Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Onaanvaardbare aanval’ op vrouw en kinderen van Morata: ‘Beschamend’

Laatste update:

Alice Campello, de vrouw van Álvaro Morata, is dinsdag in het bijzijn van haar kinderen beschimpt door een nog onbekende man. Beelden daarvan deelt ze op haar Instagram-account. Mundo Deportivo spreekt van een 'onaanvaardbare aanval'. "Het is beschamend."

Wat de man precies geroepen heeft wordt niet bekend. Campello deelt een video terwijl de 'dader' wegloopt met de tekst dat ze zich ernstig zorgen maakte.

Een screenshot uit de video op het Instagram-account van Campello.

"Door dit soort mensen kunnen we tegenwoordig niet meer veilig het huis uit met onze kinderen! Hij begon met het beledigen van de kinderen omdat ze fan zijn van een andere club."

"Ik vind het verbazingwekkend dat een man tegen een paar kinderen en een vrouw begint te schreeuwen", gaat de Italiaanse verder. "Het spijt me dat ik zijn gezicht niet heb gefotografeerd, zodat hij zich zou kunnen schamen."

Voor Campello is het niet de eerste keer dat ze op straat wordt bespot. "Maar vanaf nu ga ik hun gezicht openbaren zodat ze zich in het bijzijn van veel mensen in verlegenheid kunnen brengen."

In 2021 bracht Campello al eens naar buiten dat zij het slachtoffer was geworden van ernstige bedreigingen op sociale media vanwege de prestaties van haar man. Morata speelde op dat moment voor Juventus.

Dit seizoen is Morata weer te bewonderen in het shirt van Atlético Madrid. De spits staat staat na 27 speelronden op 14 doelpunten. Ook was hij eenmaal aangever.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sorry, maar is hier echt zo veel aan de hand? Een vage gast die domme dingen zegt, krijgen we daar niet allemaal wel eens in ons leven mee te maken ?

6 maart 2024 om 10:20

Dus jij vindt het niet raar dat een man naar een vrouw en kinderen loopt te schreeuwen op straat? Zonder dat die vrouw en kinderen wat fout hebben gedaan? Puur omdat hun vader/man bij een ander clubje voetbalt dan die jij support?

Daar krijg jij ook vaker mee te maken in je leven? Dat jij met je kinderen (Als je die hebt) rustig boodschappen doet en iemand begint maar dom tegen je te schreeuwen? Is toch gewoon heel raar? Voor haar kan dat na meerdere keren toch ook als onveilig voelen? Nu blijft het bij schreeuwen maar de volgende keer?

Gewoon normaal doen met zijn allen

6 maart 2024 om 10:51

Er staat toch nergens dat deze man haar herkende omdat ze de vrouw van Morata is? Ik ken veel spelers, maar hoe hun vrouw er uit ziet? Geen idee. Tuurlijk is het niet normaal maar ik zie in elke wereldstad wel gekken rond lopen die van zich af lopen te schreeuwen e.d. Dit komt toch ook niet in de krant als het mijn vriendin gebeurd in Amsterdam?

6 maart 2024 om 11:21

"Daar krijg jij ook vaker mee te maken in je leven? Dat jij met je kinderen (Als je die hebt) rustig boodschappen doet en iemand begint maar dom tegen je te schreeuwen? Is toch gewoon heel raar?"

Ik ben het met jou eens dat het heel raar is maar ik heb dat inderdaad vaker meegemaakt zonder dat ik desbetreffende personen ken.

Ik trek mij er niet veel van aan maar dat de wereld veranderd is qua "normaal" doen, dat is iets wat mij de laatste jaren wel duidelijk is geworden en dat is iets wat ik niet normaal vind maar ja, wie ben ik in deze (vele mensen in mijn omgeving vinden mij ook niet normaal en dat begrijp ik wel)....😉

6 maart 2024 om 12:53

@douwe Dabbert - Deze vrouw heeft ook al door dit soort mensen extreme bedreigingen ontvangen. Ik denk dat het voor haar meer is dan alleen het schreeuwen naar haar. Als je zulke dingen meemaakt is het lastiger om daar niks van aan te trekken, omdat de kans er is. Ook als is die kans waarschijnlijk nihil.

@hafcahaas - Dan heb ik dat verkeerd begrepen. Maar er staat wel duidelijk dat het in ieder geval wel voetbal gerelateerd is. Het zou nog sneuer zijn als je naar kinderen gaat schreeuwen, omdat zij een ander shirtje aan hebben. Vind je niet?

6 maart 2024 om 10:22

Laten we dit soort rare dingen vooral niet normaliseren. Dat het (helaas) nog steeds veel gebeurd maakt het niet ineens prima. De nieuwswaarde is voor mij ook wat lastiger in te schatten. Ik dacht bij het klikken op het artikel dat het weer over zo'n inbraak tijdens een voetbalwedstrijd zou gaan.

6 maart 2024 om 10:41

Een halve gek op straat komt heel anders over op jou misschien, dan op een vrouw met haar kids.

6 maart 2024 om 11:31

Ben het met je eens, in elke stad lopen zulke gekken rond die uit het niets schreeuwen tegen je. Aanrader om een kubotan te halen, een legaal zelfverdedigingswapen. Snap ook de ophef eerlijk gezegd van die vrouw niet

6 maart 2024 om 12:55

Dit is toch iets heel anders dan een random gek die loopt te schreeuwen? Dit is toch een bewuste actie na haar en haar kinderen toe?

6 maart 2024 om 11:33

@eredivisieajax

Het zal maar bij jou vrouw/kinderen overkomen dat zal jij absoluut niet leuk vinden denk niemand hoor..

Och hoge bomen vangen veel wind. Dat is de keerzijde van roem. Als je daar niet tegen kunt kun je er nog steeds voor kiezen om een normale baan te zoeken. Wel dikke kans dat je dan niet zo'n knappe vrouw krijgt. Is het normaal? Nee natuurlijk niet. Zijn er veel belangrijkere dingen om je druk over te maken. Zeker weten. Het is haar goed recht om hier over te jammeren, het is mijn goed recht om dit onzin te vinden.

6 maart 2024 om 10:43

Haar man voetbalt, die heeft nergens getekend voor het lastig vallen van zijn 'knappe' vrouw en kinderen. Wat een niveau weer.

6 maart 2024 om 13:02

Zijn er veel meer dingen belangrijker dan je eigen veilig voelen? Denk dat je eigen veiligheid een behoorlijk belangrijk aspect is om je druk over te maken.

6 maart 2024 om 15:20

Je bent toch niet jaloers?😄 Ook al is dit 'roem' betekent niet dat je het recht hebt om tegen een vrouw en haar kinderen te schreeuwen alleen omdat ze op iemand anders supporteren en ze zijn ook maar mensen als iedereen of ze nu knap zijn of rijk.

6 maart 2024 om 15:28

@rochus

Ja net als dat ik op straat naar jouw kinderen, vrouw of ouders en ze verrot scheld om welke reden dan ook.

Als ze daar ook maar iets over durven te zeggen dat dit niet oké is, zal ik ze wel zeggen dat ze anders gewoon thuis moeten blijven als ze normaal behandeld willen worden op straat.

Er zijn belangrijkere dingen.

Vervelend voor die vrouw en haar gezin. Daar zullen de kinderen best van geschrokken zijn en dat is toch het meest schrijnende van dit verhaal. Wel heel goed van mevrouw Morata dat ze het op social media heeft gezet zodat we allemaal bewust worden van wat voor gekken er daarbuiten allemaal rondlopen. Eng hoor.

Titel doet vermoeden dat er dus ook aanvallen zijn die wel toelaatbaar zijn? Vind ik toch weer een grappige woordkeuze.

Och ja ik zeg altijd daar lopen meer gekken los dan dat er opgesloten zitten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren