Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé wilde vertrekken: ‘Niet pas in augustus, ik ben geen dief’

Laatste update:

Kylian Mbappé wilde in de zomer vertrekken bij Paris Saint-Germain, bevestigt hij in een interview met oud-voetballer Jérôme Rothen bij RMC Sport. De aanvaller werd in de laatste weken van de transfermarkt sterk in verband gebracht met Real Madrid, maar een transfer bleef ondanks meerdere biedingen, waarvan de hoogste 200 miljoen euro bedroeg, uit. Mbappé hield zich sindsdien stil, maar reageert in het televisie-interview voor het eerst.

"Ik heb gevraagd om te vertrekken, omdat ik mijn contract niet wilde verlengen", beaamt Mbappé, wiens contract nog maar een jaar doorloopt. "Ik wilde dat de club een transfersom aan me overhield en een geschikte opvolger kon vinden." Eind juli maakte de spits intern bekend te willen vertrekken. "De club heeft me veel gegeven en ik ben hier altijd gelukkig geweest. Dat is nog steeds zo. Ik kondigde mijn vertrekwens op tijd aan, zodat de club zich erop kon voorbereiden. Ik wilde dat we de handen zouden schudden over een akkoord waar iedereen blij mee was."

"Ik wilde op een respectvolle manier uit elkaar gaan. Ik heb ook aangegeven dat ik zou blijven als de club niet wilde dat ik zou vertrekken. Er wordt gezegd dat ik zes of zeven aanbiedingen heb geweigerd om mijn contract te verlengen en dat ik niet meer wil praten met Leonardo (technisch directeur, red.). Dat klopt absoluut niet", maakt hij duidelijk. Wel is het zo dat Mbappé op een gegeven moment rechtstreeks sprak met clubeigenaar Nasser Al-Khelaïfi, dus niet meer via Leonardo. "Mij werd opeens verteld: 'Kylian, vanaf nu spreek je met de president'. Ik weet niet of dat kwam omdat Leonardo er niet uitkwam."

"Mijn standpunt was helder. Ik wilde vertrekken en dat liet ik op tijd blijken", maakt Mbappé duidelijk. "Ik was er niet blij mee dat werd gezegd dat ik pas in de laatste week van augustus met mijn vertrekwens kwam. Daardoor lijk ik een dief. Ik liet het eind juli al weten aan de club." Het volledige interview van twee uur wordt dinsdag om 18.00 uur uitgezonden. Daarin wordt ook gesproken over de vermeende 'arrogantie' van de nationale ploeg van Frankrijk en over de komst van Lionel Messi bij PSG, kondigt RMC Sport aan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benieuwd of hij alsnog gaat komende zomer. Ik zou zelf bijtekenen nu voor 2 jaar in de hoop dat je ergens in die periode de CL binnenhaalt. Als het eenmaal gaat draaien met de klasse van Messi, Neymar en Mbappe is het de beste aanval in de geschiedenis van het voetbal.

4 oktober 2021 om 12:32

Moet het nog zien, denk niet dat ze MSN zomaar overtreffen.

4 oktober 2021 om 12:32

Beter dan een prime Messi, Neymar en Suarez? Tuurlijk niet...

4 oktober 2021 om 12:39

Waarom zou dat niet kunnen? MSN was geweldig maar dit trio zou dat gewoon kunnen overtreffen. Zo bizar zou dat niet zijn, Mbappe zou echt wel beter kunnen zijn dan Suarez. De enige waar ik over zou twijfelen is Neymar, die is wel wat minder dan toen. Daarnaast was MSN ook zo goed door wat erachter liep, met Xavi en Iniesta 2 legendes en Busquets was ook wereldtop. PSG heeft dat niet.

4 oktober 2021 om 12:49

In 2015 was Messi op z’n top van zijn kunnen, ook Neymar heeft eigenlijk heel vroeg gepiekt. Neymar uit 2015 vind ik veel beter dan de huidige Neymar. Ook Suarez schoot toen alles aan flarden en won de gouden schoen in 2016. Messi, Neymar & Mbappe is nog steeds een geweldige aanval daar niet van, maar MSN in 2015 was van een andere klasse.

4 oktober 2021 om 12:50

Waarom zou dit trio beter zijn dan MSN? Messi en Neymar zijn niet het niveau van prime MSN. Dan kan het dus al niet beter zijn. Voegt daarbij toe dat Mbappe niet de afmaker is die Suarez wel was toentertijd. Dat kan dus haast niet.

4 oktober 2021 om 12:52

Messi en Neymar zijn beide minder dan toen en Mbappe heeft de potentie maar natuurlijk helemaal niet vergelijkbaar met Suarez. Ik betwijfel ten zeerste of dit trio in de buurt gaat komen van MSN.

4 oktober 2021 om 13:00

Oeff,Schat de Messi van 2011/12 toch wel hoger in hoor.Dat was gewoon een one man army.Hoe die real elke keer kapot speelde…

4 oktober 2021 om 13:21

buiten dat messi op zn prime was...goed argument natuurlijk...vond ik MSN ook meer complementair. Suarez als rommelspits afmaker paste gewoon heel goed bij messi van rechts en neymar van links... Ik vind Mbappe veel meer lijken op die neymar vanaf links van toen. Toch een komende spits ipv iemand die er al staat en in de box de bal erin rommelt...

4 oktober 2021 om 12:38

MSN was natuurlijk redelijk compleet, vooral qua diepgang was Suárez met zijn loopacties geweldig. Mbappe, neymar en messi willen voorlopig de bal vooral in de voeten hebben. Als vooral mbappe diep blijft staan wordt het al een stuk gevaarlijker zeker met het inzicht van Messi.

4 oktober 2021 om 12:44

@Sociomasia maar mbappe gaat ook heel vaak diep zonder bal. Die heeft tenminste de snelheid daarvoor. Messi neymar zijn meer spelmakers. Neymar was vroeger wel iemand die veel diepging zonder bal. Maar sinds hij bij psg is heeft ie een beetje zijn eigen rol bepaald

4 oktober 2021 om 14:19

Twijfel ook; Messi is niet meer die Messi en Neymar is overhyped verwend kind. BBC, MSN, maar nog meer het Bayern van paar jaar terug of Barca van Ronaldinho was voor mij van een andere orde

4 oktober 2021 om 14:30

Ben benieuwd of hij inderdaad bijtekent zodat PSG wat aan hem kan overhouden, of dat dit alleen maar achteraf praat voor nu is…

"Al eind juli" vind ik persoonlijk ook vrij laat als je al een heel seizoen plus EK erop hebt zitten maar goed, zal nog een prachtige soap gaan worden de komende maandjes.

4 oktober 2021 om 12:35

Ach eind juli heb je nog 5-6 weken dat is in voetbaltijd gwn hele lange periode.

4 oktober 2021 om 12:36

Ja waarschijnlijk na het EK op vakantie besloten om te willen vertrekken niets mis mee toch, een heel maand augustus is gewoon genoeg tijd en hij was er gewoon netjes op de training deed tijdens die periode zijn stinkende best in de wedstrijden

4 oktober 2021 om 12:49

De competitie eindigde 23 mei 2021.
Het EK startte 11 Juni 2021 (tot 11 Juli).

Na het EK heb je meer tijd om na te denken betreft je toekomst. Dan vind ik eind Juli nog redelijk.

4 oktober 2021 om 12:51

Tuurlijk niet. Na het EK en zijn vakantie waarin hij misschien even niet aan voetbal wil denken. Eind juli heb je nog 5 weken om een vervanger aan te trekken, meer dan genoeg.

4 oktober 2021 om 14:18

Door het lange seizoen en een internationaal eindtoernooi schiet de transfermarkt meestal dan pas in ging

Media maakt altijd sommige spelers kapot. Ze deden het lijken alsof hij door Messi absoluut weg wou terwijl het duidelijk dat hij allang weg wou. Ik vind dat zo jammer wanneer spelers als Mbappe als arrogant en egoïstisch worden bestempeld .

4 oktober 2021 om 13:48

@bosco / Helemaal met je eens, en natuurlijk speelt het ook mee dat Mbappe naar Real Madrid wil, en dat is voor veel media al meteen een no-go, zelfs na die 4 CL overwinningen in 5 jaar tijd heeft iedereen nog steeds de volle haat op Real Madrid. Ze kunnen in sommige ogen nooit iets goed doen, terwijl ze de voetbalwereld ontzettend veel mooie momenten en plezier hebben gegeven

4 oktober 2021 om 14:10

Snap niet hoe je erop komt dat de media Real Madrid haat, Real Madrid heeft met Ancelotti en Zidane terug haar status terug; die zij eerder lichtjes kwijt waren gespeeld onder José Mourinho. Denk dat PSG gewoon haar ster niet kwijt wou speleen wat volkomen logisch is.

4 oktober 2021 om 14:15

Cmg

"snap niet hoe je erop komt dat de media Real Madrid haat"

Denk dat Inside bedoelt de NL media? Vooral types als de vreselijke Sierd.

4 oktober 2021 om 14:17

Nederland is altijd pro-Barcelona geweest. Behalve toen Sneijder, Van der Vaart, Robben, Van Nistelrooy bij Real speelde. Zo hypocriet is de media uit dit kikkerlandje haha. En ik snap niet waarom jullie Madridista's zich daaraan ergeren. Je hebt de meest volle prijzenkast van iedereen. Hoge bomen vangen veel wind nietwaar? Lekker negeren als ik jullie was.

4 oktober 2021 om 15:00

@ Insidermadrid, ik ben in deze geheel neutraal. Ik vind zowel FCB als RM geweldige clubs die veel voor het internationale voetbal hebben betekend. Ik heb vroeger ontzettend genoten van Real Madrid in de tijd met Roberto Carlos, Zidane, Raul, Guti, etc. Later heb ik ontzettend genoten van FCB met Xavi, Iniesta, Ronaldinho, Deco, etc.

On topic, ik snap ook niet waarom de media zo negatief was over Mbappe, maar denk niet dat dit te maken had met Real Madrid.

Ik vind dat de media hun pijlen nog meer had moeten richten op het beleid van de club PSG. Zij laten gewoon even 200 miljoen schieten. Dit zou bij iedere andere club onverantwoord financieel beleid zijn, maar omdat PSG toevallig een eigenaar met oneindig diepe zakken heeft, kan dit allemaal maar gewoon.

4 oktober 2021 om 15:41

@garrincha10

"lekker negeren als ik jullie was.'

Ja tuurlijk, maar weet je hoe vervelend het is, als je lekker een match wil kijken en dan Sierd als commentator hebt. Echt verschrikkelijk!!! Af en toe kan je er wel om lachen, vooral in het begin, maar na een tijd begint echt het vervelend te worden.

Ik zit er ook echt te overwegen om op te zeggen en voortaan via buitenlandse stream of een iptv aanschaffen

4 oktober 2021 om 15:08

De media he, wat is het eigenlijk. Een persoon? Een bedrijf? Een whatever. Maar zovaak sensatie willen creeeren om aandacht te genereren want ja dat verkoopt. Maar het meest bizarre is dat zij zoveel onzin kunnen blijven verkopen en de media zowat nooit bestraft wordt. En nog gekker is, we blijven van alles maar geloven, zo makkelijk. Geen enkel verificatie wordt er gedaan, niets.

4 oktober 2021 om 15:37

Daarom vind ik ook dat er controle op moet zijn door een zo onafhankelijk mogelijke partij. Een mediaplatform kan een mens alles doen geloven en tegenwoordig zie je steeds vaker dat meningen en scenario's af worden gedaan als feiten. Ik vind dat een gevaarlijke ontwikkeling die er al decennia is.

4 oktober 2021 om 15:41

Jep eens hoor, vooral dat laatste, gaat idd fout zo. Alleen ja dan krijg je weer uitspraken als persvrijheid en noem maar op. Dat gaat dan toch botsen. Maar er mag wel een grens zijn vind ik. Zo ook met vrijheid van meningsuiting. Helaas zie je dat die grens steeds meer en meer verschoven wordt en ook dus in de media.

De president van PSG is niet gewoon om een 'nee' te horen en denkt alles met geld op te lossen. In 99% van de gevallen lukt het hem ook waarschijnlijk maar hier heeft hij gespeeld en verloren lijkt mij. Mbappe wil voor Real spelen, wil de spotlights niet met Neymar en Messi delen en gewoon naar betere competitie. De president kan een speler als Mbappe ook niet zomaar op de tribune zetten en zal dus een jaar lang aan zijn verlies herrinerd worden, mooi is dat.

4 oktober 2021 om 12:50

Toch vreemd dat mensen denken dat een puppet als Nasser Al-Khelaïfi bepaalt wat gebeurt en dat de hoge heren in Quatar niks te zeggen hebben. Nasser Al-Khelaïfi heeft net zoveel te zeggen als president Bush toen de facto Cheney, Rumsfeld, en Horowitz de lijnen uitzetten: vrij weinig dus. Fungeert simpelweg als aanspreekpunt, uithangbord etc. Wat ik dan niet snap van Quatar is waarom ze Mbappe niet lieten gaan aangezien hij vroeg of laat toch gaat, en dat ze als voorwaarde Benzema bijvoorbeeld hadden proberen te ruilen, inclusief geld. Dan heb je een aanval die deze zeer zeker zou overtreffen.

4 oktober 2021 om 13:20

Ruilen met Benzema?? Ben jij op je hoofd gevallen of wat

4 oktober 2021 om 13:32

Hoezo? Ik praat vanuit PSG z'n perspectief, die gaan er in ieder geval (tijdelijk) op vooruit, veel geld voor Mbappe en tevens een absurd goede topschutter erbij die net ietsje pietsje beter kan voetballen als Mbappe. Vanuit RM perspectief is het natuurlijk drama. Dat behoeft geen verdere uitleg. Mbappe is wereldklasse, maar in z'n eentje een team dragen met Vinicius Rodrygo Isco Vasquez Jovic Asensio naast zich? Nee, dat niveau heeft hij (nog) niet. Dus RM de verliezer, maar nogmaals, ik praatte over wat ik zou doen als ik PSG was. 170 miljoen voor Mbappe ipv volgend jaar gratis, én Benzema erbij.

4 oktober 2021 om 13:50

Sosu / We hebben Ramos een beetje makkelijk laten gaan en daarom denken ze nu allemaal dat we onze Galacticos allemaal wel zullen laten gaan lol. Ruilen met Benzema, je moet het maar verzinnen hoor, Benzema die echt in Lyon geboren is ook nog in een PSG shirt voorstellen, pff. Overigens wilde PSG wel Vinicius ruilen voor Mbappe, maar Florentino gaf meteen aan dat dit not an option was

4 oktober 2021 om 13:57

@Ajax Vervang
Nasser door een sjeik of regering van Qatar, het verandert niets aan de boodschap. Ze dachten dat zij met geld alles wel zouden oplossen en de reden dat zij 200mil niet accepteerden is uit arrogantie, geen nood aan geld en geen begrip van iets als ambitie en clubliefde voor Mbappe.

4 oktober 2021 om 15:39

Dat vind ik nogal ver gaan. Uiteindelijk doet PSG niet zozeer iets wat niet elke club zou (willen) doen. Mbappe heeft een contract en dus wouden ze hem niet laten gaan. Dat ze dan proberen om hem bij te laten tekenen; wederom niet zo vreemd.

4 oktober 2021 om 14:05

Eens met je reactie Busby, behalve dat La Liga op dit moment een betere competitie is dan de Ligue 1.

4 oktober 2021 om 14:38

Je zou de coëfficiëntie lijst erbij kunnen pakken om de competities te vergelijken. Natuurlijk is la liga ren betere competitie. Of je nou naar de laatste 10, 5 of 3 jaar kijkt.

4 oktober 2021 om 15:41

Het is ook de competitie die met afstand de grootste schuldenlast onder clubs had. Sterker nog; op dit moment zijn er twee clubs in Spanje met een schuld van een miljard + (barcelona en Atletico). Dat is schandalig en zou niet mogen. Natuurlijk is La Liga vooralsnog de betere van de twee, maar schoon is dat absoluut niet gegaan.

Hij moet naar Real Madrid gaan want die hebben hem hard nodig en de deur daar staat voor hem wagenwijd open. Daar kan hij de absolute ster worden zoals Cristiano dat begon te worden 10 jaar geleden. PSG is totaal geen club met identiteit of cultuur zoals hij zelf wel heeft gemerkt de afgelopen tijd. Real daarentegen heeft dat wel en dat ziet hij zelf ook. Het beste voor hem is dus in de zomer van 2022 naar Real Madrid te vertrekken, hoe pijnlijk het ook is om toe te geven als cule.

Hij is echt een absolute topspeler. Ik zou eigenlijk graag willen dat hij naar Barcelona zou komen, maarja.

4 oktober 2021 om 12:44

Zolang Benzema daar speelt, staat Mbappe in z'n schaduw en blijft Benzema de absolute ster. Tevens is Mbappe niet dom en ziet wat voor zooitje ongeregeld het is en weet dat hij dan opeens met knakkers als Vinicius Jovic Nacho Militao Rodrygo Isco Vasquez Asensio moet spelen. Dit seizoen was eigenlijk hét seizoen aangezien hij dolgraag met Benzema wou spelen, vanaf volgend seizoen weet hij dat de 34 jarige Benzema elk moment kan stoppen, zit je dan met bovengenoemde figuren.

4 oktober 2021 om 13:04

Selectie is nu wat minder, maar dat kan komende jaren veranderen. Met Valverde en Camavinga heb je een sterk blok op het middenveld. Met Militao en wellicht Pau Torres of Kounde heb je een sterk duo achrerin. Met Courtois er ook nog bij die de komende jaren eerste keeper is. De backs is nog wel een probleem op dit moment. Alaba is prima op links en als back up heb je nog Miguel. Rechterkant blijft wel een probleem met Carvajal die blessure gevoelig is. Voorin heb je nog Hazard en Benzema. Die twee vinden elkaar makkelijk. Enige probleem is dat Hazard niet de speler is die er 20 in gaat leggen. Maar daarvoor heb je dan Benzema en Mbappe.

4 oktober 2021 om 13:11

@ajax

"zolang Benzema daar speelt, staat Mbappe in z'n schaduw en blijft Benzema de absolute ster.'

Je kijkt Benzema blijkbaar nooit.

Hij is zowat enige superster ter wereld die graag voor anderen werkt. Hij cijfert zichzelf weg voor andere spelers. Totaal niet hebzuchtig. Ook bij Frankrijk zag je Benzema steeds Mbapep opzoeken om hem te laten shinen.

4 oktober 2021 om 13:14

MrKrillin. Nou nou, aannames hoor. Geloof dat je het punt niet helemaal snapt, ook bij Frankrijk speelt Mbappe nu in Benzema z'n schaduw, afgelopen EK was Benzema samen met Pogba de grote man, niet Mbappe. Ook van Hazard zeiden ze excact hetzelfde: de nieuwe superster en Benzema? Wie? Ook al geeft hij alle ballen aan Mbappe, wat Mbappe overigens ook bij hem deed én zal doen, zie Frankrijk, dan alsnog blijft Benzema de leider van de aanval, tevens de beste aanvaller van Real Madrid. Geloof dat dit punt je een beetje ontging: Benzema is echt (nog) een klasse boven Mbappe, en zal zeker een hogere G/A ratio halen als Mbappe. Relax, ik heb nergens kritiek op Mbappe, groot talent gouden toekomst, maar op dit moment baas boven baas.

4 oktober 2021 om 13:18

LukaModric10. Zoals jij het schetst inderdaad een aardige selectie. Moet ik je gelijk in geven. Maar de praktijk is helaas anders als de theorie, in ieder geval in Perez z'n hoofd. Ten eerste, Vinicius moet kost wat het kost spelen, ten tweede, hij heeft Hakimi het raam uit geflikkerd voor de sinds 2018 belabberde Carvahal en een Odriozola, Spaans chauvinisme uiteraard. En Valverde en Camavinga zijn leuk en aardig, maar absolute wereldklasse? Nee, geen KDB, Verratti, Bruno, Di Maria etc niveau. Kan nog komen, maar kan net zo goed niet komen. Talenten zijn altijd een gok. MBH zou op zich een droomaanval zijn, maar Perez gaat zijn parel Vinicius never nooit banken. Dat heb je de afgelopen 3, soms schokkend slechte, seizoenen kunnen zien. Tevens is Ancelotti overduidelijk dol op wisselen, dus altijd zal 1 van bovengenoemde knakkers wel weer mogen aankloten.

4 oktober 2021 om 13:38

Zuur inderdaad van Hakimi, maar dat kwam door de corona crisis. Anders zou hij nu gewoon in de basis staan bij Real. Valverde vind ik nu al wereldklasse en is ook pas 23 jaar. Camavinga moet nog wel groeien, maar potentie heeft hij zeker. Over Vinicius moet ik nog zien of je gelijk hebt. Ancelotti is wel een trainer die schijt heeft en gewoon de beste spelers opstelt.

4 oktober 2021 om 13:52

Ik zeg eerlijk, als Mbappe gratis komt in 2022, betekent dat Perez dus letterlijk 200 miljoen te besteden heeft volgende zomer, PLUS een deel van de nettowinst van dit jaar. Makkelijk 300 miljoen dus, dan mag je hopen dat hij echt keuzes gaat maken, prioriteiten: verdediging, wereldklasse RB, wereldklasse opvolger van Modric, en naast Mbappe nog een wereldklasse aanvaller, afhankelijk hoe Hazard dit voor hem beslissende seizoen presteerde, misschien zelfs Salah. Want ik zie eerlijk gezegd Hazard niet meer z'n Chelsea niveau halen, speelt totaal anders en dan heb je dus een gigantisch gat op RW, Mbappe+Benzema en dan op RW? Enige van écht Galactico niveau die ik kan bedenken daar is Salah.

4 oktober 2021 om 12:54

PSG is in 1904 opgericht. De club bestaat inmiddels dus 117 jaar. Ze spelen sinds 1975 op het hoogste niveau in Frankrijk. In het verleden wonnen ze de EC2 en de intertoto cup. Een van de oudste clubs uit Frankrijk met een rijke historie.
Dat jij er weinig vanaf weet, maakt het niet dat PSG ineens zonder identiteit of cultuur zit. Het is meer onwetendheid van jou kent denk ik. Wellicht vergeten dat Ronaldinho van PSG kwam?

4 oktober 2021 om 13:02

George Weah ook een machtige spits die daar furore heeft gemaakt!

4 oktober 2021 om 14:58

One-Kurd lijkt iemand die prijzen koppelt aan geschiedenis. Als je grote prijzen hebt gewonnen heb je een geschiedenis zo niet dan maken die 100+ jaar niet uit blijkbaar.

4 oktober 2021 om 12:59

Weet je wat Real Madrid pas echt nodig heeft? Minstens 1 (maar imo 2) wereldklasse centrale verdedigers. Defensie is zo lek als een mandje. Ik vind Mbappé vanaf links en in de punt het best uit de verf komen. In de spits blijft Benzema spelen, dus gaat Mbappé vanaf links spelen. Wat gaat er dan gebeuren met Vinicius die zich nu eindelijk lijkt te ontwikkelen? Op rechts komen beide minder uit de verf. Ben vooral benieuwd wat Mbappé te melden heeft over de komst van Messi naar Parijs.

4 oktober 2021 om 15:15

Vinicius heeft natuurlijk niet echt veel krediet, dus als Perez de portemonnee trekt voor een daadwerkelijk BEWEZEN wereldklasse RW is Vinicius simpelweg overbodig.

4 oktober 2021 om 15:52

Oh ja jij weet natuurlijk dat Vinicius geen krediet heeft. Voeg me anders even in die groepsapp van jou en Perez.

4 oktober 2021 om 16:48

Vrij logisch dat iemand met waardeloze cijfers de afgelopen 3 seizoenen niet zoveel krediet heeft als een eventuele nieuw gekochte en bewezen RW. Maar goed, Vinicius is Braziliaans dus dat verklaart je gegeil alweer. Geen kritiek op de absolute wereldklasse Vinicius! En leer lezen: ik zei 'niet echt veel' krediet, jij maakt daar van 'geen krediet'.

4 oktober 2021 om 17:41

Vinicius vind ik de meest overschatte talent van de laatste jaren. Kan alleen rennen en dribbelen verder houdt het op. Heb ik al zo vaak aangegeven.

Dit is natuurlijk een voorbode voor zijn transfervrije vertrek komende zomer

4 oktober 2021 om 12:49

Die gaat niet blijven natuurlijk, alleen Haland zal spannend worden.

4 oktober 2021 om 13:15

@ethihad

"die gaat niet blijven natuurlijk, alleen Haland zal spannend worden."

Als hij een clausule heeft van 70/75 miljoen dan begrijp ik Dortmund echt niet. Volgens mij bood Chelsea iets van 120 miljoen. Dan laten zij een hoop geld liggen zeg.

Met Lewandowski lieten zij ook lopen. BM bood geld en zij wezen af, vervolgens transfervij weg.

50 miljoen laten liggen, wetend dat je toch geen kampioen wordt is gewoon bizar.

4 oktober 2021 om 13:54

@kril / Haaland wil niet naar Chelsea, hij heeft in de PL meer affiniteit met City maar ook daar wil hij nu niet heen. Hij wil naar De Koninklijke, omdat hij ziet hoe onze club Benzema met respect behandeld. Die waardering wil hij ook voelen. Die clausule is een soort teken van goodwill aan de kant van Dortmund, anders was hij nooit naar hun toe gekomen to begin with. Shirtverkoop gaat echt door het dak heen als Florentino deze Haaland Mbappe en misschien Pogba weet te signen.

4 oktober 2021 om 14:32

“Omdat hij ziet hoe wij als club Benzema met respect behandelen. Die waardering wil hij ook voelen” waar heb je dit gelezen dan? Heeft hij dat ergens gezegd of zeg je maar wat?

4 oktober 2021 om 15:54

Net zoals hoe ze Raul, Casillas en Ronaldo behandeld hebben. Volgens mij weet hij niet eens dat Haaland een voorkeur voor City heeft i.v.m. zijn vader die daar ook gevoetbald heeft.

Ik vraag me af vanwaar PSG hun houding. Tuurlijk ze moeten het niet allemaal om het geld doen. Maar lijkt mij stug dat ze zomaar 200 miljoen laten lopen om Mbappe nog een laatste jaar in Parijs te houden. Zoals Mbappe het aangeeft ze konden voor dat geld echt wel ergens een capabele speler voor ophalen. Ergens heb ik het gevoel dat er een contractverlenging nog wel in zit als PSG hem de absolute nummer 1 maakt binnen de club, dat hij helemaal niet zo resoluut in zijn nee is om naar Real Madrid te gaan

4 oktober 2021 om 12:54

Als je onbeperkt veel geld hebt, laat je gewoon 200 miljoen lopen hoor. Die merken het niet eens 😉

4 oktober 2021 om 13:57

@form / Maar dat is toch iets te makkelijk gedacht? Het is toch gewoon een slechte business move als je nu niet casht? Okay, misschien heeft die sjeik zoiets van : dit jaar gaan we vol voor de CL, een betere voorhoede had ik me niet kunnen wensen, maar wie zegt dat Mbappe straks niet al met zn hoofd in Madrid zit? En als een club 200 miljoen tijdens een plandemic niet eens meer voelt, zegt dat dan ook niet iets over de UEFA regelgeving? Daarom moet die ESL komen, dit soort gekkigheid kunnen we echt niet meer tolereren als voetbalwereld

4 oktober 2021 om 15:13

Geen enkel bedrijf zal zomaar 200 miljoen laten liggen (en ja clubs zijn niks anders dan bedrijven geworden). Dat ze veel geld hebben dat staat en dat 200 miljoen niet eens een astronomisch bedrag voor ze is weten we allemaal wel. Alsof United zomaar 40 miljoen laat gaan (kijk maar naar Vd Beek). Het is niet Fifa 22 dat het niet uitmaakt om het risico te nemen dat Mbappe transfervrij laat gaan

5 oktober 2021 om 09:37

InsideR en S600, waarom hebben ze dan niet gecasht? Het is een bizar hoog bedrag dat Real klaarblijkelijk wilde betalen. Het is een ego dingetje. Net als Levy heeft bij Spurs. Twee clubs waar je heel.lastig wegkomt. En InsideR, inderdaad, er is zeker heel veel mis met de UEFA regelgeving. En juist daarom voelen ze het idd niet. Hun voorzitter heeft natuurlijk een heel dikke vinger in de pap en kent natuurlijk ook alle mazen in de regelgeving.

4 oktober 2021 om 15:20

Dat zegt toch alles joh, dat is ook geen voetbalclub meer. Maar een staatclub, Psgoilstate. Gaat nergens over. Welk club weigert nou 180 mil voor een 1 jarig contract, ook al is het 1 vd beste spelers. Dat geeft veel aan hoe Psg wordt gerund.

Je kunt hieraan wel zien dat die president helemaal niets om geld geeft. Door een transfer tegen te gaan betalen ze eigenlijk 200 miljoen + salaris voor 1 jaar Mbappe. Onwerkelijk.

Ik kan echt niet wachten tot volgend jaar. Het nieuwe Bernabeu wat het meest indrukwekkende stadion ter wereld gaat worden plus eindelijk weer een Galactico en hopelijk een goeie CB en RB. Mooie tijden breken aan.

4 oktober 2021 om 12:59

Plus Haaland! Zou mooi zijn.

4 oktober 2021 om 13:06

Waar gaat die spelen dan?? Benz gaat mee voor nog 2/3 seizoenen+mbappe en nog tal van buitenspelers hebben ze.4-4-2 gaat hem ook niet worden.

4 oktober 2021 om 13:21

442 kamikaze met Vinicius Benzema Haaland en Mbappe. 10 goals per wedstrijd

4 oktober 2021 om 13:46

@ben89 / De toekomst ziet er prachtig uit, jammer dat we nu strugglen maar goed geduld is een schone zaak. Stel je voor een transferwindow met Mbappe gratis, Pogba gratis, Haaland 75 en Kounde 70, ik denk dat Florentino zoiets van plan is. De RB positie wordt lastig, ik kan ook zo 1 2 3 niet iemand opnoemen die daar zou kunnen fungeren en beschikbaar is.

Gewoon laten gaan volgend seizoen haaland/lewandowski ervoor terughalen.Ga je erop vooruit ook nog.Geem schim meer van de speler van het Franse wk.Is alleen maar met zichzelf bezig met die handgebaartjes als ie geen bal krijgt.

Ik denk dat PSG met Haaland of Richarlison in ieder geval hele goede vervangers kan binnen halen. Dan hebben ze in ieder geval een echte nummer 9 met diepgang. Messi kan dan vanaf zijn favoriete rechtsbuiten spelen en Neymar vanaf zijn favoriete linksbuiten. Probleem opgelost. Ik denk zelfs dat PSG er op vooruit gaat. Niet omdat die 2 beter zijn dan Mbappã£â©, maar Mbappã£â© wil ook graag aan de bal nog showen hoe goed hij is. Juist omdat hij met een Messi en Neymar speelt. Ik denk dat die andere 2 zakelijker spelen/denken: de juiste loopacties maken en gewoon zoveel mogelijk scoren.

4 oktober 2021 om 13:07

Ze gaan er zeker op vooruit gaan met haaland,Mbappe is alleen maar met zichzelf bezig.Lewa zoekt een nieuwe uitdaging dus die wordt ook beschikbaar volgend seizoen.

4 oktober 2021 om 14:44

Naja nieuwe uitdaging. Uitdaging het leidende woord. Die wil gewoon naar de prem gok ik. Weinig uitdaging bij PSg.

4 oktober 2021 om 15:15

Wil graag met Messi spelen

4 oktober 2021 om 13:22

Maar Haaland gaat never nooit naar PSG. Wat moet hij daar? Alleen voor geld maar dat kan ie ook bij Real of in de prem krijgen

4 oktober 2021 om 13:44

Sosuhsz,

Ow ja ik was vergeten dat Real fans denken dat elke potentiele wereldtopper alleen naar Real Madrid wil my bad. Wat moet hij bij PSG? Geld is iets machtigs zoals je al aangaf. Los daarvan kan hij met een Messi voetballen, je weet wel volgens merendeel 1 van de beste voetballers ooit. Ik weet trouwens niet of Real en de PL even veel salaris kunnen bieden als een PSG. Ik denk zelf van niet .

4 oktober 2021 om 15:24

Oh ja vergeten dat jij altijd weet wat de spelers denken....Heeft zelf gezegd dat PSG een optie is,wil naar een team dat grote kans maakt op CL en PSG is de grootste kanshebber.Maar goed real heeft het wiel uitgevonden en elke speler wil daar natuurlijk spelen.

4 oktober 2021 om 13:24

Richarlison??? Hahaha, sorry hoor maar deze knakker zal nooit het niveau van Mbappe behalen. Leuk voor de subtop, that's it. Speelt nauwelijks een rol van betekenis in de Premier League. Enige aanvallers uit de Prem die Mbappe zouden kunnen vervangen zijn Salah en Kane.

4 oktober 2021 om 13:41

Ajax34x,

Wie gaat wel het niveau van Mbappé halen? Het is een unieke voetballer. Richarlison is gewoon een doelpuntenmaker. Doet het bij Brazilie uitstekend en heeft Firmino ook wisselspeler gemaakt daar. Is nog jong en heeft genoeg groeipotentie. Kane? Dat is pas een overschatte spits. Die past ook helemaal niet bij PSG en is al oud imo. Salah? in de spits? Wauw, ook al oud btw. Je moet ook verjongen hé vooral als je al een Neymar en Messi hebt.

4 oktober 2021 om 13:59

Alsof Mbappe altijd in de spits speelt, onzin aangezien hij van nature een winger is. Waar speelde Cavani en Icardi dan aangezien volgens jou Mbappe de spits was? Juist. En probleem met verjongen: het gaat ten koste van kwaliteit, Salah heb je minstens 5 jaar garantie op prijzen, terwijl een jonge Richarlison misschien jong als voordeel heeft, maar voor de rest lichtjaren is verwijderd van Salah z'n niveau. Tevens is een waardeloze spits als Firmino eruit spelen niet echt een grote prestatie, die vent is vaak het lachertje op sociale media met z'n gepruts. 1 of 2 leuke seizoenen gehad, that's it. Bij Brazilië uitstekend doen tegen Bolivia Ecuador etc is iets anders dan presteren in de PL, laat staan de CL waar Mbappe en Salah behoren tot de elite van de elite. Richarlison zuig jij alleen omdat hij Braziliaans is. Net zo matig als Vinicius.

4 oktober 2021 om 14:31

Salah is niet beter dan Messi en is het best als hij vanuit een vrije rol vanaf rechts komt dus daarmee heb ik heel je gegeil op hem meteen getackeld. Ze hebben al 2 dribbelaars met scorend vermogen (messi en Neymar), dan ga je toch niet nog zo een type erbij halen?? Ze hebben meer baat bij een echte 9. Salah garantie op prijzen 5 jaar? Wat gek zeg dat heb ik namelijk niet terug gezien de afgelopen 5 jaren bij Liverpool. Of ga je dat ene CL seizoen en kampioensjaar nu noemen?

4 oktober 2021 om 15:10

Hihi, blijkbaar een gevoelige snaar geraakt. Deze gast geilt op een snotneus als Richarlison maar omdat ik aangeef dat de meest productieve topschutter van de PL, Salah, het niveau van PSG heeft in tegenstelling tot dat snotjoch, zou ik op Salah geilen?? Gek hè, dat ik praat over iemand die de afgelopen 4 seizoenen een overgewaard Braziliaans kneusje als Neymar ver achter zicht liet. En feit is dat Salah de 3e topscorer CL is sinds 2017, meer dan Ronaldo bijv. dat hij niet elk jaar prijzen won ligt dan ook deels aan z'n team, niet aan hem. En iemand die Liverpool 2x naar de finale schiet, wereldbeker wint, en voor het eerst in 30 jaar de PL laat winnen, is volgens deze Richarlison lover natuurlijk "geen garantie op prijzen". Richarlison, een nietszeggende marginale nobody die niks presteert in de PL. Mag vrij letterlijk de schoenen van Salah poetsen. Eerst Liverpool maar eens volgen, dan had je ook wel de bizarre impact van Salah gezien. Dikke kus van deze 'Salah lover ' 😘

4 oktober 2021 om 16:07

Je bent echt dom he? Ik praat hier over dat PSG als opvolger het best een echte centrumspits kan aantrekken, omdat ze met Neymar, Messi en Di Maria al genoeg wingers van wereldklasse hebben en die hebben alle 3 ook dezelfde leeftijd ongeveer als Salah. En ik kijk daarbij naar jong talent zodat ze de komende jaren gebakken zitten. Dus kom ik uit op spelers als Haaland en Richarlison. Jonge spelers, met een groot groeipotentieel.

Voor wat haal je Neymar er eigenlijk bij? Maar goed, Salah is wereldklasse maar Neymar is overall gezien natuurlijk de betere van de 2. Als ze beiden gestopt zijn mag je ze vergelijken. Prime Neymar eet prime Salah simpelweg op. Ik vraag me zelfs af of Salah beter is dan een Hazard in zijn toptijd van Chelsea. Ik heb trouwens Manã£â© ook vaak genoeg zien vlammen toen Salah offline was.

Zelfs Messi en Ronaldo zijn geen garantie op prijzen omdat je het goed aangeeft: het is en blijft een teamsport. Je moet die bana van Salah even uit je mond halen gap. Geef die kus maar terug aan een vrouwelijk lid uit je familie (ik heb het niet zo op mannen) (ervan uitgaande dat je een man bent, maar je praat enerzijds wel als een wijf). Daarnaast adviseer ik je ook een cursus Nederlands te volgen.

4 oktober 2021 om 16:56

Hahaha, LOL, deze Braziliaanse voetballer baffende fanboy is volledig op z'n pikkie getrapt. 😂😂😂 Prime Salah had 64 G/A in 1 seizoen, inclusief in de Prem, zou Neymar nooit lukken. Tevens heeft Neymar wat truukjes maar is echt wel minder als Salah, die vele malen beter kan afmaken en ook qua passing etc. Prime Hazard komt niet in de buurt van Salah, tevens matig in de CL. Prime Hazard welgeteld 1 seizoen met 40 G/A, dat dus een grap vergeleken met Salah z'n cijfers. En Mane is natuurlijk het kleine broertje van Salah, komt simpelweg niet in de buurt van z'n cijfers. Bana? Kun je ook gewoon ABN praten, maar gezien dit taalgebruik snap ik wel waarom je spelers als Vinicius, Neymar, Richarlison, Mane etc zuigt. Ga maar weer braaf naar je Richarlison Vinicius poster staren. Waardeloze nietsnutten waar de gehele voetbalwereld om lacht, behalve in Brazilië natuurlijk. En doodleuk Richarlison in 1 categorie proppen met Haaland alsof niemand het doorheeft. Richarlison is een middenmoter van de PL, Haaland een fenomeen.

4 oktober 2021 om 17:45

Leuk die cijfers feit blijft: Neymar is de betere voetballer van de twee. Neymar werd jarenlang gezien als de 3e beste speler ter wereld achter CR7 en Messi. Dus je kan typen wat je wil, het is gewoon de waarheid. Dat jij daar niet tegen kan is jouw probleem haha. Je hebt wel stoere babbels man. Praat privé verder poesje. Maar dat durf je natuurlijk niet. Je bent te dom als je denkt dat ik Richarlison in 1 zin noem met Haaland op basis van voetballende kwaliteiten. Een blinde kan zelfs zien dat Haaland buitencategorie is. Maar als je begrijpend lezen niveau van een kind uit groep 3 is begrijp ik het al een stuk beter. Ajacied ik kan je wat meer cursussen bijspijkeren hoor. Maar nogmaals: is niks voor hier, kom privé verder praten .

4 oktober 2021 om 14:21

@garrincha

"ik denk dat PSG met Haaland of Richarlison in ieder geval hele goede vervangers kan binnen halen. "

Haaland zie ik niet snel komen. Die gaat denk ik eerder naar de PL of Spanje.

Wat ik wel vewacht, is dat PSg gaat melden voor Salah. Geen langdurig contract. Bewezen topaanvaller. Na dit seizoen 1 jaar contract en staat tussen vraag en aanbod ver met Liverpool.

Dat die volgend jaar naar Real gaat is wel 99 zeker. Ook Benzema geeft al aan dat hij verwacht dat die zal komen. PSG had hem beter kunnen laten gaan. Want aan alles zie je dat Mbappã© wel erg egoã¯stisch is bij PSG. Gaat teveel voor eigen succes. Lijkt alsof de Ligue 1 hem niet veel boeit. Logisch ook want daar heb je geen spanning. Maar goed scheelt weer 200 miljoen betalen wat Perez volgens mij ook echt wou doen.

4 oktober 2021 om 13:17

@modric

Wordt wel beetje blij van dit bericht. Wil nog steeds niet te vroeg juichen. Pas als hij getekend heeft, ga ik zeeeeeer blij zijn en aantal mensen uitlachen (die beweerden dat RM failliet is en never Mbappe zouden aantrekken)

Wie het laatst lacht...

4 oktober 2021 om 13:24

Daarom zeg ik ook voor 99% zeker haha. Je weet het nooit in de voetbalwereld. Ben vooral blij dat PSG zo gek is geweest om die 200 miljoen te weigeren. Volgend jaar transfervrij en je houdt ook nog veel over ook. Enige jammere is natuurlijk dat Perez zolang aan Mbappé heeft gedacht en we nu geen vervangers voor Ramos en Varane hebben.

4 oktober 2021 om 13:39

@magic / Ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik geen enkele indicatie heb gehad dat Florentino deze Mbappe echt per se afgelopen transferperiode wilde signen, ik bedoel we hebben echt 9 aanvallers rondlopen al, wat hadden we ook nog gedaan als Mbappe er bij was gekomen? Dit is nog beter als Mbappe gratis komt, dan halen we niet alleen het grootste talent bij PSG weg maar we maken ze ook niet financieel krachtiger. Ik ga er vanuit dat Real Madrid gewoon tijd tekort kwam om op het einde nog een verdediger te halen, iets wat overigens nog wel kan in januari.

4 oktober 2021 om 13:42

@kril / Hahah dit is ook zeker iets moois om blij van te worden. Minder dan 100 dagen te gaan nog voordat Mbappe een Real Madrid contract onder zijn neus krijgt voorgeschoteld. Je moet die comments hierboven lezen hahah echt lachwekkend, sommige mensen denken dat Mbappe nog ff gaat bijtekenen bij Psg....sure, ze laten hem niet eens gaan met 1 jaar contract, laat staan als hij daar nog bijtekent, dan zit hij helemaal vast in de gevangenis. Ik voel een Galactico 2022 zomer transferwindow aankomen, en het wordt prachtig!

4 oktober 2021 om 14:22

@modricmagig

"ben vooral blij dat PSG zo gek is geweest om die 200 miljoen te weigeren. Volgend jaar transfervrij en je houdt ook nog veel over ook."

Bizar gewoon! Het is voor ons super. Houden we veel geld over.
Iets van 70 miljoen overmaken aan kamp Mbappe en dan 130 miljoen om een goede CV en RB te halen.

4 oktober 2021 om 14:24

@insidermadrid

"e moet die comments hierboven lezen hahah echt lachwekkend, sommige mensen denken dat Mbappe nog ff gaat bijtekenen bij Psg....'

Hahah zo wat wordt het genieten op die dag. Sommigen lachten zo hard. Dit gaat pijnlijk worden als Mbappe transfervrij tekent en RM veel geld blijft houden in de kas om nog 2 a 3 (top)aankopen te doen.

Wordt dagen aftellen zoals je zegt

PSG is doodbang dat Mbappe gratis de deur uitloopt maar dat hebben ze ook wel aan zichzelf te danken, ze hadden een mooie som voor hem kunnen ontvangen maar weigerde nu om mee te werken, sja zo maak je het Florentino wel heel erg makkelijk en Flo loopt gewoon lichtjaren voor op andere clubs. Al die clubs proberen hem nu na te doen door Galacticos te signen haha en wat doet onze president dan? Die switched zijn hele game up en begint jonge talenten te kopen en transfervrije spelers binnen te halen. Clubs onderhandelen allang niet meer normaal met ons en dat is een trend die nooit meer gaat veranderen, dus nu doen we het anders en maken we spelers warm om hun contract uit te dienen en dan geven wij hen wel een mooie zak geld als ze daarna transfervrij bij ons tekenen. Op die manier is de speler ook gemotiveerd omdat hij goed betaald is en op die manier halen we de macht weg bij clubs.

4 oktober 2021 om 13:47

Transfervrije spelers binnen halen is nu dus de nieuwe tactiek van Perez/real? Volgens mij is PSG degene die die tactiek juist heeft uitgevonden of heb je zitten slapen afgelopen zomer? Niet doen alsof Perez zo een meestermind is die dit heeft uitgevogeld hoor, die credits moet je aan PSG en co geven.

4 oktober 2021 om 15:40

Als we hem moeten geloven heeft “flo” het wiel uitgevonden.Gaf vorige keer aan dat barca real nadoet omdat ze een legende als hoofdtrainer wil aanstellen(Zidane) toen er geruchten rondkwamen dat Xavi het stokje zou overnemen…Heeft pep duidelijk niet meegemaakt

4 oktober 2021 om 14:27

Als PSG doodsbang was dat Mbappe gratis zou vertrekken hadden ze die 200 miljoen van Real wel geaccepteerd.

4 oktober 2021 om 15:26

“Flo” hahahaha ik ga stuk,Kan je je mattie vragen ook welke spelers er volgend jaar binnenkomen? Ik hoorde je al pogba,koulibaly en Kounde noemen.Meer insidemadrid info graag bijv dank.

4 oktober 2021 om 16:20

Ook Mathijs de Ligt heeft hij al vaker gezegd dat die naar Real komt. Haaland komt ook volgend jaar. Ik denk zelfs dat Zidane gewoon weer zijn kicksen gaat aantrekken en Modric gaat vervangen op het middenveld.

4 oktober 2021 om 17:15

Ze zijn helemaal niet doodsbang hoor, zeker niet. Als de afgelopen transferwindow iets duidelijk is geworden, dan is het wel dat PSG letterlijk geen f geeft om geld, omdat ze weten dat ze een oneindige olie geldkraan hebben. Dus het gaat ze zeker niet om geld.

Free Mbappe! de movement gaat door maar in Januari kan die al aan vrijheid ruiken als die zijn voor contract tekent

Je bent bij Real Madrid meer dan welkom!!! Hij kan het ideale duo vormen met Big Benz. Ik kijk uit naar de komst van deze geweldenaar.

Ik hoor de Madridistas al roepen dat Mbappã£â© en Haaland gaan tekenen bij Real Madrid volgende zomer. Ik zou dat geen slimme zet vinden, dat gaat sowiso op een gegeven moment botsen als beide spelers aan hun prime beginnen te komen. Dan zijn ze beiden kanshebber voor de Balon D'or en de afgunst zal ervan afdruipen.

Het ding is, puur financieel kan je Mbappã£â© niet laten schieten nu die transfervrij is. Als dat niet zo was had ik altijd voor Haaland gekozen.

Van Mbappã£â© heb ik een beetje het verwend kind gevoel... Als ze beiden gaan komen en Haaland neemt zijn shine af, dan gaat Mbappã£â© zich verongelijkt voelen.

Edit : Ohja daarnaast, Benzema is in absolute topvorm en zou echt niet mogen banken als ze beiden komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren