Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang verlegt focus naar WK 2026: ‘Tegen die tijd ben ik 26 en in mijn prime’

Laatste update:

Noa Lang baalt van het mislopen van het EK van komende zomer, zo vertelt hij tegenover Het Laatste Nieuws. De vleugelflitser van PSV kampt al lange tijd met een hamstringblessure en miste daardoor de volledige tweede seizoenshelft, waardoor hij niet is opgenomen in de voorselectie van Ronald Koeman. Lang is ervan overtuigd dat hij er zonder die blessure wel had gestaan.

Hoewel PSV een uitstekend seizoen kende en de landstitel in de wacht sleepte, was de campagne voor Lang teleurstellend. De tienvoudig international van Oranje kampte regelmatig met blessureleed, waardoor hij slechts negentien duels in actie kwam. Als gevolg daarvan liet Koeman hem buiten de EK-voorselectie.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Gelukkig gaat het nu de goede kant op, maar ik heb er wel veel van geleerd”, aldus Lang, die weet hoe hij in de toekomst met dergelijke situaties om zal gaan. “Ik ga in de toekomst beter naar mijn lichaam luisteren. Niet meer doorvoetballen met pijntjes.”

Lang zal dus niet meegaan naar Duitsland, maar heeft zijn focus alweer vol op het volgende seizoen. “Mijn motivatie voor volgend seizoen is gewoon nóg groter geworden. Ik focus me op de eerste training na de vakantie”, aldus Lang, die volgend seizoen met rugnummer 10 zal gaan spelen in Eindhoven.

Toch komt het missen van het EK wel binnen bij de aanvaller. “Als kleine jongen kijk je naar een EK en droom je ervan om daar ook ooit te staan. Zonder die blessure had ik er ook gestaan. Heel de wereld zou mijn naam nog meer hebben leren kennen.”

“Gelukkig heb ik al een WK gespeeld en is er over twee jaar opnieuw een WK. Tegen dan ben ik 26 en in mijn prime. Kan je nagaan. Ik ben nog niet eens op mijn best”, besluit hij.

Lang is komende zondag te gast in België, bij Club Brugge. Een punt is dan voldoende voor zijn oud-werkgever om landskampioen van België te worden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie het niet snel gebeuren, vind hem maar een overschatte speler.

25 mei 2024 om 12:49

Hij overschat vooral zichzelf. Buiten hijzelf zijn er toch weinig mensen die dit een bijzondere speler vinden? Dreigend ja, op eredivisie niveau.

25 mei 2024 om 12:54

Vind zijn gedrag verschrikkelijk, maar voetbaltalent heeft hij zeker. In zijn eerste wedstrijden voor PSV speelde hij ook echt heel erg goed.
Kan niet wachten om hem een heel seizoen te zien, ik denk dat hij met gemak alle Eredivisie rechtsbacks, buiten Hartman, helemaal wegspeelt.

25 mei 2024 om 13:00

Aangezien Hartman op linksback speelt, zullen we dat nooit weten...

Wat ik tot nu toe van hem heb gezien is een hoop lef en bravoure. Hij maakt acties en schiet vanuit posities op doel die je niet erg vaak ziet. Zeker aan het begin van het seizoen ging dat een aantal keer heel goed, bijvoorbeeld die goal tegen Utrecht in de korte hoek.
Op andere momenten faalde het faliekant en het is ook wel een speler die zichzelf uit de wedstrijd haalt als het even een paar keer niet lukt.

Ik denk dat zijn koppie hem teveel in de weg zit om echt een dragende speler bij PSV te worden. Als hij zich puur zou richten op een betere voetballer worden, had hij allang in een topcompetitie gespeeld.

25 mei 2024 om 13:05

Ik zie het wel gebeuren, als je echt van voetbal begrijpt dan is hij absoluut de meest exceptionele speler van Nederland. Hij is gewoon een Nederlandse Neymar maar jullie sluiten je ogen voor zijn talent omdat hij een lastpak is. Hij is veruit de meest getalenteerde voetballer van Oranje. Hij heeft het niveau van PSV gelijk omhoog gekrikt met zijn inzet en voetbalkwaliteiten. Jullie zijn echt gek als je niet ziet dat hij met afstand de beste speler van PSV is.

25 mei 2024 om 13:12

Uhm ja hoor haha.

25 mei 2024 om 13:35

Haha ja man. Over 30 jaar zullen we allemaal met weemoed terug denken aan Lang en zal het voetbal oo z’n Langiaans gespeeld worden. Move over Cruijff

25 mei 2024 om 13:40

Hmmm dit is een vrij extreme vorm van benaderen die je hanteert. Ja hij heeft talent. Mentaal acht ik 80% van alle profs gelijkwaardig en sterker. Ik twijfel ten zeerste of hij die knop kan omzetten. Inborst veranderen is moeilijk. Randzaken raken hem zo dat het invloed heeft op zijn spel. Soms kan het positief uitpakken. Het maakt hem flegmatiek. Waarbij ik denk dat consistentie gevraagd wordt in de top.

25 mei 2024 om 14:05

'als je echt van voetbal begrijp' hmm

naja jij mag dit allemaal vinden, hij kan best een balletje trappen, maar alleen in belgie heeft tie tot nu toe wat gepresteerd (en moet eerlijk zijn ik vind de belgse comp. niet zo boeiend.). bij ajax is die geflopt en bij psv is het ook nog niet echt watt he..

25 mei 2024 om 15:10

Lang is een prima speler, maar als hij echt top was geweest had hij op zijn 24ste niet bij PSV getekend.

Geen idee hoe het er over 2 jaar voor staat. Voorin is de spoeling nog steeds niet breed, maar Kluivert (toch net zo oud) heeft het de afgelopen 2 jaar in tegenstelling tot Lang laten zien in top competities en Summerville is 2 jaar jonger en lijkt deze zomer de stap naar de PL te maken.

Lang deed het in zijn eerste jaar in Brugge fantastisch, maar de 2 jaar daarna hield het niet over (vandaar dat hij nu bij PSV zit, vanuit Brugge kun je immers net zo goed de stap naar de internationale (sub) top zetten maar die kwam niet voor hem.
Bij PSV begon hij goed, maar ik zou niet weten wat voor conclusie je voor Lang aan dit seizoen kan verbinden. Met Psv's prestaties in de CL had hij niets te maken want ook in de groepsfase was hij vooral geblesseerd (speelde wel in de 4-0 oorwassing die ze van Arsenal kregen) en in de competitie heeft hij, ook door blessures, na september niets meer laten zien. Op de goede start na is zijn invloed op PSV dit seizoen ook gewoon heel beperkt geweest.

Goede kans dat Lang er over 2 jaar bij zit, maar voor een basis plaats zal hij toch nog een paar stappen moeten maken. Met Zirkzee en Brobbey lijken we voor de komende jaren wel een centrum spits te hebben. En dan heb je met Simons en Gakpo 2 spelers die het in de internationale (sub) top prima doen en daar achter in ieder geval Malen, Summerville en Kluivert die ook in top competities actief zijn en mogelijk ook nog Depay als die fit wordt/blijft en Bergwijn als die ooit weer in vorm komt (overigens ligt statistisch de prestatie van Bergwijn uit vorm in een dramatisch Ajax op ongeveer het zelfde niveau als die van Lang in vorm in een fantastisch Psv).

25 mei 2024 om 18:18

Bij Ajax was hij niet geflopt, je had Tadic links en Ziyech op rechts, hij wilde niet rouleren en heeft daar in zn eigen voet geschoten. Mensen zijn Neymar-geil maar als hij dezelfde kunstjes flikt. Dan is het ineens blessures, geflopt, te licht. Ik zie echt alleen afgunst, ik kan geen 1 Nederlandse speler ooit noemen, die zo technisch is geweest . Vind hem veel technischer dan Van Persie en met Bergkamp is het nog discutabel.

25 mei 2024 om 13:36

Overschatte speler? Dacht het niet dat had hij al laten zien. Alleen jammer veel geblesseerd.

25 mei 2024 om 14:07

@Pesso-PSV, wat heeftie bewezen dan?

25 mei 2024 om 14:26

Wordt nog een probleem met het rugnummer.
Hij kan vast Nike bellen.

25 mei 2024 om 16:15

Dat hij best goed kan voetballen met de team. En heel doelgericht.

25 mei 2024 om 17:41

@Pesso-PSV Bij Psv precies nog niks laten zien, dus uit wat baseert je dit?

25 mei 2024 om 17:59

Denkje dat psv zoveel uit geeft aan Lang hij als hij niet goed genoeg is voor psv. Hij heeft enkele wedstrijden goed gespeeld. Maar wat ik al zei erg jammer van zijn blessure gevoelig. Anders had je zeker wel gezien dat hij erg goed is.

25 mei 2024 om 18:54

@rownaldo9;

Bij PSV in de minuten die hij gespeeld heeft bewezen een van de betere spelers van de Eredivisie te zijn.

Mensen kunnen de haat om de persoon niet los zien van zijn voetbal kwaliteiten. Erg jammer.

25 mei 2024 om 15:01

Hoop vooral dat hij fit blijft. Vond hem tegen Sevilla echt weergaloos.

“gelukkig heb ik al een WK gespeeld en is er over twee jaar opnieuw een WK. Tegen dan ben ik 26 en in mijn prime. Kan je nagaan. Ik ben nog niet eens op mijn best”, besluit hij.

Het kan nog veel beter Noa, volgend jaar proberen om de 12 eredivisie wedstrijden aan te tikken in een seizoen?

25 mei 2024 om 12:56

Die Feyenoorders die continu lopen te klagen over hoeveel Lang bezig is met Feyenoord zijn zelf toch ook opvallend vaak bezig over Lang.

25 mei 2024 om 13:02

Oh ja, die Feyenoorder die op zaterdagmiddag een artikel leest op internet en daar een bijdehante reactie op plaatst is enorm bezig met Noa Lang.

Ga lekker een rondje fietsen jongen, het is prima weer.

25 mei 2024 om 13:05

Daarvoor is dit platform toch ook, lekker bashen op de rivaal en vanuit eigen trots en oogpunt je eigen voorkeur benaderen. Dat Lang het door zijn gedrag een hoop misgunnende reacties uitlokt is logisch en zeker vanuit de kant van Feyenoordsupporters. Noa heeft echt talent maar met zijn bijzondere houding maakt hij het zichzelf ook niet altijd makkelijk. Denk ook dat zijn gedrag uiteindelijk zorgt voor stagnatie in zijn eigen carrière. Maar goed, zolang hij zelf gelukkig is kan hij lekker doen wat hij wil.

25 mei 2024 om 13:23

Het doet wat met je zo te zien.

25 mei 2024 om 13:26

Je mag best toegeven dat de frustratie eraf druipt van je reactie, snap ik hoor want Lang is natuurlijk toch een jeugd product van Feyenoord die jullie helemaal niet serieus nam door met een Ajax shirtje te komen trainen. Maar dan kan je ook je eigen advies volgen en een rondje gaan fietsen i.p.v. een gefrustreerde reactie plaatsen hier.

25 mei 2024 om 13:29

Lekker generaliseren he, ik vind dat mensen met Lierse namen ook opvallend veel bezig zijn met Nederlands voetbal.

25 mei 2024 om 13:30

Jeetje zeg, ‘frustratie druipt eraf’. Mag je tegenwoordig geen grapje meer maken?

25 mei 2024 om 13:33

Moet je uit Nederland komen om Nederlands voetbal leuk te vinden?

25 mei 2024 om 13:35

@rombomcu

Als je dit leest als een gefrustreerde reactie vraag ik me echt af hoe je in het leven staat.
De momenten dat ik aan Noa Lang denk beperken zich echt tot de bijdehante reacties die ik plaats onder artikelen op Vz.

Maar blijkbaar zit jij nu thuis op de bank te analyseren waarom ik zo boos ben op Noa Lang.
Ook voor jou het advies, ga nog even genieten van de buitenlucht!

25 mei 2024 om 15:04

Het "probleem" met Noa Lang is helemaal niet dat Ajaxshirtje. Het probleem met Lang is de gigantische zelfoverschatting die lijkt me voorkomt uit een soort onzekerheid bij die jongen. Onderaan de streep heeft Noa Lang met al dat talent (want talent heeft ie echt wel) nog niet noemenswaardig veel gepresteerd.

Ik denk persoonlijk dat ie ook nooit iets gaat presteren in een topcompetitie. Niet omdat ie te weinig talent heeft, maar omdat hij minder goed is dan hij zelf denkt en te veel bezig is met een gekunsteld imago. Hij is eigenlijk gewoon een mindere versie van Memphis. Ook iemand die een betere carriã¨re had gehad als hij had ingezien dat hij niet goed genoeg is om als Ronaldinho altijd de moeilijkste oplossing te zoeken.

Verder is Noa Lang overal waar mogelijk een irritant figuur als het over Feyenoord gaat. Het is hetzelfde als je hier afvragen waarom Ajacieden Valentijn Driessen stom vinden.

Hij zou een voorbeeld moeten nemen aan Marten de Roon. Ik denk niet dat ie het succes van Marten ooit zal evenaren, maar hoe hij erin staat. Dat verdient waardering. Beetje zelfspot en niet zo serieus doen over je vak. Je bent immers maar voetballer.

25 mei 2024 om 15:23

Die jongen is wel al 4 keer kampioen geweest op 24-jarige leeftijd en is al Nederlands international. Misschien heeft hij wel al gewoon een betere carrière dan Marten de Roon.

Want meedraaien bij een subtopper in Italië zie ik hem ook wel gewoon doen.

25 mei 2024 om 15:26

Lekker boeiend kampioen van Belgie en Nederland. Zn landstitels in Nederland ook nauwelijks inbreng. Als aanvoerder de EL winnen en jarenlang spelen in de subtop serie A is veel knapper. Zeker gezien het verschil in talent. Voor Oranje is hij net zo belangrijk als Ruben Schaken en laten we wel wezen, hij is niet naar Nederland gegaan omdat de topclubs voor hem in de rij lagen.

“Kun je nagaan, ik ben nog niet eens op mijn best”. Gespeeld in België en Nederland.. Zelden iemand zo naast zijn schoenen zien lopen. Het zegt ook genoeg over de kwaliteit die we momenteel voorin hebben, dat dit soort spelers geloven dat zij het verschil gaan maken.

25 mei 2024 om 12:50

Hahahah hier moest ik ook erg om lachen inderdaad

25 mei 2024 om 13:10

Waarom loopt hij dan naast zijn schoenen? Hij heeft Club Brugge europees op de kaart gezet en landskampioen geworden. Man of the Match in een wedstrijd met Messi, Neymar en Mbappe. Hij heeft ongelooflijk veel talent en ik denk dat hij de potentie heeft om de grootste voetballer van zijn generatie te worden mits hij zuinig op zijn lichaam is want je kan vinden van hem wat je wilt maar hij ging elke wedstrijd vol gas.

25 mei 2024 om 15:34

Club Brugge stond Europees al lang op de kaart en was het in de jaren voordat hij kwam ook steeds eerste of tweede geworden in de competitie.
Hij heeft eigenlijk alleen in zijn eerste jaar in belgie top gepresteerd, wekte mede daarom destijds de belangstelling van o.a. AC Milan. In de twee jaar daarna was hij aardig, maar zeker geen top. Niet voor niets dat de belangstelling van clubs top competities verbleekte en hij uiteindelijk maar terug naar Nederland is gekomen. Vanuit Brugge zijn er de afgelopen seizoenen net zo goed spelers vertrokken naar leuke clubs in de Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga en Ligue 1, daarvoor heb je geen tussenstap bij PSV meer nodig. Hij mocht een transfer maken omdat ze wel klaar waren met zijn gedrag en hij het in de laatste 2 jaar ook op het veld niet meer liet zien.

Dat hij ooit man van de wedstrijd werd in een wedstrijdje in de groepsfase van de CL met een paar op spelers op het veld is mooi, volgens mij lukte het Danny Hoessen ook tegen Barcelona toen die nog tot de absolute top behoorden. Leuk om mee te maken voor een speler maar zegt verder helemaal niets.

Ik kan echt niet wachten tot hij in zijn prime komt. Hij is nu al zo bizar goed. Dit seizoen qua rendement al bijna op het niveau van Leo Sauer. Kan je nagaan wat ie doet als ie zijn top bereikt.

Ik tatoeëer de wereldtitel alvast op mijn bil. Go Noano7k10

25 mei 2024 om 13:06

Zelf heb ik niets met de persoonlijkheid van Lang, maar we kunnen niet ontkennen dat hij zeer getalenteerd is en dit seizoen pech heeft gehad. Wel zou ik het mooi vinden als hij gehakt maakt van Feyenoord komend seizoen. Ik heb zelden gezien dat een grote groep supporters zo een hekel heeft aan een persoon hahaha. Ze roepen allemaal dat Noa bezig is met Feyenoord, maar het is eerder andersom. Dit artikel gaat niet eens over Feyenoord, maar als een stelletje hyena’s zijn de Feyenoorders hier om te reageren. Des te mooier dat hij de beslissende goal maakte in de Johan Cruijff schaal in de Kuip. Hopelijk blijft hij fit, dan komt dat goede spel vanzelf wel.

25 mei 2024 om 13:36

Wat heeft Feyenoord hier nouweer mee te maken. Lang moet gewoon niet zo tof doen na een seizoen waar hij nauwelijks inbreng heeft gehad. Hij is een prima speler voor de top van de Eredivisie inderdaad. Een hoger niveau gaat hij nooit halen. Juist omdat hij veel waarde hecht aan zijn lastpak imago.En tja, Feyenoorders vinden Noa Lang stom. Ajacieden vinden Valentijn Driessen stom en Unired fans vinden Jamie Carragher stom. Raar zeg. Lijkt wel alsof wie wind zaait storm zal oogsten.Tot vorig jaar vonden PSVers Noa Lang trouwens ook stom 😛

25 mei 2024 om 13:39

Ohja, het ligt altijd aan de Feyenoorders in het geval van Lang. Geloof mij maar, als het alleen maar zijn Ajaxshirt actie in de jeugd was geweest hadden er weinig hanen gekraaid. Maar in de tussentijd heeft hij het vaak over Feyenoord gehad en zeker dit seizoen. Tot nota bene het gedrag aan de huldiging aan toe.... Maar wij zijn de enige partij die schuld heeft in dit geval. Wat mij betreft hoeft dat gehaat ook niet en ik krijg het gevoel dat dit ook echt minder is geworden. Men vind hem sneuer en dat lijkt mij begrijpelijk. Dan krijg je met zo'n gespeelde persoonlijkheid wel te maken met de Rotterdamse mentaliteit waarbij dit soort gedragingen wat anders worden benaderd.

25 mei 2024 om 17:58

Wat Feyenoord hiermee te maken heeft? Het valt jou niet op dat het merendeel van de reacties van Feyenoorders is op een artikel wat totaal niet over Feyenoord gaat? Dat is op zijn minst opvallend te noemen. Maar goed, blijf vooral zuur tegenover een voetballer die je enkel van de televisie kent

25 mei 2024 om 18:52

Ik reageer inderdaad zelden op topics als ze niet over Noa Lang gaan 😛Ik ben ook helemaal niet zuur, ik vind Noa Lang gewoon een beetje een zielig figuur. Is ook prima te onderbouwen denk ik. Nederigheid en zelfinzicht vonden de oude Grieken niet voor niets een deugd.

Snap wel waarom het in de jeugd van Feyenoord niet echt wilde vlotten. De lijfspreuk 'geen woorden maar daden' is niet echt op hem van toepassing. Buiten Nederland en België kent de gemiddelde voetbalsupporter Noa Lang niet, en dan heeft die het over 'Heel de wereld zou mijn naam nog meer hebben leren kennen'... Hij kan gewoon veilig door Londen, Parijs, Berlijn enz... lopen zonder dat er ook maar iemand met hem op de foto wil. Begin eerst maar eens met Europa zou ik zeggen.

In de voetbalwereld zijn er weinig slimme mensen. De slimme en verstandige mensen zijn op 1 hand te tellen... vooral tegenwoordig heb ik dat idee. Nu maakt het natuurlijk ook niet uit dat je wat minder slim bent. Je kunt nog steeds nuttig zijn voor de maatschappij en in de voetballerij hoef je natuurlijk niet zo slim te zijn. Je hoeft alleen maar tegen een balletje aan te trappen en een hele menigte mensen kun je daarmee al blij maken.

Maar er staat 1 jongen met stipt bovenaan in de voetbalwereld. Ik heb zelden zo'n figuur als Noa Lang gezien. Totaal gebrek aan zelfkennis en heeft een iq van een stoelpoot.
Je hoort mensen wel eens zeggen als ie geen voetballer geweest zou zijn dan had die op de sociale werkplaats gewerkt. Dat vind ik een belediging voor de mensen die werken op de sociale werkplaats. Maar zijn gehele gedrag heeft op de eerste plaats met gebrek aan opvoeding te maken. Hij is slachtoffer.

25 mei 2024 om 13:22

Gaat het, Beremd? Je zou bijna denken dat hij ooit je vriendin van je heeft afgepakt. Jouw rancune naar hem toe is best wel bijzonder.

Dit zijn overigens ook typische uitspraken van echte keyboard warriors...

Wordt leuk tegen Brobbey volgend seizoen.

Een hoop zure reacties, maar deze jongen is gewoon erg positief ingesteld. Wat is daar mis mee? Hij zegt nergens dat hij wereldtop is of beter dan die of die speler, hij heeft gewoon een voortvarende seizoen start gehad en raakte daarna ongelukkig geblesseerd. Hij .oet vooruit kunnen blijven kijken naar mooiere voetbalmomenten die ongetwijfeld nog gaan komen. Succes Noa, je kijkt altijd ontzettend dom uit je ogen, maar je kan prima voetballen, hebt succes en je bent eigenlijk altijd wel gewoon vriendelijk en respectvol. Dat is veel beter dan wat ik heb bereikt: intelligente kop, geen geld, geen succes, geen fans.

Arme Noa, baal seizoen. Ik verwacht dat je dit leest. Zou passend zijn bij je karakter. Mijn ongevraagde advies zou zijn meer interne dialoog te hebben. Dit kan je concept van haters veranderen en je focus meer op het voetbal leggen. Zodra je je revanche behaald zou het eerst goed voelen, vervolgens normaal. Dit omdat je een groter doel hebt. Namelijk het WK! Geef ons Feyenoorders niet de kans om telkens op je in te hakken. Het is een negatieve wisselwerking waarbij niet het optimale kan worden behaald. Geef mij niet meer de kans om je te begekken omdat ik dat wel geinig vind.

25 mei 2024 om 14:37

Bro wat zeg jij allemaal? Ik snap je wellou

Laat deze jongen eerst maar de hele zomer gebruiken om volledig fit aan het nieuwe seizoen te starten. Aan zijn voetbaltalent twijfel ik niet aan. Begon ook begin van het seizoen sterk met de winnende goal in de Cruijff Schaal tegen Feyenoord, en een fantastische goal tegen Utrecht in de competitie. Thuis tegen Sevilla in de CL ook heel sterk. Daarna niets meer van gezien mede door blessures ook.

Wat minder praatjes en gaan presteren, en laten zien waarom PSV 15 miljoen voor je heeft betaald. Ik hoop echt dat die het hele seizoen fit blijft, zodat Tillman dan op 10 kan spelen want van Guus Til wordt je niet blij van.

Jullie gaan zien 🤫

25 mei 2024 om 14:57

Het zou mij nog niet eens verbazen als dit Noa zelf is op zoek naar erkenning.

25 mei 2024 om 15:13

De echte Noa zou nu 10 in zijn naam hebben. De erkenning zou kunnen

Lang is een beetje een mindere versie van Luis Diaz van Liverpool. Kan leuk voetballen maar een rendement van net niks en loopt zich regelmatig stuk en doet vaak 1 actie te veel. Diaz en Lang in een notendop.

Ik snap niet waarom iedereen zo sarcastisch doet, het klopt toch? 26 jaar is voor de meeste mensen hun prime.

De man heeft bij Brugge en PSV gespeeld en doet alsof hij de nieuwe Ronaldo is want hij is nu niet eens op zijn best. Oh oh ik ga dit even verwerken met een pilsje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren