in een vijandig stadion en dat hem dat stimuleert. Hij zij ook schoorvoetend dat die spreekkoren betekende dat ze misschien wel een beetje bang voor hem waren. En ook nog met een knipoog.

Dit artikel lokt meer reacties dan zijn interview want dat was leuk en oprecht.

5 augustus 2023 om 10:47

Incl het uitvak.

5 augustus 2023 om 12:18

Burdy

Duidelijk. Gaf ook aan dat ik niets gezien had van de interviews en alleen reageer op wat ik lees.

Wat wel leuk is, is dat de Eredivisie wel weer een smaakmaker rijker is. DIt zijn toch de spelers die wedstrijden kleur kunnen geven. Vooral types met hate him or love him.
Tadic, Alvarez, Toivonnen, v Bommel etc.

Voor PSV heerlijk om zo een schoffie in het team te hebben. En tegenstanders gaan zich irritereren opvreten.

5 augustus 2023 om 12:37

MessiBazoer ik heb niks met Lang maar vind stiekem de reactie van hem achteraf opzich wel prachtig. Kan wel lachen om hem. Toen die spreekkoren kwamen zag je hem ook lachen en toen dacht ik al wel als er iemand scoort bij PSV is hij het. En dan al die gebaartjes en die interviews is opzich wel mooi vind ik.

5 augustus 2023 om 10:05

Je spreekt jezelf nogal tegen. Als het hem echt niets doet, viert hij zijn goal normaal. Die spreekkoren horen er niet bij (welke gek heeft dat bedacht), maar ze doen hem natuurlijk wel wat.

5 augustus 2023 om 10:10

Het motiveert hem inderdaad, dat doet het met hem.

5 augustus 2023 om 10:11

Meer in de zin dat het hem niet frustreert ofzo zoals Berghuis dat in de Arena had toen hij voor Feyenoord speelde. Maar eerder motiveert en daarna zijn gram haalt haha

5 augustus 2023 om 10:48

Dat zegt ie, hij werd echt wel uit zijn spel gehaald. Verder vond ik hem helemaal niet zo dreigend

5 augustus 2023 om 10:30

Het zal hem niets doen maar elke keer als ik iemand met het K woord zie schelden dan doet het mij wel wat. Het moet die mensen zelf eerst eens overkomen voordat het doordringt dat dat woord gewoon niet kan. Of het hoofd is echt zo leeg als het maar kan.

5 augustus 2023 om 10:42

Ik snap ook niet dat je niet iets "ludiekers" kan verzinnen om een speler te verwensen dan altijd maar weer het botte, onbeschofte, humrloze en schofterige Kkjood.

Wat dat betreft vond ik "he's got a pineapple on his head" magistraal.

5 augustus 2023 om 13:06

Moedig je eigen team gewoon eens aan i.p.v. anderen afzeiken. Hou het daarbij!

Hij heeft wel gewoon gelijk. Als ze je op zo’n manier uit de wedstrijd proberen te werken, zien ze je gewoon als sterkste schakel. Vraag me alleen af of het handig is dat soort spelers motiveer je hiermee juist.

5 augustus 2023 om 09:57

Het uitfluiten en uitschelden zal ook wel een en ander te maken hebben met zijn tijd bij Feyenoord. Als je met een Ajax shirt naar de Feyenoord training gaat maak je weinig vrienden…

5 augustus 2023 om 09:57

Hij is ook de sterkste schakel, nu al!

5 augustus 2023 om 10:00

Ja zeker de sterkste schakel, zoals verwacht. Ik vind de selectie van PSV wel heel smal , als Lang of Veerman wegvallen heb je een probleem zijn niet te vervangen.

5 augustus 2023 om 10:03

Verman!! Die was sterk gisteren hoor, man man, motm wat mij betreft

5 augustus 2023 om 10:25

Boscagli ….

5 augustus 2023 om 10:05

Of ze hebben gewoon een hekel aan je door je uitspraken en je gedrag

5 augustus 2023 om 10:09

Simons is nooit uitgefloten door Feyenoord supporters zover ik mij kan herinneren en dat was toch met afstand de beste. Heeft alles met de link met Ajax (overstap vanaf Feyenoord) te maken en zijn eigenzinnige, wat arrogante karakter die agressie opwekt bij sommigen en de maniertjes die erop volgen. Wel een vreselijk goede voetballer.

5 augustus 2023 om 10:34

En waarschijnlijk zijn laatste uitspraken in dat programma van ziggo. Dat Ajax en PSV de enige topclubs zijn.



Zei Steyn niet hetzelfde? Zijn weer van die stoere uitspraken waar ik weinig van geloof.

5 augustus 2023 om 10:00

Tuurlijk werkt dit motiverend voor sommigen.
Die weten van te voren dat ze weggevlogen worden en zetten dat om in kracht.

Bang of misschien zijn mensen niet van je gecharmeerd maar voel je vrij om het zelf te interpreteren.

5 augustus 2023 om 09:58

Bang en hersenloos lijkt me een juiste interpretatie.

5 augustus 2023 om 10:06

Publiek, Lang of beide?

5 augustus 2023 om 10:40

Lijkt me duidelijk dat hij het hier over het Feyenoord publiek heeft. Dan nag je verder natuurlijk alles van Lang vinden, maar het was het publiek wat zich wederom volslagen belachelijk maakte gisteren.

Zoals gezegd, de Noa Lang villain arc is begonnen. Kan niet wachten tot 'ie de eerste keer tegen Ajax moet. Haalt ons gegarandeerd het bloed onder de nagels vandaan!

5 augustus 2023 om 10:00

Echt!! En vind het wel wat hebben ook, wat een lefgozer joh.

5 augustus 2023 om 10:16

En hij is en blijft een Ajacied ook in zijn hart. Hopelijk speelt hij over twee jaar of eerder weer voor Ajax

5 augustus 2023 om 14:00

Alsjeblieft niet. 😅

Ik zat in de Kuip gisteren en zei nog tegen mijn buren, die dat nou niet, hier gaat hij zo goed op, dit zoekt hij, en dan maakt hij straks de winnende…

I told you so, na 90 minuten.

Heb hem nu voor het eerst 90 minuten gezien, daar gaat de eredivisie het zwaar tegen krijgen, is in mijn achting gestegen gisteren deze jongen.

5 augustus 2023 om 10:51

Had je een donkere bril op? Hou toch op, je doet net of het om Ronaldo gaat. Deze gozer gaat nog heel veel kaarten pakken.

5 augustus 2023 om 12:34

Zo doe ik helemaal niet, maar karma kan soms een bitch zijn en dat kwam gisteren uit.

5 augustus 2023 om 12:41

Op basis van die wedstrijd van gisteren snap ik niet waarom je denkt dat de eredivisie het zwaar gaat krijgen tegen hem. Heb hem eigenlijk helemaal niks goed zien doen behalve die bal binnenlopen

Belachelijk, deze wedstrijd moet toch gewoon 50/50 zijn met hoeveelheid supporters. Dit moet gewoon veranderen.

Ook moet de KNVB wat doen aan soorten spreekkoren en niet alleen de geslacht spreekkoren.

5 augustus 2023 om 10:11

50-50 hoeft niet wat mij betreft, geef de kampioen maar het thuisvoordeel.
Die spreekkoren kunnen echt niet, wel handhaven op woke maar niet op terminale ziektes vind ik echt bizar

5 augustus 2023 om 10:29

Heb de wedstrijd helemaal niet gekeken oid.
Maar heb meerdere malen gelezen over de spreekkoren, maar weet nog steeds niet wat er is gezongen.
Wat voor spreekkoren waren er?

5 augustus 2023 om 10:51

Noa is een k***jood.

5 augustus 2023 om 10:52

Onder andere kk jood.

Ik vind het een prachtventje. Vol bravoure, maar met het hart op de juiste plek. De laatste alinea over zijn onzekerheid is mooi.
Zolang hij niet tegen ons speelt, vind ik het mooi dat deze paradijsvogel weer terug is in onze competitie.

Eigenlijk vind ik het Nederlands publiek nog triester dan Noa Lang zelf. Je merkt gewoon hoe schijnheilig Nederlanders uiteindelijk zijn en geen moer geeft om mensen met winnaarsmentaliteit. Liever een ideale schoonzoon zoals Wieffer die tussen de lijntjes loopt en nooit wat verkeerds zegt....of iemand die gewoon schijt heeft en totaal niet wilt zijn zoals de massa. En uiteindelijk onderscheidt hij van de andere 21 spelers op het veld. Ik kon mij goed herinneren wat Seedorf zei. Dat in Nederland het talent wordt kapotgemaakt. Persoonlijkheid is ook kwaliteit en dat wordt niet altijd gezien. Kijk hoe half Nederland over Patrick en Justin Kluivert kost, of Seedorf en Blind. Van Patrick, Seedorf en Blind hebben wij al gezien wat zij hebben betekend voor Oranje en hun clubs. En bij Noa zie je al aardig zijn prijzenkast vol stromen. 8e prijs inmiddels en dat op zo een jonge leeftijd. Frenkie heeft dacht nog minder prijzen gepakt en die is toch iets ouder. Maar goed mensen staren teveel op wat hij zegt, roept, uitstraalt of zelfs wat hij vindt. Uiteindelijk heeft PSV en Oranje Noa Lang harder nodig, dan omgekeerd. Geef Noa Lang 1/2 seizoenen, dan is hij op weg naar een topclub. Hij moet alleen zijn gedrag goed onder controle hebben en dan is hij wel klaar voor de wereldtop. Want hij is wel de enige aanvaller die prijzen blijft pakken. Dat kan je van een Bergwijn niet zeggen.

Eerlijk is eerlijk. Hij maakte het gisteren wel waar. Buiten zijn doelpunt kwam er heel veel dreiging bij hem vandaan

Dat ze je uitfluuten wil niet zeggen sat ze bang voor je zijn, maar gewoon omdat ze een hekel aan je hebben.
In zijn geval heeft het natuurlijk te maken met zijn ajax verleden en de overstap die hij van feyenoord naar ajax heeft gemaakt.

Heeft wellicht ook te maken met zijn arrogante gedrag dat mensen hem niet mogen.
Dat hij kan ballen is een feit maar hij moet zijn voeten laten spreken en normaal blijven doen. Hij vindt kinderen leuk en doet aardig tegen die kinderen maar diezelfde kinderen zien ook dat nare gedrag van hem en kinderen kopiëren hun “helden”!

Ze waren echt niet bang voor je hoor. Ze verwijten je stap van Feyenoord naar Ajax.

5 augustus 2023 om 11:39

Zelfs dat niet. Op Timber is ook nooit specifiek de pik geweest. Meer het feit dat als je bij Feyenoord speelt je met een Ajaxshirt naar de training komt, je op social media juicht voor Ajax als je bij Feyenoord speelt, je afgelopen zomer perse in een podcast Feyenoord naar beneden wilt praten. Helemaal prima, maar dan moet je niet verwachten dat je normaal wordt ontvangen. Het valt mij van mijn eigen publiek dan weer enorm tegen dat hij als een kkjood wordt bezongen. Al verbaasd het mij niet. Maak er wat ludieks van. Hij drijft op negatieve spreekkoren. Iets ludieks kan die denk ik niet veel mee.

Goed kereltje, die Noa. Bewijst het keer op keer en medespelers/staf bevestigen het ook keer op keer. En de mensen blijven maar zeiken...

Goed ventje Noah, zal mij vaak aan hem ergeren dit seizoen maar had hem graag bij Ajax gehad.

Mooie reactie van lang en wat een domme kneuzen weer die dit riepen zeg. Maar ze vergeten wel dat er nog een exajacied in hun selectie zit/zat danilo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren