Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus stunt in Etihad Stadium, Sevilla krijgt drie strafschoppen

Laatste update:

Manchester City is in de laatste jaren nu twee keer kampioen van Engeland geworden, maar wil nu ook zo graag eens succes in Europa. Dinsdagavond kenden the Citizens echter een valse start van het Champions League-seizoen, door in eigen huis met 1-2 te verliezen van Juventus, de verliezend finalist van het afgelopen voetbaljaar. Álvaro Morata was de maker van het winnende doelpunt in het Etihad Stadium. Sevilla kreeg liefst drie strafschoppen tegen Borussia Mönchengladbach en benutte er twee, waardoor het een simpele zege boekte.

/

Manchester City - Juventus 1-2
Juventus beleeft zijn slechtste start ooit in de Serie A, terwijl Manchester City nog foutloos is in de Premier League. De ploeg van Manuel Pellegrini hoopte daarom een gemakkelijke avond tegemoet te gaan, maar daar was geen sprake van. City (met recordaankoop Kevin De Bruyne op de bank) begon wel goed en al na anderhalve minuut moest Gianluigi Buffon voor het eerst ingrijpen, bij een schot van Raheem Sterling. Aan de overkant dacht Paul Pogba de score bij de eerste kans voor Juventus te openen, maar zijn rake kopbal mocht niet gevierd worden, omdat Morata bij de voorzet van Juan Cuadrado buitenspel stond. De spits raakte de bal weliswaar niet, maar deed wel mee aan het spel en daarom ging de vlag omhoog. Pogba zelf stond absoluut niet buitenspel.

City kwam dus met de schrik vrij en zocht verder naar openingen in de Italiaanse defensie. Fernandinho en Aleksandar Kolarov beproefden hun geluk met schoten vanuit de tweede lijn, terwijl Wilfried Bony niet scherp was in de afronding. Giorgio Chiellini voorkwam even later dat Bony van dichtbij kon binnen tikken en daardoor gingen City en Juve in evenwicht aan de thee. In de eerste tien minuten van de tweede helft gebeurde er niet veel, maar uit het niets kwam de thuisploeg op voorsprong: Vincent Kompany leek bij een hoekschop van David Silva een overtreding te maken op Chiellini, die hierdoor een eigen doelpunt maakte, maar er werd niet gefloten. Sterling kreeg kort hierna direct een grote kans om de marge te verdubbelen, maar Buffon redde fantastisch.

Juventus kroop hierna uit zijn schulp. Joe Hart kon nog ingrijpen bij een inzet van Stefano Sturaro, maar kon even later niet voorkomen dat Mario Mandzukic na een geweldige voorzet van Pogba de gelijkmaker binnenwerkte. Vervolgens maakte Morata het leed nog groter voor City, door tien minuten voor tijd op fraaie wijze de 1-2 op het scorebord te brengen. Kolarov was ongelukkig met het uitverdedigen, waarna Morata uit de draai vanaf de rand van het strafschopgebied hard binnenschoot. In het restant probeerde City nog wel terug te komen en Yaya Touré kwam met een schot van afstand nog het meest in de buurt van de gelijkmaker, maar Buffon keepte een geweldige wedstrijd en redde ook nu weer.

/

Sevilla - Borussia Mönchengladbach 3-0
Sevilla kreeg in een helft liefst drie strafschoppen en daar werden er twee van benut. Borussia Mönchengladbach (met Roel Brouwers in de basis) kwam de eerste vijfenveertig minuten nog zonder kleerscheuren door, maar kwam na rust op achterstand door Kevin Gameiro, die een gemakkelijk gegeven strafschop keihard in het doel ramde. Niet lang hierna mocht Gameiro opnieuw aanleggen vanaf elf meter, na een overtreding van Brouwers op Vitolo, maar nu raakte de aanvaller de lat. Daarom ging bij de derde penalty Ever Banega achter de bal staan: hij schoot de 2-0 tegen de touwen, nadat Tony Jantschke een overtreding had gemaakt op Gameiro. Yevhen Konoplyanka was vervolgens verantwoordelijk voor het slotakkoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Buffon wereldklasse!

Voor de rest speelde iedereen wel aardig m.u.v. Morata. Die was veruit het slechtste op het veld, maar pakt dan toch een hele mooie winnende goal. Stefano Sturaro is echt een pittig ventje, David Silva heeft de kans niet gehad om aan de bal te komen. Het is niet echt een goede voetballer, maar zet hem bij een man en hij kleeft eraan vast. Defensief was hij vandaag uitmuntend. Het doelpunt van Kompany was trouwens onterecht, de scheidsrechter had zeker af moeten fluiten voor de overtreding die hij maakte. Echt superblij met deze drie punten. De moeilijkste wedstrijd is gewonnen en hopelijk is dit een zelfvertrouwenboost voor in de Serie A.

Forza Juve per sempre!

15 september 2015 om 22:51

Wat is Buffon weer belangrijk voor ons geweest. Een echte legende puur sang. Morata vond ik ook zeker niet goed spelen, maar die goal maakt alles goed. Dit gaat zeker een zelfvertrouwenboost geven en je zag dat ze al beter ingesteld waren op elkaar. Alleen maar goed dus

Forza Juve!

15 september 2015 om 22:59

Het is heel grappig maar Morata vind ik een typisch italiaanse spits. Speelt niet vaak goed maar scoort toch vaak op belangrijke momenten. Nuttige speler om erbij te hebben. Zeker in de cl.

15 september 2015 om 22:59

Wat een belachelijke tittel van vz. Hoezo Juve 'stunt'? Juve heeft verdiend gewonnen en het is ook niet meer dan normaal dat een grote club als Juve wint. Derhalve vind ik het vrij belachelijk van vz om te stellen dat Juve stunt. Juve is nogmaals de CL finalist. Iets waar City alleen van mag dromen.

15 september 2015 om 23:13

Veel Nederlanders blijven Italiaanse clubs onderschatten wat betreft hun kwaliteit..

15 september 2015 om 23:18

Sorry, verdient gewonnen? Ik wil niet zeggen dat City veel beter was ofzo, maar verdient vind ik misplaatst.

15 september 2015 om 23:41

Ja juventus stunt. De kans dat juve van city zou winnen was een stuk kleiner dat dat psv van manu zou winnen

15 september 2015 om 23:42

Verdient is sowieso misplaatst, verdiend is wel correct maar dat ter zijde. Vind het toch wel een stunt met Juve uit en City in vorm. Heeft City dan nog steeds het Europese syndroom?

16 september 2015 om 00:02

@spencergunner

City speelde niet eens minder dan Juve. De verdediging van Juve stond als een huis. City wist niets creatiefs te bedenken tegen ze. Al zijn de creatieve spelers ook afhankelijk van loopacties etc.

16 september 2015 om 07:50

Zelfs op toto en op overige wedsites had Juve een grotere kans om te winnen dan Psv. Nee jij bent een trol. Dat is een feit.

16 september 2015 om 07:57

Juve nog geen 1 keer gewonnen, city alles gewonnen. Dan is dit een stunt. Ik begin calimero trekjes te zien bij jullie en dat na een cl finale ...

16 september 2015 om 08:01

Vond ik ook... Juve stunt?
Waarom dan is dat in godsnaam een stunt.
PSV - Man U dat is een stunt.

16 september 2015 om 10:26

@ Glory
Juve CL Finalist, terwijl City niet eens kan dromen van een kwart finale cl. Zo kan ik oom selectief winkelen. Als we naar de wedstrijd kijken dan zien we dat Juve lichtjaren voorstaat wat betredt efficentie en cl ervaring. Nee jij hebt slechte argumenten en jij weet niet waar je over praat. Dit staat verder los van het feit dat ik Juve supporter ben.

16 september 2015 om 11:00

Het is geen stunt, maar zeker wel een verrassing. City is in topvorm in de competitie en wij niet. Ik had daarom ook verwacht dat we op dit moment niet opgewassen zouden zijn tegen City, en zou voor de wedstrijd getekend hebben voor een gelijkspel.

16 september 2015 om 21:49

Nouja laten we eerlijk wezen, de Serie A stelt helemaal niks voor vergeleken met de Bundesliga, de Liga Bbva of de Bpl.

15 september 2015 om 23:29

Enkel oordelend op basis van de samenvatting die ik net langs heb zien komen; wat een fe-no-me-nale assist van Pogba! Waanzinnig! Hoewel ik nog steeds geen voorstander ben van zijn komst bij Barcelona, laat hij wel zien over uitstekend inzicht en geweldige passing te beschikken; twee onderdelen van het spel waar ik nog mijn twijfels over had. Op gebied van fysiek en 'balvastheid' is hij waanzinnig, maar technisch en inzicht kan hij nog verbeteren. Maar als je dan zo'n bal ziet... Was gewoon sprakeloos.

16 september 2015 om 06:40

Guaporta

Ik was ook tegenstander van de komst van Suarez. Daarnaast hadden velen hun twijfels over Neymar, Rakitic en zelfs over Vermaelen. Hetzelfde zal nu ongetwijfeld met Arda zijn. Bovengenoemde spelers blijken nu allemaal het uitstekend te doen. Als je Pogba naast deze spelers zet is hij gewoon van een ongekend niveau. Luis Enrique speelt heel divers onder Barcelona en zorgt ervoor dat Pogba zijn spel kan spelen en omgekeerd verwacht ik ook dat Pogba zich snel aanpast... Het zijn illusies maar voorlopig zie ik Pogba niet komen naar Barca.

15 september 2015 om 23:54

Jammer voor City!
Kan iemand mij vertellen waarom Aguero, de Bruyne en Otamendi niet in de basis stonden?

Zucht City... Wanneer gaan ze eens winnen. Dit kan niet. Zo'n dure en goede selectie die al jarenlang met elkaar speelt en nog altijd laten ze in de CL niets zien.

15 september 2015 om 22:46

Weet je... Juve was dodelijk efficient. Amper kansen

15 september 2015 om 22:53

Ik vond City ook nou niet een overvloed aan kansen hebben, Juve was wel dodelijk effectief. Winst is niet helemaal verdient qua kansen. Over het spel van Juve, ze hadden nog geen match gewonnen en dan meteen City uit, ik snap de speelstijl wel en het had effect.

15 september 2015 om 23:29

Ik zeg ook niet dat City zou moeten winnen. Maar het gaat er mij om dat er weer een overstroming aan haat berichten gaat komen...

16 september 2015 om 07:11

Ah zo, City verdiende ook zeker meer dan 0 punten. Als Buffon er niet was zou de stand al heel anders zijn, ondanks dat City ongelukkig was in de afronding.

Juve beslist de wedstrijd in 2 momenten... Verder weinig dreigend geweest in de 2e helft. Even serieus.... Juve dodelijk efficient. Sterling kinderachtig in de fout. Een 1-1 was op zijn plaatst geweest. De verdediging van City stond prima. En dan toch verliezen.

Met een fitte Aguero had ik City hier niet zien verliezen. Bony was dood en dood slecht.

15 september 2015 om 23:45

Ach, het is nog geen drama voor City. Het was zo slecht nog niet en de uitslag was onterecht. Een kleine zege voor City of een gelijkspel zou de verhoudingen beter hebben weergeven. City moet de komende twee duels tegen Gladbach en Sevilla nu wel echt gaan winnen. Hopelijk heeft het resultaat van vanavond geen invloed op de resultaten in de PL.

16 september 2015 om 11:27

Daar gaat het juist om. Als City moet winnen heerst er onrust, gaat Toure weer lopen kloten en gaat City ondermaats voetballen. Als je 2e wordt is de kans op Bayern, Barca of Real ongeveer 50%. Dan weet je al hoe laat het is.

Gaf het al eerder aan, Engels voetbal wordt zwaar overschat, City is hier het bewijs van. In eigen competitie zijn ze nog foutloos, tegen een zoekend Juve spelen ze praktisch niks klaar.

15 september 2015 om 22:47

Even serieus juventus heeft echt 2 grote kansen zie ze afmaken! City was de hele wedstrijd de boven liggende partij. Juventus speelde ook met alle spelers op eigen 16 heel jammer.

15 september 2015 om 22:52

Ja maar Juve speelt de afgelopen weken heel slecht hé! Het is toch te gek voor woorden dat City niet van dit Juve kan winnen, vooral als je nagaat wat City allemaal heeft uitgegeven. City speelt bij lange na niet zo volwassen als Juve, tactisch zijn ze erg zwak bij City

15 september 2015 om 22:56

Met alle spelers op eigen zestien. Haha grap van de dag. Serieus op de Belg zeiden ze juist dat Juve enorm goed druk zette als City haar middenvelders inspeelde en dat ze juist niet de defensieve diepe lijn hanteerde en daar ben ik het mee eens. City spelde gewoon ls slappe hap tegen een Juve uit vorm.

15 september 2015 om 23:03

Kan gebeuren. Toen Chelsea de CL won eindigde ze 6de en toen Liverpool won waren ze denk ik 5de. Real eindigde op de derde plek toen ze de CL wonnen.

Maar ik vond Juve slimmer en ik vind het wel een verdiende overwinning.

15 september 2015 om 23:08

City speelde tegen Barcelona ook met 11 man in de eigen 16 en nog werden ze helemaal van de mat geveegd. City en al die Engelse ploegen zijn gewoon overschat. Geef dat nou gewoon toe en kom van die bpl wolk af.

15 september 2015 om 23:50

Niet oordelen na 1 CL-speelronde. Ik verwacht dat Man City het dit seizoen alsnog goed gaat doen i.d. CL.

Barcelona is natuurlijk ook de allerbeste.

15 september 2015 om 22:48

Dat idee heb ik al jaren. Top vijf Primera Division en top drie Bundesliga schat ik hoger in dan top vier Premier League. Normaliter zijn Juventus, inter en Milan ook te uitgekookt voor de Engelse top.

15 september 2015 om 22:59

Ook PSV en Ajax maken een goede kans. Behalve Chelsea (misschien), die zijn slimmer.

16 september 2015 om 11:29

Al je zo'n wedstrijd zoals die van gisteren ziet dan zie je dat Juve en City elkaar weinig ontlopen. Juve vooral ook tactisch verder, maar aanvallend hebben ze moeite om een vuist te maken. We gaan wel zien tegen Sevilla of je niet doordraait.

16 september 2015 om 15:54

@silvacity.

De speler die jouw naam draagt steekt er wel met kop en schouders bovenuit qua gogme. En laten we eerlijk zijn, als je zoveel meer te besteden hebt dan de rest moet je er ook rekening mee houden dat in de publieke opinie de lat hoger ligt en je als club extra goed moet presteren om een sympathiebonus te krijgen. Clubs die er dan met veel minder middelen en zonder verkwisting in slagen een goed team samen te stellen krijgen logischerwijs sneller de credits.

15 september 2015 om 23:01

Nou juve moest winnen na zon dramatische start in de competitie. En city speelt de pannen van de dak in de competitie. Ze gaan dan beide toch heel anders zon wedstrijd in.

Die 2 clubs uit Manchester zijn echt een schande
City wint alles in de Pl en kan niet eens winnen van Juve dat al 2x heeft verloren in de serie A.

15 september 2015 om 22:46

Juve stond verdedigend als een huis. City had genoeg kansen, maar Juve was dodelijk efficient. Tjaa ik zou zeggen, had de wedstrijd maar gekeken.

Forza Juve!

Heerlijk dit! Avondje Engeland en dan winnen van Engeland's beste terwijl je zelf in slechte vorm steekt. Top top top! Dybala die invalt als de beste stylist, wat een toptalentje! Zo'n mooie speler. Morata met een echte Morata goal, prachtige krul! En Mandzu met een echte Mandzukic goal, percecte timing, perecte loopactie, perfecte goal! Buffon wereldtop weer! Hoe die er weer stond... Tja, perfectie gewoon. Het vertrouwen is terug, wat een club!

Forza Juveeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!

15 september 2015 om 23:04

Proficiat. Mooie overwinning en verdiend. Juve stond goed, verdedigde ook zeer sterk en waren sluwer. Cuadrado deed het wel goed.

16 september 2015 om 07:00

Thanx Rodeduivelfan !

15 september 2015 om 23:34

Gefeliciteerd Alex! Het is alleen zo zuur aan de hand van de wedstrijd en de gevolgen van een 2e plek... De 1e plek kan je nu al op je buik schrijven. Al zie ik Juve punten verstrooien, omdat ze moeilijk scoren. Maar de kans op Real, Barca of Bayern straks is zo groot, want je kan geen Engelse teams tegen komen. Tenzij Chelsea en United falen en niet 1e worden.

16 september 2015 om 06:59

Ja een gelijkspel was meer op zijn plek geweest hier, maar de keren dat Juve eruitkwam deden ze dat mijn inziens wel vrij goe ondanks de matige vorm van de afgelopen weken. Maar City verdiende hier meer, dat kan ik gerust toegeven.

Bedankt voor de reactie kerel! Een groots reactie van een grote City fan, respect!

Wat heb ik weer genoten van een Juve vol met strijd en passie. Dat balletje van Pogba bewees maar weer eens wat voor ongelofelijke techniek die jongen heeft. De goals van Mandzukic en vooral Morata waren ook om te smullen. Ons veldspel was nog niet geweldig, maar je kan zien dat dit jonge talentvolle team enorm veel potentie heeft om in de toekomst misschien wel de champions league te winnen! Als Allegri er weer een machine van kan smeden als vorig jaar wordt dit weer een geweldig seizoen zeker met Marchisio weer terug op het middenveld

Forza Juve!

16 september 2015 om 17:02

Veel credits voor Allegri trouwens! Conte had het zeer moeilijk in CL, Allegri begon al kritiek te krijgen maar wat mij betreft heeft hij deze wedstrijd echt perfect benaderd! Forza Allegri, Forza Juve!

Die 2 clubs uit Manchester zijn echt een schande
City wint alles in de Pl en kan niet eens winnen van Juve dat al 2x heeft verloren in de serie A.

16 september 2015 om 11:32

Ga maar winnen van een stug Juve. Je komt er amper doorheen man. Het is ook weer niet zo dat Juve lekker met ze allen naar voren ging spelen, zoals PL clubs tegen elkaar zouden doen. Winnen is voor iedere ploeg moeilijk tegen Juve. Dat je hier verliest is dan ook niet helemaal terecht.

Wat een held is Buffon. Niet Hart maar jij bent de beste keeper Gigi.

Character getoond om na een afgekeurde goal en een onterechte tegentreffer de wedstijd te winnen.

Stunt? Ik vind Juve Europees gezien niet minder dan City, vorig jaar nog CL finalist.

Verder geweldig resultaat, moeilijkste wedstrijd gehad in de slechtste vorm en toch 3 punten! Hopelijk gaat deze zege het tij keren voor Juve in de Serie A. Het is nog een lange weg te gaan in de groepsfase maar het is wel een geweldig begin zeg

15 september 2015 om 22:55

meer een stunt vanwege de huidige vorm denk ik.

Wat een held is Buffon. Niet Hart maar jij bent de beste keeper Gigi.

Character getoond om na een afgekeurde goal en een onterechte tegentreffer de wedstijd te winnen.

De Premier Leauge is de beste en sterkste competitie van de wereld mag ik een uitleg van de BPL Fanboys?

15 september 2015 om 22:55

Over een paar jaar haalt Italie Engeland in op de coefficientielijst let om mijn woorden.

15 september 2015 om 23:05

Als we zo doorgaan is Engeland over een paar jaar ingehaald door onder andere Rusland.

En City bewijst maar weer eens dat ze Europees amper iets voorstellen. Aan de andere kant is met 2-1 van Juventus verliezen geen schande. Wat United aan het doen was weet ik ook niet. Arsenal en Chelsea winnen morgen allebei wel durf ik te wedden.

En de PL is de sterkste omdat de onderkant zo enorm sterk is, niet omdat de bovenkant zo sterk is. Een Cabaye zit gewoon bij Crystal Palace, Payet gaat naar West Ham, Swansea haalt Ayew zomaar binnen. Qua top is Spanje iets beter, qua bodem is Engeland veel sterker. Gemiddeld genomen is de PL ietsje beter, maar veel verschil zit er niet in.

15 september 2015 om 23:16

Dat laatste geloof ik niet. In de voorbereiding gingen Engelse clubs uit het rechterrijtje ook kopje onder tegen clubs uit de onderste regionen van de Bundesliga, en city verloor toen ook al ruim van stuttgart. Ze komen tactisch gewoon tekort. Vrijwel alle teams. Individuele kwaliteit en een moordend tempo kunnen dit soms verbloemen.

16 september 2015 om 11:35

@stravven

Aan de andere kant: City en Juve waren gelijkwaardig. Stelt Juve wat voor in de CL? Dacht het wel. Waarom stelt City dan Europees amper wat voor? Deze wedstrijd vind ik dan nog 1 van de minste goede voorbeelden daarvoor. City was niet enorm matig, zoals ze waren tegen Cska of een paar keer tegen Barca.

Serieus man. Ik zet nooit meer geld op City dit had ik 2 jaar geleden ook. Ze waren schijnt in 'vorm' en toen gingen ze ook verliezen. En vandaag weer.. Kom op man, Engelse media met hun overschatte Engelse teams bah.

Ga gewoon wedstrijden winnen.

15 september 2015 om 23:18

lekker intelligent om geld in te zetten op zoiets " voorspelbaar" als voetbal...

Toch wel slim gespeeld van Juve. Al had het succes er ook grotendeels mee te maken dat City maar bar weinig kon creëren. Typisch voorbeeld van dat CL en nationaal voetbal twee totaal verschillende dingen zijn: City speelde ongeconcentreerd terwijl het aan kop gaat in de Premier League, terwijl Juve juist enorm gefocused op het veld stond, tactisch alles in orde had, maar het in de competitie nog niet zo wil vlotten.

Man of the Match: Gigi. Op het veld vond ik Pogba vrij sterk vanavond.

Heerlijk begin van het CL seizoen. Was ook wel nodig na de malaise in de Serie A. Forza Juve!

wat heb ik me dood geërgerd aan bony die man heeft ons werkelijk de kop gekost, heeft geen fatsoenlijke aaname gehad, 2 supergrote kansen gemist en gon geen pass afleveren. overwining van juve was ook niet terecht gelijkspel eerder. tuurlijk, wij hadden de kansen af moeten maken maar met zon houtenklaas voorin krijg je er nauwelijks wat in hopen dat we de volgende wedstrijd beter gaat, dan weer met kun voorin maar wat een pass van pogba zeg echt heerlijk jammer van het resultaat maar er was genoeg potentie voor de volgende wedstrijd, Come on you city

15 september 2015 om 22:58

Onterechte goal van City. Goal van Juve onterecht afgekeurd. Lichtblauw brilletje op vriend?

15 september 2015 om 23:06

Geen goal onterecht afgekeurd, wel een onterecht goedgekeurd. De speler van Juve die buitenspel stond deed actief aan het spel mee, hij probeerde de bal te raken, en daarom is het buitenspel volgens mij.

15 september 2015 om 23:11

tuurlijk kijk ik iets door een gekleurde bril maar je kan me niet vertellen dat de buitenspel goal van pogba onterecht af is gekeurt, hij stond met zn lichaam buitenspel en daarmee kan en mag je scoren en dat is dan buitenspel, maar komop city was de bovenliggende partij deze wedstrijd, juve had 3 grote kansen en daarvan benutten zeer 2, zeer effectief en erg jammer, bovendien met iets meer geluk gingen die ballen beide op de paal of er langs en niet binnenkant paal erin... jammer

16 september 2015 om 02:25

Kopen ze eindelijk wingers, die voorzetten kunnen geven, verkoop je Dzeko. Aguero heeft niks aan voorzetten die creëert zelf wel, en Bony komt 5 klassen tekort voor de top.

Wat haalt Morata heerlijk uit zeg bij die goal. Zonder te twijfelen BAM!

Goeie dag voor het Engelse voetbal en met name voor Manchester. Wat een tempo in de wedstrijd. Zowel United als City. Die BPL valt steeds verder door de mand

bmg oh oh oh. ik heb tussen wedstrijden geschakeld. ik heb ook toevallig de doelpunten kunnen zien. 3 penalty's waarvan eentje werd gemist en de laatste een eigen doelpunt(?) de keeper bokste hem als het ware gewoon in de doel. ze moeten het echt snel op een rijtje kunnen krijgen.

bpl beste competitie? ik denk dat het toch tussen buli en de pd gaat

15 september 2015 om 22:58

Ja wat Sommer bij die 3-0 deed was onbegrijpelijk. En die eerste penalty sloeg nergens op. Ik hoop dat Favre het snel op de rit krijgt..

15 september 2015 om 23:10

Zo zie je maar hoe betrekkelijk het soms kan zijn. In de Bundesliga is dat helemaal zo. Denk dat dat ook een beetje de pech was van luuk de jong, dat hij binnenkwam na een enorm succesjaar en reus vertrok. Dortmund had vorig jaar zo'n seuchenjahr.

Hoe kan je in 20 minuten 3 (2 terechte) strafschoppen tegenkrijgen? De eerste helft ging goed. Toen kwam die eerste penalty, die echt nergens op sloeg. Een minuut later de 2e die werd gemist. Toen was het al voorbij. 0 zelfvertrouwen en angst om naar voren te gaan e nog meer tegen te krijgen. Er is nog steeds heel veel te verbeteren. In elk geval, gefeliciteerd Sevilla.

Niet alleen tegen Nederlandse ploegen, veel geld weinig team. Premier league zwaar overrated! La Liga is echt veel sterker!

Stunt in Etihad? Nou, Juventus is Europees toch een stuk groter dan City denk ik zo. Hebben in ieder geval veel meer aanzien en krijgen ook veel meer respect van mede clubs.

Ik hoop dat Juve nu eindelijk echt lekker begint te draaien. Hebben daar een aantal érg leuke spelers lopen in combinatie met een goede kern en gevestigde namen.

15 september 2015 om 23:06

Het is gewoon in de mode om de BPL enorm te hypen, zal wel door de geldsmijterij komen en dat de Randstad altijd meer op Engeland gefocust is terwijl men in het Oosten een stuk meer aandacht heeft voor de Bundesliga. Vroeger al door de tv-zenders op de antenne.

Pffff dat city stelt ook echt geen ruk voor in de Cl.het is altijd hetzelfde verhaal met die gasten.in engeland razen ze als een trein over hun tegenstanders,maar tegen de eerste beste tegenstander in europa gaan ze meteen de boot in.

Dit city is in topvorm en juve is slecht begonnen en is bovendien nog niet goed op elkaar ingespeeld,dus zal city dit juve wel makkelijk verslaan.athans dat is wat de meeste van ons dachten.ach we hadden beter moeten weten.city en europa,dat is gewoon geen goed huwelijk tot op heden en ik vraag me af of dat ooit nog wel wat wordt.

Tactisch komt dit ploeg nog veel te kort.misschien is het ook wel tijd om een ander trainer te nemen die een meester is op dat gebied.

15 september 2015 om 23:08

Wees realistisch, Juventus is niet het eerste het beste team, het is de verliezend finalist. En vergeet niet dat Aguero er niet was.

15 september 2015 om 23:20

Als je zoveel uitgeeft zou je je daar niet achter hoeven te verschuilen. Juventus moet zijn team met heel veel meer beperkingen samenstellen.

15 september 2015 om 23:29

Ja dat kan wel zo zijn,maar juve is natuurlijk wel wat sterkhouders kwijtgeraakt.dit juve speelde niet best de laatste weken en hadden bovendien wat meer tijd nodig om ingespeeld te raken met al die nieuwe spelers.

City daarintegen was sterk begonnen aan hun competitie.het gemis van aguero,die wel inviel, kan ik wel begrijpen,maar alsnog heeft city een brede selectie die het kan opvangen.het is dus slechts een optelsom om city vooraf als de favoriet en winnaar van deze strijd te beschouwen.

Ze zijn dus voor de zoveelste keer niet geslaagd voor hun examen.

15 september 2015 om 23:36

@falcao

Juve is tactisch veel verder dan City. City kon Juve maar niet kapot spelen. De verdediging van City ging aardig, maar als je zo met de kansen omgaat.

15 september 2015 om 23:49

@silvacity

Dan zou City spelers moeten aantrekken die wel in een tactisch plaatje passen. Of minder op naam kopen maar meer op speelwijze.

16 september 2015 om 00:05

@falcao

We zien het niet alleen bij City. Pellegrini heeft zat tactische opties met deze spelersgroep. Van oldschool wingers, zoals Navas, naar creatieve middenvelders. Een statische spits met Bony en een "voetballende" spits met Aguero. Een pure DM met Fernando en box-to-box spelers. Ga zo maar door. Ik vind het opvallend dat de Engelse clubs de laatste tijd tactisch falen. Als je dan ziet hoe Dortmund voorheen in de CL heeft gespeeld en je ziet dan City bijvoorbeeld spelen. Daar zit een enorm verschil in qua baltempo etc. Terwijl City in de competitie juist snel combineerd etc.

16 september 2015 om 01:36

Zit hem in de ruimtes... in Engeland krijg je ruimte zat in de champions league niet.

16 september 2015 om 11:36

@less talk more

Yep. En daar zijn de spelers niet aan gewend. Neem nou een Sterling. Die heeft echt he-le-maal niks gebracht.

Zeer netjes van juve. Goed voor Italiaans voetbal. Alle Engelse ploegen vandaag verloren. Meeste geld zegt niet alles.

Jaar in jaar uit bewijzen Engelse ploegen weer een slechte dienst. Ze komen tekort op het grote podium. Spaanse ploegen domineren wederom de eerste wedstrijden. Juve bewijst maar weer een goede ploeg te zijn.

Zeker verdient. Doelpunt was gewoon een overtreding. Laat iedereen maar mooi weer op ons zeiken. Sbs is ook al weer mooi anti italia. Goeie goals van onze kant. Voor de rest sterk verdedigt.voetballend was mis wat minder ma het gaat om de doelpunten. Juve per sempre!!!

Zou Mandzukic dan eindelijk los komen? Ik was er niet heel blij mee maar gaf hem een voordeel van een twijfel maar hopelijk kan hij deze lijn vast houden en scoort hij er op los nou heerlijke goal.

Morata ook met een heerlijke krulbal, beetje bij beetje raakt dit team op elkaar ingespeelt en Gigi toch man man man 37 jaar maar je staat in het doel als de doelman die in 2001 naar Jube kwam wat blijf je toch ongelofelijk goed ga maar door tot je 40e.

Nu op naar Genoa a.s zondag en onze eerste overwinnig in de Serie A behalen!!

Forza La Magica Juventus!

Hahaha Juve stunt in het Etihad stadion.
Wat is dat voor belachelijke titel voetbalzone.

15 september 2015 om 23:51

Inderdaad. City mag de veters van Juventus niet strikken. Misschien een paar topspelers maar geen instituut.

Rare opstelling van City. De bruine op 10 en Aguero in de spits en je bent minstens een klasse beter.

Vond het dan ook geen stunt. Juve speelt gewoon goed ook al in de Serie A en nu pakken ze eindelijk een overwinning.

Money can't buy you class. Sterling was nergens. Silva was nergens. Bony was nergens. Otamendi bij de eerste actie meteen de fout in, 44 miljoen voor zo'n verdediger. Geef Marotta de financiële mogelijkheden van City en die man maakt van Juve een ploeg die ieder jaar CL wint. Pellegrini tactisch niets waard terwijl dit de beste ploeg van de PL moet voorstellen, ik heb thuis goed gelachen. Alleen door een cadeautje van de scheids op voorsprong komen. Als Juve zo op voorsprong komt dan spreken ze meteen al van omkoping, nu is het een "jammerlijke beslissing". Juve en Sevilla gaan gewoon door in deze groep. Forza Juve

16 september 2015 om 00:06

Otamendi was tijdens Duitsland -Argentinië 4-0 in 2010 al met afstand de slechtste man van het veld.

16 september 2015 om 00:15

Ik heb er inderdaad van genoten dat Juventus heeft gewonnen. Maar ik denk toch echt dat City na Juventus door zal gaan in deze pool. Heel jammerlijk aangezien ik City een club zonder identiteit vind. Wanneer Juventus op elkaar ingespeeld raakt kan het ver komen.

Otamendi voor 44 miljoen is trouwens echt schandalig, maarja, de voetballerij tegenwoordig..

Ik hoop trouwens echt dat Dybala een keer vast in de basis komt, echt een geweldenaar.

16 september 2015 om 11:39

@roel14

Dan mag je juichen, want City komt in de 16e ronde een grote tegenstander tegen. De kans op Bayern, Real of Barca is enorm. De 2e plaats is geen optie.

Otamendi kan wel verdedigen trouwens. Afgelopen seizoen verdediger van het jaar in de Spaanse liga. Dat zegt genoeg.

De verslaggeving van SBS was echt rampzalig. De onterecht afgekeurde goal van Juve werd in de samenvatting gewoon niet getoond en Pogba werd volgens de commentator tot de 1-1 "niet gezien". Ik zag hem constant. Hij stond ook niet(!) buitenspel bij de onterecht afgekeurde goal.

Juve hield City best makkelijk in het gareel en liet hen kansen creëren, dus ja, City had meer kansen, maar niet Juve in de hoek gedrukt. Dat lijkt veel mensen te ontgaan. De enige echte druk van City zag ik tussen de 1-0 en de 1-1.

Juve is voor twee doelpunten benadeeld en weet nog steeds uit tegen City te winnen! Trots!

16 september 2015 om 00:07

City had Juve veel meer onder druk moeten zetten. Juve maakte City het lastig door hun tactiek. Maar dan nog was het aanvallend zwaar ondermaats.

16 september 2015 om 00:27

is altijd zo op de nederlandse tv. ik heb de wedstrijd op de belg gekeken en daar waren ze erg onder de indruk van het spel van juve en vonden ze het een terechte overwinning

16 september 2015 om 19:39

Ik vond de commentaar op 2Be anders ook schijnend hoor. De commentator zat de 2e commentator glenn de boeck de hele tijd te kleineren had ik het gevoel. Daarna kwam hij bijna klaar telkens De Bruyne in beeld kwam. Ik ben ook enorme fan van die jongen en een beetje chauvinisme mag, maar dit liep toch echt de spuigaten uit. Het verschil met de openbare omroep is stuitend. Geef mij maar eddy demarez, wauters of zelfs filip joos. En dan die tom koninckx in de studio XD. Hij had voor een keer wel zijn carnavalskostuums thuisgelaten. Dat dan weer wel.

16 september 2015 om 11:07

Precies wat ik ook wilde zeggen. Belachelijk was het. Lieten alleen maar dingen van City zien en die commentator snapte er ook helemaal niks van.
Wel complimenten aan VZ voor het stuk wat zij geschreven hebben, op de titel na, daar staat namelijk wel alles in. Zo had de samenvatting van SBS eruit moeten zien.
Ze hebben ook iets van 3 reclameblokken gedaan tijdens 7 samenvattingen en onderbraken het telkens voor PSV. De NOS deed het toch een stuk beter.

The city is yours? the city is your? 20.000 empty seats are you f*cking sure 👍🏻

16 september 2015 om 11:42

50363 fans in het stadium... Je komt nu over als een sukkel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren