Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar haalt woede op de hals met reactie op Paris Saint-Germain - FC Barcelona

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Al-Hilal spits Neymar, die supporters van Paris Saint-germain woedend heeft gemaakt.

Neymar heeft zich populair gemaakt bij de fans van FC Barcelona. De Catalaanse club speelde woensdagavond in de Champions League tegen Paris Saint-Germain en won met 2-3. Neymar stond bij beide ploegen eens onder contract, maar laat zijn voorkeur voor Barça blijken op social media. Braziliaan Raphinha werd de grote matchwinner aan Catalaanse zijde. De vleugelaanvaller scoorde tweemaal en vierde een treffer door op dezelfde manier te juichen als Neymar. De spits van Al-Hilal reageerde onder een post van Barça met emoji's die zijn manier van juichen nabootsen. Fans van Barça kunnen de actie wel waarderen, maar de supporters van PSG een stuk minder. Op X schrijven fans van de Parijse club dat Neymar ‘geen clubicoon is’. Een ander maakt hem uit voor clown.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die zijn wel erg op hun teentjes getrapt zeg. Ze vergeten ook even dat Raphinha een ploeggenoot van hem is bij het Braziliaanse elftal. Hij is ook gewoon blij voor Raphinha zelf. Daarnaast mag Neymar zelf wel weten voor wie die juicht. Heeft voor beide clubs gespeeld.

11 april 2024 om 13:44

Ik denk zelf dat neymar wel gewoon hoopt te provoceren. Maar geen haan die er naar zal kraaien(behalve psg fans) met de reputatie die psg heeft. Weet Neymar ook ergens.

11 april 2024 om 14:14

Het feit dat hij het zelf mag weten betekend niet dat het aardig is om te doen. Hij kan ook gewoon een appje sturen naar Raphinha en blij zijn zonder het wereldkundig te maken.
Heeft bij PSG nooit de professionaliteit gegeven die je voor zijn prijskaartje en loonstrookje mag verwachten. Om de club en de supporters nog een trapje na te geven hoeft van mij dan niet.

Neymar is geen clubicoon omdat die kunstmatige club van een PSG geen clubiconen heeft
En voordat iemand Ronaldinho zegt, mensen herinneren zich hem ook vooral als Barca-speler

11 april 2024 om 13:58

Ooit gehoord van Antoine Koumbouaré, George Weah en meer recent nog Pauleta & Zlatan?

11 april 2024 om 14:55

Oke op de eerste 3 heb je gelijk, maar Zlatan is alles behalve een clubicoon. Zlatan heeft nog nooit voor iets anders gevoetbald dan voor Zlatan zelf. Wat niet betekent dat het geen geweldige speler was, maar dit is geen clubicoon van PSG. net zo min als dat hij een icoon is van Ajax, AC Milan of Barcelona.

11 april 2024 om 15:09



@ticer

3e beste schutter aller tijden van PSG. Daar heeft hij overigens ook het meest aantal wedstrijden voor gespeeld in zijn carriã¨re, namelijk 122 waarin hij 113x heeft gescoord.

Qua prijzen wel alleen nationale prijzen, maar toch.

11 april 2024 om 18:59

Weah zullen de meesten zich toch eerder als icoon van Milan herinneren denk ik

11 april 2024 om 19:17

Jean Pierre Papin

11 april 2024 om 23:12

@Mancunian

Papin is van de aartsrivaal uit Parijs 🤭

11 april 2024 om 14:00

Dat is dan omdat jij PSG niet goed kent. Pauleta en Ludovic Giuly zijn echt wel legendes van de club

11 april 2024 om 14:09

Voeg daar Cavani voor het gemak maar aan toe

11 april 2024 om 14:15

@france21, Ludovic Giuly koppel ik zelf toch meer aan AS Monaco dan aan PSG

11 april 2024 om 15:33

Giuly nog zo eentje die vooral bekend is van zijn Barca tijd

11 april 2024 om 16:03

@Linley: vraag ik me af, wat DB15 hierboven al schreef. Maakte naam bij As Monaco samen met Rothen (die tevens voor PSG speelde daarna) en Prso. Was bij Barca destijds 1 seizoen oké maar vaak ook roulerend.

11 april 2024 om 14:09

Susic, spelers als marquinhos en verrati die er heel wat jaren spelen/hebben gespeeld.

11 april 2024 om 14:23

Rai en Bernard Lama kan je ook gerust in dat rijtje zetten.

Andere spelers die ik met PSG associeer (maar dat ligt meer aan mezelf) zijn Patrice Loko en Leonardo.

Sowieso is het 'populair' om clubs als PSG en Man City plastic clubs te noemen omwille van de externe geldschieters maar ze gaan daarbij meestal voorbij aan het feit dat deze clubs wel degelijk geschiedenis hebben.

11 april 2024 om 14:38

Hoe kan je David Ginola vergeten

11 april 2024 om 17:43

Weah



Tja, Neymar weet inmiddels ook dat hij Barcelona nooit had moeten verlaten. Is gezwicht voor het grote geld. De motivatie dat hij bij Barca nooit de beste kon worden vanwege dat Messi er zat geloof ik allang niet meer in. Achteraf ook zo zonde, want bij Barcelona was hij echt de beste linksbuiten ter wereld imo. Boven Manã© van Liverpool en Hazard van Chelsea durf ik de Neymar van Barcelona zeker weten wel te plaatsen.

Maar goed, zijn loopbaan gaat langzamerhand uit als een nachtkaars en onderaan de streep heeft hij nooit datgene bereikt wat hij had kunnen bereiken, want zijn potentie was immens. Ook bij Brazilie gewoonweg niet geleverd. Is topscorer aller tijden geworden en heeft ze de 1e OS ooit doen laten winnen, maar dat is natuurlijk magertjes. Volgens mij zal hij de COPA aanstaande zomer ook niet halen. WK 2014, 2018 en 2022: allemaal een fiasco, waarbij hij in 2014 er weinig aan kon doen dat hij bijna door midden gebroken werd.

11 april 2024 om 14:24

Zo zonde. Voetbal had er echt anders uit gezien als hij bij barca was gebleven.

En al die ex-voetballers die beweerden dat ballon dor naar neymar zou gaan na de messi-ronaldo hegemonie. Heeft er totaal 0 gewonnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren