Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ihattaren binnen 2 dagen alweer weg bij Samsunspor: ‘Onaanvaardbare verzoeken’

Laatste update:

Samsunspor heeft binnen twee dagen besloten om alweer te breken met Mohamed Ihattaren, zo meldt de club via de eigen kanalen. Ihattaren zou extra aanvullende eisen hebben gesteld.

"Onze club nodigde onlangs voetballer Mohamed Ihattaren, met wie we het eens waren over een contract, uit bij Samsun om een gezondheidscheck te ondergaan en een contract te ondertekenen. Onze club heeft de transfer opgegeven omdat de speler de eerder overeengekomen voorwaarden wilde wijzigen en onaanvaardbare verzoeken deed", zo laat Samsunspor weten.

Ihattaren werd woensdag nog op het vliegveld van Samsun welkom geheten door supporters van zijn nieuwe club Samsunspor. Op beelden op internet was te zien hoe zich een grote groep fans verzamelde om het gevallen toptalent te ontvangen. Ihattaren zette onder meer een liedje in en ging op de foto. Ook werden er fakkels ontstoken.

Op beelden van zijn nieuwe werkgever was te zien dat Ihattaren samen met zijn vriendin door de deuren van de ontvangsthal kwam, waarna hij luidkeels werd toegezongen door de fans van Samsunspor. De aanvaller annex middenvelder kreeg meteen een sjaal omgehangen en werd bedolven onder de uitzinnige Turkse fans.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha lekker dan hopelijk trapt er niemand meer in

Dit verwacht je niet…

3 augustus 2023 om 16:37

Zo snel niet inderdaad

3 augustus 2023 om 17:06

Twee dagen vond ik anders nog lang.

3 augustus 2023 om 18:14

Bizar hoeveel aandacht deze man nog genereert terwijl zijn laatste goede wedstrijd in een PSV shirt was. Bij elke scheet die Mo laat wordt er weer een artikel aan gewijd. Hoop dat het nu een beetje klaar is.

3 augustus 2023 om 21:33

Als jij de hoofdredacteur van voetbalzone was, en je zag het aantal reacties (en vermoedelijk ook views) op dit artikel over Mo, en de advertentie inkomsten zijn je enige inkomsten en die hangen af van het aantal views. Zou je dan tegen je redacteuren zeggen, schrijf maar niet meer over Mo? Kan allemaal, maar dan moeten we gaan betalen als gebruiker. Vermoed niet dat er veel leden zin daar in hebben

Ik snap het allemaal niet meer

Dat was wel heel erg snel... De soap gaat weer verder, dit gaat niets meer worden.

3 augustus 2023 om 16:30

En er waren nog mensen die echt dachten dat het goed zou komen nu, die de negativiteit rond Iha niet begrepen.

3 augustus 2023 om 16:48

Hij kan altijd nog wel een autobiografie uitbrengen, denk dat zijn leven spannend genoeg is geweest om erover te lezen.

Maar ik denk dat hij niet eens de moeite gaat nemen om op te dagen wanneer hij met de uitgever afspreekt. Deze jongen gaat binnenkort teren op een uitkering van de UWV.

2 dagen, dat moet zelfs voor Mo een record zijn

3 augustus 2023 om 16:37

Ik gaf hem 4 dagen, en zelfs dan weet hij me te verbazen.

Misschien is Samsunspor zich wel kapot geschrokken tijdens de medische keuring...

3 augustus 2023 om 16:30

Ja is ook een beetje als jezelf aanmelden voor een piloten opleiding terwijl je -8 hebt.

3 augustus 2023 om 17:03

Hij is vertrokken durumstandigheden

Niet te geloven. Echt absurd die jongen...Echt te hopen dat eens iemand hem eens goed over hem gaat ontfermen en eens de waarheid gaat zeggen.

Hahahahah?? Is er ook echt niemand in zijn familie moeder/broers die met deze gozer praten ??

3 augustus 2023 om 16:30

Nee, want het ligt niet aan hem. De hele buitenwereld zijn haters. Bij sommige families kunnen familieleden nooit iets fout doen en wordt alles met de mantel der liefde bedekt

3 augustus 2023 om 17:53

Zeker wanneer hij degene is die het grote geld verdient.

3 augustus 2023 om 19:40

Helemaal waar, het zal mij ook niet verbazen als niemand van dat gezin op ihattaren na (als je dit uberhaupt werken kan noemen) een baan heeft.

Hahahaha deze jongen moet geen podium meer krijgen joh en lekker in anonimiteit door het leven gaan. Is niet geschikt voor topsport leven

John de Mol, geef deze man een reallife soap, geen dag zonder drama

Dit is lekker snel . Zo'n mooie voetballer leek het te worden..

Hier trapt toch geen enkele club meer in lijkt mij..? Misschien de amateurs ergens in Utrecht?

3 augustus 2023 om 16:30

Niet als hij zijn, niet nader omschreven aanvullende eisen, op tafel gooit ben ik bang

Hier kijkt niemand toch meer van op?

3 augustus 2023 om 16:32

Niet echt maar 2 dagen is wel heel snel he.

Het hele welkomstcomité voor Jan met de korte achternaam naar het vliegveld gekomen…

Zo zonde dat deze jongen zijn talent keer op keer vergooid.

3 augustus 2023 om 16:45

Die Turkse fans waren ook wel delusional hoor. Ga je die jongen zo staan opwachten, dan heb je toch niet helemaal in Ihattaren verdiept.

3 augustus 2023 om 16:58

Ik denk ook niet dat al het nieuws rondom zijn persoon in de Turkse media uitgelicht wordt zoals in Nederland. De fans daar zien een jonge speler komen die bij clubs als Juve, Ajax en PSV heeft gespeeld, dan snap ik wel dat je als Samsunspor fan enthousiast bent.

3 augustus 2023 om 18:09

"Gespeeld" of heeft hij al die clubs bespeeld.

De dood, belasting en Mo die zijn potentie niet waarmaakt. De 3 zekerheden in het leven!

3 augustus 2023 om 16:45

Belasting is geen zekerheid. Technisch gezien 😉

Pardon?? Dat was snel.
Dit wordt een moeilijk zooitje met zn carrière

Als je de foto bekijkt en de juicechannels geloofd heeft hij de afgelopen weken alleen maar in vreetschuren gezeten.
Hoe had hij inhemelsnaam door de medische check gekomen?! Ik snap überhaupt niet dat de club met hem in zee wou gaan als je foto ziet

Wat een flater -_-

Was al te verwachten dat het geen succes zou worden maar dit slaat wel alles lol. Komt gewoon niet meer goed met deze jongen, misschien is een carriere bij Mcdonalds wel iets voor hem.

3 augustus 2023 om 18:42

Tweede raam, maar wel goed controleren of je bestelling compleet is. Als je hem ziet kauwen snel kijken of het aantal kipnuggets wel klopt.

Als je dacht dat het niet nog erger kon. Geen aandacht meer aan die jongen geven, laat hem maar lekker

Die man maakt zichzelf echt onsterfelijk belachelijk helaas...

Man man man, wat een loser is die gozer. Echt, die doet er van alles aan om zijn leven naar de maan te krijgen.

Roger toch, waarom verpest je nou ook dit weer voor de jongen? Hij heeft het al zo zwaar met het overlijden van zijn vader..

Het was al einde verhaal maar nu helemaal. Geen aandacht meer besteden aan deze jongen.

wat een grap deze gozer, lekker laten gaan en geen aandacht meer aan besteden. heeft kansen genoeg gehad lijkt me

Ja maar hoe kunnen ze als club nou eisen dat hij ook echt zou gaan voetballen, snap wel dat niet samen verdergaan! Ihattaren en voetbal, dat kan toch niet komop zeg..

Echt serieus.....deze man!! Was het verzoek een frituurpan of wat? Geen enkele zelfreflectie meer deze clown!

Haha, wat een soap! Of nee, zelfs in een soap kan dit niet. Wat eiste die gek joh? Hij mocht blij zijn dat er club voor hem kwam. Kijken wie de volgende zwakzinnigen zijn die hem een contract aanbieden.

Mooi voorbeeld dat er teveel bezuinigd is op het geestelijke gezondheidszorg.

Waar zijn ze ook aan begonnen? Neem aan dat geen enkele club hier meer gaat intrappen, hoe is het toch mogelijk om kans op kans finaal te verpesten

Kom op dat je als club zijnde nog intrapt in zo’n speler. Die jongen verdient ook geen medelijden meer, want hij heeft meer dan genoeg kansen gekregen. Vind het leuker om te kloten en wilt blijkbaar geen voetballer zijn.

Dit begint echt zielig te worden. Denk echt dat er over tien jaar een goede ESPN documentaire wordt gemaakt over zijn loopbaan en al de gebeurtenissen die al in relatief korte tijd hebben plaatsgevonden. Hoop oprecht dat het ooit goedkomt met deze jongen en dan vooral in zijn normale leven. Want voetballend is het wel klaar nu..

Hahahahahahaha, wat een parodie is dit geworden zeg, ongelooflijk zo kansloos.

Vond hem er al uitzien als onze lokale shoarmaboer die graag een bordje mee eet als we daar bestellen.
Blijf vooral over hem berichten vz, dit soort dingen maakt mijn dag.

hahaha geniaal dit
Het is echt ongelofelijk hoe slecht deze jongen in het leven staat / begeleid wordt.
je krijgt kans op kans op kans op kans op kans en alweer weet hij het te verpesten

Kan het zijn dat hij een andere bod uit Turkije heeft? Zou me niks verbazen.

3 augustus 2023 om 16:47

Jij hebt heel weinig vertrouwen in het Turkse voetbal.

Het is ook wel klaar nu met die jongen. Als je zo ver bent afgegleden dat zelfs een Turkse promovendus na twee dagen klaar met je is kun je beter gewoon stoppen als profvoetballer. Ga dan gewoon wanneer het je zelf uitkomt een balletje trappen met vrienden en laat het daarbij.

Normaal gesproken zou ik zo'n jongen adviseren een opleiding te gaan doen en iets te zoeken dat wel bij hem past, maar hij heeft nul komma nul discipline dus een studie zie ik hem echt niet afmaken. Ik hoop voor zijn eigen veiligheid en die van zijn familie dat hij niet in het criminele circuit terechtkomt, maar ik vrees met grote vrezen dat die over een tijdje gewoon als Mohammed I. in de krant staat. Zonde.

Ik dacht altijd dat Royston Drenthe de persoon was die het meest zijn carriere heeft vergooid, maar in vergelijking met Ihattaren lijkt Drenthe wel een voorbeeldprof.

3 augustus 2023 om 16:41

Drenthe is echt een voorbeeldprof vergeleken met Ihattaren haha na het stoppen van zijn carriere door hard trainen bijv teruggekomen bij Sparta op een goed niveau

Laat ik het netjes verwoorden:
Ik hoop oprecht dat die jongen alles mag krijgen wat hij maar wil. Ik hoop alleen niet dat we er in de voetballerij nog mee te maken gaan krijgen.

Denk dat hij zich vooral heeft bedacht nadat hij de stad heeft gezien. Hij dacht zeker dat het een club uit Istanbul ofzo zou zijn.

Tja.. je kunt er heel wat van vinden, maar ik denk dat die jongen op zoveel manieren verkeerd is begeleid in zijn tot nu toe korte carrière. Hij is helemaal gek gemaakt met hoe goed hij wel niet is en is gaan denken dat hij met alleen talent alles kan maken. Maar talent is de helft, de rest is hard werken en dat is hem nooit geleerd. Het is eigenlijk iemand om medelijden mee te hebben.

Extra aanvullende eisen. Toe maar, met zo lichaam

Deze jongen kent totaal geen schaamte. Hopelijk is het nu definitief afgelopen dat random clubs op het hoogste niveau hem oppikken, in de hoop dat die zijn oude niveau haalt.

Vraag me oprecht af wat voor klote mensen(naasten) hij om zich heen heeft, waar hij dus geen klote aan heeft??

Ihahahattaren!

Sjonge jonge zeg. Ik ben niet van het iemand neerhalen, maar die jongen vraagt er wel echt om. Je hebt toch een deal gesloten alvorens je erheen vliegt lijkt me? Of het moet daar zo erg tegengevallen zijn dat hij bewust met extra eisen is gekomen en daarmee juist uit was op het afketsen van de deal.

3 augustus 2023 om 19:15

Denk dat zijn eisen iets te maken hadden met op tijd afvallen/fit worden.
En met Vanenburg kunnen voetballen af en toe.
Maar Samsun wilt hem niet telken over laten vliegen.
Kan toch niet dat deze prutser nog (financiele) eisen stelt?

Maar mensen, hij is wel zn vader verloren hè , dat overkomt niemand in deze wereld dus heeft hij gewoon nog even tijd nodig om daar overheen te komen voordat ie weer serieus in het leven kan gaan staan pffff

Misschien ligt het aan mij, maar hij ziet er ook niet bepaald topfit uit.

Kunnen we nu stoppen met posts over spelers die onze tijd niet waard zijn? Daar valt Promes overigens ook onder. Zijn toch geen voetballers man, deze jongen gaat gewoon naar Saudi arabie z'n geluk zoeken. Dik cashen en weer oprotten.

3 augustus 2023 om 16:43

Gisteren werd ik onder zijn aankondiging als negatieveling neergezet en misgunner met een soortgelijke reactie

Hij heeft de mensen die t goed met m voorhadden ook weer mooi te kijk gezet...

Nou gelukkig hebben de fans zich wel vermaakt toen hij aankwam, zag zojuist een foto dat hij in Istanbul is met een blondje..

Dom van hem

Mensen, we kunnen hier misschien allemaal om lachen en veel zullen denken dat het lekker is voor hem.

Ik zeg, deze jongen heeft psychologische hulp nodig. Meer dan ooit. Zelfreflectie is onbestaande, de ene domme keuze na de andere. Zijn familie is nergens te bekennen... En zijn vrouwtje zit daar maar voor wat shine.

Wat is dit toch voor een gast? Dat is mijn eerste reactie. Tweede is wel dat deze jongen waarschijnlijk hulp nodig heeft, want dit gaat helemaal nergens meer over.



Hahahahaha alsjeblieft @VZ kunnen we nu dan eindelijk stoppen met berichtgeving over deze clown/wannabe-gangster?! hij is blijkbaar geen "echte" voetballer. Dus de Panorama-like berichtgeving over de eettafel oid. welke hij niet wilt betalen en dit soort ongein kunnen we echt zonder. dan graag meer tijd steken in de artikelen over NL voetballers over de wereld verdeeld (altijd leuk) of profielen van klassieke clubs bijvoorbeeld. veel interessanter als de berichtjes over Mo waarop je bijna nooit mag reageren.

ON: Maar serieus, dan voel je je als club toch ook echt in de zeik genomen, terwijl je al welwetend een risisco in gaat met de bekende historie van Mo. Hopen dat niemand meer zn vingers aan hem wil branden, ongeloofelijk wat een ondankbare gast is dat.

W A U W, prima vijfde kans gekregen onze jongen.
Aan VZ: Kap met berichten over deze speler, niemand zit er op te wachten.
Als jullie hier alleen maar leedvermaak mee willen genereren zijn jullie nog walgelijker dan hoe jullie opereren.

Jeetje wat is dit een aanfluiting.

Een blinde ziet nog dat hij veel een veel te dik is.

Stop gewoon met voetballen en ga een normale baan zoeken.

Laten we aub deze jonge geen platform meer geven zodat hij misschien ooit weer normaal zijn draai kan gaan vinden. Zonder al die aandacht Een echt gevallen toptalent. Los van iedereen die er om lacht vind ik het voor die jongen dieptriest. Vader verloren en daarna compleet dd weg kwijt. Hoop dat hij de rust gaat vinden en gelukkig kan zijn. Xx

Samsungspor wilde zijn tafel niet betalen zeker.
Zonder grap. Echt zonde dat hij zich in zo'n situatie bevindt. Een topfitte ihattaren vult zo een Bernabeu voor je.

Wat kun en moet je nu eigenlijk hierop zeggen? Het is eigenlijk ontzettend triest voor deze jongen. Ik hoop echt dat hij de juiste hulp gaat krijgen

3 augustus 2023 om 16:56

Iets met geen beter vermaak dan leedvermaak???

Misschien brengt een baantje bij Samsung hem weer op het goede spo(o)r.

On topic: ongelooflijk hoe hij steeds zo in het nieuws komt. Snapt hij dan echt niet dat dit hem echt niet verder gaat brengen in zijn carrière/leven? Zo zonde als je op die leeftijd al je glazen al stuk hebt gegooid.

Deze man is zo dom en zelf destructief dat gaat nooit meer goedkomen. Verbazingwekkend dat zijn naaste omgeving, familie er niet alles aan doet om hem weer op het pad te brengen. Zoek om te beginnen een goede therapeut, psycholoog, want dit zal anders zijn hele leven verpesten.

Volgens mij heeft de voorzitter van Samsunspor mijn Twitter berichtje gelezen. Hahaha Het is werkelijk een enorme fout om überhaupt salaris aan te bieden. Een speler die Juventus niet serieus nam, zal Samsunspor evenmin serieus nemen. Hij kwam de stad Samsun al binnen met zijn vriendin, om direct na het tekenen door te vliegen naar Dubai waar hij weer geld kon uitgeven. Het enige verlies voor de club is nu slechts het vliegticket voor hem en zijn vriendin, maar hun verlies zou veel verder kunnen oplopen. We hebben een Turkse gezegde: ‘Waar je terugkomt van het verlies is een winst.’ Ik ben enorm blij voor Samsunspor, zij keren na zoveel jaar terug in de Süper Lig. Ze hebben al hier en daar enkele jonge spelers gehuurd van grotere clubs, en dan al dat geld verspillen aan Mo, die niets teruggeeft, zou echt zonde zijn!

Als dit artikel op waarheid berust komen bij mij een aantal mogelijke verklaringen naar boven.

1. Mohamed Ihattaren heeft onmogelijke eisen gesteld zoals bijvoorbeeld een overbruggingsperiode om fit te geraken of een luxe verblijfplaats voor zijn gehele familie of een bijzondere financiële regeling.
2. Familie, vrienden, en/of zaakwaarnemer(s) hebben het onderste uit de kan gevraagd (geëist).
3. De medische keuring van Mohamed heeft aangetoond dat Samsunspor niet op de goede weg zat.
4. De gehele soap berust op een PR-stunt van Samsunspor of een andere partij.

Het blijft allemaal bij speculeren, dus laat ik er voorlopig maar mee op houden.

3 augustus 2023 om 17:14

Een PR stunt lijkt me niet. Wat zou het doel hiervan moeten zijn? Kijk ons eens een prutser aannemen?

3 augustus 2023 om 17:24

Negatieve aandacht is ook aandacht zeggen ze wel eens in de reclamewereld.

Juist als je denkt dat deze man het niet meer voor zichzelf kan verpesten weet hij weer iedereen te verrassen. Ihattaren zou god op zn bloten knieën moeten danken dat er uberhaupt een club was die zich nog aan hem wou branden.

Deze jongen heeft 0,0% motivatie en Samsunspor is een domme club die niet eens onderzoek doet naar een speler

Nee maar mensen wij snappen het niet. Wij haten alleen maar op hem zonder dat we weten waar we over praten (we vergeten even de nuance dat we toch nooit het volledige verhaal zullen krijgen). Enige persoon die hem steunen zijn zijn familie en zijn vrouw. Die gaat nu zijn centjes die hij nog heeft bij elkaar graaien en wegschieten naar Dubai en daar van maand tot maand leven in luxe.

We hadden allang kunnen weten dat dit soort Turkse clubs 0 geduld hebben. 2 dagen verrast mij niet, alleen verrast het omdat het zo ongewoon is.

Er zijn mensen die mentale uitdagingen hebben en er onbedoeld alles aan doen om zichzelf te saboteren. Ik geloof oprecht dat dit bij de beste man speelt en dat hij oprecht de hulp krijgt die hij nodig heeft. 21-jaar, waar hebben we het nou over, man.

Classic Mo Ihattaren meme. Wellicht kan hij aan de slag als comedian want hij bezorgt ons allemaal een flinke glimlach. Ik begin er langzaam overtuigd van te raken dat Mo gewoon naar een psychische inrichting moet. Die man is echt niet 100 in zn hoofd.

Wat verrassend zeg. Ziet er ook totaal niet afgetraind uit. Het was uiteraard wachten tot het weer mis zou gaan. Dit is wel erg snel. Hij was al af als voetballer, dus geen idee hoe we dit moeten noemen. Open een shoarmatent. Eet jezelf ondertussen vol, maar hou aub op doen alsof je een voetballer bent.

Die is gewoon niet door de medische keuring gekomen. Extra eisen kan hij toch niet meer stellen?! Hij mag blij zijn als er überhaupt nog een club met hem in zee wil gaan! Nu zal er toch geen club meer zo gek zijn om hem nog te contracteren?

Ik vraag mij werkelijk af of ze daar in Samsun onder een steen hebben geleefd of dat het wellicht een complete hunebed is. Heeft niemand daar zich georienteerd op het verleden van het kapsonesmannetje ? Dachten ze nu echt een grote vedette ex PSV, Sampdoria, Ajax en Juventus aan de haak te slaan, terwijl het ventje met zijn 21 jaren transfervrij binnen kwam wandelen ? Niet even geinformeerd hoe dat kon allemaal ?Het pleit waarachtig niet voor Samsunspor dat ze serieus met Ihattaren in gesprek zijn gegaan en hem nota bene een contract voor 4 jaar voorschotelden. Ik ben werkelijk benieuwd of er nog ergens een club op de wereld bestaat die een serieus gesprek met het mannetje aan gaat. Ik begin al te lachen als het wordt geopperd.

3 augustus 2023 om 19:10

Correctie laatste woord in je tweede zin. Kapsallonmannetje.

Niks presteren en dan ook nog eisen hebben 🤣🤣🤣 die jongen word met de dag lachwekkender

Zullen we gewoon stoppen met het posten van dit soor berichten? Het is toch voetbalzone, dit is geen voetballer meer. Het lijkt meer op een clown inmiddels.

3 augustus 2023 om 17:49

Zal Vanenburg dat nu ook doorhebben of gaat hij weer 'lachend' aan de gang met die gast.

En al die gasten die stonden te klappen etc....want er kwam een nieuwe held😂😂😂.

Oh oh Mootje toch. Samsunspor geeft je een kans en je verprutst het al bij voorbaat! Ik had nog zo een goede hoop maar wederom stel je iedereen teleur. Ik denk dat die beter een carrière buiten het voetbal kan starten.

In principe is er niks veranderd he, hij had zijn contract nog niet getekend maar ze hadden wel een deal, en daarna wilt ie dat even aanvullen met heel veel eisen, tja zelfs een promovendus zegt dan doei Mo

Het is echt eeuwig zonde, maar dit is toch te gek voor woorden? Dat die jongen überhaupt nog denkt iets te eisen te hebben. Helaas, maar het was even iets, het is niets en het wordt niets met z'n carrière. Die jongen lijkt de grens wel op te willen zoeken vanaf welk punt de carrière van een groot talent echt klaar is. Wat een zelfsabotage.

Wat een karikatuur is deze gozer toch geworden.

Laat hem vooral een inspiratie zijn voor jeugdspelers om te laten zien hoe het NIET moet.

Wel jammer dat het niet door gaat. Had wel willen zien of hij t weer oppakt en de oude ihattaren word. Maar er zal vast wel een club zijn die hem gaat nemen. Hij is nog jong en heeft de kwaliteiten. Voor dat hij weer fit is ben je ook weer een half jaar verder aangezien hij nu totaal niet fit is. Maar iedereen kan veranderen, wie weet dat hij t nu wel serieus oppakt en topfit word. Er zullen vast nog wel clubs in hem geïnteresseerd zijn.

Nou, ik hoop dat dit dan het laatste is wat we van deze gozer horen, want je wordt er wel een beetje moe van. Lekker een clubje zoeken uit de hoofdklasse en pakketjes bezorgen de rest van je leven.

4 augustus 2023 om 00:57

Voetballen bij een club uit de hoofdklasse en ook daaronder vereist nog steeds discipline.

Misschien dat hij welkom is bij een van de lagere reserveteams van een amateurclub. Ik zie hem niet meer bij het eerste team van een amateurclub welkom zijn, die weten ook wel wat je in huis haalt en willen graag fitte spelers.

Mislukking Mo zag ik bij het vorige bericht van deze merkwaardige transferbericht voorbij komen.

Maar dit is niet eens een mislukking meer. Kijk die bolle kop van hem in het filmpje. Na twee keer springen was die al moe.
Twee dagen en weg is hij weer.
Maagverkleining Mo moet echt aan de bak om al in de amateursport mee te kunnen.

Hahaha prachtig zag ze allemaal staan juichen dat die kwam zonder maar een handtekening gezet te hebben. En kijk eens aan de oude mo komt weer te voorschijn.
Denk dat de aanvullende eis was dat hij lekker veel mag blijven eten en niet op dieet hoeft. Man man man wat een trieste gozer is dit zeg. Er zijn mensen die een slechter leven hebben hoor

Hij wilde perse al het eten van de complete selectie hebben, inclusief de staf, dat kan natuurlijk niet hè.

Ik heb deze man echt lang verdedigd en geloof gehad in Vanenburg dat die het om zou krijgen. Wat een teleurstelling. We verliezen allemaal dierbaren. Dat is deel van het leven. Maak ze trots en gebruik van het talent dat je hebt. Maar nee deze man verkloot alles. Ongelooflijk. Een zak hooi heeft meer spirit dan hem. Zwaar teleurgesteld hier.

Het is toch niet te geloven met die Ihattaren haha. Na 2 dagen dat zelfs een promovendus niet meer met hem verder wil. Hoe durft hij ook uberhaupt extra eisen op tafel te zetten. Hij heeft momenteel helemaal niks te willen en mag blij zijn dat er een club komt. Die eisen gingen vast niet alleen over het financiële plaatje maar ook hoe hij op ‘zijn’ manier fit wil worden. De club wil vast dat hij een streng dieet en moet leven als voetballer. Maar denk dat hij dat zelf niet wou. Tja die kerel moet gewoon stoppen met voetbal want hij is er duidelijk niet voor gemaakt. Als je al naar hem kijkt zie je dat hij totaal niet fit is.

311 reacties.
Inmiddels staat er nog ongeveer 90.
Ik ben benieuwd wat er allemaal heeft gestaan in de reacties.
Is het zo schokkend?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren