Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman biecht op: 'Ik heb spelers uit de Eredivisie op het oog'

Laatste update:

Ronald Koeman tekende in de zomer een contract bij Southampton en nam Graziano Pellè en Dusan Tadic met zich mee uit de Eredivisie. Er bestonden twijfels of de aanvallers het wel zouden redden in de Premier League, maar Pellè en Tadic hebben de pessimisten inmiddels overtuigd. Koeman sluit niet uit dat hij opnieuw in de Nederlandse competitie gaat winkelen.

/

De oefenmeester lijkt voor deze maand uitgewinkeld, maar denkt alvast aan het nieuwe seizoen. "Ik heb spelers uit de Eredivisie op het oog", zei Koeman volgens de Press Association op de persconferentie van donderdag. "Niet voor nu, maar voor het volgende seizoen. In Nederland lopen voldoende jonge spelers rond die goed genoeg zijn."

"Jonge spelers kunnen zich in Nederland iedere week ontwikkelen", vervolgde Koeman. "Er is daar niet dezelfde druk als hier in de Premier League." Zoals verwacht kon worden wilde Koeman geen namen geven van spelers die hij op het oog heeft. In de wandelgangen wordt in ieder geval de naam van Feyenoorder Tonny Vilhena genoemd.

Zie jij spelers in de Eredivisie die een versterking zouden zijn voor Southampton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd wie hij op het oog heeft? Jongens van Feyenoord zoals Clasie en Kongolo wellicht?
Of Wijnaldum proberen te porren voor een stap naar de premier league?
We gaan het zien

22 januari 2015 om 15:53

Southampton zou wel een goede stap zijn voor Wijnaldum, zelfde geldt voor Clasie denk ik.

Kongolo nog niet, die heeft nog erg weinig ervaring, vooral vergeleken met Clasie en Wijnaldum. Die kan het beste nog een of twee seizoenen bij Feyenoord blijven.

22 januari 2015 om 16:44

southampton kan geen 25mln voor wijnaldum betalen. geen optie dus

22 januari 2015 om 16:49

Clasie wordt vrijwel zeker de opvolger van Schneiderlin.

22 januari 2015 om 17:01

@bean77

Ik zie geen andere club wel 25 miljoen voor Wijnaldum betalen hoor.

22 januari 2015 om 17:06

ze kunnen dat makkelijk betalen. laagste tv gelden zijn geloof ik al 80miljoen in engeland.
ik denk dat ze het niet willen betalen

22 januari 2015 om 17:16

Dus omdat ze minstens 80 miljoen binnenkrijgen houden ze genoeg over voor 25 miljoen aan PSV te betalen? Ze hebben ook nog andere uitgaven hoor. Begroting zal vast niet zo zijn dat ze makkelijk 25 miljoen overhouden

22 januari 2015 om 17:36

Wie gaat er wel 25miljoen voor Wijnaldum betalen? Ik denk bij het verlengen van zijn contract laatst een transfersom is afgesproken en dat dat rond de 15 miljoen zal liggen. Anders zou Wijnaldum echt niet bijtekenen, dan zou hij nooit zijn gewenste transfer maken na dit seizoen..

22 januari 2015 om 18:08

Ik ben het met je eens, Wijnaldum zou prima passen daar!
Eigenlijk denk ik zelfs dat een goede stap voor Depay zou zijn...

Wat denk jij van Propper daar of Vejinovic?

22 januari 2015 om 18:10

Ergens aan het begin van dit seizoen maakt Koeman een kleine sneer door te zeggen dat hij veel betere spelers tot zijn beschikking heeft dan bij Feyenoord en maakte hij met name de vergelijking Sneiderlin/Clasie. Dus ik denk niet dat hij Clasie gaat halen.

22 januari 2015 om 18:25

Er zijn zat spelers in Nederland die de stap zouden kunnen maken naar southampton: Clasie, Klaassen, Depay, Wijnaldum, Propper, en niet te vergeten Kazim want die heeft Roberto Carlos op msn. Hopelijk laat Koeman de Eredivisie een beetje met rust.

22 januari 2015 om 18:38

Wat heeft Wijnaldum in Godsnaam gepresteerd dat hij 25 mil. waard zou moeten zijn? PSV mag in haar handjes knijpen als ze 10 mil voor m ontvangen.
ON: Ik zie Ziyech wel na dit seizoen bij Southampton de lakens uitdelen op het middenveld, fantastische speler!

22 januari 2015 om 19:01

Ik denk wel meer dan 10 miljoen. Toch WK ervaring en dit seizoen laat hij zien een goede speler te zijn van Psv, die toch eerste staan in Nederland. Erg belangrijke speler. Denk wel minstens 15 miljoen waard.

22 januari 2015 om 19:10

Blind was ook niet waard waarvoor hij uiteindelijk verkocht is.

22 januari 2015 om 19:14

Ja, een dramatische WK ervaring waar hij helemaal niks heeft laten zien. Nee, sorry Wijnaldum is sinds hij op het middenveld is gaan spelen zwaar gestagneerd in zijn ontwikkeling. Misschien dat het nog met hem wordt als hij weer op de flanken wordt gepositioneerd.

22 januari 2015 om 19:31

wedstrijd tegen de brazilianen heb je schijnbaar gemist dus..

22 januari 2015 om 21:54

Ja dat werd dpor de pers vertaald als sneer. Onzin natuurlijk. Clasie is de enige logische transfer vanuit de eredivisie. Aanvallende middenvelders en vleugelspelers hebben ze genoeg.

22 januari 2015 om 23:32

@maldini ze hebben afgelopen zomer ook aardig wat centjes ontvangen voor lalana, lovren en Lambert. En nu ze het ook goed doen komen er ook een hoop inkomsten binnen.

23 januari 2015 om 08:47

Bean77

Dan speelt Wijnaldum zijn hele leven in Nederland want geen enkele club legt 25 miljoen voor hem neer.

22 januari 2015 om 15:54

Jaa we gaan het ind zien. Maar wat is dit goed voor het Nederlandse Voetbal. Als Koeman dit weet vast te houden gaat er een deur open voor veel Nederlandse talenten en trainers.

22 januari 2015 om 16:03

Dan moet hij wel bij Southampton blijven, anders is de stap voor veel talenten te groot.

22 januari 2015 om 16:19

Klopt maar voorlopig zit Koemaan daar ook nog. Dit is de perfecte vervolg stap naar de top. Ik kan zo 5 spelers noemen die daar ook waarschijnlijk (zeker weet je het natuurlijk nooit) slagen. Wijnaldum, Clasie Klaassen, Depay en bijvoorbeeld Vejinović zijn namen die me zo snel te binnen schieten. Voor hun ontwikkeling is zo'n tussenstap best wel belangrijk denk ik.

22 januari 2015 om 16:47

Klopt idd prachtig. Als steeds meer spelers uit de eredivisie zich kunnen bewijzen in de premier league zou dat heel goed zijn.

22 januari 2015 om 15:59

Ik denk Wijnaldum, Clasie, Klaassen, Gudelj, Pröper, Vejinovic, Willems misschien als opvolger van Bertrand. Verwacht niet dat Depay financieel haalbaar is voor Southampton. Ik denk dat PSV gewoon in gaat zetten op een bedrag rond de 20 miljoen en ik denk niet dat Southampton zo hoog wil/kan gaan

22 januari 2015 om 16:09

Propper, Vejinovic en Gudelj? Ik zie die de intensiteit van de Premier League nog niet aan kunnen.....

22 januari 2015 om 16:09

Southampton kan makkelijk die twintig miljoen neerleggen, maar ik denk eerder dat Depay iets hoger wilt mikken. Hij kon, volgens verschillende bronnen, afgelopen zomer al naar Spurs, maar wees dat af. Al zou ik dat een goede stap voor hem vinden. Depay en Elia, die goede vrienden zijn, op de vleugels. Pellè in de spits en Tadić op tien en Schneiderlin daarachter.

22 januari 2015 om 16:14

Ik vind Propper een goeie voetballer maar geen voetballer voor de PL, eerder voor de Bundesliga bij een club als Bremen of Stutgart.

22 januari 2015 om 16:30

Gudelj zeker wel, fysiek een erg sterke middenvelder met een goede techniek. Ik denk dat Vejinovic en Pröpper zich snel zouden aanpassen daar, simpelweg omdat het naar mijn mening erg intelligente spelers zijn techniek hebben ze genoeg maar ik denk dat we het daar wel over eens zijn

22 januari 2015 om 16:37

Maar wel klaassen? Volgens mij wordt jullie middenveld continue zoek gespeeld door het middenveld van vitesse. Laten faar nou vejinovic ej propper staan. Elke p9t tegen vitesse is klaassen drama, denk je dat dat alleen aan klaassen ligt????

22 januari 2015 om 17:52

Moeilijk he typen? Vejinovic en Propper horen niet in dat rijtje thuis. Ik zie op dit moment alleen Clasie, Wijnaldum en Klaassen die het zouden redden in de PL, dat zijn de spelers die er momenteel bovenuit steken op het middenveld.

22 januari 2015 om 16:25

Denk dat je inderdaad moet gaan kijken naar jongens als Wijnaldum, Clasie, Depay. Jongens die wekelijks uitblinken in de top. Die zijn wel klaar voor de engelse subtop denk ik! Met Clasie heb je natuurlijk een ideale vervanger eventueel voor Schneiderlin!

22 januari 2015 om 17:40

Eigenlijk een partijtje verdrietig dat we hier de beste spelers van de eredivisie opnoemen als versterking voor Southampton! Die gedachtengang moeten we weer even veranderen hoor, we moeten Southampton nou ook weer niet groter maken dan t is. Spelers als Depay, Wijnaldum, Clasie en Klaassen kunnen echt wel beter dan Southampton..

22 januari 2015 om 18:00

Sjakie als tussenstap is het een fantastische stap voor deze jongens! Tenzij je verwacht dat ze het meteen zullen maken bij een City, Chelsea, Arsenal etc... Daarnaast train je met Nederlandse coaches wat ook als een voordeel kan werken. Deze spelers kunnen uitblinken bij Southampton, om vervolgens nog een stap omhoog te doen.

24 januari 2015 om 11:10

Als je gaat vergelijken met vroeger misschien wel.
Als je realistisch kijkt gewoon helemaal niet.

Volgens mij is de begroting van Southampton inmiddels al groter dan dat van Ajax, logisch dat zij dan dus de betere spelers uit de Eredivisie zullen aantrekken.

We moeten kappen met het referreren naar vroeger vind ik. Die tijd zal in mijn ogen ook nooit meer terug komen. Toch blijft de Eredivisie in mijn ogen 1 van de leukste competities om naar te kijken, samen met de Engelse.

22 januari 2015 om 19:27

Depay, Wijnaldum, Klaassen, Clasie. Als je 1 van deze spelers in het huidige elftal gooit, draaien ze allemaal mee, ieder op zn eigen manier. De overige jongens in nederland zijn nog niet rijp genoeg, al zou een vejinovic ook niet misstaan denk ik. Een boetius, toornstra, el ghazi en kishna zijn nog niet rijp genoeg, evenals Vilhena die gaat echt geen basisplaats krijgen bij Southampton, al vind ik het misschien wel het grootste talent bij Feyenoord met Boetius.

23 januari 2015 om 00:06

Of Misschien wel Klaassen, Koeman heeft natuurlijk die jongens allemaal zien spelen dus misschien is hij gecharmeerd van spelers waar wij nooit aan zouden denken.

Wijnaldum, Depay, Clasie, Schöne? Om er zo maar een paar te noemen.
Buiten Depay zullen de prijzen niet boven de 10 miljoen uit komen en dat lijkt me voor Southampton prima betaalbaar. zouden allen meerwaardes kunnen worden in mijn ogen.

22 januari 2015 om 15:50

Wijnaldum is zeker wel meer dan 10 miljoen waard hoor. Clasie denk ik ook wel, ik volg geen Feyenoord dus zou ik het niet durven zeggen met zekerheid. Schone is wel onder de 10 mill, maar dat komt omdat hij een aflopend contract heeft

22 januari 2015 om 16:04

Wijnaldum is iets van 20 miljoen waard.

22 januari 2015 om 16:10

Maar of je dat ervoor krijgt? Het zou een stunt zijn als PSV 20 miljoen voor Wijnaldum kan incasseren.

22 januari 2015 om 16:54

hmmm zie dat Wijnaldum nog een contract tot 2018 heeft. In dat geval kun je er ongeveer 10-15 miljoen voor incasseren. 20 miljoen voor Wijnaldum gaat nooit gebeuren, of je moet een idiote club als City/psg tegen komen. Clasie heeft ook een contract tot 2018 en zal om en nabij de 10 miljoen opleveren naar mijn verwachting. Schöne gaat helemaal niets kosten door zijn transfervrije status.

22 januari 2015 om 17:45

Denk je nou echt dat Wijnaldum die al 2 seizoenen tot de top 5 spelers van de Eredivisie behoort, en tevens ook nog eens een top WK heeft gevoetbald evenveel waard is als Clasie?

22 januari 2015 om 17:57

Clasie behoort al jaren tot de top 5 middenvelders in de Eredivisie, Clasie heeft ook fantastische wedstrijden gespeeld tegen o.a. Brazilie en Argentinie. Wijnaldum en Clasie zijn niet te vergelijken maar ze zijn beide fantastisch in wat ze doen en hebben beide hun kwaliteiten. Denk dat ze gelijkwaardig zijn in prijsklasse.

22 januari 2015 om 18:10

Newc22

Al jaren? Hooguit 1,5 seizoen!

Hij is nog niet zo goed als Anita in zijn laatste seizoen bij Ajax was... 2 jaar geleden waren Siem de Jong, van Ginkel, Eriksen, Wijnaldum, Fer, van Bommel, Janssen en nog wel 1 of 2 echt wel beter dan Clasie, dus al jaren tot de top van de eredivisie is echt bullshit!

22 januari 2015 om 18:16

Ik geef je zeker gelijk in dat ze beide een grote toevoeging zijn aan hun eigen teams en aan de Eredivisie.

O.a.? Dat zijn volgens mij de enige wedstrijden die Clasie afgelopen WK heeft gespeeld? Wanneer je dan ook nog eens gaat kijken naar minuten speelde Clasie de wedstrijd tegen Brazilië vanaf het begin, maar tegen Argentinië viel hij pas ver in de tweede helft in. Wijnaldum speelde het gehele Wk...

Persoonlijk ben ik iets meer gecharmeerd van Wijnaldum, hij laat naar mijn mening nog net wat meer zien dan Clasie. Dit kan natuurlijk ook liggen aan de ervaring van beide..

22 januari 2015 om 18:47

Nee hoor shenkie. Al vanaf zijn eerste seizoen voor Feyenoord was hij al een van de beste op zijn positie. Clasie heeft vorig seizoen een kleine terugval gehad, maar dat was nou ook geen terugval dat hij helemaal door de ondergrens zakte. Clasie is verder dan Anita in zijn laatste jaar bij Ajax was, die ook hooguit 1 a 2 jaar heeft laten zien eindelijk te kunnen voetballen, dat komt mede door de switch van linksback naar middenvelder. De spelers die jij noemt zijn niet allemaal beter dan Clasie nu is. Nogmaals als ik kon kiezen tussen Anita of Clasie voor mijn cluppie, zou het Clasie zijn, dat komt mede ook door de vechtersmentaliteit die niet veel Nederlandse middenvelders meer bezitten.

22 januari 2015 om 18:49

Dat je trouwens nog Van Ginkel durft te noemen is belachelijk. Moest er wel even om lachen hoor!

22 januari 2015 om 19:25

Wijnaldum heeft nog meer kansen nodig dan immers om te scoren! Elke x grote kans lach ik al omdat ik weet dat 9 van de 10 misgaan bij Wijnaldum! Haha

En als je sommige (steek)balletjes van clasie hebt gezien dit seizoen dan weet ik zeker wel wie ik zou kiezen! 2 verschillende soorten spelers, dus lastig te vergelijken! Ik denk persoonlijk dat psv meer geld gaat vangen oor Wijnaldum dan clasie, maar mijn voorkeur zou zeker clasie zijn!

22 januari 2015 om 23:22

newc22

Als Clasie verder is dan Anita dan had Feyenoord nu lang en breed bovenaan gestaan! Anita (en Vertonghen) waren de 2 die het kampioenschap beslisten. Ajax speelde toen met een voorhoede Ebecilio, Ozbiliz en Sigthorson...

Nou dat stelt echt geen reet voor... dus dat geeft alleen maar meer aan hoe belangrijk de rol van Anita was.... die kennelijk nogal wordt onderschat. Tenzij jij Boetius en Toornstra minder vind dan Ebecilio natuurlijk, maar dan zullen we het nooit met elkaar eens zijn.

Je hebt een verschil tussen vechtersmentaliteit en winnaarsmentaliteit... Met dat eerste win je geen wedstrijden... sterker nog je verliest ze ermee omdat je dom en onverantwoord te veel gas geeft... winnaarsmentaliteit is opletten en op de juiste momenten de juiste dingen doen.... Daarom was Anita beter dan Clasie is....

en daarom verliest Feyenoord altijd van Ajax in de Kuip... omdat ze zich helemaal op laten naaien tot en met overfanatisme aan toe en vervolgens domme dingen gaan doen! (op de laatste keer na dan, toen had feyenoord pech)

Winnaarsmentaliteit is wat anders dan vechtersmentaliteit... 1e is altijd goed, 2e is de grootste valkuil in het voetbal!

22 januari 2015 om 15:50

Denk niet dat Clasie voor minder dan 10 miljoen zal vertrekken hoor, heeft nog een langlopend contract en zal sowieso duurder zijn dan afgelopen zomer.

22 januari 2015 om 15:54

schone zou ik zeker proberen, naar engelse begrippen behoorlijk goedkoop en een prima breedte versterking want de selectie is wel heel smal.

iets zegt mij dat botteghin ook een aardige zou kunnen zijn.

Zou mooi zijn als we hier opleiden en koeman stoomt ze klaar op topniveau zodat ze in 2018 die cup eens kunnen pakken

22 januari 2015 om 16:11

Haha, maar daar hebben we niks aan als hij bijna alleen niet Nederlandse spelers uit de Eredivisie haalt zoals Pelle, Tadic en indirect Alderweireld Dan stoomt hij de verkeerde klaar

22 januari 2015 om 16:19

Eerlijk is eerlijk, de Eredivisie is een redelijk goede kweekvijver. Ga maar na wie er de laatste jaren allemaal vandaan komen en waar ze nu spelen.

Op dit moment zijn Depay, Wijnaldum, Clasie, Cillesen, Gudelj, Boetius, Vilenha, Kongolo, Willems, Milik en Arias best intressante spelers voor de Premier League. Niet per se allemaal voor de top, maar wel voor teams als Newcastle, Southampton en Everton.

22 januari 2015 om 16:50

Daarom en dan vergeet je nog El Ghazi, Kishna, Toornstra, Maher, Ziyech, Sinkgraven, Rekik, Klaassen, Van Rhijn, Van Beek, Castaignos... Er zit altijd veel talent in de Eredivisie. Mochten clubs de komende 10 jaar geen transfers meer doen en moesten zij het van hun eigen opleiding hebben (en ook daarvoor geen spelers aantrekken), dan zal de Eredivisie een geweldige opmars maken. Daar ben ik van overtuigd. Jaarlijks breken er zoveel talenten door in de Eredivisie..

22 januari 2015 om 16:27

Neeeeeeeeee. die spelers moeten we hier houden zodat onze clubs Europees wat meer tegenstand kunnen bieden. Het niveau moet hier omhoog. Deze mening kan ook liggen aan het feit dat ik vrij weinig interesse heb in het Nederlands elftal. Komt denk door die hele carnavaleske sfeer eromheen. Wedstrijden van het NL elftal beleef ik niet met dezelfde intensiteit als die van mijn clubs.

Als hij Schneiderlin kwijtraakt, zou hij voor Clasie kunnen gaan, alhoewel die fysiek toch misschien tekort komt voor de Epl. Vilhena is inderdaad al genoemd, maar hij zou ook een poging kunnen wagen voor Depay (geld zat immers).

22 januari 2015 om 15:59

Nee immers vind ik niet zo geschikt

22 januari 2015 om 16:01

Maar als je ziet dat Anita het niveau van Newcastle aankan en geen fysieke problemen heeft in bpl, denk ik dat Clasie het geweldig zou kunnen doen bij een club als Southampton. Ik hoop eigenlijk dat Koeman daar een paar Nederlanders haalt die helemaal kunnen opbloeien. Elia nu, Wijnaldum en Clasie volgend jaar bijvoorbeeld. Zou echt geweldig zijn voor het Nederlands voetbal

22 januari 2015 om 16:14

Nouja Anita is meer een rotatie speler om het zo maar te noemen, die is dus bruikbaar voor zo'n club in de Premier League. Is het een dragende kracht? Nee, maar goed dat was hij bij Ajax ook niet.

On:
Het kunnen er heel veel zijn die de stap eventueel kunnen maken. Technisch en tactisch kunnen de Nederlandse spelers sws wel mee, het gaat er vooral om hoe ze omgaan met het mentale en fysieke aspect daar en als ze de stap kunnen maken dan is het zeker mogelijk. Zelf zat ik een beetje te denken aan een Depay, Wijnaldum, Klaasen & misschien Clasie. Voor de rest zou het belangrijk zijn om eerst nog een jaar langer zich te bewijzen in de eredivisie.

22 januari 2015 om 16:42

@pcm

Waar heb je het over dat Anita geen dragende kracht was bij Ajax? Zeg alsjeblieft niks als je niet weet waar je het over hebt. Anita was één van de belangrijkste spelers van dat team, zorgde voor evenwicht op het middenveld, zorgde dat de verdediging het niet moeilijk had omdat hij letterlijk elk gaatje dicht liep en de bal veroverde en spelers opjaagde/druk zette. Anita was duidelijk een dragende kracht.

Het niveau dat Anita haalde in zijn laatste jaar bij Ajax heeft Clasie nog niet getoond, dus niet doen alsof Clasie per se beter is omdat hij met Oranje mee mocht doen en nu nog bij Feyenoord speelt (lees: vaker in de picture staat)

22 januari 2015 om 17:15

Mijn hele post gaat dus totaal niet om dat zinnetje van wat hij bij Ajax was...... Maar goed ik heb het nog even nagekeken en daar heb je misschien gelijk in. Doet verder niets af van het feit dat Anita nu wel wisselt van bank naar basis dit seizoen maar heel goed bruikbaar is bij Newcastle.

22 januari 2015 om 18:00

@Medellin @Pcm mijn punt was dat ik denk datClasie juist meekan in Engeland omdat ik hem beter, feller en harder vind dan Anita en Anita laat zien dat hij met zijn fysiek gewoon meekan.

Dit vind ik echt geweldig. Ik noem een voorbeeld: Wijnaldum, geweldige jongen met potentie. Zie ik bij Southampton wel opbloeien. Wat zijn jullie suggesties?

22 januari 2015 om 15:53

Zonder twijfel, jong, ervaren en heeft goed gepresteerd op het WK. Why not?
Depay, Willems, Klaassen en Kongolo lijken mij ook wel goede spelers.

22 januari 2015 om 17:26

Als Soton cl haalt is het een goede stap voor Wijnaldum. Ze zullen hoe dan ook een flinke zak geld mee moeten nemen. 20-25 miljoen, schijnt dat psg een soortgelijk bod heeft gedaan in de zomer en hij heeft een contract tot 2018.

Denk dat Clasie in de zomer naar Southampton gaat. Volgens mij heeft hij best de kwaliteiten om goed mee te draaien daar.

Nou wie zouden het zijn? Clasie? Klaassen? Depay? Wijnaldum? Kongolo? Als je erover nadenk lopen er best wel wat spelers in de eredivisie waarvan je vooraf zou denken dat ze wel meekunnen bij Southampton, maar het zal er ook een beetje vanaf hangen hoe hoog ze eindigen. Halen ze Champions League kunnen ze misschien nog wel een segment hoger gaan zoeken.

22 januari 2015 om 15:56

Ze zullen Klaassen best op het oog hebben, maar ik geloof niet dat hij al zal vertrekken. Heeft nog genoeg te leren in de Eredivisie en gaf zelf ook aan dat zijn toekomst voorlopig bij Ajax ligt.

Clasie zie ik eventueel wel vertrekken. Is ondertussen toch een ervaren speler geworden die toe is aan een stap omhoog.

Naar mijn idee is dit de perfecte trede in ontwikkeling van een depay, clasie, klaassen of wijnaldum.

Tuurlijk, straks weer een veredeld Eredivisie-elftal daar, wel weer origineel. Heeft Southampton geen eigen scouting en aanbevelingen?

22 januari 2015 om 15:54

Jeugdopleiding is ook niet verkeerd met o.a. Bale en Shaw

22 januari 2015 om 16:11

Walcott
Oxlade chamberlain

22 januari 2015 om 16:41

Chambers en Clyne niet te vergeten.

22 januari 2015 om 17:29

Clyne komt bij Crystal Palace vandaan. Doet echter niets af aan de geweldige jeugdopleiding die ze daar hebben. En Lallana niet vergeten natuurlijk.

22 januari 2015 om 15:54

Lol
Scouten in Nederland is toch ook scouting?

22 januari 2015 om 15:56

Als je ook maar iets weet van Southampton dan weet je dat jouw post onzin is, denk niet dat er veel clubs in de Premier League zijn die zoveel spelers opleiden of goedkoop aantrekken voor hun eigen eerste team als Southampton. De topclubs kijken altijd met extra aandacht naar hun spelers. De afgelopen zomer heeft dat wel duidelijk gemaakt, en aankomende zomer zal dat niet anders zijn. Overigens is de stemming in Southampton over de spelers die Koeman aantrekt ook opperbest, zelfs Elia lijkt tot nu toe goed uit de verf te komen, terwijl Alderweireld, Pelle en Tadic regelrechte versterkingen bleken. Als hij deze zomer er drie in de eredivisie aanwijst die hij wil dan zullen ze die meteen proberen te halen.

22 januari 2015 om 16:27

Nu is die stemming opperbest, was ooit ook zo bij Van Gaal en Barca. Tot er 10 Eredivisiespelers in de basis lopen en het niet meer loopt. Maar ze doen maar, ik vind het altijd wat zwak overkomen.
Dat Southampton altijd een goede opleiding heeft en veel goedkope spelers aantrekt is geweldig, maar dat is wel pré-Koeman tijdperk. Nu kijken hoe ze verder gaan. Ik vind het persoonlijk gewoon niks als trainers voornamelijk grijpen naar de voor hun bekende lijstjes uit "hun competitie". Dat is mijn mening.

22 januari 2015 om 17:22

Dat ben ik met jou eens. Zolang 't goed gaat zal je niemand horen, gaat 't wat minder vallen ze erover heen. Als ik Koeman was zou ik dat voorkomen. Lopen zat goede spelers elders over de wereld en eigen jeugd. Vooral eigen jeugd want dat valt goed bij de eigen supporters.

Ik denk dat hij Clasie sowieso op het oog heeft als Schneiderlin vertrekt en dat zou denk ik de perfecte stap voor Clasie zijn. Hij krijgt dan met een trainer te maken die hem kent en het absolute vertrouwen zal geven.

Koeman, de redder van het Nederlandse voetbal !

Nice.. door dit bericht verwacht ik scouts meer aar nl te kijken. Iemand zal vast hierdoor beïnvloed worden verwacht ik.men zal zelfde succes als koeman proberen te krijgen. Dat zou heel gunstig kunnen zijn voor het nl's voetbal.

Gudelj, Clasie,klaassen,wijnaldum zijn goede versterkingen voor Koeman. Ben benieuwd welke namen hij in zijn hoofd heeft..
Zijn alle vier spelers met doorgroeimogelijkheden.

Zou voor Depay een mooie stap zijn. Niet gelijk naar een echte topclub, maar wel in de subtop van de Premier League. Dan kan hij na twee jaar ofzo naar een echte topclub. Tenminste als hij echt een topspeler blijkt te zijn, en zich dus goed blijft ontwikkelen. Ook zie ik Clasie en Schone daar ook wel spelen. Maar bij Schone zal het hooguit zijn top zijn denk ik.

22 januari 2015 om 16:10

Depay is overschat.. Niveau Southampton is te hoog gegrepen. En hij heeft al Elia op die positie.

22 januari 2015 om 16:41

Depay stukken beter dan de namen die jij hier boven noemt, hij zal naar een beter club gaan.

22 januari 2015 om 20:12

depay naar een club die beter is dan southampton? hahahahahahahha beste grap van 2015

Helemaal mee eens! Koeman en misschien wel van Gaal, zijn de redders van het Nederlandse voetbal.

Laat die nieuwe Kuip maar komen!

Clasie, Wijnaldum, dat soort spelers. Depay zou ook kunnen, maar weet niet of die past in het budget.
Schone misschien, Klaassen ook maar die gaat nog niet weg, die blijft sowieso nog een jaar in Amsterdam als ik hem zo hoor.

Heerlijke poll weer...
Tuurlijk zijn er spelers die een versterking zijn voor Southampton.
Wat te denken van: Depay, Wijnaldum, Clasie, Klaassen en wellicht zijn Schöne, Guldelj en Pröpper ook nog wel versterkingen.

Wijnaldum, Klaassen, Willems, Clasie, Cillessen, Depay, Vermeer... En jongens als Kongolo, Van Beek, Rekik, Boetius, Vilhena, Sinkgraven kunnen op termijn of sommige wellicht nu al interessant zijn voor Koeman.

22 januari 2015 om 16:53

Vergeet Gudelj niet, geweldige speler.

Corona werd laatst ook veelvuldig aan Southampton gelinkt helaas.

sorry maar klaassen gaat zeker niet naar southampton. Die gaat over een paar rechtstreek naar barca real man u etc.....

Er worden hier echt bedragen voor spelers genoemd dat gaat nergens over meer dan 10 miljoen voor clasie WTF dan kost depay zeker 70 à 80 miljoen euro 😂😂😂

22 januari 2015 om 16:40

Want Depay is zoveel beter... Echt vergelijken kun je deze spelers niet omdat ze op verschillende posities spelen maar Clasie is echt al 3 stappen verder in zijn ontwikkeling, die laat wekelijks zien de beste middenvelder in de eredivisie te zijn en is het niveau nu echt ontgroeid (samen met Wijnaldum). Met Clasie heb je dus veel meer zekerheid al heeft Depay misschien wel meer potentie. Voor Clasie kun je zeker 12-15 miljoen krijgen (contract tot 2018!). Bij Depay zal het bedrag rond de 20 miljoen liggen omdat er voor aanvallers gewoon meer betaald wordt.

22 januari 2015 om 16:49

Hij is helemaal niet verder in zijn ontwikkeling. Depay is de beste speler van de eredivisie en de sterspeler van Psv. Clasie is een aardige middenvelder maar ik denk dat er genoeg spelers rondlopen die vergelijkbaar zijn qua kwaliteit en potentieel.

22 januari 2015 om 17:00

Clasie is toch veel stabieler dan Depay? Depay heeft nog genoeg wedstrijden dat hij niet opvalt terwijl Clasie constant een 7 of 8 haalt. Heeft gewoon te maken met de ervaring die beide spelers hebben. Is verder helemaal niet erg want Depay is 4 jaar jonger en dus nog wisselvalliger dan Clasie maar kom dan niet aanzetten met die onzin dat hij verder is. Clasie heeft zijn dipje en wisselvalligheid al een tijdje achter hem liggen terwijl Depay daar nog doorheen moet.

22 januari 2015 om 17:15

Een middenvelder zoals hij is altijd een 7. In de rol die hij bij Feyenoord speelt kan je nauwelijks een lager cijfer krijgen. Een aanvaller is gewoon niet elke wedstrijd belangrijk want als je dat zou kunnen ben je een speler zoals Ronaldo.

Er zijn zo veel spelers in de ED die in de PL mee kunnen of zelfs van toegevoegde waarde zijn
Wijnaldum, Klaassen, Willems, Clasie, Cillessen, Depay, Vermeer, Kongolo, Rekik, Castognos, Millik, Toornstra, Mokotjo, Zyech, Immers, Propper, etc.

22 januari 2015 om 17:57

Ik ben het eens met je opsomming, alleen van Milik en Ziyech ben ik nog niet zeker. Milik heeft naar mijn mening nog net wat te weinig laten zien in de om en nabij 21? wedstrijden die hij nu heeft gespeeld. Verder vind ik Ziyech een potentiële topper maar op dit moment maakt hij vaak net nog niet de slimste keuzes.

Verder denk ik dat Wijnaldum, Klaassen (wanneer hij de rest van het seizoen nog zo blijft presteren zoals hij nu doet), Depay, Cillisen, Vermeer en Willems echt al wel klaar zijn voor een subtopper van de PL. Het zijn smaakmakers van de Eredivisie die naar mijn mening in de PL ook hoge ogen zullen gooien.

23 januari 2015 om 00:24

Milik en Ziyech zijn wellicht inderdaad nog te jong voor de PL. Maar ik zie beide wel topspelers worden. Je kunt ze dus als club als Southampton ook nu relatief goedkoop kopen en langzaam brengen..

22 januari 2015 om 20:13

mokotjo? no

Weet bijna zeker dat Jordy Clasie de opvolger van Schneiderlin wordt. Ook zie ik Vilhena en Kongolo als kanshebbers maar die zieik liever nog wat langer bij Feyenoord.

ook lekker gaat hij heel feyenoord uitkleden!

heeft hij er 3 jaar gewerkt en verdiende hij deze stap maar om dan de oude team helemaal uit tekleden en zorgen dat feyenoord weer terug is bij af ..ik weet het zo even nog niet!! niet echt netjes.

zeg niet dat hij er geen mag halen maar voor het niveau van de eredivisie en het europese aspect van de nederlandse clubs is het misschien wel handig als spelers bij de club nog blijven tot ze 24-25 zijn!

nu is een klassieker ajax-feyenoord tenminste weer leuk om te kijken paar jaar geleden was er niks aan toen wist je al dat ajax zou winnen!

22 januari 2015 om 16:39

Wat doet hij verkeerd? Het zijn talentvolle jongens die hij graag bij Soton ziet, hij weet wat hij eraan heeft omdat hij ze kent. Ik geef hem groot gelijk.

Het niveau gaat omlaag, maar als alle spelers uit de Eredivisie bij Soton slagen geeft dat de wereld weer een beter beeld van de Eredivisie en kan de vraagprijs weer omhoog gaan.

22 januari 2015 om 17:18

Ik snap ook wel waarom Koeman het doet, maar het is niet erg lekker voor de supporters van zijn ouwe club he? Net als Adriaanse die na successen met Willem 2 het halve team mee nam naar AZ, waardoor Willem 2 weer als een baksteen omlaag viel.

Overigens juich ik het wel toe dat hij spelers uit de Eredivisie naar de Premier League haalt, dat geeft onze competitie weer wat meer aanzien als het goed uitpakt. Maar nogmaals, alleen een beetje lullig als hij heel Feyenoord leeg rooft.

22 januari 2015 om 17:23

Dat klopt ook wel weer. Ik snap wel dat het voor Feyenoord pijnlijk zal zijn, al zullen ze natuurlijk wel weer geld binnen krijgen.

De spelers van de Eredivisie zijn wel aan aanwinst gebleken voor Koeman en Soton, dus waarom ook niet. Als het goed gaat alleen maar goed voor de Eredivisie.

Zou wel om spelers van Feyenoord gaan, of Gini.

Wijnaldum, clasie, depay, cillesen. Allemaal klaar voor een club als Southampton. Al zie ik cilessen nirt zo gauw naar soton gaan omdat die al een uitstekende Forster hebben

Spelers die een stap hogerop kunnen:
Wijnaldum
Depay
Clasie
Willems
Klaassen
Arias
Vermeer
Castaignos
Sinkgraven

Waarschijnlijk zal hij Schneiderlin kwijtraken na dit seizoen. Het is voor hem hopen dat hij de rest bij elkaar kan houden. De meeste moeten wel lukken, maar bijvoorbeeld Wanyama is ook een aantrekkelijke speler.

Zijn genoeg spelers die daar misschien meekunnen.

Bij Ajax loopt er niks rond dat mogelijk naar Southampton kan.

22 januari 2015 om 18:03

Op dit moment denk ik dat alleen Cilissen en misschien zelfs wel Serero mogelijk naar Southampton kunnen. Cilissen is naar mijn mening beter dan Davis en Davis begint ook alweer erg op leeftijd te komen.

In de toekomst zie ik Klaasen zeker de stap naar de PL maken. Verder denk ik dat Lasse Schone in de vorm van zijn vorige seizoen ook mee zou kunnen met de Saints.

22 januari 2015 om 19:03

Schöne kan wel mee, eigenlijk zelfs nog een stuk meer spelers, maar denk niet dat zijn club de andere spelers wil kopen vanwege een te lang contract.

Ik denk dat Kongolo wel een goeie zou zijn. Misschien Klaassen en Willems. Natuurlijk Depay niet te vergeten

Koeman haalt nou het maximale uit dit team. Ik verwacht dat ze aan t eind van het seizoen geen champions leauge plaats hebben. Als ie dan volgend jaar echt wil door groeien en bij de eerste 4 wil eindigen zal die toch 3 of minimaal 2 top spelers moeten halen en niet uit onze comp. Want dat is meer voor de breedte.

Denk dat kongolo, Klaassen, depay, Wijnaldum en propper wel bij Southampton zouden passen

Kongolo, Clasie, Rekik en Willems... misschien Schone, Botteghin en Wijnaldum al denk ik dat Wijnaldum bij een structurele topclub in Italie ook niet misstaat.

Depay en Klaassen zijn te duur en denken met al het respect niet eens na over Southampton, die blijven of willen hogerop.

Gudelj, clasie, vejinovic. Zou zeker kunnen. Passen daar ook zeker bij. Maar ik denk dat Koeman bijvoorbeeld denkt aan Moisander, die is namelijk gratis op te halen en extra defensieve kracht erbij is niet verkeerd. Ze hebben nu een smalle selectie achterin. Dus bijna gratis versterking of concurrentie voor de vele wedstrijden die ze spelen. Je loopt daarmee geen grote risico met veel transfergeld etc. Schonezou ook kunnen denk ik ook gratis op te pikken. Ik denk dat de Koemannen meer voor dit soort spelers gaan dan een depay of wijnaldum waar ze toch dik voor moeten betalen.

Als Depay slim is belt ie Koeman op. Kans op speeltijd daar is veel groter dan bij een topclub. Je kan wennen aan het land en de PL, en je verdient sowieso prima. Maar waarschijnlijk zal ie wel weer meteen naar een topclub willen.

Tjarron Cherry misschien? Heeft een goeie eerste seizoen helft gespeeld.
Of Eric botteghin ?

Wijnaldum, Clasie, Depay. Dat zijn spelers die de stap kunnen maken. Zou er ook niet gek van opkijken als hij gewoon Immers haalt. Die vond hij ook wel wat voor Oranje namelijk.

Schöne in ieder geval, misschien Clasie als Feyenoord niet te veel vraagt, Mokhtar of Castaignos, Maher misschien, Boilesen mogelijk, Kishna als die niet wil verlengen, zelfs Serero sluit ik niet uit. Misschien wil hij zelfs één van de jeugdkeepers van Ajax op zijn bank hebben, of in de Engelse jeugd.

*Of Virgil van Dijk, die is ook écht goed, hoewel die niet meer in de Eredivisie speelt.

Wijnaldum en Memphis zullen niet naar Southampton gaan.
Memphis heeft al aangegeven te twijfelen bij de Spurs. Hij wilt de echte top.

Ik denk dat hij eerder spelers gaat halen als Clasie, Castaignos, Klaassen.
Willems is ook een optie als linksachter.

Spelers als Schone en Moisander zijn transfervrij, dus wellicht een optie.

22 januari 2015 om 20:14

Depay zou geen eens potten breken bij aston villa laat staan man city hahahahhahahaahahahahahah

22 januari 2015 om 21:14

dat kunnen ze wel willen maar dat is totaal onrealistisch. depay is goed maar is bijv geen Hazard. dat zijn de echte buitenklasse spelers die al op jonge leeftijd bij de echte toppers meekunnen. depay zal het echt een niveau lager moeten gaan doen.

22 januari 2015 om 22:02

Memphis zou dat makkelijk aankunnen.

Chery, sinkgraven, botteghin, Leerdam....kunnen allemaal wel iets toevoegen aan Southampton. Zo slecht is de eredivisie niet, en je hoeft heus niet alleen bij ajax feyenoord,psv te kijken.

22 januari 2015 om 21:20

je doet je naam eer aan. die spelers zullen het in de eredivisietop al heel moeilijk gaan krijgen als er echt druk op komt te staan. dat zal dan in de top van de PL al helemaal moeilijk worden al zal Southampton als club wat gemoedelijker zijn dan de absolute topclubs. een beetje vergelijkbaar met Twente in NL bijvoorbeeld.

Wijnaldum
Depay
El Ghazi
Kishna
Klaassen
Clasie
Toornstra
Immers
Boetius
Kongolo
Van Beek
Kan er zo veel bedenken

Depay, clasie en wijnaldum zouden toch wel een mooie route kunnen bewandelen via Southampton, allemaal harde werkers

Ik geloof dat depay alleen naar een topclub wil, volgens de geruchten wilde hij ook niet naar de Spurs.
Ik zat meer te denken aan Lasse Schone!.
Klaassen en/of Vilhena zijn nog niet rijp voor de Premier League.

Ik denk echt dat hij willems wil kopen want aan schone,vejinovic en klaassen heb je nix aan als je tadic heb. Clasie speelt ook al 2 hele sterke seizoenen en wijnaldum zou ook een versterking zijn. Die 2 zijn momenteel veel verder dan gudelj Depay speelt pas zijn 2de seizoen in de basis terwijl wijnaldum 7 jaar in de eredivisie speelt. Depay blijft wel langer bij psv want het is beter dat hij als topscorer uit de competitie vertrekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren