Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zet Jerdy Schouten bij Manchester City neer en hij doet moeiteloos mee’

Laatste update:

Willy en René van de Kerkhof genieten met volle teugen van het huidige PSV. In een reportage van het Algemeen Dagblad neemt de 72-jarige tweeling alvast een voorschot op de 25ste landstitel van de club. Daarbij is het duo vooral te spreken over middenvelder Jerdy Schouten, die volgens Willy zelfs meekan bij het heersende Manchester City.

Journalist Dennis van Bergen van het Algemeen Dagblad was deze week aandachtig toeschouwer bij de populaire Willy & René PSV-podcast. Zijn reportage was zaterdagochtend te lezen in het AD.

Willy draait er allang niet meer om heen. “Als we komende wedstrijd winnen, is het bijna gebeurd.” PSV speelt zaterdagmiddag om 16:30 uur tegen de noodlijdende hekkensluiter Vitesse. René wil nog niet volledig mee in de feeststemming rondom zijn club. “Hohoho, Willy. We moeten ook nog naar Heerenveen, hè. Zo goed spelen we de laatste tijd nou ook weer niet.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Schouten is overduidelijk een van de favoriete spelers van Willy. “Zo'n Jerdy Schouten, hè. Voor mij is hij de Willem van Hanegem van PSV. Een briljant regisseur. Alleen is Schouten dan een stukje sneller dan Willem. Én gezegend met een goed rechterbeen.” Rechts is overigens gewoon de voorkeursvoet van Schouten, terwijl Van Hanegem bekendstond als een legendarische linkspoot.

Ook René is te spreken over Schouten. De clubicoon heeft een duidelijke boodschap voor technisch directeur Earnest Stewart. “Al zou een club 100 miljoen willen betalen voor Schouten, dan nóg moet je hem niet laten gaan.” Willy doet daar een schepje bovenop. “Nog niet voor het dubbele.” Volgens Transfermarkt is Schouten momenteel 24 miljoen euro waard.

Willy omschrijft wat hij goed vindt aan Schouten. “Zo veel overzicht, zo makkelijk voetballend. Een fenomeen is hij. Zet hem bij Manchester City neer en hij doet ook zo mee.” René lijkt daar niet in mee te gaan, maar Willy drukt zijn mening door. “Schouten zou moeiteloos meedoen bij City, zeg ik!”

Peter Bosz


De tweeling is eveneens lovend over de man achter het succes van PSV, Bosz. “Weet je aan wie Bosz mij doet denken? Aan Kees Rijvers”, aldus René. Ook Willy vindt Bosz een uitstekende trainer. “Bosz is een beetje Rijvers, ja, klopt. Hij staat boven die mennekes, maar kan net zo goed tussen ze in staan. Knap. Bosz heeft PSV echt weer op de kaart gezet met zijn aanvallende manier van spelen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oké opa, tijd om naar bed te gaan

13 april 2024 om 10:07

Ik las de titel en dacht. Ah dat moet wel uit de mond van deze twee komen en ja hoor. De minst objectieve mensen als het om PSV gaat. Ik zie ze zelf zeggen dat Ramalho iets voor Barca is.

13 april 2024 om 10:31

Dan ben ik wel heel erg blij met Willem van Hanegem als clubicoon. Je zou Sjaak Swart of de tweeling Kerkhof als uithangbord hebben, heb je dan even last van plaatsvervangende schaamte. Tenzij je dit parkeert in de “ach, wat lief” categorie.

13 april 2024 om 11:37

@Erasmus-rules Van Hanegem zal zelden dit soort onrealistische dingen roepen maar de beste man kijkt zeker wel door een gekleurde bril, spelers die niet voor Feyenoord spelen kunnen volgens van Hanegem nooit zo goed voetballen haha.

13 april 2024 om 12:02

@Mattiaspsv Willem uit ook vaak kritiek op feyenoorders. Natuurlijk ook zeker duidelijk dat hij feyenoorder is, maar van de drie (ik reken de van de kerkhofjes als 1 persoon) is het nog de meest objectieve. Sjaak Swart vind ik verder nog wel grappig, ik kan wel om hem lachen. Die van de kerkhofjes kan je totaal niet serieus nemen

13 april 2024 om 12:06

@mattiaspsv: ook de spelers die wel bij Feyenoord spelen zijn er een heel aantal van die niet kunnen voetballen volgens Van Hanegem. De man is gewoon,net als Van Basten, nogal kritisch op heel veel spelers

Als pilon neem ik aan? On; goede speler, maar dat niveau heeft hij (nog) niet.

13 april 2024 om 09:07

Haha. Is lekker bezig, maar bij City of een andere club wordt hij echt overklast door de rest. Zie hem wel een niveau hoger presteren, maar of hij echt bij een City of Madrid terecht komt? Denk het niet.

13 april 2024 om 09:29

Nou ik denk het wel. Heb je ooit een speler zich zo makkelijk zich in een team zien spelen en ook nog eens zo goed als onvervangbaar zien worden. Ik niet. Het is alsof PSV dit jaar haar eigen Frenkie de Jong had met een vleugje Busquets.

13 april 2024 om 09:43

Spelen in de eredivisie is makkelijk, Man City en Real zijn gewoon 5 klassen beter. Dat is andere koek.

13 april 2024 om 09:47

Hèhè, maar als er een kans voorbij komt moet hij er gewoon voor gaan. Wie had ooit gedacht dat Odegaard of de Bruyne zo’n carrère konden hebben na een aantal flaters. En onderschat de impact van Schouten op PSV niet.

13 april 2024 om 09:54

Alsof die kans ooit gaat komen

13 april 2024 om 09:57

Flaters? Lol. De Bruyne werd uitgeleend door Chelsea en speelde de Bundesliga vervolgens aan gort als jong pikkie. Odegaard was 16(!) toen hij naar Madrid ging. Die kreeg inderdaad niet direct de kans (logisch). Hij heeft geen één flater geslagen. Hij groeide geleidelijk door tot een steeds betere speler. Heerenveen, Vitesse, Sociedad, Arsenal. Dat Odegaard onnoemelijk veel talent had kon een blinde zien.

Ik vind het prima dat je zo blij bent met de psvers dit seizoen, maar ik zag je een maand terug ook Veerman naar Real Madrid praten als opvolger van Kroos.. Jerdy Schouten is 27. Dat is geen talent meer. Leuk dat hij het zo goed doet bij PSV, maar het niveau City, Real, zelfs Barcelona is echt nog heel ver weg. Zo niet onmogelijk om nog te halen. Laatbloeiers bestaan ja, maar die zijn eerder uitzondering dan regel.

13 april 2024 om 10:00

AC Milan en Napoli zijn al aan hem gelinkt, dus waarom niet? En al wordt het niet de Premier League dan is het ook prima, want het voetbal landschap blijft in beweging.

@pedri en ook Arsenal890 vind het opmerkelijk dat jullie in veel PSV topics te vinden zijn om spelers af te vallen.

De Bruyne kwam er bij Chelsea niet aan te pas (flater) en heeft karakter getoond door zich bij Wolfsburg te etaleren.

Odegaard ging van Heerenveen naar Vitesse wat ook niet bepaald een stap vooruit was laat staan zijn “degradatie” naar de Eredivisie vanaf Madrid.

Hoezo zou Schouten geen laatbloeier kunnen zijn? Dat is hij in principe al als je kijkt naar zijn carriã¨reverloop. Daarbij heeft zelfs Modric zijn beste jaren als dertiger gespeeld.

13 april 2024 om 10:03

Er zit echt een gigantisch verschil tussen clubs als Milan/napoli en city/real.

Vind je het gek als er reacties komen als jij gekke dingen gaat roepen? Zoals Veerman als opvolger van Kroos, dat is gewoon lachwekkend

13 april 2024 om 10:06

Ja en AC Milan en Napoli zijn toch absoluut geen absolue top? Daar zit nog een flink stuk tussen. Overigens doen echt een gigantische hoeveelheid middelmatige Eredivisie spelers het goed daar, dus dat hij zich daar weer staande houdt verwacht ik ook.

Je hebt toch Nederland Duitsland gezien? Dan zie je toch direct het verschil tussen Schouten, Reijnders, Veerman en Kroos, Gündogan, Wirtz, Musiala en Kimmich? De 2e groep is echt in alles beter dan de eerste. De Nederlandse groep is middelmaat vergeleken met de Duitse.

13 april 2024 om 10:12

AC Milan is anders aardig aan de weg aan het timmeren. Muah de Seria A is wel aan een opmars bezig naar mijn mening getuigen ook de halve CL finale vorig jaar van Milan-Inter.

Die heb ik gezien, maar dat was vooral tactisch falen met die 5-3-2 en verdedigende spelopvatting. In de tweede helft ging het al beter toen we wat meer vanuit onze eigen kracht gingen spelen en lef gingen tonen. Om al die spelers middenmoot te noemen gaat mij een beetje ver. Ben je wel een Oranje supporter? Ik wel in ieder geval.

@arsenal890, je moet ook niet alles zo letterlijk nemen. Sommigen doen alsof Veerman helemaal geen stap hogerop kan en dat vind ik van niet. Ik vind hem wel een type Kroos als je kijkt naar zijn kwaliteiten. Ook was jij in de veronderstelling dat Gakpo niet naar de Premier League (sub)top kon en het tegengestelde bleek toch waar..

13 april 2024 om 10:17

Die laatste zin vat het wel mooi samen. Als je spelers van je land niet als absolute wereldtop ziet dan ben je dus geen fan? Verklaart je posts wel.

13 april 2024 om 10:21

Ik heb gezegd dat Gakpo geen basisspeler zal gaan worden in de top van de PL. En dat bleek dus waar te zijn

13 april 2024 om 10:27

Zit Gakpo z’n carrière er al op dan Arsenal890? Volgens mij is hij 24 jaar en zit hij pas net bij Liverpool.

@lierse, zo zwart/wit is het niet. Ik ben echt wel kritisch kijk maar naar hoe ik Malen of Xavi Simons (ex-PSV’ers) beoordeel.

13 april 2024 om 10:31

Gakpo zit er al bijna 1,5 jaar en is duidelijk gehaald als breedtespeler.

13 april 2024 om 10:39

Waarom van die kromme vergelijkingen? Een 19/20 jarige KdB en Odegaard vergelijken met een 27 jarige Schouten.

13 april 2024 om 11:05

Ja ik ben fan van Oranje. Dat betekent toch niet dat ik elke Nederlandse speler moet zien als topspelers? We hebben het over Jerdy Schouten hé? Geen Rodri. Als Jerdy spontaan Real Madrid haalt mag je me wat mij betreft uitlachen. Echter zie ik dit als volstrekt kansloos.

Ik begrijp je “supporterschap” wel, echter vind ik het vreemd dat dit je mening zo kleurt. Als je namelijk Gündogan en Kroos vergelijkt met Schouten en Veerman is het niveau echt lichtjaren. Als Gundo en Kroos 200 kilometer meer naar links geboren waren prees jij ze dus de hemel in (en dat was wel terecht geweest) en als Schouten en Veerman een Duits paspoort hadden vond je het middelmaat. Dat is toch krom? Als je nationaliteit wegdenkt kom je toch echt tot inzicht dat er een reden is dat Schouten en Veerman na hun 25e bij Psv zitten, en de Duitsers al Champions league finales hadden gespeeld voor Bayern en Dortmund, waarna ze hem erna ook wonnen met City en Real Madrid.

Het is niet eens een discussie waard kom nou..

13 april 2024 om 11:15

Als je 24 bent dan heb je nog wel een kleine 10 jaar de kans op alsnog basisspeler te worden in de top van de PL. Wat een onzin om hem nu al helemaal af te schrijven.

13 april 2024 om 11:24

Je moet wel de kwaliteiten hebben om dat niveau te bereiken. Dat heeft hij gewoonweg niet

13 april 2024 om 11:43

“echter zie ik dit als volstrekt kansloos” In het verleden hebben Aké, van de Vaart, Robben, Sneijder en v Persie toch ook bij topclubs gespeeld als City en Madrid? Dus volgens jou mogen Oranje spelers niet meer dromen? Vind jou over het algemeen vrij negatief over Nederlandse spelers.

Gündogan en Kroos hebben hun top al gehad daar waar Schouten en Veerman nog aan het bouwen zijn. Zoals gezegd zijn het gewoon wat laatbloeiers. Niet mee eens zoals ik net al aangeef met Xavi Simons en Malen probeer ik echt wel objectief te blijven.

Das waar. Jouw gebruikersnaam is niet voor niets Pedri, dus je hebt waarschijnlijk meer met het Spaanse voetbal daar waar ik als nuchtere Hollandse postbode Oranje meer support 😉 Ieder z’n ding.

13 april 2024 om 11:43

Idd schouten op het einde van zijn loopbaan. Gaat nog niet de helft gewonnen van KDB. En ook gewoon krom idd een 19/20 jarige vergelijken met iemand van 27. Het moet niet gekker worden

13 april 2024 om 12:20



@pieterpost, geen van hun speelde op hun 27e nog bij PSV. Robben speelde op zijn 20e al bij Chelsea! We vroegen ons met het hele land af wat Advocaat bezielde om hem eruit te halen. Ongeacht wat onze clubvoorkeur was, waren we het met zijn allen over eens dat 20 jarige Robben onbetwist erin moet. Met Simons maak je je punt trouwens niet bepaald sterker, vraag me echt af of je ook zo zou reageren als hij in jouw ogen dankbaar was geweest naar PSV en PSV met een dik transferbedrag had achtergelaten ipv zo goedkoop weer naar PSG te gaan. Clubs als Real Madrid halen ook geen 27 jarigen uit een competitie als de Eredivisie. Die halen toptalent van 20 jaar en jonger of bewezen ervaren spelers die al jarenlang in de PL spelen ofzo

13 april 2024 om 12:40

Joh van mij mogen die Nederlandse spelers dromen hoor. Ik hoop ook dat we als Nederland zijnde allemaal wereldtoppers hebben, maar de realiteit is helaas anders.

Je vergelijking is ook weer krom. Nogmaals, ik snap dat je fan bent van, maar jij lijkt wel héél erg oranje gekleurd. Je vergelijkt nu spelers als Robben, Van Persie, Van der Vaart en Sneijder die als jonge pikkies al geweldig waren, met Schouten en Veerman. Toen de eerstgenoemde namen in een topcompetitie speelden, speelden Veerman en Schouten bij Bologna en Heerenveen.. je begrijpt toch ook wel dat daar verschil in zit? (&ja Van Nistelrooy en Van Dijk zijn laatbloeiers, maar nogmaals, dat is eerder uitzondering dan regel)

Iemand als Simons gaat de Europese top halen, daar twijfel ik geen seconde aan. Daar ben ik wél enthousiast over. Ik vind het gewoon lastig om enthousiast te worden van spelers als Schouten. Die zijn top in de eredivisie hoor, vind het ook een hartstikke leuke kerel, maar Europese top? Absoluut niet.

*Ik heet Pedri omdat ik nogal gek ben van het type voetballer zoals Pedri. Helaas brengt Nederland al jaren lang niet zo’n type. Xavi Simons komt in de buurt, maar die is ook in Spanje opgeleid.

13 april 2024 om 12:51



@pedri16, van Nistelrooy was ook geen uitzondering in die tijd. Die man is inmiddels al tegen de 50. Vroeger was het veel normaler dat spelers midden 20 pas weggingen. Toen waren de verschillen ook minder groot. Maar als je wordt vergeleken met de even oude Patrick Kluivert die op 18 jarige leeftijd Ajax naar de CL winst schoot, dan is iedereen zo'n beetje een laatbloeier

13 april 2024 om 12:52

@primetime, Robben kwam wel later pas echt tot bloei en zoals gezegd hebben we het hier over “mogelijke” laatbloeiers die het alsnog gaan maken. Het ene verhaal is de andere niet. Misschien iets milder, maar ik vind hem minder goed dan sommigen doen voorkomen. Simons doet het misschien goed in Duitsland, maar Leipzig maakt een matig jaar door in de Bundesliga en ook in de CL was het net niet. Dat hij de topspeler gaat worden waar we het elftal omheen moeten bij Oranje twijfel ik gewoon nog aan daarom.

@pedri, Veerman en Schouten zijn er ook maar 2 en er zit nog een opgaande lijn in hun carrière waarom zouden zij dan niet (nog) als laatbloeiers naar de Europese top kunnen? Reijnders stond er ook patsboem.

Tja en ik twijfel weer over Xavi Simons. De toekomst zal het uitwijzen.

Nja zie je dan heb jij dus ook een bepaalde bril waar je door kijkt. Bedankt voor de toelichting kan Arsenal890 nog wat van leren 😉

13 april 2024 om 13:13

Veerman en Schouten hebben niet de kwaliteiten voor de absolute wereldtop. Zo ingewikkeld is dat toch niet? Letterlijk iedere objectieve voetbalfan kan dat zien. Reijnders is ook geen wereldtop

13 april 2024 om 13:29



@pieterpost, Robben deed het gelijk al goed bij Chelsea. Had gelijk rendement alleen kon zijn lichaam de PL niet aan en was hij geblesseerd. Ook bij Oranje op jonge leeftijd al heel belangrijk waar Schouten met zijn 27 jaar op 3 interlands staat. Elke voetballer van 23 of ouder heeft dat bijna wel. Later werd Robben nog beter maar op jonge leeftijd was hij echt al heel goed.

Dat Leipzig niet zo top draait maakt in mijn ogen niet uit. Blijft nog steeds meer tegenstand en speelt ook zonder moeite elke wedstrijd. In de CL deed hij het ook echt goed. Vind het juist wel knap dat je dan als zo'n jong jochie nog top blijft draaien in een nieuw team, net zoals vorig jaar bij PSV waar hij zo'n beetje elke positie voorin heeft gestaan.

Laatbloeiers hebben bijna altijd wel een verhaal. Zo'n Dumfries kreeg bijvoorbeeld een groeispurt. Een Dumfries zonder fysiek is bijna niemand geinteresseerd dus logisch dat bvo's geen interesse in hem hadden en hij er pas laat kwam. Mazraoui had heel lang geen contract, late groeispurt, vroeger nog kleiner dan Nouri. Ferland Mendy moest opnieuw leren lopen. Vaak zie je wel dat ze daarna snelle stappen vooruit maken. 4 jaar in de Serie a en dan terug naar de Eredivisie is niet pad die een laatbloeier volgt. Daarnaast hebben we het bij laatbloeiers ook altijd wel over jongens van een jaar of 23 ofzo. Niet over 27 jarigen. De jongens die op die leeftijd nog Eredivisie en bij een topclub terecht kwamen, zijn minimaal 10 jaar geleden met pensioen gegaan

13 april 2024 om 13:53

Wat een rare voorbeelden draag je ook nu weer aan. Ake, VdV, Sneijder en RvP behoorden tot de grootste talenten van Nederland. Iets waar Schouten en Veerman nooit toe behoorden. En de discussie is ook niet of Nederlandse internationals bij de wereldtop kunnen spelen. Of wil dit automatisch zeggen dat Weghorst ook bij een Real mee kan draaien?

13 april 2024 om 14:28

Robben was als 18jarige beter dan alle huidige spelers van psv bij elkaar. Doe ff normaal zeg 🤣

Er zijn er wel meer die moeiteloos meekunnen, maar of ze ook daadwerkelijk het verschil gaan maken? Veerman kan ook mee, maar schouten én Veerman tegelijk bij City, en het valt om. En zo zijn er tal voorbeelden.

13 april 2024 om 09:08

Veerman kan niet eens mee in de topwedstrijden bij PSV en Oranje. Laat staan bij een betere club.

13 april 2024 om 14:52

Scoorde een prachtige goal tegen Duitsland en was Motm tegen Dortmund. Je doet in ieder geval niet je best om objectief te zijn. Nu zal je wel in een of ander vreemd verdedigingsreflex schieten, maar ook in de rest van de CL campagne was hij enorm belangrijk.

Als je het maar vaak genoeg herhaalt, hé....

14 april 2024 om 09:32

Veerman zakte behoudens die goal toch verder totaal door het ijs tegen Duitsland. Die kan dat niveau duidelijk niet aan. Al speelde dat middenveld ook wel echt heel erg goed.

13 april 2024 om 09:19

Veerman heeft een te lage handelingssnelheid voor de Premier League denk ik

13 april 2024 om 09:33

Laat Schouten nou uitblinken in handelingssnelheid. Uitermate geschikt voor de Premier League denk ik daarom.

13 april 2024 om 13:16

Schouten zeker wel, hem schat ik ook veel hoger in dan Veerman! Benieuwd waar zijn plafond ligt

Wat een meesterzet van Stewart om hem te kopen. Ik denk dat niemand had verwacht dat hij zo goed zou passen. Sangare was altijd mijn lievelingsspeler, maar die heeft hij mij gewoon helemaal laten vergeten. Wat mij betreft de beste transfer van PSV dit seizoen. Als PSV de komende jaren Veerman en Schouten kan behouden zijn ze in de eredivisie elk middenveld de baas.

Uhu, net als Casemiro, die daar ook verzuipt in veel wedstrijden.

Het tempoverschil in de PL is zo gigantisch groot. Misschien zou die zich er aan kunnen aanpassen, maar dat is niet zomaar te zeggen. Tegen Dortmund was het al een stuk moeilijker en dat is nog een lager niveau.

13 april 2024 om 09:30

Casemiro is een heel ander type dan Schouten. Casemiro is van de intercepties daar waar Schouten uitblinkt met snelle passes/1 keer raken/strak inspelen.

13 april 2024 om 09:40

De laatste strakke pass die ik van hem gezien heb, was zo in de voeten van Pavlides. Al moet ik bekennen dat ik verder vrij weinig Psv kijk .

13 april 2024 om 09:51

We zijn al zo goed als kampioen, dus dan is hij minder gemotiveerd om strakke passes te geven 😉

13 april 2024 om 10:37

Je bent wel goed in excuses verzinnen..mijn hemel. Gelukkig nemen ze niet iemand met zo'n lakse houding.

13 april 2024 om 14:30

Schouten is een uitstekende Eresivisiespeler, maar niet voor de top van de premier league. Daarom is zijn top op zn 27e middenmoot Serie A.

tsja, opzich zit hier wel een waarheid in... maar ik kan nog een rits aan spelers noemen waarbij ik denk dat ze meekunnen bij man city, maar dat heeft meer te maken dat de rest van het elftal daar zo goed is.
als je dus een goede eerste bal behandling hebt en redelijk tot makkelijk de vrije man weet te vinden kan je waarschijnlijk al mee bij man city.

13 april 2024 om 10:00

Niet mee eens. De positie van defensieve middenvelder is de belangrijkste positie binnen die ploeg. Zo’n Rodri vervangen is moeilijker dan De Bruyne/Haaland. Er zijn gewoon minder goede defensieve middenvelders die ook het voetballende vermogen bezitten wat er van Pep wordt verwacht.

Als hij zoooo goed zou zijn had die allang in engeland gevoetbald.

Ik blijf het toch vreemd vinden dat de voetbaljournalistiek voor een groot deel bestaat uit vragen stellen aan ex-voetballers, vervolgens hele domme antwoorden krijgen en dat dan publiceren alsof het nieuws en zinnig is. Dat is echt iets van de laatste tien jaar en het wordt steeds gekker. Dit artikel is ook absurd. De uitspraak slaat helemaal nergens op, maar juist daarom is de journalistiek er blij mee. Dat is echt een vreemde gang van zaken, maar het draait om de aandacht en niet om goede berichtgeving.

Bij het lezen van de titel dacht ik al aan de gebroeders Vd Kerkhof of Aad de Mos.

Schouten is een prima speler, maar dit is gewoon uitspraak om bij de fans de boel enthousiast te hebben. Zo'n jongen zou eerst naar weer stap moeten maken naar een grotere competitie, waar die net weg komt.. dus hoe snel maak je de stap dan nog naar een City?

Zet Willy en Rene bij de Slimste mens neer en ze winnen met overmacht 😂

Helemaal mee eens, hij draaide moeiteloos met oranje mee en dat is hoger niveau dan City.

Ik ben ook vroeg begonnen met de borrel vandaag

Het is niet uit te sluiten dat hij kan aanhaken op dat niveau maar dan zal hij toch echt eerst een tussenstap moeten maken naar een club als Atletico, Dortmund, Tottenham of Newcastle. Persoonlijk denk ik niet dat hij ooit het niveau van de absolute top gaat halen maar ik ben vaker verrast.

Sorry, jongens. Normaal houden wij van de Jerdy Schouten Fanclub de inhoud van onze gesprekken binnenskamers. Met name de conclusies aan het einde van de avond, als wij met rode blosjes op onze wangen in totale Schouten extase aan verscheidene Schouten odes beginnen. De bodem van de fles is dan toch ook wel redelijk in zicht. Als voorzitter zal ik Willy en René hierop aanspreken.

Maar, man, wat is hij goed, hè?

Te goed voor de Eredivisie en eigenlijk te goed voor PSV . Maar gelukkig voor ons wilde hij het zó graag in Oranje laten zien. Dat is helaas pas één wedstrijd gelukt. En we weten nog steeds niet of hij icm Frenkie kan. Toch hoop ik dat hij basis staat dit EK .



Moeiteloos is waar het vooral de mist in gaat. Ik snap wel dat je soms kunt denken; wow wat gaat het die Schouten gemakkelijk af. Hij is comfortabel aan de bal en veelzijdig. Bijna altijd rustig als er druk op komt etc. In de CL heeft hij ook momenten gehad dat hij geweldige oplossingen zag, voordat zijn teamgenoten het door hadden. Maar in de CL trof psv, behalve Arsenal, nog niet de absolute top en in de eredivisie wordt hij niet zo zwaar op de proef gesteld als je zou willen zien, voordat je überhaupt gaat denken aan city.

Los daarvan, ik zou wel willen weten waar zijn plafond ligt. Dat lijkt me niet psv.

13 april 2024 om 12:35

Zijn doel is geslaagd, hij is bij PSV international geworden. Hij wordt kampioen. Eigenlijk is er geen reden om er nog een jaartje PSV aan te plakken. Ik ben ook bang dat er een gelimiteerde transfersom in zijn contract staat. Dit kan best wel eens het enige Schouten jaar zijn. Daar bereid ik me in ieder geval op voor.

Hopelijk blijft hij echter want het mag een klein wonder heten dat wij hem konden contracteren, gezien zijn kwaliteiten en het feit dat Milan hem ook wilde. Onvervangbaar.

Ach dat is weer het bewijs dat 2 niet meer weten dan 1 , Schouten bij city goede speler bij ons maar in de PR wordt iets meer gevraagd , als ik een wedstrijd zie in de PR en ik kijk later naar een wedstrijd in de eredivisie dat lijkt het wel of ik naar bejaarden voetbal zit te kijken , zo een laag tempo en Schouten zou dan ook nog meekunnen bij City Ja hoor misschien bij de veteranen van City maar dat geld veel meer goede spelers die wij hebben hoor .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren