Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen tekent voor vier jaar bij Tottenham Hotspur

Laatste update:

Vincent Janssen is officieel speler van Tottenham Hotspur. De 22-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor vier seizoenen met een optie op nog eens twee jaar en levert AZ twintig miljoen euro op. Door variabelen kan de transfersom nog met twee miljoen oplopen.

/

De transfer van de vijfvoudig international (drie doelpunten) van het Nederlands elftal zat er al een tijdje aan te komen, want Voetbalzone meldde afgelopen donderdag al dat er een akkoord was bereikt en maandag werden de gebruikelijke medische testen afgelegd. Janssen gaat de komende 'vijf jaar' naar verluidt tien tot vijftien miljoen verdienen, afhankelijk van het aantal wedstrijden dat hij in Londen speelt.

“Ik ben ontzettend blij”, zegt Janssen op de site van AZ. “Gelukkig zijn de clubs tot een akkoord gekomen. Ik heb iedereen de hand kunnen schudden en vertrek door een heel grote voordeur. Ik denk dat het voor alle drie de partijen een prima deal is. Ik ga naar een fantastisch voetballand, met ook nog eens Champions League erbij. Ik heb bij AZ het mooiste voetbaljaar uit mijn leven gehad. De mensen met wie ik heb gewerkt, zijn fantastisch geweest. Mijn stap naar AZ is een prima zet geweest, ik kijk alleen maar positief terug op mijn tijd in Alkmaar.”

Janssen speelde in de jeugd voor NEC/FC Oss en Feyenoord en maakte in de zomer van 2013 de overstap naar Almere City. Na 32 doelpunten in 74 wedstrijden vertrok de linkspoot naar AZ en die club verlaat hij nu dus na één seizoen. De teller van Janssen bleef in Alkmaar na 49 duels op 32 treffers en 7 assists steken hij had er nog een arbeidsovereenkomst die tot medio 2019 doorliep.

Denk jij dat Vincent Janssen gaat slagen bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kane speelt hij niet uit de basis dus was dit wel slim?

12 juli 2016 om 12:23

De kane die ik zag op dit ek wel. Bovendien krijgt hij genoeg minuten met CL, fa, bpl en league cup

12 juli 2016 om 12:35

Tja de hype is er weer. Spelers beoordelen op basis van een EK terwijl Kane gewoon meer dan 25 goals heeft gemaakt dit seizoen in de bpl als ik me niet vergis. Verder snap ik echt niet waarom Tottenham zoveel geld neerlegt voor een speler die in een halfjaar heel veel penaltys heeft lopen scoren. Ongelofelijk. Dat wordt banken.

12 juli 2016 om 12:40

Precies, Kane mag bij Engeland misschien niet veel voorstellen (gezien de laatste wedstrijden), maar bij de Spurs schiet hij ze er wel even in, redelijk vaak ook.

12 juli 2016 om 12:44

Kane en Janssen zijn inderdaad dezelfde leeftijd. Janssen scoorde er 27 in de Eredivisie en Kane was topscoorder in de Premier League. Gaat inderdaad heel moeilijk worden. Maar hij heeft wel de mentaliteit om het te redden. Nu nog stappen maken zoals Kuijt deed toen hij naar Liverpool ging.

12 juli 2016 om 13:06

Grappig is het overigens wel, dat 3 en een halve EK wedstrijd een compleet seizoen in de bpl overschaduwt.. Kane is gewoon eerste spits bij Tottenham en nog een goede ook, Janssen is een prima back up, die vast wel zijn minuutjes zal krijgen. Het is overigens wel even een sprong.. Van AZ in de eredivisie naar Spurs in de BPL.. We kunnen alleen maar afwachten, maar ik verwacht dat hij niet zal falen.. Niet per definitie werelds, maar gewoon netjes zijn doelpuntjes meepakken.

12 juli 2016 om 13:19

Kane is natuurlijk de eerste spits, maar wat er dit EK gebeurde met Kane was niet de eerste keer dat hij uit het niets volledig instortte. Het is al vaker gebeurd dat hij ineens enkele maanden helemaal geen pepernoot raakt, en daarvoor heeft Tottenham nu een verzekering gehaald.

12 juli 2016 om 13:29

Gelukkig reageren de meesten verstandig. Maar ook al speelt hij Kane niet uit de basis dan kan hij toch nog genoeg spelen. Als zijn vervanger of samen met hem??

12 juli 2016 om 14:15

De Kane die je zag op het EK was totaal uitgeput van het slopende seizoen bij de Spurs. Daarom is het ook zo belangrijk dat Janssen komt, want nu hadden ze gewoon geen alternatief voor Kane, dke moest dus vrijwel alles spelen.

Ook hielp het natuurlijk ook niet echt dat hij corners en vrije trappen nam, dat deed hij bij de Spurs niet eens, dus waarom het dan bij Engeland wel moest slaat nergens op.

12 juli 2016 om 14:23

Kane vind ik persoonlijk drie keer niks, maargoed het zal wel echt bijna onmogelijk zijn om hem uit de basis te spelen het komende seizoen.

Hij is een 'kind van de club', was vorig jaar topscorer, is Brits en vertegenwoordigdd daarmee een enorme transferwaarde.

Ik hoop dat hij alsnog vanwege de CL en andere toernooien, regelmatig de kans krijgt on zich te laten zien in elk geval.

12 juli 2016 om 15:00

Eerder gebeurt? Bedoel je begin van het jaar de wereld kent Harry Kane nu 2 jaar mag hij ook een mindere periode hebben?

12 juli 2016 om 15:21

Hij zou de eerste zijn die het zou mogen van de reaguurders van VZ.

12 juli 2016 om 15:43

Hij is multimiljonair, lekker boeiend. Waarom denk je dat hij die transfer perse wilde.

12 juli 2016 om 12:23

Voor zijn bankrekening was het in ieder geval wel slim. Hopelijk kan hij ook sportief daar slagen.

12 juli 2016 om 12:27

Als kane zijn lijn van het ek doortrekt heeft vincent snel zijn basisplek!

12 juli 2016 om 12:28

Hij is door deze klap financieel onafhankelijk geworden. En hij is na Kane de direct vervanger dus hij gaat genoeg minuten krijgen. Hij had bij AZ kunnen blijven en misschien een minder jaar hebben en dan vertrekken naar Hsv. Stel hij krijgt geen kans bij Tottenham dan kan altijd nog de stap maken naar een West Ham of Stoke City.

Ik denk dat Janssen niet de 22 miljoen waard is en het heel moeilijk gaat krijgen. Maar met zijn houding en werklust gun ik het hem zeker.

12 juli 2016 om 12:29

Nee maar, Kane is wel de enige echte spits die Tottenham heeft. Nu met Janssen erbij kan Kane af en toe zijn rust pakken. Ik denk dat Janssen vooral in de bekers zal gaan spelen, of in de Europa League als Spurs de groep niet uitkomt.

12 juli 2016 om 12:29

Hou toch eens op met je Kane.

12 juli 2016 om 13:43

Hoe bedoel je?

12 juli 2016 om 12:30

Wordt moeilijk om Kane er uit te spelen, als hij slecht speelt is hij alsnog van eigen bodem en ontzettend geliefd bij zowel club als manager. Wordt een backup, maar let wel, ze spelen daar ontzettend veel wedstrijden, Bpl, 2 cups en ook nog europees voetbal geloof ik voor Tottenham. Hij krijgt zijn kansen echt wel.

Alleen zoals ik eerder aangaf, de stap Almere City naar AZ geloof ik wel. Redelijk normaal (behalve dat je gelijk topscoorder wordt). De stap van AZ naar Tottenham is echt wel wat groter. Ben benieuwd.

12 juli 2016 om 12:40

Tottenham speelt in de zwaarste competitie ter wereld, Champions league voetbal, 2 beker toernooien. Zijn kans zal hij ongetwijfeld krijgen. Bovendien kunnen ze ook spelen in een twee-spitsen systeem.

12 juli 2016 om 12:58

Is het erg om als 22 jarige spits een seizoen deels op de bank te zitten bij een topclub in de PL? Lijkt me toch niet, ze spelen erg veel wedstrijden en hij zal zijn minuten wel krijgen. Dat hij niet meteen in de basis staat lijkt me logisch, maar met een beetje geluk gaat Kane weg volgend seizoen of seizoen erna en dan is het toch hartstikke goed als hij dan in de basis komt te staan, of zelfs eerder als hij zich net zo goed aanpast als bij AZ en daarna Oranje?

12 juli 2016 om 13:07

Laten we het maar gewoon zien. Niet voor niks de spits van het nederlands elftal.

12 juli 2016 om 14:13

Maybe dat ze met twee spitsen gaan spelen.

12 juli 2016 om 14:19

Daar staat Pochettino niet echt bekend om, ik betwijfel dat dit gaat gebeuren, zeker niet vanaf het begin van een wedstrijd. Weet ook niet of Kane en Ja ssen elkaar aanvullen, zijn toch erg vergelijkbare types als spits, wat je juist niet moet hebben in een twee spitsen systeem.

12 juli 2016 om 14:38

Als Kane z'n been breekt staat ie daar het hele jaar basis, want een fatsoenlijke backup hebben ze daar niet. Prima club idt voor Janssen. Al die topclubs in Engeland hebben tig spitsen, bij Spurs is alleen Kane echt een grote meneer. Voldoende kansen dus voor Janssen. Nu moet hij die kansen alleen nog gaan benutten. Bij AZ begon hij ook pas na een half seizoen flink te scoren, die tijd krijg je niet altijd in de Premier League.

12 juli 2016 om 15:03

Dit wordt de grootste flop van de PL!

12 juli 2016 om 16:36

Ze kunnen toch met 2 spitsen spelen?

12 juli 2016 om 16:36

Ze kunnen toch met 2 spitsen spelen?

Volgens mij heeft nog geen enkele Nederlandse club zoveel winst gemaakt op een speler na 1 jaar tijd. Een gouden greep geweest van AZ. Wel moet ik nog maar zien of Janssen gaat slagen bij Tottenham. Zou ook zomaar kunnen dat hij op de bank beland.

12 juli 2016 om 12:29

Het is logisch dat hij eerst op de bank belandt, hij moet zich eerst nog bewijzen en krijgt eerst minuten als invaller. Maar ik ben ervan overtuigd dat hij binnen 2 jaar de eerste spits van Tottenham is en van Oranje, dit gaat goed uitpakken.

12 juli 2016 om 12:39

@joey ja echt is janssen beter dan kane? Ik heb hem niet genoeg gezien om te oordelen, maar heb het gevoel dat kane hier erg op zn zwakke ek beoordeeld wordt. In de pl scoort hij al 2 seizoenen aan de lopende band.

12 juli 2016 om 13:05

Kane is een geweldige spits. Maar wanneer Janssen zich weet aan te passen en vooral de tijd krijgt zie ik hem wel eerste spits worden. Daarbij verwacht ik echter niet dat hij Kane in rangorde voorbij gaat, maar dat Kane naar een absolute topclub vertrekt. Wat Tottenham natuurlijk niet is.

En och, het blijft nu toch bij speculeren. Het wordt afwachten en vooral heel hard werken voor Vincent.

12 juli 2016 om 12:47

Nee, inderdaad dit is heel erg veel winst! Hier staat 20 miljoen plus bonussen maar het Engelse Sky meldt zelfs 24 miljoen!! Prachtig, ik verwacht dat Vincent wel de druk aan kan.

Het ga je goed Vincent, hopelijk kan je veel leren van Kane! Onwijs goed onderhandeld van Huybrechts haha.

Laten we hopen op een succes
Als Spits vn het Nederlands elftal heb je wel minuten nodig, hopen dat die deze krijgt met Kane als teamgenoot

12 juli 2016 om 13:44

Spelen volgend jaar in 2 cups, cl en competitie, hij krijgt zn wedstrijden wel

Voor het geld en qua competitie prima stap. Voor hem zelf weet ik het niet. Ik hoop dat hij het gaat redden, maar ik houd mn hart vast. Een goed seizoen eredivisie en verder amper gepresteerd. We gaan het zien.

12 juli 2016 om 12:29

Het is wel gunstig dat AZ nu weer veel te besteden heeft, als ze ook nog een gedeelte in de eredivisie spenderen wordt de hele competitie er beter van. Of het voor Janssen persoonlijk ook een goeie stap is ben ik nog niet uit. Als je vorig jaar voor zijn overstap had gezegd dat hij direct zou gaan renderen in de eredivisie had iedereen je voor gek verklaard. Hoop dat hij het goed gaat doen.

12 juli 2016 om 13:06

Ja dat is waar. Ik weet dat het niet helemaal een eerlijke vergelijking is, maar ik hoop van harte dat het niet een Vleminckx verhaal wordt. Ook topscorer worden in de eredivisie na een goed seizoen, een stap naar Club Brugge maken en nooit weer iets van gehoord. Zou voor Oranje super zijn als Janssen het gaat flikken, maar Kane speel je als jongen van de club ook niet zomaar uit de basis. Bovendien, 20 miljoen is peanuts voor die Engelse clubs. Dus dat rechtvaardigt ook niet per definitie een basisplaats.

Ik ben even een standbeeld van Max Huiberts aan het beitelen.

12 juli 2016 om 12:53

Zou 'm voor Stewart beitelen.

12 juli 2016 om 13:22

Wellicht voor beide....de inkoper en verkoper hebben hier goed werk geleverd.

32 goals in 49 wedstrijden is best behoorlijk. Hopen dat hij in Engeland wat van Kane kan opsteken en verder blijft groeien als voetballer.

12 juli 2016 om 12:32

Helemaal gezien de eerste 7 wedstrijden geen goal.... En de dramatische EL meegerekend

Heeft Janssen nou voor 4 of 5 jaar getekend? In de titel staat vier en in de tekst vier en ook vijf. Lekker stukje weer.

12 juli 2016 om 12:35

Heb ook geen idee misschien met optie club op contractverlenging ofzo of naar bepaald aantal wedstrijden in laatste contractjaar

12 juli 2016 om 13:37

4 jaar, plus optie voor nog eens 2 jaar, geloof ik.

De PL wordt interessanter en interressanter ben benieuwd wat Jansen uit kan richten bij Tottenham. Hij was de Eredivisie duidelijk ontgroeid, tijd voor een stap(je) hoger

Enorm knap, maar betwijfel of hij gaat slagen.

Janssen zal zich wel in een droom wanen. Van Almere City naar Tottenham Hotspur in 1,5 jaar tijd. Ik vind het ook een goede speler, hij is redelijk balvast, redelijk snel, heeft een aardig neusje voor de goal en werkt keihard. Niettemin is ''redelijk'' waarschijnlijk niet genoeg om bij Tottenham te slagen. We zullen het gaan zien, maar hoop het beste voor hem.

12 juli 2016 om 12:36

Je hoeft als spits ook niet veel meer te kunnen dan te scoren. Ene Hasselbaink is er groot mee geworden. Mislukt bij AZ en via de amateurs nar een klein clubje gegaan in Portugal. Het vervolg is bekend. Beperkte spits, maar wel een die 1 ding goed kon. Scoren. Toch de top gehaald.

12 juli 2016 om 12:50

@ Alkmaar54

Maar de grote vraag blijft of je ook op dat niveau veelvuldig kunt scoren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij Almere City maak je makkelijker een goal dan bij AZ en bij AZ makkelijker een goal dan bij Tottenham. Ik ben benieuwd, hij heeft in ieder geval de juiste mentaliteit en hoop dan ook dat hij het goed gaat doen daar.

12 juli 2016 om 13:24

Als je er op los scoort, een gemiddelde van (bijna) 1 goal per wedstrijd, hoef je niet veel extra te kunnen.

Maar de PL is wat anders dan de Eredivisie. Kan hij dat daar ook? We zullen zien. Hopelijk voor hem want zelfs een spits als Giroud krijgt (terecht) bakken kritiek en die scoort elk jaar in alle competities 20-25 goals en is ook nog een nuttige targetman.

Als Janssen er niet op los scoort of een mindere periode kent, wat dan? Dan zal hij er voor moeten zorgen dat hij voldoende bijdraagt op en andere manier.

12 juli 2016 om 13:48

En die andere manier is nou net zijn kracht. Janssen is uitstekend in de combinatie en daarmee zal hij veel toevoegen aan het spel van Tottenham. Meer zelfs dan Kane!

12 juli 2016 om 14:28

Giroud is daar echter wel de eerste spits in principe. Daar wordt ook van verwacht dat hij goed presteerd. Janssen is vooralsnog back-up voor Kane. Dat is toch een ander verwachtingspatroon.

Kane is bij spurs haast ontasbaar die speel je niet zomaar uit de basis.

12 juli 2016 om 15:38

Misschien samen spelen hij kom wel aan spelen toe Janssen.
Maar of het een goede zet is geweest deze transfer zal uit wijzen.

Goed gedaan door die TD, hopenlijk gaat dit de nieuwe RvN worden!

12 juli 2016 om 12:43

jij kent hem niet dus je kan niet zo'n oordeel vellen. Hij heeft een enorme drive die ongekend is. Geloof me dat hij het gaat maken. Ik spreek jou over 3 jaar.

12 juli 2016 om 15:42

Frtorres,

Daar kun je wel eens gelijk in hebben AZ heb de centen,
en Janssen moet maar zien of hij het redt.

Lekker boeiend of die slaagt, die gozer harkt de miljoenen bij elkaar daar en je speelt in de mooiste competitie ter wereld. Die Kane is ook geen wereldtopper dus er zijn zat kansen, mensen doen hier alsof Lewa of Ibra voor hem staan XD

Deze jongen gaat het 100% maken met zijn enorme drive! Let op mijn woorden. Lees dit over 3 jaar terug en je zult zien waartoe hij in staat is.

12 juli 2016 om 12:49

Ik hoop dat hij gaat slagen in Engeland en voor Nederlands elftal. Dan kunnen wij tenminste genieten voor Nederland als blind oprot bij oranje.

Vorig jaar elke wedstrijd genoten van Janssen en als het even niet lukte dan scoorde hij even goed wel. Best wel heel erg jammer dat we maar 1 seizoen van hem hebben mogen genieten. Gelukkig gaat hij naar een prachtige club en vangt AZ er veel geld voor. Ik heb er alle vertrouwen in en, ondanks dat ik voor Arsenal ben, zal ik nu ook meer sympathie voor de Spurs krijgen.

Voor zowel Janssen als AZ een prachtige transfer. Zeg maar gewoon 'wow' !

Wat gaat de carrière van Janssen snel zeg. Nu komt hij 3 niveautjes hoger te spelen, maar ik ben ervan overtuigd dat hij na een aanpassing bij de Spurs ook zeker gaat renderen !

12 juli 2016 om 13:45

Nou zoveel beter is Tottenham niet dan AZ, het gaat hier meer om dat hij veel geld kan verdienen en in de CL kan spelen. De PL staat niet bekend om haar kwaliteit. Ik zie Janssen 1 of 2 jaar spelen bij Tottenham en waarschijnlijk getransfereerd worden naar City of Chelsea voor 80 a 100 miljoen. Die lompe Harry Kane lijkt in de PL nog op een voetballer maar is zeer beperkt, die mag net de veters strikken van Janssen.

Snap niet dat mensen hier denken dat hij te kort komt, ik denk eerder andersom.

12 juli 2016 om 13:55

Haha dat zou wel het mooiste scenario zijn 80 tot 100 miljoen Maar ik sluit me bij jou aan ik denk ook dat Janssen het helemaal gaat maken. Is voetbaltechnisch gezien gewoon beter dan Kane. Enkel Kane z'n schot, mits hij in vorm is, is misschien beter dan die van Janssen. Maar overall heeft een team gewoon meer aan Janssen dan aan Kane.

12 juli 2016 om 14:53

Is dit serieus? Tottenham is niet zo veel beter dan Az? Kane is niks? Als je niet kijkt zeg dan niks.

12 juli 2016 om 15:03

Hahahahaha. Ik moest spontaan lachen Zooman. Az doet niks onder voor spurs, en kane beperkt. Hij heeft 50 goals gemaakt in de bpl in 2 jaar tijd. We zullen zien of Janssen dat aantal uberhaupt ooit zal bereiken.

12 juli 2016 om 16:01

Volgens mij moeten jullie lezen; ik zeg dat Tottenham niet heel veel beter is. Nufc_u2 Zegt dat Tottenham drie keer beter is, dat is natuurlijk onzin. Az zal van de 10 keer voetballen tegen Tottenham er 6 verliezen, 2 gelijk spelen en 2 keer winnen. Dat zal een beetje de verhouding zijn, maar dat betekend niet dat je drie keer beter bent.

Harry Kane heeft inderdaad een goed schot maar mist de echte kwaliteiten om hoger dan Tottenham te komen. Vincent Janssen mist eigenlijk niks, dus zie hem die strijd wel winnen, mits hij een eerlijke kans krijgt. En ja, als dat gebeurt dan is hij meer waard dan kane nu en ga je in het huidige Engelse voetbal zo 100 miljoen kosten

Als Jahanbaksh dit seizoen gaat vlammen dan moet hij meer dan Janssen opbrengen want vind Jahanbaksh toch de grootste talent van AZ.

12 juli 2016 om 13:15

Ik vind Jahanbakhsh ook een groter talent. Hij moet dit seizoen echt beslissend gaan worden en ook doelpunten gaan maken. Als hij dit seizoen 12 goals en 15 assist kan afleveren zie ik hem volgend seizoen wel weggaan voor 12 miljoen. Echt een toppertje, werkt ook heel erg hard.

Financieel heeft het hem gebracht wat hij had gehoopt, nu hopelijk ook sportief. Dat laatste zie ik helaas niet zo snel gebeuren daar m.i. Kane zeker een klasse beter is.

Vraag me af of hij het gaat redden. Spelers als Depay, Luuk de Jong, Dost etc hebben het ook niet gered.

Dom! Als hij niet veel speelt bij Tottenham dan krijgen we weer van persie, huntelaar of dost terug in oranje. Janssen moet spelen om te groeien, niet back up van Kane zijn. Ik had eerst club gekozen waar ik de eerste spits zou zijn.

12 juli 2016 om 14:14

En als hij nou wel veel speelt? Is het dan nog steeds dom? Hij heeft er een goede kop op zitten en weet waar hij aan begint. Deze man gaat het maken.

12 juli 2016 om 14:32

Zelfs al ben je back-up van Kane dan speel je nog veel met alle competities waar Spurs in spelen. En hij zal als invaller ook zijn minuten wel meepakken.

Op dat niveau zijn er trouwens niet veel clubs waar je zomaar even eerste spits bent, dan moet je het waarschijnlijk een niveautje lager zoeken maar dat heeft ook nadelen.

12 juli 2016 om 20:52

Hij heeft een stap achteruit genomen om bij almere city te ontwikkelen. Nu gaat hij 1 stap te ver en hij heeft adviezen gekregen van trainers om bij club te komen waar hij veel kan spelen om in aanmerking te blijven voor oranje. Vandaar ik het dom vind.

Heel knap van hem en AZ! Complimenten hoor! Maar hoeveel speeltijd krijgt hij nu? Straks heeft Oranje weer een spitsprobleem. Zie hier het probleem: speler te vroeg weg, stagnatie en vervolgens raakt hij op een zijspoor.

12 juli 2016 om 13:58

Ja bij AZ blijven spelen had hem de komende jaren zeker de nummer 9 van Oranje opgeleverd maar ja, primair ben je voetballer en wil je zo hoog mogelijk voetballen en is geld ook erg belangrijk. Daardoor is zijn keuze terecht. Ik had hem liever in Duitsland zien gaan of naar een club als Sevilla. Maar wens hem daar alle plezier en sterkte. Hij is iig goed genoeg om eerste spits te worden.

Succes Vincent! Beide partijen blij en bedankt voor je diensten. Goed gehandeld door az!

Als hij geld sou verdienen is dit een goeie transfer maar als hij wil voetballen is hij wel heel dom om te gaan naar Tottenham

Ontzettend knap gedaan van AZ en een zeer mooie transfer voor Janssen!

De discussie over wel of niet slagen geldt voor iedere transfer. Als of de nieuwe spots van Feyenoord Kramer uit de basis speelt. Alsof een nieuwe spits bij Ajax Milik uit de basis houd.

Is een prima ontwikkeling voor het Nlse voetbal. Meer spelers bij topclubs.

Wens hem heel veel succes in de Pl en zal zeker regelmatig aan spelen toekomen.

AZ moet trouwens wel nog een doorverkooppercentage afstaan aan Almere City. 1,2 miljoen aan Almere City. 1,4 miljoen aan Janssen zelf en 4 ton aan Feyenoord opleidingsvergoeding.

12 juli 2016 om 15:21

En een opleidingsvergoeding aan FC Oss en NEC

Mooien transfer, ook voor Almere! Naar verluidt ontvangt Almere tussen de 1,5 en 2,2 miljoen!

En nu begint het duimen voor hem, want hij zou heel Nederland kunnen teleurstellen als hij het niet red. We hebben een janssen nodig voor de nieuwe generatie voetballers van het Nederlands elftal.

Kane is zeer populair. Denk dat Jansen de reservebank mag warm hiuden, maar ook zijn eigen bank(rekening) mag vullen.

Aan die zwartwit foto te zien, dacht ik even dat ie overleden was. Beetje apart.

Ondanks dat de transferbedragen omhoog schieten en er ridicule bedragen worden neergelegd voor spelers lijkt me 20 miljoen nog steeds geen bedrag waarbij Tottenham Janssen enkel en alleen gaat gebruiken wanneer Kane niet meer kan lopen. Ik weet zeker dat Janssen kansen gaat krijgen. Ik ben het er absoluut wel mee eens dat het een enorme uitdaging gaat worden en hij echt alles uit de kast moet halen om te slagen. Wat dat betreft was Wolfsburg makkelijker geweest..

Janssen zal zeker speeltijd krijgen, en zal moeten wennen aan het spel in de PL maar zal het zeker gaan maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren