Vitesse20
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 18 juli 2009
  • Vitesse20
  • 137 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 1.871
  • 31 jaar (27-10-1991)
  • Habbekukkeveen
  • International Business and Retail Management
  • 8
Persoonlijke berichten
13 mei 2012 om 22:05
#3

Bedankt voor je compliment.

Tja, ondanks dat NEC vandaag verloor, ben ik wel reeel genoeg om te zien dat het verdiend was. Het is zeer jammer, maar NEC heeft naar mijn mening een goed seizoen gedraait. Aardig lopen ballen, paar leuke spelers voortgebracht. Moet zeggen dat ik ook wel een beetje Nec-moe en zeker derby-moe was voor dit seizoen. Dus ik kan er wel mee leven. Vizieer lekker op Oranje, kijken wat daar kan gebeuren.

Over Vitesse: die zullen wel het laatste ticket halen. Ondanks dat RKC een stugge tegenstander is, zal de individuele klasse van vooral Bony(wat n speler zeg, blijft ie of gaat ie weg?) wel doorgaan. Als je eerlijk bent is dat ook het beste voor het Nederlandse voetbal, de gehele top 7 in Europa. Ik roep het al sinds de winterstop, er moet een echte nummer 10 bij bij Vitesse. Type Eriksen/ Schone/ Janssen. Dan kunnen ze wat gaan betekenen in Europa. Het geld is er.

Verder vind ik het ook fijn dat wij gewoon normaal en sympathiek met mekaar kunnen omgaan. Is bij sommige supporters van beide clubs nog wel anders.

13 mei 2012 om 22:23
#4

Ik doe nu 5 Havo, dus dinsdag beginnen mijn eindexamens. Volgend jaar hoop ik VWO te doen.

25 juli 2012 om 09:44
#5

Zullen we het even hebben over de spelers die vitesse heeft aangetrokken nadat de club werdt over genomen?
zullen we het even hebben over de lachwekkende uitspraken van de bestuursleden die toen werden gedaan!? 'we worden nu binnen 5 jaar kampioen'
Alles ligt altijd aan een ander maar accepteer eerst eens de fouten die je eigen club maakt voor je reageerd over items van een andere club, terwijl het gaat om een item over Vitesse en niet over Twente!!
Ja twente is niet heilig en over de gang van zaken daar ben ik ook niet over alles het eens maar dat is nu niet aan de orde in dit item dus accepteer nu eens een mening en gef je mening op de reactie zonder er een andere club bij neer te sabelen.
dat maakt je mening namelkijk acceptabel en geloofwaardig.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 30 januari
Alireza Jahanbakhsh blijft Feyenoord trouw. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren