Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale jubelt dankzij Lukaku; bizarre wissel voor Hoedt

Laatste update:

Internazionale is na 22 speeldagen, en voor het eerst dit seizoen, de lijstaanvoerder van de Serie A. Het team van trainer Antonio Conte was zondagavond dankzij een hoofdrol voor Romelu Lukaku met 3-1 te sterk voor Lazio en profiteerde zodoende optimaal van de verrassende nederlaag van AC Milan zaterdag bij Spezia: 2-0. Inter, waar Stefan de Vrij negentig minuten binnen de lijnen stond, heeft nu één punt meer dan de rood-zwarte rivaal uit Milaan en over exact een week staat in het San Siro il Derby della Madonnina op het programma.

Twee doelpunten van Lukaku zorgden voor het klassenverschil in de eerste helft in het Giuseppe Meazza en dat was een hard gelag voor Lazio, dat de treffers op ongelukkige wijze om de oren kreeg. Na negentien minuten spelen ging de bal op de stip. Een tackle van Wesley Hoedt, die de in de warming-up uitgevallen Stefan Radu in de basis verving, leek zowel op de bal als op Lautaro Martínez te zijn. Scheidsrechter Michael Fabbri wees meteen naar de stip en koos er ondanks contact met de VAR niet voor om de beelden te bekijken. Lukaku stuurde doelman José Manuel Reina vervolgens de verkeerde hoek in: 1-0.

Dat leek ook de enige treffer van de eerste helft te zijn, zeker toen een doelpunt van Lukaku in de extra tijd door de arbitrage wegens buitenspel werd afgekeurd. Na een duel tussen Marcelo Brozovic en Manuel Lazzari kwam de bal voor de voeten van de Belg, die de bal vervolgens achter Reina schoot. De VAR bekeek of Lukaku daadwerkelijk buitenspel stond en dat bleek niet het geval: 2-0. Opvallend moment vlak voor aanvang van de tweede helft: Hoedt en Lucas Leiva stonden klaar op het veld, maar werden zichtbaar verbaasd nog voor het beginsignaal door Inzaghi gewisseld voor Marco Parolo en Gonzalo Escalante.

Na een uur spelen leek de spanning in Milaan terug te keren toen Lazio het geluk een keer aan zijn zijde had. Een vrije trap van Sergej Milinkovic-Savic werd door de heup van Escalante van richting veranderd, waarna doelman Samir Handanovic volledig op het verkeerde been werd gezet: 2-1. Het geloof van het team van Simone Inzaghi in een beter resultaat vervloog al snel. Luttele minuten later ontving Lukaku nog op eigen helft een bal van Brozovic aan de rechterkant, rende hij over tientallen meters Marco Parolo eruit en uiteindelijk was Martínez degene die het leer in het lege doel werkte: 3-1.

Dat was de genadeklap voor Lazio, dat tot zondag zes competitieduels op rij had gewonnen. De ploeg van Inzaghi staat nu zevende, al bedraagt de achterstand op stadsgenoot en nummer drie AS Roma slechts drie punten. Inter profiteert met de overwinning ook optimaal van de nederlaag van Juventus zaterdag bij Napoli (1-0). De regerend landskampioen heeft acht punten minder dan Inter, maar ook een duel minder gespeeld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inter heeft by far de sterkste voorhoede van de Serie A. En dan te bedenken dat Real gewoon 2x van hun wist te winnen in de CL. Terechte koploper en Inter speelt ook niet Europees dus die hebben het relaxed midweeks terwijl de concurrentie nog in Europa actief is, dat lijkt me wel een voordeel. Serie A is dit seizoen spannend om te volgen en ik ben benieuwd wie er met de Scudetto vandoor gaat.

14 februari 2021 om 22:53

Inter heeft een zeer sterke voorhoede. Maar denk dat Juventus Napoli en Atalanta niet minder zijn voorin. Inter is juist over de gehele selectie gezien de sterkste denk ik

14 februari 2021 om 22:55

Zeker het feit dat Milan EL speelt, is een groot voordeel voor Inter. Want die kunnen daar echt wel ver komen. Tel daarbij op dat de selectie van Milan niet enorm breed is en het ziet er positief uit. Een gelijkspel volgende week is al genoeg op zich en Inter heeft geen wedstrijd meer te spelen en dus een week rust, terwijl Milan op donderdag in de EL moet spelen.

15 februari 2021 om 12:09

Juve mist al quasi heel het seizoen de MVP van vorig seizoen: Paolo Dybala.

Lazio is een fantastisch voetballende ploeg. Voorin hebben ze onwijs veel creativiteit met Immobile Luis Alberto Milinkovic-Savic Correa Lazzari Parolo. Het is jammer dat de eindpass ontbrak vanavond want ze hadden een punt verdient. De serie A is onwijs spannend dit seizoen. Nummer 1-7 zit heel dicht bij elkaar. Inter staat nu bovenaan maar het kan nog alle kanten op

Geweldige wedstrijd van Inter. Tactisch Lazio zeer goed aangepakt en uitgekookt gespeeld. Conté lijkt echt het licht gezien te hebben want vandaag echt gewoon een goede opstelling. Dit moet toch echt het jaar van Inter worden. Afsluiten doen we met Lukaku want man wat een geweldige speler is het toch. Vandaag vitaal bij alle drie de gemaakte doelpunten en gewoon niet af te stoppen als hij de ruimte heeft. Ook echt gewoon een wereldspeler, want hij heeft nu even snel als Cristiano Ronaldo de 300 goals aangetikt (op zijn 27ste) en sneller dan Lewandowski (28), Suarez (28) en Ibrahimovic (31).

14 februari 2021 om 23:50

Met alle respect maar een wereldspeler had het ook laten zien in de Champions League. Vind hem zelf ook een van de beste spitsen van het moment maar dat laatste punt ontbreekt toch wel.

14 februari 2021 om 23:53

Ik vind het een absolute wereldspeler eigenlijk. Prestaties in de CL missen inderdaad, maar hij heeft ook nog niet bij de beste teams gespeeld natuurlijk. En heel slecht deed hij het ook niet altijd. Tegen PSG knalde hij Man U naar de volgende ronde. Maar het echte knallen in de CL mist inderdaad nog wel.

14 februari 2021 om 23:54

Mogen we hetzelfde over Aguero zeggen dan? Laat het daar regelmatig afweten.

15 februari 2021 om 00:01

Ook Aguero was “al” 28 bij het scoren van zijn 300ste goal. Toch een heel knappe statistiek.

15 februari 2021 om 06:20

R9 heeft nooit de CL gewonnen (bij AcMilan wel maar was niet speelgerechtigd) wat een matige speler was dat

15 februari 2021 om 00:15

Ben het helemaal met je eens ik zou op dit moment weinig spitsen voor Lukaku ruilen. Wat een topper is dat zeg.

Wat een fenomeen die Lukaku. Hij blijft me verbazen. Die sprint bij de 3-1, op de brommer, en dat met zo'n postuur. Echt fantastisch, puur genieten. Hij lijkt zijn plek wel echt te hebben gevonden hier, zie niet zomaar een Europese topclub in Engeland, Spanje of Duitsland (bayern) waar hij zo goed zou renderen als hier bij Inter. Qua cijfers een absolute topspits, bij geen absolute Europese topclub. Ik zou niet weten waar hij wel zou passen. Bij een Europese topclub in Engeland, Spanje of Duitsland (bayern) zie ik hem niet zo goed renderen als nu bij Inter. Enige waar ik aan kan denken is Real als vervanger van Benzema, maar die lijkt toch ook wel een beetje op rode wijn, wordt steeds beter.. Barca, Bayern, Liverpool, City etc zie ik hem niet tot zijn recht komen, ondanks dat hij de kwaliteiten er wel voor heeft.

14 februari 2021 om 22:56

Gewoon lekker bij Inter blijven en daar Europese stappen mee zetten

14 februari 2021 om 22:58

Haha, zeeer goed idee! Moet het wel ietsjes beter dan dit CL-seizoen 😉

14 februari 2021 om 23:15

Valt wel mee denk ik. De problemen zullen er zeker zijn, maar er staat enorm veel kapitaal op het veld en er is een rijke eigenaar. Ik verwacht zeker geen leegloop of iets dergelijks.

14 februari 2021 om 23:32

Te beginnen met een Scudetto!

14 februari 2021 om 23:57

De Ligt had het vrij makkelijk met hem dus ik vind Real Madrid wel wat hoog gegrepen.

15 februari 2021 om 00:03

De Vrij had het ook vrij makkelijk tegen Ronaldo in de 2-0 tegen Juve, is Real dan ook wat hoog gegrepen voor hem? Een enkele wedstrijd eruit pikken is toch echt wel een zeer matig argument. Ik vind trouwens niet dat Lukaku naar Real moet.

Toch uiteindelijk een keer echt geprofiteerd van de mistap van Milan. Chapeau. Lazio speelde er sterk hoor, des te knapper dat inter hier ongeschonden uit komt.
Sinds speelronde 1 stond Milan eerste, raar om ze nu daar niet meer te zien staan... maar Milan heeft steeds mazzel gehad dat inter punten morstte als Milan dat ook deed. Tot vandaag. Nou dat wordt een belachelijk beladen en zeer belangrijke derby volgende week. Milan kan de koppositie heroveren en Inter kan juist een stap doen naar de landstitel en daarna wordt het niet veel makkelijker aangezien de wedstrijd daarna tegen Roma moeten. Loodzwaar progamma.. gefeliciteerd inter, eindelijk 1e, hopelijk blijft het bij een weekje

Goede overwinning. Inter weet uitstekend te profiteren van misstappen van Juve en Milan. Viel me wel op dat Perisic eigenlijk vrijwel als een linksback speelde. Deed het verdienstelijk. Net als Lukaku, Eriksen en Skriniar. Conte had wel ballen om Barella, Brozovic en Bastoni een volle wedstrijd te laten spelen. Met een geel zouden ze geschorst zijn geweest tegen AC Milan. Gaat nog een kraker worden hoor maar is toch lekker om zo de derby in te gaan. Geen gekke blessures, schorsingen en een eerste plaats.

Eindelijk neemt inter de koppositie over, al is er nog niets gespeeld en staan we maar 1 punt voor. Lukaku was weeral essentieel. Zorgt ervoor dat de bal goed wordt bijgehouden en dat de rest kan aansluiten. Als deze man volgens zijn sterkte wordt uitgespeeld, heb je een echte wereldtopper voorin die garant staat voor vele doelpunten. Op naar volgende week waarin we de kloof hopelijk kunnen vergroten tot 4 punten. Solo Forza Inter!!!

Hoe speelde de Vrij bij Inter? Gun Inter wel het kampioenschap dit jaar. Mooi team.

14 februari 2021 om 23:27

Zeer secure wedstrijd en eigenlijk niet op een foutje te betrappen. Een stuk beter dan Hoedt alleszins die bij beide tegengoals de hoofdverantwoordelijke was.

14 februari 2021 om 23:31

Dank! Toch mooi dat we zo'n dijk als een verdediger hebben als de Vrij straks op het EK. Voetballend zo solide, veel vooruit, maar ook echt een beer van een vent geworden.

14 februari 2021 om 23:36

Inderdaad. Waar hij in 2014 nog een vrij iel mannetje was, is hij ondertussen zoals je zegt echt een beer van een vent geworden.

15 februari 2021 om 08:30

Nou Orgullo, daar zal vandaag toch wel een artikel over komen? Een oranje international spelend bij de koploper van Italië. Ze doen ook bij Nederlandse spelers van de nummer 4 van Italië, dus ben benieuwd wat voor cijfers De Vrij heeft gekregen in de verschillende kranten.

Romelu Lukaku. Zo gespierd en alsnog zo snel. 💪👏

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren