Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kazim-Richards: ‘Cillessen speelde babygames en passeerde een grens’

Laatste update:

Colin Kazim-Richards was zondag na afloop van de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord (0-0) niet te spreken over Jasper Cillessen. De aanvaller van Feyenoord lag zowel tijdens als na de wedstrijd in de clinch met de doelman van Ajax. “Tijdens de wedstrijd feliciteerde ik hem met zijn goede redding. Ik heb voor iedereen respect. Maar iedereen heeft een limiet.”

“Hij praat veel te veel”, vertelde Kazim-Richards tegen FOX Sports. “Hij praatte bovendien steeds tegen de verkeerde persoon. Hij speelde baby-games en passeerde een grens. Ik weet zeker dat jullie camera’s kunnen zien wat hij heeft gezegd. Tijdens de wedstrijd houd ik me daar niet mee bezig. Maar na de wedstrijd is het anders. Kom op. Ik ben 28 jaar en heb twee kinderen thuis. Dat soort spelletjes speel ik niet.”

Kazim-Richards baalde ook van het resultaat in de Amsterdam ArenA. “Deze wedstrijd en die in eigen huis hadden we moeten winnen. Dan ben je teleurgesteld als dat niet gebeurt. Zelf had ik een grote kans. Die had ik moeten scoren. Maar Cillessen redde goed.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dat zegt dese brutale voetballer...
Wat erger me ik aan hem niks met voetbal te maken zijn gedrag en stoerdoenerij maar ondertussen wordt er niet gescoord...

25 januari 2015 om 16:03

Feit is wel dat hij Cillessen feliciteert met een goede redding maar dat Cillessen daar alleen maar kinderachtig en matennaaierig gedrag tegenover kan zetten. Dat is het enige punt dat hij hier maakt en daarin heeft Kazim gewoon gelijk.

25 januari 2015 om 16:05

Nope hij laat niet over zich heen lopen. Dit is de keeper van het Nederlands elftal die niet zit te wachten op half gemeende complimentjes van de rivaal. Hij toont pit en zo hoorde dat er meer bij Ajax te doen.

25 januari 2015 om 16:06

Herstel: was de keeper van het Nederlands Elftal. Vermeer zal de volgende interland onder de lat staan.

25 januari 2015 om 16:07

Waarop baseer je dat? De uitstekende wedstrijd van Cillessen vandaag, of dat Vermeer 1 bal te pakken kreeg en deze gelijk gevaarlijk losliet?

25 januari 2015 om 16:12

Uitstekende wedstrijd vandaag? Weet je hoeveel uittrappen Cillessen vandaag naar de tegenpartij of over de zijlijn heeft geschoten? Vermeer is al maanden de betere en dat vindt gelukkig heel voetbal kennend nederland. Zowel bij Fox als de NOS als RTL7. Zal toch geen toeval zijn.

25 januari 2015 om 16:17

De bondscoach zat ook in het stadion, dus hij heeft ook gezien dat Cillessen beter keepte dan Vermeer. Ondanks dat Vermeer niet super veel reddingen hoefden te verrichten, had hij wel een slippertje en Cillessen keepte een wereldpot.

25 januari 2015 om 16:20

Goede referenties: een Jan van Halst, een Arnold Bruggink, een cabaretvoorstelling op RTL 7 en een zure Arnold Vermeulen.

Goed argument!

25 januari 2015 om 16:22

De bondscoach zal alleen ook wel gezien hebben dat Cillesen zich walgelijk gedroeg en zichzelf compleet ten schande heeft gezet.

Zal ook wel meespelen dat Vermeer zich gewoon altijd keurig gedraagt en in tegenstelling tot Jasper WEL een bron van rust is voor de verdediging

25 januari 2015 om 16:28

Wat je iedere keer bij cillesen terug ziet is dar hij rare dingen onderdruk doet. Hij kan niet omgaan met de spanning en dat laat hij met z'n overspannen reacties iedere keer weer zien.

25 januari 2015 om 16:30

Oh nu ineens wel, en bij Ajax werd hem verweten een chaoot te zijn. Nou niet de dingen om gaan draaien hè.
Je kan niet enkel de keeper aankijken op de rust in de verdediging.

25 januari 2015 om 16:30

Knap dat je dat nu al weet. Kazim is wel de laatste die commentaar op een ander moet hebben wat spelletjes betreft. Zelf is hij het drukst bezig. Doorlopen op een keeper is gewoon geel klaar. Daar mag best op gewezen worden.

25 januari 2015 om 16:42

@vedetterut

Een bron van rust die Vermeer, dat was idd te zien toen hij nog bij ons keepte. Bij corners hield ik altijd mijn hart vast en ik ben de wedstrijden tegen o.a. Utrecht uit (6-4) en PSV uit(4-0) niet vergeten. Dat Feyenoord nu weinig tegen krijgt, ligt echt niet alleen aan Vermeer, maar aan het uitstekende verdedigingsduo. Vandaag ook weer: een gevaarlijke voorzet, die die weer gevaarlijk losliet.

Vermeer is een prima lijnkeeper met katachtige reflexen, maar een bron van rust is hij allesbehalve.

25 januari 2015 om 16:42

Dat is een heel ander moment

25 januari 2015 om 16:52

Hou je mond man smerige speler als een Feyenoorder dit deed schreeuwde jullie moord en brand ...... Beetje het zelfde als het goed praten van die beet van Suarez... Sommige supporters

25 januari 2015 om 16:59

Als hij veel tegengoals krijgt ligt het aan hem, maar wanneer hij de minste tegengoals heeft is het de verdediging die alles goed.

Goede logica! #not

25 januari 2015 om 17:02

Toen Vermeer een Ajacied was moest niemand hem in het Nederlands Elftal hebben. Nu willen heel Rotterdam en alle Ajax-haters Vermeer in Oranje, wat een grap zeg. Eerst was Vermeer te klein en kon hij goed mee goed voetballen, nu kan die zeker ook ineens corners en voorzetten uit de lucht plukken. Schei uit met dat jankgedoe met jullie funkypunkyhype

25 januari 2015 om 17:32

Weet je niet. Want jebweet niet wat er gezegt is.

25 januari 2015 om 17:44

Madbazzie

Vermeer staat de volgende interland gewoon onder de lat bij nederland

25 januari 2015 om 18:05

Slaaf heeft gelijk. Cillessen kan niet met druk omgaan. Dat zag je toen hij in de eerste minuut Kazim uitkapte. Wat een onzin toch.

25 januari 2015 om 18:26

Hij zal ook geen vlieg kwaad doen nee moisander heeft t geweten en hoe serieus zou hij dat "feliciteren" genomen hebben?

25 januari 2015 om 18:26

goh, nu zegt hij eens wat, wordt het een zeikkeeper genoemd, kijk naar die kazim, 1 keer een compliment uitdelen en de rest van de wedstrijd zelf als een zeikerd gedragen, dat is volwassen, man. Ik heb me al lang niet meer aan een speler zo geergerd als aan hem, de nieuwe toivonnen en mehke.
geef me dan maar die arrogante guidettie, die doet teminste het nog eerlijker .

25 januari 2015 om 18:36

Eh Cillessen keepte een wereldpot? Zeker in Nederland willen we graag dat een keeper niet alleen ballen tegen houdt, maar er heel af en toe ook één naar een medespeler schiet. Ging niet heel lekker toch?
Cillessen is keeper bij Oranje door gebrek aan beter, hoewel ik zowel Krul als Vorm liever zie. Geen uitstraling en geen extra kwaliteit. Van der Sar heeft een groot gat achtergelaten dat helaas nog niet opgevuld wordt.

25 januari 2015 om 19:18

Wat dacht je van het wk, toen stuurde hij volgens mij aguero het bos in

26 januari 2015 om 00:29

Ja dat zag je inderdaad bij zijn geweldige reddingen dat hij de spanning niet aankan..u lult poep.

26 januari 2015 om 06:38

Jij weet niks van voetbal. Zeker nooit gehoord van ene Chilavert? Walgelijk persoon, maar geniale doelman. Of Eric Cantona, Jens Jeremies en Oliver Kahn? Allemaal veel erger als Cilessen. Helaas zijn wij Nederlanders niks gewent. Een karatetrap a la Cantona of een bijtende Suarez gaan te ver ja, maar liever dat dan een ideale schoonzoon die niet kan voetballen.

25 januari 2015 om 16:06

Kazim mag niet praten na vandaag maar Cilessen is ook een smerig ventje hoor. Altijd zuigen, kaarten aannaaien etc.

Triest wat hij aan het doen, speelt iemand die hij niet is. Groesbeker....

25 januari 2015 om 16:22

Echt he, hij vindt zijn fysieke acties tov bijvoorbeeld Moisander geen babygames? Geen daden maar woorden bij deze jongen.

25 januari 2015 om 16:10

Echt he. Eerst slaat hij Moisander op zijn achterhoofd, dan doet hij alsof hij Hulk Hogan is na afloop. Wat een ja, ik vind hem sukkelig overkomen. Maargoed Cillessen moet ook wel af een toe een beetje normaal doen, maar Collin komt hier hypocriet over.

25 januari 2015 om 16:19

Kazim lag in de clinch met Moisander. Het waren mooie duels die verdedigers en spitsen vaak voeren. De ene keer trapt de verdediger de aanvaller op zn kuitbeen als de scheids het niet ziet en de andere keer slaat de aanvaller de verdediger in zn gezicht. Je kunt het too much van Kazim noemen, maar persoonlijk vind ik dit mooie duels. Het is alleen dat Moisander ze liever uit de weg gaat dan ze aangaat, maar dat is Kazims probleem toch niet? Hij is gewoon een spits die zijn tegenstanders fysiek de baas wil zijn.

Kijk alleen maar eens naar Pepe en Diego Costa vorig jaar. Die duels waren echt fantastisch. Elkaar alleen maar irriteren, slaan en natrappen, maar na afloop van het duel of wanneer het stil ligt zoeken ze elkaar op en gaan ze met de armen om elkaar heen staan, omdat zij zelf ook van dat soort duels genieten.

Dat is juist nog het mooie van voetbal wat veel verdwijnt de laatste jaren.

Als je dan echter een keeper bent die eruit ziet alsof hij net op de kleuterschool is weggepest en je gaat een getinte spits racistisch bejegenen om hem uit zn spel te halen. Dat vind ik wel te ver gaan. Zeker als je dan ook nog eens schwalbes gaat maken en kaarten probeert aan te naaien. Dat doet Kazim niet, die heeft gewoon respect voor zn tegenstander. Cillesen heeft dat niet en daarom is hij een walgelijk ventje.

25 januari 2015 om 16:21

Racistisch bejegenen nog wel, afgaande op de blauwe ogen van Kazim?

25 januari 2015 om 16:25

Afgaande op het feit dat Cillesen daar zelf ook naar insinueert.

25 januari 2015 om 16:30

@vedetterut

Slap verhaal van jou.

Kazim doet zich nu opeens voor als een sportieve jongen omdat hij Cillisen feliciteerd met zn redding...hij slaat alleen ook Moisander voor zn kop en daar had hij Rood voor moeten krijgen...

Verder begin je een slap verhaal over racistisch bejegenen..gast waar heb je het over?!! Hoe weet jij nou wat Cilliesen voor opmerkingen maakt?! Wat denk jezelf: dat Kazim de zelfbeheersing heeft om Cillisen niet voor zn bek te slaan als deze echt een racistische opmerking zou maken?!!

Dus praat geen onzin hier.

25 januari 2015 om 16:32

Verhalen baseren op vermoedens en insinuaties... Nee heel geloofwaardig ben jij!

25 januari 2015 om 16:38

Vertel mij dan maar waarom Cillesen iedere keer in de catacomben als een bange poepert weg rent. Verslaggevers hebben bevestigd dat Kazim Cillesen na de wedstrijd echt een vuistslag wilde geven. Dat is niet omdat Cillesen heet gezegd dat hij traag en slecht is.

25 januari 2015 om 16:40

@ vedetteruk

Wat zielig dat het direct over racisme moet gaan omdat de een donker is en de andere niet. Als je zelfs zoiets gaat insinueren terwijl Kazim daar zelf niks over zegt ben je echt een zielig persoon

25 januari 2015 om 16:47

Kazim is zo'n voetballer die zelf de hele wedstrijd tegen tegenstanders loopt aan te praten en die het helemaal niet erg vind als iemand dan terug gaat praten en trappen. Hij is net zoals Diego Costa.

Echter als je zijn interview bekijkt zie je dat de situatie toch wel heel erg is en dat Cillesen echt te ver is gegaan. Dat zie je aan zijn lichaamstaal. Zeker als je weet hoe Kazim normaal in interviews staat.

Bewijzen zijn er niet nee, maar als Cillesen er zelf ook al hints naar geeft en dat journalisten zien dat Kazim Cillesen in de catacomben wil neerhoeken lijkt toch wel op een serieuze situatie he.

Maar laten we het maar in de doofpot stoppen joh, niet de eerste keer dat dat gebeurt!!

25 januari 2015 om 16:57

Ik vind het nogal wat, om iemand neer te zetten als racist zonder dat daar enige spraken van is, volgens mij ben je in Nederland onschuldig totdat het tegendeel bewezen is. Op basis van een vermoeden iemand als racist neerzetten gaat dan ook veel te ver.

Kazim is echt met afstand de meest irritante speler die ik ooit op de Nederlandse velden heb gezien. Ook dat hij in elk interview zegt dat hij thuis een vrouw en twee kinderen heeft en boven iedereen staat. Maar ondertussen wel bij alles wat tegen gefloten wordt ouwehoeren bij de scheids.

Ook toen Feyenoord ergens rond de 40e minuut gewoon een gevaarlijke aanval opzetten en Kazim stond bij de zijlijn in discussie met de assistent scheidsrechter. Als ik Rutten was had ik hem aan zijn oren het veld af gesleurd.

Kazim zegt zo'n beetje elke wedstrijd dat hij racistisch wordt bejegend toch wel vreemd. In 17 jaar heb ik nog nooit gehoord dat spelers op het veld racistisch worden bejegend en nu met Kazim opeens elke week? Als Kazim vind dat hij racistisch wordt bejegend dan is het simpel, dan moet hij gewoon aangifte doen. Erg zwak om iets als racisme te misbruiken.

25 januari 2015 om 17:01

Als je de feiten een beetje kent weet je dat Kazim ook aangifte heeft gedaan. Knvb stopt het alleen in de doofpot en dat is niet voor de eerste keer.

Dat jij nog nooit iets hebt gehoord over racisme op het veld zegt denk ik meer wat over de manier waarop je voetbal volgt. Je zegt erbij 17 jaar, want anders zou ik namelijk denken een paar maanden.

25 januari 2015 om 17:18

Dus omdat Cillesen weigert uit te spreken wat ze naar elkaars hoofd slingeren is het maar racisme? Wat een sneu mannetje ben je, kom eens met feiten aanzetten ipv aannames etc. Graag feiten anders ben je, zoals eigenlijk nu al, niet serieus te nemen.

25 januari 2015 om 18:06

Ok, prima. Ben je nu weer een beetje rustig geworden? Italianen vertonen dit gedrag ook vaak, maar worden die om deze redenen gewisseld? Ik dacht het niet. Integendeel zelfs. Die supporters vinden dat prachtig. Je laat je gewoon iets te veel meeslepen door emoties.

On: zoals veel mensen zeggen zijn dit prachtige duels die in een klassieker horen. Zoals sommige ajacieden ook beamen was Cillesen zijn gedrag echter dusdanig dat dit wel als oncollegiaal gezien mag worden.

25 januari 2015 om 18:30

veddetterut, waar bazeer je op dat hij racistisch bejegent is, zelf kazim zegt niet dat hij racistisch bejegent is, maar dat hij babygames speelt, dus maar niet zon lawaai over iets wat niks is

26 januari 2015 om 02:28

Vedderut, het is iedereen wel duidelijk hoe je over Cillissen denkt. Zo triest omdat 50x te herhalen, en dan wel Kazim zijn hand boven het hoofd houden hoe hypocriet. Alhoewel je erbij zegt dat Kazim ook niet onschuldig was, maar ze waren allebei slecht bezig. Niet Cillissen meer, maar dat is mijn punt niet! Erg kwalijk en stijlloos dat je hem van racisme bejegend, tuurlijk kan je hem een onsportieve lul vinden. Overigens complimenten voor jullie spel, jullie hadden twee keer moeten winnen.

25 januari 2015 om 16:35

Dit bedoel ik nou. Alleen maar een grote bek die Kazim maar zodra het puntje bij paaltje komt of beter gezegd zodra de bal bij de goal komt bakt ie er niks van.

Volgens mij doe je daar zelf ook aan mee Kazim. Sorry hoor, maar ik hoef echt even geen grote mond van deze man. Hij speelde niet eens slecht, maar die kansen...

25 januari 2015 om 16:06

Cillessen heeft hem zelfs om weten te praten om ballen van Feyenoord tegen te gaan houden! Kazim was niet eens zo slecht vandaag, maar die jongen moet meer scoren en minder lullen. Als hij 2 kinderen thuis heeft zitten, dan mag hij wel een beter voorbeeld geven dan zijn tegenstander slaan, schoppen, beuken, uitschelden en uitdagen. Door zijn uitdaaggedrag werd Cillessen ook irritant, maar gelukkig kon Jasper het voetballend ook uitstekend uitten. Hij keepte erg goed en heeft een puntje in de ArenA weten te houden samen met Serero.

25 januari 2015 om 16:27

Cillessen lokt het zelf uit hoor. In de kuip liep hij Kazim ook uit de dagen, te roepen dat hij te slecht en langzaam was ofzo. Vandaag ook weer verschrikkelijk irritant, pestventje is het.

Kazim moet zelf trouwens ook eens een keer gaan voetballenen in plaats van zich bezig te houden met alles om hem heen

25 januari 2015 om 16:31

Kazim is toch ook te slecht en te langzaam?!!!! Dus waar heb je het over/?!

25 januari 2015 om 19:10

Dus werkt de psychologische oorlogvoering van Cillessen perfect. Kazim maakt zich druk, mist alle kansen en stopt zelfs een bal op de lijn voor Ajax. En Cillessen houd keurig de nul. Punt gewonnen voor Ajax, Feyenoord haakt af voor de titel.

Waarschijnlijk bedankte Cillessen Kazim nog even voor z´n redding. Nee even eerlijk, dat kaarten aannaaien mag Cillessen van mij wel afleren inderdaad.

25 januari 2015 om 16:01

Ach ach. Overdrijven mensen veel zeg. Dit was een klassieker, daar hoort toch een beetje opgewaaide stof bij of niet? Kaarten, Schwalbes, discussies. Heerlijk toch? Cilessen is normaal de rust zelve, dus kazim moet het echt even bij zichzelf zoeken. Altijd te zuigen en te zeiken die vent. Selectieve verontwaardiging noem ik dat.

25 januari 2015 om 16:05

Cillessen is normaal helemaal niet de rist zelve. Sinds het WK loopt hij elke wedstrijd de pseudo vedette uit te hangen. Denkt dat hij Neuer2.0 is.

25 januari 2015 om 16:07

@mentalist
Als Vermeer het had gedaan, dan was de wereld niet groot genoeg.
Cillessen is gewoon een smeerlap, Ajax onwaardig met zijn gedrag.
Als supporter zou je, je daar kapot voor moeten schamen, maar in plaats daarvan ga je het goed praten.
Jij bent niets beter dan de Psv'ers die de elleboogjes van Toivonen toendertijd goed praatten.

25 januari 2015 om 16:08

Kaarten en schwalbes horen erbij? Weet meteen wat voor een figuur jij bent. Maar dat wist ik al toen bij dat incident met Young.

Kaarten en schwalbes heerlijk... Jesus wept.

25 januari 2015 om 16:13

Haha wat een onzin zeg. Die kazim loopt constant te etteren en dan is cillesen een smeerlap? Typisch dat PSV' ers dat vinden. Luuk de jong is de grootste smeerlap op de Nederlandse velden. Wat heeft cillesen dit seizoen allemaal misdaan dan? Kijk naar jullie eigen pseudo vedette depay. Die raakt geen knikker meer met zijn air.

25 januari 2015 om 16:14

@ mentalist hoe bedoel je hypocriet? Mensen verwijten dat ze overdrijven om vervolgens zelf Cilessen twee keer meer kwaliteiten toe te dichten dan Vermeer. Cilessen is een vervelend ventje en Kazim ook. Dan krijg je dit soort situaties.

25 januari 2015 om 16:21

@mentalist

Dames en heren ik presenteer Calimero.
Kijk Luuk de Jong stom zijn en kijk naar jullie stomme spelers boehoe.
Cillessen is een onsympathieke kwal geworden sinds het WK die denkt dat hij alles al gewonnen heeft. Het is een goede keeper, met heel erg veel smerige maniertjes.
Overigens wat heeft De Jong allemaal misdaan volgens jou dan? Hij wordt vaker in zijn gezicht geraakt (tegen Twente en gisteren tegen Cambuur ook alweer(, dan dat hij iemand raakt.

25 januari 2015 om 16:22

Kazim is lekker bezig met zijn elleoogstoot op moisander.......cillesen veruit de beste keeper. Vermeer goede tweede...van breukelen ..van de sar.......de waren ook iritant......maar wel de beste van de wereld......

25 januari 2015 om 16:22

Cilessen heeft prima gekeept en moet die zeurende turk die er niets van kan het hoofd bieden. Prima gedaan, hij heeft zich niet laten intimideren door die acteur kazim. Kazim is gewoon gefrustreerd, moest een goal maken maar was te opgefokt en ongeconcentreerd.

25 januari 2015 om 16:31

Wat heeft cillessen dan gedaan met zijn maniertjes? Kongolo blokte de uittrap, kazim beukt constant op hem in, te zeiken en te zuigen. Verder een prima seizoen. Als er 1 speler door het WK doorgeslagen is dan is het absoluut niet cillessen. De jong is gewoon een smerige speler met zijn zwaaiende armen, tikjes en getrek.

25 januari 2015 om 16:31

Wat heeft PSV hiermee te maken mentalist ? Psuedo vedette die geen knikker raakt, heeft er al 11 inliggen. Kishna ondertussen is meer bezig ruzie te maken met Wilshere en Cilessen toch een vies mannetje.

25 januari 2015 om 16:33

@yamiown

De Feyenoorders waren degene die meerdere malen lieten zien Enorm opgefokt en gefrusteerd te zijn met onnodige acties..en jij begint te zeiken dat Cillisen reageert op het achterlijke gedrag van Kazim?!!

25 januari 2015 om 16:51

Dat hoort toch ook bj een klassieker? Psv heeft hier i.d. niks mee te maken. Wat cillisen doet is toch gewoon goed, als hik dit bij het nd elftal doet vindt iederen het fantastisch. Clubbril f afzetten....blamage voor ajax..........zeer goed feyrnoord gezien. Psv gefeliciteerd met het kampioenschap...

25 januari 2015 om 16:03

Hij stond compleet in zijn recht en ik vond dat Nijhuis ook coulant was met kaarten vandaag. Hij floot goed voor overtredingen, maar daar had in de tweede helft vaker geel voor feyenoord bij moeten zitten. Zeker na al die aanslagen op Andersen.

25 januari 2015 om 16:08

Cillessen stelt zich inderdaad op als een verwend klein jongetje door kaarten te vragen echter moet Kazim dit niet na het wedstrijd o0lichten als punt. Kazim had moeten scoren en moet hij en Feyenoord eens goed achter hun oren gaan krabben hoe dit in toekomst beter moet. Leuk dat Kazim strijd leverd maar uiteindelijk wordt hij afgerekend op zijn doelpunten en dat is tot op heden onvoldoende vooral wanneer je in dit soort wedstrijden zulke kansen krijgt voorgeschoteld. Mocht Feyenoord nog iets op de markt kunnen vinden hoop ik dat ze iets met klasse kunnen binnen halen. Er zal toch ergens in Europa een spits op de bank zitten die het beter doet dan onze huidige spitsen. Wat een teleurstelling wederom.

Kazim moet ik hier wel gelijk geven, want die Cillessen begint zich een beetje arrogant te presenteren naar alles en iedereen. Laat die jongen maar een beetje rustiger doen en gewoon ballen vangen, want de opbouw was bij Ajax tien keer niks en daar is hij mede verantwoordelijk voor.

25 januari 2015 om 16:01

Hij kon daar echt niks aan doen. De schakel tussen verdediging en middenveld ontbrak, dat was heel duidelijk. eigenlijk moest er directer via de vleugels gespeeld worden. Cilessen toonde vandaag weer aan wat een klasse keeper hij is.

25 januari 2015 om 16:18

Dit soort reacties vallen me wel op na deze wedstrijd..

Op het WK was Cillessen een mietje zonder uitstraling en die niet zelfverzekerd was. Nu is hij "sinds het WK" (niet jouw woorden) te arrogant? Frappante ontwikkeling vind ik dit, misschien mogen sommigen van jullie Cillesssen wel gewoon niet omdat hij voor Ajax speelt?

Ook grappig dat Vermeer een veel hogere rating heeft dan Cillessen hier. Kom op zeg.

25 januari 2015 om 16:31

"Sommigen van jullie" geeft al weer aan dat je mensen in hokjes plaatst terwijl ook niet Feyenoorders dit vinden. Cillessen is gewoon een omhooggevallen middelmatige doelman met zelfoverschatting.

25 januari 2015 om 16:52

Hij heeft toch gewoon gelijk? Dat niet feyenoorders dat vinden is toch niet relevant? Hij zegt ook nergens dat alleen feyenoorders dat vinden

25 januari 2015 om 16:55

Als deze middelmatige omhooggevallen doelmab de ballen blijft stoppen vind ik het prima

Heb je trouwens toevallig de reddingspercentages gezien van vermeer en cillessen? 69 vs 80%.....

25 januari 2015 om 18:10

Met "sommige van jullie" plaats ik mensen juist niet in hokjes, ik bedoel gewoon iedereen die zich er tot aangesproken voelt. Jij plaatst zelf mensen in hokjes door nu over Feyenoorders te beginnen. Grapjas. Ik wist niet eens dat jij Feyenoord fan bent, je hebt een Chelsea logo.

Met sommige van jullie bedoel ik gewoon leden van Voetbalzone, echt niet alleen Feyenoord fans. Je hoeft je niet aangevallen te voelen.

25 januari 2015 om 18:14

Wat slechts aangeeft dat Cillissen meer te doen had dan Vermeer... Als je statistieken probeert te gebruiken als feiten om je punt te maken, moet je ze wel zelf snappen.

26 januari 2015 om 00:31

Ja Vermeer was tot vorig seizoen ook een middelmatig en omhoog gevallen keeper. Een transfer kan soms wonderen (leesogkleppen af) doen...

Het werkte uiteindelijk wel. Sterker nog, Kazim heeft ons gered.

Wat een ongelooflijk principieel mannetje zeg. Kippenvel. Anders laten we hem even de regeltjes schrijven wat wel en niet mag. Het ziet er elke wedstrijd naar uit dat hij ook meer dan genoeg te vertellen heeft aan de tegenstander en de scheids. Mafkees

En Boetius, Toornstra, Clasie en deze Kazim zelf zijn de liefste jongetjes van de klas. Er waren vandaag meerdere spelers vreselijk irritant, Cillessen was de enige van Ajax die in mijn ogen irritant bezig was en dan gaan ze over hem zeiken?

25 januari 2015 om 16:09

Cilessen doet geniepig, stiekem. Dat is in mijn ogen toch anders. Kazim is gewoon een lomp leeghoofd, Clasie en Toornstra deden alles in de duels. Boetius mag inderdaad wel wat minder makkelijk gaan liggen, al verdiende hij wel gewoon een vrije bal en rood voor Van Rhijn.

25 januari 2015 om 16:54

Nooit rood en een vrije trap, in de wedstrijd lag de grens van een overtreding heel hoog en van geel nog hoger. Dan moet je een duwtje ook toestaan, Toornstra gleed in zijn 16 ook op de bal en man, had dat ook rood en een penalty moeten zijn.

25 januari 2015 om 17:03

Wel rood en een vrije trap. De grens voor overtredingen lag inderdaad hoog, maar een doorgebroken man naar de grond werken is toch iets anders dan een schop uitdelen op de middenlijn (toornstra). Vond overigens wel dat Nijhuis uitstekend floot. Door veel te laten gaan misschien wel iets in het voordeel van Feyenoord, maar echt prima leiding van Bassie. Dat van Toornstra was natuurlijk niet eens een overtreding, dat weet je zelf ook wel.

25 januari 2015 om 17:21

Net zo geniepig als ieamand op zn muil slaan als de scheids de andere kant op kijkt. Dat soort gedrag?

25 januari 2015 om 18:07

Dat makkelijke liggen vind ik nog niet eens zo'n ramp. alle voetballers zijn watjes, hij is dus niet anders. Maar Boetius maakt enorm veel kleine, geniepige overtredingen, altijd op de benen trappen, haken etc.

Van Rhijn verdiende inderdaad een rode kaart. Boetius ging makkelijk liggen, maar van Rhijn moet gewoon van m afblijven.

Aan Feyenoord kant verdiende vooral Toornstra al lang een gele kaart, veel overtredingen en gezeik en geschreeuw. Maar vooral de overtreding op Andersen bij de middenlijn was een duidelijke gele kaart

25 januari 2015 om 16:10

Kishna was zeer irritant, ook onzichtbaar trouwens.

25 januari 2015 om 21:22

Dat hij onzichtbaar was lag meer aan de rest dan aan kishna.
Hij stond echt zo vaak vrij en hij word gewoon niet aangespeeld.

Cilessen had het meeste pit van heel Ajax. Daar kon ik vandaag van genieten

De ene speelt babygames, de ander slaat mensen uit het niets in het gezicht.

Zie je wel dat ik het goed zag, het viel mij namelijk ook op dat Cillessen hem wat toesnauwde. Kon alleen geen liplezen. Maar het was geen gedrag van een gentleman, mja hoeveel gentleman's zijn er nog in het voetbal.

25 januari 2015 om 16:08

Waarschijnlijk bedankte Clilessen hem voor de redding.

Ongelooflijk dat zo'n prutser de kans krijgt bij Feyenoord? Als Feyenoord een echte goalgetter had dan hadden ze allang gewonnen? Maar Kaziem is van het niveau Heracles! Voegt werkelijk niks toe aan het Nederlandse voetbal! Aan het einde van het seizoen dumpen want je speelt verloren wedstrijden met de deze man!

Haha geweldig...kazim die zegt dat andere niet zoveel moeten praten...de wereld op zn kop. Kazim kan beter zn mondje dicht doen en oefenen op zn schoten want het was weer drama..

Kazim ziet er als een vent uit maar is mentaal de zwakste speler die ik ken. Hij mag blij wezen dat ie met z'n matige verleden en huidige seizoen bij Feyenoord mag spelen. Hij heeft weer in de een op een verloren van cilessen en moet is in de spiegel kijken. Ik vind zeefuik nog drie klasse beter

Kazim mag eerst zelfs eens gaan voetballen. Hij duwt Cillessen bewust onderuit en daarna is hij zo knullig om de bal voor Cillessen te stoppen.

25 januari 2015 om 16:08

En dat in buitenspelpositie....

Meneertje kan hier huilie huilie komen doen, maar hij had net zo goed met rood van et veld kunnen gaan als moisander was gaan liggen nadat ie meerdere tikken in zijn gezicht kreeg terwijl de bal niet in de buurt was.. Goed van moisander dat ie dat niet gedaan heeft, ook erg volwassen van een vent van 28 met 2 kids

25 januari 2015 om 16:04

Je moet dan ook toegeven dat praten 1 van de weinige dingen is die kazim wel goed kan...geen daden maar woorden van zijn kant

Waarom meent deze kneus toch elke keer zo stoer te moeten doen, als voetballer dien je je spel te laten spreken voor je. En misschien als je alles bewezen hebt kan je uitspraken over bepaalde dingen doen. Maar deze kneus heeft gewoon nog nooit iets gepresteerd

25 januari 2015 om 16:11

Nou, hij presteerde het wel om 3x ongezien moisander en tik(ie) in het gezicht te geven

Die elleboogstoot van Kazim was anders ook niet netjes, maar die aangesmeerde kaarten door Cillessen ook niet.
Veel om over na te praten en vooral weer veel "als als als". Feit blijft dat beide clubs niets zijn opgeschoten met dit gelijkspel en dat ze allebei punten hebben om zich zorgen over te maken. Feyenoord vanwege het missen van vele kansen en Ajax vanwege het vertoonde spel voor de tweede week op rij.

Populaire uitspraken, maar zelf is hij toch ook zéér vervelend richting Moisander met handen in het gezicht en tikjes? Daarbij kun je beter niet je mond open trekken wanneer Cillessen je net tot drie keer toe de baas is geweest 1 op 1.

25 januari 2015 om 16:57

En niet alleen vervelend richting Moisander. Hij haalde per ongeluk bij een grote kans zelf de bal van de lijn. Helaas hoor ik niemand over het feit dat hij daarvoor Cilessen de goal in beukt. Echt heel hypocriet dit.

Haha nou wordt die mooi, "zulke spelletjes speel ik niet" Nee nee je bent zeker de braafste jongen van de klas Kazim? Geloof je het zelf? De hele tijd liggen, de hele tijd onnodig provoceren, daar deed die net zo hard aan mee...

Dit nare mannetje sloeg moisander in zn gezicht, mensen (zeker feyenoorders) zullen dat wel te licht vinden, maar dat was ook bij boetius, die ging natuurlijk veelste makkelijk naar de grond voelt een klein handje en ging liggen een echte vent loopt door en schopt de bal er in.

25 januari 2015 om 16:06

PSV supporter en ik hoopte uiteraard dat Feyenoord won maar het was zeker niet te ligt. Hij doet het continue en ik dacht werkelijk dat hij het einde niet zou halen... word toch tijd om hem eens op basis van videobeelden te schorsen...

25 januari 2015 om 16:09

Licht* :P

Blijkbaar bepaalt Kazim de grens. Deze jongen moet niet zo huilen en zelf wat minder praten. Als hij nou wat minder praat komt er misschien wat hersencapaciteit vrij om na te denken over waarvoor je in godsnaam op dat veld staat, want deze jongen kan er echt he-le-maal niets van. Lekker als je Feyenoorder bent, van Pellé naar Kazim.. Man man man.

Die Cilessen heeft een beetje te hoog in zijn bol zitten sinds de WK.

die cillessen is echt een lachertje,hij probeert zich stoer voor te doen maar dat is ie totaal niet
het is gewoon een sulletje en dat veranderd niet en zet zichzelf zo totaal voor lul

Kazim lokt dat zelf uit met zijn provocerende gedrag. Hij gedraagt zich als een dorpsidioot. Als hij wat meer energie in kansen afmaken dan idioot gedrag legt wordt het mss nog wat want voetballen kan hij best.

Wat cilessen uithaalde is misschien niet netjes, maar uiteindelijk bleek het wel effect te hebben. In dat opzicht heeft hij het goed gedaan voor ajax.

Zegt de man die bij ieder zuchtje wind met twee armen in de lucht ter aarde stort; geen recht van spreken meneer Kazim!

Het zou Kazim sieren als hij in plaats van uit te delen ook kan incasseren.
Nu komt hij zelf een beetje over als een baby, wel zelf willen rellen maar huilen als hij moet ontvangen.

Kazim is niet degene die moet praten idd, maar hij heeft wel gelijk dat Cillissen vandaag (en de laatste tijd) erg matennaaierig en arrogant bezig is. Was ik me ook enorm aan aan t storen

25 januari 2015 om 19:12

Matennaaien? Cillessen speelt bij Ajax, de tegenstander van Feyenoord.

Dus doet Cillessen er alles aan om zijn team te helpen. Werkt zijn psychologische oorlogvoering perfect. Kazim maakt zich druk, mist alle kansen en stopt zelfs een bal op de lijn voor Ajax. En Cillessen houd keurig de nul. Punt gewonnen voor Ajax, Feyenoord haakt af voor de titel.

Goed gedaan Cillessen, zeer matig gedaan Kazim.

Cillessen is inderdaad niet de meest sympathieke van de Nederlandse velden en dat gedrag ik combinatie met het volledig ontbreken van enige uitstraling maakt z'n gedrag eerder grappig dan ergelijk. Verder is Cillessen een prima eredivisie keeper niet meer en niet minder.

25 januari 2015 om 16:52

Sympathiek koop je niks voor een winnaar zijn wel en dat is hij. Cillessen hoort bij de top 10 van de wereld als het mij vraagt, niet in de top 5 maar daar net achter. Vandaag een punt gepakt met twee prima reddingen op Kazim en Toornstra en bij een buitenspel moment had hij ook een geweldige reflex. Deed helemaal niks fout op een enkele uittrap na.

25 januari 2015 om 18:54

Haha,top 10 van de wereld? Laat me niet lachen. Hier voor het gemak even 10 betere: Casillas, Lloris, Courtouis, de Gea, Buffon, Neuer, Sirigu, Handanovic, ter Stegen, Bravo en ik kan nog wel even door gaan. Cillessen is een groot keepers talent, maar top 10 van de wereld nog lang niet.

25 januari 2015 om 19:17

En waarom zijn die keepers dan beter dan Cillessen? Omdat ze soms bij een grotere club spelen? Niet naar het WK gekeken? Cillessen liet zien prima mee te kunnen tegen de beste spelers van de wereld.

Overigens is juist een keepers als Verstege niet meer dan een talent, die moet het allemaal nog laten zien in grote wedstrijden. En van keepers als Casillas en Buffon is allang het beste er vanaf.

26 januari 2015 om 01:26

waar speelt die verstegen?

toevallig naast de kruidenfabriek ofzo?

Kazim speelt nu ook babygames door dit naar buiten te brengen.

Cillessen is een heel eng achterbaks mannetje. Alleen die arrogante uitstraling van hem al. Zijn hoofd staat altijd iets te ver omhoog gericht. Probeert altijd zijn tegenstanders een kaart aan te naaien. Zelden heb ik zo'n griezel op de Nederlandse velden gezien.

Kazim is geobsedeerd. Hij was voor de wedstrijd ook al zo met cilessen bezig. Ik vraag me af of hij gefrustreerd is door het baby praten (wat dat ook mag zijn) of door de vele reddingen en het feit dat hij in de eerste minuten finaal uitgekapt werd. Op zich mooi een compliment over de reddingen, tegelijk ontneemt hij de waarde daarvan door na de wedstrijd weer zover over het gepraat van cilessen te hebben. Over baby praat gesproken...

Als er iemand te veel praat is het Kazim die in 2 klassiekers er minimaal 5 had moeten maken en met 0 doelpunten aankomt. Kun je het wel over de keeper gaan hebben die jou in de eerste minuut ook nog eens heerlijk uitspeelt, maar dan moet je de ander niet van praatjes gaan beschuldigen. Geen daden maar woorden, dat is Kazim Richards.

Wat een hinderlijk ventje die kazim, was zich de hele tijd aan het aanstellen...

Ik denk toch dat meneer Kazim de laatste is die nu moet gaan praten over stennis maken want dat doet hij het hele seizoen al. Misschien als hij zich wat meer op zichzelf focust in plaats van Jasper schiet hij er een in in plaats van ze zelfs tegen te houden. Idiote speler die Feyenoord vaak meer kost dan toe helpt. Je kan gaan zeuren over Cillissen's gedrag, maar zeg nou zelf, hij keept een wereldpot en zoals wel vaker zorgt hij er voor dat we niet verliezen.

Vermoeiende gozer. En bakt er nog eens vrij weinig van ook, kan me dan ook niet voorstellen dat hij volgend seizoen nog in de Kuip speelt, hooguit als back-up voor een echte spits (hoogstwaarschijnlijk Kuyt).

Vooruit, Cillisssen moet niet zo'n onaardige dingen zeggen tegen de lieve Kazim. Maar dan moet hij wel zijn handen en ellebogen van andere spelers afhouden.. Iets met een ketel die de pot zwart noemt.

28x heeft hij een tegenstander aangeraakt op manieren dat tegen de regelementen zijn. Ja ik heb het zelfs geteld. Kijk de wedstrijd maar na. Het is te absurd voor woorden dat een speler als deze in het betaaltvoetbal mag voetballen. Want voetballen kan hij niet. De makkelijkste kansen mist ie. En hoe hij met de tegenstander omgaat is een aanfluiting voor het voetbal. Als Feyenoord verstandig is ontbinden ze per direct het contract van deze Kazim-kannievoetballenmaarprobeerhetwel.

Het wordt tijd dat deze straatvechter eens gaat presteren. Hij is continu bezig om de beuk erin te gooien en oorlog te creëren, maar vergeet vervolgens zelf te scoren. Maar anderzijds hij is niet voor niets al overal mislukt.

Jonge jonge
Ben je dan een topspeler?
Wat een huilebalk zeg

Al de tweede keer dat hij gaat huilen omdat er wat onaardigs tegen hem wordt gezegd.
Dat gaat wel iedereen die tegen hem speelt in de kaart spelen.

Misschien moet hij voor de gein eens kijken wat er in de kuip gebeurt in de buurt van Ajax spelers die een inworp of corner nemen. Of mogen 'fans' dat wel en spelers niet?
Als je je toch zo laat kennen en volledig uit de wedstrijd laat halen door wat gescheld dan ben je het niet waard om je geld met voetbal te verdienen.

Huilebalk! Kazim zat ook constant te trekken en sleuren, als je uitdeelt moet je ook kunnen incasseren maar daar is meneertje niet zo goed in.

25 januari 2015 om 18:09

Incasseren door oncollegiaal gedrag? Verklaar je iets nader in wat hij dan moet incasseren.

Verder een mooie klassieker. Hoop voor Ajax wel dat in de zomerstop wat kwaliteit wordt ingekocht. Ze hadden vroeger minstens 1 geweldenaar a la suarez. Nu helaas geen 1...

Kazim,wat ben jij een ongelovelijke irritante vent. Zeg je er ook even bij hoe stoer je na de wedstrijd je shirt uit trok en je Jasper vroeg om naar de catacomben te komen?

volgens mij is dit de eerste keer dat cillissen iemand een kaart aannaait?

Ik lig echt in een deuk hier, Kazim die gaat klagen over anderen, die gast had gewoon rood moeten hebben voor zijn slaan, elleboogjes en alles wat niet mag. En dan gaan huilen over iemand anders........o wacht, kazim mag alles, maar iets terug doen mag niet, dan is meneer boos

“hij praat veel te veel” Aldus Kazim die vooralsnog vooral praatjes heeft en vrijwel geen daden, tenzij je goede daden voor Ajax meerekent uiteraard.
.
" Hij speelde baby-games en passeerde een grens." Aldus Kazim die iemand voor z'n bek slaat als de scheids niet kijkt.

Lachwekkend sneu kereltje die Kazim.

Cillessen was vandaag wel licht ontvlambaar. De andere Ajacieden maakten een afgebrande indruk. Juist in zo'n wedstrijd moet de fik erin. Dat deed Feyenoord goed, al waren ze op het eind wel uitgeblust. Ajax speelde vandaag met vuur.

Echt lachwekkend deze kazim, zelf uitdelen en provoceren maar gaan huilen als anderen het terug doen. Volgens boulahrouz heeft feyenoord geen ego's in het team. Maar dan heeft hij kazim over het hoofd gezien.

Kazim heeft groot gelijk. Zelden een speler zo onsportief zien doen als jankbek Cillesen!

De heer Kazim Kazim Kazim, is significant beter met zijn mond als met zijn voeten. Maar in beide gevallen komt er niks zinnigs uit. Als strijd leveren betekend dat je meerdere malen je direkte tegenstander een beuk of een tik moet geven onder de noemer van strijd leveren dan kun je beter een andere contactsport gaan beoefenen.

In iedergeval is Cillessen de betere keeper volgens de statistieken van Fox sport, meer dan 80 reddingen, het gemiddelde van Vermeer lag een stukje lager.

Cillesen is zo'n braaf jongetje dat brutaal probeert te doen. Ik vind het erg grappig om te zien hoe kinderachtig een man van zijn leeftijd kan zijn. Het is bijna hilarisch om te zien hoe hij vervelend wil zijn, hij moet met die trekjes stoppen hier had hij eerder ook geen last van. Hopelijk staat hij nou weer met beide beentjes op de grond. Kansloze vent op dit moment.

hahah wat een flapdrol die kazim, hij had wat mogen zeggen als hij er ééntje i had geschoten maar daar is hij te lomp voor en maar denken dat hij ronaldo is whahah sterker nog.......hij staat zelfs in de weg als een ander hem erin kan koppen, hoe bedoel je "" indewarloper"" beetje interresant doen met zn plakplaatjes en stoerdoenerij maar een doelpunt maken ho maar, laat met niet lachen met je babygedrag........ jan interressant !!

Kadima Richards "ik vind iets zeggen te ver gaan maar mensen slaan mag want ik ben hypocriet"

ach ja, je kan het onsportief noemen maar ik houd er wel van. zolang dat de winst (lees: nul houden voor cill) op levert heeft het prima gewerkt. zelf heeft kazim ook aardig lopen tikken op moisander en als je net 3 kansen 1 op 1 heb gemist dan heb je weinig recht van spreken lijkt mij zo

Ik vind die babygames totaal niet relevant. Vertel mij liever waarom je slecht heb gespeeld vandaag. Altijd maar randzaken bij die gozer. Hou je lekker bezig met het voetbal want dat mag echt stukken beter.

die kazim kan er gewoon niks van, leuk dat hij inzet toont maar het is gewoon niet wat. Is te vrede niet beter? Vandaag ook, hebben ons kapot gelachen om kazim, hij mist de grootste kansen. neemt niet weg dat hij gewoon gelijk heeft, die cillessen is verder wel een goede keeper maar alles eromheen.

Hij heeft een punt, maar kan hij ook kritisch naar zijn eigen gedrag in het veld kijken? Waarschijnlijk niet. Grappig die selectieve verontwaardiging. Zelf houdt hij zich ook bezig met 'babygames', gelukkig had Fox daar genoeg beelden van.

Ik vind hem een sterk aanspeelpunt, maar voetballend komt hij toch wel tekort. Totaal geen actie in huis in een één tegen één situatie en hij heeft ook geen snelheid. Hij heeft vandaag twee kansen gekregen, waarvan zeker die één op één met Cilessen erin had gemoeten. Dat geeft ie gelukkig zelf ook te kennen.

Spieren oppompen, toch huilen. Justin bieber

Kazim je had om cilissen heen moeten dribbelen en scoren, het was geen goede redding! het was slecht afgemaakt. Had je moet scoren, zouden die Ajacieden kapot gaan

Wat nou kaarten vragen en matennaaien?!
Kongolo loopt gewoon te hinderen bij die uittrap en dan gaat het handje omhoog. Dat heet appelleren en gebeurt ook bij buitenspel en hands. Niks kaarten vragen dus. Als kongolo niet zo irritant doet kan hij die kaart ook nooit krijgen.
Na die overtreding op Cillesen kwam die ene feyenoorder (kazim?) als een opgefokt bontkraagje verhaal halen. Terecht dat Jasper daar tegen in gaat.
Overigens liepen hoopjes feyenoorders constant te zieken, ballen niet teruggeven of na een fluitsignaal nog wegtrappen.
Iedereen is gewoon gefrustreerd dat het doel van Cillesen schoon is gebleven vandaag.

Hy zeurt dat Cillessen veel praat maar hy doet het zelf ook..


Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren