Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik moet er niet aan denken dat Ajax hier de titel pakt'

Laatste update:

Vitesse werd voor de winterstop gezien als titelkandidaat, maar na de onderbreking presteren de Arnhemmers een stuk minder. Trainer Peter Bosz weet dat zijn ploeg de punten hard nodig heeft, maar makkelijk wordt dat zondag niet. Ajax komt namelijk op bezoek en de Amsterdammers kunnen, als Feyenoord een misstap begaat tegen RKC Waalwijk, de titel pakken.

/

“We hebben de punten nodig. We moeten zondag winnen van Ajax”, aldus Bosz via de officiële kanalen van de club. “Het wordt inderdaad tijd voor een overwinning. We willen bij de eerste vier eindigen.” Bosz noemt het ‘extra mooi’ dat Ajax de tegenstander is. “Dat ze kampioen kunnen worden? Daar zijn wij niet mee bezig. Het is voor ons wel een extra motivatie. Ik moet er niet aan denken.”

Bosz kan zondag weer beschikken over Kelvin Leerdam en Guram Kashia. Spits Mike Havenaar is vermoedelijk niet inzetbaar en ook achter de naam van Lucas Piazón staat een vraagteken. Bosz geeft aan dat Bertrand Traoré in beeld is om Havenaar te vervangen in de spits.

Overigens is Vitesse nooit een makkelijke tegenstander voor Ajax. Uit de cijfers van Opta blijkt dat in drie van de vijf laatste wedstrijden die Ajax verloor Vitesse de tegenstander was. Ook is Vitesse de laatste ploeg die Ajax heeft verslagen in competitieverband: op 2 november 2013 werd het 0-1. Daarna speelde Ajax achttien competitieduels zonder te verliezen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zolang ze niet net zoals Benfica het licht in het stadion uitdoen toen Porto daar kampioen werd...

4 april 2014 om 12:51

Haha wanneer was dat?

4 april 2014 om 13:13

In 2011, toen Porto in het stadion van Benfica kampioen werd. Moet je maar zoeken op google.

4 april 2014 om 14:06

Haha geweldig vooral gezien hun stadionnaam

4 april 2014 om 13:05

Of toen Fenerbahce dat twee jaar geleden deed toen Galatasaray kampioen werd.

4 april 2014 om 13:17

Ze spelen 's middags dus het licht uitdoen zit er niet in.

4 april 2014 om 17:52

Denk dat Vitesse de punten hard nodig heeft, de voorgaande wedstrijden konden ze lekker afwachten en een dodelijke counter plaatsen.

Die rol is nu voor Ajax weggelegd.

Vitesse heeft de laatste wedstrijden wederom aangetoond dat ze niet goed met druk om kunnen gaan, misschien dat alle problemen binnen de club er nu toe leiden dat zij nog meer dan anders motivatie kunnen opbrengen om Ajax proberen te verslaan.

Gaat ze hopelijk niet lukken.

4 april 2014 om 13:17

Haha leuk juist, je hoeft de tegenstander toch ook niet een feestje te laten vieren op je eigen veld..

4 april 2014 om 13:20

Haha idd, het was ook ironisch aangezien het stadion van benfica estadio da luz heet oftewel stadion van het licht.

4 april 2014 om 14:06

Wel grappig om te lezen dat Ajax nu op bezoek komt en het zogenaamd lastig wordt. Terwijl Ajax niet echt geweldig speelt, maar nu wel hun wedstrijden winnen in tegenstelling tot de wedstrijden tegen Cambuur en NAC. Hetzelfde niveau is behouden alleen gaan de kansen er nu wel in. Die Bosz is een beetje boos denk ik. Ajax wordt toch kampioen, daar zullen jullie niks aan veranderen.

Feyenoord zal waarschijnlijk niet verliezen van Rkc, maar Ajax zal wel zonder moeite korte metten maken met Vitesse

4 april 2014 om 13:06

Dat 'zal ze wel zonder moeite' lukken want de laatste 3 wedstrijden in competitieverband hebben ze dat natuurlijk ook gedaan.

Vitesse zal gretig zijn en heeft zeker de kwaliteiten om Ajax te verslaan dus om er zo gemakkelijk vanuit te gaan dat Ajax wel even wint in Arnhem vind ik behoorlijk vreemd.

4 april 2014 om 13:17

Nouja hoe jullie het ook willen draaien, elke 'topper' is sinds de winterstop vrij eenvoudig gewonnen ja. Ben het wel met je eens dat Ajax zeker uit niet even wint van Vitesse de laatste nederlaag is niet voor niets weer tegen Vitesse net als vorig seizoen (en toen heeft vitesse ook 2x van Ajax gewonnen)

4 april 2014 om 13:20

Vitesse moet elke week gretig zijn, voor ajax moet je niet extra gretig zijn, met die instelling moet je elke wedstrijd in gaan, anders word je zoals je ziet geen kampioen

4 april 2014 om 13:30

Onderschatting kan een grote fout betekenen. Gelukkig is frank de boer wel verstandig in tegenstelling tot de ajax supporters. Vitesse zal op en top gemotiveerd zijn en ik denk dat we wel in staat zijn ajax punten af te snoepen.

4 april 2014 om 13:56

@manonthemoon volgens mij heb jij je naam eer aan gedaan en echt op de maan gezeten. Elke topper sinds de winterstop vrij eenvoudig gewonnen? In de Kuip hadden ze echt geen recht op de overwinning en in de eerste helft tegen FC Twente hebben ze ongelooflijk veel geluk gehad dat er niet gescoord werd.

Ontopic: Ik gok op een gelijkspelletje. Vitesse weet in topwedstrijden er toch vaak wel te staan.

4 april 2014 om 16:19

@barca_barca

Mee eens. Ik schrijf ook niet dat Vitesse extra gretig zal zijn omdat ze tegen Ajax spelen. Ik denk dat ze gretig zijn omdat ze de 5e plek willen ontlopen.

4 april 2014 om 16:26

Nouja in de Kuip geen recht op een overwinning vond ons echt niet minder dan Feyenoord hoor, ook niet beter.

4 april 2014 om 18:39

Geen recht op de overwinning in De Kuip? Dan Feyenoord ook niet... die 2 waren die wedstrijd namelijk best aan elkaar gewaagd. Tegen Twente had Ajax idd mazzel (met die kansen van Schilder en Castaignos).

Maarre, Ajax staat er in topwedstrijden ook vaak, dus dat wordt n mooie pot dan Ik zie Ajax zondag overigens geen kampioen worden, gewoon die week daarna in eigen huis

Ik zou het mooi vinden als Ajax juist tegen Vitesse kampioen kan worden. Het is natuurlijk altijd mooi om kampioen te worden in een wedstrijd tegen een ploeg die je het vuur aan de schenen heeft gelegd gedurende het seizoen. Maar helaas zijn we afhankelijk van Feyenoord en heb ik niet het idee dat ze tegen RKC punten laten liggen. Zeker niet als je de wedstrijd Rkc-Ajax in ogenschouw neemt, waar Rkc erg slecht voor de dag kwam.

4 april 2014 om 12:51

Ik zou het toch veel mooier vinden om in eigen stadion kampioen te worden.

4 april 2014 om 12:58

Dat klopt helemaal Jansen Joenite, maar als je de situatie bekijkt is het niet anders. Als ze dan toch in een uitwedstrijd kampioen kunnen worden dan is het mooi dat dat tegen Vitesse kan en niet uit bij Zwolle, Cambuur, Rkc etc. etc.

4 april 2014 om 13:02

Nou tien duizenden langs de weg naar huis had ik niet graag willen missen hoor. Blij dat het toen in een uitwedstrijd gebeurde eigenlijk.
Anders was het alleen maar op de parkeerplaats een item geweest, terwijl toen heel NL mee kon genieten.

4 april 2014 om 13:21

ja Twente werd kampioen.. Ajax word voor de vierde keer op rij kampioen, nu zullen de mensen echt niet langs de snelweg gaan staan..

Denk dat Bosz hier toch wel rekening mee moet houden, Ajax is op alle posities beter dan Vitesse en Ajax zal dan ook makkelijk winnen. Verder ligt het ook voor de hand dat Rkc bij Feyenoord punten gaat pakken, Erwin zal zijn team optimaal kunnen motiveren tegen het team van Ronald.

4 april 2014 om 12:57

Dekaleneus, je bent volgens mij al een paar dagen de weg kwijt. Denk je echt Rkc, Feyenoord thuis pijn kan doen? Plus die gekke Pelle is er weer bij, en Feyenoord aast op de 2e plek. Bovendien gaan we bij een misgunner als Bosz, twee keer zo hard moeten werken om te winnen bij Vitesse. En bovendien is het mooier om thuis kampioen te worden, en als klap op de vuurpijl tegen de Ajax liefhebbers uit Den Haag.

4 april 2014 om 14:20

Laat hem,

Ajax gaat nog niet de titel pakken. RKC gaat Feyenoord echt geen pijn doen, die gaan vol voor die 2e plek. Er staat voor hun heel wat op het spel, dan kan RKC echt niet meedraaien.

4 april 2014 om 14:32

Nee precies roerend met je eens, we zullen het zelf moeten doen tegen Ado. Bovendien hebben we tegen Ajax gezien hoe zwak Rkc wel niet is, nee RKC is kansloos in de Kuip.

4 april 2014 om 15:02

Dekaleneus

Wij gaan elkaar zeker spreken zondag, ik vind je gewoon te makkelijk praten over bepaalde dingen. Maar als jij gelijk krijgt dat Rkc van Feyenoord wint of gelijk gespeeld wat ik me niet kan voorstellen, zal ik je je gelijk geven.

4 april 2014 om 13:14

Alle posities beter dan Vitesse, of je hebt geen verstand van voetbal, of je bent aan het provoceren. Vitesse heeft bewezen een moeilijke tegenstander van Ajax te zijn door 3x achter elkaar verdiend te winnen van Ajax. Ajax is dit seizoen her degelijkst, maar sprankelend is het allemaal niet.

4 april 2014 om 13:33

Alle posities beter dan vitesse lachwekkend. Atsu is beter dan iedere buitenspeler van ajx om te beginnen. En van aanholt vind ik persoonlijk ook beter dan blind of boilesen

4 april 2014 om 13:57

Vergeet Piazon niet maar dan heb je het ook wel gehad.

4 april 2014 om 15:39

Vind havenaar ook beter dan sigi eigenlijk.

5 april 2014 om 00:55

Boilessen is zeker beter dan Van Aanholt. Zo een goede speler is die Boilessen, als hij blessurevrij blijft van af nu dan zie ik hem over 4 jaar bij Real spelen. Blind is een betere speler dan Van Aanholt en ik denk dat hij ook op de lb beter is.

Heb liever in ons eigen mooie stadion dat we kampioen worden dan bij iemand waar het stadion misschien niet eens vol zit. Niks gaat boven thuis kampioen worden.

4 april 2014 om 12:53

Ajax gaat verdient kampioen worden.
Maar ik hoop dat de supporters de spullen van de gemeenschap eens met rust laten
Verder is het natuurlijk het mooiste om in eigen stadion kampioen te worden.

5 april 2014 om 11:50

Wedstrijd is uitverkocht dus vol zit hij, behalve noord geloof ik wegens veiligheidsredenen kunnen daar alleen seizoenskaarthouders zitten.

Ik ben absoluut geen Ajax fan, maar ze worden verdient kampioen
Het is wel een heel vreemd verhaal dat Vitesse geen kampioen mocht worden.
Vitesse is een handelshuis van spelers.
De komst van Jordania en de overname is het begin van het eind van Vitesse.
Wat mij betreft mag de Knvb ingrijpen.

4 april 2014 om 14:09

Ooit gehoord van een 1 april grap..

4 april 2014 om 14:44

als dit een 1 april grap is dan is die wel heel laf

Stadion is op honderden kaarten na bijna uitverkocht

4 april 2014 om 12:54

Vitesse supporters bieden massaal kaarten aan op de zwarte markt aan Ajax supporters, daarom zal het wel bijna uitverkocht zijn haha.

4 april 2014 om 13:05

Zal wel 365 euro zelfs.. En dan noemen ze clubliefde haha...

4 april 2014 om 14:46

Het Gelredome is nooit voor de helft gevuld. Dat word schrikken daar.
Trouwens schandalig dat een club die voor de titel ging in een stadion speelt dat zo slecht bezocht word

Het is inderdaad te hopen dat Vitesse een beetje gemotiveerd aan de aftrap verschijnt en dat gewoon met de opstelling waarmee de tegenstander het beste te bestrijden is, dus geen Traoré in de spits.

Overigens is het voor de veiligheid ook niet te hopen dat Ajax kampioen wordt, aangezien er her en der wel een Ajacied tussen het publiek zal zitten.

4 april 2014 om 12:59

Tja vragen de vitesse supporters zelf om als ze hun kaarten massaal verkopen. Sowieso al 50 man van mn werk op Oost bijna allemaal Ajacieden. ik heb er zin in!!

4 april 2014 om 13:26

Massaal zou ik het niet noemen, maar als er van de 10.000 er ook maar 100 het in hun hoofd halen om inderdaad kaarten te laten kopen door Ajacieden zitten er al zo honderden supporters. Desondanks hoop ik dat er daardoor geen ongeregeldheden ontstaan en dat er zeker geen ruzie uitbreekt, want ik heb geen zin om te matten op de tribune.

4 april 2014 om 14:15

snap niet waarom je dat zou doen als supporter kan je nog een stadion verbod van 1,5 jaar opleveren ook.

4 april 2014 om 15:18

In de tweede seizoenshelft valt er ook niet te zien dan zullen ze te komende 1,5 jaar ook niks missen . Ik zou het wel mooi vinden als Ajax bij de concurrent kampioen wordt alleen zie ik Feyenoord niet verliezen

Alleen vanwege zijn commentaar hoop ik dat Ajax het kampioenschap in Arnhem gaat pakken. En hij moet niet zeuren daar Vitesse toch geen kampioen van Chelsea mocht worden.

Doet Vitesse niet ongeveer de helft van alle kampioenswedstrijden in onze geschiedenis mee?

4 april 2014 om 14:00

Psv is een aantal keer kampioen geworden tegen vitesse ja.
Waarbij de 5-1 met de goal van messias Cocu de meest memorabele is.

Ajax wordt verdient kampioen, ze zijn het meest stabiel geweest. Ik ben niet onder de indruk van de selectie van Ajax, en ik zie ook weinig talent en extra klasse bij de basisspelers. Dat maakt de prestatie van Frank de Boer deste groter en de kwaliteit van de concurrentie des te schrijnender.

Ik hoop dat ajax knetter hard uithaald tegen vitesse. Zodat we een kampioen hebben die in iedergeval 1 wedstrijd overtuigend kan winnen. (Die heb ik namelijk nog niet gezien in de zogenaamde 'top wedstrijden' En omdat er vitesse fans zijn die denken dat hun club wat voorstelt na die blamage in het Philips stadion. Terwijl je als knvb moet afvragen of praktijken zoals bij vitesse, passen bij de Nederlandse voetbal cultuur.

4 april 2014 om 15:07

Ajax word zeker verdiend kampioen, maar er is geen een team talentvol in Nederland. Psv moet het ook doen met veel armoede, Locadia, Willems. Bruma. Feyenoord moet het doen met De Vrij, Mulder, Schaken,

Ajax heeft matige spelers als Duarte, Poulsen, Maar van alle teams denk ik toch echt dat er bij Ajax meer talenten zitten dan bij Psv en Feyenoord

4 april 2014 om 16:33

Naja ik ben het met je eens dat de selectie wat dunnetjes is, maar talent hebben we genoeg hoor. Kishna is een toptalent, Klaassen een groot talent, Bojan blijft naar mijn mening een groot talent ook al komt het meeste er niet uit, en ik vind Boilesen echt een toptalent.

Maar dat het allemaal wat beter mag ben ik totaal met je eens, maar er komt zat talent aan in de komende jaren.

Ik denk dat Ajax deze keer wel wint in Arnhem. Maar we worden geen kampioen want Feyenoord zie ik helaas ook wel winnen van RKC. Vorig jaar waren we ook de betere maar gaven we het knullig weg. Vitesse vond ik vorig seizoen beter dan dit seizoen. En dat ook nog eens zonder Havenaar.

4 april 2014 om 13:04

hoezo helaas dat feyenoord wint. Vind ik niet erg. En kampioen thuis is leuker dan uit lijkt me

4 april 2014 om 14:01

Omdat Feyenoord niet de spelers heeft om Europees te presteren. De jongens van Valkenoord vallen elk europees seizoen door de mand en kunnen niet tegen de druk. Als Ajacied hoop ik persoonlijk op Psv.

4 april 2014 om 14:17

Omdat RKC mijn 2de club is;-). Feyenoord mag van mij 2de worden mooie stand de 2 clubs van de jeugd 1 en 2.

4 april 2014 om 14:21

Daarnaast heeft feyenoord 0,0 punten in de coëfficiëntenlijst. Dus succes tegen arsenal, fc porto of schalke als jullie de tweede plek behalen.

4 april 2014 om 13:05

niet eens vorig seizoen maar de eerste helft van dit seizoen waren ze echt klasse beter dan nu...

Hoop persoonlijk altijd op een zsm kampioenschap dan heb je hem... Vraag het aan een willekeurige supporter van PSV hoe het voelt dat het bijna niet mis kan gaan en het gaat mis.

Hup zondag winnen en hopen op een 0-0 in de kuip... zal niet gebeuren maar een mens mag hopen

De besprekingen zijn nog in volle gang maar als het goed is mag Ajax zondag gewoon kampioen worden van Chelsea.

Toch apart wat Bosz zegt:

“dat ze kampioen kunnen worden? Daar zijn wij niet mee bezig. Het is voor ons wel een extra motivatie. Ik moet er niet aan denken.”

Hij is er dus wél mee bezig. Altijd die onzin over het feit dat trainers en spelers ergens niet mee bezig zijn. Natuurlijk weten ze donders goed dat Ajax kampioen kan worden in de Dome. Doe dan niet zo achterlijk en draai er niet omheen.

4 april 2014 om 12:58

Het klonk zo tegenstrijdig dat het op een Chinees raadsel ging lijken.

4 april 2014 om 13:06

Zo zou je het inderdaad ook kunnen verwoorden

Als ze nou punten hadden gepakt tegen NAC en Cambuur (wat gewoon moet als Ajax zijnde) was je nu al kampioen geweest maar goed :P Ik heb liever dat ze thuis tegen ADO kampioen worden. Zondag winnen van Vitesse en dan ADO verslaan. Niet dat het "ff" gedaan wordt natuurlijk maar als ze zich nog 2x 200% opladen moet het te doen zijn.

RKC gaat helaas verliezen bij Feyenoord. En ik denk dat ze hard onderuit gaan. Ze zijn ook niet gewent om 3x in 1 week te spelen dus ik verwacht een afstraffing hoe jammer ik dat ook vind Heb wel wat met Rkc.

Feyenoord speelt thuis tegen Rkc? Dan wordt Ajax toch gewoon geen kampioen zondag. Feyenoord heeft zich vorige keer al in de luren laten leggen door RKC en verloor met 1-0. Zondag zal gewoon dik gewonnen worden thuis. Ajax moet daarnaast ook nog maar zien te winnen. Ik zie ze niet verliezen in Arnhem, maar zie ze ook niet zo snel winnen.

Thuis tegen Ado kan je kampioen worden, ben je in je eigen stadion ook. Ongeacht dat je die keuze niet expres moet maken natuurlijk, lijkt de kans me nihil dat je zondag al kampioen wordt.

Btw. als feyenoord wel punten laat liggen, worden de laatste wedstrijden wel veel spannender nog.

Ze regelen het zich maar, ik heb tot nu toe in dit seizoen slechts een wedstrijd van vitesse gemist maar nu heb ik het gehad met die corrupte zooi. Ik ga lekker wedstrijden kijken van clubs waarbij het nog wel gewoon om voetbal gaat. Ajax gefelicteerd met de titel jullie hebben hem verdiend.

4 april 2014 om 13:19

Hele vervelende situatie. Om misselijk van te worden ook. Hopelijk kan Vitesse weer een echte club worden zoals vroeger. Want volgens mij worden sommige supporters van Vitesse hier niet goed van. Kan geen hoogte van die club krijgen.

Ik ook niet Peter, gewoon lekker thuis tegen ADO kampioen worden!

Wij willen ook niet dat Ajax bij ons kampioen wordt. Moet er niet aan denken dat er ajacieden een feestje gaan vieren bij ons op de tribune. Schijnbaar zitten er zelfs Ajacieden op de Theo Bos tribune. Ik hoop dat ze zich inhouden, want ik zit niet op gezeik te wachten.

Hopelijk beginnen ze vanaf minuut een scherp. Ze hebben het Ajax de laatste jaren vaker lastig gemaakt, dus het kan ondanks de wat mindere resultaten. Ajax wil ook voetballen en gooit niet alles op eigen helft dicht. Hopelijk wordt het net zo'n interessante pot als tegen Psv (met een betere uitslag).

4 april 2014 om 13:16

Wordt inderdaad een leuke wedstrijd denk ik, twee aanvallende ploegen die vol voor de winst gaan!

4 april 2014 om 14:53

Laten we het hopen. DAt hebben die arme Vitessesupporters nu toch wel verdient na al die ophef :D

Ik vraag mij nog steeds af of dat verhaal waar is? Waarom zou het niet van Chelsea mogen? Als het waar is vindt ik dat ze Vitesse moeten straffen hiervoor. Want dit heeft niks met topsport te maken en het is strafbaar om expres punten te laten lopen. Maar wie bewijst dat? Vitesse zat in een mindere periode maar verdacht was het wel. Theo Bosz weet zelf ook wel hoe de bestuursprikkelen bij Vitesse lopen. De Europa League hebben ze ook al laten lopen van de zomer. Pure schande van de Russische maffia!

Wat is dat nou voor instelling? 'we willen vierde worden.' Als de tweede plek nog haalbaar is, wil je toch tweede worden? Rest is gewoon niet goed genoeg.

4 april 2014 om 14:08

We willen bij de eerste vier eindigen staat er. Dat is wat anders. En de plaatsen 2 en 3 heb je niet meer in eigen hand, dus is het heel realistisch om het zo te zeggen. En vierde worden zal nog moeilijk zat zijn gezien de huidige stand en het resterende programma van Vitesse en de concurrentie.

Zo goed was Ajax voetballend de laatste weken niet, maar wel effectiever dan de tegenstander.
Vitesse was voetballend niet eens zo slecht, maar door blunders geven ze tegen Psv en Groningen zomaar 6 pnt weg.
Nu duidelijk is dat ze gewoon kampioen mogen worden (is toch niet meer haalbaar) kunnen ze alsnog voor de 2e plek gaan wat ook al moeilijk zal worden.
Tegen Ajax zijn ze altijd veel gemotiveerder om te winnen en ik denk dat Vitesse minimaal 1 pnt haalt, de blunders blijven ditmaal achterwege.

Denk dat dit wel de wedstrijd van het jaar kan worden. Ajax heeft zeker kans om te winnen, maar Vitesse blijft een van de moeilijkste ploegen om te kloppen in deze competitie. De verhouding liggen nu wel in het voordeel van ajax. Op een of andere manier zijn ze altijd beter in april en mei en bij Vitsse is dat juist tot aan februari, maart. Ik ga er in ieder geval eens goed voor zitten.

"we zijn er niet meer bezig" maar "het is wel een extra motivatie" Hij kletst wederom uit zijn nek!

Tjah, eerlijk gezegd moet ik er niet aan denken dat Peter Bosz volgend jaar nog in de eredivisie te zien is. Toen hij bij Heracles trainer was had ik hem aardig hoog zitten. Goede coach, die op z'n tijd ook durft te zeggen waar het op staat, maar hij heeft zichzelf de laatste tijd behoorlijk belachelijk gemaakt (naar mijn mening).

Maar goed, ik verwacht niet dat Ajax in Arnhem de titel pakt. Ajax kan winnen van Vitesse, maar ik zie Feyenoord geen punten verspelen tegen Rkc. Ik verwacht dat Ajax de titel pakt in een volle Arena tegen ADO Den Haag.

4 april 2014 om 14:11

In welk opzicht maakt hij zich belachelijk? Qua opstelling/speeltactiek of qua uitlatingen in de media? Verklaar je nader aub. Moet wel heel erg zijn als je hem volgend jaar niet in de eredivisie wil zien!

Zonder komst van Jordania met stille financier Chigirinsky op achtergrond was Vitesse failliet maar Vitesse heeft sinds de komst van Merab geen kwaliteit in de selectie gehad om kampioen te worden. Dit zal naar mijn mening ook de komende 10 jaar (of langer) niet gebeuren..er zijn spelers aangetrokken die via het netwerk van Jordania binnen zijn gehaald die niet of nauwelijks toegevoegde (doorverkoop) waarde hebben gehad of niet eens hebben gespeeld, Jordi Lopez, Laryea Kingston, Yasuda, Meerits, Aksentijevic, gebroeders Anderson, Mart Lieder, Pedersen, Cuevas, Reis en ook (op seizoen 1 na) Chanturia. Dan Mori speelt nagenoeg niet.de naam van de speler die op laatste dag van transferwindow is mij even ontschoten, kwam over van Zulte Waregem. Kortom..aardig wat centen van Chigirinsky verkwanseld. En dan nu roepen dat ze geen kampioen mogen worden...slaat nergens op want dat was het eerste wat Jordania riep..project 2013!!
Trainingscomplex is schitterend!!
Schaal komt wel maar blijft niet en zal voorlopig ook niet gebeuren!!

On topic: ik hoop ook niet dat ajax kampioen wordt in Gelredome. Alvast gefeliciteerd met kampioenschap die week erop!!

4 april 2014 om 14:25

Klopt dat er een boel spelers zijn gekomen die niets toevoegden. Bijna allemaal transfervrij overigens (tekengeld even buiten beschouwing gelaten). Best kans dat Jordania via een achterdeur van hun makelaars wat geld heeft opgestreken.

Het rijtje dat je noemt is trouwens lang niet allemaal via het netwerk van Jordania:
Meerits, Yasuda, Pedersen en Dan Mori komen allen uit scouting Vitesse, voor overname al op lijstje van v. Leeuwen. Mart Lieder (vd Brom) en Reis (rutten) van trainers. Cuevas was huurling van Chelsea. De broertjes Anderson uit samenwerking met Braziliaanse club (connectie wellicht dankzij netwerk Jordania ontstaan). De rest zou goed kunnen, maar op zich ook niets mis mee. Er zijn namelijk ook goeie uit zijn netwerk gekomen, zo gaat dat.

Gaat ook niet gebeuren. Ajax gaat wel winnen maar Feyenoord ook dus het duurt nog een weekje langer.

Hahaha, zit zijn feyenoord hart hem dwars. Hou je gewoon aan je orders vanuit London en zorg gewoon dat Ajax wint zondag.

Eens een Feyenoorder altijd een Feyenoorder Die wilt Ajax geen feest zien vieren daar xD. Ik hoop op een gelijk spelletje daar. Voor Feyenoord is het toch wel gunstig als Vitesse nog wat puntjes laat liggen. En Ajax kan gewoon lekker volgende week de titel pakken in eigen stadion en daar feest vieren joh. Veel leuker voor de supporters.

Ik zie het ook niet gebeuren. Ajax is de perfecte tegenstander van Vitesse. Ze spelen nagenoeg hetzelfde soort voetbal. Vitesse heeft er na de winterstop problemen mee als een tegenstander zich ingraaft. Dit zal Ajax niet doen. Ideaal voor Vitesse!

4 april 2014 om 15:26

Nagenoeg hetzelfde soort voetbal??
Waar haal je dat nu vandaan?
Vitesse krijgt problemen als ze het spel zelf moeten maken!
Ze zijn alleen goed als ze kunnen counteren. Ik vind het de laatste tijd niet meer om aan te zien.
Deze club is verpest sinds Jordania, dat vond ik ook al voor dat gedoe van de laatste tijd.

Deze man, Bosz, gedraagt zich bij tijd en wijle zo onsportief, dat ik het hem wel gun, dat ze wél winnen.
Hij heeft soms zulke respectloze uitspraken over spelers van de tegenpartij, ...ik mag hem niet, maar dat is persoonlijk. Ik vind het ook niet een echte toptrainer, zoals hij de laatste tijd zijn verdediging in elkaar knutselt, met de beste middenvelder in het centrum van de verdediging, ...ik snap er niets van!

Dat Ajax de titel gaat grijpen is duidelijk, maar zeker niet tegen mijn club én in Arnhem.

Daarom moeten we er alles aan doen om dit topduel te winnen. Net zoals vorig jaar !

Gewoon vol op de aanval spelen en maar beuken tegen die verdediging. Met Ibarra hebben we snelheid op de vleugels, Havenaar heeft de lengte als spits en met Atsu en Piazon behoorlijk wat creativiteit. Allemaal items dat bij Ajax ontbreekt.

Eén probleem, Kashia en Vd Heijden laten altijd steken vallen. Nou dan maar met 4-3 winnen

Wat een walgelijke man. De laatste tijd vallen Theo Bosz en Vitesse beide enorm door de mand. Zo zie je maar dat Theo Bosz nog lang geen toptrainer is en het denk ook nooit zal worden en voor Vitesse precies hetzelfde.

4 april 2014 om 15:27

Helemaal mee eens, dat heb ik net wat eerder ook al beweerd!

4 april 2014 om 16:44

De beste man heet Peter Bosz. Ons clubicoon Theo Bos is helaas ruim een jaar geleden overleden.

Gemiddeld 17000 voor de overname. 1e 3 jaar na overname niet veranderd. Nu gemiddeld 21000. Jullie zien de oost tribune alleen als je het op tv kijk

4 april 2014 om 16:05

Vorig seizoen in het Gelredome geweest en het spijt me zeer maar vond het maar een trieste bedoeling. Wanneer de tribunes zo leeg zijn is het net een grote fabriekshal waar een potje wordt gevoetbald. Totaal sfeerloos, echt zonde dat Vitesse in zo'n stadion voetbalt.

4 april 2014 om 17:57

daar moet ik je gelijk in geven (wat sfeer betreft), wanneer er 20000+ mensen zitten klinkt het allemaal wat beter, helaas was dit vorige seizoen niet van toepassing. het klinkt niet in het gelredome

4 april 2014 om 18:19

Zeker zonde, ik zat gisteren Az te kijken en toen dacht ik hadden wij maar zo'n soort stadion. Dan zat het bij ons ook iedere week vol. Dat kijkt toch meteen anders. Het zou sowieso een stuk beter zijn als Vitesse ooit haar eigen stadion heeft. Nu heb je ook weinig aan de horeca inkomsten etc en dan heb je ook nooit meer dat gezeik als toen met die bekerwedstrijd tegen Ajax dat je niet eens in je eigen stadion kunt spelen omdat er te kort daarvoor/erna een evenement is.

Vitesse 2004: Ik denk dat je wat te rooskleurig telt. In de winterstop lag het gemiddelde (uit mijn blote hoofd) net iets boven de 17.000. Toen moesten de topwedstrijden (nec, ajax, psv) nog komen. In totaal zijn er dit jaar 6 wedstrijden geweest met 20.000 . Dus ik denk niet dat we het gemiddelde van 21000 halen. Al is rekenen niet mijn beste ding.

Vind het beetje kinderachtige reactie tov Ajax. Hij zal wel de echte Feyenoorder willen uitstralen.

4 april 2014 om 17:24

Als je alleen maar de titel leest dan komt het inderdaad kinderachtig over, maar als je het artikel leest dan weet ook jij dat Bosz ermee wilt zeggen dat Vitesse gewoon voor de overwinning gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren