Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben er daarom ook nog niet zeker van dat PSV kampioen wordt’

Laatste update:

Ajax maakte de strijd om de landstitel zondag weer enigszins spannend. De Amsterdammers wonnen in Eindhoven met 1-3 van PSV, waardoor het verschil tussen de clubs nu elf punten is. De critici denken dat PSV de landstitel desondanks niet meer kan ontgaan, maar daar is Willem van Hanegem niet zo zeker van.

/

Volgens Van Hanegem heeft PSV goede spelers, maar heeft het geen goede ploeg. Hij vindt dat er spelers waren die er tegen Ajax op uit waren om de show te stelen. “Daarom ben ik er ook nog niet zeker van dat PSV kampioen wordt, ondanks dat die ploeg nog steeds elf punten voorsprong heeft”, schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.

“Misschien zullen de mensen me uitlachen, maar dat kan me niet schelen. Met deze spelers heeft PSV een elftal dat zo in elkaar kan storten”, aldus Van Hanegem. PSV vervolgt de competitie zaterdag bij Go Ahead Eagles, Ajax komt zondag in actie tegen Excelsior.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk Willem, PSV heeft helemaal niet laten zien dat ze mentaal veel sterker zijn dan afgelopen jaren. Natuurlijk zijn ze cijfermatig nog geen kampioen, maar dit gaat echt niet meer fout.

PSV speelde Ajax grote delen van de wedstrijd gewoon zoek.

Luizige counterploeg dat Ajax

2 maart 2015 om 08:33

Vind ik ook al die Ajacieden die de afgelopen maanden vol afschuw over het
"counterploegje" van PSV praten. Vertellen nu dat het alleen maar gaat om efficientie

2 maart 2015 om 08:36

Er is een verschil tussen maandenlang een counterploeg of een wedstrijdje nuttig gebruik maken van de counter

2 maart 2015 om 08:46

Iedere ajacied geeft toe dat het een counterwedstrijd was... echter overkomt dit Ajax maar 1x per seizoen... bij psv heb je een telraam nodig om het bij te houden... Ook valt me gelijk op dat Ajax veel sterker is dan psv als het ook gaat counteren... echter, is dat niet de manier waarop wij die 5e titel op een rij willen binnen halen.
Ik denk niet dat psv het nog weggeeft, maar wel dat psv meer punten gaat laten liggen dan Ajax... Uiteindelijk zal psv terecht kampioen worden omdat er simpelweg te weinig concurrentie is.

2 maart 2015 om 08:52

Ongelooflijk dat een overwinning jou zo blind kan maken. Ajax speelt het hele seizoen al verschrikkelijk slecht. En komende wedstrijd tegen Excelsior kunnen ze zomaar weg gespeeld worden. PSV is ook niet goed dit seizoen maar omdat Ajax heus niet alle wedstrijden die ze nog hebben gaan winnen word PSV gewoon kampioen. Of ben je vorige week in Tilburg al vergeten? Ik denk eerder dat Ajax zijn 2e plek verspeeld dan dat ze kampioen worden.

2 maart 2015 om 09:06

@degijp
Precies waar ik op hoopte. Ajax wint en veel mensen in A'dam en omstreken denken weer dat ze leuk mee kunnen doen. Hopen dat de beleidsbepalers bij Ajax ook zo blind zijn en dan kunnen we volgend jaar weer in Eindhoven op de platte kar.

2 maart 2015 om 09:09

AZ, PSV en Ajax counteren nu, als deze hype doorzet gaat straks het hele rechterrijtje zich dichttimmeren

2 maart 2015 om 09:24

Hoppa..

//ajax wint en veel mensen in A'dam en omstreken denken weer dat ze leuk mee kunnen doen. Hopen dat de beleidsbepalers bij Ajax ook zo blind zijn en dan kunnen we volgend jaar weer in Eindhoven op de platte kar\\

Precies een reactie waar ik op hoopte.
PSV gaat dit jaar, terecht, kampioen worden. Voor het eerst in 7 jaar tijd maar zwaar terecht. En nu ga jij zeggen dat Ajax, dat 4 jaar op rij kampioen is geworden, denkt weer leuk mee te kunnen doen? Kijk, dat is, in mijn optiek, arrogantie. Dezelfde arrogantie waar Ajax mee geassocieerd wordt!

PSV heeft een team dat, grotendeels, al jarenlang met elkaar samenspeelt. De sterkhouders zijn gebleven en er staat een elftal op het veld dat al jarenlang als 'beste selectie van Nederland' te boek staat. Ajax heeft jaar in jaar uit de beste spelers verkocht. Aankomende zomer verkoopt Psv, zeer waarschijnlijk, de meeste sterkhouders. Ik noem een Depay, een Willems, een Wijnaldum en misschien raakt het Guardado ook wel kwijt En dat terwijl bij Ajax talent na talent doorbreekt en bijtekent.

Hoezo denken ze bij Ajax dat ze 'weer leuk mee kunnen doen'? PSV is dit seizoen de beste ploeg, daar ben ik het mee eens. Maar over het langere termijn is Ajax, in mijn ogen veel, maar dan ook echt veel, verder...

2 maart 2015 om 09:53

RvanDoor, maak je een grap. Ajax veel sterker dan PSV als ze ook gaan counteren. Maar omdat ze op zo'n manier niet kampioen willen worden doen ze het niet? Dat is echt een lachwekkende reactie. Ik ben ook amsterdammer, maar zie het absoluut niet zo rooskleurig als jij. Ajax was gister nergens. Ik denk ook dat aan het einde van het seizoen psv kampioen is met een punt of 16 voorsprong. Want wij gaan nog wel punten verspelen (ook door de europa league) . Denk dat PSV voor de rest gewoon alles wint. Misschien alleen Feyenoord uit niet.

2 maart 2015 om 09:55

Haha psv gaat totaal instorten volgend jaar. Geen Depay, geen Guardado, geen Wijnaldum nee Ajax gaat volgend jaar fluitend kampioen worden.

2 maart 2015 om 10:10

Waarom noem je dat arrogantie? Voor deze wedstrijd zei iedereen dat psv de titel al had, aan het spel van ajax te zien(behalve europees) geloof ik ook echt niet dat ze nog mee gaan doen, daar staan jullie laatste 4 kampioenschappen los van. Of mag ik dat niet zeggen over jullie machtige ajax? Dat noem je arrogantie

Verder alle sterk houders gebleven al 4 jaar lang? Vorig jaar werd nog als een tussen jaar gezien, met bijna de zelfde selectie, het jongste basisteam ooit met een gewijzigde selectie op... 7 plaatsen... dus hoe kom je bij alle sterkhouders zijn gebleven.. of bedoel je alleen afgelopen seizoen?

2 maart 2015 om 10:33

vendemen..

Ik kan weinig van je reactie maken eerlijk gezegd. Wat ik bedoel met de sterkhouders die gebleven zijn? Wat denk je van een Wijnaldum, Willems en een Depay die hebben besloten te blijven om kampioen te worden met Psv? En dat zijn dé spelers van PSV op dit moment. Zonder die drie zou PSV veel minder zijn en, denk ik, geen kampioen zijn geworden..

2 maart 2015 om 12:03

Kebm

ik citeer:

"psv heeft een team dat, grotendeels, al jarenlang met elkaar samenspeelt. De sterkhouders zijn gebleven en er staat een elftal op het veld dat al jarenlang als 'beste selectie van Nederland' te boek staat. "

Dat is gewoon kant en klare onzin. En als je mijn reactie goed leest dan zie je dat ik eindig met een vraag, jouw reactie komt niet overheen met je 1e betoog dus eerlijk gezegd, kan ik niks van jou reactie maken want je haalt aantallen en jaren aan die niet correct zijn, waardoor je reactie niet echt realistisch overkomt. En dat je zegt dat je niks van mn reactie kan maken, lijkt bij mij over te komen op een arrogante ajaxcied die capabel genoeg is. Houdoe en bedankt

2 maart 2015 om 15:00

Amen..!

2 maart 2015 om 08:37

Feyenoord speelde Ajax tot tweemaal toe zoek, alsnog sta je met 1 punt.

Zoek spelen is leuk, maar als je niet scoort heb je er weinig aan.

Ik ben het wel deels met Willem eens, maar ik denk toch dat PSV aan het langste eind zal trekken. PSV wint misschien niet alles, maar Ajax ook niet.

Ajax een laffe counterploeg? Ben je Ajax-PSV vergeten? Toen was het PSV wat counterde.

2 maart 2015 om 09:56

Laten we wel zijn. 11 punten is een enorm gat en wordt het pas interessant als PSV aankomend weekend punten verliest. Anderzijds gaat het nu zo langzamerhand echt om de knikkers en zie je van welk garen een team is gesponnen. Als PSV "het zal toch niet" gaat denken, gaat Ajax bloed ruiken en kan het nog heel leuk worden. Als ajacied kan het alleen maar meevallen wat er gaat gebeuren.

2 maart 2015 om 08:40

Dat PSV de dominerende ploeg was gister valt niet over te discussieren. Maar ajax een luizige counterploeg noemen vind ik ook weer overdreven.
PSV is dit jaar gewoon wat sterker dan ajax maarja het moest er een keer van komen. 4x op rij kampioen en dat voor een luizige counterploeg, denk maar niet dat PSV dit gaat evenaren met deze ploeg, die na de zomer weer volledig is leeggekocht. Succes

2 maart 2015 om 08:49

Psv was helemaal niet aan het domineren. Ajax liet het toe omdat ze weten dat psv het spel niet kan maken en dat bleek. het kwam pover over. Die kansen van de psvers zijn eigenlijk geen echte kansen geweest omdat wij Cillessen op goal hebben... Dat vergeten veel psvers. Uiteindelijk koos Ajax ervoor om psv te laten uitrazen en vervolgens razendsnel toe te slaan. Toen was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.
Maar goed, ieder zijn eigen mening.

2 maart 2015 om 08:56

Als Ajax het 'toeliet' dan hadden ze niet al die ballen blind naar voren getrapt zoals ze het nu deden. Het leek wel of er 9 Jan van Halstjes in het veld stonden. Pure armoede.

Dat Ajax slim op de counter speelde en daar uiteindelijk meer rendement uithaalde dan verdient, dat is te prijzen. Dat deed PSV in de Arena ook.

2 maart 2015 om 09:56

@ Rvandoor

Volgens mij ben je vergeten om een dikke "knipoog" achter je jouw reactie te plaatsen. Nu ben ik het vaak met jouw eens, maar ik vind dit toch wel een wonderlijke conclusie van jouw. Ik ben het met je eens dat wanneer PSV het spel moet maken dit zelden goed gaat voor ze, maar Ajax was gisteren op een enkele speler na echt slecht hoor. Elke keer wanneer ik denkt dat het niet beroerder kan weten ze toch weer de overtreffende trap te vinden.

In groten delen van de wedstrijd zat er totaal geen lijn of een gedachte achter wat de Ajacieden deden. Ballen werd gewoon naar voren gerost zonder even te kijken of er wel iemand stond, waarbij zoals zo vaak een aantal typische Ajax kwaaltjes hoogtij vierde ( slap de duels aangaan, niet fatsoenlijk een pass kunnen geven, in en rondom de zestien geen organisatie etc).

2 maart 2015 om 10:02

Rvandoor laten we wel wezen Ajax heeft bizar weinig kansen gehad en dat die 2-1 valt is eigenlijk uit het niets. Zoals Ronald de Boer zei achteraf, ik gaf Ajax geen stuiver meer. Ze maakte geen enkele aansprak op de overwinning.

Frank de Boer vond het heel pover en zei dat Ajax niet meer verdiende dan een punt en dat ze niet goed voetbalde. En dan kom jij met Ajax liet het toe? Ze konden de bal niet twee keer rond spelen. 9 van de 10 wedstrijden verlies als je zo speelt.

2 maart 2015 om 08:48

Zoek spelen vind ik erg overdreven... Tegen feyenoord en dan vooral in de kuip dat was zoek spelen.. psv had gister meer drang om te scoren maar echt uit gespeelde kansen vond ik het toch niet opleveren. Vaak afstandschoten of schoten van in de 16 maar dan niet eens op de goal...

2 maart 2015 om 08:51

Feyenoord speelde ajax dit seizoen ook 2 maal helemaal blind! Maar wat schiet je ermee op als je er 1 punt uithaald???

2 maart 2015 om 09:04

Ik merk dat sinds ajax niet in vorm is dat ze vaker counteren.
En ajax heeft met kishna el ghazi en milik goeie spelers om te counteren.
Het beste zou zijn de combinatie van omschakelen en domineren zoals real madrid en barcelona heel goed kunnen.
Niks ergs aan zo lang het maar is om weer in vorm te komen.

2 maart 2015 om 12:06

Ajax heeft PSV op hun eigen manier bestreden en zo gewonnen. Niks luizige ploeg. PSV speelt bijna altijd op de counter

2 maart 2015 om 12:16

Normaal countert PSV dat ze er scheel van zien

2 maart 2015 om 13:24

Je moet willempie lekker laten lullen, die man krijgt ervoor betaald om onzin te praten. Ooit vond ik het een top kerel, maar nu ....... Wil ik het niet eens roepen, anders weer een ban

Een van de weinige keren dat ik het eens ben met Willem. PSV heeft nog niet laten zien waarom ze echt kampioen moeten worden. Jongens als Maher, Wijnaldum en Depay zijn toch een stuk minder ver dan dat ik dacht. Juist in deze fase van het seizoen moet je op een paar man kunnen steunen.

Maargoed PSV heeft genoeg punten verzameld en kan zich deze dip nu nig veroorloven. Zolang het spannend blijft in de competitie heeft de neutrale niets te klagen iig.

2 maart 2015 om 08:33

Ze verliezen van de nummer 1 van rusland die een begroting heeft die 6x groter is en verliezen geflatteerd van de nummer 2 en PSV zit gelijk in een dip? Laat me niet lachen.

PSV speelde gister gewoon een goede westrijd. Als ze spelen zoals gister tegen de resterende tegenstanders dan zijn ze binnen no time kampioen.

2 maart 2015 om 08:37

Psv verliest twee keer kort op elkaar. dat dat een dipje is voor ze dit seizoen spreekt alleen maar voor die ploeg. Ik vind het boeiend om te zien hoe en of ze het hoofd boven water houden. Je kan niet ontkennen dat er frustratie in het team geslopen is, zeker bij de jongens die ik hierboven noemde.

2 maart 2015 om 08:42

Correctie: 3 keer verlies binnen 11 dagen.

2 maart 2015 om 08:49

We zullen het zien. Ik heb niet het idee dat PSV hier wakker van zal liggen. Er ligt namelijk helemaal geen druk.

PSV kan zich volledig focussen op de competitie en heeft 11 punten voorsprong.

2 maart 2015 om 08:54

Ach, op deze manier is het nog leuk kijken de komende tijd. Ik zou ze dankbaar zijn voor het beetje extra spanning . Ben er ook zeker niet van overtuigd dat ajax de laatste wedstrijden allemaal winnend af zal sluiten.

2 maart 2015 om 09:00

Wat een zwak verweer... Je verliest 3 keer geheel terecht... 2 x van Zenith dat helemaal niet goed oogde (eerste serieuze wedstrijd voor ze omdat ze winterstop hebben). En die begroting maakt niets uit kun je zien aan de prestaties van Ajax in de CL de afgelopen jaren. Als je echt top bent, kun je winnen van zulke clubs en 1x winst moet genoeg kunnen zijn om door te bekeren.
Dan de wedstrijd tegen Ajax: dat was geheel terecht. Psv kan het spel niet maken en kreeg een koek van eigen deeg. Ajax gaf psv bewust het gevoel dat er wat te halen viel en sloeg toe toen ze daar zin in hadden (getuige ook het feit dat ze in die periode weer de overhand kregen). Vervolgens was het doel bereikt: psv moest komen en Ajax kon het zo simpel uitspelen. Geheel terechte overwinning en voor mij het bewijs dat dit psv kampioen gaat worden vanwege het gebrek aan concurrentie. Want psv speelt niet kampioenswaardig... geen enkele wedstrijd gezien dat ze echt de betere waren over 3/4 van de wedstrijd gezien... Maar goed... de achterstand is te groot en Willem waarschuwt psv alleen maar... die zullen die voorsprong niet meer uit handen geven.

Psv gefeliciteerd met het kampioenschap.

2 maart 2015 om 09:08

@rvandoor

''en die begroting maakt niets uit kun je zien aan de prestaties van Ajax in de CL de afgelopen jaren'''

welke prestaties? 4x uitgeschakeld worden in de groepsfase? Of doel je op die overwinning tegen Barcelona die al door was of tegen City die hopeloos uit vorm was.

Laat me niet lachen. Het is knap van Ajax dat ze een aantal keer 3e zijn geworden in de groep gezien de loting maar om dat nou presteren te noemen is wat overdreven.

PSV is de laatste Nederlandse ploeg die echt wat heeft gepresteerd in de Championsleague, namelijk de halve finale in 2005.

Zenith heeft op elke positie met uitzondering van wellicht Willems en Depay een speler staan die beter is dan bij Psv. Dat je op voorhand kansloos bent dat is natuurlijk onzin maar jij doet net alsof PSV deze wedstrijden had moeten winnen op basis van kwaliteit.

Daarnaast was Zenith in de thuis wedstrijd gewoon ijzersterk dus dat ''helemaal niet goed oogde'' is onzin. PSV had thuis wat kansen maar als je thuis niet scoort wordt het een lastig verhaal.

Als PSV tegen Legia had geloot en Ajax tegen Zenith dan had Ajax er nu uitgelegen. Ajax ging vorig jaar gewoon 2x onderuit tegen een matige ploeg als Redbull Salzburg dat beduidend minder is als Zenith dus ga nu niet zo hypocriet doen aub.

2 maart 2015 om 09:10

@rvandoor
Welke prestaties van Ajax in de CL tonen dan precies aan dat begrotingen er niet toe doen? Die incidentele overwinninkjes die uiteindelijk geen overwintering brachten?

Uiteraard is de overwinning van Ajax terecht, ze scoorde immers vaker. Zo simpel is het. Maar als je echt denkt dat Ajax er voor koos om zo onder druk te staan gedurende 70 van de 90 minuten, dan denk ik dat je het toch echt verkeerd ziet.

Als je je tegenstander wil laten komen, dan maai je niet elke bal die in de buurt van de 16 komt zo blind (en vaak door het midden) weg. Het was puur verdedigende armoede bij Ajax.

2 maart 2015 om 09:13

Ja zo kun je iedere prestatie van een ander bagatelliseren en de wanprestaties van je eigen ploeg goed proberen te lullen... Dat slaat nergens op. City en Manu datzelfde jaar, daar werd gewoon terecht van gewonnen. City heeft een begroting die 10 keer die van Ajax is, zelfde geldt voor Manu... zelfs als die uit vorm zouden zijn zal dat niets uit mogen maken.
Hahaha kom je met dat 2005 verhaal... Ajax niet kort daarvoor haalde de kwartfinale en werd net zo lullig uitgeschakeld toen... Vrijwel hetzelfde.

2 maart 2015 om 09:16

@panerai

Ach joh, maak je niet druk. PSV kan altijd een keer (onterecht) van Ajax verliezen. Ze staan nog 11 punten voor en gaan ook gewoon kampioen worden, volkomen terecht.

Als PSV volgende week weer zo speelt als gister, dan winnen ze gewoon. Niks aan de hand lijkt me. Het team zit redelijk goed in elkaar qua mentaliteit dus ik zie dit niet meer fout gaan. En ik zie Ajax ook niet alles winnen vanaf nu.

2 maart 2015 om 09:33

@Rvandoor 'geheel terechte overwinning en voor mij het bewijs dat dit PSV kampioen gaat worden door gebrek aan concurrentie'.. Gezien de wedstrijd vond ik dat een gelijkspel terecht zou zijn. PSV verliest hier de 3de wedstrijd van het seizoen. Verder ben je zeker de wedstrijd in de arena ook vergeten? Tevens word je altijd kampioen door gebrek aan concurrentie, de club die kampioen wordt heeft de meeste punten verzameld over het gehele jaar, die club heeft het dus het beste gedaan waardoor de concurrentie het dus heeft laten afweten.

Ajaxfans gefeliciteerd met de overwinning.

2 maart 2015 om 10:26

@ Panerai

Hij doelt op het feit dat Ajax volgens jou en vele anderen elke keer wel puntloos vierde zou eindigen in de poule. En dat Ajax 1x een punt en 1x een doelpunt tekort kwam voor de tweede ronde en bij de derde keer ook nog een serieuze kans had om door te gaan. Daarmee toonde Ajax gewoon aan dat er voor de twee Nederlandse topclubs het best mogelijk is om die tweede ronde te halen. Je kan me veel vertellen, maar ik weet wel zeker dat PSV (maar ook jij) hoopt dat PSV minimaal tot hetzelfde in staat zal zijn als PSV de Champions League in gaat.

Verder vind ik het ook behoorlijk zwak van jou dat jij de overwinningen op FC Barcalona en Manchester City zo bagataliseerd. Ook hier durf ik te wedden dat PSV en jij stiekem hopen om minimaal hetzelfde te kunnen doen als Ajax wanneer PSV de Champions League in gaat; en tegenover tegenstanders komt te staan die ten alle tijde sterker worden geacht. Ook wanneer die een c-ploeg het veld in sturen, niet dat dit het geval was tegen Ajax, maar dat is een argument wat mensen altijd graag roepen wanneer een Nederlandse club tegen een beter geachte Europese tegenstander moet spelen.

Daarnaast kan ik mij nog goed herinneren dat er een hoop mensen onterecht hetzelfde zeiden over die goede wedstrijden van PSV tegen AC Milan in de voorronde van de Champions League (waar PSV vergat te scoren) en jij niets wilde weten dat AC Milan niet op volle kracht speelde, niet in vorm was, het niet serieus nam etc etc etc, Zowel Ajax als AZ, FC Twente en iets verder terug nog zelfs FC Utrecht hadden de afgelopen jaren in Europa laten zien dat het echt wel mogelijk is om tegen veel sterkere geachte tegenstanders te kunnen presteren, dat is iets wat PSV steeds nalaat, want zodra er fatsoenlijke tegenstanders komen gaat het fout en dan moeten we weer horen dat andere Nederlandse clubs niks tegen dergelijke clubs zouden kunnen.

Dat PSV toen de halve finale haalde was knap, maar het werd ook weleens tijd dat PSV toen verder kwam dan de poulefase vond je niet ? Sinds de naamverandering van de Europa Cup I naar de Champions League was dat de eerste keer dat PSV de groepsfase wist te overleven. Hoelang wil jij eigenlijk nog op die halve finale plaats teren, in het verleden heb ik jou vaak genoeg horen zeggen dat Ajacieden teveel in het verleden leven. De pot verwijt de ketel totdat hij zwart ziet, maar het is natuurlijk altijd makkelijk om selectief terug te gaan in de tijd.

2 maart 2015 om 09:05

Wijnaldum is op dit moment gewoon één van de drie beste Nederlandse spelers in de Eredivisie. Als je die kwaliteit er niet vanaf ziet druipen, dan snap ik niet dat je je op een Voetbalwebsite vertoont.

Qua Depay en Maher ben ik het met je eens. Maar PSV is meer dan die twee spelers. Met Guardado, Willems, Arias, Isimat en de Jong hebben ze gewoon meer dan genoeg kwaliteit en ervaring om niet onder de indruk te zijn van dit verlies. Zijn het stuk voor stuk internationale toppers? Nee, maar die lopen er bij Ajax, Feyenoord en AZ ook niet rond.

Ja Willem want PSV presteerd zo slecht dit jaar. Dit was de 3e nederlaag van het seizoen geloof ik.

PSV heeft individuele kwaliteiten maar het is ook zeker een team. PSV is dodelijk in de omschakeling en dat wordt niet bepaald door 1 speler, counters worden door heel het team uitgevoerd en daar is teamwerk voor nodig.

Het kan stukken beter dat ben ik zeker met hem eens maar PSV speelt als team juist wel goed dit jaar. Dat is juist iets waar het de afgelopen jaren aan ontbrak maar dit seizoen zeker niet.

2 maart 2015 om 09:17

Er is ook niets aan de hand.

Wat me wel opviel is Depay. Ik zou er als supporter en als medespeler wel langzaam aan gek van worden. Hij wil zich echt te graag laten zien, dit gaat ten koste van alles.

2 maart 2015 om 09:25

Helemaal mee eens.

Echter is hij toch topscorer ondanks dat en heeft hij een bepaalde status opgebouwd waardoor hij er blijkbaar mee weg komt.

Ik begin me er ook aan te storen en ik heb ook het idee dat hij dit seizoen eerder zijn tranfserwaarde heeft verlaagd dan verhoogd.

Het enigste voordeel is dat hij net zijn contract heeft verlengd dus PSV op basis van dat een hoog bedrag kan vragen maar op basis van zijn prestaties vind ik dat hij geen stappen heeft gemaakt dit seizoen.

2 maart 2015 om 09:30

Hij is inderdaad topscorerer en dat terwijl hij al een tijdje niet in zijn beste vorm is. Dat zegt ook wel veel over zijn kwaliteiten. Die gast gaat het echt ver schoppen.

Ik denk niet dat hij zijn transferwaarde naar beneden heft geholpen. Als je ook puur naar zijn statistieken kijkt (wat vele clubs ook doen denk ik) dan draait hij een goed seizoen.

Als ik Cocu was, dan zou ik toch echt ingrijpen. Depay is geen onverstandige jongen denk ik, dus als je hem op de juiste manier weet te raken zie ik hem de laatste weken van het seizoen nog wel beter spelen.

Psv gaat een mooie transfersom voor hem krijgen, en terecht ook.

Ik denk het niet.
Speelde gewoon heel goed gisteren.
Goals van Ajax was een blunder van Zoet en van richting verandert.

Maak me geen zorgen.

2 maart 2015 om 08:39

Wordt het niet tijd dat Zoet gaat plaatsmaken? Heeft toch de nodige beperkingen..

2 maart 2015 om 08:49

Ik moet echt lachen om de mensen die roepen dat Zoet gelijkwaardig is aan Cillessen... hij mag niet eens in zn schaduw staan...

Heb Zoet deze week zeker 3 a 4 ballen door zien laten die Cillessen gewoon gepakt had...

2 maart 2015 om 08:55

En de goal van de jong was een dekkingsfout van klaassen..

2 maart 2015 om 08:56

Welke blunder maakte Zoet?

Die eerste goal liet Arias zich aftroeven en tikte Kishna de bal van heel dichtbij binnen.
Hierdoor had Zoet (die waarschijnlijk ook verwachtte dat Arias die bal zou schieten) nauwelijks tijd om te reageren en kon ondanks dat nog net een hand tegen de bal zetten. Helaas was het effect zodanig dat de bal via zijn hand in het doel rolde. Kan hem dit niet zo zwaar aanrekenen.
Vrije trap was pech voor hem, en die laatste was goed ingeschoten.

Dit is onzin. Deze man moet zich bezig gaan houden met Feyenoord. Ajax heeft gewonnen maar PSV was de betere ploeg. En verdiende hier de overwinning. Maar Ajax won nou en. Als PSV zo blijft spelen verliezen ze niet veel mee en zeker geen 3 van de 9. Dus de conclusie is het ziet er nog super uit voor PSV.

Ajax moet nog uit naar en tegen heerenveen als zij dat verliezen is het einde oefening

psv kan instorten en nog genoeg voorsprong hebben om de titel te pakken. Als Viergever niet 2 keer ging pielen in de eigen 16 meter en ze iets meer geluk hadden bij een aantal nipte 1-0 verliezen dan hadden ze nog wat druk kunnen uitoefenen op psv, maar zoals het nu is hoeft psv alleen maar bij de wedstrijden te komen opdagen en zorgen dat ze niet in hun eigen doel schieten.

Wekelijks deze pulp van de nationale voetbalzuurpruim Van Hanegem begint vermakelijk te worden. Is het bedoeld als komische noot*. Straks gaat hij ook nog weer opteren voor het trainerschap bij Feijenoord. Ik kijk er alweer naar uit.

Dit keer wel eens met wat geneuzel. PSV wordt zelfs met het 2e nog kampioen, maar ben er wel van overtuigd dat er net iets teveel spelers zijn die toch weer niet die teamspelers en teamspirit hebben die je verwacht of misschien wel hoopt. Ik doel natuurlijk op Depay, Willems en Wijnaldum. Na gisteren en afgelopen donderdag ben ik er van overtuig dat deze spelers hun plafond krijgen bij een subtopper in Duitsland of Spanje en dat moet ik zelfs nog zien van Willems. Wat is die verdedigend slecht! Snel verkopen voor veel Euro's en teamspelers voor terughalen. En.... een keeper is ook geen overbodige luxe, wat een grabbeldoos is dat.

PSV wel veel beter gisteren, en Ajax, hoe armoedig is dat aan het worden. Maar goed, wel gewonnen en 3 puntjes dichterbij! Op zich natuurlijk wel knap.

Psv zal vast kampioen worden, maar ze zullen zeker nog punten gaan verliezen!

2 maart 2015 om 10:38

Ajax ook nog wel met 9 wedstrijden voor de boeg.

PSV wordt waarschijnlijk wel kampioen maar ik ben het wel eens met Willem.
De afgelopen weken heb ik me geërgerd aan Depay. Schoten van 30 meter i.p.v. samenspel waardoor iemand anders in scoringpositie komt.
Wijnaldum was gisteren ook niet zo aanwezig als normaal en PSV kwam er niet door want echte grote kansen hebben ze niet gehad.
Hopen dat ze de draad weer oppakken en dat met name Depay eens wat meer in het teambelang gaat denken want ook gisteren zag ik weer een aantal schoten van hem terwijl afspelen duidelijk de betere optie was.

PSV geeft dat niet meer af. De kloof is te groot. Met nog 9 wedstrijden te gaan, kan Ajax dat niet meer overbruggen. PSV heeft 3 wedstrijden verloren op 25 wedstrijden. PSV gaat niet 3 wedstrijden verliezen in de resterende 9. Bovendien is dat niet eens voldoende én moet Ajax een perfect parcours afleggen, wat wellicht ook niet zal gebeuren.

Dus ja, Van Hanegem, ik lach u uit. Doe ik wel meer met Van Hanegem.

t probleem is dat Ajax ook niet alle 9 resterende wedstrijden gaat winnen.
De kans dat psv nog 11 punten verspeelt is al niet zo groot en dan moet Ajax ook nog alles winnen.

dat kampioenschap gaat dit jaar wel naar eindhoven

Dat geldt ook voor Ajax dat ze zeker nog punten gaan verliezen,maar eerlijk is eerlijk: PSV heeft gisteren verloren van een zeer effectief Ajax en op die hebben ze zelf de meeste wedstrijden gewonnen.vond PSV gisteren wel de betere ploeg, maar toch respect voor ajax

En willem, ach lul maar raak

Toch heeft van Hanegem een punt. Er mankeert wel degelijk het een en ander aan Psv. Met name achterin zijn ze toch zeer zwak. Enkele counters van Ajax leveren zo maar 3 doelpunten op. Elke verdediger ging in de fout. El Ghazi speelde twee verdedigers uit, zette voor en toen was Arias te laat. Bruma gaf gratis vrije trappen en corners weg. De vrije trap waaruit gescoord werd was ook een lachertje. Hendriks kon niets inbrengen tegen el Ghazi.
Verdedigend speelde Ajax wel erg goed. Willems kreeg dubbele dekking, waardoor hij weinig ballen het strafschopgebied in kon schieten; hierdoor wordt de helft van de PSV-goals gemaakt. Tegen het eind van de wedstrijd lukte het een keer wel en was het gelijk raak. Maher liep de hele wedstrijd vrij en deed er niets mee. Depay en Wijnaldum gingen alleen maar voor eigen succes. Narsingh is altijd al een aanfluiting, Locadia is niet goed genoeg. Luuk de Jong is een scorende spits die niet voetballen kan. Alleen Guardado bleef overeind als spelverdeler, maar is niet beslissend.
Als PSV gewoon wint bij Go Ahead is er niets aan de hand. Zo niet, dan wordt het nog spannend.

Ik zou me ook geen zorgen maken met een blunderende keeper in het goal. Eerst zenit nu Ajax. Prima toch kost je wat punten en een uitschakeling maar joh kan jou het schelen.

2 maart 2015 om 10:08

Tulpen: Ben met je eens dat Zoet een zwake keeper is en het verbaasd me steeds weer dat zijn opzichtige fouten buiten schot blijven en dit geldt trouwens ook voor Bruma en Rekik

Echter: De uitschakeling tegen Zenit is in mijn ogen niet aan Zoet te wijten, Zenit is gewoon een hele goede ploeg waartegen PSV metname in Rusland niet aan voetballen toe kwam. dan worden er vanzelf ook fouten gemaakt en vallen beperkte spelers nadrukkelijk door de mand

Als ik PSV was zou ik een andere keeper halen

hahah van Willempie de meest hypocriete man.
Paar weken geleden PSV speelt geweldig goed worden gemakkelijk kampioen, nu dit weer..

Kan hem totaal niet meer serieus nemen.

Jammer dat hij niet terug komt op afgelopen donderdag.
Was zo benieuwd of het weer aan alles en iedereen lag dat een groot deel van het publiek zich misdroeg in de Kuip.
Maar nee, dat durft hij niet aan denk ik.

Ajax counterde gisteren omdat psv gewoon beter is..psv countert ook tegen ploegen die minder zijn, het liefst altijd. ..

Grappig om de ene kant en de andere kant te lezen. Zover ik weet is niks onmogelijk. Met nog 9 wedstrijden te spelen zou Psv 4 moeten verliezen of 3 moeten verliezen en 1 gelijk spelen wil Ajax nog kans maken. Niks is onmogelijk dat is al eerder gebleken. Ik ga er niet vanuit dat het gebeurd, 11 punten is erg veel. Maar Psv heeft toch een tik gehad als je kijkt naar de Europa Leauge en nu deze pot. Met nog goede tegenstanders weet je het nooit.

2 maart 2015 om 10:45

Ik ben een PSV support en door dit verlies maakte ik me toch wat zorgen (ondanks de 11 punten).
Ik ging toen kijken naar het programma, PSV moet van de 9 duels 4 thuis spelen en 5 uit.
Je mag er sowieso 3 verliezen (mocht Ajax alle 9 winnen wat ik niet verwacht).
Thuis speel je tegen: groningen, zwolle, heracles, heerenveen die moeten gewonnen worden.
Blijven er 5 duels over waar je er 3 van mag verliezen.
De uitwedstrijden zijn: go ahead, Feyenoord, twente, ado, excelsior.
Belangrijkste is om geen punten te verliezen tot Feyenoord/twente uit.

Lekker laten lullen die gasten in ehv. Ze worden dit jaar terecht kampioen, maar ook mede door ajax die onnodig punten laat vallen. Het niveau in Nederland is barslecht! Volgend jaar verkoopt PSV hun sterkhouders Wijnaldum,depay,Willems en waarschijnlijk guardado ook. En hoe zit het met de jong? Nee PSV gaat het volgend jaar niet redden in de CL, en dat terwijl ajax steeds meer talenten aan zich laten verbinden. Laat dit ajax nog een paar jaar bij elkaar (ondertussen wat ervaren spelers erbij halen) en we gaan voor onze 4e ster op onze shirt!

Dat ga je nu krijgen, de media probeert PSV nu in een crisis te lullen. En het klopt, elf punten voorsprong kan je zomaar verspillen als je een paar keer verliest. Maar doet Willem PSV niet wat te kort door te stellen dat PSV géén goede ploeg heeft? Ajax won de wedstrijd gisteren met 1-3, en Willem doet het voorkomen alsof PSV compleet van de mat gespeeld is. Maar goed, het is aan PSV om aankomende zaterdag het tegendeel te bewijzen.

2 maart 2015 om 10:36

@ patpsv

Dat komt denk ik omdat PSV nu al drie keer verloren heeft en veel overwinningen in de competitie ook met pijn en moeite over de streep werden getrokken. Ondanks dat het terecht zou zijn als PSV kampioen word kunnen we toch niet ontkennen dat PSV al heel lang geen solide indruk maakt. Net zoals bij Ajax voorgaande jaren word er bij vlagen sterk gespeeld maar is het meestal alles behalve indrukwekkend qua spel.

Nou het moet heel gek lopen wil PSV het niet redden zal alleen gebeuren als PSV de komende 2 wedstrijden ook punten verspeeld dan gaat er een druk komen waar ze mee om moeten leren gaan maar ik denk niet dat PSV de komende 2 duels veel punten laat morsen.

Ik ben het met de opmerking van Willem wel eens. Depay was, naar mijn mening, veel te veel op zoek naar eigen succes. Dat verbaasde mij ook tijdens de wedstrijd. Er waren mogelijkheden om af te spelen en iemand goed voor de goal te zetten. Verder verwacht ik dat PSV gewoon kampioen word hoor. Zo'n voorsprong mag je theoretisch niet meer weg geven. Maar het verleden heeft ook wel eens anders uit gewezen.

ik lees hier dus serieuze reacties op Wvh.

ge wel dig . wat een mongolen zijn jullie zeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren