Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool en Bayern verschieten kruit in boeiende eerste helft

Laatste update:

Het tweeluik tussen Liverpool en Bayern München in de achtste finale ligt nog volledig open. Beide ploegen kwamen dinsdagavond niet tot scoren op Anfield: 0-0. In de eerste helft lag het tempo hoog en waren er genoeg dreigende momenten, maar na rust was er weinig actie voor beide doelen. Op woensdag 13 maart wordt in de Allianz Arena bepaald wie doorstoot naar de kwartfinale.

De personele problemen van beide ploegen waren aanzienlijk. Jürgen Klopp moest puzzelen in de achterhoede, want de trainer van Liverpool beschikte niet over de geschorste Virgil van Dijk en het geblesseerde trio Joe Gomez, Alex Oxlade-Chamberlain en Dejan Lovren. Bij Bayern ontbraken de geblesseerde Arjen Robben en Leon Goretzka, de zieke Jérôme Boateng en de geschorste Thomas Müller. Zodoende was Georginio Wijnaldum de enige Nederlander op het veld. Voorafgaand aan de wedstrijd daalde het You'll Never Walk Alone luidkeels neer vanaf de tribunes, maar gedurende de openingsfase maakten de bezoekende supporters het meeste geluid.

Daar was een simpele verklaring voor: Bayern ging sterker van start op Anfield. Liverpool oogde nerveus; het voetenwerk van doelman Alisson Becker was bij tijd en wijle riskant en centrumverdediger Joël Matip oogde ook allerminst op zijn gemak. In de dertiende minuut werkte Matip de bal bijna in eigen doel na een voorzet van Serge Gnabry vanaf de rechterflank, maar Alisson stond op precies de juiste plek om de bal tegen te houden. In de daaropvolgende flipperkaststiuatie bleef Liverpool overeind. Even daarvoor bracht Manuel Neuer redding op een volley van Mohamed Salah.

Het werd een levendige openingsfase, waarin Serge Gnabry nog in het zijnet schoot, een omhaal van Naby Keïta niets opleverde en Salah naast kopte bij de tweede paal. Naarmate de eerste helft vorderde kwam Liverpool beter in de wedstrijd. Vijf minuten voor tijd liet Matip een goede kans onbenut na fraai voorbereidend werk van Roberto Firmino en Salah; kort daarvoor probeerde ook Mané het tevergeefs met een omhaal en had de Senegalees al naast geschoten uit een andere kans. Bayern liet zich echter evenmin onbetuigd en het resultaat was een onderhoudend eerste bedrijf.

Doelpunten vielen er desondanks niet voor rust. In het tweede bedrijf zette Liverpool minder fel druk, waardoor Bayern meer tijd had om aanvallen op te bouwen. Het duel kabbelde voort tot bepaalde fases waarin the Reds weer een stuk gevaarlijker oogden dan de bezoekers. Tot grote kansen leidde dat niet en ook Bayern meldde zich maar sporadisch voor het vijandelijke doel. De tweede helft werd zodoende een stuk minder aantrekkelijk dan het eerste bedrijf. Pas zes minuten voor tijd moest Neuer weer eens ingrijpen, na een kopbal van Mané van dichtbij. Bayern zal in ieder geval tevreden zijn met de uitslag en hoopt het karwei over drie weken af te maken.

Wie bereikt de kwartfinale van de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 februari 2019 om 23:04

Eerlijk is eerlijk. Bayern verdedigde echt uitstekend. De laatste pass kwam vaak niet aan, maar dat kwam ook omdat de verdediging van Bayern er constant bovenop zat. Knap hoor.
Nou waren de aanvallers van Liverpool wel teveel met zichzelf bezig. Veel egoïsme, weinig aanvallen met fantasie. Liepen elkaar vooral in de weg.

19 februari 2019 om 23:10

Mee eens, bayern verdedigde erg sterk en daardoor wilde Salah steeds even laten zien wat hij kon. Leek voor mij zo ten minste.

19 februari 2019 om 23:42

Deels met je eens. Salah en Mané lagen inderdaad behoorlijk in de knoop met zichzelf continu, maar ik vond Firmino een geweldige pot spelen. Althans tot een minuut of 60, daarna leek de pijp leeg bij hem. Ook logisch natuurlijk als je net ziek bent geweest. Voor mij was hij in ieder geval na Fabinho (die echt een geweldige pot speelde) de man of the match.

20 februari 2019 om 06:26

oxxis als je Henderson geen motm vindt ben je echt niet goed bij je hoofd. Speelde zijn beste wedstrijd in het shirt van Liverpool.

Liverpool kwam aanvallend veel te kort vandaag. Ondanks het spel met veel pressie naar voren kwamen er nauwelijks kansen uit. Ecjter is 0-0 voor beide ploegen een uitstelende uitgangspositie.

19 februari 2019 om 22:54

De aanvallers van Liverpool zijn het beste als ze kunnen counteren met weinig ruimte kunnen ze heel weinig, op dat middenveld bij Liverpool is er ook weinig creativiteit, Liverpool moet met iets nieuws afkomen over 2 weken.

19 februari 2019 om 22:57

Helemaal gelijk Medalofhonor, Zermatt roept het al weken. Wat mis ik Coutinho zeg pff. Maar Wijnaldum was echt top vandaag, wat een topper

20 februari 2019 om 00:04

Medalofhonor

Onzin. ze zijn alle drie sterk in de kleine ruimte, Liverpool had er makkelijk 2 kunnen maken vandaag.

19 februari 2019 om 22:58

Ik zie ze dan ook beide doorgaan.

Wijnaldum is Beast! Speelde een heerlijke wedstrijd net als Fabinho & Henderson bijna foutloos

Matige pot gezien, Bayern die zoals verwacht vooral geen tegengoal wilde krijgen en Liverpool die vooral bij de 16 erg zwak was. Ook is weer eens duidelijk geworden dat er eigenlijk helemaal geen vervanger loopt voor Firmino.. die was duidelijk niet fit maar nog altijd 3 klassen beter dan Origi.. wat viel die slecht in zeg. Wel grote complimenten aan Fabinho, speelde wederom niet op zijn positie maar speelde erg sterk. Leest het spelletje goed en ook verdedigend echt solide. Zou hem eerder opstellen dan Lovren in ieder geval. Hopen dat Liverpool in München kan stunten, als de ruimtes wat groter worden.

19 februari 2019 om 22:58

Origi kreeg amper deftige ballen vond ik, aanval was veel te slordig. Veel ballen in de voet van Bayern spelers

19 februari 2019 om 23:01

Ook gewoon erg druistig. Laat zich in tien min tijd wel 3/4x uitkappen. Zo zonde dat Sturridge na z'n blessure gewoon veel heeft ingeleverd want dat was de perfecte spits geweest imo

19 februari 2019 om 23:06

Sturridge is zijn snelheid kwijt, jammer genoeg. Wat een spits was dat zeg. En Mané kon toch die bal nog steken op Origi op het einde ergens, maar die doet altijd nog een beweging te veel.

19 februari 2019 om 23:13

Sturridge zonder blessures was van het niveau Kane geweest. Ben ik van overtuigd.

19 februari 2019 om 23:17

Beter zelfs, zeker met die snelheid die Kane niet heeft

19 februari 2019 om 23:17

En hij had nog een zieke techniek in huis

20 februari 2019 om 05:37

Nooit beter dan Kane. Sturridge was maximaal een subtop topspits.

19 februari 2019 om 23:01

"ook is weer eens duidelijk geworden dat er eigenlijk geen vervanger looot voor Firminio.."

Ben ik niet met je eens. Als je het nu over een Burnley had oke, maar je hebt het over Bayern Munchen hier, dat je dan geen goals kan maken is niet altijd heel gek imo. Bayern had het goed dicht zitten en speelde eigk om niet te verliezen. Desondanks had Liverpool inderdaad ook niet heel veel aanvalskracht,

19 februari 2019 om 23:04

Gaat er meer om dat je op deze manier gewoon niks kan forceren in een wedstrijd waar het allemaal net wat minder loopt. Liverpool heeft de minst brede selectie van alle topploegen, daar kan je gewoon niet omheen. Eigenlijk hebben ze een target men nodig, iemand die de bal makkelijk ontvangt en mee kan geven aan de lopende mensen

Motm : Thiago, die was echt foutloos, perfect in balbezit en keihard als hij moest verdedigen. 2e helft was matig, wel respect voor Bayern iedereen had verwacht dat ze vandaag afgemaakt zouden worden. Ik zie ze thuis in Duitsland anders spelen en misschien wel doorgaan.

19 februari 2019 om 22:57

Kovac kwam voor een 0-0 hierheen hij dat je weet in Anfield niet zomaar aanvallen. Als Bayern hier doorgaat mogen we dat wel op naam van Kovac zetten. Een Pep zou hier gewoon aanvallen en op zijn bek gaan.

19 februari 2019 om 23:02

True, een coach moet zich soms simpelweg aanpassen aan de tegenstander en dat heeft Kovac ook gedaan, zag je ook met zijn wissels. Ik zie Bayern een grote kans maken in eigen huis, Liverpool is vaak zichzelf niet uit.

19 februari 2019 om 23:07

Wetend dat Liverpool bar slecht is in uitwedstrijden dit jaar in de CL is dit een prima resultaat. Liverpool heeft dit jaar nog geen CL uitwedstrijd gewonnen. Sterker nog, maar 1 goal buitenshuis gemaakt. Kovac vandaag tactisch de boel sterk neergezet. En mijn God wat was Martinez een absolute baas.

19 februari 2019 om 23:27

Toch gek dat Bayern zo tevreden is met een 0-0. Dat is na verliezen de slechtst denkbare uitgangspositie voor de return.
Een uitgoal is juist goud waard in dit knockout systeem en daar is Bayern totaal niet naar op zoek geweest.

19 februari 2019 om 23:59

Tevreden zou ik het niet noemen maar eerder blij dat Liverpool niet scoorde. Als je kijkt naar dat Bayern dit jaar elke wedstrijd een tegendoelpunt kreeg in de BuLi dan ga je met knikkende knieen naar Anfield.

19 februari 2019 om 22:59

Vergeet Hummels niet. Vond hem uitstekend! Zat er vaak tussen en sterk in de lucht vandaag, chapeau

19 februari 2019 om 23:01

Vond Kimmich , Sule en Martinez ook erg sterk spelen.
Persoonlijk vind ik Martinez motm , omdat ik weet dat Thiago veel beter kan.

19 februari 2019 om 23:23

Er was maar een MOTM en dat was Henderson. Vaak beschimpt door menigeen maar speelde vandaag een van zijn beste wedsrijden ooit voor Liverpool.

Poehh wat een saai wedstrijd. Salah en Mane vielen mij erg tegen geld ook voor Firminho

19 februari 2019 om 23:24

Firmino speelde ondanks dat ie ziek was juist heel goed

Vond de eerste helft heerlijk wegkijken. De tweede minder. Bayern uit gaat een kluif worden voor Liverpool ben ik bang .. die scoren thuis altijd. Gelukkig hebben ze van Dijk weer terug dan. Henderson vond ik erg sterk!
Zware periode voor Liverpool ook met dit weekend United uit.

Zo speelt Ajax Bayern compleet van de kaart & heeft notabene Liverpool die eerste staan in de zogezegde moeilijkste competitie van de wereld moeite met Bayern. Wat is en blijft voetbal toch een mooi spelletje.

Overigens lijkt Bayern wel langzaam en zeker weer omhoog te klimmen, goed om te zien.

19 februari 2019 om 22:59

Ajax is dan ook de beste ploeg ter wereld wereld he

19 februari 2019 om 23:08

Haha, ze zeggen het hé?

19 februari 2019 om 23:00

Ajax speelde Bayern weg? Volgens mij had Bayern die wedstrijd voor rust met 0-3 moeten voorstaan..

19 februari 2019 om 23:02

In Munchen werd Bayern bij vlagen weggespeeld vond ik wel. Was dramatisch.

19 februari 2019 om 23:12

Eens, maar het is 3-3 geworden.
Zoals iSimic al aangeeft werd Bayern toch wel weggespeeld met vlagen.
Maar uiteraard Bayern hoort gewoon Ajax compleet van de kaart te spelen met 0-5. Bayern verkeert natuurlijk ook in een baggere situatie kwa competitie/cl & spelers. Met spelers bedoel ik uiteraard van oud naar jong, dat vraagt tijd en aanpassingen.

19 februari 2019 om 23:19

Dat is zwaar overdreven. De selectie heeft een gemiddelde leeftijd van rond de 26 jaar. Alleen op de vleugels is het wat ouder maar met Coman en Gnabry zijn er al 2 talenten die het bij vlagen veels goed laten zien. Het waren vandaag nota bene de oudere spelers die uitblonken waarvan normaal geroepen wordt dat ze te oud worden en weg moeten (hummels en Martinez).

Daarnaast is er genoeg perspectief voor de return in Munchen in de CL. En in de competitie stond Bayern op matchday 12 op 9 punten achter en heeft sindsdien 27 van de 30 punten gehaald met een Dortmund ervoor die compleet ingestort is. Nu slechts op 3 met een thuiswedstrijd tegen Bvb.

Gewoon een prima situatie lijkt mij dat.

19 februari 2019 om 23:01

Zo verliest Real thuis met 0-3 van CSKA, en winnen ze ondanks het schattig proberen van Ajax vrij eenvoudig van Ajax met 1-2.

19 februari 2019 om 23:07

Daarom zei ik al voetbal blijft een mooi spelletje
En vrij eenvoudig van ajax ben ik het niet helemaal eens. De eerste helft was ajax super dominant, maar het verschil is gewoon te groot. Jongens van Real blijven gaan Ajax daarin tegen not so much en dat was te zien de 2e helft.

19 februari 2019 om 23:24

Sommige clubs hebben ook nog beleid omenigszins goed voetbal te spelen en niet de bus te parkeren om maar te winnen.
Cska is er uitendelijk minder ver mee gekomen in de CL dan Ajax tot dusver.

20 februari 2019 om 07:57

Ik vind het juist terecht dat die Ajax noemt en verre van triest.De prestaties van Ajax werden gigantisch gebagatelliseerd, want dit was zo’n zwak Bayern, oud, bakken er niets meer van, etc.

Het feit dat de nummer 1 van Engeland maar 0-0 speelt tegen Bayern laat zien dat Bayern helemaal niet zo slecht is en de prestatie van Ajax juist erg goed was. Dus wat mij betreft terecht dat die Ajax en haar prestaties er bij haalt.

Waarom Mané niet wordt gewisseld is mij een raadsel. Wat een ongelofelijk slechte wedstrijd speelde hij zeg. Zo enorm druistig, ballen die van z’n borst afspringen, geen enkele oog open voor zijn teamgenoten. Barslecht. Verder een boeiende eerste helft en een gezapige tweede helft. Hopen dat de wedstrijd in München wel aan haar verwachtigen voldoet.

19 februari 2019 om 23:00

Mané mag je nooit wisselen want die scoort vaak als hij eerst 3x een kans mist haha maar idd zeer slordig vandaag. Jammer genoeg geen Shaqiri gezien

Oogkleppen. Het woord wat het eerst in me opkomt als ik aan Liverpool vanavond denk. Robertson en Trent erg matig beiden, dan valt gelijk een extra dimensie van Liverpool’s aanval weg. Ook verdienste van Bayern natuurlijk. Goede pot van Kimmich. Henderson sterk, Wijnaldum eerste helft ook maar de tweede wat minder. Neuer nog altijd die ijzige doelman van weleer, over die man hebben we het te weinig. Kan die grabbelton uit Vlaanderen nog wel een poosje tegenop kijken.

Resultaat had slechter gekund, maar had ook beter gekund. Liverpool heeft de kwaliteit om overal te scoren, dus ook uit bij Bayern. Wat dat betreft mooi dat ze de 0 hebben kunnen houden. Bayern kwam voor een gelijkspel en kreeg een gelijkspel. Die vrije trap met 90+4 zegt genoeg als je die naar achteren gaat spelen, onbegrijpelijk eigenlijk. Liverpool was aanvallend veel te onrustig en in de laatste 30 meter was bijna elke bal slecht. Er was genoeg ruimte om tot grotere kansen te komen, maar 90% van de ballen rond de 16 van Bayern werd ingeleverd. Dat moet echt beter in Munchen anders kunnen ze ook daar tot de kerst voetballen en zullen ze niet scoren. Mane ook die op het eind een goede actie heeft, maar in plaats van de bal aan Origi in de loop te geven, kiest voor een moeilijke bal op Salah was typerend voor het aanvallende spel van Liverpool vanavond.

19 februari 2019 om 22:56

Klopt dat zegt veel inderdaad dat bayern niet even een uit doelpunt probeert te maken in de laatste minuut. Kovac signaleerde zelfs dat zijn spelers tijd moesten rekken bij de cornervlag, Laf van bayern maar ze zijn waarschijnlijk bang voor de dodelijke counters van liverpool. Dit is overduidelijk een goed resultaat voor liverpool want ze hebben nu aan ieder gelijkspel met doepunten genoeg in munchen

19 februari 2019 om 23:10

Logisch, op de flanken zijn er geen alternatieven op dit moment. Geen Müller en geen Robben. Alleen Davies die nog niet eens 30 minuten in zijn voeten heeft. Dan liever Coman en Gnarby langer inhouden en hopen op een counter.

19 februari 2019 om 23:33

Weet je wanneer Bayern gaat investeren? Wordt tijd dat er een keer geld wordt gesmeten want Robbery is passe na dit seizoen.
Duitse kern? Werner Havertz Maier?

22 februari 2019 om 23:01

Schijnt dat ze rakitic willen halen. Ik zie bayern wel 50 miljoen uitgeven aan 1 speler in de zomer maar waarschijnlijk aan de verkeerde speler, wat ze nodig hebben is een snelle flank speler, ribery en robben zijn nauwelijks vervangbaar, ze hadden douglas costa niet weg moeten doen en juan bernat ook niet. Sanches speelt 1 van de 10 wedstrijden goed maar dat is niet goed. Misschien is firminho of salah wel iets voor bayern, als hun willen gaan ten minste

Erg teleurstellende 2e helft, en helemaal geen goed resultaat voor ons. Liverpool mist de rust veel te vaak, en mist ook veel te veel kansen, en dan met name Sadio Mane. Wat heeft die een scheve poten zeg, bizar. Ik maak me hier ongerust over, omdat het al langer zo is en vaker is voorgekomen. Zul je zien dat dit tegen Man United ook gaat gebeuren. Dat kan echt niet op dit niveau. Weinig vertrouwen in een goed resultaat in Munchen, maar we gaan het meemaken.

Laf bayern gezien. Onkunde van Kovac met late wissels. Scheids was slecht en gaf Liverpool continu vrije trappen op de helft van bayern. Het weer hiel ook niet mee, het regende de hele wedstrijd. Weet iemand of Robben er misschien al bij is bij de return? James was ook slecht trouwens. De verdediging van Liverpool hield uitstekend stand ondanks de afwezigheid van van Dijk.

19 februari 2019 om 23:00

Laf inderdaad, wanvertoning. Moet je je voorstellen dat je hier een kaartje voor hebt gekocht.

19 februari 2019 om 23:01

Onkunde? Bayern wilde een gelijkspel en dat hebben ze bewerkstelligd. Liverpool lukte helemaal niks meer 2e helft, dan snap ik dat je als Kovac zijnde terughoudend bent om te wisselen

19 februari 2019 om 23:11

Het waren allemaal spelers die niks konden forceren. Een 35 jarige Ribery, 3 spelers onder de 20 zonder ervaring en dan nog Sanches die weet ik veel wat hij aan het doen is.

19 februari 2019 om 23:13

Vanwege de weinige keuzes. Ribery gaat de enorme ruimtes vooraan niet kunnen belopen, dan is al te zien geweest dit seizoen. Davies heeft er nog niets te zoeken en een middenvelder erin voor een andere middenvelder gaat ten koste van de organisatie die op dat moment goed stond. Met een Mueller, Goretzka of Tolisso erbij is het anders maar met de huidige bank snapte ik het wel.

19 februari 2019 om 23:17

Omdat Lpool mede aan het infuus lag door de speelwijze van Bayern. Lpool hoeft niet goed te spelen om te kunnen scoren uit een counter

19 februari 2019 om 23:22

Ribery is gevaarlijk als Bayern op de helft van de tegenstander is. Niet als Bayern defensief speelt als vandaag. Daar mist hij de explosiviteit en snelheid gewoon voor.

Om voor hem dan aanvallender te gaan spelen is onnodig risico nemen kijkend naar de counters van Liverpool.

20 februari 2019 om 14:45

Denk inderdaad dat dat het meer geweest is. Niet in de counters van Liverpool lopen en het thuis afmaken.

Wat een saaie 2e helft. De laatst pass van Liverpool was bizar slecht en bayern probeerde niet eens aan te vallen. iedereen maakte zich druk om virgil, maar ze hebben echt een spits/ aanvaller nodig. Salah ook erg matig

19 februari 2019 om 23:02

Ik hoop op Timo Werner en Jadon Sancho. Moeilijk, maar dromen mag.

Pooohhh wat was de 1e helft leuk om naar te kijken. Aan Liverpool kant waren Henderson, Wijnaldum, Fabinho en Firmino speelde allen fantastisch. Mane en Salah vergeten te passen vaak en hadden af en toe beter af kunnen leggen. Bayern speelde 1e helft goed. 2e helft speelde ze om niet te verliezen. Al met al ben ik gematigd tevreden met de uitslag al verdiende Liverpool deze wedstrijd meer dan een 0-0.

19 februari 2019 om 22:57

Wilde ook even vermelden dat TAA de slechtste man was op het veld. Dat ie nog een voorzet mag geven in de 89e minuut daar begrijpt niemand wat van.

19 februari 2019 om 23:03

TAA had Coman in zn zak.
Slechtste man op het veld was James.
En aan Liverpools zijde vond ik dat Matip, die had verdedigend niet veel te doen , maar zodra die een bal aan moet raken dan gaat het al mis.

19 februari 2019 om 23:09

Hahaha inderdaad, Matip is echt een slungel. Was er maar een Gerrard op die momenten dat Matip die bal altijd in de tribune ramde.

Wat een saaie wedstrijd zeg. Bayern speelt fifa 19 met drop back. Man wat spelen die hele tijd terug en dan weer naar de keeper. Neuer had meer de bal dan Lewandowski. Liverpool probeerde het wel maar mist kwaliteit op dat soort momenten.

19 februari 2019 om 23:04

Als je gaat proberen aan te vallen op Anfield val je in het mes en wordt je helemaal scheef gecounterd.

19 februari 2019 om 23:10

Idd, vind het gewoon geweldig gedaan van Kovac. Is niet in de val getrapt jammer genoeg.

19 februari 2019 om 23:32

Klopt alleen jammer voor de neutrale toeschouwers.

Vooraf denk je Liverpool-Bayern dat wordt een spectakel maar wat was het een matige wedstrijd en Salah en Mane deden echt werkelijk niest goed alles ging fout bij ze en Salah haalt bij lange na niet zijn niveau van vorige jaar wat eenmalig was het was weer de oude Salah... Teleurstellende wedstrijd gezien. Ging veel mis bij beiden ploegen....

19 februari 2019 om 23:20

Wat bedoel je met weer de oude?

Niemand iets aan te merken op Javi Martinez? Eindeloos janken en tijd verspillen terwijl mensen bizarre prijzen voor deze wedstrijd betalen... Dat hij zich niet diep schaamt, wanvertoning van Spaanse origine weer...

19 februari 2019 om 23:15

Thiago speelde ook gewoon geweldig en die is ook van Spaanse origine toch. Je lijkt wel Geert, zomaar iedereen over dezelfde kam scheren. 😜

19 februari 2019 om 23:30

En heb ik Thiago genoemd? Weliswaar is tegenwoordig de disclaimer nodig; niet elke Spaanse voetballer is een zuigers en valsspeler eerste klas"

Ik hoop dat Bayern niet door gaat en geen kampioen wordt. Als er iemand is die ik het gun om door te gaan dan is het wel Liverpool. En In de competitie Dortmund.
Bayern heeft 1 a 2 dramatische jaren nodig om te realiseren dat er doorgeselecteerd moet worden. De technisch directeuren waren te comfortabel met de competitiestand en lagen te slapen.
Hoop nadien ook Kovac wordt ontslagen.
Er worden te veel veren in elkaars kont gestopt in het bestuur, het kan zo niet langer..vandaar dat ik hoop dat Bayern het tijdelijk slecht zal doen.

Als Bayern fan schaam ik me kapot. Er is letterlijk geen kans gecreerd in 90min. Zelfs in de allerlaatste minuut , de vrije trap rond de 50m , had je je lange spelers naar voren kunnen sturen en hopen op een geluksgoal , maar nee.
Er zit totaal geen idee in het spel.
Speel je eindelijk met een middenveld die het druk zetten van Liverpool kapot kan spelen , James - Thiagio- Martinez .. Gebeurt er niks.
Heb je flankspelers waarmee je kan counteren, en 2 spelers die uitstekend de pass kunnen geven vanuit het middenveld ( en 2 vanuit de verdediging , Kimmich en Alaba) ...gebeurt er niks.

Mag James zich eindelijk bewijzen in de basis , speelt ie het slechtst van de 22 spelers op het veld.
Coman blindpaard die alleen maar kan rennen.

19 februari 2019 om 23:04

Er zat juíst een idee in, namelijk de 0 houden. Waarom zou je uitgerekend in de blessuretijd naief zijn en iedereen naar voren sturen? Zou wel het domste mogelijk zijn

19 februari 2019 om 23:29

Om op je eerste punt in te gaan.
Bayern heeft nooit om het resultaat gespeeld ( a la Mourinho ) maar altijd uitgegaan van eigen kracht.
Nou snap ik wel dat een beperkte trainer enkel voor het resultaat gaat , maar juist daarom wil ik hem liever gister kwijt dan vandaag.
En je tweede punt..het waren de laatste 20seconden van de wedstrijd , de scheids zou sws affluiten , dan kan je best een poging wagen aangezien er geen risicos aan vast zitten.

20 februari 2019 om 15:04

In theorie klopt het van de laatste 20 seconden ja. Maar hoe vaak fluit de scheids precies op het einde van de blessuretijd af? Misschien telt die er 20 seconden bij vanwege die overtreding, pakt Liverpool een counter, fluit die ook niet af in een gevaarlijke situatie. Kan je makkelijk nog tegen een nederlaag aanlopen.

19 februari 2019 om 23:11

Bayern mist de creativiteit van een Havertz en de leiderschap van een Lahm, Kahn of Schweini. Het is als de Autobots zonder Optimus Prime.

19 februari 2019 om 23:20

Met Thiago en James hebben ze creativiteit genoeg, alleen is die Kovac gewoon een matige trainer. Vorig jaar onder Heynkes speelde Bayern veel en veel beter.

19 februari 2019 om 23:26

Toen ze de CL wonnen met Heynckes hadden ze relatief gezien , individueel , de mindere spelers (Mueller Mandzukic Pizarro Timosjuk Dante) maar als team geweldig met pressing passing laufpensum. Helaas is dat nu niet meer terug te zien.

Klassepot van Hummels, laat toch zien dat die bij de top hoort!

Goretzka en Robben er niet bij, met hen is Bayern thuis een stuk sterker. Wordt een mooie wedstrijd met een 2-1 overwinning voor Bayern. Benieuwd wie Kimmich gaat vervangen....

Kan iemand mij uitleggen wat Suele zo goed maakt? Ik zie het niet...

19 februari 2019 om 23:11

Kan je ook ff checken wie de PL wint, ik heb echt stress

19 februari 2019 om 23:12

City ivm breedste selectie.

19 februari 2019 om 23:16

Danjewel man, hoef ik niet meer te kijken dit seizoen. Next year is our year dan maar zeker!

19 februari 2019 om 23:21

Süle heeft een goede tackle en is in de lucht ijzersterk. Ook aardig snel

19 februari 2019 om 23:27

Tx for Intel, appreciate iT!

20 februari 2019 om 01:37

I see what u did there... Intel.. It... Indien die opzettelijk was, petje af hahhaa.

De wil was er bij Liverpool. Door de vermoeidheid ging het laatste beetje concentratie rond de 16 van München eruit vanaf minuut 60. Verdedigd sterk maar het spel maken kunnen ze gewoon niet! Op de counter top 3 van Europa maar voetbaltechnisch moet echt beter. Bayern kwam indd voor een gelijkspel. Tegen ajax speelde robben en ribery nog maar vandaag speelde ze bijna met z'n 9en. Open en vermakelijke wedstrijd. Thiago beste van het veld en wijnaldum super 1e helft!

Matige pot vanavond. Bayern kwam om de nul te houden ben Liverpool miste gewoon teveel kansen. Mané moet echt vervangen worden. Hij heeft teveel kansen nodig om überhaupt te scoren. Ook zijn medespelers ziet hij over het hoofd. Liverpool gaat het niet redden in Europa omdat ze simpelweg creativiteit tekort komen. Uit zijn ze veel zwakker dan thuis. Bayern is ook niet veel beter.

19 februari 2019 om 23:28

Mane past perfect in et voetbal van Liverpool. Vanavond kon Liverpool niet het eigen voetbal spelen doordat Bayern de bus parkeerde. Mourinho zal trots zijn.
Hij is inderdaad niet de beste afmaker, maar daar is hij ook niet voor. Met zijn snelheid en explosiviteit is Mane het begin van pressie en het countervoetbal van Liverpool, en daar is hij goed in.

Het ontbrak Liverpool aan scherpte in de laatste fase en was het vaak iets te rommelig, Salah was daar de personificatie van. Echt veel hele grote kansen heeft Liverpool niet gehad, wel heel mogelijkheden om zo'n grote kans te krijgen. Overigens heeft Bayern in de eerste helft wel nagelaten om een van de slordigheden achterin bij Liverpool af te straffen. In de tweede helft heeft Bayern bijna alleen maar tegengehouden.

Op dit niveau moet je spaarzame kansen benutten en die mogelijkheden heeft Liverpool duidelijk laten liggen. In dit soort wedstrijden missen ze een echte nummer 9. Firminho is een fantastische speler, maar geen echte diepe spits. Mané heeft geen rendement en Salah constant driedubbele dekking, dan is t lastig scoren. Overigens was Henderson fenomenaal en ook Matip-Fabinho speelden uitstekend.

Ben benieuwd wat Bayern thuis gaat doen, want ga je meer ruimte weggeven dan wordt Liverpool automatisch ook een stuk gevaarlijker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren