Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi ontkomt vlak na eindsignaal maar net aan aanval van veldbestormer

Laatste update:

Lionel Messi is vlak na het eindsignaal van Bayern München - Paris Saint-Germain (2-0) aan een tackle van een veldbestormer ontkomen. Een jonge jongen probeerde de Argentijn te bereiken, naar het leek zonder kwade motieven. De beveiliging in de Allianz Arena voorkwam dat echter.

De woensdagavond onzichtbare Messi liep na de nederlaag van het veld toen er een jonge fan op hem afstormde. De steraanvaller deed precies op het juiste moment een stap naar achteren toen de jongen hem wilde bespringen, en de security maakt die daarop onschadelijk. De jongen riep nog wat naar Messi, die zich echter Oost-Indisch doof toonde en zijn weg vervolgde richting de catacomben.

PSG strandde woensdag voor het tweede seizoen op rij in de achtste finale van de Champions League. Over twee wedstrijden was Bayern München met 3-0 te sterk. Matthijs de Ligt onderscheidde zich in de return met een weergaloze sliding op de doellijn. Eric Maxim Choupo-Moting en Serge Gnabry verzorgden woensdag de productie in de Allianz Arena, terwijl Kingsley Coman in Frankrijk het enige doelpunt maakte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sinds het vertrek naar Paris zie je twee Messi's. In het Argentijnse nationale elftal zie je een Messi die voor elke meter vecht en enorm veel passie toont. Die Messi staat er altijd als het moet en is op zijn oude dag halfwandelend nog steeds de beste speler ter wereld. En dan heb je de Messi van Parijs, die vooral voor zijn plezier speelt en vooral liever lui dan moe is. Als het echt moeilijk wordt, pijnigt hij zichzelf niet meer. Ook totaal niet vreemd. Bijna 36 en heeft zijn hele loopbaan al gecompleteerd. Gek genoeg nog meer impact in zo een slechte wedstrijd als Mbappe die nog in zijn prime is/gaat komen en alles nog te bewijzen heeft op dat niveau om een elitespeler te zijn. Messi had tenminste nog een dreigend moment, een paar steekpassjes en gevaarlijke corners. Niet dat hij goed speelde, verre van, maar verwachtte vooral van Mbappe veel meer nog. Die is in de fase van zijn loopbaan waarin hij iconische prestaties moet neerzetten in de Champions League.

8 maart 2023 om 23:43

Nouja, hij had drie of vier momenten dat hij door kon komen maar dan de bal te ver voor zich uitspeelde of erg slordig was. Natuurlijk werd hij in zijn algemeenheid niet op zijn wenken bediend (net als Messi overigens), maar je verwacht toch meer.

8 maart 2023 om 23:56

kreeg het idee dat dat gladde veld onze Franse vriend ook net bepaald uitkwam. Als er iemand is die het moet hebben van hard afzetten tegen de grond. Hij is ook de enige bij PSG die beter verdient.

8 maart 2023 om 23:41

Mbappé, en Messi eigenlijk ook, werden gewoon echt goed verdedigd. Dan kan je nog zo goed en snel zijn als Mbappé, maar als de tegenstander je constant dekt met 2 man en als een team je aanpakt, dan ben je gewoon kansloos. PSG mist gewoon creativiteit, Messi is de enige met een steekbal en hij kan hem alleen op Mbappé kwijt. Totaal geen verassing in de aanval bij PSG

8 maart 2023 om 23:45

Suarez7,

Helemaal eens! Messi heeft zich nooit thuis gevoeld bij PSG. Het is een wereld van verschil tussen zijn wedstrijden voor Barca/argentinie en PSG. Hij doet er verstandig aan om deze zomer weg te gaan. je kunt helemaal niks met PSG. Als je ziet hoeveel moeite zij hebben met wedstrijden winnen in Ligue 1 dan weet je hoe laat het is.

Zelf zie ik hem heel graag terug bij Barca, maar dat zal een onmogelijke opgave worden zolang die Tebas daar zit. Het zou jammer zijn, maar je hebt kans dat hij gaat afbouwen in de USA.

8 maart 2023 om 23:48

Daar ben ik het ook mee eens hoor. Bij Argeninie zie je vuur, en bij Barcelona zag je in het laatste halfjaar ook een speler die ten koste van alles wil winnen. Een bizar slecht Barcelona maakte hij toen nog bijna kampioen... Bij Paris haalt hij wandelend geweldige cijfers, maar heb ik nog nooit echt het vuur gezien bij hem. Het zijn wat dat betreft verloren jaren voor hem, al lijkt hij echt energie gespaard te hebben voor wedstrijden bij Argentinie.

8 maart 2023 om 23:50

MBappe had dubbele dekking. Messi lieten ze praktisch ongedekt staan. Die kon het toch niet meer belopen.
Messi heeft echt niks laten zien. Hij ksn niet meer mee op CL niveau.

9 maart 2023 om 12:11

Toch is hij een stuk vaker bij de eigen 16 geweest dan Mbappé en meer verdedigende stats dan Mbappé. Hij verricht meer voor het elftal

8 maart 2023 om 23:59

Ach, zowel de Messi van Argentinië afgelopen WK als deze Messi zijn voor mij een ergernis om naar te kijken. Het is mooi dat z'n carrière compleet is hoor, maar de manier waarop het ging op het WK is voor mij het moment dat Messi van iets buitenaards/Goddelijks naar maar iets ging met vervelende menselijke trekjes. Eigenlijk had hij al voor het WK moeten stoppen om die mythe te behouden die een Cruijff had. Deze Messi gaat denk ik niets meer brengen wat je nog niet gezien hebt.

9 maart 2023 om 00:08

En toch blijft Cruyff die geweldige speler die is gestrand in de finale tegen West Duitsland en ondanks zijn carrière geen WK heeft gepakt. Het WK was de kroon op de carrière van Messi. Niet alleen is hij jaren lang de best (1 van de 2 besten) ter wereld geweest, heeft alle records verbroken , maar heeft ook alles gewonnen wat er te winnen valt . Als hij geen WK had gewonnen was dat de de rest van zijn leven achtervolgd

9 maart 2023 om 00:21

Is ook zo. Maar Cruijff z'n legacy zit 'm niet in de prijzen, maar in het revolutionaire totaalvoetbal waar spelers als Messi alleen maar van hebben kunnen profiteren. Het is daarom zo jammer dat Messi dat type voetbal de laatste jaren met zowel Argentinië als PSG niet meer weet te spelen.

9 maart 2023 om 00:21

Je kan niet alles in het voetbal winnen als je een poeslief mannetje bent. Dat is een feit. Nederland moet ook eens van die gedachte afstappen om een EK of WK te kunnen winnen. Je moet vies/onverdiend kunnen winnen. Alleen zo win je als je spel tegenzit. Messi liet juist iets buitenaards zien. Kijk maar eens die assist tegen Kroatië of die assist tegen Nederland. Niemand op de wereld kan dat doen. En al helemaal niet in knockout-fase WK op je 35e. Hoe kan je na een gewonnen WK stellen dat Messi eigenlijk voor het WK had moeten stoppen voor de mythe van Cruijff? Cruijff is één van de grootste voetbalpersonen ooit, maar zijn mythe is niet het woord van God ofso. Er is niks succesvollers dan als captain je land naar een Wk-winst leiden.

9 maart 2023 om 07:16

Cruijff had anders - zoals iedereen - ook vervelende menselijke trekjes. Vraag aan Jan van Beveren of andere PSV'ers uit die tijd. Of neem bijvoorbeeld zijn pure persoonlijke rancune naar Ajax waardoor hij bij Feyenoord tekende. En om zich heen verzamelde Cruijff een 'journalistieke' harem vol ja-knikkers die hij in kon zetten voor eigen gewin. Allemaal niet zo chique, maar wel heel menselijk.

9 maart 2023 om 11:40

Ik moest gisteren nog voor de wedstrijd denken aan hoe Argentinië de laatste 2 wereldtitels
verkreeg. Nu dat ik dit schrijf bedenk ik dat het er 3 zijn!
Ik moest denken aan de hand van Maradona tegen Engeland en aan de vele penalties voor en het ontbreken van een paar rode kaarten voor Argentinië en een gele voor Messi, die Messi ongetwijfeld aan de wereldtitel hebben geholpen.
En ja zelfs met een redelijk geheugen als de mijne, zou je bijna het toernooi in 78 vergeten. o.a. de 6-0 tegen Peru waar een Argentijn in het doel stond bij de Peruanen.

Aan alle 3 de wereldtitels zit er een luchtje aan. Maar laten we eerlijk zijn, als het wij waren geweest, dan hadden we er ook niet om gemaald.

9 maart 2023 om 07:24

PSG heeft dan ook verloren door alles en iedereen dat PSG ademt. Van de koffie juffrouw tot en met Mbappe, behalve Messi. Het ligt nooit aan Messi.

9 maart 2023 om 07:49

Messi was niet goed genoeg, maar er hebben inclusief wissel spelers 10 man bij psg gestaan die nog slechter waren deze wedstrijd. Alleen Ramos was duidelijk beter.

9 maart 2023 om 08:28

Waar lees jij dat ik dit zeg? Wat een onzin praat jij zeg. Ga eens een cursus begrijpend lezen volgen. Ik zeg letterlijk dat hij zichzelf niet pijnigt als het moeilijk wordt.

9 maart 2023 om 10:28

Haha ik zit ook echt met verbazing de reacties van deze messi-fanboys te lezen. Die maken zichzelf nu wijs dat messi gewoon niet gelukkig is en daarom niet zijn best doet want anders had hij bayern wel opgerold!

9 maart 2023 om 11:59

Nogmaals: waar lees je dat? Ik zeg hier puur dat hij mentaal zwaar tekort schiet, omdat hij zichzelf niet pijnigt. En het competitieve karakter mist. Of snap je niet wat "liever lui dan moe" betekent? Leer eens begrijpend lezen. Hoe een grote chip hebben jullie op jullie schouder dat jullie zelf dingen erbij verzinnen?

9 maart 2023 om 13:28

Ja dus eigenlijk zeg je dat hij het nog wel kan, maar dat hij er niet voor kiest (omdat hij mentaal te kort schiet).

Van mij mag je best jezelf leugens voorhouden en geloven dat als messi het wilt hij nog steeds de beste speler ter wereld is. Maar de rest (die geen messi-fanboys zijn) gaan daar natuurlijk niet in mee.

9 maart 2023 om 15:01

Dat lees jij erbij. Helemaal nergens zeg ik dat. Ik vind dat ook helemaal niet, mentaliteit is geen keuze, maar een kwaliteit. Niet zomaar woorden in mijn mond leggen. Ga leren begrijpend lezen.

9 maart 2023 om 15:24

Hij is gewoon niet meer goed genoeg (fysiek en mentaal) op dit niveau en dat is geen schande. Hij kan nog prima mee in de franse competitie.

9 maart 2023 om 15:37

Hij is er fysiek zeker op achteruit gegaan en mentaal ook zoals ik zei. Maar ik weet niet hoe ik nu verder een discussie moet voeren, zoals hierboven ga jij toch woorden in mijn mond leggen. Dat is wat je al de hele tijd doet.

9 maart 2023 om 08:12

Ik heb dat eigenlijk met heel PSG. Ze hebben duidelijk kwaliteit, maar gisteren spelen ze eigenlijk tot aan de 2-0 alsof ze zelf 1-0 voorstaan, alsof het ze niet zoveel uitmaakt of ze winnen. Echt letterlijk en figuurlijk een plastic team.

9 maart 2023 om 09:12

Messi bij Argentinië liep ook niet veel hoor. Dat hele team knokte en ik vond de winst ook echt een teamprestatie en de prestatie van Messi schromelijk overdreven. In dat hardwerkende team kon Messi doen waar hij goed in was, mooie passjes geven en het spel verdelen. Het beste is er al een tijdje af bij Messi en dit is ook logisch. Gisteren was het af en toe een beetje triest om te zien hoe zo'n grote speler af en toe als jochie werd weggezet of er compleet werd uitgesprint.

9 maart 2023 om 11:47

Mbappé heeft al genoeg iconische dingen gedaan in de CL om niet zulke kritiek te krijgen na een enkele mindere prestatie in de knock-outs.

9 maart 2023 om 12:12



Oprechte vraag: wat? Een hattrick tegen een dramatisch Barcelona kan ik me herinneren en vorig jaar speelde hij echt heel goed tegen Real Madrid. Hij heeft verder met Monaco een mooie run gehad en veel gescoord op verschillende locaties; maar kan jij echt een wedstrijd herinneren die als iconisch gezien wordt later? Bij Messi heb je de duels tegen Real Madrid, Bayern, Manchester United en Arsenal als enkele iconische optredens. Bij Cristiano Ronaldo eigenlijk de hele run in 2017 en los daarvan nog iconische hattricks tegen Wolfsburg, Atletico (bij Juventus) en die run met Manchester United. Nu is het vergelijken van Mbappe met deze spelers oneerlijk, maar ook spelers als Benzema, Bale, Suarez en Neymar hebben voor mijn gevoel een stuk meer iconische dingen gedaan. Misschien niet eerlijk gezien de leeftijd aan de ene kant, maar de andere kant is hij al zeven jaar actief op het allerhoogste podium.

9 maart 2023 om 22:17

Die kerel is nog geen 25 en je kraakt hem al af. Nogal nutteloos.

Messi gaat 100 vertrekken deze zomer. Er valt geen eer te behalen daar. Dag en nacht verschil wanneer die voor Argentiniã« mag spelen of voor PSG. Het is zo duidelijk gewoon. Daarnaast worden spelers zoals Neymar, Ramos etc ook ouder. Weet niet wat Mbappe nog wil doen met PSG maar de UCL winnen met die club gaat hem niet worden.

9 maart 2023 om 07:13

Waarom niet? Alle randvoorwaarden zijn aanwezig om de CL te winnen. Je hebt alleen een trainer nodig die er een team van kan maken. Daarnaast zal er met het vertrek van Messi, Ramos en nog een paar andere mogelijkheden ontstaan om nieuwe spelers te halen. Een keer zullen ze de CL echt wel pakken.

9 maart 2023 om 07:50

Psg heeft buiten de aanval om geen selectie van cl niveau. Vrijwel alle topteams hebben zowel een betere verdediging als middenveld. Dan mis je dus echt wel de randvoorwaarden.

9 maart 2023 om 07:52

Inderdaad eens met AZE! PSG mist gewoon naast Veratti 2 andere goede middenvelders, hierdoor moest Messi zich te ver uitlaten zakken. Met een Frenkie zie ik ze al beter presteren!

9 maart 2023 om 09:22

@aze, een keer ja. Alleen wordt Messi deze zomer 36 en voordat er een trainer is die een hecht team smeedt van een bij elkaar geraapt zooitje van het wensenlijstje van een pannenkoek van een eigenaar zijn we wel even verder.

Pff Voetbalzone.. een aanval, een tackle, kwade bedoelingen.. Die onbenul gleed gewoon uit.

Psv en psg lijkt ook zoveel op elkaar

9 maart 2023 om 00:20

Je hebt gelijk. Afgelopen weekend dacht ik dat Mbappe geblesseerd uit viel, maar het Luuk!

Het is wel jammer om te zien dat Messi niet het verschil kan maken in de wedstrijden dat hij met zijn team is uitgeschakeld in de Champions League. Begrijp me niet verkeerd, hij is één van de beste spelers van de wereld, maar sinds 2015/2016 in returnwedstrijden heeft hij maar 1 goal/assist. Toch wel een opvallende statistiek.

Heerlijk dat Bayern het plastic team met zijn oliedollars heeft uitgeschakeld. Tegen de dynamiek van Goretzka en Kimmich was niet op te boksen voor Messi. Hij kwam twee of drie keer in duel met Goretzka en die zette hem als een pupil aan de kant.
Barcelona en Frenkie kunnen erover meepraten. Die zijn de afgelopen jaren 8 uit 8 wedstrijden verslagen door Bayern. Als dat team draait, is er geen tegenstander die ze tegenhoudt. Zeker een uitgebluste Messi niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren