Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

X maakt na Girona - Atlético gehakt van ‘trieste’ Sierd de Vos

Laatste update:

Het commentaar van Sierd de Vos tijdens GironaAtlético Madrid (4-3) kan op weinig goedkeuring rekenen bij het X-publiek. De verslaggever van Ziggo Sport wordt van partijdigheid beschuldigd, gezien zijn kille overkomen bij de goals van Girona. Bij doelpunten van Atlético toonde De Vos hoorbaar meer emotie. Er wordt massaal geroepen om een boycot.

Stuntploeg Girona trok woensdag op spectaculaire wijze aan het langste eind. Bij een 3-3 stand in minuut 91 – waarbij Álvaro Morata er drie en Daley Blind er één had gemaakt – deed Iván Martín het Estadi Montilivi ontploffen.

De Girona-middenvelder worstelde zich tussen twee verdedigers door en prikte knap in de kruising langs doelman Jan Oblak. De Vos leek daardoor (te) merkbaar teleurgesteld, vindt X.

Gebruikers van het platform trekken vooral de vergelijking met de 3-3 van Morata. Daarbij verhief De Vos zijn stem en riep: 'Golazo! Gooooool Atléti!' Ook van zijn reactie bij Blinds goal zou de clubvoorkeur van de commentator af stralen.

Daarom roept X massaal op De Vos van Atlético-wedstrijden af te halen. "Genânt van Sierd", schrijft een gebruiker. "De grootste stuntploeg van Europa scoort de 4-3 na 90 minuten en El Megalomano Sierd blijft ijzig koel."

Andere gebruikers noemen het commentaar 'triest' of adviseren De Vos 'misschien maar te moeten solliciteren bij Atlético'.

Door de overwinning op Atlético blijft Girona nog altijd nek-aan-nek gaan met Real Madrid voor de koppositie: beide ploegen hebben 48 punten. De Koninklijke doet het nog net iets beter op doelsaldo: +27 tegenover het +22 van Girona. Atlético en regerend landskampioen Barcelona volgen met beide 38 punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dot deed Sierd ook tegen Feyenoord - Atletico. Klaarblijkelijk durft er intern bij Ziggo dit gedrag niet aan te kaarten, dat dit commentaar op de nederlandse markt draait en waar je partijdigheid kiest, het richting nederland moet gaan en niet voor zijn eigen ego.

4 januari 2024 om 08:01

Bij commentaar van Sierd de Vos draait de wedstrijd altijd om Sierd de Vos. Ik kijk daarom ook al jaren niet meer naar wedstrijden waarbij hij het commentaar levert. Ik heb veel liever een slechte kwaliteit stream met Engels of Duits commentaar (sorry VZ) dan dat ik op tv naar El Sierd moet luisteren.

De Vos op een wedstrijd zetten is gewoon pure minachting van de kijker. Het wordt inderdaad tijd dat Ziggo die man verteld om eens gewoon normaal commentaar te leveren. Of misschien nog beter, dat Ziggo besluit Sierd gewoon helemaal geen commentaar meer te laten geven.

4 januari 2024 om 08:59

Nou, ik moet zeggen dat ik in het succesjaar van Ajax in de CL echt wel genoten heb van Sierd hoor. Hij bracht toen echt extra elan met z’n commentaar. Verder heb ik doorgaans heel weinig met Sierd

4 januari 2024 om 09:25

Daar was het commentaar van Wytze van de Goot subliem. Die heeft zo’n fijne stem om naar te luisteren.

4 januari 2024 om 09:49

En vooral: Wytze praat niet zo veel. Die laat de wedstrijd ook gewoon gbeuren zonder overal iets over te moeten zeggen of hele verhalen te moeten gaan afsteken die niks met de wedstrijd te maken te hebben.

4 januari 2024 om 11:50

@memyselfandi Dat valt over het algemeen wel mee hoor, persoonlijk luister ik liever naar Sierd dan naar andere saaie commentatoren of je moet de radio erbij aan kunnen zetten, dat is soms ook een prima combinatie.

Het probleem is dit geval is dat Sierd een gigantische Atletico fan is, is lid van de club en heeft er gewoon seizoenskaarten dus dat verklaar zijn emotie een beetje. Het is net een mens hé.

4 januari 2024 om 17:31

En daarmee ook een gigantische anti Real fan. Dat is tijdens hun wedstrijden ook makkelijk op te merken.

4 januari 2024 om 08:32

Kan mij ook nog een gestopte penalty van Oblak bij PSV - Atletico herinneren. Toen begon Sierd uit extase een liedje te zingen

4 januari 2024 om 08:56

Dat is toch schitterend? Ik zat daar als PSV-supporter toen naar te kijken en moest hardop lachen. Sierd is de enige commentator die wat persoonlijkheid in het commentaar brengt. Ik hoop absoluut niet dat hij wordt teruggeroepen of van de buis wordt gehaald. Ik vind juist nobody's als Leo Oldenburger echt een verschrikking.

4 januari 2024 om 13:05

Of Leo Driessen, bij hem heb je het gevoel dat hij een andere wedstrijd kijkt. Met die piepstem van hem.
Of dat correcte van anderen...de Eindhovenaren, de rotterdammers Of de verdediger uit Breda. Hou op met dat sausloze gezever. Pit graag!

4 januari 2024 om 13:12

"sierd is de enige commentator die wat persoonlijkheid in het commentaar brengt."

Als ik een persoonlijkheid wil horen, dan ga ik wel naar een cabaretier kijken. Met commentatoren is het wat mij betreft hetzelfde als met scheidsrechters: als ik na de wedstrijd eigenlijk meteen al vergeten ben wie het ook alweer was, dan heeft hij het waarschijnlijk goed gedaan.

4 januari 2024 om 21:52

Johnstijl, ik weet niet hoe dat met de andere supporters is maar ik heb altijd het gevoel bij Leo Driessen dat ie een hekel heeft aan mijn club. Hebben meer mensen dat?

4 januari 2024 om 09:48

Ach, Sierd is een eerste klas narcist. Daarom alleen maar mooier als hij het commentaar doet bij een Atletico wedstrijd en ze verliezen. Dan weet je dat hij een rotwedstrijd heeft beleefd.

4 januari 2024 om 10:51

Iedereen is gekleurd, als je kijkt bij ESPN iedereen is voor Ajax. Toen Ajax op de laatste speeldag geen kampioen werd, zaten ze net niet te huilen.

Het valt meestal niet op als je zelf voor die club bent. Maar je merkt dat iedere commentator een voorkeur heeft.

4 januari 2024 om 11:03

Bij ESPN loopt een zogenaamde analist die bij wedstrijden van Feyenoord continu in de wij vorm aan het spreken is. Ja hoor bij ESPN zijn ze allemaal voor Ajax...

4 januari 2024 om 11:20

Het is ook niet erg als je een voorkeur hebt, maar laat het niet zo duidelijk merken in je commentaar. Daar zit je er niet voor. En Sierd de Vos was gisteren gewoon triest bezig.

4 januari 2024 om 18:50

Nouja Been is inderdaad een Feyenoord fan. Maar Marciano en kenneth zijn dan weer overduidelijke Ajax fans.

Dit viel mij inderdaad ook op. Iedereen weet natuurlijk dat Sierd een Atletico supporter is, maar dan moet je als commentator in ieder geval wel gewoon proberen neutraal te blijven. En dat is zeker niet zijn sterkste punt, ondanks dat dat toch niet zo moeilijk zou moeten zijn.

4 januari 2024 om 08:28

Toch vind ik zijn commentaar altijd heel vermakelijk. Maar ik vraag me werkelijk af waarom iemand zich hier druk om maakt en er vervolgens ook over gaat twitteren.
Dan mag Koert Westerman ook geen commentaar meer geven bij PSV als we de lijn van objectiviteit doortrekken.

4 januari 2024 om 08:32

Ik vind het sws best een prima idee om zowel sierd als Koert gewoon van alle wedstrijden af te halen. 2 waardeloze commentatoren

4 januari 2024 om 08:42

Ik vind Sierd normaal inderdaad heel vermakelijk, maar dit kan eigenlijk niet. Kunnen we Koert ook niet helemaal van tv af halen? Die man kan alleen maar slechte woordgrappen maken, ook bij het darts.
En als we toch bezig zijn, dan staat Leo Driessen bij mij toch met stip op 1. Wat een verschrikkelijke commentator is dat.

4 januari 2024 om 10:30

@SilverFront Thomas Schuurman is ook heel vervelend om naar te luisteren.

4 januari 2024 om 15:44

Haha, Koert Westerman, wat een drama is dat. Ik vind dat een beetje de Nederlandse versie van Jeremy Clarkson, maar dan van Aliexpress.

4 januari 2024 om 20:31

@silverfront
Ik vind dat niks zo erg is als Evert ten Apel

Sierd de Vos heeft sowieso zijn piek allang geleden gehad en is steeds meer karikatuur van zichzelf geworden. Heel erg vermoeiende man.

Laat Siert gewoon. Voor arleti zijn en laat het ook in zijn commentaar door komen.. waarom moet altijd alles volgens bepaalde normen ik heb er niet minder van genoten wat een wedstrijd was dit !!

4 januari 2024 om 07:49

Omdat ze hem betalen als commentator en niet als fan.Volwassen kerel die zich als een klein kind gedraagt.

4 januari 2024 om 12:41

Ach, bij 95% van de wedstrijden van Ajax, PSV en Feyenoord heb je ook het idee dat de commentator een shirtje van één van die drie club draagt bij het slapen gaan.

Daar hoor ik nooit iemand zich druk om maken. Maar wanneer Sierd voor Atletico is, is het opeens een probleem..

4 januari 2024 om 07:53

Die bepaalde normen zijn echt niet zo moeilijk. Als Girona in de 92e minuut de beslissende 4-3 scoort in een knotsgekke wedstrijd dan moet je als commentator dat ook gewoon laten horen. En geen droge ''oh die vliegt er nog in''.
En als Sierd niet kan veranderen, geen probleem. Maar dan moet je hem gewoon niet meer op wedstrijden van Atletico zetten.

4 januari 2024 om 08:16

Hele rare opmerking dit. Die man behoort objectief te zijn in zijn vak. Veel mensen betalen veel geld voor deze zender en verwachten professionaliteit.... Daarom.

Dat is er al jaren zo.
Goal Frenkie of Atletico Madrid en hij gaat helemaal los.
Scoort iemand anders, hoe mooi of belangrijk de goal ook is, zegt hij "goal"

Hoe eerder die man weg is hoe beter, wat een irritant commentaar vind ik dat
je mag best uitbundig doen, maar dan wel twee kanten op.

Gelukkig kent hij wel alle restaurants in de buurt. Veruit de slechtste en minst objectieve commentator in Nederland. Ikzelf sta met 3-0 achter als ik erachter kom dat hij verslaggever is van een leuke wedstrijd die ik wil kijken.

Moet je nagaan hoe het als Real Madrid supporter is als Sierd de wedstrijd tegen Atletico of zijn grote liefde Barcelona, al ontkent hij iets met Barcelona te hebben en supporter is van Atletico. Ik heb er inmiddels zo'n 1,5 jaar geleden voor gekozen om het abonnement op te zeggen en via het buitenland Real Madrid te kijken. Sierd verpest de hele wedstrijd. Snap dan ook niet waarom ze hem als commentator houden terwijl er ontiegelijk veel kritiek is.

4 januari 2024 om 08:22

Hij is vooral Messi fan, hoor. Hij vindt het prachtig als Barcelona onderuitgaat, zeker tegen laagvliegers. Snap dat jarenlang Messi je zicht een klein beetje heeft vertroebeld, al die tranen. Maar ik herhaal, Sierd is Messi fan, Atletico fan en geen Barcelona fan.

4 januari 2024 om 09:03

Haha, je moet wel stokdoof zijn om te ontkennen dat Sierd ook een Barcafan is.

In de tijd van Messi heeft Real overigens 5x de CL gewonnen, het valt allemaal wel mee.

4 januari 2024 om 12:57

@paco

Het is totaal niet verandert sinds Messi weg is, dus dat is onzin. Als Real Madrid supporter moet je hier al jaren mee omgaan

Ben blij dat ik al jaren standaard Engelse commentator volg bij wedstrijden ipv dit zelfingenomen, vervelend mannetje. Zoveel meer neutraliteit, emotie, voetbalkennis en weetjes bij wedstrijden. Deze man haalt echt elke vorm van spanning weg met zijn kerkhoftoon.

Sorry hoor maar dit is toch meer te wijten aan de directie die hem op deze wedstrijden zetten.
Sierd is al jaren fan Athlitco Madrid. Dan moet je hem toch niet op die wedstrijden zetten of op de wedstrijden van Real gezien zijn clubvoorkeur.

Ik heb een keer een dagje meegelopen met de redactie van Sport 1 toen der tijd nog.
Sierd de Vos zit er alleen voor zichzelf. Hij zat aan de lunchtafel vol trots te vertellen dat ie zoveel volgers etc er de vorige dag bij had gekregen. Hij vond het fantastisch om dat onder de aandacht de brengen bij zijn collega's. Zo vol van zichzelf.

Hier kijk ik dan ook niet echt van op

Dit is toch al jaren zo! Er zijn vier dingen waar je standaard een vinkje achter kan zetten.
Zijn commentaar is anti Real Madrid, zijn commentaar is pro Atletico (waar hij natuurlijk ook socio van is), zijn commentaar is pro Barca (ook al blijft hij ontkennen iets met Marca te hebben) en hij vertelt je waar de leuke restaurants per stad zitten, wat de zus van de neef van de broer van Ramos allemaal uitgespookt heeft en met wie. Wat in het begin leuk was, maar inmiddels zijn tijd gehad heeft.

4 januari 2024 om 08:36

Hij is niet perse pro barca, het is/was vooral verschrikkelijk pro messi, elke pass over 2 meter was geniaal. Nu heeft hij dat in veel mindere mate met Frenkie. Een verlies van Barcelona zelf maakt hem niet zo veel uit

4 januari 2024 om 09:50

Daar heb je gelijk in, misschien is het ook meer te koppelen aan zijn anti-Real, waardoor hij pro Barca over komt. Zijn obsessie met Frankie in het Barca shirt ben ik met je eens. Neemt niet weg dat het lastig wedstrijden kijken is van die drie ploegen met hem als commentator.

Waar je je toch al druk om kunt maken....laat hem die paar wedstrijden de fan uithangen. Mij boeit het niet. Kijk voetbal om het voetbal en niet om het commentaar. Trouwens...er zit een volume en mute knop op je tv....

4 januari 2024 om 09:05

Geen idee of jij een wedstrijd kan kijken zonder geluid, maar ik kan het niet hoor. Sierd vind ik al jaren bloed irritant, met de uitzondering van de fantastische CL-campagne van Ajax in 18/19.

4 januari 2024 om 09:07

Ja, mute je gelijk de sfeer in het stadion. Of kan jij selecteren welke geluiden je mute?

Als commentator ben je objectief. Anders ben je simpelweg niet geschikt.

Kunnen die 4 mensen die massaal roepen om boycot gewoon weer naar huis alsjeblieft.

4 januari 2024 om 10:52

Mm, "vier mensen" en "massaal" is nogal een contradictio in terminis.

Volgens mij wordt de oproep tot een boycot wel wat breder gedragen dan dat, zie alleen al de reacties onder dit artikel.

Partijdigheid is bij een commentator heel irritant. Om die reden is er ook vaak kritiek op de Nos.

Heb wat goals teruggekeken op X van ziggo maar hoor hem nergens echt heel enthousiast. Bij de 3-3 alleen een lange Golazo maar daarvoor ook behoorlijk mat. Weet natuurlijk niet wat hij de rest van de wedstrijd zei maar een boycot lijkt me wat overdreven.

4 januari 2024 om 13:01

@scummyman

Ik vind het eigenlijk grappig dat men dit spontaan erkent nu Girona bovenaan staat, maar dit gedrag zo'n 10 jaar bij Real Madrid wel door de beugel kon.

Zoveel meer hypocriet is Sierd dus niet als de rest.

Je weet dat hij voor Atletico is. Als Ziggo ervoor kiest dat hij de wedstrijd mag doen, dan moet dit partijdige gedrag ook kunnen. De teleurstelling in Sierds stem horen, lijkt mij - als ik voor Girona zou zijn - alleen maar grappig.

Tsja. Heel irritant dit hoor. Maar iedereen weet toch dat Sierd gewoon een fan is van Atletico?
Daarnaast weet je ook dat de wedstrijd zo'n beetje om Sierd draait, als hij commentator is, tenzij het een hele spannende pot is waar hij geen verhalen kan vertellen, omdat er zoveel gebeurd... En zelfs dan krijgt hij het soms klaar om hem om hem te laten draaien...

Aan de andere kant: je kan ook zo'n dramatische commentator krijgen van Viaplay. Daar betaal je ook nog eens grof geld voor en je krijgt alleen maar bijna amateurs (in mijn ogen).

Zit daar een presentator genaamd Koen Weijland. Die is ''groot'' geworden door FIFA filmpjes op Youtube, om vervolgens daar als een kleuter te zitten en onzin uit te kramen.

Cziommer en Cedric van der Gun zitten er ook vaak, dan denk ik: hoe kom je in godsnaam bij hun uit? Al vind ik dat die twee nog het beste zijn bij Viaplay.

Zo'n Sander Westerveld en dergelijke kan ik echt niet serieus nemen. Lullen lukraak onzin. En dan de commentatoren: daar spat ook de aversie tegen clubs van af en ook heel vaak de onwetenheid.

Schrijnend voorbeeld vond ik laatst bij Liverpool - Arsenal. Salah scoorde, vervolgens hoorde je: de eerste goal van Salah tegen Arsenal. Like what? Kijken die mensen wel voetbal? Lezen ze zich wel in voor de pot?

En je merkt zo vaak de onwetendheid over wat er bij een club speelt en dergelijke of wie belangrijke spelers zijn. Laatst hoorde ik dat Nketiah een topper was en een belangrijke speler bij Arsenal. Kom op zeg.

Sierd is ontzettend onprofessioneel als het om Atletico of Barca gaat. Heeft gewoon een voorkeur voor die clubs.

Je kan het irritnat of vervelend vinden maar het is ook algemeen bekend dat El Sierd een Atletico fan is. Dat is helemaal niet erg natuurlijk. Persoonlijk vind ik El Sierd echt fantastisch om naar te luisteren die geeft juist wat extra dimensie en kleur aan wedstrijden. Of zou iedereen blij zijn met grijze mussen als Leo Oldenburger, Koert Westerman of Leo Driessen. Wat een verschikkelijke commentatoren zijn dat zeg.

Gebeurt tegenwoordig wel vaker helaas. Die gast laatst bij Feyenoord - PSV was ook hinderlijk partijdig bijvoorbeeld.

4 januari 2024 om 11:45

Dat zal Mario been wel geweest zijn? Die man praat als analist bij feyenoord louter in de "wij" vorm😅

4 januari 2024 om 11:49

Nee de commentator. Alles was vanuit Feyenoord perspectief. Alsof het Nederlands elftal op een WK speelde.

Bij Sierd is dit toch al jaren bekend? Dat was jaaaren geleden al heel duidelijk merkbaar bij Classico's en het is nooit gestopt. Bij wedstrijden draait het niet om het voetbal maar vooral om Sierd, zeker als het Barcelona of Atletico wedstrijden zijn. Doe gewoon verslag van de wedstrijd op objectieve wijze, zo moeilijk is dat toch niet? Geen idee waarom partijen zo lang doorgaan met deze vermoeiende kerel.

Het valt niet te ontkennen dat De Vos een mega ego heeft, een ego dat op geen enkele manier gerechtvaardigd wordt door zijn prestaties als commentator. Het is onbegrijpelijk hoe iemand met zo'n misplaatst zelfbeeld het vertrouwen krijgt om het commentaar te verzorgen voor voetbalwedstrijden. Zijn partijdigheid lijkt ongekend, en het is zorgwekkend hoe dit de objectiviteit van zijn analyses beïnvloedt.

Tja als Real fan is dit al jaren gaande. Al jarenlang als die commentaar geeft bij een Real wedstrijd dan is er gewoon geen enthousiasme als Real scoort. Erger ik me ook al jaren aan. En dat zie je nu ook al bij deze Girona wedstrijd. Laatste minuut zo'n geweldige goal van Girona waar die zich doorheen wurmt langs 4 man. En dan krijg je dit dooie commentaar...

Ik heb weinig met Sierd de Vos, wat mij betreft is die hele act van hem wel een beetje uitgewerkt, maar ik vind het onzin om te klagen over partijdigheid van zijn kant als je verder bij Viaplay, Ziggo, RTL of SBS geen wedstrijd kunt kijken van een Nederlandse club waar men niet ook ongelofelijk partijdig commentaar levert..

Je kunt geen wedstrijd aanzetten zonder dat er massaal gesmeekt wordt om spelers de wedstrijd in te knallen die Nederlands zijn of in de Eredivisie gespeeld hebben. Je kunt geen Europese wedstrijd kijken zonder dat de commentatoren wedstrijden op het irritante af pro-Nederlands belichten.

Ik hoef de bittere meninkjes van Emiel Schelvis over AS Roma niet te horen, analyses over Chelsea kijken was 3 jaar lang een enorme bron van ergernis omdat het alleen maar over Ziyech ging, een wedstrijd van Liverpool kijken zonder gekleurd geneuzel gaat niet aangezien Sander Westerveld de supporter uit zit te hangen. Sierd doet er aan mee maar is zeker niet de ergste.

Wat ik nog vermakelijker vind is Daley Blind, die al zijn hele carrière grenzeloos wordt onderschat, door Ajax bij het oud vuil wordt gezet en nu scoort en belangrijk is bij misschien wel de kampioen van Spanje. Het kan verkeren.

4 januari 2024 om 11:48

Mensen die niet zien dat blind gewoon een verschrikkelijk nuttige/goede voetballer is zijn vaak verblind door clubafkeer, hebben er oprecht geen verstand van of spelen alleen maar fifa. Daley Blind is 1 vd beste Nederlandse voetballers de afgelopen 10 jaar.

Kunnen met zijn allen ook enorm overdrijven zeg.. bij de NOS loopt er ook eentje rond die alles van feyenoord "briljant, fantastisch, oogstrelend, nog nooit eerder vertoond enz enz vind".. mensen
hebben een voorkeur.. van De Vos is dit ook al lang bekend.. laat gaan..

Siert de Vos is toch ook een atletico supporter? Sorry hoor maar wat verwacht je dan? 😂 Ziggo moet hem daar ook weghouden.

Is algemeen bekend van El Sierd. Ik kan er wel van genieten. Tenminste een Nederlander die niet voor Barcelona is en het ook niet onder stoelen of banken steekt.

4 januari 2024 om 11:10

Wat een gejank hier zeg, Sierd is al jarenlang zelfs officieel lid van de supporters vereniging van Atletico en deze legende weet zelfs van de meest saaie wedstrijd nog een spektakel te maken.
En dan lees ik hierboven zelfs dat Sierd tijdens Europese wedstrijden van Atletico tegen PSV en Feyenoord commentaar had moeten geven op de hand van de Nederlandse ploeg...
Hoezo moet een commentator tijdens Europese wedstrijden op de hand zijn van de Nederlandse ploeg? Als er mensen zijn die dat kennelijk heel hard nodig hebben om van een wedstrijd te kunnen genieten laat je, je wel heel erg kennen hoor. Dan snap ik wel dat sommigen hier wanhopig om Wytse roepen, de grootste Nederlandse konten kruiper die er is die je tijdens Europese wedstrijden van Nederlandse ploegen al de oren van je kop begint te krijsen zo gauw de Nederlandse ploeg over de middenlijn komt. Gelukkig vanaf komend seizoen alle rechten van het Europese voetbal bij ziggo, El Sierd is een legende.

4 januari 2024 om 13:06

@ajaxclub

Als Ajax tegen Atletico speelt en hij bij het minste of geringste zegt dat het een penalty is, maar excuses maakt voor Atletico zoals hij al langer dan 10 jaar bij Madrid doet of als Barca tegen Madrid moet dan begrijp je het wel.

Ik vind Sierd grappig, maar hij is gewoon niet professioneel.

Wat ziet die Rodrigo de Paul eruit joh. Daar zou Sierd zich over moeten opwinden.

Tha het blijft Sierd, kan me heugen dat Atletico zijn team is en dan snap ik het wel… al moet je als commentator neutraal blijven.. ach ja dat we ons er zo druk om maken

ach kan er altijd wel om lachen, heb altijd het gevoel dat naar totaal iets anders zit te kijken, dan naar een voetbalwedstrijd, met zijn Comentaar 😀

Verschrikkelijke vent om naar te luisteren. Aandachtsgeile narcist. Ik zet het geluid altijd uit, want deze man hoort zichzelf te graag praten. Voert een show op en de wedstrijd komt op de 2e plaats. Mag weleens vervangen worden als je het mij vraagt.

Dan is het voor hem beter om geen wedstrijden van zijn clubje te voorzien van commentaar.

Blij dat ie z'n voorkeur door laat schemeren. Vind ik helemaal niet erg. Wat een gejank weer.

Z'n enthousiasme en niveau zijn de afgelopen tien jaar wel steeds dalende, maar om nu te gaan janken over zijn voorkeur...

Bovendien heb je dat met Schelvis net zo goed en daar hoor je weinig mensen over. Het zijn gewoon zuurlellen die niets met Sierd hebben.

Het was ook wel erg opvallend hoe hij reageerde op de goals van Girona en bij de goals van Atletico. Vooral bij het 3e doelpunt van Morata was hij erg uitbundig, terwijl hij bij de goal van Blind heel erg tam was.
Vond Sierd altijd wel een leuke commentator met mooie verhalen, maar tegenwoordig draait hij erg door en vind hij zijn verhalen belangrijker dan de wedstrijd zelf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren