Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United heeft hem een geweldige aanbieding gedaan’

Laatste update:

Alfredo Duro is ervan overtuigd dat het van een breuk komt tussen Sergio Ramos en Real Madrid. De laatste weken is het onrustig rond de centrale verdediger, die niet tevreden zou zijn over de hem gedane aanbieding tot contractverlenging. De Spaanse en Engelse media claimen dat Manchester United er handig tussen gestapt is en Ramos nu probeert aan te trekken. Spaans journalist Duro voorspelt dat het daar ook van zal komen.

/

Duro is werkzaam voor onder meer Marca en El Chiringuito en volgt de zaak-Ramos op de voet. In gesprek met United Report zegt hij dat hij denkt dat Ramos naar Manchester United vertrekt. “Hij wil vertrekken omdat hij het gevoel heeft dat Real Madrid bezig is een campagne tegen hem te voeren. Manchester United heeft hem een geweldige aanbieding gedaan voor vijf seizoenen en Ramos wil ook graag in Engeland spelen.”

Op de vraag wanneer de deal zal rondkomen, zegt Duro: “Ik denk ergens in de komende twee weken. Er liggen veel redenen ten grondslag aan Ramos’ vertrek. Wat vooral meespeelt is dat hij denkt dat de club allerlei leugens de wereld heeft in geholpen over hem, zoals dat hij alleen maar om geld geeft”, legt Duro uit. Hij denkt dat United zeer veel plezier aan de 29-jarige Ramos zal beleven. “Hij is een leider en is waarschijnlijk de meest complete centrale verdediger ter wereld.”

Vertrekt Sergio Ramos naar Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een blunder zijn van Perez. Ramos vervang je niet zo maar

25 juni 2015 om 12:20

Otamendi misschien?

25 juni 2015 om 12:22

Maar waarom? Geef Ramos die contract en hij blijft het is niet dat er van Ramos 10 op de transfermarkt staan. Ramos is alles wat je maar wilt.

25 juni 2015 om 12:30

Ramos is al tegen de 30, Otamendi is een stuk jonger. Ik zou het niet eens heel erg vinden. Ramos is een echte Madridista, maar er ook 1 die soms het bloed onder je nagels vandaan haalt door weer een rare actie. Voor 30 miljoen verkopen + de Gea zou een goede deal zijn. Koop dan Otamendi en je staat er echt niet minder voor.

25 juni 2015 om 12:34

Fcda

Rot op man. Ik smeek het je rot een kilometer op. En sorry voor mijn taalgebruik maar jij bent zo nep en schijnheilig man. Zo snel accepteer je dit feit?

Vergeten hoe onze verdediging eruit zag zonder Ramos tegen Atletico met Pepe en Varane? Die twee miste een leider en krijgen 4 doelpunten gewoon tegen. Met Ramos is onze verdediging vaak stabiel en weten ze wat ze moeten doen.

Ramos is 29 en Otamendi 28. Otamendi is een laatbloeier terwijl Ramos al 10 jaar in de top speelt. Ramos is ook nog is capitain naast Casillas, Ramos is een leider op het veld, Ramos zit in ieder Madridistas hart.

25 juni 2015 om 12:37

Otamendi is ook al 27, 3 jaartjes jonger dus.

25 juni 2015 om 12:38

Fcda

Hoe kan je als echte Madridista nu zo tegenover een eventueel vertrek van Ramos kijken? Real moet er Alles aan doen om hem te behouden en hem eindelijk dat salaris te geven dat hij echt verdient.

25 juni 2015 om 12:39

De kwaliteiten van Ramos kan je vervangen maar Ramos is meer dan alleen verdedigen.
Hij is onze patron onze leider.
Als hij tegen Ronaldo zegt dat hij moet mee verdedigen dan doet Ronaldo dat ook.
Na dat Perez Ancelotti weg heeft gestuurd kan dat grote gevolgen hebben als icoon Ramos ook weg moet.
Het enige wat je ervoor terug krijgt is onrust,onrust en nog meer onrust niet alleen in het team maar ook in heel Madrid.

25 juni 2015 om 12:42

Ramos is niet te vervangen. Misschien Silva van PSG? Of Boateng? Ik zou het echt jammer vinden als ie weg gaat. Na alles wat ie voor de club gedaan heeft is het jammer dat het zo zou moeten lopen

25 juni 2015 om 12:45

Klopt Quatro

Ramos is ook de enige die durft te schreeuwen tegen Ronaldo. Die Ronaldo's vrij trappen durft af te pakken bij momenten. Genoeg videos op youtube dat Ramos Ronaldo op zijn plek zet.

Hij is meer dan verdedigen gelijk heb je voor niks word hij genoemd als leider op het veld ipv Casillas.

25 juni 2015 om 12:53

@ajaxlove 29 - 27 = 2

ur welcome!

25 juni 2015 om 13:06

nee Ramos is veel beter dan silva en boateng, en ook een echte jongen van de club en ook nog eens een leider..die is echt bijna niet te vervangen, ik zou zo alleen chiellini kunnen bedenken die de kwaliteiten heeft...alleen is ook hij geen madrista

25 juni 2015 om 13:06

Dat is heel simpel. Ramos verdient momenteel 6 miljoen per jaar. en heeft een contract tot 2017. Dat betekent dat hij 31 is als dat contract is afgelopen. Logisch dat Real hem dan geen salaris gaat geven zoals hij verlangt. Hij staat al op een 5e plek qua salaris acher Ronaldo, Benzema, Bale en James.
Aanvallers krijgen nou eenmaal een hoger salaris.

Real moet dus volgens jou maar simpel mee gaan in de malaise? Nee hoor. Als Ramos ontevreden is, dan vertrek je toch lekker naar een club waar ze hem wel 10 miljoen geven. Zoals ik al zei, hij is een echte Madridista en ik hoop dat hij zal blijven, maar wanneer hij weg wilt vanwege een hoger salaris, laat hem dan maar lekker gaan.

25 juni 2015 om 13:12

Fcda

Maar jij bent ook een kindje. Letterlijk elke Madridista baalt hierom maar jij komt leuk aanzetten met " geef hem die 10 miljoen niet "

Wat boeit jou die geld? Gaat die geld naar jou? Neen toch? Jij jankte ook niet toen Perez 80 miljoen uitgaf aan James, 100 aan Bale. Geeft Ramos zijn gewenste contract hij verdient het. Hij doet alles voor de club.

En wat is dat voor argument : Aanvallers krijgen nou eenmaal een hoger salaris. Dat is het zelfde zeggen als vrouwen die een mini rokje dragen willen verkracht worden.

25 juni 2015 om 13:15

Als je ziet dat bale rond de 10 miljoen verdient die niks goed laat zien is het meer dan logisch dat ramos op zn minst evenveel salaris verlangt. Volgens voetbalzone verdient ramos 3x minder dan ronaldo wat gewoon absurd is.

25 juni 2015 om 13:39

@Fcda.
Ik snap je punt maar voor Ramos,Ronaldo en Casillas mag je uitzonderingen maken dat zijn onze iconen.

25 juni 2015 om 13:41

kindje? Doe eens normaal mrancelotti. Ik citeer jou even"wat boeit het geld? Jij jankte ook niet...."

Wie is hier het kindje? Ik ga verder niet op je in.
Ga eens eerst normaal leren discusseren voor je iemand kindje noemt.

25 juni 2015 om 13:42

Uitzonderingen zijn er zeker om te maken. Maar iemand die net een salaris verhoging heeft gehad, direct een salarisverhoging van bijna 50%? Dat gaat ook voor Real Madrid te ver en logisch.

25 juni 2015 om 13:48

Mr ancelotti

AMEN!! Er is niemand die Ramos kan en mag vervangen perez mag oprotten als hij Ramos wegdoet ik zelf zou er zeker veel pijn aan houden om Ramos in een andere shirt te zien dan het heilige wit

Hala Madrid!

25 juni 2015 om 14:02

Fcda

Hij formuleert het niet erg beleefd omdat dit die emotie bij hem losmaakt, maar je moet altijd trachten beleefd te blijven daar heb je gelijk in. Echter vind ik het, en ik ben niet eens voor Real, ridicuul om Ramos dit niet te geven. Hij wilt eindelijk eens die waardering krijgen die hij verdient, Ramos is jullie beste achterhoede speler e tevens leider. Hij is onvervangbaar voor dit Madrid en verdient die verhoging. En te ver en logisch voor Real? Excuseer me maar als je Bale en Rodriguez haalt voor 100 en 80 miljoen (!!!!!) is niets te ver en onlogisch, Real is Real en ze hebben enorm veel geld, een speler als Ramos verdient een groot deel van die koek, hij verdient het om meer te krijgen dan bv Rodriguez en Bale, die er amper 1 en 2 seizoenen spelen en nog geen 5 procent aan de club hebben gegeven van wat Ramos heeft gegeven. Dat Ramos een verdediger is boeit toch niet, die zijn en kunnen minstens even belangrijk zijn als de beste aanvaller, altijd die onderwaardering van de achterste linies ik word er moedeloos van.

25 juni 2015 om 14:56

Wat overdrijven sommige weer is te erg zeg. Er zijn genoeg, ja Genoeg, wedstrijden waarin Ramos dramatisch was. Zo goed is hij helemaal niet. Een Boateng is al veel beter. Ramos kan een aardige kopper zijn, er stoer en boos uitzien en wat gek doen maar daar blijft het ook bij. Een Varane is nu al beter dan dat Ramos op die leeftijd was. Een Garay kan makkelijk Ramos opvolgen. Fcda heeft gewoon gelijk en nee ik heb totaal niets met Madrid, ik vindt het een verschrikkelijke club maar dit is echt zo.

Hij kan zich zelf totaal niet beheersen, wat hem al een zwakke captain maakt. Tevens maakt die, vooral voor zijn zogenaamde ''kwaliteiten'', veel onnodige foutjes en is hij in mijn ogen helemaal niet de beste CV ter wereld. Toen hij begin van het seizoen een paar rode kaartjes pakte, wou iedereen hem nog weghebben hier, nadat hij een paar kopballen scoort is het weer een geweldige verdediger. Ongelofelijk zeg.

25 juni 2015 om 15:01

Waarom zou United plus minus 60/70M betalen voor een 30 jarige CV? 30M zonder de Gea is een prima deal. Of andersom Ramos naar United en bijbetaling van Madrid t.w.v. 30M voor de Gea

25 juni 2015 om 15:16

Ik denk dat jij en vele die ramos overpriced vinden niet het belang van een leider zullen zien.
Ramos is een directe versterking voor Manu, hij is ook de klootzak ala Keane die ze missen.
De generatie verdedigers die er aan komen bij Manu zullen door zijn aanwezigheid zoveel ervaring mee krijgen die ze nu missen.
Natuurlijk gaat hij de 5 seizoenen niet vol maken in de basis, maar tot die tijd gaat Manu zeker veel waarde hebben aan Ramos.

25 juni 2015 om 15:32

Fcda

Onbegrijpelijk om een Madridista als Ramos zo te behandelen. Meer kan je er niet van zeggen. En of 30 voor een verdediger versleten is man. Kom op zeg

25 juni 2015 om 17:15

Damn, Normaal reageer ik niet eens. Maar de domheid die jij hier plaatst is gewoon devolutie.

Mensen mogen toch anders denken? Omdat de meerderheid van de real supporters vind dat Ramos ten koste van alles moet blijven, moet dit ook zo zijn?

Dus 49% is tegen 51% is voor, dus 49% heeft pech. Democratie stinkt , en de denkwijze die jij hebt stinkt ook ontzettend. Mensen onderbouwen hun mening waarom ze vinden dat Ramos weg kan gaan en dan kom jij even aanzetten met t feit dat meerendeel van de supporters roept dat hij moet blijven en daarom klopt zijn mening niet.

Echt waar mensen zoals jij zijn verschrikkelijk knelpunten in de dialoog. ZIE DIT ALSJEBLIEFT IN

25 juni 2015 om 12:46

Ramos is de beste CV van de wereld

Zal heel mooi zijn als Ramos naar United komt! Maar persoonlijk denk ik dat hij gewoon bij Real blijft

Ramos is wereldtop en helpt elke ploeg meteen 1 of 2 stappen vooruit, als je hem kan strikken moet je dat doen. Ik heb echter wel het gevoel dat hij op het laatst toch zijn contract gaat verlengen bij Real aan erg mooie voorwaarden.

Zou leuk zijn ja, alleen ik hoop dat we niet straks 100 miljoen kwijt zijn.

25 juni 2015 om 12:20

Het zal een flinke transfersom worden ja. Het salaris zal het salaris zijn wat ze niet meer aan Falcao hoeven te betalen. Mensen die over deze transfer moeilijk snappen het niet helemaal. Misschien wel de beste verdediger van de wereld naar United, die eindelijk een verdediger van wereldklasse halen. Ze zwemmen in het geld naar dikke deals met Chevrolet en Adidas. Nog steeds niet overtuigd van de verhalen in de media maar het begint er steeds meer op te lijken dat Ramos idd naar United gaat.

25 juni 2015 om 12:36

Maar 100 miljoen zou beduidend te veel zijn. 65-75 miljoen lijkt me meer op zijn plaats

25 juni 2015 om 12:55

Alles wat niet opgaat aan spelers of naar de schulden gaat, trekken de glazers eruit. Dus laat ze lekker spenden. Al ben ik het wel eens dat de bedragen die genoemd worden totaal belachelijk zijn!

25 juni 2015 om 13:14

het zal me voor deze keer echt een rotzorg zijn, eindelijk zitten we eens een keer achter grote namen aan. van die net niet wereldtop spelers hebben we dr al genoeg, en dan heb ik t over de Rojo's en de blindjes

Natuurlijk draait het om geld, maar niet helemaal. Ramos verdiende te weinig voor zijn niveau en toen de contractonderhandelingen waren begonnen gaven ze hem een beledigende verhoging. Vanaf daar ging 't om respect. Ik las ergens dat hij niet eens bij de top 5 best betaalde spelers van Madrid hoort. Dat is echt waanzin. We laten onze beste verdediger gaan en de beste verdediger in de wereld, voor mij. En als versterking Koschielny, dramatisch.

25 juni 2015 om 12:30

Klopt. Ronaldo, Iker, Bale, Kroos, James, Benzema verdienen allemaal meer dan Ramos. Ergens snap ik de salaris van Ronaldo en Casillas wel maar Benzema, Kroos en James?

James en Kroos zijn voor mij fantastisch ik houd van ze maar ook zij verdienen te veel. Benzema en Bale dan onze toeristen ipv een paar duizend omlaag gaan in hun contract gaan ze Ramos een verlaging geven hoe dom.

Ik vind het heel bizar, maar het lijkt er dus echt aan te komen.
Weer zo'n transfer waar ik gemengde gevoelens bij heb. Voor Real een groot gemis en voor United een geweldige aanwinst.

25 juni 2015 om 13:42

Het lijkt er nu onderhand op dat Perez hier een gewoonte van gaat maken, een slechte gewoonte, alsof hij nu elk jaar probeert een publiek lieveling van de madridista's te verkopen. Eerst özil toen Di Maria en nu misschien Ramos, allemaal spelers waar je hun vertrekt niet bij zag aan komen. Wat probeert Perez te bewijzen, dat hij niet om de fans geeft en zijn spelers maar alleen om geld? Of dat hij de alleen heerser is binnen de club en alles kan maken wat hij wilt?
Perez die kan van mij echt een eind oprotte.

Er is toch het een en het andere aan het gebeuren bij Real.
Ik had altijd gedacht die Ramos blijft zijn ganse voetbal leven bij Real.
En nu 3/4 stappen terug zetten.
Vreemd,vreemd.

25 juni 2015 om 12:22

Ik ben een neutrale fan wat betreft voetbal. Maar United is wereldtop in alles. Daar staat binnen nu en een paar jaar weer een wereldteam gesmeed door Van Gaal, als ze na Ramos nog een goed RB en CM halen doen ze mee in de CL en PL daar ben ik 100% van overtuigd.

25 juni 2015 om 14:13

@soccerteam.

Al jaren ben ik United fan maar ik ben niet blind.
United is hetzelfde als A C Milan, Inter Milaan gewoon vergane glorie.
Hopelijk komt daar een einde aan,maar wanneer ?

Van Gaal......jongen als Louis De Gea niet in doel had gestaan,was hij allang ontslagen.

25 juni 2015 om 15:53

@zapperboy Man U is nog niet lang geleden kampioen geworden met een matig elftal. Man U komt er wel weer, Inter en AC milan zijn gelijk naar plek 6-10 gegaan. Man U zal altijd in top 4 blijven en mits goeie versterkingen gewoon kampioen.

Op basis waarvan is Man united 3/4 stappen terug. Omdat ze even niet kampioen zijn geworden? Man U wordt vaker kampioen in Engeland dan Real in Spanje, daar waar Real alleen Barca als concurrent heeft en in mindere mate Atletico. Man U heeft City,chelsea,arsenal.

25 juni 2015 om 17:44

Klopt Real heeft enkel Barca als tegenstander. Maat zet Real en Barca in de PL en de Engelse teams winnen nooit nog een kampioenschap. Is niet omdat Real en Barca enkel elkaar concurreren in La Liga dat het minser is dan in de PL. Zelfs Mourinho heeft dit gezegd. Real en Barca staan momenteel ver boven iedereen.

25 juni 2015 om 12:24

3/4 stappen terug is een beetje overdreven. Maar dat Man Utd een stap terug is ben ik met je eens.

25 juni 2015 om 12:24

3/4 stappen terug hahahaha, met onze Louis aan het roer is Man Utd binnen een paar jaar weer wereldtop😉. Toch mooi om daar deel van uit te maken...

25 juni 2015 om 12:27

Beetje overdreven om United 3/4 stappen terug te noemen. United is qua formaat gewoon een vergelijkbare club als Madrid.

Natuurlijk is Real Madrid qua history groter en is United de afgelopen 2 seizoenen wat weggezakt. Het mag ook duidelijk zijn dat ze keihard werken om de weg omhoog weer in te zetten.

25 juni 2015 om 12:34

Ik heb helemaal niks met Real Madrid maar er komt qua grote en historie geen enkele club in de buurt. Real is qua formaat met geen enkele andere club te vergelijken vind ik, al de rest komt daarna.

25 juni 2015 om 14:39

Dan zit je daarin toch echt mis. Qua waarde (volgens de Forbes lijst) zijn Real Madrid, Barcelona en Manchester United namelijk verreweg de grootste. Daarbij staat Real nu nipt voor op de andere 2 clubs. Madrid heeft het stokje overgenomen van United dat van 2007 (oudste ranking die ik van vinden) tot 2012 bovenaan stond. Gezien de prestaties van afgelopen seizoen raakt Real Madrid die eerste plaats bijna zeker kwijt aan Barcelona en wellicht zelfs tot plek 3 zakt.

Afgezien is het algemeen bekend dat United verreweg de meeste fans heeft over de wereld. Er zijn zelfs publicaties waarin United daarin zo ver voor staat dat ze meer fans hebben dan de nr 2, 3 en 4 gecombineerd.

Verder helemaal geen kritiek op Madrid hoor, maar dat Madrid qua formaat met enorme afstand voor staat op alle andere clubs is onzin. Dat ze het meest succesvol zijn geweest in de historie is een feit, maar dat maakt een club als United niet ineens 3/4 stappen terug. Nottingham Forrest heeft ook 2x de EC1 gewonnen maar dat maakt het nog geen grotere club dan pakweg Arsenal die het toernooi nog nimmer gewonnen hebben.

25 juni 2015 om 17:04

Dan is dat de laatste 10 jaar wel serieus veranderd. Dat verheerlijken heeft z'n limiet. Juve, Barca, United... Het zijn allemaal grote clubs die me Real mogen en kunnen vergeleken worden.

26 juni 2015 om 09:04

Sammerens

Ik ben op de hoogte van die forbes lijstjes, en ik weet dat United volgens hen de grootste club geweest is. Maar dat zijn momentopnames, gebaseerd op zogezegd gemeten wereldwijde aanhang (hoe meet je dat? Veel giswerk if you ask me, en vele specialisten is die 690 miljoen fans wereldwijd zwaar overdreven ) en het geld dat ze hebben, inkomsten die ze genereren. Echter, als je Deloitte mag geloven, is United al sinds 2004 voorbijgestreefd door Real op financieel vlak, Real genereert veel meer inkomsten en is ook al een hele tijd meer waard, dus ook op dat vlak is United kleiner dan Real. Wanneer je over de grootste club van het moment praat praat je echt gewoon over Real, zij hebben een aantal prijzen dewelke ongezien is, zij hebben veel grootse voetballers gehad veel meer dan United bv, zij hebben de mogelijkheid om elke speler uit de PL te kopen zonder dat clubs als United daar veel aan kunnen doen. En uw vergelijking met Nottingham is niet relevant, die tellen al 50 jaar ofzo niet meer mee. Real is gewoon alles samen genomen groter dan United, en dat heeft niets met voorkeur te maken want ik heb helemaal niets met Real, helemaal niets. Het is gewoon wat het is, vraag aan voetballiefhebbers welke club de grootste op aard is en ik steek er mijn hand voor in het vuur dat 50 procent of meer zegt Real Madrid, de koninklijke.

26 juni 2015 om 09:46

Er is hier een sprake van nuance. Nergens beweer ik namelijk dat United in totaliteit groter of gelijk is aan Real. Jij zei echter dat er qua grote en historie geen club ook maar in de buurt komt. Ik geef aan dat er diverse lijsten en onderzoeken zijn waaruit blijkt dat United in veel dingen een vergelijkbare niveau heeft of soms zelfs groter is. Daarnaast doet Barcelona dus ook weinig onder en is Barca qua sportieve successen momenteel veel succesvoller dan Madrid. Ik betwist dus simpelweg jouw bewering dat er geen club ook maar in de buurt komt van Real.

Zoals je zelf al zegt zijn het momentopnamen. Dat klopt dus als een bus. Op financieel vlak zal United de Spaanse grootmachten hoogstwaarschijnlijk weer inhalen zodra de nieuwe TV deal in gaat. Barca vanwege de Champions League winst waarschijnlijk komend jaar al. Punt is dat er 3-4 clubs zijn die mijlenver voorliggen op de rest en dat zijn Real Madrid, Barcelona, Manchester United en Bayern Munchen. Er ligt er niet 1 ver voor en ze zullen regelmatig van stuivertje wisselen de komende jaren.

Voor dat de fans van Madrid zeggen dat het berichten rond Ramos niet kloppen, of gewoon dat het nooit ga gebeuren. De geruchten rond Ramos zijn al 1 week aan de gaande, genoeg tijd voor Kamp-Madrid en Kamp-Ramos om deze berichten te ontkennen, toch?

Daarnaast, heeft Manchester direct het dag nadien het ontkend dat ze 30 miljoen + De Gea wouden bieden voor Ramos. Dit is dus hoe het moet zijn. Je ontken dingen zo snel mogelijk voor dat ze nog meer "schade" aanrichten.

25 juni 2015 om 12:23

Kamp-Ramos zou dit nooit ontkennen, waarom? Zij gebruiken dit juist tegen Perez. Kamp-Madrid kan dit niet ontkennen want dan moet je hem die contract geven.

En het is officieel hoor. United heeft vandaag een bod van 50 miljoen gedaan op Ramos.

25 juni 2015 om 12:33

Het bod van 50 miljoen daar wist ik ervan, maar had het eerder dat ze nog De Gea erbij boden.

25 juni 2015 om 12:35

Als er echt een deal komt zie ik De Gea + 30 miljoen iets in die richting een deal komen. Maar ik wil Ramos en Casillas voor De Gea bijlange niet kwijt met alle respect.

Als Perez dit flikt kan hij gelijk een vliegtuigticket boeken naar de maan of in die richting want geen enkel Madridista zal dit pikken en hij zal echt aangevallen worden. Ramos was altijd die de supporters in bedwang hield maar wie zal dat nu doen wanneer iedereen tegen Perez aankomt?

Perez wilt altijd de beste spelers? Je laat de beste verdediger ter wereld gaan? Doe normaal man.

Als Ramos dadelijk echt vertrekt ga ik geen voetbal meer kijken tot ik weet dat Perez weg is uit Madrid. Dit doet echt pijn.. Mijn favoriete voetballer bij Real Madrid

25 juni 2015 om 12:23

Ik kan me nog herinneren dat je een paar dagen geleden zei dat Ramos zoiezo niet wegging. Hoe is je gevoel er nu over dan? Wat denken de RM fans hiervan, wat verwachten jullie?

25 juni 2015 om 12:25

De laatste geruchten wijzen er op dat Ramos enorm ontevreden is. Gisteren was er zelf in Valdebas een gesprek met de leiding maar Ramos is nog dieper gekwetst nadat hij zag dat Perez niet eens aanwezig wou zijn.

Ik spreek voor me zelf dus ik weet eigenlijk niet meer wat te denken. Dit lijkt zo goed op het verhaal van Mesut Ozil. Elke Madridista ontkende dit en iedereen zei wel : Ozil blijft kan niet anders maar toch ging hij weg.. Zelfde met Di Maria en Ancelotti. Natuurlijk is Ramos anders maar met Perez weet jet het nooit.

25 juni 2015 om 12:29

Okee ben benieuwd. Ramos hoort bij Real en is daar de leider. Kan me geen Real voorstellen zonder Ramos. Maar het zou ook prachtig zijn om Ramos op Old Trafford te zien spelen. Ben heel erg benieuwd hoe het gaat eindigen in deze soap.

25 juni 2015 om 12:32

Zijn jullie van Perez af, wij hebben een topverdediger, en jullie hebben nog Varane. Ik bedoel nadat hij Ancelotti wegstuurde dacht ik al dat er iets ging gebeuren.

25 juni 2015 om 12:32

waarom zijn er dan nog zo veel naïeve mensen die zeggen dat een bepaalde speler echt niet weg gaat.
In het voetbal is het toch al lang duidelijk dat een speler elk moment naar een andere club kan vertrekken, zonder dat iemand het aan zag komen.

De wens is de vader van de gedachte, maar zeg dan dat je hoopt dat iemand niet weg gaat.

25 juni 2015 om 12:37

Captainwazza

Real Madrid is het gewend om 4 top verdediger te hebben en niet 1 .

Sergio Ramos hoort in Madrid net als De Gea maar De Gea hoeft niet meer van mij teveel drama. De Gea zal niet eens geaccepteerd worden wanneer hij komt als ruildeal voor Ramos.

25 juni 2015 om 12:43

Ik ben het met jou eens Ancelotti.
Laat die Atleti maar in Manchester keeper.
Hij speelt nog niet eens voor Real en heeft nu al chaos veroorzaakt.

25 juni 2015 om 13:12

Herinner me nog goed dat je een paar dagen geleden zei dat United niets te eisen had. Kijk nu eens hoe de rollen omgedraaid zijn. Nu is er zelfs geen zekerheid over de gea die in de deal wordt betrokken.

25 juni 2015 om 14:01

Verkiezingen zijn pas in 2016

slimme campange van Ramos om dit zo uit te spelen. Zet via de media even alles op zijn kop en kan zo mooi een goeie deal eruit halen. deze jongen blijft gewoon in Madrid maar wil simpel weg gewoon meer poen.

Ramos gaat echt niet weg, nutteloze geruchten dit.

25 juni 2015 om 12:29

Nu de grote vraag: Kan je deze bewering ook onderbouwen met meer dan jouw onderbuikgevoelens?

25 juni 2015 om 14:03

Omdat Ramos het boegbeeld is samen met Casillas en de vice-captain en het hart van hun defensie. Waarom zou die naar een momenteel inferieur United gaan? Alsof Ramos zich nou echt zo druk maakt om die Perez...perez heeft al voor dit gebeuren verkeerde keuzes gemaakt maar Ramos is altijd gebleven.

25 juni 2015 om 14:44

Er zijn natuurlijk zat boegbeelden die vroeg of laat vertrekken bij een club. Ramos maakt zich wellicht niet alleen om Perez druk maar voelt zich schijnbaar wel in de steek gelaten door de club en mist een bepaalde waardering.
Wellicht vindt hij een nieuwe uitdaging ook niet verkeerd.

Als je dan toch vertrekt bij een club als Real Madrid dan zijn er slechts een handvol clubs die qua naam, formaat en aantrekkingskracht vergelijkbaar zijn met Real Madrid. Manchester United is er daar zeker 1 van.

Het zou geweldig zijn als hij naar United komt! Zijn vader is ook United supporter.

25 juni 2015 om 12:32

Ik hoop het ook. Zou onze 'marquee' signing zijn

Ramos naar United
Gundogan naar United
Kane naar United
Dan is de titel 70%al binnen
LVG maakt het wel af !

25 juni 2015 om 12:34

Schneiderlin ipv Gundogan en Coleman/clyne naar United

25 juni 2015 om 12:41

Ja je hebt gelijk zowizo een waardige rechtsback,maar ook een killer nodig aan wie denk jij ?

25 juni 2015 om 14:04

Een killer in de vorm van een spits of een middenvelder? Heb genoeg opties in mijn hoofd? Aan wie denk jij dan?

25 juni 2015 om 12:39

Waarom Kane ? 1 goed seizoen en iedereen hypt hem.. Met Kane kom je echt niet ver hoor.. Speel dan liever met Rooney op spitspositie daarachter Mata. Ipv Rooney als Cam.

Kane hoeft van mij niet. Te duur en te weinig laten zien. 1 seizoen goed maakt je niet gelijk een topspeler.

25 juni 2015 om 12:48

Waarom geen kane met een trainer als lvg zou hij een wereld formaat kunnen uitgroeie of zijn er betere engelse spelers dan hem op dit moment !

25 juni 2015 om 13:22

Ik zeg niet dat hij niet kan uitgroeien tot een topspeler, maar de hype over Kane. Hij heeft pas 1 goed seizoen gespeeld en kost rond de 50mil ongeveer. Ik zou het zonde vinden om zoveel geld te geven aan een speler die eigenlijk niet zoveel heeft laten zien..

25 juni 2015 om 12:48

En wie is je doelman als ik vragen mag? Of wacht je denkt als Perez echt zo dom is om Ramos te gaan nog is een domme zet doet om De Gea er niet terug voor vraagt?

25 juni 2015 om 13:12

Gewoon proberen Lacazette, Clyne en Gundogan te halen

25 juni 2015 om 13:15

Nou Perez zit niet in een erg goede onderhandelingspositie. Als Ramons weg wil, moet United eerst met Ramos tot een besluit komen en daarna Real benaderen. Dat is niet netjes, maar wat maakt dat uit. Als Ramos echt weg wil, heeft Real een probleem, want dan wordt het moeilijk om hem te behouden. Als hij dan ook nog eens extreem graag naar United zou willen, kun je wel een deal sluiten zonder De Gea.

25 juni 2015 om 14:05

Als hij weg wil, en het niet om geld draait gaat hij, want je wil niet voetballen met een speler die eigenlijk niet bij de club wil spelen.

Ramos naar Man Utd, Vidal en Higuain naar Arsenal, Falcao naar Chelsea en nog wat grote namen naar Liverpool. Wat een heerlijke competitie wordt de Premier League volgend seizoen!

Benitez (kamp Madrid) heeft het al ontkent.

25 juni 2015 om 12:41

Bron ?

Want ik lees overal dat Benitez weigert om te reageren op dit gerucht.. Dus graag bron vermelden.

25 juni 2015 om 12:42

Heb je daar ook een bron van?

25 juni 2015 om 13:20

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-ne...
The big question is of dit waar is of niet. Iedereen is aan het gissen. Zou wel een prachtige transfer zijn mocht Ramos daadwerkelijk naar Utd komen.

In mijn ogen de beste en meest complete CV van de wereld!
Een beest dat nooit op geeft ook scoort en bijna nooit een blessure heeft!
Zou een wereld aankoop zijn van United

Dit zou toch geweldig zijn voor Man U, maar voor Madrid een ware aderlating. Echt een fout als ze hem laten gaan.

Geweldig! Net wat United nodig heeft! Vraag me af wat er dan met Otamendi gebeurt.

Ik denk dat dit het meest in het voordeel is van United. Ramos zie ik als een van de beste cv op dit moment. Daarnaast is het een echte leider in het veld en daar buiten. Speelt al jaren in de top mee. Als je dan een keeper heb die als wisselgeld functioneert en je "maar" 30 miljoen hoeft te betalen. Dan ben je de grote winnaar.
Tuurlijk is De gea een hele goede keeper. Maar een Valdes of een Cillesen met een prima verdediging ervoor is ook van top niveau.
Ik denk namelijk dat je nooit zo goedkoop zon speler kan aantrekken.

Van gaal is lekker bezig. Hoop dat dit doorgaat voor hem.
Zorgen voor een goede cvm en haal een 10 en een spits en je bent er .

Vroeger had je clublegendes en het beste van Spanje aangevuld met Galatico's, nu lijkt Perez naar een team met alleen maar Galatico's te willen gaan. Grote fout als je het mij vraagt.

Ramos weg laten gaan scheelt je fighting spirit, mentaliteit en kwaliteit. Ben benieuwd waar Perez dat vandaan wilt halen.

Mooiste clubs naar mijn mening blijven clubs met een ruggengraat van spelers uit eigen land.

Ramos is Real Madrid! Dit zou echt de glans die Real heeft een stuk minder maken. Maar ik zou wel alvast een shortlist opstellen als Real zijnde met deze eventuele vervangers

- Benatia
- Boateng
- Otamendi

Als Ramos vertrekt mag voor mij part perez zijn bureau al leeg maken. Wanbeleid tot en met!

Mocht dit daadwerkelijk gaan gebeuren, dan is het echt een dramatische zomer voor Real Madrid. De beste verdediger van de wereld, boegbeeld van Real Madrid en vice-captain zomaar laten gaan.

Ik snap het echt niet. Geef hem gewoon een paar miljoen euro meer, want dat verdient hij.

zou super aankoop zijn!! united is lekker bezig, hopelijk komt het rond

Zou geweldig zijn als ie komt. gelijk kampioens kandidaat nummer 1 !

Ik hoop het zeker! Zou een geweldige aankoop zijn van United. Vind het ook heerlijk tegenover Real, waar ze na Robben, Sneijder, Van der Vaart, Huntelaar, Kaka, Coentrao en Bale vrolijk doorgaan met het niet respectvol behandelen van spelers. Daarvoor krijgen ze nu mooi de deksel op de neus. Vind het echt wel een teken dat zelfs icoon Ramos vertrekt.

Als anti-real hoop ik dat Ramos weggaat naar united.

Dit zou een zeer goede investering zijn voor United. Topverdediger die nog wel effe meekan en een echte leider. Een groot verlies voor Madrid, zeker aangezien hij de leider is vanachter en ze hem zullen missen, moest hij daadwerkelijk vertrekken.

Dit is hetzelfde als dat Puyol zou vertrekken, dat zou ik nooit toejuichen, om welke reden dan ook. Ik kan dan zelf ook niet echt begrijpen dat enkele Madrilenen hier hem graag zien vertrekken voor een som geld. Dat je betere verdedigers in het oog hebt kan ik begrijpen, toch zou ik zo een icoon nooit kwijt willen bij mijn eigen club. Achja, hangt af van persoon tot persoon denk ik dan zo.

25 juni 2015 om 17:59

je weet niet van mij maar Puyol is toch vertrokken?

26 juni 2015 om 01:03

@deviltje, natuurlijk haha. Ik bedoel dan ook de tijd toen Puyol er speelde, zou ik dat nooit toegejuicht hebben, voor welke reden dan ook. Sorry als ik het niet duidelijk genoeg zei :P

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren