Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kappersbond protesteert tegen kapsels van topspelers uit Bundesliga

Laatste update:

De Duitse voetbalbond (DFB) heeft van de kappersbond in het land het verzoek gekregen om op te treden tegen voetballers met frisse kapsels. De bond is verbolgen dat spelers uit de Bundesliga ten tijde van een strenge lockdown blijkbaar illegaal naar de kapper gaan. "De Duitse bond wordt gevraagd om solidariteit te tonen en een voorbeeld te stellen tegen zwartwerk", schrijft de kappersbond in een open brief aan de DFB.

In Duitsland geldt sinds woensdag 16 december een lockdown. Vanaf dat moment zijn kappers dicht, maar volgens de kappersbond houden lang niet alle profvoetballers zich daaraan. "Het heeft ons enorm verbaasd dat een overgrote meerderheid van de spelers uit de Bundesliga de laatste speelronde het veld betrad met een fris kapsel", aldus de bond, die suggereert dat dergelijke kapsels alleen gecreëerd kunnen worden door 'professionele kappers met professionele apparatuur'.

Jadon Sancho op 22 december tegen Eintracht Braunschweig

"Frisse kapsels bij voetbalsterren zetten de hele bedrijfstak onder druk", zo wordt geschreven in de open brief aan de DFB. "Veel kappers worden bedreigd met een faillissement. Het is een groot voorrecht voor de Bundesliga dat in tijden van een pandemie doorgespeeld mag worden. Het is tijd om een voorbeeld te stellen tegen dit soort zwartwerk." De kappersbond noemt geen namen van spelers die naar de kapper zouden zijn geweest.

In juni kwamen Jadon Sancho en Manuel Akanji in opspraak in Duitsland vanwege een illegaal kappersbezoek, dat de spelers van Borussia Dortmund zelf openbaar hadden gemaakt via Instagram. Sancho en Akanji moesten naar verluidt tienduizend euro betalen, tot grote verbazing van eerstgenoemde. "Een lachertje, die DFL", zette Sancho op Twitter, om het bericht enkele minuten later weer te verwijderen. Overigens betrad Sancho op 3 januari het veld tegen VfL Wolfsburg met een beduidend korter kapsel (bovenste afbeelding) dan hij op 22 december had tegen Eintracht Braunschweig (onderste afbeelding).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat de kapper eerder naar hem toe komt. Niemand neemt het risico om hun kapperzaak te openen

12 januari 2021 om 22:01

Waarom niet, je mag toch ook twee mensen opbezoek hebben. Dan kan best een kapper ook je thuis bezoeken voor een knipbeurt.

12 januari 2021 om 22:04

Ja maar met afstand

12 januari 2021 om 22:08

Gekke counter. Inderdaad als je 2 mensen op bezoek mag zoals jij zegt haha gruwelijk

12 januari 2021 om 22:11

Als de kapper een schaar en scheerapparaat heeft van 1,5m dan mag het inderdaad.

13 januari 2021 om 07:58

@redred: Het is wel duidelijk dat je geen ene hol begrijpt van de maatregelen. Je mag inderdaad 2 mensen thuis ontvangen, maar ook daar moet je de afstand van 1,5 meter bewaren tot iedereen die uit een ander huishouden komt.

13 januari 2021 om 09:49

Ken genoeg zzp kappers die geen cent krijgen vd overheid maar wel de huur enz moetrn betalen. Dan heb je twee keuzes. Creperen vd honger en op straat leven of knippen aan huis en tarief iets verhogen. Keuze is snel gemaakt.

13 januari 2021 om 10:11

@warabe: ik financier mkb-ers (ook kappers) en zie gewoon dat de overheid ook deze branche goed steunen hoor (en ja, iedereeen heeft het lastig, zij ook). Dus zijn jouw kennissen allemaal net gestart of er is iets anders geks met hun bedrijfsvoering aan de hand.

12 januari 2021 om 22:41

@blackeagle, nou als al mijn klanten miljonair zijn en ze zijn bereid om mijn boete te betalen zou ik mijn zaak best opengooien als ze liever daar geknipt willen worden

12 januari 2021 om 23:03

En om dan vervolgens na 3x gepakt te zijn de tent voor goed te moeten sluiten? Yeah right

12 januari 2021 om 23:29

@forzagigi, en waar heb je die regel gevonden? Zelfs als dat zo zou zijn, zou dan rustig wagen totdat ik 1/2 gepakt ben.

13 januari 2021 om 00:17

@primetime, verstandiger als je persoonlijk langs gaat krijg je meer betaald

13 januari 2021 om 00:53

@blackeagle, klant is koning uiteraard!

13 januari 2021 om 08:20

Kijk, en zo'n instelling is nou precies waarom we dit virus niet onder controle krijgen. Mensen die schijt hebben aan de regelgeving en enkel doen waar ze zelf zin in hebben. Goed bezig man!

13 januari 2021 om 08:21

Precies de instelling en reden waarom lockdowns zo lang duren. Lekker miljonairs besmetten.

13 januari 2021 om 09:08

En het zijn dus mensen zoals jij die ervoor zorgen dat we nog in een lockdown zitten.

13 januari 2021 om 09:51

Als zij bejaarden knippen dan wel maar ze knippen hier afgetrainde jonge atleten. Come on maaaan.

13 januari 2021 om 14:48

@warabe
Gelukkig zien we ook helemaal geen besmettingen onder die jonge afgetrainde atleten. Ze houden zich daarnaast ook keurig aan de regels en komen nooit met zwakkeren buiten hun bubbel. Come on maaaan, even niet zo kortzichtig!

Waar gaat dit na toe? Worden we binnenkort Noord Korea dat hun alles voor ons gaan bepalen,in België geven ze zelfs boetes voor spelers die juichen.

12 januari 2021 om 21:52

Toch logisch dat ze hier niet blij mee zijn? Kappers moeten al tijden toe en toch kunnen sommigen nog hun werk schijnbaar uitvoeren. Gelijke monniken gelijke kappen zeggen ze wel eens.

12 januari 2021 om 21:57

Misschien hebben de spelers zichzelf wel geknipt. Of misschien heeft een vriend het gedaan. Daar is niks illegaals aan.

12 januari 2021 om 22:02

Of misschien wel, wie zal het zeggen.

12 januari 2021 om 22:21

Ik ga nooit naar de kapper, mijn vrouw doet dit voor mij, Ik heb kort haar dus eigenlijk vrij simpel. meeste spelers hebben ook een vrouw of vriendin,. ik eb er zeker van dat sommigen hun partner hun haar ook kinippen of trimmen

12 januari 2021 om 22:22

Dat is het dus wel, want ook bezoek moet op 1,5 meter blijven. Is dat zo lastig om te begrijpen?

12 januari 2021 om 22:31

De chicks van voetballers hun haar fixen. Grappig hoor. Veel voetballers hebben een vaste kapper die meestal aantal voetballers knipt. Allemaal netwerkjes, loopt gewoon door.

12 januari 2021 om 23:41

Nu heb ik m'n haar al eens geknipt en lukt prima, als ik eruit wou zien alsof ik onder de grasmaaier was gevallen. Gaan gwn naar de kapper

13 januari 2021 om 00:44

Er zijn ook spelers waarvan de vrouw een kapsalon hebben. Kleine moeite om dan op de club even te knippen aangezien daar toch al continue getest wordt. En er zullen ook wel clubs zijn die een kapper in dienst hebben. Spelers hebben een representatieve functie voor een club en de sponsoren. Btw knip ik het ook "zelf" mag dat straks ook al niet meer?

13 januari 2021 om 09:52

Iedere kapper mag er zelf voor kiezen aan huis te knippen.

13 januari 2021 om 10:01

@benzema Die jongens hebben normaal een privé kapper waar ze honderden euro's aan uitgeven. Die kapper knipt hun haar tot op de millimeter nauwkeurig. Denk je echt dat die ijdele ego mannetjes zelf (of door vriendin) de tondeuse erin gaan zetten? Laat me niet lachen.

12 januari 2021 om 23:22

Het beklaag is volledig terecht. In deze tijden zijn het de kleine ondernemers, die veel (eigen) geld en tijd er in heeft geïnvesteerd keihard geraakt. Bij velen staat het water aan lippen en dan doet het ontzettend pijn om te zien dat een stel overbetaalde lui schijt aan de regels hebben.

13 januari 2021 om 00:50

Die overbetaalde lui betalen ook voor de extra tests, materialen, het leven in dezelfde bubble etc. Net als de andere BNers op TV en in de 2e kamer. Geld is nog steeds macht. Helaas maar waar.

13 januari 2021 om 01:07

Misschien kun je beter je tijd besteden aan het lezen van een boek dan te blèren dat we in Noord-Korea zitten. Je zou je kapot moeten schamen

13 januari 2021 om 08:48

Dat er nog ruim 150 man het met hem eens is vind ik net zo schokkend. Als je de vergelijking wilt trekken met NK ben dan in ieder geval op de hoogte. Zorgwekkend dit.

13 januari 2021 om 10:01

Misschien moet je je oogkleppen s af doen en echt de puzzelstukjes bij elkaar zetten ipv te denken dat dit nog steeds gaat om volksgezondheid.

13 januari 2021 om 10:19

@menterio: ben erg benieuwd naar jouw relaas. Kom maar door met je theorie

13 januari 2021 om 11:05

@rhynocerys, de meeste mensen op deze site hebben nou niet echt een bovengemiddeld intelligentieniveau. Met enige regelmaat zie ik de gekste complottheorieën voorbij komen, vergezeld door tientallen al dan niet honderden duimpjes. Dat geeft wel aan wat voor mensen hier rondloopt. Het ligt voor een groot deel aan de social media. Mensen leven in een bubbel en worden informatie gevoed door een algoritme dat overeenkomt met hetgene wat ze willen lezen (zie de video Fabeltjesfuik van Arjen Lubach op Youtube). Het is jammerlijk om te lezen maar helaas de harde werkelijkheid. Deze mensen zijn ook niet meer vatbaar voor enige discussie of verandering van mening.

13 januari 2021 om 13:22

Precies dit. Maar naast het feit dat deze mensen niet meer vatbaar zijn voor discussie of verandering worden ze ook steeds extremer. Zie maar wat er in de VS op dit moment gaande is. Het is een uiterst zorgwekkende ontwikkeling...

13 januari 2021 om 01:34

Mijn vrouw is geboren in Rusland, communistische tijd. Zij grapte vandaag nog dat de huidige tijd heel veel overeenkomsten heeft met Rusland jaren 80. Vooral wat betreft vrijheden.

Dit is niet de geschikte plek voor dergelijke discussies maar ik wens dat mensen bewust worden en op een goede manier voor hun rechten opkomen. Er zijn zoveel andere keuze mogelijkheden hoe te handelen in deze tijd van crisis.

13 januari 2021 om 09:54

Misschien moet jouw vrouw dan eens leren wat context is. In Rusland waren de regels er altijd, hier is een wereldwijde pandemie gaande.ook een belangrijk verschil: Iedereen hier kan kritisch zijn op het beleid en daar worden we niet voor opgepakt. Ook kunnen we zelfs nog gaan demonstreren terwijl we in lockdown zijn. We kunnen zelfs persconferenties van de minister verstoren door naast zijn werkkamer te gaan schreeuwen. Als ze dat niet verschil niet snapt moet ze misschien maar eens wat anders lezen dan de Story.

13 januari 2021 om 10:12

Ninja, dan nog zijn er veel overeenkomsten toch? Of ze gegrond zijn door een pandemie of niet, de overeenkomsten zijn er. Het is niet dat ze zegt dat dit Rusland 2.0 uit de jaren 80 is. Ze geeft gewoon aan dat er overeenkomsten zijn. Je doet wel heel raar met je eerste zin.

13 januari 2021 om 11:02

@troy 'er zijn overeenkomsten' Dat is zo'n algemene uitspraak. In dat opzicht zijn er ook overeenkomsten tussen een muis en een olifant: beide zoogdieren, 4 poten, een staart. Maar toch twee totaal verschillende dieren.

Ook noemt hij in zijn reactie expliciet 'vrijheden' als overeenkomst. En behalve de 'leuke dingen' zoals de kroeg, de voetbalclub etc. hebben wij in dit land gewoon al onze vrijheden. Zoals ik in de vorige reactie al zei: wij hebben bijvoorbeeld nog steeds de vrijheid om kritisch te zijn op het beleid. Probeer dat maar eens in de Soviet Unie in de '80'er jaren.

13 januari 2021 om 11:21

@AmazingNinja, ze hoeven dat niet eens in die tijd te proberen. Ze mogen dat ook nu proberen. Er zijn genoeg Russen die ze kunnen vertellen wat de consequenties zijn van openlijk kritiek leveren op Poetin.

13 januari 2021 om 11:50

Ja, maar dan is er toch niets mis met het noemen van de overeenkomsten? Voetbal en basketbal hebben ook overeenkomsten, maar wanneer er wordt gezegd dat ze overeenkomsten hebben betekend dit niet gelijk dat ze gezien worden als het zelfde toch? Ik snap je ount ansich, alleen had je het iets genuanceerder over kunnen brengen. Ze zijn natuurlijk niet te vergelijken, dat ben ik met je eens.

13 januari 2021 om 11:51

Troy.
Wist jij dat er hele erg veel overeenkomsten bestaan tussen mensen en varkens? Zoveel zelfs dat het transplanteren van biggenharten naar mensen (en apen) zelfs een reële optie zou kunnen worden. Maar om dan varkensgedrag als 'menselijk' te gaan betitelen vanwege die 'overeenkomsten' alleen is veel te kort door de bocht. En zo is dat ook met de opmerking dat het hier wel lijkt op de Sovjet-UNie op het hoogtepunt van de Koude Oorlog.
Waar zijn hier de rijen voor de voedseluitdeelplekken? Verdient de chirurg hier even veel als de betonstorter? Zijn het openbaar vervoer, medische zorg en scholen gratis? Hebben we hier één politiek partij in plaats van 15+? Kom nou toch op joh, de verschillen zijn nog altijd tig keer groter dan die 'overeenkomsten'.
Ik ken ook een vriendin die uit Rusland komt. Zij is geboren in de jaren '80. Ik heb haar dit soort dingen nooit horen zeggen.

13 januari 2021 om 11:55

Kyle.
En tenzij ik me vergis, ik hoor dageljiks mensen die Rutte en zijn discipelen uitmaken voor Hitler, Stalin en Mao tegelijk en ze zelfs openlijk door wensen. En die mensen worden niet opgepakt, niet in de cel geflikkerd en zonder vorm van proces naar een strafkamp gestuurd. Welnee. Die mensen mogen gewoon hun mening blijven verkondigen. En hoewel ik die mensen persoonlijk het liefste helemaal weg heb, ben ik wel blijn dat je dit soort dingen dus gewoon kunt zeggen in Nederland. Zoals je óók kunt zeggen dat Baudet en Wilders retro facisten en xenofoben zijn.
En dus hebben we het hier wederom niet over een overeenkomst met de Sovjet Unie, maar over een zeer groot verschil! Mooi man democratie!

13 januari 2021 om 06:00

Wie zijn deze "hunnen" die alles gaan bepalen voor ons? Verschil met Noord Korea is ook dat een Duitse kappersbond een dergelijk verzoek in kan dienen en dat er een dan debat kan worden gevoerd over hier mee om te gaan.

Eerlijk gezegd lijkt het me heel leuk om die ijdele voetbalmannetjes een verbod op te leggen om naar de kapper te gaan.

Tja hoe wil je dit gaan tegen houden? Een kapper wilt je best knippen want die willen ook 'gewoon' aan het werk.

12 januari 2021 om 22:41

En tegelijkertijd steunpakketten ontvangen? Ik weet bijvoorbeeld dat in België elke kapperszaak (maandelijks?) 3000 euro aan steun krijgt. Voor een zaak met vijf kappers is dat rampzalig, maar voor een eenmanskapper is dat geweldig. Stel je eens voor dat zo’n kapper dan ook nog eens zwart gaat knippen. Die zal dan 4000 euro per maand verdienen, terwijl een werkgever nauwelijks rondkomt en de zaak dreigt te verliezen.

12 januari 2021 om 22:44

Maandelijks standaard 3000 ongeacht omzet of grootte? Bizar

12 januari 2021 om 22:58

Ik weet niet zeker of dat bedrag maandelijks wordt uitgekeerd, maar het klopt wel dat er geen rekening wordt gehouden met de omzet of de grootte. Overigens typeert dit weer de Belgische manier om problemen op te lossen door met geld te strooien dat er eigenlijk niet is.

12 januari 2021 om 23:03

Het was tm 5 april eenmalig 4000 euro. Hierna bij een sluiting (gedwongen of vrijwillig) 160 euro per openingsdag als voor een bepaalde datum. Sinds najaar geldt geloof ik 160 euro per dag voor alleen nog gedwongen sluitingen.

13 januari 2021 om 00:55

@ajax/barca, klinkt heel erg lui vooral. Geen zin om maatwerk te bieden dus dan maar een one fits all oplossing.

Ik vind het ook schandalig. Voetballer krijgen al een uitzonderingspositie, onder een aantal strenge voorwaarden en blijkbaar is het te moeilijk om hieraan te blijven voldoen. Hetzelfde geldt voor politici, die zitten er allemaal strak geknipt bij.

12 januari 2021 om 22:30

Wie zegt dat ze geknipt worden? Misschien doen ze het zelf??

12 januari 2021 om 22:51

@teambully, denk je dat echt?
Daarnaast zijn door de geknipte spelers in van dortmund in juli fotos geplaatst met blijkbaar een bekende kapper (Winnie Nana Karkari) waarbij ze geen afstand houden.
De Bundeliga destijds sprak af met clubs en dus ook spelers dat ze bij een herstart van de competitie erg scherp moesten zijn qua coronaregels..

12 januari 2021 om 22:44

Nu je het zegt, inderdaad ja... ik vind het niet zo erg, ik wou altijd al een keer lang haar rocken, maar toch bang wat ze op werk enzo zeggen, nu heb ik een goed excuus

12 januari 2021 om 23:20

"Politici zitten er allemaal straks geknipt bij." - Wat een totale nonsens, noem het hele rijtje politici maar op met korter haar dan half december. Kaal niet meegerekend!

12 januari 2021 om 23:43

Als je de politiek een beetje volgt zie je daar genoeg kerels rondlopen met kapsel waarbij er sterk afgevraagd worden of het realistisch is dat hun kapsel in 6 weken tijd onveranderd blijft.

13 januari 2021 om 09:01

@FR-RKC in april ging er een filmpje rond van De Jonge, waar zijn vrouw instructies kreeg van zijn vaste kapper. De kapsels van politici zijn nou niet zo strak als die van voetballers.

13 januari 2021 om 09:26

Inderdaad, voetballers hebben altijd een strakke opscheer en contour, dit hebben politici helemaal niet. Het lijkt me dan ook sterk dat politici gewoon naar de kapper gaan. Je ziet bij Rutte in ieder geval dat hij momenteel niet naar de kapper gaat. Overigens snap ik die voetballers helemaal, als mijn kapper mij nog zou willen knippen zou ik dat ook gewoon doen. Nu doet een vriend van me het regelmatig. Op Youtube zijn best wat tutorials te vinden over hoe je jezelf moet knippen.

Ik heb mij tijdens de eerste lockdown ook laten knippen door mijn zusje, met wie ik samen woon. Anderen kunnen zich toch ook door hun vriendin laten knippen? Mensen knippen zichzelf tegenwoordig zelfs.... Ga als bond maar eens bewijzen dat er een kapper in het spel is, goede wedstrijd...

12 januari 2021 om 23:05

Goede toevoeging dat je aangeeft dat je geknipt bent door iemand met wie je samenwoont. Geeft gelijk een tegenargument op je stelling haha.

12 januari 2021 om 23:17

Een tegenargument op mijn stelling? Die zie ik niet... Ik ben benieuwd.

13 januari 2021 om 08:34

Laten we er 2 uitzetten. De eerste: Het is toegestaan dat mensen die bij elkaar wonen en ingeschreven staan op hetzelfde adres (een huishouden) geen 1.5m houden (of de afstand zoals in Duitsland moet). Dus dat klopt voor jou en je zusje. Nu hebben wel veel voetballers een dame in huis maar om zo stellig te zijn dat dit voldoet aan de regels, betwijfel ik. Tweede punt: al is er een dame in huis bij de voetballers (en voldoet aan alle regels etc etc bla bla) durf ik het wel aan om te zeggen dat ik verwacht dat dit geen kapsters zijn of dat zij zelf knippen (youtube tutorial?). Laat staan dat het er ook nog zo goed uitziet of dat het goed genoeg is voor alle ego's op het voetbalveld. Nog aanvullend een derde: een voetballer die zelf zijn haar knipt? Chapeau voor die dat doet, misschien 4de divisie in Duitsland die geen ton per week verdienen... dus daar heb je het. Je geeft met logisch nadenken allerlei tegenargumenten.

13 januari 2021 om 09:12

@spijkenisser

Zoals ik de reactie van De Toekomst lees, is het meer een stelling dat hun vriendin hun zou kunnen hebben geknipt, niet dat het perse zo is. Dus er is niets mis met zijn reactie. Enige wat jij doet, in mijn ogen, is het in twijfel trekken of hun vriendin wel kan knippen.

13 januari 2021 om 09:14

Spijkenisser jouw verhaal staat vol van aannames en verzinsels. Die ego's op het voetbalveld zal ook wel meevallen met alle roze, blauwe, paarse en gebleekte haren. Als ik jou was zou ik even een sterk bakkie koffie nemen, je verhaal nog een keer lezen en het dan verwijderen want het raakt kant noch wal.

Misschien knippen ze zelf wel 🤔

En dan ook nog knuffelen na een doelpunt! Alle senioren achter de geraniums kom in actie!

Laatst mijn vriendin overgehaald om mijn zijkanten korter te scheren. Domste beslissing in jaren. Ik ben sinds gisteren wel de trotse eigenaar van drie nieuwe mutsen.

13 januari 2021 om 01:03

Is die profielfoto van je een before foto? Aardig wat afgegaan dan

13 januari 2021 om 09:04

Whaha ja! Had ik in de eerste lockdown ook. Mijn vrouw het laten doen. Nou .. toen direct alles maar eraf gehaald. Was geen gezicht zeg. Gelukkig voor mij werd het langzaam aan warm weer toen. Nu laat ik het afrootje maar groeien.

Wat maakt het uit. In Nederland worden Rutte en de Jonge ook geknipt dat haar is ook niet gegroeid

13 januari 2021 om 09:30

Volgens mij wordt Rutte niet geknipt hoor, zijn haar is zeker wel langer dan normaal. En als hij wel geknipt wordt ga ik er vanuit dat hij en zijn kapper getest zijn. Maar inderdaad kan me er niet echt druk om maken.

Wat ik niet begrijp is dat er mensen die reageren ofdat het normaal is! Ik vind het niet normaal iedereen loopt met een lange haar coupe omdat we de kapper niet mogen bezoeken....

13 januari 2021 om 12:00

We leven in een wereld waarin de rijkdom op een zeer onrechtvaardige manier verdeeld is. Waar mensen honger lijden. Waar oorlog is. Waar de President van onze belangrijkste bondgenoot een krankzinnige narcist is. Waar maatschappelijke problemen als drugs, criminaliteit, ziektes bestaan. Waar we momenteel een wereldwijde pandemie meemaken die zijn weerga niet kent. Waar mensen sterven omdat ze de IC niet op kunnen omdat die vol ligt.
En jij maakt je zorgen over mensen die met lang haar over straat lopen? Okay,....

Maar een voetbalbond kan iemand niet schorsen als iemand illegaal een kapper bezoekt in zijn vrije tijd. Daar heb je de politie of boa's voor. Lijk alsof alles wat een voetballer in zijn vrije tijd doet hij gestraf kan worden door de voetbalbond.

13 januari 2021 om 12:05

De voetbalbond heeft in het kader van de verplicht gesteld maatregelen met de clubs en de spelers een duideljik protocol afgesproken om de verspreiding van Corona te beperken. Dat is een voorwaarde, anders zou de regering het betaalde voetbal stil leggen.
Onderdeel van dat protocol is uiteraard dat overtreders van de regels bestraft worden. Logisch. Regels die niet gehandhaaft worden, zijn dode regels. Niemand houdt zich er dan aan. En dus zijn er wel degeljik boetes en straffen afgesproken voor spelers of trainers die zich niet aan de protocollen en afspraken houden.
Dus, een voetbalbond mag wel degelijk een speler bestraffen voor wat hij in zijn vrije tijd doet. Dat kon eerder trouwens ook al. Iedere voetballer moet namelijk lid zijn van de Knvb. Anders kun je niet uitkomen voor een club. Door je lidmaatschap ben je onderworpen aan de reglementen van de Knvb. En daarin staat, onder andere, dat spelers ook in hun gedrag naast het veld zich zodanig moeten gedragen dat zij de sport niet in een kwaad daglicht stellen of zich misdragen. Doen ze dat wel, kunnen ze gestraft en geschorst worden.

Ja en toch kan ik me ergens wel vinden in dit beklaag van de kappersbond. Het is wel gek dat niemand naar de de kapper mag, maar bijna geen enkele ''tv persoonlijkheid'' of voetballer hier last van lijkt te hebben. Alsof hun haar is gestopt met groeien hahaha.

Het is op zijn minst opvallend te noemen inderdaad dat er zoveel spelers goed gekapt bij lopen. Zelf loop ik er momenteel bij alsof ik rechtstreeks uit Maaskantje ben komen lopen...

Tuurlijk gaan die jongens naar kapper. Als je de filmpjes ziet waar ze normaal een privé kapper hebben en daar honderden euro's aan uitgeven denk je toch niet dat ze het nu zelf doen of door hun vriendin?

Iedereen is gelijk, maar sommige mensen zijn wat meer gelijk.

Misschien was het wel goed geweest om alle voetbalcompetities stil te leggen, clubs te laten omvallen en opnieuw te beginnen. Geen overdreven hoge salarissen meer, geen ontplofte transfermarkt, geen spelers die denken dat ze God zijn omdat ze bovengemiddeld goed tegen een bal kunnen trappen.

Dit artikel is bullshit, spelers als Jadon Sancho zijn zo fris omdat hun kappers ze geleerd heeft hoe ze hunzelf kunnen knippen. Zo gaat dat tegenwoordig met een hand kan je al frisse kapsel krijgen dus het is bullshit dat men denkt dat voetballers alleen kunnen voetballen en niet een frisse overloop kunnen zetten met 1 hand.

Mijn vrouw is ook kapster en zou, als ze dat zou willen, een rot vermogen kunnen verdienen. Door alles en iedereen wordt ze gevraagd om te komen knippen. Dit doet ze absoluut niet! Niet zozeer omdat ze het eens is met alle maatregelen die ons worden opgedrongen, maar puur om het feit om solidair te staan met iedereen die vanwege de maatregelen 'niks' meer kan of mag. En het is ook niet eerlijk naar je baas toe. Die heeft namelijk nul inkomsten, het personeel wordt doorbetaald en klussen ook nog even 'zwart' bij.
Als iedereen gewoon zijn of haar verantwoordelijkheid neemt, ben je sneller van het hele gezeik af. En het zou mooi zijn als iedereen die met zijn snuitje op tv komt daar nou even het voortouw in neemt ipv mooie woorden...

Mijn haar zit trouwens als een tiet! ;-)

Wat n onzin. Voorbeeldfunctie? Pff zijn gewoon werknemers. Kappers? Wie bewijst dat? Pak de koekwausen aan sie corona ontkennen en met honderden samenscholen. Pak de koekwausen aan die gaan vechten in winkels omdat iemand vraagt n kapje op te doen. Pak iedereen aan die de volksgezondheid aantoonbaar in gevaar brengt maar zeik niet over n kapsel waarvan je niet kunt bewijzen wie het maakte. De wereld is compleet gestoord. Criminelen worden gepamperd en

Ik zit PSV AZ te kijken (als kapper zonder inkomen momenteel) schandalig allemaal keurig vers geknipte jongens op en naast het veld. Zelfs in de studio zijn ze gekleurd!!!! (Bruggink) en gekapt. Hou is op!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren