Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik houd de deur voor Neymar open als hij naar Real wil komen’

Laatste update:

Neymar maakte afgelopen zomer een sensationele transfer van 222 miljoen euro van Barcelona naar Paris Saint-Germain, maar geruchten doen de ronde dat de Braziliaan, die naar verluidt ontevreden is met de huidige gang van zaken bij de Franse topclub, in de toekomst naar Real Madrid gaat verkassen. Sergio Ramos ziet de komst van Neymar bij de Koninklijke wel zitten.

Neymar wordt volgens verschillende Spaanse media bij Real gezien als een interessante optie, waarbij hij wordt omschreven als de mogelijke opvolger van Cristiano Ronaldo. Dat Neymar ongelukkig zou zijn onder zijn huidige trainer Unai Emery bij PSG is ook Ramos niet ontgaan. Gevraagd naar de Braziliaan, antwoordt de verdediger: "Ik wil graag de besten om me heen hebben en Neymar is overduidelijk een van hen."

"Wellicht was het gemakkelijker voor hem om naar PSG te gaan in plaats van Real Madrid", vervolgt de mandekker in gesprek met Cadena Ser. "Dat zijn persoonlijke beslissingen. Je weet nooit wat er kan gebeuren in de voetballerij. Ik houd de deur open voor hem als hij naar Real wil komen. Ik heb ook een goede relatie met hem", besluit de aanvoerder van de Spaanse grootmacht.

Denk jij dat Neymar ooit in het shirt van Real Madrid te bewonderen zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit gaat denk ik echt gebeuren.. Neymar speelt twee seizoenen bij PSG en gaat dan naar Real Madrid om CR7 op te volgen. Mark my words.

9 november 2017 om 08:43

En hoeveel moet die dan kosten, 500 miljoen?

9 november 2017 om 08:45

Neymar kennende gooit ie de kont in de krib en vertrekt hij voor "slechts" €200 miljoen..

Nee geen idee, puur een gevoel. Heb gewoon het idee dat dit het scenario wordt.

9 november 2017 om 09:43

Ik denk ook dat je wel eens gelijk gaat krijgen. Mijn gevoel zegt namelijk ook dat Neymar wel eens naar real kan vertrekken. Komt toch vaak in de media dat meneer niet gelukkig is in Parijs, dus wie weet? Ronaldo zal nog een jaar of 2? meegaan en dan is de fut er misschien ook wel uit. Ook had Real interesse in hem toen hij nog in Brazilie voetbalde.

Zou toch wat zijn zeg, bij Real op de linkerkant. Ben nu al benieuwd wat ze voor hem moeten betalen

9 november 2017 om 13:15

Ik hoop het zo niet he......wat heb ik een hekel aan deze speler. Past totaal niet in de visie en streven dat Real Madrid de afgelopen paar jaar naartoe wilt. Alleen gek geld uitgeven als het team dat echt nodig heeft en niet een speler kopen op naam. Haal deze winter gewoon Lewa die ontevreden is bij Bayern en haal een goede CV en dan ben je klaar. Hierbij wordt Real gewoon weer een geldmachine zoals het eerst was. Eindelijk investeren ze slim en gericht, ze lieten Mbape zelfs lopen omdat hij te veel geld wilde en te duur was.

9 november 2017 om 13:40

Professor oak

Ik ben het met je eens dat real de juiste weg is ingeslagen. Echter zit er nog steeds dezelfde bestuurder die heel prestatiegericht is. Als Zidane dit jaar geen prijs wint dan zou het me niets verbazen als hij er uit ligt ondanks fantastische prestaties van afgelopen jaren. Ook als PSG de CL wint dit jaar zal dat voor perez toch wel pijnlijk zijn als neymar en mbappe dan de schijnwerpers op zich hebben.

Kortom; Zo lang het team goed draait zal real aan dit systeem vasthouden maar ik denk als het een keer minder loopt er meteen dure en onnodige aankopen worden gedaan.

Ik zie het echt gebeuren dat hij naar Real gaat. Perez wou hem al halen toen hij bij Barca speelde, wat toen onmogelijk was. Zou hem wel 1 van de meest controversiële voetballers aller tijden maken.

9 november 2017 om 11:46

Ik zie het op zich ook wel gebeuren, ondanks zijn verleden bij barca.
En sterker nog, Real wilde hem al halen ver voor hij daadwerkelijk naar barca ging, Ney maakte mensen ook al blij door te melden dat hij graag naar Real wilde, maar uiteindelijk koos hij voor barca. Ik moet zeggen dat ik het niet had verwacht ik dacht oprecht dat dat hij naar Real zou gaan.vind hem overigens meer bij Real passen dan bij Barca maar goed.

Ook hoopte ik dat hij naar Real ging, ik volgde hem nog in zijn jongere jaren toen hij in zuid amerika balde.
Maar vanaf hij voor barca koos had ik zoiets van oke einde verhaal, gepasseerd station.
Echter, door de situatie hoe hij vertrokken is bij barca.. denk ik dat er alsnog een mogelijkheid bestaat voor een Ney naar Real avontuurtje.
Want wat ik me wel afvraag, stel hij blijft relaxed 3jr in Frankrijk, wordt waarschijnlijk ook 3x topscoorder, zal records genoeg pakken en zal landskampioenschap(pen) pakken, en wellicht nog halve finales of finales van CL met psg...
lijkt me dat hij daarna best uitgespeeld daar is.
In de zin van, dat het geen uitdaging meer voor hem is.
En welke club kan je heen na een Psg?als je barca hebt gehad?
Want naar duitsland zie ik hem niet zo 1 2 3 gaan, en engeland zou wellicht goed kunnen , maar als een Real serieus voor de deur zou staan denk ik dat hij een Real boven elke andere club zou plaatsen.

Echter zal Real natuurlijk wel serieus een bod moeten doen dan, en enige waarom ik wel wat twijfel of het alsnog zal gebeuren is vanwege de prijskaart.
Ik zie real de komende 2 jaar echt geen speler kopen van een 200mil.
Maar ja we zullen het merken.
Mocht het zover komen enige is wel dat hij niet zo een gtst speler moet zijn tegen die tijd, want dat vind ik nogsteeds een zeer kwalijk trekje van hem.
Maar dat hij het zo goed deed bij Barca en ook bij psg dat verbaast me nou totaal niks.
Vanaf dag 1 dat ik hem zag kon je al gewoon zien dat hij een geweldige speler is en dan bedoel ik bovengemiddeld.
Dan waren er nog zovele die oprecht dachten dat hij zou falen bij barca haha.

ps: of er echt struggle daar is in Parijs tussen hem en andere durf ik niet zo te zeggen dat laat ik ook maar in het midden, zelf denk ik dat het een beetje te groot wordt gemaakt .

Benieuwd of PSG er dan nog winst op weet te halen.

9 november 2017 om 10:00

Ach PSG heeft geen winst nodig. Voor hen is het al een winst als hij daar 2 jaar speelt. Wat een bout competitie is 't daar in Frankrijk zeg. Neymar is alleen voor de centen gegaan

9 november 2017 om 10:58

Ze kunnen geen winst maken, want het geld was niet van PSG toch?...

9 november 2017 om 11:51

Dan maken ze dus juist winst. Als ik nu Neymar's contract af zou kopen voor 1 euro zodat ie bij mij het vuil buiten kan komen zetten, dan maakt PSG 1 euro winst.

Wat een voorhoede zou dat zijn zeg. Neymar, Ronaldo en Bale. In dat geval zou Wenger mooi Benzema kunnen ophalen in Madrid. Ze hebben er geld genoeg dus gek genoeg zou je daar niet eens van moeten opkijken. Enige minpuntje is dat NRB minder mooi klinkt dam MSN.

9 november 2017 om 09:04

Neymar komt nooit zolang Ronaldo daar nog speelt.

9 november 2017 om 09:05

Maar RNB klinkt wel aardig

9 november 2017 om 11:13

Waarom zou Wenger Benzema halen als ze zojuist Lacazette hebben gehaald? Dat zal nog wat worden dan. Een Neymar in een elftal met Ronaldo bij Real. Hij zal daar sowieso niet het mannetje zijn.

9 november 2017 om 12:54

Je kan beter Ronaldo en bale weglaten, want Ronaldo loopt nu al op zn laatste benen en in de spits is ie ook niet top. Neymar-aankoop-asensio
Isco-aankoop-kroos
Zo kan je lekker voetballen.

10 november 2017 om 15:59

@mike

Waarom moet er in hemelsnaam een aankoop op het middenveld bij?

We hebben de geniale Kovacic al! Daarnaast is Modric nog lang niet uigeblust en laat Llorente al echt goede dingen zien! En dan vergeten we onze Braziliaanse Dyson vacuum cleaner.

10 november 2017 om 20:54

Ja ik vind Casemiro niet goed genoeg voor top3 clubs. Komt voetballend zwaar te kort en maakt domme overtredingen. En Kovacic is meer cm.

Met die Arabieren valt niet te sollen. Die hebben zoveel geld waar je niet tegen kan cobcurreren. Denkt Neymar of zijn aso vader met straatachtige maniertjes een vertrek te willen forceren dan eindigt Neymar voor jaren in de kleedkamer van PSG onder de 19.

9 november 2017 om 10:31

Neymar Sr is echt niet zo dom hoor. Er zijn afspraken gemaakt in het contract waar wij niet alle details van weten. Maar ga er maar van uit dat die bepaalde clausules er heeft in staan.

9 november 2017 om 10:42

Zolang Psg deze eigenaar heeft en geen financiele problemen kent, dan kan Neymar daar niet weg.
Psg verkoop niemand voor het geld, zeker Neymar niet.
Dat zag je ook met Verratti die naar Barca wou, Barca kon niet eens in gesprek gaan met Psg.
Die hebben geen geld nodig.
Als Neymar einde kontrakt is, dan kan hij gaan waar hij wilt, maja dan is hij al 30.

9 november 2017 om 11:28

Er spelen veel meer dingen achter de schermen. Iedereen kan denken wat men wil maar ga er maar van uit dat Neymar totaal niet te vergelijken is met Verratti.

Verratti is gehaald door PSG wat onder QSI valt aangezien Al-Khelaifi daar de chairman van is

Heeft het QIA nog een grotere vinger in de pap ook zijn hun verantwoordelijk voor de komst van Neymar. Hier zijn zoveel mensen mee betrokken waar het dus niet meer alleen bij PSG ligt. Er zijn afspraken gemaakt tussen Neymar en hun en er zullen daar best afspraken zijn gemaakt.
De grootse afspraak was dat men wou dat hij ambassadeur werd voor het Wk.

En ze weten heel goed dat een ontervreden Neymar zo weg kan bij de club als de juiste clubs zich melden aangezien ze alles daar doen om hem te vrede te houden

9 november 2017 om 12:02

1 ding is zeker Psg verkoopt niet omdat ze het geld nodig hebben.
Trouwens wie zegt dat neymar naar Real wilt.
Hij kon vroeger ook gaan, maar deed dat niet.
De kans dat hij binnen 2 jaar naar Real gaat is heel klein.
Trouwens Neymar is een type Ronaldinho wat zijn karakter betreft, hij feest graag en is vaak in nachtclubs.
Ik denk hij eens de goudenbal wint, dat hij niet meer alles voor de sport over heeft.
Bij Barca kreeg hij ook kritiek dat hij te vaak uit ging, en dat zijn karriere snel zou eindigen als hij zo bleef doorgaan.
Brazilianen hebben wel vaker die probleem.

dit begint echt serieus te worden zeg maar als hij de man wilt uithangen bij real madrid kan hij maar beter daar blijven maar dit is serieus denk ik. je zag gisteren ook al dat suarez reageerde op het feit dat neymar eigenlijk niet zou moeten evrtrekken maar ja

Alsjeblieft niet. Enorm goede speler maar die jongen brengt zoveel gezeik met zich mee. Zeker zolang zijn vader zich met alle financieen blijft bemoeien. Als je met honderden miljoenen gaat gooien voor een speler van PSG haal dan Mbappe maar

9 november 2017 om 10:41

Een Neymar is makkelijke dan een Mbappe om te kopen. Mede door de relatie tussen Perez en Neymar sr. Ik gaan verschillende dingen rond dat PSG Real niet mag weigeren als ze serieus interesse hebben in Neymar. Ik weet niet wat er precies in het contract staat maar ik ga er van uit dat er best mogelijkheden staan in zijn contract.

9 november 2017 om 17:17

Welke relatie tussen Perez en Neymar sr? Het was die ouwe zakkenvuller net die junior er van overtuigde de adviezen van zijn zaakwaarnemer in de wind te slaan en ondanks de reeds afgeronde medische testen bij Madrid toch voor Barca te kiezen. Denk niet dat Perez hem dat in dank afnam

9 november 2017 om 19:19

Nee totaal niet. Iedereen bij santos en Neymar Sr wouden hem bij Real zien alleen Neymar zelf heeft voor Barca gekozen dat is algemeen bekend in heel Brazilië. Ik heb de hele transfer soap toen nog hier gepost. Real Madrid was ook nog een bereid veel meer te betallen. Hij heeft voor Barca door persoonlijk voorkeur op dat moment. Ook werd hem toen de tijd Real niet aangeraden door Ronaldinho en Robinho en medere Braziliaanse voetballers.


Neymar Sr en Perez spreken elkaar medere keren per jaar ook toen Neymar bij Barca zat dit al meedere malen naar buiten gekomen.

Ik durf zelf nog te zeggen als het nog terug te vinden is dat ik de eerste was wie bijna alles hier typte tijdens de laaste dag wat er bekend was uit Brazilië kwam

Zou wat zijn. Ik durf niet fe zeggen: “het gaat nooit gebeuren”. Dat heb ik over Neymar een keer gezegd en resultaat weten we inmiddels allemaal. Hij kan me gewoon niet meer verrassen. Over een jaartje is Mbappe de grote man in Parijs. Dan zou Neymar wel eens wegwillen.

Zolang messi er zit gaat hij niet naar Madrid, maar ik vrees op het moment dat Messi weg is en dit vreselijke bestuur er nog zit dat Neymar naar real vertrekt.

Ik mag hopen dat hij niet naar Real komt. Dat vergalt echt mijn plezier. Wat een vreselijke knul vind ik Neymar zeg. En dan zeker met Ronaldo ruzie maken wie de bal moet krijgen? Kappen!

Volgend seizoen nog even topscorer in Frankrijk, daarna naar Real... Is zo duidelijk als maar kan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren