Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Al-Ahli heeft naast Roberto Firmino ook volgende Liverpool-speler in het vizier

Laatste update:

Roberto Firmino staat op het punt om een driejarig contract te tekenen bij Al-Ahli, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano. De aanvaller, die deze zomer transfervrij vertrekt bij Liverpool, is met de club uit het Midden-Oosten in verregaande onderhandeling over een lucratieve deal. Firmino ondergaat een dezer dagen zijn medische keuring en tekent vervolgens een contract tot medio 2026.

Firmino speelde sinds juli 2015 voor Liverpool. In totaal kwam de rechtspoot in 362 officiële wedstrijden in actie voor de Engelse grootmacht, waarin hij goed was voor 111 doelpunten en 79 assists. Firmino had een belangrijke rol in het seizoen 2018/19, toen Liverpool beslag wist te leggen op de Champions League. Nu wordt hij de volgende topspeler die de Premier League verlaat voor een exorbitant contract in de Saudi Pro League.

De Braziliaan is lang niet de enige grootverdiener die overkomt uit de Premier League. Eerder verzekerde Al-Ahli zich al van de komst van Edouard Mendy. De doelman wordt voor 18,5 miljoen euro overgenomen van Chelsea en gaat een buitensporig salaris opstrijken. Ook staat voormalig sc Heerenveen-middenvelder Hicham Faik onder contract bij de kooplustige Saudisch. Hij werd vorig jaar overgenomen van competitiegenoot Al-Faisaly.

Volgens de Liverpool Echo blijft het daar niet bij, aangezien ook Alex Oxlade-Chamberlain op het wensenlijstje staat van de club. De middenvelder werd de afgelopen weken in verband gebracht met Aston Villa, maar zou kunnen zwichten voor het lucratieve aanbod uit Saudi-Arabië. Twee andere transfervrije Reds, James Milner (Brighton & Hove Albion) en Naby Keita (Werder Bremen), hebben reeds een nieuwe club gevonden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik blijf dit toch een vreemde ontwikkeling vinden.

Alles draait om geld lijkt het…

30 juni 2023 om 07:19

Nu ben ik hier ook niet erg enthousiast over, maar: wat zou jezelf dan als er een werkgever komt die jou tig x meer wil betalen dan je huidige salaris?

30 juni 2023 om 07:25

@Zwollenaar01,

Mensen die dit veroordelen kennen het land Saudie dan ook helemaal niet. Kom er meerdere keren per jaar en het is een enorm vriendelijk land met veel gastvrijheid.

Ja ze hebben misstanden in het land, maar heeft elk land dat niet? En is de bevoling er schuldig aan?

Wanneer je in Riyadh rond loopt en de weg vraagt, leggen ze niet alleen de weg uit. Ze helpen je aan een taxi chauffeur en vertellen aan die chauffeur waar jij heen moet. (Om een voorbeeld te geven)

30 juni 2023 om 07:27

Dat was niet echt antwoord op mn vraag, maar dank voor deze aanvulling.

30 juni 2023 om 07:42

@D-Bergkamp Het gaat de meesten met die gedachte ook niet om het gedrag van de gewone man, het gaat om het regime.

30 juni 2023 om 07:46

Ja het is zo’n vriendelijk land. Hebben het beste voor met de mensenrechten….

30 juni 2023 om 07:57

@Arsenal890,

USA begint een oorlog in Irak en heeft miljoenen illegalen zonder rechten
Rusland start een oorlog in Oekraïne
NAVO trekt de sovjet unie uit elkaar (oorzaak deze oorlog)
Nederland heeft toeslagen affaire waardoor mensen onterechtnin gevangenissen komen, kinderen kwijt raken en tot op heden nog geen reünie heeft geregeld. Het treed grondwetten vanwege een ziekte.

Is Saudie fantastisch qua mensen rechten.. absoluut niet!
Is het Westen ook maar 1 stap beter? Absoluut niet…

30 juni 2023 om 08:14

Oh tuurlijk, we zeggen iets over SA en meteen wijzen naar andere landen…

Het westen niet beter dan SA? Wat een grap zeg

30 juni 2023 om 08:16

@D-Bergkamp,

Moet je het om die reden dan maar goed vinden of mag je het, zoals de misstanden in het Westen, ook bekritiseren. Volgens mij duikt de pers er in Nederland ook bovenop met de toeslagen affaire.

Ik denk dat je vooral niet de fout moet maken dat je het niet ter discussie mag brengen omdat wij zelf (het Westen) ook niet brandschoon zijn.

Dus blijf de misstanden benoemen!

Je redenering dat je iets maar goed moet vinden omdat een ander ook niet brandschoon is, is heel gevaarlijk, want dat is een beetje de oog voor een oog gedachte. Als een ander mag inbreken en dat accepteren we, dan mag ik dat dus ook.....

Om die reden mag je jezelf best afvragen of je wilt werken in een land waar moderne slavenarbeid (veel zuid-oost aziatische "au pairs" worden voor een hongerloontje gebruikt als sloof/poets/oppasser in huis) nog steeds aanwezig is.

30 juni 2023 om 08:20

Toeslagenaffaire noemen en dat in vergelijking trekken met oorlogen en schending van mensenrechten... dat is totaal niet in verhouding.

30 juni 2023 om 08:27

SA heeft vorig jaar nog 81 mensen op 1 dag geëxecuteerd, dat wil je serieus vergelijken met het westen?

30 juni 2023 om 08:48

Wat een grap ben jij zeg, omdat je er een aantal keer per jaar komt. Waarschijnlijk werk gerelateerd. Ga je ons even vertellen dat het allemaal wel meevalt? Dan kun je er allerlei irrelevante zaken bijhalen, maar de feiten zijn gewoon dat er nog meerdere keren per jaar mensen geëxecuteerd worden om schimmige veroordelingen. Heb je een andere seksuele voorkeur, ben je ook de sjaak. Ben je een vrouw of een minderheid, succes. Schei toch uit.

30 juni 2023 om 08:53

Valt wel mee inderdaad. Tenzij je een vrouw bent of als kritische journalist een paspoort aanvraagt in de Saudische ambassade in Turkije..

30 juni 2023 om 09:21

FCG95 volgens mij gaat het de meesten niet om het regime, maar om het feit dat we van deze spelers dan niet meer zien spelen. Althans, dat is mijn standpunt.

30 juni 2023 om 09:27

'tenzij je een vrouw bent'

De meeste vrouwen daar leven beter dan de vrouwen hier. Ik snap niet waar je vandaan haalt dat er daar vrouwenhaat is. Typisch een gevalletje niet ervaren maar de media papegaaien.

30 juni 2023 om 09:35

Kerel, vrouwen mogen pas sinds 2019 zonder toestemming gaan reizen en autorijden. En dan doe je net alsof vrouwen daar normale rechten hebben? Misschien zelf is even wat opzoeken.

Als je als vrouw ook maar 1 ding zegt over vrouwenrechten wordt je opgepakt en gevangen gezet

30 juni 2023 om 11:41

Hahaha de NAVO trekt de Sovjet-Unie uit elkaar.

Het is toch hilarisch dat al die mensen die oh zo graag kritisch zijn de gevoelens van tientallen miljoenen mensen die niet afhankelijk wilden zijn van een corrupte staat en daarom onafhankelijkheid wilden gewoon compleet negeren en doen alsof ze een speelbal zijn van het oh zo boze westen.

30 juni 2023 om 11:42

Hetgeen waar Jsmooth anders denkt is het feit dat hij meent te kunnen bepalen voor alle vrouwen hoe "goed leven" eruit ziet. Waarom moet een vrouw naar buiten als ze thuis kan blijven en boor het gezin kan zorgen. Daar zit de kronkel. Dat Saudie Arabie qua persvrijheid ergens vertoeft rond Noord Korea, China en Iran is idd zo. Maar ja, rechten, boeiend. Als je er als westerling op vakantie gaat zijn ze super aardig tegen je.@Bergkamp, ik zou een klein beetje onderzoek doen naar de USSR en het uiteenvallen ervan, want dingen roepen als de NAVO trekt het uitelkaar is nogal oenig. Eerst lezen dan roepen. Geldt ook voor mensenrechten, het westen heeft wel meer gelijke rechten en vrijheid, dat is een objectief feit. Leg de grondwetten naast elkaar zou ik zeggen. Extreem saai, maar dan roep je voortaan niet zulke domme dingen.

30 juni 2023 om 07:23

Het heet niet voor niets betaald voetbal.

30 juni 2023 om 08:04

''alles draait om geld lijkt het...''.

Dat is wel een statement hoor, pfoe... Ik zou het niet durven zeggen.

Er wordt flink geld uitgegeven daar, is dat ook allemaal conform de financial fair play of boeit dat niet als het de zandbak is met gure invloeden ?

30 juni 2023 om 07:22

FFP is een UEFA regel, geldt niet in Azie. Net als met de Chinese clubs 5 jaar terug zijn er geen limieten.

30 juni 2023 om 10:28

Ah dat is ook zo, in mijn hoofd zat ik met de Fifa. Thanks !

Maar willen ze Maguire dan niet van ons kopen voor 100 miljoen

30 juni 2023 om 07:59

Buiten dat ik je grapje erg lollig vind, heeft het misschien ook wel iets te maken met de PR die Maguire krijgt op social media? Hij wordt wereldwijd belachelijk gemaakt, wellicht vinden ze hem niet zo passen bij wat het imago van de nieuwe competitie moet hebben?

30 juni 2023 om 09:27

YoeriCFC ja misschien. Al heb ik niet de indruk dat clubs zich daar meestal zoveel van aantrekken. Je ziet vaak zat van die "clowns" van club naar club trekken.

30 juni 2023 om 09:25

Ja echt man. Of in ieder geval gewoon wat overbodige/teleurstellende spelers met te hoge salarissen oppikken voor een leuk prijsje. Scott, Fred, sancho, antony, maguire, misschien awb en malacia nog. Niet allemaal tegelijk natuurlijk, maar bij een leuk bod kunnen er hier wel wat van weg.

Benieuwd of de 4 topclubs na augustus in oefenwedstrijden zich staande kunnen houden tegen clubs als Ajax en PSV of dat de mindere spelers in die elftallen er toch voor gaan zorgen dat ze dat niveau niet aan gaan kunnen!

30 juni 2023 om 08:16

Denk dat dat wel meevalt met mindere spelers. Als nationaal elftal is Saudie Arabie niet onaardig, en die jongens spelen allemaal in eigen competitie, ik neem aan bij de topclubs. Een paar van die spelers gecombineerd met de spelers welke ze nu halen is best een aardig niveau denk ik.

30 juni 2023 om 08:54

Ik denk dat het tegenvalt, vooral omdat er puur naar naam gekeken wordt. Veelal spelers die aan het eind van hun carrière zitten en waarbij de motivatie ook wel wat gezakt is lijkt me. Overal waar met geld gestrooid wordt zonder een echt plan, loopt het mis.

Dit hebben we ook gezien met China, dit is leuk voor spelers die nog wat willen verdienen in de nadagen. Niet te zwaar aan tillen. Gaat nog wel 40 jaar overheen wil er een SA team meedraaien met Europese subtop.

30 juni 2023 om 09:29

Ja denk sws dat spelers er, afgezien van het geld, juist naartoe gaan om het mindere niveau. Dan hoeven ze toch lekker wat minder hard te werken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren