Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kan me geen team herinneren dat zó beschamend achteruit holde’

Laatste update:
/

Chelsea werd de laatste tien jaar driemaal kampioen van Engeland en de slechtste prestatie van het voorbije decennium was een zesde plaats in het seizoen 2011/12. Op dit moment zijn the Blues nog titelhouder, maar het seizoen verloopt dramatisch. Na tien wedstrijden staat men op plaats vijftien en Alan Shearer vindt het verbazingwekkend om te zien dat het zo erbarmelijk gaat met de club uit Londen.

“Ik kan me geen team herinneren dat zó snel en beschamend wanorderlijk werd en achteruit holde”, geeft de legendarische oud-aanvaller aan in zijn column voor The Sun. “Ik ben er zeker van dat er iets groots is voorgevallen. Misschien kreeg José Mourinho niet de spelers waar hij om vroeg, of kreeg hij spelers die hij niet wilde hebben”, gist Shearer. “Maar niemand die de voetballerij nauwlettend volgt had dit kunnen zien aankomen.”

Zaterdag verloor Chelsea uit bij West Ham United met 2-1: nederlaag nummer vijf alweer in tien wedstrijden. Tot nu toe gaven de spelers in diverse interviews aan dat zij als één man achter Mourinho staan. De Portugees heeft nog een langlopend contract op Stamford Bridge en roept zelf om het hardst dat alleen hij het schip kan doen keren.

Denk je dat José Mourinho de Kerst haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou het kunnen het trucje van de 'trainer met bluf en een grote mond' niet meer werkt? In het klein zag je dit al bij Maaskant en nu bij Mourinho.

26 oktober 2015 om 12:32

Het zou zomaar kunnen dat het trucje is uitgewerkt. Een toptrainer als Mourinho die niet de spelers zou krijgen of spelers krijgt die niet zou willen moet ook van het ruim aanwezige materiaal een goed kunnen presteren en bouwen.
Er staat nogal wat op het veld aan kwaliteit en er is ervaring genoeg. Lijkt me onwaarschijnlijk, dat de huidige teloorgang te wijten aan die reden, die Shearer aandraagt.
Het zelfvertrouwen van de ploeg en wellicht het vertrouwen in de manager is in ieder geval compleet zoek.

26 oktober 2015 om 12:54

Het is zo bij Mourinho, dat zijn trucje jammerlijk maar twee jaar werkt.
Hij had het bij Porto en Inter goed in de gaten door gelijk te vertrekken en gaat nu dezelfde fout maken als bij Real. Te lang willen blijven zitten.
Hij is een trainer die zn team volledig uitmelkt, tot de laatste druppel. Dit doet hij binnen twee seizoenen blijkt maar waar....

Ik begin medelijden te krijgen met de club en ook wel met haar fans, maar blijf ontzettend genieten van de mental case die Mourinho is geworden. Met zijn obsessie voor Wenger, heerlijk.

Wenger heeft hem helemaal gebroken, Cech afgepakt, verslagen in de Shield en vanaf dat moment is de neerwaartse spiraal ingezet. Hij kan het niet uitstaan dat Wenger nog zoveel aanzien geniet waar hij zelf zo wanhopig naar snakt. Zijn naam wordt volledig besmeurd door wat er nu allemaal gebeurt om hem en de club heen. Ik hoop dat Klopp zijn eerst winstpartij het ontslag van Mourinho betekent, zou het ze beiden gunnen.

26 oktober 2015 om 12:30

Nou, om nou te zeggen dat Wenger hem gebroken heeft? Dan maken we hun ruzietjes toch tot meer dan ze zijn.

26 oktober 2015 om 12:53

Wenger heeft hem ook niet doelbewust geprobeerd te breken, maar zijn obsessie naar Wenger toe is op z'n minst opmerkelijk te noemen. In de laatste 8 interviews heeft hij het 6 keer over Wenger gehad zonder dat daar aanleiding toe was. Hij schijnt in de rust afgelopen weekend ook iets over Wenger gezegd te hebben in de catacomben, daarna heeft hij Moss uitgescholden en vervolgens is hij naar de tribune verwezen. Dat laatste mbt Wenger is een onbevestigd gerucht uiteraard.

26 oktober 2015 om 15:27

@samcro

Dat laatste verzin je nu gewoon, het enige wat is bevestigd tot nu toe is dat Mourinho naar de tribune was verwezen omdat hij de scheidsrechters kamer probeerde binnen te dringen volgens Sky.

Vele snappen gewoon niet dat Mourinho niet geobsedeerd is door Wenger maar juist door de wisselvalligheid van de FA. Helaas dringt het gewoon niet door in die koppige hoofd van hem dat hij met zijn onzinnige en kansloze uitspraken richting de FA zich zelf juist aan het tegenwerken is. Het is dat de media bij elke persconferentie en interview voornamelijk de citaten waar Mourinho als tegenvoorbeeld Wenger telkens opnoemt eruit vissen voor de krantenkoppen. Want als je gewoon aandachtig luistert naar wat hij nou expliciet op doelt dan merk je dat zijn standpunt gewoon gerechtvaardigd is, maar omdat hij als een klein kind telkens moet uithalen overschaduwt hij keer op keer zijn standpunt die volkomen te begrijpen is daar van afgezien.

Neem alleen als grootste voorbeeld de twee maten waarin de FA de commentaar van Wenger op Dean toen hij hem als "zwak" en "naïef" bestempelde en die van Mourinho op Madley na de wedstrijd tegen toen hij zei dat hij "bang" was om in het voordeel van Chelsea te fluiten heeft beoordeeld. Als Mourinho hier gestraft voor wordt en Wenger niet terwijl beide eigenlijk gewoon partijdigheid van de scheids impliceren door soortgelijke woorden zoals "bang" en "zwak" te gebruiken... vind je het gek dat Mourinho hier Wenger als bewijs gebruikt dat de FA gewoon niet consistent zijn in hun beoordelingen?

Nogmaals, Mourinho is zeker dom en verkeerd bezig door tegen mensen in te gaan die boven hem staan en hun eigenlijk niks kan maken. Tuurlijk, Mourinho mag Wenger natuurlijk niet en andersom ook niet maar zelfs als het Pellegrini of Van Gaal betrof in plaats van Wenger zou Mourinho het ook even vaak over hun hebben gehad. Kijk alleen naar vorig seizoen toen het telkens heen en weer ging tussen Mourinho en Pellegrini maar kon je nog steeds niet van een obsessie spreken.

26 oktober 2015 om 13:16

Dag meneer Wenger u spreekt perfect Nederlands, petje af. Beetje overdreven dit allemaal vind je niet? Ik vind de oorlog tussen Wenger en Mourinho prachtig als neutrale toeschouwer.

26 oktober 2015 om 13:26

Volgens mij vrij duidelijk dat ik over Wenger spreek en niet namens hem of vanuit zijn standpunt.

Je kunt het overdreven vinden, dit is hoe ik het zie. Het is ook niet eens zo vergezocht als je er goed over nadenkt.

26 oktober 2015 om 14:44

Ik snap wat je bedoelt maar denk niet dat Wenger de grootste reden is voor Mourinho zijn gedrag , al zal het wel zeker meespelen.
Zeker nu Arsenal het betrekkelijk goed doet in vergelijking met Chelsea.

Off topic : Top serie he , Sons of anarchy. Ik schrok wel toen ik Tiggie plots op voetbalzone zag :D .

26 oktober 2015 om 15:56

@samcro

"wenger heeft hem helemaal gebroken, Cech afgepakt, verslagen in de Shield en vanaf dat moment is de neerwaartse spiraal ingezet."

Dat je als Arsenal fan daar misschien graag over fantaseert verbaasd me niet echt bepaald maar je slaat de plank volledig mis als je serieus denkt dat Wenger ook maar enigszins een rol speelt in heel deze malaise waar Mourinho en Chelsea zich bevinden. Er is namelijk een hele waslijst aan factoren wat zich al sinds vorig seizoen al aan het opstapelen, dus dat jij hier even Wenger als de ultieme 'cage rattler" komt bombarderen slaat he-le-maal nergens op en geef je de indruk dat je totaal geen weet hebt van wat er sinds het begin van dit kalenderjaar eigenlijk bij Chelsea heeft afgespeeld.

Ik kan hier wel leuk en aardig verder op in gaan maar lijkt het mij niets anders dan onbegonnen werk nu je toch met zulke onzinnige verklaringen op de proppen bent gekomen.

Ik hoop echt dathet snel beter gaat daar. Ze spelen nooit geweldig maar op een of andere manier maakt Chelsea altijd wat los. Ik geniet wel van zo'n lelijke eend in de top.

26 oktober 2015 om 16:40

Het enige leuke aan Chelsea zijn de vrije trappen van Willian. Antivoetbal met zulk materiaal en dat al een jaar of 10. Walgelijke club met een walgelijk beleid. Kerkhof van talenten die en masse worden opgekocht. Groot geworden door geld te krijgen, niet door geld te verdienen

28 oktober 2015 om 16:04

Ik snap je punt, maar ik ben zelf niet zo'n Romanticus .. Het gaat mij puur om strijd en dat leveren zij tegen welke ploeg dan ook (barca, Bayern) - Als er iemand tegen die teams kan opbotsen is het Chelsea en daar geniet ik meer van dan die dominantie van Bayern of Barcaleona

Er is prive bij Chelsea gebeurd kan niet anders!!!

26 oktober 2015 om 12:32

Iets privé

26 oktober 2015 om 14:14

Ik denk dat ik het wel weet, ik zou als speler ook flippen als Eva niet meer werkzaam zou zijn voor de club. Geen speciale behandelingen zowel op als naast het veld!

Al is er iets gebeurd wat maakt dat uit? Al kreeg hij spelers die hij niet wou of de spelers niet die hij wou, wat maakt dat nu uit?

Denk je echt dat je dan als titel houder ineens slecht bent? ALs je met je dooie gemakt de pl hebt gewonen het jaar voorheen? ALs ze 4de stonden kon dit de reden zijn , maar komaan 15de?

Dat is eigenlijk iets onmogelijks, zeker met de spelers die ze daar hebben? Het is niet minder dan heel eigenaardig, het 8ste wereld wonder

Totaal geen medelijden met Chelsea, zoals sommigen dit wel hebben, wat ik raar vind. Hoe kun je nu medelijden hebben met 1 van de eerste 'koopclubs' die door sommigen zelfs als het begin van het einde werden gezien.

Dat als reactie op wat ik hier lees.

On topic: Alan heeft wel gelijk dat het hard achteruit gaat, want die blikken op de ogen van de spelers zeggen al genoeg. Geen geloof en het gevoel dat alles tegen zit en dat moet een trainer veranderen en dat lukt niet door een strict regime te 'rulen' a la Mourinho. Mourinho moet nu snel het plezier terug gaan brengen bij deze spelers anders denk ik dat het uitloopt op een blamage.

Misschien zou Abramovic eens met de spelers moeten gaan praten?

26 oktober 2015 om 13:00

De eerste koopclub is niet Chelsea maar Blackburn, vergeet dat niet.

En Mou faalt dit seizoen gewoon vaak lijkt het. Tactisch staat het vaak niet goed, en de belangrijke spelers van vorig jaar geven dit seizoen niet thuis. En dan heb je een probleem als de kern van je eerste selectie zo smal is als bij Chelsea.

26 oktober 2015 om 13:18

Omdat Blackburn als redelijk grote club wat grotere bedragen neerlegde voor goede spelers van mindere clubs? Dat is toch heel wat anders dan een Chelsea dat als middenmoter gigantisch veel geld uitgaf aan topspelers om zo snel mogelijk naar de top te gaan.

26 oktober 2015 om 13:26

Middenmoter is wel een hele rare uitspraak, voor een club die de 7 jaar voor de overname in de top6 eindigden en in het desbetreffende jaar champions league haalden.

26 oktober 2015 om 13:58

Blackburn was het eerste team wat liet zien dat je het kampioenschap in principe kan kopen.

26 oktober 2015 om 15:25

Blackburn kwam met de Premier League op en werd na de start hiervan 4e, 2e en uiteindelijk eerste. Ja, hij (eigenaar Walker) spendeerde 25 miljoen in die 3 jaar, maar dat viel toch aardig mee, want dat was vergelijkbaar met de andere grote ploegen in de competitie.

Chelsea was een ander verhaal. Die kochten voor gigantische bedragen spelers (ook in vergelijking met de grote clubs in de competitie) en veranderden daarmee de hele transfermarkt. Ook haalde Blackburn gericht spelers, maar Chelsea had op een bepaald moment een selectie met 25 spelers die allemaal voor een basisplaats streden, iets wat tot dan toe nooit voorkwam. Men had namelijk meteen bij de overname een transfersaldo van 110 miljoen negatief en had in de eerste transferwindow 13 spelers gehaald.

26 oktober 2015 om 16:57

@stravven

"en Mou faalt dit seizoen gewoon vaak lijkt het."

Vaak? Dit is nog maar zijn tweede club waar hij het in z'n derde seizoen lijkt te gaan verknallen, dus hoe kan je dit als een vake gebeurtenis zien?

Mourinho denkt dat hij de enige is die de slechte prestaties van Chelsea kan omdraaien. Hmm, ik denk dat Mourinho de enige is die het presteert om zo slecht te draaien met Chelsea.

Blijf het toch een beetje raar vinden daar bij Chelsea!
Want in potentie is die spelersgroep mits vorm/motivati/.. titelkandidaat nummer 1 met City.

Ben benieuwd of dat de spelers/bestuur/fans in opstand komen!
Mourinho is toch altijd een beetje Mr. Chelsea geweest en was heel geliefd bij het publiek.
Dus heb ook geen flauw idee of Abramovich hem gaat ontslaan.
Daar dat bij andere coaches veel "makkelijker" lag.

26 oktober 2015 om 14:17

Iedere andere trainer had er nu al lang uitgelegen. Abramovich beseft zich ook wel dat dit de laatste keer is dat Mourinho bij Chelsea onder contract zal staan. Ontslaat hij hem nu is het voor eens en altijd over. Geen enkele fan wil volgens mij dat Mourinho ontslagen wordt.

26 oktober 2015 om 15:30

Als de resultaten uitblijven komende wedstrijden, dan ben ik toch reuze benieuwd.
Maar staan de fans nog achter Mourinho?

Met zo een spelersgroep moet je toch op sportief vlak meer behalen dan hij nu doet.
En de band trainer - spelers lijkt me ook niet goed zitten.

26 oktober 2015 om 15:42

De fans staan grotendeels nog achter Mourinho, tuurlijk is er een deel dat er niet meer achter staat, maar de vraag is in hoeverre je die mensen fans kan noemen. Ben wel benieuwd waar je het vandaan haalt dat de band tussen trainer en spelers niet goed zit, iedereen steunt hem en ik heb ook het idee dat dit gemeend is.

27 oktober 2015 om 15:59

Lijkt me niet goed te zitten zeg ik.
Daarmee zeg ik niet dat het een feit is.

Maar vorig jaar werkte iedereen kei hard voor het team en was er meer vuurwerk naast het veld (positief bedoelt).
De wedstrijden die ik nu zag, zat er weinig in.

Ben zeer benieuwd wat er gaat gebeuren na Liverpool en Stoke!

27 oktober 2015 om 16:08

Dan zal ik je de vraag iets anders stellen; Waarom lijkt het jou dat de band tussen de trainer en de spelers niet goed zit?

Want dat spelers niet keihard werken voor het team kan ook aangeven dat het binnen de selectie zelf niet goed zit.

Denk dat Chelsea met Stones en Pogba er nu heel anders voor had gestaan. De clubleiding moet zich eens goed achter de oren krabben. De spelersgroep is nog steeds meer dan uitstekend, maar je ziet wel dat de meeste fouten gemaakt worden bij Ivanovic en Cesc. Spelers die eventueel vervangen waren als Pogba en Stones aangetrokken waren. Helaas is dit niet gebeurd en dus zal er in januari volop gezocht gaan worden naar versterkingen. Zeker een nieuwe rechtsback is geen overbodige luxe en een centrumverdediger mag er ook wel bij. Coleman en Stones lijken mij de ideale kandidaten. Aanvallend zal Falcao eventueel al in de winterstop vertrekken, maar dat kan opgelost worden door Bamford terug te halen aangezien hij toch amper speelt bij Palace.

26 oktober 2015 om 15:33

Ivanovic en Cesc waren vorig jaar bij de sterkhouders van het team als ik me niet vergis.
Dus nu dat die niet presteren is het makkelijk om te zeggen dat je er vervanging voor had moeten halen.
Als je kern vorig jaar met 10 punten voorsprong op de 2e City de kampioen wordt, dan wilt het zeggen dat je ploeg goed draait en dat je niet zo maar even meer dan 100 miljoen moet gaan uitgeven aan versterkingen.

26 oktober 2015 om 15:44

Als je succes hebt moet je juist doorgaan met vernieuwen. Dit is de enige manier om terugval tegen te gaan en aan de top te blijven. Spelers moeten gemotiveerd blijven en ze moeten vechten voor hun plek in het elftal. Spelers zoals Hazard die vorig jaar geweldig waren en ongekend veel complimenten hebben gehad zie je nu stuk voor stuk door de mand vallen. Met een nieuwe concurrent voor Cesc en Branna waren ze in ieder geval een stuk scherper begonnen aan het seizoen.

Nu kan er natuurlijk nog van alles gebeuren, maar ik zei al vooraf (voor het seizoen ook maar was begonnen) ik schat Arsenal , city en Man U gewoon nu hoger in, (werd ik al direct voor gek uitgemaakt haha.
Ik zie Chelsea gewoon max 4e worden., enfin miss haalt Mou nopg het 1 en andere uit zijn toverhoed.

Blijft wel apart idd dat ze zo hard en snel afglijden ondanks enorme kwaliteit.

26 oktober 2015 om 17:00

@duke222

Achteraf altijd makkelijk praten en was het met name City waarvan niemand wat verwachte voor dat hun Kdb, Otamendi en Sterling binnenhaalde. En dan vergeet ik nog Arsenal waarbij ook de nodige twijfels waren omdat het geen 1 veldspeler kocht, alleen United leek het meest belovend tijdens de transfermarkt in de zomer. Chelsea hoef ik amper over te beginnen.

26 oktober 2015 om 17:56

Klopt het is ook makkelijk praten achteraf.. feit is wel dat het tot nu toe de kant opgaat die ik vooraf voorspelde, (voor de duidelijkheid ik zei het dus juist vooraf he..)
kan ik ook niet zo veel aan doen.
Chelsea komt vast wel terug..
maar dit seizoen zie ik ze gewoon niet zo snel kampioen worden maar wie weet gebneurt het gewoon..succes!

persoonlijk twijfelde ik trouwens geen moment over Arsenal wat dit jaargang betreft.
Ik zie in hun zeker een titelkandidaat.
Nogmaals dat is chelsea ook uiteraard maar ik wil het nog wel zien of ze kampioen worden.tot nu toe zie ik ze nogsteeds max 4e plek halen , we gaan het zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren