Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola na City - Arsenal los op Grealish; commentator ergert zich stierlijk

Laatste update:

Pep Guardiola ging na afloop van het duel tussen Manchester City en Arsenal (0-0) nog even los op Jack Grealish. De oefenmeester probeert de buitenspeler van zijn ploeg iets duidelijk te maken en moet daarom kritiek dulden van beIN Sports-commentator Richard Keys.

In het Etihad Stadium kwam de ploeg van Guardiola voor het eerst in 58 wedstrijden niet tot scoren in een thuiswedstrijd. De bezoekers uit Londen hielden het slot op de deur en gaven weinig grote kansen weg.

Zelf waren the Gunners blij vlagen gevaarlijk in de omschakeling, maar op een paar kleine mogelijkheden na, was Arsenal niet in staat om echt druk uit te oefenen op het doel van Manchester City.

Na afloop werd door spelers en trainers nog even nagepraat op het veld, waarbij de camera’s hun lenzen op Guardiola richtten. De Spaanse manager probeert Grealish iets uit te leggen en maakt daarbij heftige gebaren met zijn armen. Keys, commentator van beIN Sports ergert zich aan Guardiola.

“Bewaar dit voor in de kleedkamer. Hier word ik toch zo moe van. Het is gewoon allemaal voor de camera’s. Kom op, ga die tunnel in”, roept Keys Guardiola op om Grealish in de kleedkamer pas toe te spreken.

Guardiola loopt vervolgens weg bij Grealish om Erling Haaland en Gabriel Maghalães uit elkaar te houden. De twee waren verwikkeld in een discussie en de voormalig manager van onder meer FC Barcelona en Bayern München moest tussenbeide komen.

Keys slaakt een diepe zucht en vervolgt: “Nu gaat hij natuurlijk aan alle andere spelers vertellen wat zij wel niet allemaal fout hebben gedaan”, verzucht de Britse commentator.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel hier ben ik het mee eens, je gaat me niet zeggen dat hij niet bewust is van de 100 camera’s die er hangen, het blijft hoe dan ook een van de beste trainers ooit.

31 maart 2024 om 21:04

Tuurlijk is hij zich er bewust van. Maar waarschijnlijk heeft hij daar maling aan.

31 maart 2024 om 22:48

Idd. Dit deed hij namelijk ook bij Kimmich in zijn tijd bij Bayern. Aan de ene kant niks mis mee imo.

Maar aan de andere kant mag iedereen mag er wel wat van vinden

Als je met Grealisch zo'n gesprek op het veld aan wilt gaan na de wedstrijd heb je daar wel.bepalde gedachte over dst hijndit gelijk wilt doen, maar om dan ook vervolgens nog eens de tijd ervoor te hebben om 2 kemphanen uit elkaar te halen, lijkt ook wel iets teveel van het goede.

Hij heeft maling aan de camera’s, zo zie je het verschil tussen een top coach zoals guardiola en een coach zoals vele andere. Hij is bezig met het uitleggen van de fouten die worden gemaakt door zijn teamgenoten. Of het op het veld is (ze speelden thuis dus ze eigen veld) of het nou in de kleedkamer was. Al met al als commentator moet je je bezig houden met de wedstrijd en voor de rest moet hij zich niet bezig houden met randzaken zoals dit. Mooie wedstrijd trouwens ging op en neer maar uiteindelijk is dit de beste uitslag.

Wat een onzin! Hij legt hem gewoon dingen uit op een passie volle manier zoals hij coached … sensatie hier voor niks

Tja, tactisch een geweldige manager maar als je hem binnenhaalt weet je dat het allemaal de grote Pep-show wordt.

31 maart 2024 om 22:50

Mourinho, Klopp, Arteta, LVG, Tuchel... het zijn allemaal mannetjes met hun maniertjes. Zolang de resultaten goed zijn, vinden de mede supporters het allemaal geweldig en de anderen vinden het irritant

31 maart 2024 om 23:29

Velen, niet allemaal. Hoe dan ook is er eentje die al de rest overtreft op dat vlak.

1 april 2024 om 09:29

Mourinho.

2 april 2024 om 00:50

Someone en Conte kunnen er ook wat van. Alhoewel ik Pep echt een onuitstaanbaar clown vind langs de zijlijn

Guardiola doet ook alles JUIST voor de camera’s!

Keys die dit zegt kan ik nooit serieus nemen. Hij ging vreemd met de vriendin van zijn dochter terwijl zijn vrouw worstelde met een ziekte dat begint met een k.

Maar even on topic. Guardiola zei nog niet zo lang geleden dat Kalvin te dik was en zet zijn spelers vaker voor schut publiekelijk. Kennelijk werkt dat voor hem. Want een tijdje terug ging hij ook op het veld flink de discussie aan met Haaland. Aan zijn prijzenkast te zien lukt dit wel op hoog niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren