Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marca: Lionel Messi gaat zijn contract bij Barcelona niet verlengen

Laatste update:

Er is sprake van een 'radicale ommezwaai' in de contractonderhandelingen tussen Barcelona en Lionel Messi, zo meldt het Madrileense Marca. Het leek een kwestie van tijd voordat de 34-jarige Argentijn zijn handtekening zou zetten onder een nieuwe verbintenis, maar plotseling is een akkoord van de baan. De Spaanse tak van Goal bevestigt dat Messi nu in ieder geval geen nieuw contract zal ondertekenen, maar onderzoekt nog of de breuk van tijdelijke aard is.

Volgens Marca 'lijkt er geen weg meer terug' en heeft voorzitter Joan Laporta zich daar al bij neergelegd. De bom zou donderdag zijn gebarsten tijdens een etentje van de clubleiding van Barcelona met de entourage van Messi. Volgens de sportkrant bespreken de partijen momenteel hoe de breuk het best naar buiten gebracht kan worden. Laporta vreest volgens de berichtgeving voor de woedende reacties van de supporters.

Financieel gezien zou het Barcelona niet slecht uitkomen als Messi niet verlengt. De club wordt daarmee in een klap verlost van de noodzaak om te besparen op de salarislasten. De berichtgeving komt op het moment dat een akkoord nabij leek. Het Catalaanse RAC1 meldde dat Messi, die woensdag terugkeerde in Barcelona, een contract tot medio 2026 zou ondertekenen en daarbij de helft van zijn salaris zou inleveren. Dat zou donderdag bekend worden gemaakt.

Fabrizio Romano bevestigt donderdagavond dat er 'nieuwe problemen' zijn ontstaan in de contractonderhandelingen tussen Barcelona en het kamp-Messi. Eigenlijk was de Spaanse topclub van plan om de hernieuwde samenwerking met de sterspeler donderdag officieel bekend te maken. "De problemen zijn bevestigd", aldus Romano, die een belangrijke toevoeging heeft. "Barcelona en Messi blijven praten om er alsnog uit te komen."

Het is een publiek geheim dat Paris Saint-Germain en Manchester City dromen van de komst van Messi. Woensdag bracht het Argentijnse TNT Sports naar buiten dat PSG deze zomer veel vertrouwen had in de komst van de clubicoon van Barça. Messi zou in Frankrijk een monstercontract kunnen ondertekenen. De aanwezigheid van Neymar, die eerder met Messi speelde bij Barcelona, zou de aantrekkingskracht van een stap naar Parijs kunnen vergroten voor de Argentijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aflevering zoveel van de Messi soap… die tekent gewoon bij.

5 augustus 2021 om 18:51

Wilt hij ipv tot zijn 40e nu 45e door betaald worden Benieuwd hoe dit gaat aflopen.

5 augustus 2021 om 18:51

Nee volgens mij is dit serieus. Het is gewoon financieel niet mogelijk

5 augustus 2021 om 18:53

Dit is niet serieus Marca is altijd een krant die onrust probeert te stoken. Want dit gaat niet eens om dat het financieel niet mogelijk is maar Messi zelf niet wilt bijtekenen.

5 augustus 2021 om 18:55

Marca is legit betrouwbaar wanneer het om zulke exclusives gaat. In ieder geval meer betrouwbaar dan de catalaanse rioolpers

5 augustus 2021 om 19:05

Misschien wil Messi wel niet bijtekenen omdat het financieel niet aan zijn eisen/wensen voldoet? Het een sluit het ander niet uit. Messi is gewoon niet bereid om in te leveren, terwijl anderen moeten inleveren. Fenomenale voetballer, maar - zeker als je ziet hoe vaak hij salarisverhoging en tekenpremie gehad heeft - een ordinaire geldwolf, net als 99% van de voetballers.

5 augustus 2021 om 19:39

Ook veel geruchten, niet enkel van Marca, dat Messi niet vindt dat er aan de eis is voldaan van een 'competitief team' te hebben. Blijkbaar was er een belofte om Romero te halen en is dat nu een dealbreaker. Lijkt mij zo absurd. Officieel VIA Barcelona: Messi Vertrekt. WTF.

5 augustus 2021 om 19:50

Haha en barca heeft voor hem aguero gehaald. Geweldige voetballer maar idd naar mannetje qua salariseisen. Zou het jammer vinden als hij weg gaat en psg/mancity zouden gek zijn als hij daar een contract van gelijke waarde of hoger kan tekenen.

Boontje komt om zijn loontje. Zo hard lachen over dat van ramos en dan uiteindelijk dit.

5 augustus 2021 om 19:04

Bijtekenen? Heeft geen contract dus dat is knap. Word een nieuw contract dan

5 augustus 2021 om 19:32

Ik ben de soap wel zat. Ik hoopte vorig seizoen al dat hij zou vertrekken. De club kan niet zoveel geld aan een speler betalen. Het is tijd om verder te gaan.

5 augustus 2021 om 19:48

Indd verkoop Messi, en speel dan met Griezman en Coutinho voor een cl plek te halen.
Man man, doe die andere prutsers weg, wat ben je met Griezman, Coutinho, pjanic, die verdienen die lonen ook nergens anders, en die hebben niks betekend voor Barca, dan is het toch beter om die mannen weg te doen, en Messi te verlengen.
Messi heeft zijn loon met 50% laten zakken.

5 augustus 2021 om 19:52

Ja en dan krijgen we nu van fit soort berichten. Ik wou eigenlijk al dat hij ging.

Wat bereft dst 50% klopt je info niet. Zijn salaris zou niet omlaag gaan maar het zou over 5 jaar worden gespreid.

5 augustus 2021 om 19:57

Dan lees je niet goed. Zijn salaris houdt de club al veel te lang in een houtgreep. Daardoor kan het team op andere posities niet worden versterkt. Gratis is hij meer dan welkom. Dat was mijn positie tijdens de burofax ook.

5 augustus 2021 om 20:00

Kunnen ze ook eindelijk weer met 11 man spelen. Ik denk dat barca beter wordt, meer team. Messi had wedstrijden waar hij 5km liep. Zal pijn doen maar hij kiest eieren voor zijn geld. Toch nog kijken of hij de cl kan winnen, is tenslotte alweer 7 jaar gelden ofzo toch dat hij een finale of halve finale cl heeft gespeeld.

5 augustus 2021 om 20:09

Het is ook een aderlating voor la Liga. Maar Messi's pensioen is hoe dan ook nabij.

5 augustus 2021 om 20:20

"Kunnen ze ook eindelijk weer met 11 man spelen. Ik denk dat barca beter wordt, meer team." Wie weet, het is koffiedik kijken. Maar ik denk het toch niet hoor, uiteindelijk was hij by far de meest bepalende speler en de speler die altijd het verschil maakte voor Barça. Ik zie het Aguero, Griezmann of Depay niet direct doen. Over Real zonder Ronaldo werd destijds hetzelfde gezegd, ze worden alleen beter als team, maar die zijn toch fel achteruit gegaan.

5 augustus 2021 om 20:41

Ja ze zullen zijn goals missen maar barca heeft spelers die goals kunnen maken en dat had(heeft) madrid niet. Bij barca draait alles om messi, de jong, fati griezman allemaal keken ze eerst of de bal naar messi kon. Nu zullen juist andere moeten opstaan. Messi had wedstrijden waar hij 5km in liep en voornamelijk in de grote wedstrijden werd dit duidelijk. Wordt een zwaar jaar maar een nieuw hoofdstuk en een nieuw barca

5 augustus 2021 om 22:57

Hazard Benzema Bale gingen voor de goals zorgen en elkaar meer gunnen dan met Ronaldo, werd beweerd. Nogmaals, dit is exact wat werd beweerd bij het vertrek van Ronaldo.... Ik ben dus benieuwd. Barça wordt eerder het nieuwe Milan dan dat ze een boost krijgen, is mijn verwachting.

6 augustus 2021 om 13:47

Zowel de geflopte aka geblesseerde aka volgevreten Hazard en tevens Bale hebben sinds Ronaldo vertrek nauwelijks gespeeld, dus een bijzonder slap voorbeeld om te noemen aangezien ze daardoor dus onmogelijk "voor de goals konden zorgen". En Hazard gaat trouwens niemand iets gunnen want hij wil opzichtig de grote man zijn bij RM, wat hij natuurlijk overduidelijk niet is.

We weten allemaal dat Messi gaat bijtekenen, hoop commotie om niks weer

5 augustus 2021 om 18:52

Hij was op vakantie met gasten van psg maatje neymar speelt daar ook, zou me niks verbazen dat hij mogelijk daarheen gaat!! Daarnaast met donarumma en ramos een absolute favoriet voor de champions league!!

5 augustus 2021 om 18:54

Hij was toch met Suarez op vakantie?

5 augustus 2021 om 19:15

Als hij nog een keer de CL wil winnen is die kans op dit moment bij PSG groter inderdaad.

5 augustus 2021 om 19:15

Hebben die dan het geld om Messi wel nog de vereiste 50 miljoen te betalen? PSG heeft deze transferperiode toch al aardig de portemonnee getrokken en moet toch ook aan FFP voldoen, dus ik vraag me af of zelfs city en PSG hem kunnen betalen. Een aanval met Neymar, Messi, Mbappe en Di Maria zou wel belachelijk zijn zeg.

5 augustus 2021 om 19:21

Ja maar iedereen begrijpt wel dat als Messi naar PSG verkast dat Mbappé dan weg gaat naar Real.

5 augustus 2021 om 19:22

PSG is het vriendje van Ceferin, je weet wel die van de Super UEFA, die hebben nogal wat ruimte om financieel te rommelen.

5 augustus 2021 om 19:43

Daar ben ik zo zeker nog niet van, ik denk oprecht dat PSG Mbappe aan zijn contract zal houden. Alleen al voor het eergevoel van de sjeik.

5 augustus 2021 om 19:52

Ik wil hier even op terug komen haha, wtf?

5 augustus 2021 om 21:04

Hahahhahahhahah

Kaboemmm! Poeh als dit waar is zeg, zou pijnlijk zijn. Maar goed, kan ook meteen veel oplossen. Barca kan prima verder Memphis, Aguero en Griezzy. Het gaat er toch een keer van komen he. En tsja, als dit waar is, gaat Messi toch naar Psg. Prima, als ze maar Mbappe naar Real laten gaan dan hehe. Nee maar even afwachten of dit waar is allemaal natuurlijk maar ja op dit moment is Messi iig transfervrij, beseffen we dat wel eventjes?

5 augustus 2021 om 18:53

Het is Marca, kun je dus met een korreltje zout nemen. Hebben er zo vaak naast gezeten als het om Barca gaat, onrust zaaien kunnen ze wel als de beste.

5 augustus 2021 om 18:56

Begrijpend lezen is lastig he. Agh, kon ik verwachten. Ja er staat ook duidelijk Madrileense marca. Daarom zeg ik ook, ...maar even afwachten of dit waar is allemaal natuurlijk!!!! En dan nog, Messi is op dit moment gewoon transfervrij en dus geen speler van barca, tsja!

5 augustus 2021 om 18:57

RAC1 meldt het ook en dat het is een lokale medium uit Catalonië.

5 augustus 2021 om 19:04

Is dit niet iets voor ajax?

5 augustus 2021 om 19:14

Ondertussen afgeschilderd als leugen door Jorge Messi op Twitter. Spannende uren.

5 augustus 2021 om 19:57

Nou zaten ze er toch niet naast he, zelfs Fabrizio kon dit niet brengen. Agh ja!

5 augustus 2021 om 20:11

Was toch eigenlijk wel te verwachten. Geen bericht niks van messi over barcelona en het duurde al zo lang. Uiteindelijk is dit de beste oplossing voor beide. Barca wordt hier beter van en messi, kan iig blijven dromen van een cl titel.

Vraag me af welke ploeg er zo gek is om messi dat absurde salaris te betalen.

5 augustus 2021 om 18:53

Probeer het volgende keer iets te verbergen, je tranen van geluk vliegen bij andere op het beeldscherm hier.

5 augustus 2021 om 18:58

Agh ben je geraakt hierdoor? Aww. Agh, Lees even nog een keer mijn reactie zonder emoties. Daarnaast voor laliga zal dit helemaal niet positief zijn. Maar ik geef duidelijk aan, het gaat er een keer van moeten komen. barca moet ook gewoon verder kijken op een gegeven moment. Ze behouden nog steeds een sterke aanval. Snap je zure reactie niet zo, agh ja!

5 augustus 2021 om 19:15

Agh, laat je niet zo kennen joh. Messi tekent gewoon bij. Agh, dat wordt weer balen als hij er 30+ inlegt. Agh..

5 augustus 2021 om 19:46

Die investeringsclub die net 2,7 miljard heeft afgetikt voor een minderheidsbelang in LaLiga zal zich ook wel even achter de oren krabben!

5 augustus 2021 om 19:56

Nou nee toch niet lol, barca heeft het net bevestigd! Tsja.

5 augustus 2021 om 21:51

Hahahha Daantje_U wat heb je nu te zeggen op zijn vertrek?

5 augustus 2021 om 18:54

Niemand gaat toch dat salaris betalen wat Messi nu krijgt? Dat moet gewoon gehalveerd worden ook als hij naar PSG zou gaan. Barca is misschien wel beter af zonder Messi, andere spelers met een andere sfeer in de groep is zeker niet verkeerd.

5 augustus 2021 om 19:04

Contractje tekenen als ambassadeur van Qatar en dan voor een miljoen of 20 naar PSG zou zomaar kunnen natuurlijk.

5 augustus 2021 om 19:07

Bij PSG weten ze heel goed hoe ze de FFP moeten ontwijken, dus dit zou me niets verbazen 😅

5 augustus 2021 om 19:41

Paris is niet zo gek om een 34 jarige speler 50 miljoen per jaar te geven. Dat gaat never noot gebeuren dat Messi naar Paris gaat, alleen Barca is zo gek om Messi 50 miljoen per jaar te geven.

5 augustus 2021 om 19:54

Prijs kan dit betalen omdat mbappe naar Madrid komt

5 augustus 2021 om 19:20

Zou wel grappig zijn als Mbappè naar Barça zou gaan..

5 augustus 2021 om 19:26

Hehe ja zeg dat wel maar goed no chance. Jammer dat Vz geen Gifjes toestaat. Zou het leuker maken, enkel verborgen houden en kunnen uitklappen.

5 augustus 2021 om 19:36

Paris gaat het niet worden, die kunnen geen 50 miljoen bieden per jaar wat Barca hem gaat geven. Socio Messi blijft gewoon, is allang in kannen en kruiken. Kwestie van 2 weken dat het officieel bekent wordt gemaakt.

5 augustus 2021 om 19:45

Verwacht het ergens ook niet maar het duurt wel allemaal erg lang. Het is alweer bijna anderhalf maand dat hij nu transfervrij is. Is ook wel absurd. En ja barca is de weg kwijt maar ja. Indien Psg Messi zou halen, kunnen ze toch mooi Mbappe laten gaan hehe. En zou gewoon lekker verder gaan met Memphis, Aguero, Griezzy. Erachter heb je nog Fati en Dembele. Prima middenveld met Pedri en Frenkie. Tsja. Wie weet zouden ze dan nog wel een middenvelder kunnen kopen. Maar ja, we gaan het zien. Het zal er een keer van gaan komen. barca zal het wel voelen wanneer Messi vertrekt maar laliga als comp. ook.

En de soap gaat maar weer door. Als ie nou eens een x echt gaat vertrekken in plaats van telkens maar dreigen met een vertrek!

5 augustus 2021 om 19:24

Afgelopen 20 jaar 1 keer gedreigd met vertrek... wel eens van journalisten gehoord?

Waar zou hij heen kunnen als hij wel weg gaat? Man City, Chelsea en Man United hebben al dusdanig veel geld uitgegeven dat ik dat niet zie gebeuren en Bayern zie ik ook niet snel gebeuren. PSG lijkt mij de enige echte optie!

5 augustus 2021 om 18:53

Denk dat City hem prima kan halen ipv Kane.

5 augustus 2021 om 19:01

City heeft toch een spits nodig? Ik denk dat ze eerder spijt zullen hebben van Grealish als ze Messi wilde hebben dan dat ze de transfer van Kane zullen afblazen!

5 augustus 2021 om 19:08

Je hebt een punt, maar Guardiola heeft wel eens vaker zonder echte spits gespeeld natuurlijk. Financieel kunnen ze het prima voor elkaar boksen, lijkt me.

5 augustus 2021 om 19:14

City gaat hem niet halen, Grealish is al rond dus om dan ook nog Messi te halen gaat gewoon niet gebeuren. Ik zie hem eerder naar Chelsea gaan

5 augustus 2021 om 19:29

Dat denk ik dan weer niet. Chelsea heeft geld voor Lukaku en Kounde, daarna zou er wéér flink verkocht moeten worden als ze Messi willen hebben..

5 augustus 2021 om 19:43

Als je het zo overziet kan Messi zichzelf nog wel eens in de vingers snijden, want als alle topclubs al veel geld aan transfers hebben uitgegeven én aan de grenzen van hun salarisgebouw zitten, dan zal hij een flinke salarisverlaging hoe dan ook moeten accepteren.

5 augustus 2021 om 18:53

Wat dacht je van PSG.

5 augustus 2021 om 18:55

Chelsea heeft nog niks uitgegeven he. Nee Messi is goed maar hij slokt zoveel salaris op dat ik hem niet bij Chelsea zou willen zien. Vind 120 miljoen voor Lukaku ook absurd als dat doorgaat, maar dat heb ik bijna nog liever dan Messi. Alle media aandacht zou alleen maar naar Messi gaan, nee PSG is de perfecte club voor hem momenteel.

5 augustus 2021 om 18:59

Ik denk dat PSG voor hem de ideale bestemming is. Messi zou ik in 2015 heel graag gezien hebben bij Chelsea, maar nu krijg je helaas niet dezelfde speler voor het driedubbele geld..

Barcelona was er voor Messi en die zal er zeker ook zijn na Messi. Soms heb ik echter het idee dat dat bij de fans niet doordringt, best wel zorgelijk.

Ja comeeeee on. Lekker naar PSG gaan 😂 chaos team dan

5 augustus 2021 om 18:53

En dan Neymar naar Barca omdat die niet in de schaduw van Messi wil staan 🤣

Pfffff messi wat een drama queen zeg.

Zou hij naar Atletico Madrid gaan, om nog 2 seizoenen met zijn vriend Luis Suarez te gaan spelen?

Het beste wat Barca kan overkomen. Ja, ze hadden hem vorig jaar moeten verkopen, dat was nog beter. Maar ze moeten hoe dan ook van die molensteen om hun nek af. En de selectie is zonder Messi ook prima, in La Liga echt wel goed genoeg om minstens lang mee te doen voor de eindwinst.

Haha de soap gaat weer beginnen hoor! Hou toch op... Dat wordt weer 6 Messi-berichten per dag terwijl iedereen weet dat hij gewoon bij Barca blijft. Edit: oef, nu sta ik voor lul. Die zag ik echt niet aankomen :';

'zo meldt het Madrileense Marca', zegt genoeg.

5 augustus 2021 om 19:00

Catalaanse media hebben het nu bevestigd. Dan zat de 'Madrileense Marca' misschien toch niet helemaal fout he

5 augustus 2021 om 20:55

Nog wat te melden? Agh -_-

Marca roept zoveel. Geloof het niet echt. Sws zou ik het pas geloven als het officieel was. Zou wel een flinke aderlating voor Barca zijn, masr zonder Messi zijn ze ook weer met beide voeten aan de grond (of middeldiep in de drek?). Is het weer een level playing field en heeft niemand meer overpowerde spelers (wat ik als rivaal niet zo heel erg vind natuurlijk). Als sportfan zou ik het jammer vinden, ik ken Barcaspeler, maar aan alles komt een eind.

Wat ik niet begrijp, en het kan aan mij liggen. Maar Messi heeft in zijn leven al zoveel geld verdiend dat zijn achterkleinkinderen niet eens op kunnen maken. Hoeveel meer wil je? Je bent nu diegene die ervoor zorgt dat Barcelona, de club waar je al zo lang aan verbonden bent en waar je zoveel liefde aan hebt gegeven en hebt gekregen, zich in allerlei bochten moet wringen en spelers weg moet doen om jou te kunnen betalen omdat je ondanks de 50% minder nog steeds een godsvermogen verdiend. Waarom zegt hij niet gewoon dat hij het mijn part voor 10 miljoen per jaar gaat doen? Dan ben je voor mij echt een grote speler.

5 augustus 2021 om 19:00

Misschien vind hij de hoogte van zijn salaris belangrijker dan de club waar hij speelt en dat hebben we imo te respecteren. Iedereen heeft zijn eigen drijfveren in het leven

5 augustus 2021 om 19:17

Wat zijn die van jou eigenlijk, Japie?

5 augustus 2021 om 19:41

Pep neersabelen

5 augustus 2021 om 19:53

Legt uit @Bon Jovi waarom hij Pep neersabelt? ik ben het wel met hem eens omtrent pep, is ook niet normaal dat je biljoen hebt uitgegeven dat je niet CL weet te winnen, maar dat terzijde het wordt zo erg oftopic:, maar wat heeft Pep met dit topic te maken. Dit is Japie aanvallen.

5 augustus 2021 om 20:00

Dit is een grapje, man. Rustig blijven.

5 augustus 2021 om 19:54

Maar waarom zou Messi dat doen? Als hij gewoon een dik contract wilt kan hij ook ergens anders gaan ballen en Barca zonder problemen achter zich laten toch?! Het lijkt net of de enige optie is dat Messi blijft en dan uit clubliefde voor minder moet spelen, of dat Barca zich in alle bochten moet wringen om hem te kunnen betalen. Barca fans vergeten dat Messi en Barca ook gewoon overeen kunnen komen om uit elkaar te gaan; Messi kan elders een dik contract tekenen en Barca blijft financieel gezond achter. Ook een prima alternatief toch?!

Geloof hier niks van, messi gaat barca echt niet verlaten onder laporta, had toevallig gelezen dat zijn vader is aangekomen in barca, en dat ie deze week gaat verlengen, maar dit is wel se 100e soap die ik heb gelezen

5 augustus 2021 om 19:26

Ja dit is echt sensatie maken, ik geloof hier ook niks van.

5 augustus 2021 om 19:35

@RM1334 ik zou het pas geloven als barca hier iets van meld of fabrio

5 augustus 2021 om 20:56

....

5 augustus 2021 om 20:57

Ondertusssen in de rest van de wereld 💣 🔥 🎇🔪@€@:!

Marca is een Madrid krantje, van hun geloof ik niks. Een soort Spaanse telegraaf. Maar als dit nieuws door meerdere bronnen wordt bevestigd, dan begin ik wel te vrezen. Wat zou er kunnen veranderen in zulke korte tijd, financien? Messi is Barca man..

Ik hoop eerlijk gezegd dat het waar is. Die houding van Messi en deze hele salarissoap ben ik wel een beetje beu.

Gaat gewoon naar PSG voor het geld.

5 augustus 2021 om 19:01

@Hassiebassie haha jij hebt een glaasje teveel op😆 messi gaat echt niet naar psg ik weet met zekerheid dat ie gaat verlengen, als ie niet zou verlengen was hij allang al weg bij barca aangezien het seizoen bijna begint, en wat moet hij bij psg doen? Je kan zeggen ja ze zijn favoriet maar mbappe gaat echt niet verlengen en gaat naar real volgend jaar, en dan wordt psg echt een stuk minder

5 augustus 2021 om 19:14

Als Messi ernaar toe gaat hebben ze toch nog steeds een geweldig team? Zelfs zonder Mbappe.

5 augustus 2021 om 19:16

@Lierse1997 ja dat wel maar ik vindt messi persoonlijk veelste goed voor de ligue1

5 augustus 2021 om 19:20

Dat wel, maar ik volg hem wel. Spelers als Messi, di Maria, Ramos, zelfs Neymar worden ouder, en wie weet hoe veel zijn ze binnen 12 maanden achteruit gegaan. Moeilijk te zeggen. Mbappe mwordt alleen beter en moeten ze eigenlijk koste wat kost houden dus als die vertrekt zal dat toch een mokerslag en een sportieve aderlating zijn. Alle explosiviteit voorin weg. Al beginnen ze met jongens als Donnarumma en Hakimi toch goed te verjongen vind ik.

5 augustus 2021 om 19:23

@Bon Jovi ik denk eerlijk gezegd dat di maria langer door kan dan messi, aan di maria merk je totaal niet dat ie minder wordt en is geloof ik ook even oud als hem
Mbappe gaat niet verlengen psg moet eigenlijk deze zomer hem verkopen, nu is nog je kans om 100m voor hem te krijgen voor dat ie gratis de deur uitloopt

5 augustus 2021 om 20:05

Lijkt er toch wel heel erg op dat hij weg gaat. Dit drukt de prijs van mbappe weer een beetje omlaag omdat psg messi anders nooit kn inschrijven

5 augustus 2021 om 20:23

@Messi_123 nou dan drink ik zeker alcoholvrij (ik drink ook niet, daar niet van) maar er komen nu wel heel veel berichten naar buiten.
Maar hij ging verlengen toch?

Mijn hemel zeg geloven we deze onzin ook nog?

5 augustus 2021 om 19:08

Zou je er heel gek van opkijken dan? We zitten intussen in augustus, de situatie is al langere tijd duidelijk. Hij had gewoon getekend als hij niet over het een of ander zou twijfelen.

Tja het kan alle kanten op gaan. Is wel vreemd dat die nog steeds heeft verlengd aan de ene kant. Maar aan de andere kant verwacht ikzelf dat hij gewoon verlengd. Barcelona is zijn thuis en geen 1 club wil zijn gigantische salaris overnemen.

5 augustus 2021 om 19:09

@ModricMagic ik snap je reactie echt aan de ene kant dat ie verlengt, aangezien barca echt geldproblemen heeft en hij met zoveel salaris zit, maar ik hoop echt dat ie deze week bijtekent, heb nu al zoveel berichten gelezen dat het deze week gaat gebeuren maar nog niks daarvan is waar

5 augustus 2021 om 19:12

Dat bedoel ik dus ook. Je ziet al tijden berichten dat het snel rond is maar we zitten al bijna 1,5 maand verder en er is nog niks gebeurd. Daarom dat het nog beide kanten op kan gaan.

5 augustus 2021 om 19:15

@ModricMagic inderdaad, ik zal het pas vertrouwen als barca het zelf meld of als fabio het meld
Fijne avond gewenst !

Zelfde energie als vorig jaar. Om moe van te worden. Gaat zijn vertrouwde plekkie echt niet verlaten hoor, hoe graag ik als voetballiefhebber hem wel in actie wil zien in Engeland ofzo. Niet dat ik hem persee Barca zie verlaten omdat dat beter is voor Real. Wordt weer een leuke soap dit. City en PSG, waar zijn jullie?

5 augustus 2021 om 19:09

In Engeland en Frankrijk heb ik vernomen.

Haha!

5 augustus 2021 om 19:11

@Real Madr!d messi kan premier league echt niet aan vrees ik kwa fysiek heid ook al, premier league is zoveel meer dan laliga vooral kwa lichaamstraining, en conditie

5 augustus 2021 om 19:28

Kwa fysiek heid niet... hier ben ik gelijk gestopt met lezen. Juist in de PL zie je technische spelers vaak excelleren...

Die gaat over een aantal dagen bijtekenen voor 3 jaar met een salarisverhoging.

5 augustus 2021 om 19:20

@mexico het was toch de komende 5 jaar tot 2026? Had dat ook gelezen
Maar 3 jaar vindt ik ook goed, messi kan toch niet meer zolang door

Dit hoeft niet eens nadelig te zijn. Griezmann en Dembele die blijven, Aguero, Depay, Fati! Genoeg aanvallers, en Koeman hoeft eens niet alles op 1 speler af te stemmen.

Die gaat gewoon bijtekenen. De soap moet alleen nog iets langer duren zodat ook de bladen genoeg hebben om de paginas te kunnen vullen.

Kan alleen maar goed zijn voor Barcelona,kunnen ze verder bouwen aan een nieuw elftal,moet er toch een keer van komen,zo heel lang gaat die Messi toch niet meer mee,
Als die dan toch echt een ckubhart zal hebben was die wel akkoord gegaan,
Mooi afscheid van nemen en Koeman tijd geven om er weer een team van te maken,waar niet alle om 1 persoon draait

Bedank maar lekker voor de Super Ligue Lionel, dan maar ballen in Frankrijk met vriend Neymar!

Of het nou waar is of niet, feit is dat Barca de salariseisen van Messi niet kan betalen. Dat moeten ze m.i. ook helemaal niet willen. Ze kunnen die miljoenen beter steken in het tijdperk na Messi dat er sowieso komt.

Storm in een glas water....gaat natuurlijk weer over geld...zoja dan strik erom..!!

Ik dacht dat deze soap onderhand wel klaar was. Natuurlijk gaat Messi gewoon bijtekenen. Alhoewel ik van mening ben dat het voor Barca een stuk beter is als hij dat niet doet.

5 augustus 2021 om 19:39

Staat al vast dit is gewoon sensatie van Marca, wie bied hem 50 per jaar, niemand, En dat weet Messi hele goed die lacht zich kapot dat Barca hem 50 miljoen per jaar geeft hij weet dat Paris of City hem dat nooit gaan geven.

Hoop dat t eindelijk een keer kapot loopt dat wanbeleid.

Zo makkelijk dit. Hop, weer duizenden extra klikken naar de website, met extra advertentie-inkomsten. Gewoon zeggen dat via een bron komt, de tijd van een bron is geen bron ligt al ver achter ons.

Het is niet hellemaal waar wat marca zegt maar er is wel vertraging wat momenteel bij de onderhandelingen kritisch lijkt te zijn heb ik gelezen op verschillende Catalaanse kranten doordat barca romero, die messi als verterking eist voor zijn contract verlenging, (nog) niet heeft gecontracteerd wordt vervolgd

Hij gaat gewoon naar Feyenoord. Wanneer we toch moeten geloven dat hij ergens anders gaat tekenen dan bij Barca, lijkt me dit ook wel een leuk sprookje.

Beste wat Barcelona kan overkomen. Real is een paar jaar geleden al afgekickt van hun Ronaldo verslaving en nu is het beurt aan Barcelona. Messi trok met zijn salaris de club in de afgrond. Nu is het tijd voor Barca om er uit te kruipen.

6 augustus 2021 om 17:49

Ja maar Messi haalde elk jaar tientallen miljoenen binnen voor Barca, en als we buiten de top 4 vallen dit seizoen, nog steeds "het beste wat Barca kon overkomen"??? Dit kan wel eens héél lelijk gaan eindigen dit seizoen

Messi is een blok aan het been geworden. Competitie begint bijna en nog steeds geen duidelijkheid. Barca had hem vorig seizoen moeten verkopen en een nieuw tijdperk beginnen. Nu zijn ze een jaar verder. Geen prijzen gepakt (beker is een troostprijs), geen transfersom ontvangen en nog dieper in de financiële prak.

6 augustus 2021 om 13:54

Maar zonder Messi hadden ze dit seizoen geen beker én geen top 4 gehaald. Beetje vreemd om te suggereren dat Barca beter af zou zijn zonder Messi, wat aantoonbaar onjuist is.

Waar gaat ie bij tekenen met welk geld het is al officieel want het nieuws staat al Barcelona website

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren