SuperBuLi
Algemeen
Vrienden (12)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zondag, 20 september 2015
 • SuperBuLi
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 6.225
 • 26 jaar (27-3-1996)
 • Rotterdam
 • Applicatie ontwikkelaar
 • 12
Persoonlijke berichten
30 september 2017 om 22:09
#1

Spelers management

Nou, het lijkt erop dat Bosz spelers goed kan motiveren. De reacties uit de spelersgroep zijn rondom positief. Hij werkt met beoordelingscijfers die de spelers na wedstrijd afloop krijgen. heel unie lijkt mee.

Management en Publiek

Hij is in korte tijd heel populair geworden hier in Dortmund. Heeft zeker ook met zijn persoonlijkheid te maken. Nuchtere mensen zijn in het Ruhrgebiet altijd welkom. BVB Management denkt ook de juiste trainer met hem in dienst genomen te hebben. We moeten nog even zien hoe het wordt als de resultaten tegenvallen.

Taktiek

Het is niet helemaal wat Nederlanders als Hollandse school kenmerken. De hoogstaande defensieve lijn en de twee middenvelders die soms ook nog als aanvallers fungeren zijn erg typisch. Als je een uitgerust team hebt, en niet tegen een top team speelt, loopt het meestal goed af, maar tegen Real met hun precisie en snelheid was te zien dat je kansloos bent met zoveel ruimte achterin. Het herinnerde mij zo ' n beetje aan United - Ajax. In deze situaties verwacht ik van een top trainer aanpassingen. Tot nu toe waren er geen, dat is slecht. Met Tuchel was het iets beter omdat die 4-1,4-1, of tegen de top teams 3-5-2 hanteerde. Beetje meer zekerheid op 30-40 meter afstand van eigen doel. (neemt niet weg dat ik Bosz 100 keer meer sympathiek vind dan Tuchel)

Algemeen

Ik denk dat de CL kwalificatie ook dit seizoen weer mogelijk is. Dat is belangrijk voor de verdere, mbt financieen, ontwikkeling voor de club. BVB trekt inmiddels de top talenten uit de wereld aan. Kijken naar de A 1 is een feest voor de ogen, en ik als trainer benijd Bosz voor zijn mogelijkheden. Ik hoop,
dat je hiermee mijn reacies beter kan interpreteren. Jou commentaren zijn de enige die ik lees van alle Bayern fans,

1 oktober 2017 om 18:49
#2

Ik kan je nog een heel interessante publicatie aanbevelen, als je dieper in het Duitse voetbal (en Internationaal) wilt duiken: 11 Freunde is een heel spannend magazijn, wat het voetbal gebeuren met heel veel vakkennis benadert (ook onder 11freunde.de)

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 5 augustus
Jerdy Schouten staat in de nadrukkelijke belangstelling van Torino. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren