Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool troeft Chelsea af en betaalt Arsenal tientallen miljoenen

Laatste update:

Alex Oxlade-Chamberlain is speler van Liverpool, zo meldt de club via de officiële kanalen. De 24-jarige middenvelder annex buitenspeler kon vertrekken bij Arsenal, mede vanwege het feit dat hij nog tot medio volgend jaar vastlag in Londen. De Engelsman heeft een meerjarig contract ondertekent bij de club van manager Jürgen Klopp en naar verluidt maken the Reds 38 miljoen euro over aan Arsenal.

Eerder deze week bereikten Chelsea en Arsenal al een akkoord over the Ox. Meerdere bronnen meldden maandag dat Arsenal een bod tussen de 38 en 43 miljoen euro had geaccepteerd. Oxlade-Chamberlain had echter de voorkeur om te gaan voetballen bij het eveneens geïnteresseerde Liverpool, omdat hij zich niet kon vinden in de rol die manager Antonio Conte voor hem in gedachten had.


"Ik ben momenteel met de Engelse ploeg op het nationale trainingscentrum. Allereerst wil ik de FA bedanken voor de hulp bij de medische keuring. Ik ben enorm blij dat ik voor Liverpool getekend heb", laat Oxlade-Chamberlain op de website van zijn nieuwe werkgever weten. "Ik ga vandaag niet teveel zeggen, want op dit moment ben ik op pad bij de Engelse ploeg en er komen twee belangrijke wedstrijden aan. Binnenkort horen jullie meer van mij."

De 27-voudig international zou graag centraal op het middenveld acteren en is naar verluidt tevens van mening dat Liverpool een stabielere keuze is, vanwege de geruchten over de toekomst van Conte en onzekerheid over andere transfers die Chelsea nog wil doen. Sinds 2011 kwam Oxlade-Chamberlain tot 198 duels en 20 doelpunten voor the Gunners.

Wat vind jij een betere keuze voor Alex Oxlade-Chamberlain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat Ox van het gewenste niveau is. Klinkt als een paniekaankoop.

31 augustus 2017 om 13:09

Paniek? Gewoon een steady back-up, niks mis mee.

31 augustus 2017 om 13:10

Een back up van 38 miljoen? Dat vind ik, zelfs anno 2017, getuigen van een matig financieel beleid.

31 augustus 2017 om 13:23

Volgens mij is dat tekenend voor de Premier League: matig financieel beleid. Als je ziet hoeveel er overbetaald wordt voor pure middelmaat elke keer. Één van de redenen dat de Pl als competitie in kwaliteit is voorbij gestreefd.

31 augustus 2017 om 13:24

maar waarom haal je een back up terwijl je ook een vaste basis speler nodig hebt?

31 augustus 2017 om 13:42

Liverpool heeft Salah en Mane al, Ox kan op beide flanken spelen en is een goede backup voor die 2

31 augustus 2017 om 13:11

Paniek, je hebt volgens mij nog nooit de selectie van Liverpool gezien. Eindelijk bijna overal dubbel bezet.

31 augustus 2017 om 13:14

Ja, nu alleen nog een top cv, maar alles wijst erop dat die niet gaat komen. Zou toch een smetje zijn op deze transferperiode.

31 augustus 2017 om 14:02

'Smetje'? Liverpool koopt al jaren aanvallers voor extreem veel geld terwijl ze een dramatische defensie hebben. Een centrale verdediger moest een prioriteit zijn deze zomer.

31 augustus 2017 om 14:10

SKY Sports Breaking News (13:53)

Virgil Van Dijk has left the Southampton training ground in the back of a blacked out car.

Where’s he off to?

Hopelijk dan toch. Ondanks dat ik het Virgil niet meer gun vanwege zijn houding zou het geweldig zijn als hij naar Liverpool vertrekt.

31 augustus 2017 om 14:20

Het was een understatement. Verder voor extreem veel geld? Ik heb even gekeken naar de transfers van aanvallers, maar dan valt het bij Liverpool reuze mee. Zeker als je bedenkt dat Firmino, Mane en Salah (tot nu toe) hun geld waard blijken. Benteke en Carroll missers maar nog steeds voor redelijk wat verkocht, zeker Benteke en in die periode vallen ook Sturridge en Suarez. Die behoeven geen uitleg.

@leicestercity: Ik kan alleen maar hopen dat hij komt, maar dit zegt heel weinig en zie het ook niet meer gebeuren.

31 augustus 2017 om 14:45

De vervanger van Mustafi misschien?

31 augustus 2017 om 13:13

Een paniekaankoop waar ze al maanden interesse in hadden? Lijkt me niet.

31 augustus 2017 om 13:14

Paniek? Nu ze CL spelen moeten de plekken dubbel bezet zijn.

31 augustus 2017 om 13:20

Wordt hij dan back up voor Wijnaldum ofzo? Die zie ik hem niet zomaar uit de basis spelen en gezien de tekst zal hij niet voor de vleugel gehaald zijn. Lijkt mij een dure back up....zelfs voor een bpl club.

31 augustus 2017 om 14:42

Lijkt me meer een speler die op meerdere posities het gat kan dichten.
Valt een Wijnaldum/Can bijv. uit dan kan hij op CM.
Valt Clyne uit en is Arnold ook niet fit, kan hij op rechtsback.
Valt Salah/Sane uit kan hij op de flank.
Zo heb je een backup binnen voor meerdere posities.
Is zeker niet voor de vleugels gehaald met 9 goals in 6 seizoenen .

31 augustus 2017 om 14:18

Die jongen heeft dat potentie! Is homegrown en pas net een paar dagen 24. Als Klopp hem aan de praat kan krijgen dan is hij het bedrag zeker waard.
Daarnaast was hij de afgelopen half jaar 1 van de constante krachten van Arsenal.

31 augustus 2017 om 14:34

1 half jaar van de laatste 10 halve jaren. Ik moet het nog zien.

Ben benieuwd, heb niet een al te hoge pet van deze gozer. Zijn debuut en de wedstrijden daarop waren weergaloos, neem aan dat het een breedte aankoopie is.

Ik denk dat hij zich zal bewijzen als een goede aankoop, maar Liverpool heeft wel te veel betaald. Hopelijk krijgt Klopp gelijk met deze aankoop en laat Ox zien dat het aan Arsenal/wenger heeft gelegen dat hij zich niet al te sterk ontwikkeld heeft.

31 augustus 2017 om 13:35

Klopp gaat hem goed gebruiken. Wenger heeft zijn ontwikkeling talloze keren tegengehouden. Nooit 10 wedstrijden de kans gekregen, elke keer op een andere positie en altijd wisselen ookal speelt hij goed. Hij was vaak geblesseerd, maar als je ziet hoe Wenger met hem omging had het geen verschil gemaakt. Jullie hebben onze beste vleugelflitser en echt een hele goede gast gekocht. Alle succes gewenst.

31 augustus 2017 om 13:49

Als een talentvolle speler ergens mislukt ligt het nooit aan hem zelf maar als je in meer dan 130 wedstrijden pl 9 keer scoort en 18 assists geeft dan ligt het gewoon aan jezelf. Goede speler maar hij heeft totaal geen rendement en kansen heeft hij genoeg gehad.

31 augustus 2017 om 14:29

6 van die 9 goals kwamen wel van afgelopen seizoen. Is dat een goed teken?

31 augustus 2017 om 14:34

Die 9 zijn alleen PL doelpunten en die 6 zijn van alle competities. Alsnog bar weinig.

31 augustus 2017 om 14:35

Ach ja, zo wordt nu eenmaal geredeneerd. Mensen argumenteren in het straatje wat hun op dat moment past.

Zo worden de talenten die vroeg naar het buitenland toch ook afgemaakt? Zogenaamd 'mislukt' door de overstap en zouden in Nederland veel verder zijn geweest. Bij items over spelers die bij onze clubs via de achterdeur vertrekken is het ineens 'jammer, maar gewoon niet goed genoeg gebleken', 'werkte er niet hard genoeg voor' of 'wist zich niet door te ontwikkelen'.

31 augustus 2017 om 14:52

Blijf je bezig over de Nationale ploeg om een punt te maken? In mijn ogen echt totaal niet relevant, maar wellicht dat je mij meer info kunt geven... Over 5 jaar in de Engelse ploeg 6 goals in 29 wedstrijden ofzo, nou nou.

31 augustus 2017 om 14:54

Ja, zo zie je Arsenal fans in 1 keer alles te niet doen en Liverpool fans zien opeens wel iets in hem. Ik begrijp hem, ik heb elke wedstrijd van hem gezien en ik weet welke randzaken er hebben gespeeld, dat kan je niet aflezen in cijfers. Haal maar statistieken erbij. Er zijn zat topspelers wiens statistieken van beginjaren volledig tegenspreken, tot die klik eenmaal plaatsvind. Bij Ox heb ik met eigen ogen gezien waarom die klik er niet is geweest, eigen bijdrage is een daarin geen bepalende factor geweest, Wenger wel.

Goede aankoop van Liverpool. Hij bezit veel techniek en fysiek. Is dit een breedte-aankoop? Want het lijkt me sterk dat hij Manã© of Salah er uit gaat spelen.

31 augustus 2017 om 13:10

Gaat centraal op middenveld spelen toch?

31 augustus 2017 om 13:13

Ik weet het niet, ik meende altijd dat het een buitenspeler was.

31 augustus 2017 om 13:15

Reden dat hij weg wou is omdat hij als CM wil spelen, blijkbaar ziet hij een kans om Wijnaldum of Emre Can eruit te spelen.

Ik persoonlijk zie hem niet verder komen dan invalbeurtjes, ik schat Emre Can en zeker Wijnaldum van een hoger kaliber.

31 augustus 2017 om 13:19

Oh oke dat wist ik helemaal niet. En Liverpool heeft ook nog Henderson. Het wordt een hele strijd voor the Ox om zichzelf in de basis te knokken denk ik. Ik gun het hem wel, lijkt me een hele sympathieke jongen.

31 augustus 2017 om 13:33

Henderson heb ik bewust niet genoemd omdat ik denk dat hij de laatste is die Ox eruit zal spelen. Ten eerste aanvoerder en ten tweede verdedigend de sterkste van de 4.

31 augustus 2017 om 14:17

Volgens mij is het omgekeerd. Can > Gini

31 augustus 2017 om 13:12

Hij koos juist voor Liverpool omdat hij op het middenveld wilde spelen en niet meer aan de zijkant. Dus hij gaat de concurrentie aan met Lallana en als hij blijft Coutinho.

Vreemde keuze van Oxlade zelf in mijn ogen, maar het is wel logisch dat hij weg wilde bij Arsenal..

Ik kan me niet voorstellen dat hij bij Liverpool een basisplek zal krijgen terwijl dat er bij Chelsea wel in zat!

Misschien dat het sentiment mee telde dat hij niet naar een "rivaal" (historisch, niet sportief) wilde vertrekken uit respect naar Arsenal en haar supporters? Dat kan ik dan wel waarderen.

31 augustus 2017 om 13:12

Hij is een Liverpool-fan, kan me herinneren zoiets al jaren terug te hebben gelezen dus waarschijnlijk zal dat een rol spelen in zijn keus.

31 augustus 2017 om 13:14

Ach ja Liverpool of Chelsea ik zal het ook wel weten. Liverpool heeft iets magisch, net zoals Man United dat ook heeft. Over 2-3 jaar is Liverpool weer in staat om de CL te winnen. Met Keita er volgend jaar bij en ik hoop voor ze 1 a 2 topverdedigers heb je goud in handen.

31 augustus 2017 om 13:18

Daar geloof ik niet zo in eerlijk gezegd, in mijn ogen zijn er drie clubs in Engeland die dichter tegen dat niveau aanzitten en Chelsea is er daar 1 van!

Liverpool heeft iets magisch in die zin dat ze veertig jaar geleden echt top waren, daar zie ik nu weinig tot niets van terug en ik verwacht dat ook niet snel meer terug te zien om heel eerlijk te zijn!

31 augustus 2017 om 13:28

CL vind ik wat optimistisch

Maar met nog een top CB, zie ik niet in waarom Liverpool geen titelkandidaat zou kunnen zijn...

31 augustus 2017 om 13:38

"daar zie ik nu weinig tot niets van terug en ik verwacht dat ook niet snel meer terug te zien om heel eerlijk te zijn!"

Hoezo niet? Liverpool beschikt over een redelijk jonge selectie met enkele toppers, goede selectiespelers en (geweldige) talenten. Met volgende zomer Keita erbij en dan nog twee echte versterkingen denk ik dat Liverpool hoge ogen kan gooien. Altijd maar afwachten of dat uitkomt, maar sinds 2008/2009 niet zo optimistisch geweest (rodgers 2e was een toevalstreffer).

31 augustus 2017 om 14:26

De enige toppers bij Liverpool vind ik op dit moment Mane en Firmino, de rest is het allemaal net niet in mijn optiek!

De keepers vind ik allbei even zwak, ze zouden wat mij betreft ook bij Swansea kunnen spelen en dan zou niemand daarvan op of omkijken.

De verdediging vind ik echt heel erg zwak, met afstand de slechtste van de top 6. Centraal loopt er bij jullie echt helemaal niets rond en het enige lichtpuntje wat zich bij de andere toppers in de basis zou kunnen werken is Clyne.

Op het middenveld vind ik het vooral veel recht door zee voetballers. Harde werkers maar nou niet echt van de klasse van Kante, creatief vind ik ze zeker te kort komen.. Ze werken hard maar combinaties zie ik ze niet snel maken, daarin is Henderson voor mij het absolute dieptepunt!

Mane en Firmino vind ik erg goede spelers, maar Salah vind ik echt te kort komen. Dat vind ik zo'n wilde bras! Sturridge vind ik ook geen goede spits, hij deed het leuk hoor maar staat er nooit en heeft gewoon niet meer die klasse van '13-'14!

31 augustus 2017 om 14:40

Henderson en Salah een dieptepunt noemen. Dan ben je al niet meer serieus te nemen. Henderson was vorig seizoen de beste speler bij een compleet ontketend Liverpool. Aanvoerder van het Engelse elftal en zo veel meer dan alleen een harde werker.
Salah is compleet mislukt bij jullie wil niet zeggen dat die er niks van kan. Heb het idee dat je het gewoon niet kan verkroppen dat Klopp zijn spelers wel laat functioneren. Salah is precies wat Liverpool nodig had. En dat is al sinds die er is te zien.

De verdediging is zo slecht nog niet alleen ontbreekt het aan een echte leider en slot op de deur. Matip is een prima verdediger alleen is een type zoals Agger, die functioneren het beste met een top verdediger er langs, en dus geen Lovren.
Liverpool heeft misschien niet te sterkste selectie van de top6. Maar wel op mentaal vlak, spelers als Can, Henderson, Firmino, Mane en Salah geven 90min hun ziel en zaligheid en gaan door het vuur voor iedereen! Ik vind je reactie smakeloos, je schildert Liverpool af als een matige club hoeveel punten heeft Chelsea vorig seizoen ook al weer gepakt tegen Liverpool? Help mij even.

31 augustus 2017 om 14:53

Je doet nu het tegenovergestelde van waar je Schop1989 gisteren van beschuldigde. Jij zegt dat hij Liverpool en spelers overschat, maar jij loopt nu echt te onderschatten. Veruit de zwakste? Ik vind die van Arsenal, zeker met de tactieken van Wenger nog wel slechter en veruit is ook schromelijk overdreven. Clyne is goed, Matip is goed, Lovren is leuk als tweede keus en Robertson heeft aardig gedebuteerd, maar moet het langer laten zien. Moreno doet het aardig, maar het is wachten tot hij weer een kip zonder kop actie begaat elke wedstrijd. TAA en Gomez zijn twee grote talenten. Mignolet en Karius is inderdaad niks bijzonders. Middenveld komt qua creativiteit nu tekort door ontbreken Coutinho en Lallana. Met Coutinho, Lallana, Wijnaldum, Henderson, Can en Grujic is dat echt wel een prima arsenaal aan middenvelders. Firmino en Mane zijn top en Salah is goed begonnen en als hij die lijn doortrekt, een topaankoop. Sturridge, Origi en Solanke zijn gewoon goede wissels. Verder nog talenten als Wilson, Ejaria, Woodburn en Kent bovenop de al eerder genoemde TAA en Gomez.

Verder mis je mijn punt over dat er een jonge selectie staat en ik het over volgend seizoen heb. Alleen Mignolet en Lovren lopen tegen de 30. Meerderheid nog onder de 25 en bijna allemaal nog een contract voor langer dan twee jaar. Zet een top cv en een topkeeper erin en je kan volgend seizoen spelen met topkeeper, Clyne, Matip, aankoop, Robertson, Keita, Wijnaldum/henderson/can, Coutinho/lallana, Mane, Firmino en Salah. Dat is echt wel een sterke basiself.

31 augustus 2017 om 15:27

Ik kan je denk ik beter vragen hoeveel punten jullie achter ons gekomen zijn, lijkt me zinvoller om te weten, lijkt mij een stuk waardevoller...

En om eerlijk te zijn, vind ik Liverpool ook maar een matige selectie hebben! Zoals ik al zei zijn Firmino en Mane de uitschieters maar verder vind ik er kraak nog smaak aan zitten! Mentaal weet ik niet zo goed wie er het beste zijn, ik denk dat je dan richting Spurs moet kijken aangezien zij het team zijn wat statistisch gezien het vaakst een achterstand ombuigt..

Overigens vind ik het wel erg grappig dat je het hebt over een "ontketend Liverpool" wat met de hakken over de sloot vierde werd en ook in de bekers nergens te bekennen was!

31 augustus 2017 om 15:39

In je opmerking over Arsenal kan ik me vinden, als we het totaalpakket bekijken vind ik Arsenal nog een stap zwakker. Maar als ik puur naar de spelers kijk dan zie ik echt niets speciaals hoor! Hoe jullie met droge ogen kunnen beweren dat Lovren en Matip goede spelers zijn vind ik een klein wonder! Dat zijn nou juist van die spelers die het niveau van Liverpool aan de enkels de diepte mee in trekken!

Salah is natuurlijk goed begonnen, geen twijfel over mogelijk! Maar het is wachten op die maanden die hij bij Roma had waar hij 25 keer op doel schoot en alle ballen misgingen! Zijn conversion rate is niet voor niets gelijkwaardig aan dat van Sterling, dat zegt een hoop!

Het valt me btw op dat je Coutinho nog steeds in je "toekomstbeeld" mee rekent?! Jij gaat er vanuit dat hij niet weggaat, ook niet in januari of juli volgend jaar?

31 augustus 2017 om 13:15

Een van de redenen was dat hij niet als Wingback wou spelen maar zich wou profileren als centrale middenvelder. Wat ik erg jammer vind want als wingback vind ik hem echt een uitstekende speler die zeker een versterking voor ons had kunnen zijn, maar als centrale middenvelder vind ik hem toch wel te wisselvallig.

31 augustus 2017 om 13:17

Ik denk dat daar zijn kracht ook ligt! Op die hele rechterflank kan hij echt van toegevoegde waarde zijn voor Chelsea!

Het is zonde dat hij daar dan zelf niet wil spelen!

31 augustus 2017 om 13:18

Hij wilt CM spelen, niet Rwb. Vandaar zijn keuze voor Liverpool. Klopp zou in hem wel een back-up zien voor Can.

31 augustus 2017 om 14:08

Arsenal was eerder akkoord met Chelsea, maar omdat hij daar zou moeten spelen als RWB is hij afgehaakt. Hij heeft namelijk voorkeur om centraal op het middenveld te spelen. Klopp geeft aan hem daar te willen gebruiken. Dat is ook de reden geweest dat hij voor Liverpool heeft gekozen.

31 augustus 2017 om 14:58

Ox kreeg te horen van Chelsea dat die in de plaats van Moses zou gezet worden als wingback dus en dat zag die niet zitten hij wil eindelijk op zijn favoriete positie spelen en dat is centraal middenveld en daarom koos die ook voor Liverpool.

31 augustus 2017 om 16:26

Denk dat het andersom is. Bij Chelsea zal hij geen basisplaats hebben gekregen, althans niet op de positie die hij wenste. Bij Liverpool zal hij meer perspectief hebben, anders is die keuze niet te verklaren. Hij kon in dezelfde stad blijven wonen en voor een club spelen die normaal gesproken echt om de prijzen speelt.

oh wow, 38mln voor Ox. Aardig wat.

31 augustus 2017 om 13:11

Deze dagen is dat kleingeld in engeland

31 augustus 2017 om 13:27

Nog steeds te weinig vind ik.

Emre Can dan alsnog naar Juve?

31 augustus 2017 om 13:32

Het seizoen duurt nog lang. Kan nog steeds bijtekenen....

31 augustus 2017 om 13:49

Dat zeiden ze bij Arsenal ook over Ox 😉 zelf denk ik dat Can weg wil uit Liverpool, anders had hij echt al bijgetekend als hij zou willen blijven

31 augustus 2017 om 13:59

Klopp zei dat het nog gaat om een paar ''details''. Ik hoop wel dat die verlengt. Zou enorm zonde zijn om het voor niets te laten vertrekken

Wat zou Chelsea met the Ox moeten dan? Gewoon een matige speler voor de absolute top.

31 augustus 2017 om 14:23

Ehm, wat denk je van de Home Grown regel? Chelsea heeft er 3, en nog 2 a 3 under-21. Ze mogen momenteel hun selectie niet inschrijven. Die gaan een heel groot probleem krijgen, kortom; vandaag ga je zien dat Chelsea enorm me bedragen gaat neerleggen voor matige Britten / HGs

Heerlijk, zo hebben we dekking voor vier posities en levert geld in om bij ons te spelen, dat zien we graag. Chelsea bood hem 100.000 extra salaris maar heeft alsnog geweigerd, held!

31 augustus 2017 om 14:37

Geld was nooit een issue, maar ik snap dat dat het goed doet bij de supporters.

Vraag me toch echt af waarom clubs als Chelsea en Liverpool deze jongen zo graag willen hebben, wat heeft hij nou laten zien?

Is niet echt belangrijk geweest voor Arsenal en heeft nooit echt een geweldig niveau bereikt.

Was dit geen leuk spelertje voor Frank de Boer? Kan op dat niveau nog prima meedraaien denk ik...

Zal mooi zijn als het titelgevecht de komende jaren weer tussen Liverpool en United gaat. Persoonlijk hoop ik dat Arsenal zich daar nog tussen nestelt en heel snel Draxler binnen haalt. Clubs als Chelsea en City kunnen mij niet tot nooit bekoren. Ik ben blij om te zien wat Klopp daarvoor elftal van gemaakt heeft. Zon Emre Can is het perfecte voorbeeld van hoe die zich ontwikkeld heeft. The Ox is voor de breedte een uitstekende versterknig natuurlijk.

31 augustus 2017 om 13:16

Ik schat City momenteel hoger in dan United. Chelsea en United zijn denk ik ongeveer op het zelfde niveau, ik denk dat de titelstrijd tussen deze 3 clubs zal gaan. Liverpool gaat denk ik niet meedoen om de titel aangezien de verdediging niet sterk genoeg is, als Liverpool v Dijk had aangetrokken was het een heel ander verhaal geweest. Maar dat is niet gebeurd. Verder doet Liverpool wel goede zaken met the Ox, hij heeft veel talent. Als ze de komende jaren zo door gaan met transfers etc. zijn ze zo weer bij de top van Engeland.

31 augustus 2017 om 13:22

City's achterhoede blijft een groot probleem vind ik. De defensie van United vind ik veel stabieler, bovendien is het blok Matic-Pogba goud waard. Ik vind dat City teveel van dezelfde soort spelers heeft. De Bruyne, D. Silva, B. Silva en Gundogan willen allemaal de bal graag in de voeten in plaats van dat ze de diepte opzoeken. Aguero is ook meer the same sinds Pep aan het roer is.

Bij Chelsea vind ik dat Conte een domme zet heeft begaan door Costa uit de selectie te gooien, dat gaat ze punten kosten. Bovendien vind ik ze afhankelijk van Hazard.

We gaan het zien natuurlijk, maar ik denk dat Man United met 2 vingers in de kampioen wordt dit jaar, die gaan tegen de kleintjes alles winnen met hun fysieke spel en daarna de wedstrijd op slot gooien.

Als Arsenal fan heb ik echt gemixte gevoelens. Gaan we deze jongen missen? Niet echt, denk ik. Laag rendement. Speelt vaker matig dan geweldig, maar ook geen diepe onvoldoendes.

Maar vooral: ik denk dat hij het onder Klopp heel goed gaat doen. En ik gun het hem ook nog eens, want ik heb nooit het gevoel gehad dat het aan zijn instelling lag dat hij niet constant van een hoog niveau was.

Ligt het dan aan Wenger? Ach.. die discussie. Ik ben er echt klaar mee. Wenger moet echt de komende 5 wedstrijden overtuigend winnen, want anders is het wel een beetje klaar. Voor veel fans is het nu al klaar en ik begrijp het, maar toch hoop ik gewoon dat we nog mee gaan doen dit jaar. Hoop doet leven, niet waar?

Lemar en Van Dijk moeten naar Arsenal komen. Echt heel snel. En dan gewoon met normale Cv's achterin gaan spelen (niet Monreal, en Bellerin niet op links). Maar ja...

31 augustus 2017 om 13:18

Je hebt nu geen RB meer op Bellerin na, dus ik neem aan dat hij weer terug gaat naar rechts. Ik hoop dat Wenger ophoudt met 343 en terug gaat naar 433. Middenveld zie ik het liefst met Wilshere en Xhaka, zo niet Coq en Xhaka. Ramsey is allang geen CM meer dat moet Wenger nu oook snappen.

31 augustus 2017 om 13:21

Chambers en Debuchy (nog niet vertrokken dacht ik) en ook Maitland-Niles kunnen daar spelen, maar veel indruk maakt dat niet.

31 augustus 2017 om 13:23

Waar zou jij Ramsey dan neerzetten?
Overigens zou ik Wilshere niet eens basis zetten, maar dat terzijde.

Het is gewoon dramatisch hoe we begonnen zijn. Ozil krijgt zoveel shit over zich heen, terecht ook, maar we moeten niet vergeten hoe geweldig hij kan voetballen. En dat ook in het Arsenal shirt heeft laten zien.

Sanchez, ik weet oprecht niet wat we daar mee moeten doen. En Lacazette gewoon niet meer wissel zetten. Huilen met de pet op, als hij wissel staat ten faveure van Danny Welbeck of Olivier Giroud.

31 augustus 2017 om 13:29

@ Sols
Daarom noem ik Bellerin als enige.

@ Simpatico
Hij ziet zichzelf als een soort schaduwspits denk ik, continue als we in balbezit zijn loopt hij blind naar voren en omschakelen ho maar. Dat Ozil veel shit over zich heen krijgt vind ik trouwens niet terecht, Wenger misbruikt hem op rechts en stelt dan idioten als Ramsey en Welbeck op.

31 augustus 2017 om 13:58

@simpatico

Ik weet dat er een hoop kan gebeuren in een paar uur, maar als je Lemar en Van Dijk nog verwacht dan mogen de faxmachines van Arsenal overuren gaan draaien. M.a.w ik zie het niet gebeuren. Maar, hoop doet leven zoals je al zegt.

31 augustus 2017 om 14:16

Ik zie het ook niet gebeuren. Precies de hoop, dat is alles. Van Dijk zou echt heel erg fijn zijn, maar ik vraag me af of hij zelf zou willen.
Ik denk dat er helemaal niks meer bij gaat komen.

Toonde bij Arsenal wel altijd veel inzet, maar komt naar mijn mening tekort. Ik zie hem het ook niet redden bij Liverpool als centrale middenvelder. Misschien dat ze hem om kunnen scholen naar een speler op de links of rechtsback positie. Daar is ie met zijn snelheid en passeer actie misschien nog wel van meeste waarde. Hopelijk gaat Arsenal nog nieuwe versterkingen halen vandaag, maar ik vrees het niet..

Persoonlijk vind ik dit erg jammer. Ben een grote fan van Ox, zowel qua voetballer als persoon. Snap echter wel dat hij de stap wil maken, of ja ik snap goed dat hij weg wil bij Arsenal.

Vraag me af wat zijn rol gaat zijn. Mane en Salah laat je sws staan, dus van die 2 zou het een back-up kunnen zijn. Lijkt me echter sterk dat Ox interesse heeft om als back-up te fungeren. Bij Arsenal stond hij het liefste op cm, maar ook daar zie ik niet echt plek, in ieder geval niet snel een basisplek. Henderson is belangrijk, Can doet het geweldig en voor Gini geldt hetzelfde. Het zou wel kunnen dat Henderson naar de bank gaat en Can op die plek komt te staan. Ox en Wijnaldum dus daarvoor. Mocht dat zo zijn, dan heb je wel een bizar snel en dynamisch elftal..

Met Arsenal en Wenger ben ik helemaal klaar.

31 augustus 2017 om 13:20

Ik denk dat Henderson de laatste zal zijn die plaats zou maken voor Ox, hij is ten eerste aanvoerder en ten tweede verdedigend het sterkst. Ik denk dat hij zal moeten strijden met Emre Can, die nu juist in topvorm is. Gini is echt een beest die speelt hij er niet uit.

31 augustus 2017 om 13:29

coutinho is ook nog niet weg dus hij moet ook ergens op het middenveld worden gezet
Miss dat ze 442 gaan spelen met salah en firminio in de spits en mane en Ox aan de zijkanten ik zie het niet gebeuren maar dat is het enige logische met deze aankoop.

31 augustus 2017 om 19:05

Can heeft vaker op de plek van Henderson gespeeld waarbij Henderson dus moest banken. Maar goed, het is daar allemaal aan elkaar gewaagd.

Niet heel rouwig om. Hij speelde leuk mee maar maakte nooit het verschil. Jammer omdat het een sfeermaker was en goed voor de breedte vanwege zijn multifunctionaliteit. Denk dat hij bij Liverpool precies dezelfde rol zal krijgen eigenlijk. Op het middenveld spelen betere jongens en op de flanken ook.

Als Bellerin weer op niveau komt is de basiself niet verzwakt. Maar ik ga duimen voor nog 1, 2 aankopen zodat we wat ruimer in de keuzes zitten. Ornstein van de BBC zegt dat er niets meer in zit dus ik hou er eigenlijk geen rekening meer mee. Voor de rest alleen wat vage geruchten of mogelijke interesse in Draxler en Mahrez en Seri (Guardian, Telegraph), maar dat neem ik toch met een korreltje zout.

31 augustus 2017 om 14:32

De kennis van Ornstein is overschat, zeker de afgelopen tijd. Let niet teveel op hem.

Neemt niet weg dat Arsenal met een gigantisch probleem zit. Opeens krijgen we moeite met HG regel en kunnen we niet zomaar non-HG aankopen. En dat dan allemaal goed realiseren in één dag...

Zien jullie hem Emre Can of Wijnaldum eruit spelen?

Goede zet van Aoc. Hij heeft bewust niet voor Chelsea gekozen als je de geruchten moet geloven. Aangezien Conte hem als wingback wilde halen en dat heeft AOC al vaak genoeg bij Arsenal gespeeld en dat is geen positie dat hem ligt. Hij had dan uiteindelijk hetzelfde gehad bij Chelsea als wat die nu bij Arsenal had. Hij heeft dus zeker niet voor het geld gekozen, maar voor zijn eigen ontwikkeling.

Ik denk dat Liverpool de juiste keus is geweest, omdat ik van mening ben dat Klopp er veel meer uit kan halen dan Wenger. Wenger gebruikte hem verkeerd en zet hem op de verkeerde positie (wat Wenger ook bij andere spelers doet zoals o.a. bij Bellerin). Daarnaast is Klopp tachtisch gewoon veel sterker en zal die veel duidelijkere instructies meegeven aan AOC en hem meer centraler laten spelen.

Natuurlijk heeft AOC stagnatie gehad bij Arsenal, maar vergeet niet dat dit ook deels als het niet grotendeels is aan Wenger heeft gelegen. Als we eerlijk kijken, wie heeft Wenger nou echt de laatste jaren beter gemaakt als speler? Vrijwel niemand, dus in hoeverre kan je de volledige schuld van de matige ontwikkeling van AOC aan AOC wijten.

Voor Liverpool is dit een prima aankoop. Aardige speler voor de breedte, die nog genoeg ruimte heeft om zich verder te ontwikkelen. Gezien de hoeveelheid wedstrijden je in het seizoen speelt, is het juist goed dat je overal een goede bezetting hebt.

Succes bij Liverpool. Vind hun speelstijl wel bij hem passen. Denk niet dat hij zich snel in de basis zal spelen (liverpool heeft al een geweldig middenveld en geweldige wingers) maar hij is zeker voor de breedte echt een mooie aankoop.

Mijn hart huilt. Veel succes daar, je verdiend beter dan dit Arsenal. Klopp gaat een monster van hem maken, let maar op.

Zat op een dood spoor met Wenger die hem constant wisselde en van positie liet wisselen. Als je ziet dat een Milner een hele zomer nodig heeft om te kunnen wennen aan de linksback positie en daar redelijk te presteren was het voor the Ox volgens mij helemaal niet mogelijk. Hij is jong en moet niet de ene week op de bank zitten, dan rechtsback, dan rechsthalf, dan CM en elke keer gewisselt worden. Ik snap dat hij steeds minder ging presteren, omdat je hem zo helemaal onzeker en onrustig maakt.

Voor Liverpool een breedte versterking en weer een Engels international in de gelederen. Met Lallana, Henderson, Clyne, Sturridge, Taa, Milner,joe Gomez en schots/welsh talent hebben we aardig wat nationale spelers en ik ben van mening dat elk goed elftal een platform van nationale spelers nodig heeft om langdurig goed te kunnen presteren. Het brengt ook met zich mee dat dit vaak loyalere spelers zijn die niet zomaar weg gaan bij hun club, terwijl internationale spelers dat wel doen.

Klopp gaat hem waarschijnlijk beter maken, vertrouwen terug laten winnen en weer te motiveren om hard te werken. Momenteel in mijn ogen dus voor de breedte, maar ik ben benieuwd naar the Klopp effect

31 augustus 2017 om 14:06

Denk dat Ox alles in zich heeft om nog te slagen enige wat ontbreekt is het vertrouwen van een trainer die hem een serie wedstrijden op dezelfde positie laat staan zodat hij constanter gaat presteren. En 38 miljoen valt in deze markt nog mee voor een Engelse homegrown speler. Als Arsenal fan ben ik inderdaad ook benieuwd of Klopp die trainer gaat zijn.

Als je lang genoeg leeft zie je alles wel een keer .. Een speler die Liverpool boven Arsenal en Chelsea verkiest

31 augustus 2017 om 14:25

Ben jij geboren nadat Abramovic bij Chelsea kwam?

De afgelopen 10 jaar wilde spelers over het algemeen liever naar Chelsea, maar daarvoor echt niet hoor.

p.s. Waarom is jouw naam rood?

31 augustus 2017 om 14:34

Nou ok chelsea idd wel Al was het voor zijn komst ook redelijk lood om oud ijzer. Liverpool was toen al niets meer.

Omdat de moderators mij een laatste waarschuwing gegeven hebben, omdat ik het in mijn hoofd gehaald heb om (heel) milde kritiek op hen te hebben.

31 augustus 2017 om 15:26

Na 2003 was Liverpool niets meer? Volgens mij ben je al zo oud dat je selectief dement begint te worden

Ox, soms zo goed, maar soms ook zo zwak. Uitstekende back-up voor Liverpool! Maar wat is Arsenal toch aan het doen..?

Zware tijden voor een Arsenal fan. Ik hoop niet dat het zovet komt dat ze het gaan missen om in de top 4 te eindigen (waar ze over klaagden).

In principe vind ik het wel een goede aankoop voor Liverpool, want in potentie is Oxlade Chamberlain natuurlijk een hele goede voetballer en Klopp is over het algemeen wel een coach die dit soort spelers wel weet te 'kneden', dus het zal mij niets verbazen als Oxlade Chamberlain onder Klopp een goede ontwikkeling door zal maken.

Liverpool speelt dit seizoen natuurlijk ook Champions League, dus dan hebben ze natuurlijk ook een brede selectie nodig. Persoonlijk hoop ik dat ze er vandaag nog in slagen om van Dijk en Lemar binnen te halen en vooral van Dijk zou echt een welkome versterking zijn, want de verdediging bij Liverpool is eigenlijk toch wel matig.

Bij Lemar wordt misschien Origi (op huurbasis) in de deal betrokken en misschien dat Sakho vandaag nog verkocht wordt, dan heeft Liverpool dit seizoen dus deze selectie:

GK: Simon Mignolet - Loris Karius - Ádam Bogdán.
RV: Nathaniel Clyne - Trent Alexander Arnold - Jon Flanagan.
CV: Virgil van Dijk - Dejan Lovren - Ragnar Klavan - Joël Matip.
LV: Andrew Robertson - Alberto Moreno - Joe Gomez.
CM: Georginio Wijnaldum - James Milner - Jordan Henderson - Emre Can.
AM: Philippe Coutinho - Adam Lallana -Marko Grujić.
RB: Mohamed Salah - Alex Oxlade Chamberlain - Danny Ings.
CA: Roberto Firmino - Daniel Sturridge - Dominic Solanke.
LB: Sadio Mané - Thomas Lemar.

Van Coutinho verwacht ik op de een of andere manier dat hij vandaag geen transfer meer zal maken. Zo heeft Liverpool echt wel een brede selectie met veel kwaliteit rondlopen en ik zie ze dan ook echt serieus als een gevaarlijke outsider voor de Premier League-titel en je hebt dan ook genoeg mogelijkheden om te rouleren en schuiven, want bijvoorbeeld Wijnaldum kan ook aanvallender op het middenveld spelen, Oxlade Chamberlain kan nog centraal op het middenveld, Coutinho zou eventueel vanaf de vleugels kunnen, Sturridge zou volgens mij ook nog vanaf de vleugels kunnen, Milner kan bij echte hoge nood nog eventueel als back uit de voeten en ga zo maar door.

Mignolet
Clyne
van Dijk
Matip
Robertson
Wijnaldum
Henderson
Salah
Coutinho
Mané
Firmino
31 augustus 2017 om 15:28

Bogdan moet ward zijn en Origi heeft volgens mij een akkoord met Wolfsburg

Moeten ze niet wat verdedigers gaan kopen bij Liverpool? Mij mogen ze gratis hebben bijvoorbeeld. Veel slechter dan wat er nu staat ben ik niet hoor.

Ot:
Niet echt een boeiende transfer. Nooit heel erg onder de indruk geweest van deze jongen. Standaard "ooh een jonge Engelsman dat wordt een wereldster geval." Zelfde verhaal met Walcott die mee ging naar een WK toen die een jaar of 9 was en vervolgens is stil blijven staan in zijn ontwikkeling.

Nu wordt the OX verkocht aan Liverpool, straks koopt men ook nog Lemar.
Wat zijn we toch ver afgezakt.

Hoop op alle best voor the OX, maar snap de beslissing nog steeds niet om heb op te stellen tegen Liverpool als je weet dat hij weggaat en bij zijn hoofd bij een andere club zit (onze tegenstander dus uiteindelijk).

Deze transfer doet mij best wel pijn, over de jaren nogal wisselvallig maar het afgelopen half jaar heel sterk. Jammer dat Wenger hem geen plek kon garanderen op de cm-positie, overall good guy en speler deze jongen.

Veel succes Chambo!

Volgens de geruchten heeft hij 50.000 pond meer per week van Arsenal geweigerd. Hij gaat dus voor 50.000 minder per week bij Liverpool spelen. Dat zegt wel genoeg lijkt me.

Sorry maar hoe dom is Arsenal. Je gaat toch niet hem aan Liverpool verkopen? Zeker na wat ze ons geflikt hebben met Suarez? Hij had gewoon keuze moeten krijgen, of naar Chelsea of een jaar met de onder 21 mee doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren