Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lewandowski profiteert van de afwezigheid van Robben en Ribéry’

Laatste update:

Arjen Robben en Franck Ribéry worden gezien als de sterspelers van Bayern München, maar de twee zijn al weken geblesseerd en zonder hen presteert der Rekordmeister fantastisch. Ook zonder Robbery is Bayern München niet te kloppen; zo won het in competitieverband alle acht wedstrijden. Volgens erevoorzitter Franz Beckenbauer wordt het zeker voor Ribéry nog een klus om zich terug te knokken in het elftal.

/

Robben lijkt wel zeker van zijn plek, maar volgens Beckenbauer gaat Ribéry het nog lastig krijgen. Op de linkerflank speelt Douglas Costa de sterren van de hemel. “Om Douglas Costa uit het team te spelen, zal Ribéry zijn oude vorm weer moeten hervinden. Hij is echter al ouder dan dertig jaar en lang geblesseerd geweest, dat heeft tijd nodig”, zegt der Kaiser tegen Sky.

Zonder Robben en Ribéry doet Robert Lewandowski het fantastisch: de spits scoort aan de lopende band. “En hij wordt steeds beter, hij profiteert van de afwezigheid van Robben en Ribéry. Zij dribbelen en gaan zelf voor het schot, als spelers het nu niet weten gaat de bal naar Lewandowski. Hij is veel beter in de ploeg geïntegreerd.”

Denk je dat Franck Ribéry terugkeert in de ploeg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor mij de best mogelijke bayern opstelling :

Neuer

Benatia boateng alaba

Lahm thiago

Robben gotze costa

Lewandowski muller

5 oktober 2015 om 14:25

Denk niet dat Martinez eruit zal gaan, die speelt super goed.

5 oktober 2015 om 14:28

Een middenveld met enkel Thiago als cm lijkt mij zelfmoord.

5 oktober 2015 om 15:42

Wie gaat dat afstraffen dan? Alleen de tegenstander in de CL finale. Er staat geen maat op Bayern.

5 oktober 2015 om 14:42

Mooie Fifa opstelling. Je wordt totaal overlopen, 4 verdedigers, 1 middenvelder en 5 aanvallers?

5 oktober 2015 om 15:41

Ik neem aan dat hij Muller en Gotze op het middenveld zet. Je wint hier alsnog 99% van de wedstrijden mee. Zo veel kwaliteit...

5 oktober 2015 om 19:33

Dat Bayern daarmee genoeg wedstrijden wint lijkt me aannemelijk. Echter heeft hij het over het best mogelijke team van Bayern en dat is het team dat hij noemt natuurlijk niet.

6 oktober 2015 om 10:18

Hm... zoiets dan? Je hebt wel veel kwaliteit maar als iedereen aanvallend denkt kom je ook nergens - je hebt werkers nodig zoals vroeger Schweini, stofzuigers zoals Javi Martinez. Dit is teveel van hetzelfde (technici, passers, afmakers)

Neuer
Lahm
Benatia
Boateng
Alaba
Thiago
Gotze
Robben
Muller
Gotze
Lewandowski
5 oktober 2015 om 14:46

Neuer lahm benatia boateng alaba vidal thagio robben muller costa lewa.

Vaste wissel Gotze Martinez Rafinha Rode Ribery enzo maja Martinez en Gotze doen t nu zo goed tjah hij zal wel roeleren.

5 oktober 2015 om 20:25

Haha en vidal gaat banken zeker? Jij hebt echt geen verstand van voetbal

Zal mij straks benieuwen als die terug zijn of ze dan ook een basisplek krijgen.
Vooral Robben, die heeft aan Costa een goede vervanger en die speelt hij niet zomaar op de bank.

5 oktober 2015 om 14:21

voor mij vooral ribery, robben was vorig jaar wanneer hij niet geblesseerd was een van de belangrijkste spelers ribery, was wanneer hij niet geblesseerd was ook hopeloos uitvorm

5 oktober 2015 om 15:14

Elke keer als Ribery terug kwam was ie goed voor een assist en een doelpunt. En hij speelde best wel goed.

5 oktober 2015 om 14:24

Costa staat op de linker flank zoals in de tekst vermeld staat.. ofterwijl de concurrent van Ribery.

Ik schat Costa op dit moment hoger in de ribery, die zal niet zo 1,2,3 terug keren in de basis..

5 oktober 2015 om 14:51

Linkerflank. Helemaal over heen gelezen en dat terwijl ik de wedstrijd gisteren ook nog had gezien.
*nachtdienst* dus net wakker.

Nu staat er een linksbenige speler op links en een rechtsbenige speler op rechts, het is dus logisch dat lewandowski meer scoort dan normaal. In mijn ogen de beste nummer 9 ter wereld als het op kansen afmaken aankomt

5 oktober 2015 om 15:05

Klopt, maar als het gaat om de complete voetballer vind ik suarez nog wat beter

Helemaal met Beckenbauer eens. Maar met name in Robben zit het probleem.

Gisteren had ik het al aangegeven. Deze vraag werd ook voorgelegd aan Lewa die in een interview zei dat het inderdaad fijner is met Muller om hem heen dan wel op rechts en met Costa op links. Puur omdat hij dan niet alleen meer ballen krijgt maar ook beter in zijn spel komt.

Robben op rechts is voor een spits verschrikkelijk. Ribery aan de andere kant is een ander verhaal aangezien Ribery 2 benig is en zelden naar binnen kapt, Ribery gaat juist negen van de tien keer buiten om. Dat zie je aan de cijfers van Ribery, hij zorgt voor de assists en heeft de meeste keypasses. Robben maakt de goals, maar het rendement is ook niet top, beetje Ronaldo met zijn vrije ballen, zelfde verhaal. Robben gaat zo een 30 keer per wedstrijd naar binnen en schiet, redement is te laag.

Daarnaast zou ik het wel weten, Robben speelde dit seizoen alleen maar zaadwedstrijden en werd voortijdig naar de kant gehaald, dat gebeurde hem nooit eerder. Als Pep ballen heeft doet hij hetzelde als Heycknes en zet Robben op te bank.

5 oktober 2015 om 14:39

Of je probeert Robben weer terug om te turnen naar een linksbuiten. Zo is ie ook begonnen en dat zou voor het Nederlands elftal ook een zegen zijn.

5 oktober 2015 om 14:44

Waarom zou je dat doen? Costa heeft een assist record gebroken met zijn 10 assists (nooit iemand in de buli had al zo veel assist in de begin van de competitie), staat momenteel bovenaan in het Europees assists klassement en zal, als hij zo door gaat, het assist record van de Bruyne van vorig seizoen verbreken. Het record van de Bruyne staat op 21 of 22 assist ( weet het niet precies uit m'n hoofd). Costa staat na 8 wedstrijden al op 10. Ik zie niet in waarom je dat Costa eruit zou halen.

5 oktober 2015 om 14:50

Dan gaat Blind met narsingh als rechtsbuiten spelen. Dan heb ik liever depay op links.

5 oktober 2015 om 14:54

Wauw. Costa heeft er al 10 ? Verder ben ik het volledig eens met je analyse hierboven.

Ik zou ook veel liever met Ribéry spelen die ook zeer technisch is, maar ook nog eens keihard werkt en niet egoïstisch is. Dat is veel leuker voor een spits.

Tegenwoordig spelen al die buitenspelers tegen hun voet en kappen ze allemaal naar binnen. Lijkt me niet leuk voor een spits. ik denk dat dat ook de reden is dat er minder spitsen zijn van wereldklasse. Die krijgen gewoon amper ballen tegenwoordig.

5 oktober 2015 om 14:57

Het is gewoon een ongelooflijke luxe wat Bayern heeft. Kunnen 2 elftallen opstellen die beide kampioen worden. ik zou Costa in deze vorm ook zeker laten staan. Verwacht wel dat Robben weer terug in de basiself komt als hij weer helemaal fit is.

Zo zou mijn opstelling zijn.

Neuer
Lahm
Boateng
Martinez
Alaba
Thiago
Vidal
Robben
Muller
Costa
Lewandowski
5 oktober 2015 om 19:19

Als je Robben op linksbuiten zet, dan gaat ook zijn rendement weer omhoog. Heeft namelijk nog altijd een goede voorzet met links, hij geeft er alleen geen van de rechterkant. Ik zeg verder helemaal niets over het feit dat Costa er uit zou moeten, maar dat het terugzetten van Robben naar zijn oorspronkelijke plek er voor zou zorgen dat het rendement van hem weer omhoog gaat.

5 oktober 2015 om 15:19

Groot gelijk, alleen al de pass van Goetze vanaf de rechterflank naar lewandowski tegen Dortmund gisteren. Vervolgens mooi afgemaakt naar 4-1 voor bayern. Als Dortmund fan deed het mij wel pijn om dit te zien, van goetze naar lewandowski. Maar dit zie ik toch wel als een mooi voorbeeld, hoe het niet zo gegaan zou zijn met Robben op de rechterflank.

Ribéry kan beter naar een andere club op zoek gaa: is inderdaad lang geblesseerd, wordt ouder en heeft niet meer zijn oude vorm. Douglas Costa doet het gewoon goed en Ribery is te duur voor de bank. Misschien iets voor Psg?

5 oktober 2015 om 14:51

ribery heeft idd niks meer te zoeken bij bayern. ik zie hem costa er niet meer uitspelen. hij moet daar weg.

echter is psg ook geen optie. die hebben al di maria, llavezzi en lucas moura op de flanken. die ik allen ook hoger inschat dan ribery op dit moment.

misschien zou een terugkeer naar marseille het beste voor hem zijn.

5 oktober 2015 om 15:07

Mensen die hierboven beweren dat Robben moet gaan banken snappen er niks van. Toen Robben afgelopen seizoen geblesseerd raakte en niet meer speelde bakte bayern er weinig van nu gaat het goed en moet hij gaan banken hahaha

5 oktober 2015 om 15:33

Wil net zeggen , robben banken haha

5 oktober 2015 om 15:34

Logisch de creatieve spelers waren er niet. Kijk nu naar Bayern, dit is het beste Bayern wat ik onder Pep heb gezien. Robben moet ook gewoon gebankt worden en dat is niks nieuws voor de Bayern fans. In het verleden werd Robben al vaker gebankt

Robben zou een probleem kunnen hebben als iedereen fit is.
Op dit moment is het prachtig om aan te zien hoe het trio Lewandowski-Müller-Douglas Costa functioneert.
Als Robben spelen wil, moet hij hopen dat Ribéry nooit meer de oude wordt.
Op dit moment is dit de rangorde dat het best functioneert op voorwaarde dat iedereen fit, in vorm, wedstrijdklaar en blessurevrij is:
1. Müller
2. Douglas Costa
3. Lewandowski
4. Ribéry
5. Robben
6. Götze
7. Coman
Alleen de eerste 3 zijn imo absoluut zeker van een basisplek.

5 oktober 2015 om 19:59

Dit Bayern is ook beduidend beter in de omschakeling dan vanuit balbezit. Hun beste momenten zijn telkens momenten vanaf dat ze de bal veroveren. Dat was ook zo onder Heynckes. Alleen kunnen zij nu ook vanuit balbezit spelen door Guardiola, maar dat pakt tegen teams met een sterke organisatie en counter minder goed uit. Daarom moet hij de juiste balans vinden tussen balbezit en omschakeling.

Bayern speelde te weinig vanuit de omschakeling tegen Real Madrid en Barcelona en veel te aanvallend. Die twee teams konden juist enorm sterk counteren, dus speel je hen in de kaart als je zo ver naar voren speelt. Ik denk dat Guardiola dat ook heeft ingezien, want hij speelt dit seizoen al meer vanuit de omschakeling. Hij moet dit seizoen de juiste keuzes gaan maken en ik hoop het, want ik gun hem die CL zo.

Als je Bayern zo ziet spelen dan denk ik dat het binnenkort einde verhaal is voor zowel robben als ribery.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren