Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik maak er geen geheim van: het is mijn intentie bij Ajax te blijven’

Laatste update:

Arek Milik wordt sinds de zomer door Bayer Leverkusen verhuurd aan Ajax. De twintigjarige spits maakte sindsdien twee doelpunten tegen Heracles Almelo, zes goals tegen JOS Watergraafsmeer, een tegen Go Ahead Eagles en twee tegen SV Urk. Milik zegt zich goed te voelen in Amsterdam en geeft ook aan dat hij het nu al ziet zitten om langere tijd bij de Eredivisionist te blijven.

/

In gesprek met PrzegladSportowy legt Milik uit dat hij tevreden is met wat hij heeft bereikt. Toch houdt hij het verlangen om het tegen grotere clubs te laten zien. In de Champions League moest hij het tot nu toe doen met tien minuten tegen Paris Saint-Germain en de tweede helft tegen Barcelona. De kans is groot dat Frank de Boer komende week opnieuw de voorkeur geeft aan Kolbeinn Sigthórsson in Europa.

Milik zegt dat hij bij Ajax sowieso al completer is geworden, als voetballer. “Het duurde even voor ik het systeem onder de knie had, maar het gaat steeds beter”, legt hij uit. Er gaan al geruchten dat Ajax een transfersom voor hem wil neerleggen bij Leverkusen, maar volgens Milik zelf speelt er nog niets concreets. “Maar ik maak er geen geheim van dat het mijn intentie is bij Ajax te blijven.”

Denk jij dat Arek Milik een spits is, waarmee Ajax nog jaren vooruit kan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou fijn zijn als De Boer hem gewoon eens in de basis laat staan. Het in de etalage zetten van Sigthorsson heeft inmiddels ook wel lang genoeg geduurd.

3 november 2014 om 13:21

Ik vraag me af welke club zo gek is om Sigthorsson deze winter te halen. Wat heeft hij laten zien waar je onder de indruk van kunt zijn?

Als je fatsoenlijke scouts hebt rondlopen dan vind je snel wat beter dan Sigthorsson en waarschijnlijk ook veel goedkoper. Ajax droomt als ze denken dat ze meer dan 2 miljoen euro voor Sigi kunnen krijgen.

3 november 2014 om 13:28

Daar ben ik ook bang voor, zijn functionele techniek is niet echt om over naar huis te schrijven. Het is wel een spits met een neusje voor de goal maar bij Ajax mist hij toch te veel kansen. Milik is ook geen Ibrahimovic maar hij lijkt me wel een stuk beter dan Sigthorsson.

3 november 2014 om 13:35

Als je kijkt naar de statistieken die Sightorsson heeft op dit moment voor de Nationale ploeg van Ijsland kun je toch wel concluderen dat het absoluut geen slechte spits is. Het probleem voor eens spits bij Ajax is dat hij in dienst van het team moet spelen wat hem echter niet goed lukt. Tevens vind ik dat die buiten de 3 goals tegen NAC dit seizoen echt onder zijn niveau speelt.

3 november 2014 om 15:09

Gelukkig voor Ajax heb je in Europa zat technisch directeuren die zich, hoe slecht een speler zijn stats ook zijn, laten overhalen door een ratelende spelersmakelaar.

Dus als die Siggy een beetje goede zaakwaarnemer heeft, kan hij zomaar in de winter een transfer maken, maar niet voor meer dan 2,5 miljoen...

3 november 2014 om 15:57

@ Analyse

Precies en voor die 2,5 miljoen die Ajax wellicht nog voor hem kan krijgen vind ik het niet waard om het kampioenschap en Champions League voor het volgende seizoen op het spel te zetten. Sinds hij ook niet scoorde op Cyprus kon die aspiratie om eindelijk eens die tweede ronde te bereiken ook al meteen weer de vuilnisbak in. Hem laten staan kan zowel sportief als financieel nog een duur geintje worden en dat is die 2,5 miljoen in mijn ogen echt niet waard.

3 november 2014 om 16:03

Afgelopen weekend speelde hij gewoon een prima wedstrijd.

3 november 2014 om 16:14

@ Appel1004

Zijn werklust is prima, maar zijn voornaamste taak is om goals te maken, daar faalt hij gewoon in. Dat er dan af en toe zoals tegen NAC Breda een uitschieter bij zit doet niets af aan het feit dat Ajax niet veel aan hem heeft. Vorig seizoen had hij nog toegevoegde waarde omdat hij in de belangrijke wedstrijden scoorden, maar dit seizoen lukt hem dat ook niet dus is zijn waarde voor het elftal minimaal in mijn ogen.

3 november 2014 om 16:31

4 geslaagde akties!
Tegen Dordrecht met alle respect....
Siggy is gewoon een drama en een belediging voor supporters.

3 november 2014 om 17:03

Een belediging. Zo voelt dat ook idd.

Ik vindt dat je met millik een spit in huis hebt samen met zivkovic waar je jaren van genieten kan.

Met spelers als fisher, kishna en el ghazi heb je een perfecte aanval. Aanvoer van klaasen en andersen. Nummer 6 is lastig ook maar riedewald en bazoer volgend jaar zie ik dat wel goed komen. Als jongens weg gaan heb je een mooie lichting die er aan komt met nouri etc.

Ik zie t rooskleurig in.

Echter voor deze maanden geen moisander en sigtorson meer. Verkopen die lui. En schone langer contract geven graag

3 november 2014 om 17:08

Afgelopen wedstrijd was hij nog bij 3 goals betrokken. Verder zette hij Anwar El Ghazi nog eens alleen voor de keeper en creëerde hij nog een aantal grote kansen. Kijk anders even snel de samenvatting en zie maar eens hoe belangrijk Kolbeinn was afgelopen wedstrijd.
Ik snap niet dat niemand dat inziet...

3 november 2014 om 17:18

Ibrahimovic was ook nog niet "de Ibracadabra" die hij nu is in zijn eerste jaar bij Ajax (zelfs nog niet toen hij weg ging).
Milik kan een hele goede spits worden en hij heeft zeer veel potentie, het is eindelijk weer een spits bij Ajax die het in zich heeft 25 goals in een seizoen te maken. (dan loopt er natuurlijk ook nog zivkovic rond met enorm veel potentie en een zeer talentvolle A1 selectie.)

3 november 2014 om 18:31

Appel1004

Afgelopen wedstrijd was Sigthorsson inderdaad redelijk. Hij had tot 2 maal toe een prima actie waar Ajax uit scoorde of had moeten scoren. Echter mag je dat toch ook wel verwachten van een spits van Ajax? Met name tegen de nummer 17 die lange tijd met 10 man speelde.
Sigthorsson speelt op zijn top redelijk voor Ajax. Werkt en sleurt als een gek en weet in de toppers aardig te scoren. Maar meer zit er niet in. En dat is na 3/4 jaar gewoon te weinig. Ajax moet naar iets beters streven. Het is niet gezegd dat Milik dat gaat worden, maar gezien hetgeen hij voorlopig heeft laten zien en zijn goede prestaties bij Polen verdient hij nu wel echt een kans. Ik denk ook dat die kans er steeds vaker en sneller gaat komen.
Ik heb wel vertrouwen in Milik. Ik zie er geen toekomstige wereldtopper in, maar wel iemand die een toegevoegde waarde kan zijn voor Ajax. Samen met Zivkovic heeft Ajax vermoedelijk 2 goede opties voor de komende jaren.

4 november 2014 om 08:24

We kunnen ook onze eigen waarheid creëren, en hopen dat deze opgepikt wordt. Daarom zeg ik: Sigtorsson doet het geweldig. Werkt hard, neusje voor de goal, functionele techniek, kan mee in het Ajax spel. Kortom: ik vermoed dat de clubs deze winter voor hem in de rij staan..

3 november 2014 om 17:50

De boer is niet zo van het de ene keer wel de andere keer niet. Ik denk dat het binnenkort gewoon alleen maar milik wordt. Het maakt het uiteraard makkelijker als sigi verkocht zal worden. Wat milik laat zien is leuker voor ajax dan sigi.

leuke spits, maar zwaar overdreven hoe positief iedereen hier over hem is. ik zou bijna denken dat we de nieuwe messi in huis hebben gehaald.

3 november 2014 om 13:17

In de minuten die hij maakt doet hij het redelijk goed. Als je daar de matige optredens van Siggy tegenover zet, is iedereen snel blij.

3 november 2014 om 13:17

Nou ik snap wel dat iedereen blij met hem is. In vergelijking met Kolbein is Milik echt een verademing, heeft zoveel meer dreiging. Ik had het toch best somber in gezien als we het het hele seizoen moesten doen met kolbein.

3 november 2014 om 13:23

Vergeet niet dat hij nog maar 20 is. Als het goed is zit er nog enorm veel rek in.

3 november 2014 om 13:34

Opvallend inderdaad dat de Ajax supporters de flop van Leverkusen zo op handen dragen.

3 november 2014 om 13:45

Dat Milik ergens anders een flop is betekend niet dat hij het bij Ajax niet goed kan doen.

3 november 2014 om 13:48

Dat zeg ik toch ook helemaal niet, ik vind het alleen opvallend. Want sommige overdrijven hier, en doen alsof Milik de nieuwe Lewandowski is.

3 november 2014 om 13:57

Als 18-jarige krijg je niet veel kansen bij Leverkusen. Niet gek dat hij het daar niet gemaakt heeft, hij speelde er slechts een seizoen. Bij Polen en Ajax laat hij zien dat hij de potentie heeft om in de buurt te komen bij Lewandowski. Die speelde op zijn 20e ook nog bij Lech Poznan.
Ik heb in ieder geval genoeg doorgroeimogelijkheden gezien voor Milik en er zijn er meer die dat zien heb ik het idee.
Bij Feyenoord droegen ze ook een flop van AZ, Parma en Sampdoria op handen, dat heeft ook goed uitgepakt dacht ik zo. Pelle was 27 toen hij bij Feyenoord kwam en laat het nu zien, Milik is 20 en laat in ieder geval zien dat hij heel veel potentie heeft.

3 november 2014 om 14:02

Wat knap want Milik is 20 jaar en geen 18 jaar. Ik snap je optimisme als Ajax supporter, maar vind je ook niet dat je overdrijft? Hij kan een leuke spits worden maar naar het niveau Lewandowski?

3 november 2014 om 14:23

@ Lanvin
Toen hij bij Leverkusen voetbalde was hij 18 jaar, daarna is hij een jaar uitgeleend en nu zit hij bij Ajax en is hij 20.
Ik vind niet dat ik overdrijf, ik heb het namelijk puur over potentie. Ik zeg niet dat hij die potentie waar gaat maken maar ik zeg alleen dat hij veel talent heeft en dat de kans aanwezig is dat hij een zeer goede spits wordt, mogelijk van het niveau van Lewandowski.
Heb jij Lewandowski zien spelen bij Lech Poznan toen hij twintig was? Dan kun je de vergelijking pas echt goed maken namelijk. En dan nog hoeft dat niks te zeggen. Van Nistelrooy brak pas echt door op zijn 23e en Pelle nog later.

3 november 2014 om 16:00

@ Lanvin

Volgens mij doet niemand hier dat hij de nieuw Lewandowski is, dat gaat volgens mij alleen maar in de ronde bij de Poolse media.

3 november 2014 om 16:10

Laat mij dan maar nog eens benadrukken, dat ik in hem wel de nieuwe Lewandowski zie. Ze doen me veel aan elkaar denken en toen Lewandowski bij Dortmund kwam was het niet veel het eerste seizoen. Milik past zich snel aan, scoort goals en dat terwijl hij niet speelt, tevens onbegrijpelijk is.

Dat sommige mensen zeggen dat hij meevoetballend niet goed is, dat vind ik echt lachwekkend aangezien dat in de voorbereiding tot aan de wedstrijden die hij gespeeld heeft duidelijk te zien is.

3 november 2014 om 14:08

Haha ik ben het als Ajacied echt 100% met je eens. Ajacieden zijn op de een of andere manier de meest opportunistische supporters in Nederland. Milik heeft best wat leuke dingen laten zien maar nog veel te weinig gespeeld om goed te kunnen oordelen of hij iets is of niet. Echter minstens de helft van de Ajacieden loopt al de polonaise alsof dit Ajax' nieuwe Suarez is (zie poll resultaten...)

3 november 2014 om 14:30

Beoordelen doe je toch op wat je ziet? En wat Milik laat zien is gewoon goed tot nog toe. Dan kun je daar toch gewoon positief over zijn? Ik heb nergens gelezen dat hij een wereldtopper gaat worden, zo interpreteer jij uitspraken van anderen die positief zijn. Dat jij dan die conclusie trekt zegt meer over jou dan over andere ajacieden.
Die poll zegt dat mensen erin vertrouwen dat Milik een aanwinst gaat zijn voor de komende jaren, niet dat hij dat al is. Begrijpend lezen is soms lastig, maar in dit geval toch niet lijkt me.

3 november 2014 om 15:17

Volgens mij weten ze niet wat potentie betekend.

3 november 2014 om 14:34

Positief zijn we op basis van wat hij heeft laten zien in de wedstrijden die hij gespeeld heeft. 8 goals in de beker en 3 goals in de eredivisie is niet slecht voor iemand die pas 5 basisplaatsen gehad heeft in zowel de beker als de competitie toch? Weliswaar tegen amateurclubs, maar toch heeft er niemand ooit eerder 8 goals gemaakt na twee bekerwedstrijden en is hij op weg om dat record te verbreken.
Ik lees nergens dat mensen zeggen dat hij een wereldtopper gaat worden, dus hoe je daarbij komt is me een groot raadsel.

3 november 2014 om 15:57

Allemaal overtrokken, zoals gelukkig sommige Ajacieden ook nog aangeven. Het lijkt een soort van hype, het is een mislukte spits van Leverkusen. En als hij zegt zoveel beter wordt, zal hij wel erin komen en anders niet.

4 november 2014 om 09:14

Dus als je 1 seizoen niet speelt bij Leverkusen en als je op dat moment 18 bent, dan ben je mislukt? Welke speler speelt Kiessling uit de basis dan? Milik is 20 en scoort nu elke wedstrijd voor Ajax waar in hij mag starten dus hopelijk start hij tegen Barca zodat hij hetzelfde kan doen als tegen Duitsland

“het duurde even voor ik het systeem onder de knie had"

Nou, nu weten we het dus. Milik is gehersenspoeld door ajax, zal me afvragen wanneer dat gebeurt bij Zivkovic.

3 november 2014 om 13:20

Als hij het systeem nu al onder de knie heeft terwijl Zivkovich nog steeds in het tweede loopt te ballen is Milik duidelijk beter lijkt me. Wel knap dat Milik dat systeem in het eerste geleerd heeft terwijl Zivkovich dat in het tweede moet leren.

3 november 2014 om 13:25

Omdat Zivkovic een groter talent is en een eigen wil heeft. Wat verwacht je van iemand die wekelijks in het eerste van Groningen speelde. Laat hem anders maar naar feyenoord komen, misschien dat Vermeer hem erbij kan helpen

3 november 2014 om 13:28

Wanneer gaat men nou eens berijpen dat Zivkovic heel voorzichtig wordt gebracht? Het is niet fantastisch wat er de laatste jaren met de spitsen van Ajax is gebeurd, dus om Zivkovic als 18-jarige jongen gelijk voor de leeuwen te gooien met de kans die 'ie gelijk kapot wordt gemaakt lijkt me niet de verstandigste keuze. Zivkovic is natuurlijk een zeer groot talent en zou waarschijnlijk nu ook al de kwaliteiten hebben om in het eerste mee te draaien, maar Ajax neemt gewoon het risico nog niet dat die jongen eronder doorgaat voordat hij goed en wel bij Ajax is gearriveerd. De spitspositie is al meer dan eens de moeilijkste positie in het Ajax spelletje gebleken. Volgens mij is het dan best logisch dat ze een zeer talentvolle 18-jarige jongen dat enigszins in rust willen bijbrengen.

3 november 2014 om 13:29

@forzazitterd

Ja want Bilal speelt daar ook wekelijks... oh wacht.

3 november 2014 om 13:21

Hoe bedoel je?

Zelfs De Boer stelt niet zijn beste spelers op. Steeds maar weer die Sigthorsson opstellen begrijpt niemand meer. Het geeft in mijn beleven aan dat van hogerhand deze jongen in de schijnwerpers moet blijven om nog meer centjes op de bank te krijgen. Dat het een periode ten koste van de prestaties en ontwikkeling van spelers gaat, is voor De Boer denk ik dan ook geen halszaak. Het voetbal bij Ajax wordt er immers niet beter op. Jammer dat een Milik dan niet een langere periode in de basis kan spelen.

Zit nog veel potentie in deze jongen. Ben benieuwd of ajax dat ook ziet.

Deze jongen blijft wel een tijdje bij Ajax. Ze zullen hem deze zomer wel vastleggen. Over een paar jaar wordt hij met veel winst verkocht. De opvolger is al in huis.uitstekend gescout door Ajax, hij staat zelfs op de shortlist voor "golden Boy".

Gewoon overnemen van Leverkusen. En dan volgend seizoen, of hopelijk na de winter, mag hij samen met zivko twisten om een basisplaats

3 november 2014 om 15:43

Hoe zit het nou met die clausule? Zit die echt in het contract, heb dat alleen een keer in de wandelgangen voorbij zien komen, kan dat ik de officiele bevestiging gemist heb. Ik kan me ook nog herinneren dat, volgens mij, Völler had gezegd dat ze hem niet kwijt wilden.


@ Torres94

Volgens de fansite heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars een optie bedongen waardoor Ajax Milik voor 2,8 miljoen euro kan overnemen. De clausule is bovendien eenzijdig te lichten, waardoor Bayer Leverkusen er niets meer aan kan doen als de Nederlandse landskampioen tot koop wil overgaan.

Ik snap niet dat Ajax hem afgelopen zomer niet had verkocht. Er was toch serieuze interesse van Qpr.

3 november 2014 om 17:53

Ja dat snap ik ook niet, lijkt me toch dat sigi ook graag in een andere formatie wil spelen( hij rendeert immers prima bij ijsland ).

3 november 2014 om 18:38

Volgens mij wilde Ajax Sigthorsson dolgraag slijten aan QPR voor de bedragen die genoemd werden. Of Sigthorsson kwam er niet uit of het bod van QPR was bij lange niet zo hoog als genoemd werd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren