Thuntelaar
Algemeen
Vrienden (13)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 6 augustus 2006
  • Thuntelaar
  • 197 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.698
  • 30 jaar (3-7-1990)
  • kampen
  • Bedrijfsadministratie
  • 13
Persoonlijke berichten
4 december 2012 om 15:34
#4

Leuk dat je me hebt geaccepteerd hahah ;)p

4 december 2012 om 16:30
#6

Ja, twee reacties van mij waren ook verwijderd, omdat dat reacties waren op een reactie die aangepast was, waardoor het nergens meer op sloeg. ;)p Verder heb ik het pas 1x gehad, omdat ik een opstelling niet had toegelicht ofzo. xd

Jawel hoor, alleen vrij druk met school haha. met jou?

4 december 2012 om 18:02
#7

haha beetje wel ja.
Ja, nog een paar weken en dan heb ik gelukkig vakantie. Eindelijk tijd om mn autotheorie te leren... hoop ik xd
hmmm, lekkere tijd om zonder baan te zitten.. :l Wat voor werk zoek je?

4 december 2012 om 19:12
#8

Ik denk op dit moment juist;) had ik mn diploma maar, zodat ik kan gaan werken. Maar dat is idd ook niet zo rooskleurig als het soms lijkt. ;)p Voor velen is het juist slimmer om nog door te gaan studeren, omdat er geen werk te vinden is..
Maarja, ik mag nog even, nog minstens 3,5 jaar te gaan. ;)p

4 december 2012 om 20:45
#9

Sociale Geografie en Planologie, zit pas in mn 1e jaar. ;)p
Dat is wel verstandig ja. Ik ben echt blij dat ik nu studeer en niet een jaar later, ivm stufi / studenten ov. Ik vraag me echt af hoe ik dat dan had moeten doen, financieel gezien. ;)p

Maarja, nu maar eens kijken hoe Ajax het gaat doen!

5 december 2012 om 18:40
#10

De 1e helft was idd niet om aan te zien. We toonden (weer eens) veel te veel respect voor Real. Op een gegeven moment zag je bij een vrije trap van real Hoesen met open mond naar Pepe staren, zo van: ja, het is m echt! xD Opzich is zo'n jongen dat niet kwalijk te nemen, maarja, dat zie je ook wel in zn spel. Bij een grote kans raakte hij ook lichtelijk in paniek (zag je tegen psv in het begin ook wel een beetje, maar hij herpakte zich goed).
De tweede helft was daarentegen wel goed, we durfden tenminste te voetballen. Natuurlijk komt dat ook doordat Real geen zin meer had om druk te zetten, maar toch, de 3-2 was op basis van die fase niet onverdiend geweest.
Maarja, Europa League dus, en daar ging het om.

5 december 2012 om 19:50
#11

Nouja, we hoeven ook niet allemaal types als Enoh te hebben. ;)p Niet echt een relaxed gevoel als je toch al weet dat ie geel gaat pakken en met zo'n instelling kan je ook zomaar een x rood krijgen. Maar ik snap wat je bedoelt ja, wat meer pit was niet verkeerd geweest. Maar ik denk dat dat ook in verband staat met het gezag wat we voor Real hebben (ho! Dalijk raak ik Pepe!).
Achja, nu maar kijken hoever we het kunnen schoppen in de EL, de CL was iig geslaagd met 17,5 mln winst en 2 heerlijke wedstrijden tegen city. ^^ Ik verklaarde trouwens iedereen die dacht dat we 3e (of misschien wel 2e) zouden worden, vooraf ook voor gek hoor. xd

5 december 2012 om 21:14
#12

Ik had ook niet verwacht dat ze 4e zouden eindigen, ik dacht Real;) Dortmund;) City;) Ajax. Ik had opzich wel verwacht dat we de meeste kans zouden hebben tegen city, omdat Engels voetbal ons meer ligt en dortmund echt een verschrikkelijk goed ingespeeld team heeft. City moet het meer van de individuele kwaliteit hebben en daar kan je misschien beter op inspelen. Maar die 3-1 overwinning had ik niet aan zien komen haha. ;)p

16 april 2013 om 13:09
#13

Over feiten gesproken, sana is iets te vaak in t Amsterdamse uitgaansleven te vinden. Frank vind dat prima maar dan speelt ie wel bij jong ajax...

16 april 2013 om 16:18
#14

klopt haha, had een moderator al een hele tijd terug een bericht gestuurd, maar is nu eindelijk veranderd ;)p

16 april 2013 om 19:25
#15

goed hoor! lekker rustig weekje qua school, heerlijk weekend achter de rug en vrijdag weer naar Ajax, dus niks te klagen (: En met jou?

17 april 2013 om 11:23
#16

Ik heb alleen een clubcard, ik sta altijd het liefst 410 en als ik scc neem moet ik sowieso eerst een jaar op de lange zijde zitten.. dat ga ik niet trekken hahah ;)p Ik ga altijd met vriend(inn)en die ik via Ajax heb ontmoet, die wonen echt door het hele land, Alkmaar, Zwolle enz. In mijn omgeving ken ik niet zo veel Ajacieden haha ;)p Ik ben trouwens ook 1x in het stadion van pec geweest, toen de Ajax vrouwen tegen pec moesten in december ergens

17 april 2013 om 13:03
#17

Dat probleem met vervoer heb ik ook wel, retourtje kost eigenlijk 32 euro, maar gelukkig heb ik studenten ov ^^ Haha is dat toevallig Leonie? ;)p

23 april 2013 om 22:09
#19

Het is toch een vriendin van je, dan weet je toch wel hoe ze heet? ;)p
Nou nee, ik woon niet echt dichtbij haha, ik woon in het oosten van het land.
Ja dat mag ik toch hopen dat we zaterdag winnen, 5 mei kampioen en 6 mei huldiging (:

24 april 2013 om 18:59
#20

ahh zo, okee ;)p Ja met korting ben ik 19 euro kwijt, maar meestal sla ik gewoon wat dagkaarten in haha.
Ik heb bayern gister ook gezien ja, eigenlijk interesseert het me helemaal niks, maar vond het toch ook wel leuk dat barca afgemaakt werd haha. Heb het wel gehad met al die successupporters..

24 april 2013 om 20:25
#21

Ik vond Barca altijd wel een mooie club want tja, soort van zelfde voetbal / systeem en de band met Cruijff.. Maar ik ben er nooit fan van geweest en zeker nu niet. Tuurlijk spelen ze goed voetbal, maar voor mij is dat sowieso niet genoeg om er fan van te zijn.
De scheids waar ik het meest een hekel aan heb is Wegereef, zo vaak Ajax benadeeld op cruciale momenten, niet te geloven.. Ik heb nog het meest met Gozubuyuk, ook al floot hij vrijdag ook dramatisch.
Uhmm nee bij die wedstrijd was ik toevallig niet. Dan was het vast Sabine? ;)p Haar ken ik ook haha, ben wel eens met haar naar trainingen/wedstrijden geweest.

25 april 2013 om 12:41
#22

Ik heb gister voor de verandering eens geen voetbal gekeken. ;)p Ik had wel een voorkeur voor dortmund, maar de wedstrijd boeide me verder niet veel dus dan vind ik het ook niet echt leuk om te kijken. Maarja, kan je nagaan dat wij daar ''bijna'' hadden gewonnen xd. Ze hebben ook een prachtige sfeer daar inderdaad, maar niets gaat boven een wedstrijdje in 410 :)

25 april 2013 om 16:15
#23

Als ik zo links en rechts hoor wat clubs voor Eriksen willen geven, vind ik het helemaal prima. Ik vind hem best een overrated speler. Hij is nogal een momenten-voetballer, hij kan in belangrijke wedstrijden beslissend zijn, maar in veel wedstrijden brengt hij toch te weinig vind ik. Hij oogt vaak zo nonchalant, waardoor hij balverlies lijdt op cruciale plekken.
Ik denk dat ik vanavond ook geen voetbal kijk, tenzij er verder niks leuks op is ;)p
Ah okee, haar ken ik dus wel haha. Zij was samen met Leonie naar Ajax-pec.
Maarja, succes met je fiets en de kranten bezorgen dan haha

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 17 juni
De club uit de Ligue 1 die belangstelling heeft voor André Onana is bekend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren