Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Magisch woord alweer gevallen bij Feyenoord: ‘Maar er volgen er nog 33’

Laatste update:

FC Groningen is voor Feyenoord traditioneel een lastige tegenstander, maar in het hoge noorden hadden de Rotterdammers zondag geen enkele moeite met de thuisclub. Het werd liefst 0-5 en trainer Giovanni van Bronckhorst keek dan ook met een goed gevoel terug op de krachtmeting.

/

“We stonden goed, zowel aanvallend als verdedigend. Zo maakten we het onszelf makkelijk: we konden elkaar makkelijk vinden en Groningen kon bijna geen druk zetten. Dan groei je vanzelf in de wedstrijd”, aldus Van Bronckhorst tegen FOX Sports. Na een goede wedstrijd van Feyenoord werd het magische woord ‘Coolsingel’ alweer genoemd.

Van Bronckhorst wilde niet meelopen in die polonaise. “Dit was één wedstrijd, er volgen er nog 33. We moeten met beide benen op de grond blijven en hard blijven werken om iets moois te behalen”, aldus Van Bronckhorst. Eljero Elia was de uitblinker in Groningen, met drie doelpunten.

Drie doelpunten ? Vinger uit de kom ? Eljero Elia kan erom lachen ? #grofey #feyenoord

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el



Zie jij Feyenoord als titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 augustus 2016 om 15:41

Dat hoeft ook niet. Zolang Feyenoord zichzelf maar zo ziet. We hebben verdorie ambitie. Dan moet je ook op je bek durven gaan. We gaan voor de titel. Al lukt het nog 100 keer niet. Moet je het dan maar opgeven? Voor plek 3 gaan is realistisch, maar je hebt er niks aan.

7 augustus 2016 om 16:48

Gelijk heb je.

7 augustus 2016 om 17:45

ambitie mag iedere club hebben, maar er zijn nog 33 wedstrijden te gaan en daar moet men eens aan gaan denken.

7 augustus 2016 om 19:41

Feye88, als het een jaar mogelijk is dan is het nu wel. PSV raakt nog wat kwijt en lijkt lang niet zo gretig, Ajax is aan het doorselecteren en Feyenoord heeft zich uitsluitend versterkt. Voor de titel gaan is niets mis mee

7 augustus 2016 om 20:57

Je kan er altijd voor gaan toch. Als je er na twintig wedstrijden 25 punten vanaf staat, prima, dan heb je het in elk geval geprobeerd. Liever proberen en op je bek gaan dan het nooit geprobeerd hebben.

Ik denk dat Ajax en PSV sterker zijn dan Feyenoord, maar met spelers als Elia, Kuyt, Botteghin en Kongolo in je selectie ben je gek als je het niet probeert. Succes

7 augustus 2016 om 16:39

Humor....altijd leuk!

Nee hoor, ...ze mogen dit altijd uitspreken...waarom niet...hoort erbij. Ze hebben nu wel een betere bank...iets wat er de jaren ervoor ontbrak.

Ja na deze wedstrijd worden ze kampioen. Zucht. Fijn dat ze een goede wedstrijd spelen, maar het probleem zit bij feyenoord in de tweede seizoenshelft. Daar hebben ze nog genoeg te bewijzen

7 augustus 2016 om 16:08

Al heeft Feyenoord nu natuurlijk wel een bredere en, zeker op papier, betere selectie. Gio heeft meer goede opties. Feyenoord is, wat mij betreft, de enige club uit de klassieke top 3 die erop vooruit is gegaan ten opzichte van vorig seizoen.

7 augustus 2016 om 21:29

Het probleem is dat de pers het woord steeds laat vallen.
Supporter hopen natuurlijk maar willen er nog lang niet over praten .
Laten ze in Eindhoven en Amsterdam er maar over praten en laten wij de outsider maar zijn.
Niks is onmogelijk.

De enige die dat zegt is de media dus goedkoop reacties uitlokken van VZ weer dit. Gio geeft ook duidelijk aan, en met hem veel spelers, dat een zwaluw nog geen zomer maakt.

Maar het is wel een hele vette, dikke geweldige zwaluw.

7 augustus 2016 om 15:43

Dat is dus gelul van je, lees dit bericht maar dat er wel degelijk over het kampioenschap wordt gesproken:

Feyenoord is zondag uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. FC Groningen werd overklast in de eigen Euroborg, waar het 0-5 werd. El Ahmadi stond na afloop van het duel met een glimlach FOX Sports te woord.

"We probeerden druk te zetten op het middenveld om er daarna uit te komen met Elia of Kuyt", begon El Ahmadi. Dat laatste lukte. Elia werd gezocht én gevonden, waardoor de aanvaller een hattrick kon maken. Bij rust stond het al 0-3, door doelpunten van Tonny Vilhena en Elia (twee). "In de tweede helft namen we geen gas terug, we gingen voor meer. Dat is denk ik wel goed."

"Als we te ver naar achter lopen zie je meteen dat we kansen weggeven. Druk naar voren geven is onze kracht, je ziet dat we dan mogelijkheden krijgen. Dat moeten we ook blijven doen", vervolgt de middenvelder van de Rotterdammers. Of Feyenoord dit seizoen kampioen kan worden? "Als Feyenoord zijnde moeten we voor het hoogst haalbare gaan. Dit jaar is onze doelstelling om
kampioen te worden. Waarom niet? We hebben een goede selectie, we moeten er voor gaan.

7 augustus 2016 om 15:52

Fcunie,

Volgens mij begrijp je niet zo goed wat er gezegd wordt.

Feyenoord speelt een goede partij en de spelers worden in een interview geconfronteerd met het kampioen willen worden. Het is de normaalste zaak van de wereld dat de op 1 na bekendste club van het land mee wil doen om het kampioenschap..

Dat het onderwerp ter sprake komt, en er verwacht zou worden dat feyenoord nu opeens titelkandidaat is na deze 0-5 is volledig georchestreerd door de media.

Zoiets werkt langs elkaar en hebben dan ook nergens dezelfde betekenis.

Ach ja, wat willen we graag weer kampioen worden in Rotterdam. De start is prima, maar er volgen er inderdaad nog 33 waar je ook de betere in moet zijn en de punten moet pakken. heb wel het idee dat het elftal stabieler geworden is, en zich minder zal laten verrassen.

Maar laten we de 1e helft van de Supercup even niet vergeten... daar ging nog genoeg mis. Laten we hopen dat men daar iets uit geleerd heeft.

En dan, wie weet, gaan we naar de Coolsingel

7 augustus 2016 om 16:36

En ook in deze wedstrijd zaten zwakke momenten die door een sterkere tegenstander wel worden afgestraft.
Niets mis met ambitie, maar nog minder met realiteit.
De kampioenspolemiek wordt vooral door media gecreëerd en door haters in stand gehouden.

Prima wedstrijd en resultaat. Maar ik ben benieuwd hoe lang Feyenoord dit vol kan houden. Vooral tegen kleine tegenstanders uit verliest Feyenoord vaak veel punten. En de kansen die ze weggeven moeten omlaag. Maar goed het begin is er. Voordeel is ook dat ze een brede selectie hebben.

Dit is toch lachwekkend, na 1 goede wedstrijd is feyenoord opeens weer titelfavoriet terwijl een paar dagen terug iedereen zei dat feyenoord helemaal niet aan bod zou komen. De waan van de dag heerst ontzettend.

7 augustus 2016 om 15:48

Niemand zegt dat Feyenoord direct titelkandidaat is. Zo'n idee start bij 'de media' die vooral achterlopen en deze trend wordt gevolgd door de mensen die vooral niet verder denken dan hun neus lang is.

En voordat we het weten spreekt iedereen weer van 'feyenoord gaat ten onder aan de titelaspiraties'. En dingen als Feyenoord lukt het weer niet..

Vreemd hoe die cirkel ontstaat die gevuld wordt met druk waar geen mens op aarde onder zou kunnen presteren.

Voetbalzone lokt t maar uit, waarom bijna elke dag deze poll, word er gek van.

7 augustus 2016 om 16:38

Eens, deze website is vrijwel nooit objectief over Feyenoord. Constant provoceren met polls en titels. Je ziet hier ook amper nog Feyenoorders meepraten bij de wedstrijden. Op Fr12 heb je 2000 plus posts bij zo'n wedstrijd, hier 200 ofzo. En dit zou dan de grootste neutrale voetbalnieuwssite van Nederland moeten voorstellen.

Wat een vervelende titel zeg. Dat woord is juist niet gevallen.

Dat kan pas gezegd worden nadat de transfermarkt is gesloten. PSV en Ajax gaan zich namelijk nog versterken.

7 augustus 2016 om 16:54

Ik mag het wel hopen er moet bij PSV nog een loper op het middenveld komen, dat is zeker en het liefst nog een buitenspeler.

Ruikt nu niemand dat de media dit vooral creëert ?

7 augustus 2016 om 15:46

Van Geel heeft over het kampioenschap gesproken en El Ahmadi ook.

7 augustus 2016 om 15:50

Daar gaat het hier niet om.

Er wordt gesproken na een zeer sterke partij dat Feyenoord op basis van het spel opeens titelkandidaat zou zijn. Dat wordt door helemaal niet gezegd.

Dat sommigen binnen feyenoord de ambitie hebben om kampioen te worden, dat lijkt mij niet meer dan normaal.

7 augustus 2016 om 16:57

Dat was voor aanvang competitie. Dat ze mee willen doen om het kampioenschap.
Beslist niet na deze ene wedstrijd.
En laten we eerlijk zijn als je Ajax tegen dit sterke Sparta de punten zag pakken, dan zal geen Feyenoorder meer zeggen dat ze kampioen worden.
Zeker als ze volgende week ook nog de verschrikkelijk zware uitwedstrijd tegen Excelsior weten te winnen, Dan weet Feyenoord weer waar ze staan.

Jongens, stop nou eens met kanshebber van het kampioenschap kan zijn.
Denken jullie echt dat Feyenoord na deze wedstrijd deze goede reeks doorzetten? Ik zeg niet dat ze slecht zijn, maar ze komen gewoon te kort. Als je kampioen wilt worden ga je niet met Nelom, Toornstra,Kramers spelen. Die kunnen het niveau niet eens aan als ze dan mogelijk in de CL spelen. Maar stop alsjeblieft met Feyenoord nu AL kanshebber voor het kampioenschap is.

7 augustus 2016 om 21:13

Die drie zijn binnenkort alle drie wissel. Daarvoor staan dan Woudenberg, Jorgensen en Berghuis. Stuk voor stuk spelers die wel het niveau aankunnen. De eerder genoemde drie zijn prima spelers voor de breedte.

Wat toch weer een gelul!!!
Een club als Feyenoord met dat geweldige legioen met het helemaal niet nodig hebben om dingen te zeggen als wij moeten wellicht weer aan het kampioenschap gaan denken dit seizoen.
Nee stelletje lamstralen daar jullie moeten automatisch voor gaan!!
Elk seizoen maar weer,als je die Kuijt ook weer hoort lullen..man man ik word daar zo in en in moe van,die gast is net een sprekende praat pop!
Gewoon zeggen wij worden kampioen,punt!
En niet van ja wellicht moeten we daar weer aan gaan denken...................

Die keeper van feyenoord was de beste moieehh beste reddingen

7 augustus 2016 om 16:03

Die van Fc Groningen had anders ook een paar fraaie reddingen hoor!

Niks magisch aan die koolsingel..

Hebben een betere balans dit seizoen, Feyenoord, en ik verwacht dat ze langer mee zullen doen om plek 1 en 2. Maar nog steeds kwalitatief de mindere ten opzichte van Ajax en Psv. Ben benieuwd hoe het allemaal gaat uitpakken en kan al niet wachten op volgend weekend!

Wat ben ik blij dat het seizoen weer begint :D

Wat een scorebordjournalistiek weer bij mijn buurtcluppie. Een kampioenskandidaat creëert niet alleen veel, maar geeft ook weinig weg. Feyenoord gaf vandaag veel weg tegen Groningen. Zelfs ondanks het zwakke spel van Groningen. Het is knap om met 5-0 te winnen bij Groningen uit, maar qua spel had het nog steeds een stuk beter gekund. Met name defensief.

7 augustus 2016 om 16:34

Hier weer iemand die niet goed begrijpt wat er nu eigenlijk gezegd wordt.

Maar om inhoudelijk op jou te reageren: Het feyenoord van weleer had tegen elke tegenstander moeite om te scoren. Het feit dat dit nu wel lukt is per definitie een vooruitgang van ongekende omvang.

Niemand zegt we worden kampioen door het vertoonde spel van vandaag. Er zijn wel sommige feyenoorders die zeggen voor het kampioenschap te gaan. (het laatste heet vooral ambitie, dat al uitgesproken werd voor de wedstrijd tegen groningen) En ambitie is nooit een verkeerd iets. Tenminste niet voor zij die nog iets willen in het leven.

7 augustus 2016 om 16:58

als je niet vol voor het kampioenschap gaat, zal je het ook niet halen. Het heeft geen enkele zin om een doel te stellen als je er zelf niet in gelooft. Wat mij betreft is Feijenoord ieder jaar een titelkandidaat. Toen AZ en Twente in het verleden kampioen werden, hadden ook weinigen daar van tevoren rekening mee gehouden. Als iedereen heel blijft, kan Feijenoord heel lang mee doen en wellicht zelfs voor de eerste keer sinds jaren de schaal naar Rotterdam halen. Dat heeft niet alleen met kwaliteit, maar ook met een beetje geluk te maken. Daar weet PSV sinds vorig jaar alles vanaf.

Cruciaal wordt daarbij wellicht de Europese campagne. Ajax en PSV zijn inmiddels gewend om twee keer per week te spelen. Het is afwachten hoe Feijenoord daar mee omgaat. Feijenoord heeft ook een minder brede selectie dan de andere titelkandidaten, waardoor de ploeg bij blessures en schorsingen direct aan kwaliteit inboet. Dat speelt ook mee in de titelrace. De waarde van deze wedstrijd kan je waarschijnlijk pas veel later inschatten als de ware kracht van zowel Feijenoord als Groningen beter kan worden ingeschat. Dat neemt niet weg dat niemand Feijenoord deze zege meer kan afnemen en je beter zo kunt beginnen dan met puntverlies.

7 augustus 2016 om 16:59

Als je niet kunt lezen, dan lijkt het inderdaad dat iemand het niet begrijpt. Van Bronckhorst zegt:

“We stonden goed, zowel aanvallend als verdedigend. Zo maakten we het onszelf makkelijk: we konden elkaar makkelijk vinden en Groningen kon bijna geen druk zetten. Dan groei je vanzelf in de wedstrijd”, aldus Van Bronckhorst tegen FOX Sports."

Daar reageer ik dus op. Nergens zeg ik dat Van Bronckhorst zegt dat Feyenoord kampioen wordt. Nogmaals mijn devies. Leer lezen.

Met het team waarmee groningen speelt word het een bedroeven seizoen... met mensen als hiarje, van nief, dost, de overduidelijk slechte aankoop exspits van excelsior, van reine, antonia... met die spelers ga je het niet redden en word het degradatie voetbal... begrijp niks van de nieuwe trainer om deze jongens op te stellen

Het had wel 10-0 voor feyenoord kunnen worden

7 augustus 2016 om 16:43

Aangezien Groningen de thuisspelende ploeg was, zou het 0-10 zijn geworden

Haal eerst maar eens 25 punten uit de eerste 10 wedstrijden. Dan mag de ambitie herfstkampioen heten. Sta je dan goed, dan idd voor het kampioenschap.

Geen woorden maar daden! Niks is sterker dan dat ene woord: Feyenoord!

Geeft veel vertrouwen dit; met 0-5 winnen in Groningen gaan er niet veel doen dit seizoen

Zit die Elia aan de doping ofzo? Niet te stoppen, wilt hij gewoon door voetballen, vind hij het door een berg rare pillen niet erg dat hij zijn hand verliest als hij doorgaat ofzo?

Meer nog dan alles wat Feyenoord is, zijn het wel de media die hunkeren naar wonderen en succes. Een 0-5 zege in de seizoensopening als aanleiding nemen om Feyenoord de Coolsingel op te praten. Kan het erger? Overigens moet ik er wel bij zeggen dat het even stuitend is dat diverse Feyenoordspelers zelf graag meegaan in de hype. Het maakte voor gasten als Kongolo, Kuyt en Elia niets uit dat hun club met een begroting werkt die 25 miljoen lager ligt dan Ajax en Psv, noch dat hun selectie nauwelijks verandert is of nog gaat worden waar verwacht mag worden dat men in Amsterdam en Eindhoven nog wel versterkt zal worden. Loop dan dat gat van 19 punten maar eens dicht.

Gisteren hoorde ik de naam Mokotjo vallen op de radio, toen Twente aan de gang was. Hoe Feyenoord werd uitgelachen dat het zo'n goede voetballer had laten gaan. Door zijn goede spel bij FC Zwolle werd Mokotjo door heel voetbaljournalistiek Nederland gelinkt aan PSV en vooral Ajax, en werd het toen nog kooplustige Twente geprezen om zijn doortastendheid. Inmiddels hoor je niemand meer over de Zuid-Afrikaan, wat alleen maar weergeeft hoe de waan van de dag regeert in Hilversum. En ook vandaag is dat weer het geval: Feyenoord zet zijn eerste stap naar de Coolsingel!

Ambitie is goed maar je moet ook reëel blijven en als je uitspreekt dat je kampioen wordt en op voorhand al weet dat er twee teams beter zijn dan is het niet reëel en leg je alleen maar extra druk op de jongens waar de afgelopen jaren al mee is bewezen dat ze daardoor juist door het ijs zakten.

7 augustus 2016 om 19:01

Welke ambitie je ook uitspreekt, het is nooit goed. Dat er nu gezegd wordt dat Feyenoord echt om het kampioenschap mee wil gaan doen, is alleen maar goed in mijn ogen. Feyenoord heeft er het team voor. Als je echt wil toegroeien naar een titelkandidaat, zul je ook met die druk moeten kunnen (en leren) omgaan. Ook al ben je dan kwalitatief net wat minder dan de rest (psv sowieso, Ajax laat ik in het midden), dan moet je er alles aan willen doen om vooral als team toch al die punten te pakken.

Als je met dit team uitspreekt dat alleen derde worden ook goed is, kom je er nooit. Er moet een stukje winnaarsmentaliteit in, wat er al jaren niet meer is. Beter er alles aan gedaan hebben en dan derde worden op drie punten afstand dan bij voorbaat al denken dat het gelopen is.

Dood en doodmoe wordt ik van dit geprovoceer , de media legt dit steeds ik de mond .
En trouwens wat is er mis met ambitie omdat je al heel lang geen kampioen bent geworden mag je ook maar niet de ambitie uitspreken ?
Als Ajax of PSV vandaag zo tegen Fc Groningen hadden gespeeld dan waren de reacties ook positief ..
Nu omdat Feyenoord gewoon goed gevoetbald heeft moet de prestatie weer gebagatelliseerd worden, en de aandacht ervan afgehaald worden door domme polls en media die nog dommere reacties wil uitlokken bij andere supporters.Die lekker kleinerende nietszeggende reacties geven als Haha Feyenoord kampioen lol 1 zwaluw ..
Ja heel knap en erg fraaie reacties!
I dont give a shit About een kampioenschap , heb Feyenoord goed zien voetballen thats all .
En ja dat doet ons Feyenoord supporters goed, vinden jullie dat heel vreemd ?

Ik als feyenoordfan zeg bij deze dat feyenoord helaas geen kampioen wordt psv en ajax zijn gewoon verder.je zag het vorige week al tegen psv maar, 0-5 uit winnen bij grunn is natuurlijk niet verkeerd en het was ook niet geflatteerd ofzo grunn had haar dag niet feyenoord heeft daar dankbaar gebruik van gemaakt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren