Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mislintat velt hard oordeel over werkwijze Ten Hag: ‘Waanzin’

Laatste update:

Sven Mislintat heeft zich op de Duitse televisie verbaasd over de gang van zaken bij Manchester United. De ontslagen directeur voetbalzaken van Ajax begrijpt niet dat het Erik ten Hag niet is gelukt om Jadon Sancho aan de praat te krijgen. De Engelsman keerde onlangs terug bij Borussia Dortmund.

Het was Mislintat die Sancho in 2017 naar Dortmund haalde. De technische man werkte als hoofdscout en directeur voor BVB en slaagde erin de Engelse buitenspeler naar de Bundesliga te lokken.

"Ik vind hem een geweldige jongen en een speler die in de Bundesliga het verschil kan maken, als je een speler als hem kan halen moet je dat meteen doen", aldus Mislintat bij de Duitse tak van Sky Sport. "Geen twijfel, super voor de competitie."

Tweeënhalf jaar na zijn vertrek uit Dortmund keerde Sancho deze winter terug na een ongelukkige tijd bij Man United. De aanvaller bekritiseerde Ten Hag en werd daarop uit de selectie gezet.

"Het fascineert me echt in negatieve zin dat Manchester United deze speler niet aan de praat heeft gekregen", deelt Mislintat een sneer uit richting Ten Hag. "Dat Ten Hag niet bij hem wist binnen te komen, dat vind ik echt waanzin."

Mislintat is van mening dat Sancho nog van waarde had kunnen zijn voor Man United. "Zijn kwaliteiten hadden Manchester United honderd procent zeker verder kunnen helpen. Ik ben ongelofelijk blij voor hem en voor Dortmund."

Ook kreeg Mislintat de vraag gesteld of hij zichzelf ooit ziet terugkeren bij Dortmund. "Dat is op dit moment totaal niet aan de orde", aldus de Duitser. "Ik ben net weg bij Ajax, we gaan rustig kijken wat de toekomst brengt."

Mislintat werkte tussen 1998 en 2006 als analist bij Dortmund, alvorens hij de overstap maakte naar de scouting. Tussen 2009 en 2016 vervulde hij de rol van hoofdscout. Na periodes bij Arsenal en VfB Stuttgart kwam hij afgelopen jaar bij Ajax terecht. In Amsterdam hield hij het slechts vier maanden vol.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man praat nog over ten hag ook 😂 dat ze deze man nog podium geven. Heeft bijna een bedrijf failliet gemaakt , die eigenlijk niet failliet kan gaan !

26 januari 2024 om 01:35

Aan gezien het allemaal miskopen zijn zouden we eens moeten scouten naar de spelers waarmee die spelers speelde want die lieten hun duidelijk beter voetballen 🤣

De Troebele Diamant heeft nog steeds praatjes.

Wat een malloot is die vent toch. 110 miljoen aan miskopen die Ajax nu overal probeert te slijten en dan iemand anders de les gaan lezen over het niet aan de praat krijgen van talent. DIe heeft ze echt niet op een rijtje.

26 januari 2024 om 07:03

Ik moest aan Mario Been denken. Maar daar zat tenminste nog tijd tussen de 10-0 en zijn rol als analist. Mislintat heeft net de verhuiswagen uitgeladen en is meteen doorgereden naar de studio. Dat vinden wij niet gek, maar bijzonder.

26 januari 2024 om 11:53

Been heeft als coach wel aangetoond ook gewoon te kunnen presteren. Dit deed hij zowel bij Nec als Genk. Het is toch van de zotte dat je hem gaat afschrijven op basis van een beschamende nederlaag. Het moet natuurlijk niet gekker worden.

26 januari 2024 om 07:13

Aan de ene kant is deze man niet verantwoordelijk voor het aan de praat krijgen van dat talent. Hij hoeft alleen maar spelers te contracteren de trainer moet ze aan de praat krijgen. Is wel wat anders maar neemt niet weg dat hij er bij Ajax een zootje van heeft gemaakt en een groot deel van die ruim 100 miljoen verbrast heeft wat Ajax echt niet meer terug gaat zien.

Deze idioot kan de eerste 6 maanden gewoon beter z'n muil houden na zijn eigen wanprestatie. Sancho is gewoon een matige speler die het PL niveau niet aankan. Dat hij wel kan uitblinken in Duitsland zegt ook iets over het niveau bij onze oosterburen.

25 januari 2024 om 23:16

Mwa, dat vind ik te makkelijk. Natuurlijk is de PL van een hoger niveau, met een hogere intensiteit en met een hoger tempo, maar Sancho heeft gewoon te veel ruimte nodig. Die krijg je nog in de Bundesliga waar niet elke ploeg op atletisch vermogen speelt en waar ook ruimte is voor verschillende tactieken en manieren van spelen, maar in de PL krijg je zo ontzettend weinig tijd... Sancho is niet goed genoeg en ziet het spel niet snel genoeg. Bovendien is hij los van zijn snelle passeerbewegingen heel erg voorspelbaar.

26 januari 2024 om 09:27

Hoeveel spelers hebben succes na een move van Bundesliga naar Premier League? Zo maar wat namen: Haaland, Gundogan, Akanji, Szoboszlai, Diaby/Bailey (enigszins), Aubameyang laten zien dat ze moeiteloos kunnen aansluiten. Daar staat ook een rits aan mislukte spelers tegenover, maar dat zegt mijns inziens weinig over het niveauverschil tussen de twee competities. Blijkbaar ligt het aan het profiel van de speler zelf (goh).

Wat ik waanzin vind is dat je spelers haalt bij een club, die er totaal niet bij passen. En zo veel geld weggooit en je ontwikkeling van je club stopt en zelfs achteruit brengt. Dat je trainer neemt die iets leuks deed bij een middenmoter club. En vervolgens hem onder de bus probeert te gooien.

Sancho heeft het zelf verprutst. Bij de eerste tegenslag jezelf zo slecht opstellen. In tegenstelling tot jezelf bewijzen. Daar heeft Minsilat er niet over natuurlijk.

25 januari 2024 om 23:12

Ik mag hopen dat je Ten Hag niet een trainer noemt 'die het leuk deed bij een middenmoter club'? Onder zijn bewind behoorde Ajax tot de Europese subtop en overwinterde het twee keer in de CL. Of bedoel je Solskjaer?

25 januari 2024 om 23:17

Dat verwijst naar Steijn.

26 januari 2024 om 01:49

In het succes jaar was het Europese Top. Benfica verslagen, AEK verslagen, Gelijk tegen Bayern, Real Madrid verslagen, Juventus verslagen, en bij de laatste 4 van de CL.

26 januari 2024 om 08:46

Had het hier over Steijn. Bij Ten Hag waren er ook twijfels aan het begin. Maar daar zag je snel een idee achter. En bij Steijn is het altijd counter voetbal geweest. Dat huwelijk was altijd gedoemd te mislukken.

MislinWie? Spuit 11 mag z’n mening geven over een speler die hopeloos gefaald heeft bij ManU en nu terugkeert bij z’n voormalige werkgever. ETH heeft het niet makkelijk bij ManU met al die blessures en bestuurlijke onrust. Natuurlijk zijn een aantal aankopen van hem, hoewel hij geen invloed had op de vraagprijs, uiterst ongelukkig. Maar dat Sancho een zachtgekookt ei is daar kan hij niks aan doen.

25 januari 2024 om 23:18

Even los van het feit dat Mislintat een clown is kan je toch niet zeggen dat EtH het niet makkelijk heeft door een aantal blessures en wat bestuurlijke onrust. Man Utd heeft de spelers gehaald waar hij om heeft gevraagd, stuk voor stuk spelers die niet brengen wat je bij de top mag verwachten. Spelers als Onana, Antony vallen door de mand maar ook spelers als Rashford en Fernandes spelen minder sinds EtH de trainer is. Als je dan naar het spel kijkt dan is het iedere wedstrijd weer anders, een totaal onherkenbare speelstijl en de resultaten zijn dramatisch. Iedereen had kritiek op Mourinho maar het team speelde onder hem beter en er werd ook nog een serieuze prijs binnengehaald. EtH hadden ze er al lang uit moeten gooien. Hij liet bij Ajax met een geweldige selectie mooie dingen zien maar dat maakt nog lang geen toptrainer.

Niemand gelooft deze man toch meer? Deze man gaat voor altijd de geschiedenis boeken in. Ik geloof nog steeds dat hij iedereen in maling neemt. Hij weet helemaal niets van voetbal, zo’n oplichter die in het programma van SBS6 voorbij komt

Ik denk dat Mislintat er slim aan doet om even helemaal niets meer te zeggen. Z'n historisch slechte prestatie bij Ajax is nog erg vers en de club is druk bezig met puinruimen.

Overigens maakt Ten Hag wel degelijk fouten bij United, maar Sancho is al een faalhaas vanaf het moment dat hij een contract tekende. Die kan gewoon de top van de Premier League niet aan. In het eerste seizoen bakte hij er niets van, in het tweede seizoen was het ook niet veel en in het derde seizoen kwam hij niet eens meer aan bod. Aan kansen ook geen gebrek gehad in die eerste twee seizoenen.

Het is ongelooflijk dat deze incompetente man nog ergens een woord over voetbal prediken mag.. als een club, welke zelf ook zeker zijn fout daarin heeft gemaakt, op een dusdanige manier zo enorm beschadigd hebt moet je volgens je niet meer laten zien en je wijselijk stil houden..

Haha leeft deze gast nog. Ik had verwacht dat die zich ergens schuil houdt in een land zonder uitleveringsverdrag (a la wirecard) gezien zijn gigantische scam van Ajax 😂

Ik heb oprecht spijt dat ik deze gozer ooit heb verdedigd. Ik weet niet wat me bezielde maarja.

Deze kerel kijkt alleen maar naar talent volgens mij. Maar er komt meer bij kijken dan alleen talent. Ook elementen zoals doorzettingsvermogen, ervaring, leiderschap en mentaal sterk zijn hoort erbij. Dat is waar het Sancho allemaal aan ontbreekt. Ook bij het Engelse elftal bij Southgate. Hij heeft 3 jaar de tijd gehad onder 3 verschillende coaches en nog bakte hij er niks van. Dan ligt dat puur aan hem. Maar ja onder Mislintat weten we inmiddels dat hij alleen maar naar data zit te staren. Dat zag je ook bij zijn aankopen en het creã«ren van een selectie.

Heeft hij al een slecht woord over ajax gesproken ?
Modder gegooit ?
Laat to ch klasse zien

Sancho is niet de enige toch die niet uit de verf komt bij united, dus waarom zou je verbaast zijn over die ene speler alleen?

Het probleem is, is dat Sancho gewoon zijn excuses had moeten maken. Heeft niks met kwaliteiten te maken gehad dat Sancho niet speelde. Als die zijn excuses had gemaakt, had Sancho zeker weten veel minuten gemaakt en (misschien) van waarde kunnen zijn voor United.

Na het lezen van de titel. Ben ik gestopt met verder lezen, wat een mafkees dit, zelf 100!mil er doorgedraaid en dan praatjes over ten hag

Dat jij nog op spreekbuis of een podcast de minuten krijgt om rotzooi te roepen.

Wat is het niveau verder gekelderd.
Je maakt er een puinhoop van bij ajax en dan ga ten hag nog ook achter na.

Ten hag zijn cv is lang niet de jouwe crazy dat je bent

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren