Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man van 38 miljoen euro’ verlaat Liverpool en tekent voor drie jaar in Istanbul

Laatste update:

Alex Oxlade-Chamberlain speelt de komende jaren voor Besiktas, zo maakt de Turkse topclub bekend via de officiële kanalen. De 29-jarige all-rounder heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2026. Oxlade-Chamberlain werd door Liverpool in de zomer van 2017 voor maar liefst 38 miljoen euro overgenomen van Arsenal, maar wist op Anfield nooit echt voor langere tijd te imponeren. Nu verlaat hij the Reds transfervrij voor een dienstverband bij Besiktas in de Süper Lig.

Oxlade-Chamberlain speelde in totaal zes seizoenen voor Liverpool. Daarin kwam de 35-voudig international van Engeland tot 146 officiële duels, waarin hij goed was voor 18 doelpunten en 15 assists. Met Liverpool won Oxlade-Chamberlain de Champions League, UEFA Supercup, Premier League, FA Cup, League Cup en het WK voor clubteams. Oxlade-Chamberlain werd door manager Jürgen Klopp vaak gebruikt als invaller en was daarom toe aan een nieuwe uitdaging.

Bij Besiktas is Oxlade-Chamberlain de zesde zomeraanwinst. Eerder tekenden Jean Onana, Arthur Masuaku, Emrecan Bulut, Daniel Amartey en Ante Rebic in Istanbul. De Turkse grootmacht speelt maandagavond de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op bezoek bij Fatih Karagümrük. In het Atatürk Olimpiyat is Oxlade-Chamberlain nog niet van de partij. Mogelijk is de Engelsman aanstaande donderdag wel aanwezig wanneer Besiktas het in de derde voorronde van de Conference League opneemt tegen Neftçi Baku uit Azerbeidzjan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een beetje de Camavinga van Liverpool. Kon op veel posities spelen maar door de blessures vaak vergeten

14 augustus 2023 om 21:15

Camavinga vergelijken met the Ox gaat wel heel ver!
Uitstekende buitenspeler die bij Arsenal en Liverpool de bank warm hield vanwege betere flankspelers.
Deze man gaat echtwel vlammen in Turkije, mits die conditioneel goed is

14 augustus 2023 om 21:48

Hij speelt al een paar jaar niet meer als flankspeler maar als middenvelder. Weinig snelheid ook meer zoals bij Arsenal.

Beetje van mijn radar af, is het nog steeds de speler 'die hij vroeger was' of is er al wat verval te merken?

14 augustus 2023 om 21:59

Eh, al hele tijd weinig potentie meer
Geloof niet dat vee clubs op m zaten te wachten in de PL. Zelfs West Ham niet

15 augustus 2023 om 06:41

Merci voor de info

Dramatisch aankoopbeleid hebben we, niet te geloven!

Cebi stap aub op, laat Demiroren maar komen die is minstens zo rijk als Ali Koc, kunnen we iig wel versterkingen halen.

-4.2mil voor Onana
- 1.5 tekengeld + 2.5mil salaris aan Ox die constant geblesseerd is
- team schreeuwt om nummer 10 en rechtsbuiten maar die komen maar niet
-laatste man heb je met Sais maar die pest je soort van weg

Drama.

14 augustus 2023 om 20:59

Demiroren zegt hij haha maak je grap. Hij moet wegblijven voordat hij ons weer met 2 miljard schulden achter laat

14 augustus 2023 om 21:06

Demiroren? Ik hoop dat je niet serieus bent? De man die jullie Feda-seizoenen heeft gebracht?

14 augustus 2023 om 22:37

Laat sais lekker wegrotten in saudi, die man was een keer op de bank gezet en ging huilen een jaar lang. Kan je niet mee overweg met zulke ondankbare mensen, rosier vechte ookvoor zijn plek en is nu basispeler

Nu is deze meneer transfervrij natuurlijk (komt vast niet voor twee gevulde koeken voetballen), maar hoe kan het dat de Turkse topclubs zoveel geld kunnen uitgeven? Hebben ze grote sponsoren of veel televisiegeld of iets dergelijks?

14 augustus 2023 om 21:16

1.5 mil tekengeld + 2.5 mil x 3 jarig contract. In totaal 9 mil dus. Goedkoop is het niet, maar ook geen gekke bedragen. Bv een Feyenoord kan dit soort transfers ook makkelijk maken

14 augustus 2023 om 21:28

Ben ik met je eens inderdaad wat betreft deze transfer. Bekijk je de 'transferbalansen' van de traditionele top drie in Turkije van pak 'm beet de afgelopen vijf jaar, dan blijft m'n vraag verder overeind.

14 augustus 2023 om 22:11

Juist niet. We werken met het systeem 'koop nu en we kijken later wel hoe we het gaan betalen'. In een land waar de normale burger 3-4 creditcards heeft is het geen schok dat de voetbalclubs ook op krediet leven. En als ze in de problemen komen reikt de overheid een helpende hand toe.

14 augustus 2023 om 23:07

Ah, op die manier.. thanks voor de duiding!

Zo heeft de medische staf van Liverpool eindelijk hun verdiende rust gekregen. Na jaren aan overuren maken mede door Keita en Ox die een vast abonnement hadden bij de medische staf.

In zijn beginjaren bij Arsenal was dit een geweldig talent, heeft het helaas mede door blessures nooit echt waar kunnen maken.
Qua leeftijd ook een mooi moment voor hem om nog een beetje te cashen.

15 augustus 2023 om 00:17

Beetje te cashen? Denk niet dat hij er qua salaris op vooruit gaat

Ben benieuwd hoe hij gaat doen.. 29 jaar en als hij gemotiveerd en gezond is weetje het maar nooit, je kan hem altijd nog verkopen aan een Engelse club.

Gefeliciteerd BJK fans !

14 augustus 2023 om 21:13

Hij wordt straks (morgen) 30!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren