VitesseKoen
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 18 juli 2013
  • VitesseKoen
  • 97 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 854
  • 27 jaar (3-3-1994)
  • 2
Persoonlijke berichten
22 oktober 2013 om 19:12
#1

Mag ik vragen waarom je in Buenos Aires woont? ik het eerder gezien dat mensen op VZ in argentinie woonden voor studie..

23 oktober 2013 om 18:32
#2

Mooi man, zo'n avontuur op die leeftijd, heb ik respect voor dat je dat gewoon maar even doet.
Wat is jou mening rond de huidige situatie rondom Vitesse (russisch geld, Chelsea enz.) ?

24 oktober 2013 om 23:12
#3

Ik hecht veel waarde aan nostalgie, het voetbal van vroeger, dat een stuk minder commerciëler was en waarin supporters meer vrijheid hadden is mijn ideaal beeld.

Het Vitesse met harde werkers als Bos, Hilgurs, en Van Arum , in een ouderwets maar gezellig en sfeervol Monnikhuize geniet mijn voorkeur boven FC Hollywood aan de Rijn in het Geldredome (sorry maar ik vind het echt een lelijk stadion, past niet bij Vitesse en is veel te groot en grauw voor jullie.

Maar, ik begrijp wel dat dit dé manier was om de financiële problemen tegen te gaan en zelfs aan een 2e opmars te beginnen.
Wat me wel stoort zijn de huurlingen van Chelsea, hiermee sta je namelijk eigen talent in de weg en creëer je geen structuur, maar een vreemdelingenlegioen van talentjes die steeds maar 1 jaar blijven.
Mensen uit Gelderland vind ik aardige mensen over het algemeen, en ik vind de club SBV Vitesse (los van de Russen, de Geldredome, en Chelsea:) een mooie club, en de gelderse derby is de mooiste van Nederland.

25 oktober 2013 om 21:50
#4

Wow, Buenos Aires, heb jij geen last van heimwee naar Nederland? Lijkt me overigens wel vet gaaf daar in Argentinie, of zit ik dan verkeerd?

26 oktober 2013 om 09:23
#5

Zo dat geloof ik, en als het maar voor een half jaar is gewoon blijven genieten. Vindt het overigens vrij knap want je bent nog vrij jong, om dan al zo'n oversteek te maken, al is het maar voor een half jaar, vind ik vrij knap. Ik zou het zelf (denk ik) niet kunnen, maar aangezien ik het niet heb geprobeerd durf ik het niet te zeggen.

26 oktober 2013 om 16:50
#6

Geen dank hoor, maar de PS4 al, heb net 1,5 jaar een Ps3, dus ik wacht even op de aanbiedingen denk ik. Is je familie je een keer wezen opzoeken of niet?

26 oktober 2013 om 17:41
#7

Fifa 14 is gewoon te koop bij de game-stores, ik zelf heb er maar 7 euro voor betaald bij Game Mania, had nog wat oude spellen. Het goedkoopst is hij bij Media Markt, dus ik zou daar (laten) kijken als ik jouw was.

Balen dat je je familie niet meer hebt gezien, maar voor je het weet is het 17 januari en zet je voet aan het koude Nederlandse grondgebied

27 oktober 2013 om 07:57
#8

Ow die manier, het is een prima spel, corners en vrije trappen zijn verbeterd en de keeper is ook verbeterd. Alleen het startscherm is veranderd en dat vind ik wel bloedirritant, want het is harstikke onlogisch, verderest geen op of aanmerkingen.

Dan zou ik je wel goed voorbereiden als ik jouw was, want ik denk dat je lichaam wel een shock kan krijgen. Overigens mogen wij van de VN niemand meer zwart noemen dat is discriminerend .

13 november 2013 om 17:47
#9

Ik lees al dat je in Buenos Aires woont voor school.
Ik heb zelf ook bijna een half jaar in Uruguay gewoond/gewerkt voor stage, en ben ook weekje in Buenos Aires geweest. Zo`n mooie stad vond ik dat! Overigens ervoer ik het verschil tussen rijk en arm wel erg groot, er is maar een dun laagje middenklasse. Wat ik wel opvallend vind, is dat vooral in de rijke wijk Palermo (ik sliep in hotel panamericano, ja echt) er zoveel andere nationaliteiten wonen, zoals Peruanen, Chilenen en Bolivianen. Heb me laten vertellen dat ze kwamen profiteren van de gratis gezondheidszorg in Ba.
BA schijnt ook bekend te staan door haar oplichterspraktijken, daar heb ik niets van gemerkt.
Ben echt jaloers op je!

Je weet overigens hoe een Argentijn zelfmoord pleegt he?

Aangepast op 15 november 2013 om 18:41 door -MK..

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 21 januari
AC Milan heeft de hoop op de komst van Sven Botman nog niet opgegeven. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren