Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jack Grealish is de duurste PL-speler ooit na definitieve overeenkomst

Laatste update:

Manchester City heeft Jack Grealish binnen, zo meldt Fabrizio Romano woensdagavond. De 25-jarige aanvallende middenvelder van Aston Villa maakt voor een gigantische som van rond de 117 miljoen euro de overstap naar Manchester City. Met dat bedrag breekt Grealish diverse Engelse transferrecords. De Engels international zet zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2026 en ondergaat op donderdag de medsiche keuring.

Aston Villa heeft het bod van 100 miljoen pond, omgerekend dus 117 miljoen euro, van Manchester City geaccepteerd en de contracten zijn getekend, verzekert de transfermarktexpert. Die aanbieding kwam afgelopen vrijdag officieel binnen bij de club uit Birmingham. Grealish was woensdag overdag al in Manchester om zijn persoonlijke voorwaarden te bespreken. De verwachting is dat de Engels international een weeksalaris van meer dan 270.000 euro gaat opstrijken in het Eithad Stadium.

Grealish geldt als de belangrijkste speler van Aston Villa en tekende in september nog een nieuw vijfjarig megacontract bij the Villans. De aanvallende middenvelder annex vleugelspits kon deze zomer opnieuw een verbeterd contract ondertekenen bij de ambitieuze Premier League-club. Aston Villa respecteert echter de wens van Grealish om te spelen in de Champions League en blokkeert zijn transfer naar Manchester City daarom niet.

Met een transfersom van 117 miljoen euro wordt Grealish de duurste Britse speler aller tijden worden. Dat record staat al acht jaar op naam van Gareth Bale, die in 2013 voor 101 miljoen euro van Tottenham Hotspur naar Real Madrid ging. Ook wordt Grealish de duurste aankoop ooit in de Premier League, waarmee hij het record overneemt van Paul Pogba. Manchester United betaalde in 2016 105 miljoen euro aan Juventus voor de Franse middenvelder.

Aston Villa heeft met de komst van Danny Ings en Leon Bailey al ingespeeld op het aanstaande vertrek van Grealish. De Engelsen betalen rond de 35 miljoen euro aan Bayer Leverkusen voor de 23-jarige Jamaicaan, terwijl ook Ings naar verluidt voor een vergelijkbaar bedrag overkomt. Volgens the Guardian heeft Villa ook meer dan gemiddelde belangstelling voor Tammy Abraham. Mogelijk gaat de club na de verkoop van Grealish een bod uitbrengen op de 23-jarige spits van Chelsea, die 47 miljoen euro moet kosten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu nog Kane en City is blij, kosten maar 300 milj samen.

4 augustus 2021 om 12:50

En het eindresultaat is hetzelfde, kampioen worden ze wel maar Pep zal in de CL eindfase weer rare tactische beslissingen nemen om vervolgens met lege handen te staan en volgend seizoen weer voor 100-200 miljoen aan spelers te kopen.

4 augustus 2021 om 15:57

@Hawky Guardiola wil blijkbaar weer een keer gezien worden als de beste coach na 11 jaar zonder CL succes en bijna een miljard uitgeven was daarvoor blijkbaar niet genoeg dus dan kan straks een 300 miljoen voor Kane en Grealish ook wel erbij om vervolgens weer de CL niet te winnen en dan wordt er volgend jaar gewoon weer 309 miljoen uitgegeven. Net zolang totdat het lukt

4 augustus 2021 om 13:17

Ja ach... ze investeren tenminste op plekken waar ze het nodig vinden.
Geld speelt bij die club geen rol. Dus kunnen ze doen wat ze willen.
Het is niet ons geld. De kans op het winnen van de PL wordt steeds groter. En lastiger voor andere clubs. Dan komt die CL echt wel een keer.

Wou dat mijn clubje de juiste spelers deed halen. Waar en wanneer nodig is.

4 augustus 2021 om 14:22

Ik wou dat mijn clubje dat ook deed, maarja die hebben telkens precies de hele vraagprijs te weinig voor iedere speler die ze willen hebben.

4 augustus 2021 om 14:49

Plekken waar ze het nodig vinden?
Nog een aanvallende midenvelder is echt nodig daar voor zo'n bedrag?

Een spits ja dat hebben ze nodig maar verder helemaal niks. Zeker niet voor deze bedragen

4 augustus 2021 om 15:36

Zeg ook niet dat IK het nodig vind. Maar City en of Pep wel.
Misschien probeert City er wel een grote PR-stunt van te maken.

Grealisch zal aan de zijkanten komen te spelen. En tevens kan die ook als aanvallende middenvelder spelen. Als KDB weg valt.

Begreep wel dat Bernardo weg zal gaan of zou willen.



En die bedragen... het is niet onze portemonnee he.

Heerlijke speler hoor, maar 117 miljoen? Dat is toch echt veel te veel? Dat zou ik betalen voor een De Bruyne, Neymar etcetera (ook gezien hun leeftijd, maar toch). Heeft ook geen buitencategorie rendement, maar misschien kan Pep dat veranderen. Leuke vervanger met Bailey trouwens, hopelijk kan hij het stapje omhoog zetten.

4 augustus 2021 om 12:44

Ben het met je eens, dit vind ik een speler die 60-70 miljoen maximaal waard is. Maarja als Engelse speler komt daar alweer 20-30 miljoen op. Meer dan 90 miljoen is echt veel te veel. Goede speler hoor maar voor 90 miljoen kun je echt wel wat anders halen.

4 augustus 2021 om 12:48

@justin

" Heeft ook geen buitencategorie rendement"

Nee maar wel Engelse nationaliteit.

Weet ook niet hoe zij hem willen gebruiken (buitenspeler?) maar voor 85 miljoen was ook Sancho op te pikken. Beter, sneller, doelgerichter, meer diepgang, jonger, bewezen op hoger niveau (CL) en ook UK speler.

Ongelooflijk denk echt een nutteloos aankoop.

4 augustus 2021 om 13:15

Dit is de beoogde opvolger van de bruyne dus sancho is een heel ander type speler. De opvolger van de bruyne die nog 2 a 3 jaar mee kan is dus alvast binnen. Zeer verstanfige aankoop van city want anders moeten ze over 2 jaar misschien wel het dubbele betalen voor ewn iovolger die dan ook nog moet wennen.

4 augustus 2021 om 13:17

Ja precies, als buitenspeler zou ik ook altijd voor Sancho gegaan zijn. In Engeland zeggen ze dat ze hem op de nummer 8 willen laten spelen, waar nu Gundogan speelt. Aanvallend middenveld is met De Bruyne (onomstreden) en Foden (kan daar spelen) ook mega goed bezet.

Nu ik mij verdiep in de statistieken van Grealish, vergeleken met de City spelers, zijn die toch wel indrukwekkend. Met elke 123 minuten betrokken bij een doelpunt doen alleen De Bruyne (113) en Foden (121) het net wat beter. Creëert 3.4 kansen per wedstrijd, en daarbij alleen De Bruyne die daarboven zit (3.5). Heeft ook by far de meeste succesvolle dribbels per wedstrijd.

4 augustus 2021 om 13:18

@martijn

is toch een andere type dan de Bruyne?

Vind hem wel vergelijkbaar met Silva.

Hoe gaan zij spelen en wat te doen met Sila, Foden en Sterling?

Luxe problemen voor Pep en hij heeft ook nog eens Mahrez achter de hand.

4 augustus 2021 om 13:38

Zal meer een concurrent worden van Gundogan heb ik gelezen. Speelt zelf ook liever als 8 op het middenveld. Met zijn voetballend vermogen en fysiek zal hij daar denk ik ook het beste uit de voeten komen. Wordt wel smullen met Grealish, De Bruyne, Foden en Mahrez achter de spits.

4 augustus 2021 om 13:57

@Magistra Gundogan is meer een passer en Graelish een dribbelaar. Het zijn twee hele verschillende spelers. Graelish zou je ook op de flanken kunnen neerzetten

4 augustus 2021 om 14:13

Verschillende type spelers, maar wel het beste op dezelfde positie. Grealish kan uiteraard ook hangend vanaf links spelen, maar denk dat Pep hem meer als middenvelder gaat gebruiken.

4 augustus 2021 om 14:29

@magistra

Zou het niet beetje kwetsbaar zijn met hem op 8?

Heb hem niet aandachtig gevolgd en vooral het EK gezien.

Sws wordt het wel bizar sterk daar

4 augustus 2021 om 14:49

Denk zeker dat het kan, hij heeft ook lang met Silva op het middenveld gespeeld die fysiek een stuk minder sterk is. Zelfde geldt bijvoorbeeld voor Xavi met Iniesta.

4 augustus 2021 om 12:51

117 miljoen voor een bijna 30 jarige Neymar is knettergek, komt bij dat die vent de afgelopen 4 seizoenen bijna de helft geblesseerd is geweest. Goede speler hoor, maar in 4 seizoenen welgeteld 116 wedstrijden= gemiddeld 29 wedstrijden per seizoen. 117 miljoen voor de extreem blessure gevoelige bijna 30 jarige Neymar, hilarisch.

4 augustus 2021 om 13:23

Nee ik zie ook niemand dat nu betalen vanwege zijn leeftijd, maar het zal wel om en nabij zijn marktwaarde zijn. Is gewoon een top 5 speler van de wereld in mijn ogen.

En bijna 30? Je hebt een goed punt dat 117 miljoen echt wel veel is (zie hem alleen niet voor minder vertrekken), maar bijna 30 is lachwekkend. Neymar is in Februari jarig, dus nog niet eens halverwege de 29.

4 augustus 2021 om 13:37

Over precies 6 maanden is het februari...en word Neymar 30, als jij dat geen bijna 30 noemt dan kijk je echt door een ander brilletje. En top 5 speler? Maak daar maar top 10 a 15 van. Qua media aandacht top 3 idd, maar er zijn nog genoeg wereldklasse spelers van hetzelfde niveau als de extreem gehypte Neymar, hoeveel kansen neymar de afgelopen 2 seizoenen in de KO fase van de Champions League miste is ronduit gênant, speelt genoeg zaadpotten maar 1 trucje en hij gaat weer "viral" etc. Geen top 5 speler in mijn ogen. Mist teveel grote kansen, te onzichtbaar in de grootste wedstrijden. Wel technisch en leuke trukendoos.

4 augustus 2021 om 13:44

Feitelijk duurt het nog 6 maanden en 1 dag, dat komt voor mij goed uit Nog niet over de helft is echt nog geen bijna 30, houd toch op.

En ik vind hem echt makkelijk een top 5 speler. Heeft bij de Copa America samen met Messi echt gedomineerd.

4 augustus 2021 om 13:48

Gast, voor de normale weldenkende meerderheid is zelfs een 28 jarige al bijna 30, kun je wel zo geobsedeerd gaan lopen mierenneuken over 1 dag of 1 maand, who cares? Neymar is bijna 30. Een kwestie van maanden. Dat jij nu voor de 2e keer wilt herhalen hoe geweldig je Neymar wel niet vind na een leuke Copa tegen voornamelijk C landen, wederom Who cares? In de de grootste wedstrijden KO CL afgelopen seizoenen was Neymar te vaak onzichtbaar en miste hij teveel grote kansen, en niet bepalend genoeg. Ik vind neymar zeer zeker geen top 5 speler. Jij dus wel, en ga je daarom nu voor de 3e keer mij proberen te overtuigen over hoe geweldig je Neymar vindt en dat 29,5 jaar volgens jou "is echt niet bijna 30 jaar hoor lekker puh!". Neymar fanboys, veel irritanter ga je het niet krijgen.

4 augustus 2021 om 14:03

Ik ben totaal geen Neymar fanboy, vindt hem vaak verschrikkelijk irritant op het veld met zijn gedrag. Met bijna 30 bekeek ik het misschien iets te strak vanuit zijn huidige leeftijd, excuus. Bedoelde het niet om je te dwars te zitten in ieder geval

En ik probeer je niet te overtuigen "voor de 3e keer", ik geef argumenten waarom ik dat vind. Net zoals jij dat doet waarom je dat niet vindt. Hoef je niet zo persoonlijk aan te trekken.

4 augustus 2021 om 14:13

Bedankt voor je excuses. Ik vatte het niet echt persoonlijk op, maar eerder dat leeftijd excuus vond ik tamelijk frappant. Dat je hem top 5 vindt, dat kan, ieder z'n mening. Maar vanaf dat leeftijd argument raakte ik geïrriteerd. Mijn excuses als jij dat persoonlijk opvatte. En wil er trouwens aan toe voegen dat Grealish dit seizoen een hogere assist én gecreëerde kansen ratio per 90 min had in vergelijking met KDB, en dat met een team als Aston Villa. Veel mensen onderschatten Grealish enorm, bij City zou hij die cijfers zelfs makkelijk overtreffen. Ik vindt 117 miljoen voor een 25 jarig supertalent die eigenhandig Villa richting de top 6 sleepte begin dit seizoen, helemaal zo gek nog niet. Vergeet niet de gigantische rol die Grealish speelde in promotie van Aston naar de Prem. En in 19/20 eigenhandig gezorgd dat Aston niet degradeerde. Besef dat één van de beste backs ter wereld, Robbo, zelfs van een degradant werd geplukt. Nogmaals, qua rendement betere cijfers als KDB dit seizoen (afgezet naar minuten gezien z'n blessure)

4 augustus 2021 om 14:20

@tikitakkatoch. Ja klopt van die goede statistieken, had ik ook gereageerd op Mrkrillin hierboven. Dat had ik niet verwacht eigenlijk zo goed, en blijft natuurlijk veel geld. In mijn ogen te veel, maar goed als je het uit kan geven, waarom niet? In die categorie is er ook niet zoveel te koop denk ik. Over dat leeftijdsargument: ik snap dat het je irriteerde, omdat het van mijn kant extreem betweterig overkwam. Mijn idee was dat leeftijden zo belangrijk zijn in het voetbal (gezien de korte carrieres), dat de discussie in mijn hoofd vooral ging of die bijna 30 is terwijl die 29 is. Als Neymar een vriend zou zijn van mij, zou ik ook tegen hem zeggen "jij bent bijna 30 joh".

4 augustus 2021 om 14:24

@tikkitakkatoch,

117 miljoen euro vind jij teveel voor Neymar? Werkelijk een koopje zou dat zijn. Echt een legendarische speler die 1 op 1 loopt in de cl, die zijn er niet zo heel veel hoor! Zelfs de grootste legendes kunnen jaloers zijn op die statistieken. Kan het verschil zijn tussen de cl wel of niet winnen. Buiten dat vertegenwoordigt hij een gigantische marktwaarde, omdat er maar 2 voetballers groter zijn op social media (messi en Ronaldo).

4 augustus 2021 om 14:33

Ho ho, ik snap je enthousiasme maar nu zit je onwaarheden te verspreiden puur om Neymar zo te kunnen hypen: in 69 CL wedstrijden: 41 goals, dat is dus allesbehalve 1 op 1, sterker nog dat gaat richting 1 op 2, dus zo "legendarisch" is hij simpelweg niet. Het verschil tussen wel of geen CL winnen? Gek dat hij in 7 jaar CL dan maar 1 keer de CL heeft gewonnen. Bij PSG de afgelopen 4 jaar toch echt niet hét verschil gemaakt wat hem de CL liet winnen. Dus met alle respect, maar je overdrijft gigantisch en tevens kom je met onjuiste cijfers. De grootste legendes zouden niet jaloers zijn aangezien die in 69 wedstrijden ook 69 goals zouden hebben. Wereldklasse speler hoor, maar dat zijn er wel meer, dus legendarisch is ietwat overdreven

4 augustus 2021 om 14:34

Nou ja, 1 op 1 in de CL? Onder de 0.6 goals per wedstrijd. Met assists kom je wel een eind. Ik ben het met je eens hoor, dat Neymar sowieso meer waard is dan 200 miljoen. Maar zijn waarde zal nu wel snel afnemen met zijn leeftijd.

4 augustus 2021 om 15:06

@tikkitakkatoch,

Ik bedoel wat betreft goals en assists ben ik er vergeten bij te vermelden. Dan loopt hij gewoon 1 op 1. Dat is wel legendarisch, er zijn meerdere spelers zoals Henry, Eto'o, Ronaldinho, Kaka etc. die daar niet aan kunnen tippen. Dat hij maar 1 keer de cl heeft gewonnen zegt niet zoveel, is het grootste toernooi wat er is waar ook geluk bij komt kijken en het is en blijft een teamsport. Het feit is gewoon dat Messi en Ronaldo buitenaards zijn maar zonder hen had Neymar een paar gouden ballen.

4 augustus 2021 om 15:19

@justinmorris,

Bedoelde 1 op 1 met assistss + goals. Zelfs Messi en Ronaldo lopen niet 1 op 1. Alleen Gerd Muller uit de top 20 loopt 1 op 1 maar dat waren andere tijden. Zijn waarde zal afnemen door zijn leeftijd maar 1-3 seizoenen van een topspeler gebruik maken is wel meer dan 100 miljoen waard. PSG verkoopt Mbappe ook niet voor 100 miljoen dat zegt genoeg. Bij die topclubs is geld niet van belang + je kan extra omzet maken met een nieuwe wereldster.

5 augustus 2021 om 00:49

Ja wat betreft de prijs van Neymar ben ik het wel met je eens hoor, alleen Tikitakatoch niet.

5 augustus 2021 om 15:48

Ronaldo en Messi lopen niet 1 op 1? Ben je nou sarcastisch of ben je gewoon verblind door Neymar z'n goddelijkheid? Zowel Messi als Ronaldo lopen beiden 1 op 1 qua goal involvement in de CL, en bovendien over een periode dik 2x zo lang, wat veel moeilijker.

5 augustus 2021 om 15:51

JustinMorris--Klopt. 117 miljoen voor een extreem blessure gevoelige speler die in 4 seizoenen welgeteld 70 League wedstrijden speelde en bovendien over 6 maanden 30 is én niet leeft voor de sport maar zichzelf volpropt en en er op los zuipt etc. Dan is 117 miljoen, met name in Corona tijdperk, veels te duur. Als hij nou eigenhandig PSG de CL had laten winnen. Maar dat is niet gebeurd.

4 augustus 2021 om 12:57

Idd en daarnaast heb je hem niet nodig. Pep heeft Bernardo, Foden, De Bruyne en Mahrez die allemaal ongeveer dezelfde aanvallende types zijn. Met Sterling en Torres heb je meer dan genoeg

4 augustus 2021 om 13:18

Ja klopt. Bernardo, Foden en Mahrez (en Grealish dus) zijn ook nog eens echt vergelijkbare types die allemaal op 10 kunnen spelen en als hangende buitenspeler.

4 augustus 2021 om 13:23

City heeft hem ook niet nodig MAAR ze zijn gewoon bang dat hij bij een concurrent terecht komt. United wilde vorig jaar niet verder dan 80mln gaan en toen tekende hij een nieuw contract met volgens Engelse berichten een rond de 100mln Pond afkoopsom, welke City dus bied en Villa dus accepteert, alleen kwam dit niet afgelopen vrijdag naar buiten maar nu, nu dat Villa Bailley en eventueel andere spelers binnen heeft, zou dit vrijdag naar buiten zijn gekomen dan zou de prijs van Bailley ook omhoog gegaan zijn, geld zat zou Bayer Leverkusen zeggen.

City weet ook dat als ze Jack NU niet halen dat er volgend jaar meer clubs zijn die bereid zouden/kunnen zijn om Jack te halen, City maakt deze zomer gewoon gebruik van de onuitputtelijke geldzakken van Abu Dhabi

4 augustus 2021 om 13:48

Ja precies Ze halen een speler voor 100 miljoen omdat die anders ergens anders terecht komt. Haha tuurlijk

4 augustus 2021 om 14:00

Je kan moeilijk een buitencategorie rendement hebben als je op het middenveld speelt bij Aston Villa. Hij is een fantastische voetballer en veruit de beste speler van Villa. Ik heb speciaal voor hem af en toe eens naar wedstrijden van Villa gekeken Grealish is de speler waar ik het meest van genoten heb het afgelopen seizoen. Zeer mooie en intelligente voetballer en bijna niet van de bal te zetten. Het is inderdaad veel geld maar dat is jammer genoeg de prijs. Een Neymar kostte 220 miljoen en als KDB nu verkocht zou worden dan zou hij ook dicht bij de 200 miljoen komen.

4 augustus 2021 om 14:40

Anderzijds als ze bijna 50 miljoen euro gaan betalen aan Abraham.. Dat is helemaal van de 'pot gerukt'

4 augustus 2021 om 21:08

Een speler die 40 miljoen waard is, is in de hedendaagse markt het driedubbele waard geworden door vraag en aanbod. Aston Villa gaat een feestje geven deze week denk ik.

Zo een club als AV gaat gewoon 117 miljoen cashen!!! Bizar..

Wel goed ingespeeld met Bailey. Kwaliteit en prijs top.

Alleen gooien zij niet te veel weg met Abraham? bijna 50 miljoen. Wel te veel.
Misschien kunnen zij nog paar spelers halen bij Chelsea die daar nu niet meer aan de bak komen.

4 augustus 2021 om 12:46

Toch bizar dat Abraham zelfs 47 miljoen moet kosten. Dit slaat nergens meer op zeg. Abraham heeft nog niet bewezen en moet echt gewoon 30 miljoen max zijn.

4 augustus 2021 om 12:51

Ryan Brewster en Dominic Solanke zijn beide voor meer dan 20 miljoen vertrokken bij Liverpool en Chelsea. Ze zijn daar echt gewoon gek hoor.

4 augustus 2021 om 12:52

Abraham is natuurlijk ook homegrown en Engels, waardoor hij wel een miljoentje of wat meer op zal leveren dan zijn waarde obv kwaliteit. Ben wel benieuwd wat dit allemaal voor de rebellerende Kane gaat betekenen, City gaat nu los voor Grealish en Chelsea harkt veel geld binnen door verkopen terwijl Kane niet komt trainen. Misschien moet Chelsea toch nog maar een poging wagen.

4 augustus 2021 om 12:57

@lierse

Liverpool en Chelsea verkopen ook wel erg goed lijkt het vaak.

Man Utd en City zijn daar echt slecht in. Die hanteren vaak Aldi prijzen voor hun spelers lijkt het wel.

4 augustus 2021 om 13:03

Dat is de nieuwe goudmijn. Een goede Engelse jeugdopleiding hebben en dan talenten voor geschifte bedragen verkopen. Bij Man U houden ze te lang vast aan die talenten en bij City moeten ze nog wat doorstromen. Maar dat komt ook wel.

4 augustus 2021 om 13:08

haha gekkie. Abraham in zn eerste PL seizoen 15 goals. Wat moet die nog meer doen?

4 augustus 2021 om 12:48

Bizar indd dat van Abraham.. helemaal als je Watkins al in de spits hebt staan. Voor de rest heeft Villa leuk ingekocht met Buendia, Young en Bailey!

Abraham 47 miljoen euro?? Wat een bedragen... De hele PL is doorgedraaid

4 augustus 2021 om 12:48

Dat vond ik inderdaad eigenlijk nog schokkender aan dit bericht. Dat Grealish voor zoveel geld weg gaat is al buiten proportioneel maar omdat het Manchester City is toch ook weer niet raar. Maar bijna 50 miljoen voor Tammy Abraham, belachelijk. Misschien is David Neres wat voor Villa, die wil Overmars best voor het zachte bedrag van 60 miljoen van de hand doen.

4 augustus 2021 om 14:16

Chelsea vraagt dit bedrag voor Abraham. Geen enkele club wilt dit betalen dus ben maar niet bang. Hoger dan 30 zal echt niemand gaan neerleggen hoor..

5 augustus 2021 om 08:08

In Engeland denken ze wel 4x na voordat ze een speler van Ajax overnemen, de laatste 2, ziyech en vd Beek bleken toch niet de beste aankopen en konden het niet waarmaken.
Beide zijn nu slechts duur ruilmateriaal bij hun clubs.🤔

4 augustus 2021 om 12:55

Heerlijk. Jou en mij geld is het niet dus ze doen maar haha.

4 augustus 2021 om 12:58

Indirect wel

4 augustus 2021 om 13:24

@gooner4 Lenen ze geld van jou dan ? Als jij een Ziggo abonnement hebt en je geld komt bij die clubs terecht zit er niks meer van jou bij. Leningen of belastingen is een ander verhaal.

Nou dat is een vette transfer zeg ! Gaat de transfermarkt zo een beetje los komen ? Zal zeker wel als Kane ook nog naar City toegaat. In ieder geval kunnen Villa en Leverkusen ook wat geld gaan spenderen !

De Premier League is kapot. De Super League bestaat al, en je hoeft er alleen maar het kanaal voor over te steken.

4 augustus 2021 om 13:20

Sorry, maar de PL is geen gesloten competitie zoals de SL zou zijn.
Plus, je zal moeten presteren om in de PL te zijn / komen. Niet omdat je een "grote naam" hebt.

4 augustus 2021 om 13:22

De premier lague is gezonder dan ooit vandaar ook deze bedragen. Hoe hoger de bedragen hoe gezonder de martk tenzij er spraje is van een bubble maar gezien dat de inkomsten van de clubs en de populariteit van het voetbal alleen maar blijft stijgen lijkt me dat hier niet het geval. En de super leugea is alleen maar goede concurentie.

Haha lekker man, peanuts voor Grealish. Pep be like, we hebben geen geld ervoor, jaja. Wat een bizarre transfer. En dan zie je daarna nog Abraham voor 47 mil hahaha, helemaal van de kaart die Engelse clubs. Daarnaast City heeft Grealish niet perse nodig maar een spits, oftewel Kane. Maar die zal vast ook nog wel komen als we Pep mogen geloven, uhm. De transfermarkt is echt goed verziekt. Vroeger ging alles nog geleidelijk, stap voor stap een groei maar nu is het compleet ontploft gewoon.

4 augustus 2021 om 13:24

Verziekt? Het gaat ondanks corona beter dan ooit met de transfermarkt. Als de transferbedragen zouden dalen zou je kunnen spreken van een zieke transfermarkt maar hogere bedragen is juist sprake van gezondheid.

4 augustus 2021 om 13:25

Waarom zijn hogere bedragen gezond dan? Wat is 'gezond'?

4 augustus 2021 om 13:28

Spaanse top kan er ook wat van. Dembele, Coutinho, Griezmann, Hazard, Bale en Ronaldo.

Maar het zijn de Engelsen en alleen de Engelsen die het verzieken

4 augustus 2021 om 14:05

Inderdaad zijn het de Engelse die disproportioneel veel uitgeven, in de top 15 hoogste netto uitgevers.... staan letterlijk 10 Engelse clubs. ("30 European clubs with the the biggest net spend in last five years - ranked) Dus ja, de Engelse maken het vele malen bonter dan bijvoorbeeld de Spaanse clubs. Hier, van het afgelopen decennium staan er 10 Engelse clubs in de top 25, oftewel wederom bewijs dat Engelse clubs disproportioneel veel uitgeven in vergelijking met andere top competities: "The Top 25 Highest Spending Clubs In The Last Decade"

4 augustus 2021 om 14:41

Klopt die 47 voor Abraham is helemaal van de gekke. Bijna 50 miljoen voor een bankzitter van Chelsea.

Nog maar weer een keer de bevestiging dat de hele voetbalsport verrot is. Geen enkel persoon is zoveel geld waard. Het gaat echt helemaal nergens meer over...

4 augustus 2021 om 13:26

Tuurlijk wel marktwerking ooit van gehoord? Dit geld gaat city makkelijk terug verdienen dus grealish is grealish is dit geld makkelijk waard. En hoezo verrot? De transferwaarden blijven stijgen ddat is juist teken van een gezonde markt of heb ik het mis?

Blijft gekkigheid daar bij City, deze transfer brengt de teller weer dichterbij de twee miljard in de selectie en gelukkig heeft dit nog steeds niet tot een noemenswaardige internationale prijs geleidt. Eng koopclubje met dubieuze geldstromen.

City lijkt me toch meer een spits nodig te hebben. Goeie middenvelders hebben ze zat

Hij gaat Sterling vervangen die zowat de enige is die doelpunten maakt bij City of hoe zit dat? Onnodige aankoop maar Pep is Pep. Hij gaat naar 1 miljard aan aankopen als coach ondertussen. Zijn motto is vast 't is niet mijn geld'.

Pff City strooit met miljoenen alsof het niks is. 117 miljoen voor Grealish?! Leuke speler hoor maar 117 miljoen is echt te belachelijk voor woorden. En dan zijn mensen verbaasd dat La Liga een deel van de rechten heeft verkocht. Die Engelse Premier League daar zitten al miljarden in. Die kunnen miskoop naar miskoop doen en toch komt het geld gewoon als water binnen. Klein beetje jaloers dat ze daar wel met miljoenen kunnen smijten haha.

4 augustus 2021 om 13:24

@modricmagic helemaal mee eens mooi gezegd trouwens compliment! ik vindt dat ze grealish echt niet nodig hebben ze hebben genoeg buitenspelers, ze moeten gewoon voor kane gaan of een andere spits voor in de toekomst

4 augustus 2021 om 13:27

Grealish vond ik ook niet echt nodig bij City. Ze hebben daar Foden en Sterling die daar kunnen spelen. En hebben op rechts nog Mahrez en Bernardo Silva. Ze hebben echt alles dubbel bezet al. En dan die Grealish er ook bij. City wordt in de breedte niet meer te evenaren.

4 augustus 2021 om 14:16

@modric ik vindt foden juist meer een middenvelder dan een aanvaller maar voor de rest ben ik het met je eens

4 augustus 2021 om 13:28

Wie moeten ze dan halen die de bruyne op termijn kan opvolgen? Ik zou het niet weten dus hele goede aankoop van city!

4 augustus 2021 om 13:34

Opvolger van De Bruyne? Grealish is toch meer een linksbuiten die ook wel op CAM kan spelen. Alleen Guardiola speelt niet echt met een CAM of hij moet ook een ontwikkeling doormaken zoals De Bruyne die het nu ook prima kan op CM. Vindt hem meer een concurrent van Sterling eigenlijk.

4 augustus 2021 om 16:40

Grealish kan ook uitstekend als cm spelen en daarom de perfecte opvolger voor de bruyne

4 augustus 2021 om 13:48

La liga clubs kunnen ook goed spenderen hoor countinho griezmann dembele hazard ronaldo

pfff city betaalt die 117 miljoen alsof het niks is, dat bedrag is ie niet waard wel een hele leuke speler hoor maar 117 miljoen is echt te veel voor worden, ze hebben echt genoeg buitenspelers city, gewoon vol voor kane gaan die hebben ze echt nodig

4 augustus 2021 om 14:01

Maar Foden en Bernardo spelen wel op de flanken en doen het daar naar behoren. Deze aankoop is zinloos

4 augustus 2021 om 14:18

bernardo silva foden kan je ook in de aanval zetten jesus zou ook eventueel als rechtsbuiten kunnen spelen maar is meer een spits

5 augustus 2021 om 01:29

Leuke club speler voor een middenmoot club, dit is absurd dat er voor normale spelers al meer dan 100 miljoen voor wordt betaald, als ze nou geen CL winnen is echt echt schandalig en dienen ze Pep te ontslaan. Biljoen uitgegeven en nog geen CL weten te winnen is beschamend te noemen.

5 augustus 2021 om 12:15

@Aqua1 idd city heeft zon beetje de beste selectie van de wereld, city had moeten winnen van chelsea, heel dom dat pep niet met een pure spits speelde zoals jesus

En hij werd nog wel genoemd bij Arsenal.. Messi werd ook gewoon genoemd bij Newcastle, daarmee wil ik niet zeggen dat het een mogelijk is maar hij wordt wel genoemd.

Aan deze speler gaat City veel plezier meebeleven. Als ze dan ook nog eens Kane weten te strikken, iets wat mij erg sterk lijkt, dan wordt City echt om je vingers bij af te likken.

4 augustus 2021 om 13:27

Ik denk niet dat Messi werd genoemd bij Newcastle. Als je daar bewijs voor hebt dat het serieus was deactiveer ik mijn account.

4 augustus 2021 om 14:03

Ik heb het ook maar via-via gehoord. Het scheen dat Messi genoemd werd dus ja wie ben ik om daar mijn vraagtekens bij te zetten?

Zie je in hoe belachelijk dit allemaal klinkt. Moet je eens na gaan dat dit serieus zo werd besbroken een kleine 2 maanden geleden. Grealish naar Arsenal laat me niet lachen.. Het idee al dat er geflirt werd met het idee.

4 augustus 2021 om 14:05

Ik had niet door dat je ironisch was. Misschien was je reactie bedoeld als reactie op iemand anders? Want ik zie Arsenal niet in het artikel staan...

4 augustus 2021 om 14:21

Nee maar Arsenal is wel een club uit Londen, wat de hoofdstad van Engeland is en waar het voetbal ontstaan is. En Grealish is een Britse burger met de Engelse nationaliteit dat zijn voetbal speelt in het land waar het ontstaan is. Zo zie je maar weer er is altijd een link.

4 augustus 2021 om 14:27

Jij zegt dat die wordt genoemd bij Arsenal, jij zegt dat Messi in verband is gebracht met Newcastle. Ik zeg dat dit nergens uit blijkt (niet in het artikel in ieder geval), en dan kom je met dit soort wijsheden. Ik weet niet of je nou op hoog niveau zit te trollen (lukt goed dan moet ik zeggen) of dat je al vroeg aan de drank zit.

4 augustus 2021 om 19:41

In Engeland is voetbal ontstaan, absoluut.. maar zeker niet in Londen. Misschien bedoelde je dat niet zo, ik las het wel zo haha

Bizarre transfer.. 117 miljoen betalen voor een speler die je niet echt nodig hebt.

Ik vind hem ook erg overschat. Het ziet er erg mooi uit allemaal maar weinig rendement, en hij kan vooral excelleren omdat bij Villa alles om hem draait. Foden, Bernardo en misschien zelfs Mahrez vind ik allemaal beter.

4 augustus 2021 om 13:46

Op het EK viel ie me ook niet echt op. Zijn haar zat wel altijd goed trouwens.

4 augustus 2021 om 19:54

Vind het een lachwekkend kapsel van een discount beckham maar goed, smaken enzo zeker

Momenteel duurste PL aankoop. Als we de geruchten mogen geloven, is hij deze titel binnen een aantal dagen/weken kwijt aan Lukaku of Kane.

Hoop ook van harte dat Abraham de stap overmaakt naar Villa. Werd al meerdere keren in verband gebracht met een transfer naar Arsenal. Ze moeten daar eens kappen met het halen van Chelsea-rejects (behalve Ziyech).

Wel mooi dat het bij City altijd gelijk een groot probleem is als er flink geld uitgegeven wordt.
Laatste 4 seizoen netto uitgaven: Man City 443 Miljoen ( 10 prijzen ) - Man utd 415 M (0 prijzen). Als je het geld hebt en het werkt, waarom niet? Daarnaast heeft City de laatste jaren gewoon een goede visie. Ik denk wel dat er nog wel een aanvallende middenvelder gaat vertrekken ( hoop op verhuur voor Ferran Torres), zeker als Kane echt aangetrokken wordt en er daarom niet meer met een ''valse 9'' gespeeld gaat worden.

Ederson
Walker
Stones
Dias
Cancelo
De Bruyne
Rodri
Bernardo
Mahrez
Kane
Grealish
4 augustus 2021 om 13:50

Olie club zo simpel foden einge talent uit eigen jeugd die bij het eerst speelt
United heeft veel eigen talenten rashford henderson mc tomanaj pogba enz

4 augustus 2021 om 15:24

Toch zijn de jeugdelftallen van Manchester City bijna allemaal beter maar het niveau van het eerste ligt vele malen hoger waardoor er weinig spelers doorbreken inderdaad. De spelers die jij noemt zouden bij City allemaal niet in de basis staan. En Pogba is inderdaad wel goed opgeleid en begeleid

4 augustus 2021 om 13:59

Torres is goed genoeg om met het eerste mee te doen. Die moet je er altijd bij houden

4 augustus 2021 om 15:21

@silvacity Torres is goed genoeg ja maar Mahrez, Foden, Grealish, Bernardo Silva en Sterling zijn beter en staan boven hem in de pikorde voor de vleugelplekken.

4 augustus 2021 om 16:39

De laatste jaren een goede visie? Ik kan ook zeggen dat pablo escobar goed voor zijn vrouw zorgde, maar wat blijft daar van over in het geheel? Ben dus wel benieuwd wat jij verstaat onder een goede visie? Na een half miljard aan Cv's eindelijk met Dias een goede te pakken hebben?

4 augustus 2021 om 18:38

Consequent prijzen winnen en een team van absolute wereldklasse (met waarde) neerzetten. Blijkbaar is dat niet zo eenvoudig, zie United, Barcelona, Juventus (dit seizoen) & Real Madrid. Bayern en PSG hebben geen weerstand, dus zijn eigenlijk niet de moeite waard om te benoemen. De Premier League domineren doe je niet even snel. Heeft City veel geld uitgegeven? Ja. Hebben Liverpool, United & Chelsea dat ook gedaan? Vast en zeker. Ik vind je vergelijking met Escobar een beetje flauw, en vooral vergezocht. Ik snap hem nogsteeds niet.

7 augustus 2021 om 13:53

Als je hem nu nog niet begrijpt, hoe kun je hem dan flauw vinden? De laatste jaren zijn de uitgaven structureel omhoog gegaan en de opbrengsten structureel naar beneden, de prijzen werd absoluut niet consequent gewonnen de afgelopen jaren en in Europa is het gewoon triest te noemen.

Niets in wat je zegt komt hier een goede visie naar voren als je het hebt over uitgaven, team en spelers. Hiervoor hoef ik niet naar andere teams te kijken, puur de flops die voorbij komen voorafgaande aan een goede speler is wel een goede indicator van een slechte visie

Dit is een van de eerste transfers waar ik echt niet achter sta. Hij is niet nodig en zeker niet voot zoveel geld. City heeft alleen een spits nodig.

4 augustus 2021 om 14:06

Wie van City op de linkervleugel of op middenveld is beter dan Grealish? Misschien De Bruyne maar hij zal Sterling, Bernardo Silva of Foden uit de basis spelen als hij op één van hun posities komt te spelen.

5 augustus 2021 om 08:41

Foden, Silva en Sterling zijn alledrie beter. Hij zal in het begin wel veel spelen vanwege zijn transfersom maar ik voorspel dat hij tegen het einde van het seizoen een vast plekje op de bank heeft.

Wat heeft hij laten zien dat hij voor zo’n bedrag weggaat . Zijn stats zijn niet bijzonder engelse hype hun spelers altijd

Zeker een leuke voetballer maar zeker dat bedrag niet waard. Daarnaast heb je hem ook niet nodig. Ja een Harry Kane snap ik prima, maar dit is echt onnodig!

Pep gaat het begrijpen. Maak een platform van nationale spelers en vul dat aan met topspelers. Grootste kans op een hecht team die consistent presteert en kleine kans dat ze zullen vertrekken.

Pep koopt alles kapot heb het al eerder gezegd. Pl zullen ze wel weer pakken vooral als Kane er nog bij komt. Maar de CL zullen ze wss weer choken door gekke beslissingen in de beslissende fase.

Bizarre aankoop. City heeft allemaal spelers die vergelijkbaar zijn: Foden, Mahrez, Bernardo Silva, Torres, Sterling, evt De Bruyne. Als er nou 1 positie is waar City geen versterking nodig heeft, is het wel een creatieve speler vanaf de vleugel.

Heel jammer dat dit soort spelers niet verlengen en clublegendes worden zoals Totti, en in mindere mate misschien een Alan Shearer. Ik begrijp het qua salaris en kansen op prijzen.. maar zeg nou zelf.. voetbal was romantischer en leuker voor dit soort bedragen en eigenaren.

Nou, met zo’n weeksalaris moet het toch wel te doen zijn een fatsoenlijke kapper te vinden toch? Misschien vindt hij er eindelijk een in Manchester.

5 augustus 2021 om 10:36

Geloof niet dat goede kapsels en geld sterk verbonden zijn, als je de coupes van de voetballers bekijkt

117 mil.voor deze gast .voetbal is naar de klote . Plus gaat.naar een waardeloze trainer toe

Geweldige speler, maar vind het niet een typische city speler. Want silva weg en grealish in. Apart!

Dat zijn toch bedragen, niet normaal. Aardige speler die Grealish, maar toch geen echte topper. City is in 10 jaar tijd van een volksclub veranderd in een poenerige eliteclub.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren